ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Mahdollisen avaruusolennon ruumis löytynyt

Tällä videolla näkyy kuvamateriaalia avaruusolennolta näyttävästä hahmosta. Olennolla on ihmismäiset silmät, hennot pitkähköt kädet ja se näyttäisi olevan väriltään harmaanvalkoinen. Videolla ei näy vaatteita, olento vaikuttaisi olevan alasti.

Videon alkuperästä ei ole mitään tietoa, mutta se on lisätty YouTubeen viime vuoden alkupuolella.

Mitä mieltä sinä olet? Onko videolla näkyvä hahmo huijaus, vierailija tähtien takaa vai jotain muuta?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

35 kommenttia aiheeseen: Mahdollisen avaruusolennon ruumis löytynyt

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • jatu sanoo:

    Jaa’a Enpä menisi liikaa hehkuttamaan tämän tapauksen kanssa?
    Ettei vaan olisi se kuuluisa laskuvarjo hemmo, joka on tehnyt sen viimeisen hyppäyksen?

  • Nexeon sanoo:

    Ihmismutaatio?

  • Cafi sanoo:

    Jaa-a. Näitäkin ns. ”alieneita” on youtube täynnä, ei oikein mitenkään poikennut muista videoista. Yllättäen videon laatu on jälleen kerran huonon joka syö uskottavuuspointseja ja tuo taustamaisemakin on kun jostain teatterista. Sanoisin feikiksi.

  • kornimaani sanoo:

    feikki nukke sanon minä

  • WM_ sanoo:

    Jos minä todistaisin kameran kanssa tuollaista tapausta, en muokkaisi sitä materiaalia noin rankalla kädellä..

  • Jones sanoo:

    Miks tämmösiä kuvataan aina mahdollisimman huonolla kameralla? Feikki.

  • pietari sanoo:

    eipä noihin ikinä tahdo uskoa,,eiköhän ne jonkinsortin vahanukke viritelmiä oo.Vaikka ainahan se mahdollista on,mut kyllä se silti ois omin silmin nähtävä.

  • Silence sanoo:

    Taitaa olla sarjassamme: Venäjän perinneruokia – leivällä täytetty kana.

    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2011/04/20/oletettu-avaruusolennon-ruumis-osottautui-feikiksi/

  • Joku sanoo:

    Just. Feikki ei voi muuta sanoa.

  • fgfgfg sanoo:

    Millä videolla? ei näy mitään, etkö voi pistää jotain linkkiä vaan…

    Video on artikkelissa alla. Jos video ei näy, niin päivitä sivu painamalla vaikkapa F5.
    – Wespa

  • Naali sanoo:

    Näitä videoita nyt on youtube pullollaan… vasta kun joltain korkeammalta taholta tulee julistus videon aitoudesta niin silloin siihen voi uskoa, muuten on vaikea mennä sanomaan mikä niistä videoista on aito, nykyään aika moni feikki on tehty varsin vakuuttavan näköisesti…

  • Wespa sanoo:

    Miks tämmösiä kuvataan aina mahdollisimman huonolla kameralla? Feikki.

    Näyttäisi siltä, että olentoa on kuvattu ihan normaalilla digikameralla ja otettu muutamia kuvia. Jostain syystä videon lisääjä on näitä kuvia katsonut koneeltaan tai telkkarin kautta ja sitten kuvannut sitä videokamerallaan näytöstä.

  • jeps sanoo:

    lol, aika sanattomaksi veti.
    Miks pitää tällaista p***aa julkaista?

  • Muurari sanoo:

    Tyypillinen stereotyyppinen olio. Tietenkin uskottavuuden nimissä kierrätetään samaa hahmoa, vaikka todellisuudessa maan ulkopuolinen äly voisi olla aivan jotain muuta, kuten esim. valopallo tai seitti.

  • AnnaAngel sanoo:

    Selkeä feikki

  • uha sanoo:

    Hah! Naurettava video siis tuohan on selvästi uusi aito pumpattava avaruusolio, kolmella aidon tuntuisella aukolla varustettuna.

  • reiskako sanoo:

    Jones:
    heinäkuu 14, 2011 10:43

    Miks tämmösiä kuvataan aina mahdollisimman huonolla kameralla? Feikki.

    samapa tuo kuvataanko ne huonolla vai erittäin hyvällä kameralla,aina niitä sanotaan feikeiksi.Jos kuvaa tai filmiä ei pysty todistamaan feikiksi niin sitten sitä sanotaa erittäin taitavasti tehdyksi feikiksi…
    Ihmiset ei vain voi käsittää sitä tosi asiaa,että emme ole yksin.Onhan se nyt vaan sula mahdottomuus,että me muka olisimme ainut ns. ajatteleva laji MAAILMANKAIKKEUDESSA.

    Miettikää teknologian tasoa v.1900 ja sitten sitä millä tasolla nyt ollaan.Ja ajatellaanpas sitten missä mennään 1000 vuoden kuluttua MEIDÄN lajin kehityksessä.Luulenpa että tähtien välinen matkustus on onnistunut tai hyvinkin lähellä toteutua.
    Tätä ajatuskulkua seuraten tullaan johtopäätökseen että ON olemassa olentoja jotka ovat meitä jäljessä ja olentoja jotka kehityksessä huimasti edellä ja joilla tuo matkustus on arkipäivää.

    meni asian vierestä mutta menköön,tää blogi on muuttunut niin paljon siitä kun aloin seuraamaan ,että oikeen pahaa tekee.Findancen sivullakin on parempi paranormaali osio…..

  • Little Ghostgirl sanoo:

    Aluksi luin artikkelia ihan innoissani että ”Jokohan sellanen alieni on jostain löytynyt?!” Videon katsottuani sanon vain.. Njaah.. Feikki taitaa olla.

    Pian on taas artikkeli että ”kohuvideo osoittautui feikiksi”..

  • sacu sanoo:

    Itse E.T.:hän se siinä. 😀 Ei siinä mitään, mielenkiintoinen video, ja on varsin todennäköistä, että tuon näköisiä olentoja elelee jossain universumin kolkassa, jos ei meidän, niin sitten jonkin toisen rinnakkasiversumin. En vain usko onnenpotkuun, että sellainen olisi laskeutunut syrjäiselle Maa-planeetallemme. Liiankin stereotyyppisen näköinen otus. Tai sitten stereotypiat juontuvatkin alieneista, jotka ovat oikeasti vierailleet täällä. Mene ja tiedä. Silti taitaa olla järkevintä käyttää Ockhamin partaveistä ja uskoa siihen todennäköisimpään selitykseen: video on väärennös.

  • sacu sanoo:

    Muutenkin mielestäni nykyään on varsin turhaa ja typerää väitellä, voiko jonkinnäköisiä olioita olla olemassa. Ne, jotka vähänkin enemmän ovat tutkineet kosmologiaa ja uusimpia fysiikan teorioita, voivat todeta, että oikeastaan minkä näköiset olennot tahansa ovat mahdollisia, sillä kun tilaa ja aikaa on periaatteessa äärettömästi, lähes mitä tahansa voi syntyä (vallitsevien luonnonlakien puitteissa tietysti). Kyse taitaa olla ennemminkin siitä, voisiko meitä Maa-planeetan asukkaita kohdata niin satumainen onni, että kohtaisimme jonkin toisen älykkään sivilisaation. Todennäköisyys tälle lottovoitolle ei taida olla yhden prosentin miljoonasosan luokkaa edes. Toki mitä tahansa voi tapahtua, ja jättipotilla on aina tapana sattua jonkun kohdalle. Ehkä se joskus voisi olla meidän planeettamme.

  • lux sanoo:

    Joo oikein perus settiä taas. Se on todennäkösyydeltäänkin täysin mahdotonta ettei elämää olis ainakin jossain, mutta nää videot on aika huippuja aina.

  • Huttu sanoo:

    Todennäköisesti joku nukkemainen viritys.

    Miksi muuten väki uskottelee itselleen kaikenmaailman hämysten videoiden todenperäisyyden vetoamalla siihen että miten laaja maailmankaikkeus on ja miten emme voi olla yksin täällä? Ei kukaan ole väittänyt ettemme ole yksin avaruudessa, vaan kyse on siitä onko tuo video aito.

    Ei voida väittää tuon olevan aito koska meillä on vain tuo hämyinen video katsottavana. jos pääsisi itse hipelöimään tuota löytöä niin silloin pystyisi varmaan sanomaan enemmän eikä vain spekuloida.

    Miten avaruuden loputtomuus todistaa tuon videon olevan 100% aito? Ei mitenkään.

  • Hulupattaja sanoo:

    Miksi se rötköttää p***e paljaana lumipyryssä? Eikö niillä ole housuja lainkaan? 🙂

  • Everyone sanoo:

    Lyhyesti virsi kaunis.

  • reiskako sanoo:

    huttu,

    en missään vaiheessa sanonut että tämä video on aito,vaan kommentoin lähinnä sitä että samapa tuo onko suttuinen vai terävä video,aina se todetaan feikiksi.

    Tää video aivan täyttä sopaa,tämmösiä ei tarvitse mielestäni tänne laittaa ollenkaan,luulis nyt wespallakin olevan joku suodatus näille…

    Ja sanoinhan että meni asian vierestä eli en kommentoinut videota aiemmin 🙂

  • Fear sanoo:

    Yhä edelleen olen sitä mieltä että johti evoluutio ihan mihin tahansa niin on mielestäni hyvin epätodennäköistä että jos joltain planeetalta löytyy evoluution kehittynyt tuotos niin se olisi humanoidi. Liikaa sattumia mahtuu monien miljoonien vuosienkin kehitykseen.

  • Hullunen sanoo:

    Mieluummin uskon lentäviin lautasiin ja alieneihin kun johonkin helkutin jumalaan ja jeesuksen. Miksei koulussa aleta opettamaan alieneista kun niistäkin on varmaan enemmän todisteita olemassa kun itse hurjasta Jumalasta.

  • joni sanoo:

    todellA typerä video,selvä feikki

  • joni sanoo:

    uskotko wespa ite et toi video on aito?anteeks vaa et kritisoin mut yhestäkään ufon matkustajasta ei ole saatu kuvaa kun niitä ei vai kameralla kuvata ne on toisen tason olentoja ei meille fyysisiä vaan ”valon tapaista”

  • Lulz sanoo:

    ”vaikka todellisuudessa maan ulkopuolinen äly voisi olla aivan jotain muuta, kuten esim. valopallo tai seitti”

    No fysiikan lait koskee kuitenkin noit alieneitakin. Eihän nyt mikään valo voi olla elävää. Seittimäinen olio taas olisi tuskin mitään kasvia viisaampi.

    Tiedemiesten tekemät teoriat maan ulkopuolisesta elämästä taas perustuu laskelmiin, fyysiikkaan ym. Eli tieteeseen ja ovat uskottavampia kuin nämä höpinät valoista jotka eivät perustu mihinkään vaan ovat yhtä todellisia kuin joulupukki.

    Joten kyllä tuollainenkin harmaa mies on uskottavampi kuin joku valopallo.

  • joni sanoo:

    ”No fysiikan lait koskee kuitenkin noit alieneitakin. Eihän nyt mikään valo voi olla elävää. Seittimäinen olio taas olisi tuskin mitään kasvia viisaampi”mistä näin päättelet??alieneihin ei todellakaan päde fysiikan lait,ei todellakaan,niiden aluskin pystyy kumoamaan fysiikan lait.vai luuletko et ne muuten menis n 80prossaa valon nopeudesta

  • humanoidi oon mä sanoo:

    ”Miettikää teknologian tasoa v.1900 ja sitten sitä millä tasolla nyt ollaan.Ja ajatellaanpas sitten missä mennään 1000 vuoden kuluttua MEIDÄN lajin kehityksessä.Luulenpa että tähtien välinen matkustus on onnistunut tai hyvinkin lähellä toteutua.
    Tätä ajatuskulkua seuraten tullaan johtopäätökseen että ON olemassa olentoja jotka ovat meitä jäljessä ja olentoja jotka kehityksessä huimasti edellä ja joilla tuo matkustus on arkipäivää.”

    Ehkä kuukauden huonoin argumentti. Onneksi olkoon!
    En löydä ollenkaan logiikkaa, millä perusteella tämä todistaisi maan ulkopuolisesta älystä, kun kerta avaruudesta ei ole löydetty edes minkäänlaista älyä.
    Siis vaikka todennäköisyys ulkopuoliseen älyyn todistettaisiin, niin ei se todista sitä että juuri näiden videoiden oliot ovat aitoja.

    Tervettä järkeä saa käyttää!!!

  • IFO sanoo:

    Miksi tuo video on viety YouTubeen (oliko näin?) muttei minnekään muualle? Jos asialle taas EI HALUA julkisuutta, miksi se on viety YouTubeen?

    Ja (kuten monet ovat tavalla tai toisella todenneet) miksi video on pyritty tekemään ennemminkin epäselväksi, kuin selväksi? (mikä taas sotii sitä vastaan, että se on haluttu muiden nähtäväksi).

    Tästä voisi (pilke silmäkulmassa) vetää feikkauksen sloganin: ”on tärkeää, että materiaali on riittävän selvää – mutta vielä tärkeämpää, ettei se ole LIIAN selvää’.

    Voihan se toki olla vaikka mikä – maallikkona näitä asioita heittelen… 🙂

  • reiskako sanoo:

    voi voi ,HUMANOIDI OON MÄ, tässä sitä taas näemme kuinka vähän ihminen pystyy valtavaa universumia hahmottamaan.

    Ei tällä teknologialla pysty havaitsemaan kuin jupiterin kokoisia eksoplaneettoja ja ehkä vähän sitä pienempiä eksoja jotka sijaitsevat ns.elämänvyöhykkeellä,elämää niiltä ei kyetä havaitsemaan,ainoastaan teoreettiset olosuhteet elämän kehittymiselle.
    Mutta kaikki nämä eksoplaneetat sijaitsee meidän omassa galaksissa,muiden galaksien eksoja ei voida havaita.
    Näitä muita galakseja on sitten vähintäänkin yhtä paljon kuin meidän galaksissa on tähtiä.
    Oma linnunratamme on suhteellisen nuori verratuna moniin muihin galakseihin lähellä ns.alkuräjähdystä,niin en näe syytä sille että miksi sielä ei olisi kehittynyt elämää joka pystyisi matkustelemaan avaruuden halki ja poikki.

    Etäisyydet on valtavia joten matkustamiseen tarvitaan jotain muutakin kuin valonnopeutta,tiedä sitten mitä,madonreikiä kulkien vai aika-avaruutta taivuttamalla tai jotain mistä emme ole tietoisiakaan vielä.

    ps.tuossa kommentissa mitä kommentoit en kommentoinut videota,myöhemmässä kyllä.Omia silmiään saa käyttää…

  • törppö sanoo:

    hieno kipsiveistos

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto