ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Frederick Valentichin outo katoaminen

Frederick Valentich

Frederick Valentich oli australialainen lentäjä. Hän kuitenkin katosi lentäessään kesken lennon 21. lokakuuta 1978. Tuolloin Frederick oli 20-vuotias. Katoamisaikana hän oli yksinlennolla Bassinsalmen yllä, jolloin tuuli oli heikkoa ja näkyvyys erinomainen.

Tapauksesta oudon tekee se, että Frederick kuvaili hieman ennen katoamistaan lennonjohdolle outoa lentävää alusta.

Wikipedia kertoo oudosta aluksesta seuraavaa:

19.06 Valentich otti yhteyden lennonjohtoon ja kysyi tietoa muista hänen lentokorkeudellaan (alle 5 000 jalkaa eli noin 1 500 metriä) olevista lentokoneista. Lennonjohdon Steve Robey ilmoitti , ettei muuta liikennettä pitäisi olla. Tähän Valentich vastasi ilmoittamalla näkevänsä suuren tuntemattoman aluksen, joka näytti olevan neljän kirkkaan laskeutumisvalon valaisema. Hän ei osannut määrittää sen tyyppiä, mutta sanoi aluksen ylittäneen hänet noin 300 metrin etäisyydeltä suurella nopeudella. Tämän jälkeen Valentich ilmoitti aluksen lähestyvän häntä jälleen idästä, ja epäili toisen lentäjän tarkoituksellisesti härnäävän häntä.

Kello 19.09 Robey pyysi Valentichia vahvistamaan korkeutensa ja sen, ettei ollut kyennyt tunnistamaan alusta. Hän vastasi korkeudekseen 4 500 jalkaa ja kuvaili alusta: se oli pitkä, mutta liikkui niin nopeasti, ettei sitä voinut kuvailla tarkemmin. Hän piti 30 sekunnin tauon, jonka aikana Robey pyysi arviota aluksen koosta. Valentich vastasi, että alus ”kiersi hänen yläpuolellaan” ja että siinä oli kiiltävä metallipinta ja vihreä valo. 28 sekunnin hiljaisuuden jälkeen hän ilmoitti aluksen kadonneen. Hetken kuluttua Valentich pohti olisiko alus häntä seuraava armeijan lentokone.

Robey yritti kysellä lisää tietoa tunnistamattomasta aluksesta ja sen sijainnista, ja Valentich vastasi sen lähestyvän häntä uudestaan lounaasta. Kello 19.12 Valentich ilmoitti ongelmista koneen moottorissa ja sanoi jatkavansa King Islandille. Sitten hän mainitsi ”sen oudon lentokoneen” leijuvan taas yläpuolellaan. Lyhyen hiljaisuuden jälkeen hän totesi: ”Se leijuu, eikä se ole lentokone.” Tätä seurasi 17 sekuntia tunnistamattomia signaaleja, joita on kuvailtu ”raapiviksi metallisiksi ääniksi”. Näiden äänten jälkeen kaikki yhteydet koneeseen katkesivat.

Valentichin löytämiseksi aloitettiin etsinnät, mutta miestä ja lentokonetta ei koskaan löytynyt. Australian liikenneministeriön johtamissa tutkimuksissa päädyttiin tulokseen, että katoamisen syytä ei voida selvittää ja lentäjän oletetaan kuolleen.

Tässä vielä video tapaukseen liittyen.

Lähde: wikipedia.fi

Kiitos vinkistä Kasparaitis. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

54 kommenttia aiheeseen: Frederick Valentichin outo katoaminen

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Sienimies sanoo:

    Sanoo että joku outo alus on siel jossain persees ja ohjaa koneen mereen ? noni, tapaus ratkastu 🙂

  • Mei Chen sanoo:

    Hmm, Todella mielenkintoinen tapaus. Nämä todelakin laitavat minut, ja varmasti muut ihmiset mietimän.

    Ja niin, outo juttu myös että koneta ei koskaan missä löytänyt, eihan se voi niin vain kadota tuntematolle! En tiedä, etsivatkö he koneta meriltä, mutta jos kyllä ja alus ei löyty, niin ei ole muuta mahdolissuutta että alus sieppasi/vei miehen ja koneen.

    Kiitos taas kiinostavasta tarina!

  • Höpönpöpö sanoo:

    ”Ja niin, outo juttu myös että koneta ei koskaan missä löytänyt, eihan se voi niin vain kadota tuntematolle! En tiedä, etsivatkö he koneta meriltä, mutta jos kyllä ja alus ei löyty, niin ei ole muuta mahdolissuutta että alus sieppasi/vei miehen ja koneen.”

    Hmm… Se nyt vaan on niin, että tuommoisen koneen löytyminen olisi paljon suurempi ihme kuin sen löytymättömyys.

  • Jees sanoo:

    Höpönöpöpö:

    Kai ne nyt on pystyny aika tarkasti rajaamaan tutka ja signaali tietojen perusteella koneen katoamispaikan ja käyttämään tämän jälkeen kaikuluotausta..

  • Karri sanoo:

    Tämä on hyvin mahdollisesti sepitetty tarina lentäjän osalta. Tutkin tämän aiheen vuosia sitten ja taisin päätyä siihen tulokseen että mies katosi tarkoituksella. Hänellä oli jokin syy siihen, en muista enää mikä mutta syy oli tarpeeksi painava lavastaakseen oman katoamisensa.

  • Mei Chen sanoo:

    Höpönpöpö: Niin kai, ei voi tietän. And i don’t let argue with you.

    Karri, jos tarinasi on tosi niin sehan selvittä ehkä asiat. Aina kun tulea joku UFO-tarina, tiedäthan, niin selvitä että se on fake! Tosin, on paljon myös asiat, joita ei ole voinut kukan ymmärtän tai tietää varma.

  • Salem Aleikum sanoo:

    :D:D:DD:

  • lownrgy sanoo:

    ..ja se nyt on vain niin että höpöltä joku muu vastaus kuin suora provo ois se kaikkein suurin ihme 😀

  • Ogeli sanoo:

    Muistaakseni olen tästä joskus aiemminkin lukenut. Kerrassaan mielenkiintoinen juttu. Mitäköhän tuolle miesparalle sitten kävi?

  • Joku sanoo:

    Höhpönpöpöppöpöpppöööö…Ja mitenkäs kommenttisi perustelet?

  • Höpönpöpö sanoo:

    Ai, perusteluja? No, ottakaapas selvää vaikka miten monta aarrelaivaa sun muuta Frederick Valentichin konetta suurempaa ja etsitympää juttua on kateissa joko meren pohjassa tai Tyynenmeren saaristossa. Ei ne sieltä ilman ilmiömäistä tuuria löydy edes nykytekniikalla.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Tosin en ole nyt aivan sata oliko Jokun kysymys minulle osoitettu, nimimerkkini kirjoitusasu kun näyttää olevan useimmille kommentoijille ylivoimainen… 😀

  • Joku sanoo:

    HÖHÖHÖHÖHÖHÖHömömömömöm Eli Vertaat 1970 luvun lentokonetta 1500 luvulla uponneeseen merirosvolaivaan thats creative 😀

  • Joku sanoo:

    ÖPÖPÖÖÖPÖÖÖÖÖ Kyllä mä vähän epäilen että kaikki laivat mitkä on uponnu 1970 luvun jälkeen on löydetty…Mitään pieniä rapualuksiahan ei edes pahemmin tutkita mutta oppoamis paikat kyllä tiedetään. Ja jos kerran jotain Fredin konetta isompaa on kateissa haluaisin jonkun linkin esim mikä? Tarkoitan siis jotain isoa rahti alusta jotain lentokonetta esim Boeing 707 mikä on kyseisestä vuosikymmneltä. Pistä linkki jos löytyy nii silloinhan tää on mun osalta taputeltu.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Joku, jos et edes yritä olla asiallinen, ei kanssasi jaksa yrittää keskustellakaan. Mutta, joo, miksei 1970-luvun konetta voisi tässä tapauksessa verrata myös 1500-luvun aarrelaivaan? Toki kadonneita koneita ja aluksia on löytymättä joka vuosisadalta.

  • Joku sanoo:

    😀 Jeps jeps…niinpä

  • Höpönpöpö sanoo:

    …ja Valentichin kone oli Cessna eli todellakin neula heinäsuovassa.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Linkkejä 1978 jälkeen kadonneista lentäjistä:

    http://en.wikipedia.org/wiki/George_Cogar

    http://en.wikipedia.org/wiki/Ken_Leishman

    http://en.wikipedia.org/wiki/Ian_Mackintosh

    Eiköhän kolme jo riitä, joten tämä lienee taputeltu, vai miten se oli, Joiku?

  • Joku sanoo:

    Niin mutta niissäkin tietääkseni on paikannin ja radio..toisin kuin 1500 luvun merirosvolaivoissa.

  • Joku sanoo:

    Mayday mayday this Jack sparrow..aaarhh 😀

  • Höpönpöpö sanoo:

    Linkit odottelevat hyväksyntää läpi pääsyyn, joten pitele foliopipoasi, Joku… 😉

  • Joku sanoo:

    Paikantimella meinaan sitä että lennonjohdon täytyy tietää missä kone lentää. Jos kone häviää tutkassa jossain tietyssä pisteessä tiedätään mistä kohtaa etsinnät aloittaa. Ja meinaan myös sitä että miten voi verrata 1500 luvun laivaa 1970 luvun laivaan tai tässä tapauksessa lentokoneeseen missä on 1970 luvun tekniikka. Aarrelaiva aikana ei tietääkseni osattu lentää joten pakko käyttää tässä kohtaa laivoja vertauskohtina. Vaikka 1970 lukua elettiinkin ei tekniikka koneissa, Lennonjohdossa, etsintä partoilla ollut n:1500 luvun tasolla. PS:missä edit button?

  • Joku sanoo:

    aaah Missä tämä kone muuten katosi? Meren vai maan yllä. Jos meren yllä silloin meri virrat voi tehdä tehtävänsä. höpön pöpööö jään odottamaan todistusaineistoa ergumentille…kiitos vaivannäöstä.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Edelleen odotellaan hyväksyntää, mutta pistää ihmettelemään, etkö Joku osaa itse nettiä käyttää?

    Näin Wikipediassa: ”Vuonna 2000 tehdyn Richard Hainesin ja Paul Normanin tutkimuksen mukaan kone putosi mereen moottori- ja radio-ongelmien takia Valentichin menettäessä suuntavaistonsa. Tutkimus esittää myös, että Bassinsalmen voimakkaat virtaukset olisivat voineet kuljettaa koneen pitkälle ennen sen uppoamista.”

  • Joku sanoo:

    Vaitteen esittäjän on aina hyvä itse linkittää todisteita väittämilleen.

  • Joku sanoo:

    Mutta joo meri virrat voi siis selittää sen miksi konetta ei ole löydetty. Ja jos cessan kokoinen kone osuu veteen 200 vauhdilla ei siitä jää kyllä mitään jäljelle. Eli tämä teoria kyllä selittää sen miksi hylkyä löytynyt. Tuo radio keskustelu laittaa vaan ihmettelemään

  • Wespa sanoo:

    Nyt näkyypi linkit.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Kiitos Wespalle. Ja Joku, merissä pakkaa olemaan virtauksia, ei tuo nyt voinut yllätyksenä tulla?

  • Joku sanoo:

    Jeps ihan hyvät linkit olit laittanu…Toinen varteen otettava mahdollisuushan on että kaveri on halunnut hävitä. Jokin vene esim odottamassa jossain ”ufon” kohtaus paikan lähellä mistä poiminut Fredin kyytiin ”sieppauksen” jälkeen. Mutta iso kiitos HÖHÖHÖHPÖPÖlle vaivan näöstä. Asia on minun osaltani taputeltu.

  • Nova sanoo:

    Höpönpöpö:
    Salli meidän nauraa uskomattomalle negatiivisuudelle joka sinusta säkenöi.

  • Thebel sanoo:

    Tuo katoamispaikka on aika hankala tutkittava, Bassinsalmessa on voimakkaat virtaukset ja helposti noin pieni kone joutuu virran vietäväksi. Se on myös kuuluisa siitä, että moni laiva on uponnut sinne, moni kadonnut kokonaan. Olosuhteet ovat hyvin vaikeat, sillä salmi on matala sekä täynnä riuttoja.

    Tuolla on paljon kadonneita laivoja ja lentokoneita
    http://en.wikipedia.org/wiki/Bass_Strait_Triangle

    Mutta tämä Frederickin tapaus on kyllä mystinen, koneen olisi pitänyt lähettää automaattisesti hätäviesti ja se oli suunniteltu pysymään pinnalla useita minuutteja.

    Harmin paikka että nauhoitettu keskustelunauha on kadonnut jäljettömiin. Se oli jonkun aikaa netissä, mutta nyt se on kokonaan kadonnut.

  • Joku sanoo:

    Thebel ottaen sen huomioon että kone on ollut siinä kunnossa että sillä on voitu laskeutua. Konehan on voinut olla vaikka ylös alaisin ja osua veteen 250km/h. Silloin kone enää tuskin lähettää mitään signaalia. Eikä kyllä kellukkaan

  • Wespa sanoo:

    Mystisintä tapauksessa on mielestäni kuitenkin ennen katoamista tapahtuneet asiat joita Frederick kuvaili lennonjohdolle. Samankaltaisia tapauksia on olemassa muitakin, ja ominaista vaikuttaisi olevan tuo laitteiston pelaamattomuus kun noita outoja kohteita on nähty yms.

  • johnathan sanoo:

    Kuka jaksaa muistaa viime vai toissa kesänä kun air francen kone putosi etelä-amerikan vesillä ja eikä sitä löydetty 13 kuukauteen vaikka on olemassa nykytekniikka niin se ei estä sitä että joku laite/kulkuväline katoaa meren syvyyksiin. Olen höpön kanssa samoilla linjoilla että se on suuri ihme jos se olisi löytynyt. Siihen aikaan ei gps suunistusta ollut vain radio majakoilla tapahtuvaa omaehtoista suunistusta. Meri on niin hyvä kätkemään kaikkea laineisiinsa että se on minusta jopa paranormaalia.

  • Nova sanoo:

    minkäkin kehottaisin palaamaan alkuun niinkuin wespakin.
    joten tärkeintä ja mystisintä tässä ei ole koneen löytyminen vaan kertomukset edeltävistä tapahtumista
    ovan Erittäin oleellisia. Tämän jälkene voidaan vasta miettiä mihin kone on kadunnut onko lentäjä itse laskeutunut..etc.

  • johnathan sanoo:

    Lentäjän kertomus viittaa sairaskohtaukseen joka on aiheuttanut kyseisen onnettomuuden. Luulin tuon olevan itsestäänselvyys josta ei tarvinnut keskustella. Harhainen ihminen ei ole tavatonta. Kuvitelmat että se olisi sitä on taas todella epänormaalia

  • FDR sanoo:

    Tuolloinhan tapahtui muitakin outoja juttuja kyseisen salmen yllä. Mm. filmimateriaalia löytyy valoilmiöistä.

  • Wespa sanoo:

    Oltiinko siellä lennonjohdossakin harhaisia kun kuultiin outoa meteliä koneen laitteistosta puheen aikana? Wikipedia kertoo lennonjohdon kuulleen mm. metallista outoa ääntä.
    Ovatko kaikki muutkin vastaavia outoja lentäviä kohteita nähneet pilotit saaneet sairauskohtauksen?

  • Mei sanoo:

    Wespa, niinpä! Tosin, Wikipediassa voi olla väärät tietot, kuka vain voi kirjoitta sinne.
    Tämä on kyllä nyt ikuinen arvoitus, tuskin kukan meista enää osata ratkaistan tätä.
    Ja kun muut sanoavat, että virta on kova siellä salmilla, jos se on tipunut vesiin, melkein mahdoton löytää.

  • Mei sanoo:

    Oh todella toivoan, että minun kirjoitus voitte ymmärtää. *__*

  • Nexeon sanoo:

    Jotenkin kyllä välillä tuntuu, että nuo viralliset selitykset ovat vain keksittyjä juttuja, oikean tarinan peittelemisen vuoksi…

  • Wespa sanoo:

    Mei ymmärsin kyllä hyvin. Kiitos viestistäsi. 🙂

  • zon sanoo:

    ”Wikipedia kertoo lennonjohdon kuulleen mm. metallista outoa ääntä”se ei ole lainkaan outoa että ton ajan vehkeissä kuuluu lennon aikana outoa ääntä,niistä kuuluu vaikka mitä ääniä ja kohinoita.miksi et usko että toi lentäjä on saanu sairaskohtausta se on toden näkösempää ku joku ufo…ja ilmassa on vaikea erottaa muita lentäviä esineitä ja toi vanha lentokone on menny nii hitaasti ett ton ajan huippu koneet vaa liitää ton ohi ja näyttää varmaa aika isolt tohon verrattuna.

  • zon sanoo:

    ”Hänellä oli takanaan 150 lentotunnin kokemus”nyt hän tää selvis,jos lentäjällä on noin vähän tunteja niin toi koneen katoamisen voi laittaa kokemattoman lentäjän piikkiin.mistä sitä ees tietää et mitä toi on radioo puhunu oikeesti.tuskin mitään ufoon viittaavaa

  • zon sanoo:

    ”Kaksi Australian ilmavoimien P-3 Orion -meritiedustelukonetta lensi alueella viikon ajan. Etsintäyritykset lopetettiin 25. lokakuuta”ei mikää ihme ettei konetta löytyny ku vaa 2 konetta oli ettimäs sitä.ois pitäny olla laivoja sukellusveneitä sukeltajia sateeliitti kuvia ym sit se ois varmaanki löytyny

  • Ernest sanoo:

    No vaikka kaveri haluaisi tahalleen kadota ja keksi sen ufon niin miten selitätte ne metalliset oudot äänet? ”Metallisia raapivia ääniä” tuskin kuuluu itsestään? Mutta jos äänet olivatkin jotain muuta? Koneen runko ja siivet kitisi tai lentäjä itse aiheutti ne äänet vaikka raapimalla puukolla ohjaamon seinää tai jotain vastaavaa?

  • Ogeli sanoo:

    Miksi se sellaista olisi mennyt tekemään?

  • johnathan sanoo:

    ”outo metallinen ääni” viittaa lentokoneen mekaaniseen vikaan.
    Maailmassa tapahtuu jatkuvasti paranormaaleilta vaikuttavia asioita. Kun niitä vähän miettii mistä ne voisivat johtua niin pelkkä ns maalaisjärki jo selventää asiat normaaleiksi joskin epäonnnisiksi/onnekkaiksi tapahtumiksi. On mukava kuvitella ja toivoa jännittäviä asioita koska se rikkoo arkirutiinit ja kaikki on yhtäkkiä jännittävää. Mikäli peruslähtökohta on se että kaikki asiat ovat paranormaaleja automaattisesti niin valitettavasti henkilön pärjääminen normaali elämässä on epätodennäköistä. Sorry vaan ei pahalla

  • Huttu sanoo:

    Ei se ole niin yksinkertaista löytää mereen vajonnutta lentokonetta/laivaa/muuta.

    olihan tässä jokunen vuosi sitten se lentoturma jossa iso matkustajakone syöksyi mereen ja pitkään aikaan siitä ei tiedetty lainkaan että mihin se putosi kunnes sitten siitä ilmeisesti alkoi rojua irrota ja niiden avulla päästiin jäljille. Edes moderni mustalaatikko tai muut paikantimet eivät auttaneet.

    Joten en yhtään ihmettele ettei sitä konetta ole löydetty, 70-luvulla on ollut hivenen eri tekniikkaa käytössä.

  • Thebel sanoo:

    Tuosta vielä että koneella ei voi lentää ylösalaisin, sillä siinä on painovoimaan perustuva polttoainejärjestelmä. Moottori taitaa aika pikaisesti sammua. Mikään taitolentokone se ei ole.

    Tuohon Valentichin juttuunhan on jatkoa, tosin se on aika kaukaa haettua:
    5 vuotta tapahtuman jälkeen Venäjän itärajoilla, Imanin kylässä pidätettiin epäilyttävä henkilö. Hänellä oli kapseli mukanaan ja kertoi löytäneensä sen 1204 metrin korkeudelta. Kapselissa luki englanniksi ”Olen Frederich Valentich, Junior, Pilotti. Minut ja koneeni kaapattiin 145 mailia Melbournen eteläpuolella.”

    Linkissä lisää jatkoa:
    http://ufoexperiences.blogspot.com/2005/10/frederick-valentich-update.html

  • Alfred sanoo:

    Tuli mieleen, että kyseessä saattoi olla foliopinnotteinen sääpallo, josta roikkui narun päässä havaintolaitteisto. Hän vain sattui ajamaan tähän naruun niin, että sääpallo jäi hänen koneeseensa kiinni ja heilui hänen ympärillään. Metallipinnoita myös heijasti mahdollisesti auringonvaloa ja lentokoneen omia valoja (selittäisi nämä mysteeriset valoilmiöt). Tuulessa kyseinen pallo myös heittelisi puolelta toiselle ja tekisi hyvin epätyypillisiä liikkeitä. Lopulta sitten naru on saattanut sotkeutua koneen moottooriin ja saanut sen kulkemaan epätasaisella nopeudella ja lopulta kone olisi osunut mereen, johon se upposi ja kulkeutui merivirtojen mukana Tyynellevaltamerelle.

  • Kasparaitis sanoo:

    Frederick oli kuitenkin täysipäinen ihminen, kenellä ei ollut mitään syytä lavastaa katoamistaan/tehdä itsemurhaa, sen enempää kuin valehdella lennonjohdolle. Hän oli menossa hakemaan kolmea kaveriaan kohteesta, minne ei kuitenkaan koskaan päässyt perille. Hänen ei tiedetä uskoneen ufoihin ym paranormaaleihin juttuihin. Nuori terve kaveri, joten se, että olisi unohtanut ottaa ”lääkkeet”, ei myöskään mene läpi. Tutustukaa myös wikipedian materiaaliin ja googlettakaa nimi ja lentokoneen tyyppi jne.. Mitä syvemmälle kaivatte, niin sitä hämärämmäksi muuttuu.

  • SH sanoo:

    Mielestäni tämä on mielenkiintoinen pointti (wikipediasta):

    After news of Valentich’s disappearance became public, a number of individuals reported witnessing unusual activity in the area.[3][4][5][6] Some people claimed to have seen ”an erratically moving green light in the sky” [6] and in one instance witnesses, located about 2 km west of Apollo Bay, Victoria, stated that they saw a green light trailing or shadowing Valentich’s plane, and that he was in a steep dive at the time.[6]

    Ufologists said these accounts were significant as most were recorded several years prior to the 1982 release of transcripts in which Valentich had described the object above him as having a green light.[3][4]

  • turret tusk sanoo:

    pelottava tapaus.. jos se leijui niin se oli ufo ja metallisia raapivia ääniä niin alieenit tuli sitä hakemaan ja se sitten syöksyi se lentis johonki..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto