ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Namibiaan tippui outo metallipallo

Namibian maaperään on tippunut pyöreä metallipallo. Oudon pallon ympärysmitta on 1.1 metriä, paino noin kuusi kiloa ja se näyttäsii koostuvan kahdesta eri puolikkaasta.

Outo metallipallo - Onko pallo maan ulkopuolista alkuperää?

Vielä oudomman tapauksesta tekee se, että paikalliset olivat kuulleet muutamia päiviä ennen useita pieniä räjähdyksiä.

Pallo löydettiin viime kuussa, mutta sen löytymisestä ilmoitettiin vasta nyt kun osa tutkimuksista on suoritettu. Löydöstä ilmoitettiin myös NASA:lle sekä Euroopan avaruusvirastolle.

Samankaltaisia palloja on pudonnut aiemminkin mm. Afrikkaan ja Australiaan, mutta niiden tarkempi alkuperä on mysteeri.

Lähde: news.yahoo.com

Kiitos vinkistä Henkka ja yofrankied. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

39 kommenttia aiheeseen: Namibiaan tippui outo metallipallo

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Juha Leinivaara sanoo:

    Avaruusromu tulee varmasti vain yleistymään seuraavien vuosien vieriessä. Sitä metallia on rahdattu kiertoradalla niin paljon, että pinnalle palaava krääsä osuu joskus varmasti tiheämmin asutulle alueelle.

  • Saraee sanoo:

    Avaruudessa tehää joulusiivousta

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ufot ne pommittavat 😉

  • jatu sanoo:

    Onko tuo kuulakärkikynän kuulan kokoinen vai 2metriä halkaisija??? PERK”¤#”

  • ??? sanoo:

    tuossahan se sanotaan heti ensi riviltä alkaen: Oudon pallon ympärysmitta on 1.1 metriä, paino noin kuusi kiloa ja se näyttäsii koostuvan kahdesta eri puolikkaasta.

  • jatu sanoo:

    No katos per-kule, niinpäs olikin. Aika möykky.

  • Rockhill sanoo:

    Silkkaa avaruuskakkaa

  • ARI MATTI TERÄVÄINEN sanoo:

    Millä tavalla tämä on avaruusromua !?

    Muistuttaa jotakin joka on kuin se olisi muinais sateliitti joka on laukaistu 4000 ekr kaksoisvirtojen maasta ?

  • Huttu sanoo:

    Sen halkaisija on vissiin jotain 35cm jos sen ympärysmitta on 1,1m. Laskinkohan oikein.

  • multipena sanoo:

    oikein 35cm on halkaisija, eli noin puolta isompi jalkapalloa.

  • hahaha sanoo:

    no nyt se elenin komeetta tippu 😀

  • kipinä sanoo:

    mielenkiintoista myöskin että samankaltaisia on ilmeisesti tippinut aijemminkin.
    kiinnostaisi kyllä mitä tutkimuksissa on todettu.hmm..

  • Joku sanoo:

    Eli halkaisija on pituudeltaan sama kuin minun….eli siis aika pitkä ja sillä saa varmasti ihmetystä aikaan.

  • Jarppi sanoo:

    Siellähän se mun pallogrilli on!

  • Entity sanoo:

    Kiinteät kappaleet eivät tipu, ne putoavat. Ero on pieni mutta merkityksellinen. Kielen ilmaisuvoima ei synny itsestään, vaan sitä on vaalittava ja kehitettävä. Nyt kun pilkku on saanut tyydytyksen, voin jatkaa itse asiaan.

    Ilmakehään putoaminen ei ole ihan sama asia kuin keittiön jakkaralta alas astuminen. Nopeudet kasvavat jo ihan kiertoradalla melko huimiksi, kun ei ole sitä kiusallista ilmanvastusta hidastamassa. Kun kappale tulee ilmakehään, se hidastuu huomattavasti. Kuitenkin energia, joka sillä on pysyy samana kuin sen pudotessa vapaasti avaruuden halki. Koska energia ei katoa, eikä sitä tule lisää, ylimääräinen liike-energia muuttaa muotoaan. Siitä tulee valoa ja lämpöä. Kun lämpöä on tarpeeksi, se aiheuttaa muutoksia myös kappaleessa, joka lämpenee. Se muuttaa muotoaan ja sen pintakerrokset kaasuuntuvat ja palavat. Jos ilmakehään putoavan kappaleen massa on pieni, se palaa kokonaan, jos se on suuri siitä jää jäljelle sulanut kökkö, joka kaiken lisäksi vielä väistämättä törmää maahan.

    Siis johtopäätös tästä on, että noinkaan suuri möhkäle, oli sitten vaikka rautaa, ei vapaasti ilmakehään ja sen jälkeen maankamaraan osuessaan säily pallona tai ainakaan sellaisena, josta voi vielä törmäyksen jälkeen havaita jotain työstöjälkiä.

    Ellei tuo kuvan kappale ole jollain keinolla hankkiutunut eroon ilmakehään saapumisen aiheuttamasta lämmöstä ja hidastanut menoaan ennen maahan törmäämistä, se ei ole pudonnut taivaalta, vaan se on valmistettu maan pinnalla ja uutinen on huijausta.

    Yksinkertaisin selitys on yleensä todennäköisin. Jos ilmiö kuulostaa ankalta, kävelee kuin ankka ja syö ankan ruokaa, se on todennäköisesti ankka. Muukin on toki mahdollista, mutta epätodennäköisempää.

  • Ampuj4 sanoo:

    Joku rypälepommin räjähtämätön osa kuitenkin.

  • Tuumailija sanoo:

    Molotovin leipäkori paikallisia auttamaan.

  • Tylsä sanoo:
  • P_S sanoo:

    miten tuo Tylsän linkittämä ratkaisu sopii yhteen tuon Entityn selityksen kanssa? aika kestävän vehkeen rankentaneet kun ei tuon pahemmin ole kärsinyt törmäyksessä. vai missasinko jotain kun niin pikaseen lukaisin tuon linkin.

  • Pasi Kuikka sanoo:

    Jos joku ei jaksa lukea Tylsän linkkiä, niin siellä sanotaan sen olevan rakettipolttoainevirtsarakkotankki (vapaa suomennos). Aika samalta näyttävät:

    http://cs.astrium.eads.net/sp/spacecraft-propulsion/propellant-tanks/39-litre-hydrazine-bladder-tank.html

    Kumma vaan kun alkuperäisessä uutisessa palleron sanottiin olevan tuntematonta metalliseosta, liekö uutiskikkailua vaan.

  • sajdfoiasjdfoasd sanoo:

    Tulee väkisinkin mieleen samankaltaisuus Etelä-afrikasta kaivoksesta löytyneet 2.8 miljardia vuotta vanhat metallikuulat. Muotokieli on sama, molemmat täysin mysteerejä.

    http://www.badarchaeology.com/?page_id=353
    http://listverse.com/2008/07/23/10-more-unsolved-mysteries-of-the-world/

  • hopeanuoli sanoo:

    mikä mötkö..

  • Alien sanoo:

    Olisko avaruusromua?

  • oisko? sanoo:
  • Apinateoria sanoo:

    ”Jos joku ei jaksa lukea Tylsän linkkiä…”

    Ei vajakit jaksa lukea mitään kommentteja. Täällä arvailtaisiin viikonkin päästä mikä se on, vaikka se selviäisi ensimmäisestä kommentista.

  • avaruudesta se ainakin on tullut, jos se tippui taivaalta.. mutta en usko että alienit ovat tämän jutun takana..

  • Penttijuhani Toivanen sanoo:

    Nyt lehdet kirjoittaa että tutkijat ovat selvittäneet pallon alkuperän!on kuulemma raketin polttoaine tankki? miten kummassa missään raketissa on noin pieni tankki?Aivan varmasti se on aivan muuta mutta selitys on annettu ja siihen on tyydyttävä.

  • Deepthroat sanoo:

    Ei kai missään väitetty että se on kantoraketin polttoainesäiliö. Todennäköisesti kyseessä on satelliitin kiertoratakorjaukseen käytetyn rakettimoottorin osa. Nestemäistä polttoainetta käyttävissä rakettimoottoreissa on usein myös itse polttoaine ja hapetin erillään, joten kyseessä ei välttämättä ole ”polttoainesäiliö” vaan ”hapetinsäiliö”.

  • Joku sanoo:
  • aijaaha.. että sillä tavalla..

  • Pasi Kuikka sanoo:

    Oisko?: Ei, ehdokkaasi on ihan liian suuri.

    Apinateoria: Jep, meinasin vain, että olisi hyvä parilla sanalla kertoa mitä linkki sisältää. Monet varmaan pläräävät kommentit läpi, mutteivät jaksa availla jokaista linkkiä, etenkään jos sen sisällöstä ei mainita mitään.

    Palleron arvellaan olevan myös helium- tai happi-typpisäiliö Soyuz-, Vostok tai Salyut-aluksesta.

    http://wattsupwiththat.com/2011/12/23/spaceballs-the-debris/#more-53601

  • Olli Kuhta sanoo:

    Jaa,jos se olisi joku ”säiliö” niin kai siinä olisi jokin reikä? ei kai säiliöllä missä ei ole reikää voi olla paljonkaan käyttöä?!
    On myöskin aika kumma kun sieltä tippuu osia,tuon tuostakin.
    Miksi kummassa avaruudesta palaavalla aluksella pitää olla niin kauhe nopeus? olen varma ettei tuollakaan pallerolla ole ollut kovinkaan suurta nopeutta.

  • Telemakkara sanoo:

    ”Jaa,jos se olisi joku “säiliö” niin kai siinä olisi jokin reikä? ei kai säiliöllä missä ei ole reikää voi olla paljonkaan käyttöä?!”

    Reiät ovat todennäköisesti pallon yhdessä/molemmissa päissä olevissa kohoamissa, mutta ovat osittain sulaneet umpeen kitkan aiheuttaman kuumuuden vuoksi.

    ”On myöskin aika kumma kun sieltä tippuu osia,tuon tuostakin.”

    Mielestäni olisi erittäin kummallista jos osia ei putoaisi tuon tuostakin. Avaruudessa kieppuu valtavasti ihmisen sinne lähettämää romua, joka ennemmin tai myöhemmin putoaa takaisin maahan.

    ”Miksi kummassa avaruudesta palaavalla aluksella pitää olla niin kauhe nopeus? olen varma ettei tuollakaan pallerolla ole ollut kovinkaan suurta nopeutta.”

    Pallolla ei vältämätä ollut kovinkaan suurta nopeutta maahan osuessaan. Satelliittien ja sen osien nopeus ilmakehään saapuessaan ei ole lähellekkään kiertoradan ulkopuolisten kappaleiden, esim. meteoriittien nopeutta. Pallo on suhteellisen kevyt ja sen ontto rakenne takaa pallolle suuren pinta-alan painoon nähden. Ilmakehään osuessaan se siis hidastuu lähelle loppunopeutta, eli pallon nopeus pysyy vakiona ilmanvastuksen ansiosta. Laskuvarjohyppääjille tämä nopeus on noin 190km/h – 300km/h asennosta riippuen.

    Täytyy ottaa vielä huomioon että pallo on saattanut olla ennen maahan osumistaan kiinnittyneenä johonkin toiseen satelliitin palaseen, joka on suojannut sitä kitkan kuumuudelta ja antanu ylimääräistä ilmanvastusta. Ei siis ole kovinkaan suuri ihme, että palanen on saapunu jotakuinkin tunnistetavan näköisenä takaisin maan kamaralle.

  • käykää minun sivulla! ilmoittakaa vieraskirjassa omien sivujenne aihe, niin lataan sinne aiheesta kuvan, ja saatte kopsata sen!. huom! vain panfu on rajana, ja älä suoralinkitä!

  • kuvat tulee sitten kuvagalleriaan!

  • sanoo:

    jos tää olis pullo se ei selittäis toista viivaa

  • Entity sanoo:

    Monivaiheisten rakettien osiahan tosiaan putoaa jo ennen ilmakehästä poistumista. Esimerkiksi tyhjää polttoainesäiliötä ei kannata lennättää kiertoradalle, jos sitä ei ole siellä mahdollista täyttää.

    Bladder ei ole muuten virtsarakko, vain rakko. Eläimessä on muitakin rakkoja.

    Se että pallukka on pudonnut jostain muualta kuin kiertoradalta on järkeenkäypä, vaikka vähän tylsä selitys.

  • mine sanoo:

    Näyttää sotaromulta, merimiinan koho, pompannut merenpohjasta, noin. 6km syvyydestä ilmakehään ja sieltä alas.

  • Teddybear sanoo:

    Tuo oli vain jonkun avaruusjutun tankki :]

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto