ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Universaalista opetusta kosmoksesta 2 katsottavissa VideoChannelilla

Ufokontaktihenkilö, selvännäkijä, kirjailija Kalevi Riikosen mielenkiintoinen luento Universaalista opetusta kosmoksesta II on ollut katsottavissa VideoChanneliltamme jo jonkin aikaa, mutta nyt luentovideosta on katsottavissa myös traileri.

Kalevi Riikonen

Videolla kerrotaan viljapeltokuvioista, walk-in:eistä sekä mm. elämästä erään avaruusrodun planeetalla.

Katso luentovideon traileri alta.

Videolla käsiteltäviä aiheita:
– Viljapeltokuvioiden merkitys
– Kuvia ja kerrontaa avaruusolennoista
– Pari- ja sisarsielut
– Avaruusolentojen projektiot
– Olentoluokat: Luonnonhenget, deevaolennot, hybridit
– Viides elonaalto
– Indigolapset
– Kuvia ja kerrontaa Ufoista
– Ufojen toimintaperiaatteista
– Elämää erään avaruusrodun planeetalla
– Walk in:it

Luentovideon katseluoikeuden voit hankkia VideoChanneliltamme.

Lue myös Kalevi Riikosen taannoinen Parablogin haastattelu.

Kalevi Riikosen kotisivut: www.tahtitieto.fi

Tykkäys ja jakotoiminnot:

9 kommenttia aiheeseen: Universaalista opetusta kosmoksesta 2 katsottavissa VideoChannelilla

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Pekka sanoo:

    Katsoin tuon kakkososan jo aiemmin, se oli erittäin hyvä! Tuleeko milloin lisää mahdollisesti?

  • Wespa sanoo:

    Pekka, kolmas osa on editointivaiheessa. Luultavasti ensi viikolla pyörähtää.
    Kannattaa olla kuulolla, Kalevilla on mielenkiintoista settiä. 🙂

  • Pekka sanoo:

    Kiva, jään odottamaan malttamattomana 😉

  • galaxi sanoo:

    Blogin ylläpitäjällekö menee rahat näistä videoista joita haluaa katsoa?

    Mielestäni rahastusta pelkällä huuhaalla.

  • Entity sanoo:

    Ainakin tuolla mysteerien aika sivun keskuteluissa K.R. tuntuu olevan vain tyhjän sanahelinän mestari. Hänen kosmisesta sanomastaan ei jäisi paljon jäljelle, jos pseudotieteelliset täytesanat ja ylisanailu otettaisiin pois.

    Ludvig Wittgenstein sanoi:”Kaikki, mikä voidaan ajatella, voidaan ajatella selvästi, ja kaikki mikä voidaan sanoa, voidaan sanoa selvästi”. Silloin jos mysteerisiä mysteereitä esitetään hämärin sanakääntein ja käsittämättömiä termejä viljellen on syytä olla varuillaan. Se että teksti vaikuttaa hämärältä ei aina johdu sen ylitsevuotavasta viisaudesta. Joskus sekoittaminen ja merkitysten hämärtäminen on tarkoituksella tehtyä, jotta kuulija/lukija tuntisi olonsa typertyneeksi sanoman edessä. Raamatun sanaakin julistettiin vuosisatoja latinaksi, jotta tavallinen kansa pysyisi nöyränä Sanan edessä (vaikea sellaista on arvostella, mitä ei millään tasolla ymmärrä).

    Tieteelliseen kieleen kuuluvilla sanoilla on aina tieteenalan historia takanaan, ne ovat ikään kuin lyhenteitä, joilla ammattilaiset keskustelevat keskenään, ilman että joka kerta täytyy käydä läpi satojen vuosien tutkimustyötä uudelleen.

    Minun kantani on, että Riikonen on punnittu, mitattu ja havaittu köykäiseksi. Henkilökohtaista energiaani en hänen ”kanavointeihinsa” enää tuhlaa.

    – Kalevi Mäenpää

  • Uta sanoo:

    Entity -> täsmälleen, täysin samaa mieltä.

  • No joo sanoo:

    Itse olen käynyt erilaisilla rajatiedon luennoilla ja kurseilla noin parikymmentä vuotta ja eikä eteeni ole tullut yhtäkään toista tämän alan tiedonjakajaa, kuin Riikonen joka ilmaisee asiat yhtä selkeästi ja täysimääräisesti. Samaa mieltä ovat myös monet muut rajatiedon ihmiset ympäri Suomea. Monitasoisen ja näin puhtaan informaation pukeminen sanoiksi, kuten Riikonen sen tekee, ei onnistu yhdeltäkään toiselta rajatiedon luennoitsijalta, ainakaan suomessa. Siihen mihin toiset lopettaa, siitä Riikonen jatkaa. Kontaktihenkilönä, selvänäkijänä ja luennoitsijana Riikonen on ylivoimainen ykkönen. Suosittelen lämpimästi menemään kuuntelemaan, mikäli kiinnostaa tämänlaiset asiat.

  • Jugi sanoo:

    Kyllä, Riikonen esittää asiat hyvin ja selkeästi. Suosittelen.

  • Vergilius sanoo:

    Riikonen ei ilmeisesti ole tuon Yhden Laki- uskomusten kannalla, vaan kyseessä ovat aivan muut asiat, joista hän puhuu. Miten mahtaa olla, asiaan perehtyneet; onko mielestänne Ra:n opetukset totta vai Kalevin kontaktien sanoma?

    Itselleni herra Riikonen on vieras, mutta ilmeisesti hänellä on mainetta tietyissä piireissä. Kuten No Joo mainitsikin, että Riikonen olisi ylivoimainen ykkönen mm. kontaktihenkilönä ja selvännäkijänä. Sellainen ajatus vain tuli mieleeni, että mahtaisiko Kalevi olemaan halukas tarttumaan Skepsis Ry:n haasteeseen? Se olisi 10 000 euroa helppoa rahaa, mikäli hän pystyisi tuottamaan valvotuissa olosuhteissa paranormaalin ilmiön.

    Kertokaa, mikäli joku tietää, että hän olisi ollut jo Skepsiksen haasteessa/kieltäytynyt siitä? Yritin etsiä asiasta infoa mutta mikään ei viittaa siihen, että näin olisi tapahtunut. Voisin kysäistä häneltä asiaa, jos vaikka hän osoittaisi kiinnostusta? Mutta mikäli joku tietää, että häneltä olisi jo kysytty tästä, en silloin vaivaudu.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto