ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Meksikossa havaittiin mahdollisia avaruusaluksia

Meksikon Rosaritossa tapahtui kummia.

Mies huomasi taivaalla outoja valoja ja rupesi kuvaamaan niitä suoraan Instagramin liveen. Joku voisi sanoa, että videolla olevat kohteet ovat ufoja, eli tunnistamattomia kohteita, mutta se miltä ne näyttävät ja miten ne käyttäytyvät, viittaa vahvasti siihen, että kyseessä on avaruusalukset, eli teknologiaa, jota meillä ei ole tiettävästi maapallollamme.

Kuvaajan sisko kommentoi tapausta näin
Materiaali on minun veljeni kuvaamaa, tänään instagramin liveen, kun hän oli lähtemässä Rosaritosta. Materiaali on 100% aitoa, ei kusetusta. Tiedän, että se (video) on vähän epäselvä, mutta niin tuntuu tapahtuvan kun livestriimaa, varsinkin Meksikossa. Oli miten oli, mutta voit kuitenkin nähdä tarkkaan mitä ne ovat. Jotain tämän maailman ulkopuolelta.

Kuvaajan sisko lisäsi myöhemmin videon Youtubeen (video nähtävissä alta).

Videon esilletoi myös Secureteam10 -kanava Youtubesta.

Lähde: Youtube

Tykkäys ja jakotoiminnot:

55 kommenttia aiheeseen: Meksikossa havaittiin mahdollisia avaruusaluksia

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Wespa sanoo:

    Kaikki ufot ei ole avaruusaluksia, eikä kaikki avaruusalukset ole myöskään ufoja. 🙂
    Koska otetaan lentävä lautanen -termi bäkkiin? Siinä on sellanen mukava 70-90 luvun fiilis. 🙂

  • Arska sanoo:

    Juu videossa on sellanen mukava 70-90 luvun fiilis ja takaisin bäkkiin Wespa menneisiin aikoihin!

    Ufoilu alkoi osapuilleen vuonna 1947, kun amerikkalainen harrastelijalentäjä Kenneth Arnold näki lennollaan Washingtonin osavaltiossa nopeita outoja lentäviä esineitä, jotka ”liikkuivat kuin veden pinnalle heitetyt lautaset”. Raportoidessa tiedotusvälineille näkemistään huippunopeista vehkeistä, jotka muistutti hieman lautasen tai kiekon muotoa vakiintui silloinen käytössä ollut termi ’lentävä lautanen’ sanavarastoihin. Vaikkakin ufoja ja avaruusolentoja on kaikesta päätellen nähty jo ammoisista ajoista lähtien, vasta Arnoldin havainto ja Roswellin tapaus vain muutamaa päivää myöhemmin toi ilmiön tutkijoiden, tiedotusvälineiden ja suuren yleisön tietoisuuteen.

    Itse muistan tuosta alku ajasta kun vuonna 1967 töllöstä tuli uusi sarja Muukalaiset/The Invaders, joka tuli silloin katsottua ja ihmeteltyä heti tuoreeltaan.

    Kyse oli sen aikakauden scifi-sarjasta, jossa maapallon ulkopuoliset pahikset joutuvat lähtemään omalta kuolevalta planeetaltaan ja aikoivat kaapata maapallon haltuunsa. Ikävää tässä sarjassa oli juuri se että aivopesumaisesti avaruusolennot piti sen ajan hengen mukaisesti ja usen nykyäänkin tällä samalla teemalla esittämään aina pahiksina, jotka tyypillisesti yrittää salamyhkäisesti syrjäyttää ihmiskunta valta-asemasta syrjään ja kaapata maa planeetan haltuunsa.

    Tässä muukalaiset muistuttavat olemukseltaan täysin ihmisiä, paitsi että heidän pikkusormensa ei taivu lainkaan muiden sormien mukana. Sarjan muukalaisilla on ”lentäviä lautasia” ja sädeaseita, joiden teho muuttaa uhrin välittömästi tuhkaksi.

    Eka episodi alkoi juuri sumuisesta maisemasta, jossa yksinäinen autoilija ajaa. Auto ajaa vesilätäkköön. Ajaja on David Vincent, joka on palaamassa työmatkaltaan yömyöhällä etsien oikotietä. Kuski ajaa auton tiellä makaavan ”Road closed” -kyltin yli väsyneen kuljettajan huomaamatta sitä. Sitten Vincent ajaa autonsa jo suljetun kuppilan pihaan ja hieraisee väsyneitä silmiään. Hän aikoo ottaa pienet nokoset autossaan, kun yllättäin hänen kasvonsa vuoroin valaistuu ja vuoroin tummuu. Vincent sattumalta huomaa ja näkee ’lentävän lautasen’ laskeutuvan muutaman kymmenen metrin päähän autostaan.

    Aamulla Vincent menee poliisiasemalle, jossa turhaan yrittää kertoa näkemäänsä. Häntä ei yllättäen uskota, mutta poliisi etsivä lähtee kuitenkin Vincentin mukaan väitetylle ufon laskeutumis paikalle. Sieltä ei löydy tietenkään enää yhtään mitään, ja kuppilan nimikin on eri kuin hän oli poliisille kertonut. Lähistöllä on tietenkin sopivasti pariskunta, joka ei ole nähnyt yhtään mitään. Pariskunnan miehen ojentaessa henkilöllisyys papereitaan poliisi etsivälle kiinnittää Vincent huomionsa miehen oikean käden ojennettuun pikkusormeen, joka ei koukistu muiden sormien mukana.

    Tästä alkaa sitten David Vincentin pitkä taival halki Amerikan saadakseen ajoissa epäuskoinen ihmiskunta uskomaan näihin pahantahtoisiin muukalaisiin, joille muita tunnusomaisia piirteitä oli se, että heidän pitää ’luoda nahansa uudelleen’ säännöllisin väliajoin tai muuten he kuolevat. Tällainen kuolemakin nähtiin yhdessä jaksossa, jolloin hahmo rupesi hehkumaan ja lopulta hävisi jälkiä jättämättä. Heillä ei ollut myöskään verenkiertoa, eikä pulssia, eivätkä he haavoittuessaan vuotaneet verta. Myöskin puhdas happi oli heille myrkkyä.

    Sarjan juoni oli (Roy Thinnesin) esittämä arkkitehti David Vincent, joka saa sattumalta tietää salaisesta muukalaisinvaasiosta. Tämän takia hän matkustaa paikasta toisen yrittäen kaikin keinoin pilata muukalaisten punomia juonia. Hän yrittää varoittaa muita invaasiosta saaden sarjan edetessä muutamia samoin ajattelevia mukaansa.

    Sarja taisi osua siihen aikaan otolliseen ufo suoneen ja oli hyvää, jännittävää viihdettä, mutta syystä tai toisesta sitä ei kuitenkaan tehty kahta kautta enempää eli (v. 1967 – v. 1968 yhteensä 43 jaksoa), jotka kestivät 51 minuuttia kukin. Suomessa sarjaa esitti tuoreeltaan Mainostelevisio.

    Pääosaa esitti arkkitehti David Vincent (Roy Thinnes) sangen uskottavasti. Siinä oli se mukava 70 luvun alun sumuinen fiilis; Haluan uskoa, tai Usko koetuksella, (I Want To Believe).

  • Andro sanoo:

    Ettei nyt olisi tällainen False flag tapaus man-made aluksia käyttäen.

  • Arska sanoo:

    False flag man-made. (Väärä lippu, keinotekoinen). Andro, Usko koetuksella? (I Want To Believe).

  • Andro sanoo:

    Arska
    Kyllä aitojakin on. S.Greer on puhunut näistä False flag tapahtumista jo muutaman vuoden ajan. Meksikoon ei ole pitkä matka Usasta.

  • Sekaisin kuin seinäkello sanoo:

    Maailma on yhtä salaliittoa ja hypirdivaikuttamista nykyään. Onkohan oikeasti mikään enää totta. Jos kauemmaksi ajattelee, oliko kekkonen edes kekkonen.

  • Arska sanoo:

    Andro:

    False flag tapahtumat? (Lavastettu hyökkäys) tarkoittaa itse tehtyä operaatiota, jonka tekijäksi lavastetaan jokin vihollinen. Ilmiö tunnetaan myös englanninkielisellä nimellä false flag eli kirjaimellisesti ”väärä lippu”. Tarkoituksena voi olla esimerkiksi saada aikaan vihollisuuksia.

    Mahdolliset false flag -operaatiot ovat suosittu aihe salaliittoteorioissa.

    Salaliittoteorioissa viimeisin false flag tapahtuma New York’issa 11.9.2001, olivat USA:n itse suunnittelema ja toteuttama Operation Norhwoods -tyylinen false flag -teatteri, jossa USA surmasi omia kansalaisiaan. Tässä murhaavassa US-valheessa on jo kuollut satoja tuhansia siviilejä (lapsia, miehiä ja naisia) ja sotilaita Afganistanissa, Irakissa, Syyriassa, Libyassa, Palestiinassa – ja pian mahdollisesti Iranissa.

    Salaliittoteorioissa tappavan valeiskun syy oli saada oikeutus ja vapaat kädet ”terrorismin” vastaiseen sotaansa mm. Israelin puolesta Lähi-Idässä.

    Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat, mutta suoranaisesti ei näy kyseisellä ufot videolla missä oli se näiden näennäisten ufojen eli tässä tapauksessa vain esim. sumun suojissa lentävien valo tronejen tekemä uhka, joka pitäisi antaa sitten ymmärtää se aitojen ufojen uhka ja hyökkäys.

    Tarkoitat varmaankin että käänteisesti oikeat maan ulkopuoliset avaruusalukset ufot esittää joidenkin esim. rikkaiden eliitti tahojen mielestä uhkaa, jotka antaa sitten oikeutuksen ja syyn niiden tuhoamiseen aina jatkossakin, heti kun niitä vain havaitaan? Andro tätä ilmeisesti tarkoitit?

    Varmasti kyseinen eliitti porukka heittää tietenkin vasta-argumenttin False Flag keskustelulle, eli leimaa sen kaikki tyynni foliohattuiluksi ja näin hämätäkseen vastustajiaan, sekä sujatakseen itseään syylistymiltään/tekemiltään false flag –operaatioilta.

  • Mika sanoo:

    meillä päin on kans sumuisena iltana samanlaisia ufoja prisman pihassa neljä kappaletta

  • Arska sanoo:

    Andro:

    On varmasti totta että S.Greer on puhunut näistä False flag tapahtumista jo muutaman vuoden ajan.

    Lyhyesti ufo siis uhka öljyllä rikastuvalle eliitti porukalle, joten mahdolliset false flag –operaatiot kohdistuen oikeisiin ufoihin poistaa tai hävittää vapaaenergian saatavuuden eliitin mielestä, kun ufot ammutaan False flag ”väärä lippu” oikeutuksen turvin alas ja on eliitiä, sekä öljyä tukevaa oikean suuntaista politiikkaa?

  • Apinateoria sanoo:

    Elikkä noita näyttäviä ufo-spektaakkeleita tarjoillaan kansalle, paskotaan omilla lentohärveleillä pari kaupunkia ja yhdistetään maailma pahoja avaruusmörköjä (oikeita tai kuviteltuja) vastaan. Tää on ennustettu jo 80-luvulla, luultavasti aiemminkin.

  • Andro sanoo:

    Arska
    Greerillä on ainakin 800 vapaaehtoista lausuntoa ex-armeijan ja tiedustelupalveluiden henkilöiltä. False flag iskuilla pyritään pelottelemaan kansalaisia. Enimmäkseen nähdään man-made aluksia varsinkin Amerikan mantereella. Ymmärrän skeptisesti asiaan suhtautuvat kirjoitukset. Onhan aiheesta kirjoitettu vuosikymmenten ajan eikä mitään Disclosurea ole tapahtunut vaikka sitä on yritetty myös vuosikymmenten ajan. Wilcock mainitsi että se olisi nyt enää kuukausien asia, milloin tapahtuu. Ehkä näin, moni suorastaan raivostuu kun ei,sitten tapahdukkaan. Emery Smith näitä ruumiinavauksia sanoo tehneensä ET poppoille, oliko se nyt about 3000 humpparin verran. Kyse on tosiaan siitä ettei valtaapitävåt halua,luopua satojen triljoonien dollareiden öljy ja ydinvoima busineksistaan. Antigravitaatioon perustuvat laiteet lopettaisivat öljynkäytön hyvin nopeasti, samoin uraanin tilalle tulisi vapaanenergian laitteita. Wilcock mainitsi tuossa Third Base Of Moon:in haastattelussa että Usa lentää myös tämän galaksin ulkopuolelle aluksillaan. Valtavirtamedia taas kirjoittelee kuinka matka Marsiin kestäisi 6 kk rakettipolttoaineilla. Toisaalla on kirjoiteltu kuinka Usalla ja Venäjällä on yhteinen projekti Marsissa että siellä on ollut tukikohta jo vuosien ajan.

  • Arska sanoo:

    Andro:

    Olen samoilla linjoilla siitä mitä kirjoitit, enkä ihmettele yhtään että valtaapitävät pelkäävät menettäneensä öljy ja ydinvoima bisneksensä ja tullen näin lopulta kokonaan Antigravitaatio laitteiden syrjäyttämiksi. Olen kuullut samaa että Usa lentää myös tämän galaksin ulkopuolelle aluksillaan ja että he lennättää myös ufoilla vaihto-oppilaita Arcturus tähden planeetalle, joka on taivaanpallon pohjoisen puoliskon kirkkain tähti, koko taivaan tähdistä neljänneksi kirkkain. Arcturus on punainen jättiläinen. Se on noin 100 kertaa Aurinkoa kirkkaampi ja se sijaitsee 36 valovuoden päässä. Arcturus eli Alfa Bootis on Karhunvartijan tähdistössä omassa linnunradan galaksissa.

    Usalla ja Venäjällä on yhteinen projekti Marsissa ja että siellä on ollut tukikohta jo vuosien ajan. Olisikohan ollut edesmennyt Rauni Leena Luukanen ”Kilde”, joka on tuon asian esittänyt, sekä myös tämän seuraavan.

    Tämä tuli heti mieleen kun luin kirjoituksesi. Itse siis muistan yhden ufon alas ampumisen laser aseella, joka tapahtui Etelä-Afrikan ja Botswanan rajalta alueelle jo vuonna 1989.

    Tässä lyhennety tapausselostus kyseisestä ufo- ja humanoidihavainnosta, joka on julistettu huippusalaiseksi.
    Raportin ovat laatineet Etelä-Afrikan ilmavoimien erikoistutkimusosasto (DSIR) ja tiedusteluo sasto (DAFI). Raportti käsittelee 7. toukokuuta 1989 todettua ufoa, jonka päätepiste oli Vaihallan lentotukikohta Pretoriassa Etelä-Afrikassa.

    Kello 13.45 mainittuna päivänä laivastofregatti SA Tafelberg teki Kapkaupungin laivaston päämajaan ilmoituksen tuntemattomasta lentävästä esineestä, joka näkyi tutkassa ja kulki Afrikan niemimaata kohti koillissuunnassa yli 10 000 kilometrin tuntinopeudella. Laivastotukikohta vahvisti, että esine näkyi myös ilmatutkassa ja sotilasmaatutkassa, sekä ilmavalvontalaitteissa Kapkaupungin kansainvälisellä lentokentällä. Esine tuli Etelä-Afrikan ilmatilaan kello 13.52.
    Esineeseen yritettiin saada radiokontakti, mutta kaikki yritykset olivat turhia.

    Vaihallan lentotukikohta sai hälytyksen, ja kaksi aseistettua Mirage-hävittäjää nousi ilmaan. Esine muutti äkillisesti kurssiaan niin suurella nopeudella, että sotilaskoneelle sellainen käännös ei olisi ollut mahdollinen.
    Kello 13.59 lentolaivueen komentaja Goosen ilmoitti, että heillä oli sekä tutka- että näköhavainto esineestä. Hävittäjille annettiin määräys tulittaa esinettä koneissa olevilla laserkanuunoilla. Näin tehtiin.

    Lentolaivueen komentaja ilmoitti, että esineestä lähti useita sokaisevia välähdyksiä. Esine alkoi vaappua kulkien edelleen pohjoisen suuntaan. Kello 14.02 esineen ilmoitettiin laskeutuvan 900 metrin minuuttivauhdilla. Se sukelsi suurella nopeudella 25 asteen kulmassa maata kohti ja iskeytyi maahan 80 kilometriä Etelä-Afrikan ja Botswanan rajalta alueelle, jota kutsutaan Keski-Kalaharin autiomaaksi. Lentolaivueen komentaja sai käskyn ympäröielä alue, kunnes esine voitaisiin kuljettaa sieltä pois. Ryhmä ilmavoimien tiedustelu-upseereita sekä teknillistä ja lääketieteellistä henkilökuntaa tuotiin kiireesti paikalle tutkimuksia ja esineen poissiirtoa varten.

    Löydökset olivat mielenkiintoiset. Kraateri oli 150 metriä leveä ja 12 metriä syvä. Tunnistamaton lentävä alus oli läpimitaltaan 18 metriä ja 9 metriä korkea, hopeanvärinen, kiekonmuotoinen. Kivet ja hiekka esineen ympärillä olivat sulaneet kovassa kuumuudessa. Esinettä ympäröi voimakas magneettinen ja radioaktiivinen säteily, joka aiheutti sähköhäiriöitä ilmavoimien tutkimuslaitteisiin. Esine päätettiin siirtää ilmavoimien tukikohtaan. Alueen maaperä täytettiin hiekalla ja muulla maa-aineksella paljastavien jälkien hävittämiseksi.

    Tukikohdassa esine todettiin tyypiltään ja alkuperältään tuntemattomaksi ufoksi, jonka epäiltiin tulleen ulkoavaruudesta. Aluksen sivuilla nähtiin outoja metallikaiverruksia Sen painoksi arvioitiin 50 000 kiloa. Rakennusmateriaalia ei pystytty tunnistamaan. Esineen ulkopinta oli kiiltävä, sileä ja hopeanvärinen. Siinä ei ollut näkyviä saumoja. Aluksen voimanlähde oli tuntematon. Hydraulinen laskeutumislaite oli kokonaan tuhoutunut. Pidettiin mahdollisena, että se olisi saattanut johtua lasenykin laukaisusta.

    Kun ryhmä tutki esinettä lentotukikohdassa, kuultiin yhtäkkiä kova ääni. Silloin huomattiin, että aluksen alapuolella oli raollaan oleva aukko. Kun tämä aukko avattiin, esiin tuli kaksi humanoidia puettuna tiukasti istuviin harrnaisiin pukuihin. Heidät siirrettiin lentotukikohdan lääketieteelliseen keskukseen. Aluksen sisältä siirrettiin erilaisia esineitä laboratoriotutkimuksiin. Itse alus sijoitettiin steriiliin tilaan.

    Lääketieteellisessä raportissa humanoidien pituudeksi arvioitiin 1,20-1,30 metriä. Iho oli sinertävänharmaa, sileä ja hyvin liukas. Ihokarvoitus puuttui kokonaan. Pää oli ihmismittojen mukaan arvioituna ylisuuri. Korkeassa otsanseudussa ja kautta koko pään nähtiin tummansinisiä jälkiä. Poskipäät olivat ulkonevat, silmät isot ja vinot. Pupilloja ei näkynyt lainkaan. Nenä oli pieni, lähes pelkästään kaksi sierainaukkoa. Suu oli pieni vako vailla huulia. Leuka oli leveä. Korvia ei näkynyt. Kaula oli hyvin ohut, käsivarret pitkät ja kapeat ja ulottuivat polvien yläpuolelle. Kädessä oli kolme sormea, räpylät sekä käpälämäiset kynnet. Rintakehää ja vatsanseutua peitti suomumainen iho. Lantio oli pieni ja kapea, jalat lyhyet ja ohuet. Ulkoisia sukupuolielimiä ei näkynyt, jatkaterissä oli kolme varvasta, räpylät, ei kynsiä.

    Humanoidien vastarinnasta johtuen veri- ja kudosnäytteitä ei voitu ottaa. Humanoidien keskinäistä kommunikointia epäiltiin telepaattiseksi. Humanoidit suljettiin eristysosastoon odottamaan jatkotutkimuksia Wright Pattersonin lentotukikohdassa USA:ssa. Myös tunnistamaton alus siirrettiin samaan lentotukikohtaan. Raportin mukaan siirto tapahtui 23. kesäkuuta 1989.
    Raportissa kerrottiin, että lopulliset johtopäätökset tehdään vasta sitten, kun tarkemmat tutkimustulokset aluksesta ja humanoideista ovat valmistuneet.

    Ilmeisesti sen jälkeen kun afrikaansin kielestä englantiin käännetty dokumentti on päässyt julkisuuteen, ilmaantuu jälleen tahoja, jotka tavanomaiseen tapaan yrittävät todistella dokumenttia väärennökseksi.

    Tavallinen selitys on raketti tai sateliitti, koska tutkahavaintoja on vaikeampi mitätöidä täysin olemattomiksi.
    On kuitenkin muistettava, että Yhdysvaltain tiedustelupalvelu on joutunut oikeuden päätöksellä julkistamaan aiempia salaisiksi julistamiaan uforaportteja, joiden olemassaolo oli jyrkästi kiistetty, ennen kuin Freedom of Information Act -laki aiheutti 1970-luvun loppupuolella niiden tulon julkisuuteen.

    Jokainen uskoo mitä haluaa uskoa! Toruuden asiasta tietävät vain ne, jotka itse olivat tutkimuksissa mukana, eivät muut. Heidän salassapitovelvollisuudestaan huolimatta voidaan todeta, että dokumentti on monessa suhteessa yhteneväinen monien aikaisemmin salaisiksi julistettujen aitojen dokumenttien kanssa.

    Keskustelu on kuitenkin hedelmällistä, kun vain muistamme, että jokaisella on oma uskomuksensa ja oma totuutensa maailmankaikkeuden älyllisestä elämästä. Absoluuttista totuutta, joka ei ole riippuvainen havainnoitsijastaan, ei ole olemassakaan!

  • RoskaPaali sanoo:

    Arska:
    Ihan mielenkiintoinen tarina tuo Etelä-Afrikan case. Vaan tuolloin ei kai ollut ainakaan lentokoneisiin asennettavia lasertykkejä? Nykyäänkin ne taitaa olla vasta prototyyppiasteella. Vai onko ne ollut jotain salaista teknologiaa?

    Pikaisen aiheesta googlauksen johdosta päädyin kurkkaamaan (yllätys) wikipediaan, jossa oli yllätyksekseni pitkähkö luettelo Etelä-Afrikan UFO-havainnoista alkaen vuodesta 1965 (UFO sightings in South Africa), ja tämä mainitsemasi case oli huijaukset/väitetyt tapaukset -osiossa. Tokihan, jos se on oikeasti tapahtunut ja tieto on salaista, viranomaiset koittaisivat varmaan mielellään mustamaalata sen huijaukseksi. Mutta kuitenkin, Etelä-Afrikassa on ilmeisen runsaasti UFO-aktiviteettia, jota ei ole kaiketi selitetty tai tyrmätty huijaukseksi.

    Ja mielenkiintoinen on myös tuo Wespan Meksikon video. Vaan jos siellä taivaalla oli jotain, luulisi jonkun muunkin saaneen sen kuvattua. Onko Wespa tehnyt tutkimusta, löytyykö muita videoita tästä? Ei kyllä äkkiseltään näytä mitenkään ilmiselvältä feikkivideolta, vaan mistäs noista tavan tallaaja nykyään tietää.

  • Arska sanoo:

    RoskaPaali:

    En minäkään tiedä onko tuo video feikki, vaiko ei mutta ufo aihe voi silti silti olla kiinnostava.

    Niinpä, tiettyt tahot kiistää, sekä mitätöi mieluusti juuri tarkkaan dogumentoidut uforaportit ja ufojen alasampumiset. Varmasti helppoa on sitten näiden samojen tahojen kiistää myös lasertykit ja niiden olemassa olo tyystin ja väittää että ne ovat vasta prototyyppiasteella? Ymmärrän tietysti ihmisten keptisyyden kun esitetään hurjia väitteitä ufoista ja jotka ovat valtaapitävien eliitti tahojen mielestä tietenkin aina huuhaata, he kun pelkää että tieto näistä salatuista ufo tapahtumista leviää.

    Ei välttämättä ole mikään ihme että Rauni Leena sai käsiinsä aina näitä salaisia sotilas raportteja ufoista, jotka on julistettu tietenkin myös aina huippusalaiseksi. Hän liikkui jatkuvasti itse näissä sotilas piireissä ja oli kuin kotonaan kansainvälisillä ufo – konferensseissa ja keskusteli ihmisten kanssa yleensä erityisesti juuri korkea-arvoisten amerikkalaisten upseereiden kanssa, aiheena ufot ja humanoidit.

    Luukanen-Kilde väittää, että humanoideja koskevat todisteet salataan tavallisilta kansalaisilta mm. teologian romahduksen pelossa. Hän kertoo kuitenkin itse päässeensä perehtymään moniin hyvinkin salaisiin asiakirjoihin.

    Tätä väitettä ei ole vaikea ymmärtää jos osaa ajattella että kyse on tosiaan siitä ettei valtaapitävät halua, luopua satojen triljoonien dollareiden öljy ja ydinvoima bisneksistään, niin kuin juuri vähän aikaa sitten (Andro) kirjoitti naulan kantaan. Antigravitaatioon perustuvat laiteet lopettaisivat öljynkäytön hyvin nopeasti, samoin uraanin tilalle tulisi vapaanenergian laitteita. Eli tähän mennessä kaikki käyttämämme teknologia menisi uusiksi yhtäkkiä. Itse olen samoilla linjoilla Andron kanssa tästä meidän tämän hetken käyttämämme valtaapitävien tahojen omistamasta öljy ja ydinvoima teknologian romahduksen pelosta.

    Luukasen mukaan ihmiskunnalta on salattu, että avaruusolentoja on keskellämme, kuulentoja tehdään kaksi kertaa viikossa, ihmisillä on jo siirtokuntia Marsissa ja että myös Saturnukseen lennetään, sekä myös Arcturus planeetaan on vaihto-oppilasohjelma.

    Avaruuselämää salataan ja salailun syyksi Luukanen on kertonut montakin asiaa mm:

    – Naton raportti vuodelta 1964, joka oli niin salainen, että siitä tehtiin vain 15 kopiota kolmella eri kielellä koko maailmaan. Minä olen nähnyt tuon raportin. Siinä todettiin neljä syytä, miksi ihmisiltä salataan totuus ulkoavaruuden siviilisaatioista.

    ”Nro 1. Kaikkien uskontojen dogmat sortuvat.
    Nro 2. Ihmiskunnan ego sortuu. (Mehän luulemme olevan upein rotu koko maailmankaikkeudessa.)
    Nro 3. Fysiikat lait sellaisena kuin me ne tunnemme, eivät päde ulkoavaruudessa.
    Nro 4. Ekonomiamme muuttuu totaalisesti.”

    On olemassa tahoja, jotka pyrkivät mitätöimään ja kieltämään ufokokemukset. Näitä tahoja on sekä idässä että lännessä. Kyse on nähdäkseni paitsi vastapelistä myös siitä, että eräissä maissa edes ilmavoimat eivät halua julkisuuteen tietoja siitä, että he ovat yleensä täysin avuttomia ufojen ilmatilaloukkauksien suhteen. Kysymys on kansallisesta turvallisuudesta. Esimerkiksi USA:ssa lentäjät saavat runsaat sakot tai menettävät virkansa, jos he kertovat julkisesti ufohavainnoista.

    Kuuluisassa JANAP 146 -ohjeessa Qoint Army Navy Air Pub lication) vuodelta 1952 todetaan rangaistavaksi rikokseksi koko USA:n armeijan jäsenistölle minkääntaisen ufoihin liittyvän informaation paljastaminen. Rangaistus voi olla jopa 10 vuotta vankeutta ja lisäksi 10 000 dollarin sakko. Vuodesta 1954 lähtien kielto on koskenut myös kaupallisten lentoyhtiöiden lentäjiä ja muuta miehistöä! Jos lentäjät havaitsevat lennon aikana ufoja, ohjeiden mukaan koneeseen annetaan turbulenssivaroitus ja määräys kiinnittää istuinvyöt. Espanjassa on raponoitu useita äkillisiä matkustajakoneen syöksyjä, jotka ovat johtuneet törmäysuhkasta tutkassakin näkyneen ufon kanssa.

    USA:n avaruus- ja ilmailuhallitus NASA joutuu jonakin päivänä julkistamaan salaiset arkistonsa. Silloin saadaan lopullinen vahvistus siitä, että ufojen ja humanoidien olemassaolosta on ollut vedenpitäviä todisteita jo vuosikymmenien ajan ja että hämäysmielessä julkaistut kieltävät raportit ovat olleet harkittua väärää informaatiota ihmisten pitämiseksi rauhallisina.
    Ufokysymys ei ole yksinkertainen. Kysymys eri planeettojen ja eri ulottuvuuksien elämästä on kuitenkin aina kannanoton arvoinen. Tässä yhteydessä en ole lainkaan puuttunut ns. luonnollisiin selityksiin tunnistamattomista lentävistä esineistä – niitää on setvitty riittämiin, säähavaintopalloista suokaasuun ja Suomessa jopa tiskiveteen saakka!

    Ihmiskunnan kannalta merkityksellisiä ovat vain todelliset, tieteellisesti tai sotilaallisesti todistetut fyysiset havainnot avaruusaluksista. Psyykkisillä kokemuksilla on ihmisille itselleen valtava maailmankuvaa avartava merkitys. Ne eivät kuitenkaan vaikuta muihin ihmisiin eivätkä riitä tieteelliseksi todisteeksi ufojen ja humanoidien olemassaolosta.

  • SlaveOfTheWorld sanoo:

    Ihme sivusto, Ette hyväksy kommentteja.

  • SlaveOfTheWorld sanoo:

    Arska. Steven Greer juttuja. Vanhoja ja hyväksyjä kommetteja.

    ”Olet oikeilla jäljillä, näyttää olevan juuri niin kuin kerroit että ns. valitut ovat niitä joihin yhteys otetaan ja on sitten otettu ensimmäisestä kerrasta lähtien, vaikka planeetallamme ei olekaan ns. yhteistä johtajaa johon voisi olla yhteydessä. Tämä lienee itsestään selvää että he itse päättävät kehen ovat yhteydessä.”

    Noniih, eli suoraansanottuna, orjuutta pukkaa alieneiden osalta. Ollaan vaan tiettyihin ihmisiin yhteydessä, mutta eivät ole yhteydessä kaikkiin ihmisiin avoimeisti. Kuullostaa aika pahantahtoisilta alieneilta. Rasisistisia ja ujoja kenties..Varsinkin aika mystisiä.. Haluavat olla olemassa mutten ei sittenkään halua?

    ”Esim. Vladoon yhteys satunnaista, mielestäni Vlado itse satunnaisesti törmäsi tilanteisiin vuoristoretkiensä aikana jolloin kohtasi avaruuden muualta tulleet muukalaiset yhä uudelleen ja uudelleen. Itse sitten päätät olivatko Vladon kokemukset totta vaiko ei… Tämän tyyppinen Vladon kokemukset kirjallisuus ei sovellu sekpikoille ensilukemalta, mutta ehkä sen lyhyt puutteelinen esittely kirjoitusvirheineen päivineen avasi kuitenkin jotain myöskin skeptikossa…”

    Siis mitä ihmettä? Pitää oikein päättää, että onko asiat totta? Uskonnot ja kultit ovat osana ton kaltaista argumentointia tuhansien vuosien ajalta. Ei ihmekään, että skeptikot eivät ota teitä tosissaan. Haha, oliko toi sarkasmia kirjoitusvirheistä? Ei sun osalta voi sanoa samaa näiden useiden kommenttien osalta. Vinkki 😉

    ”Starchild sikseen, lyhyesti sanoen on naivia kuvitella että vain telluksellamme Maassa on älyllistä elämää ja äärettömässä maailmankaikkeudessa sitä ei tuhansissa miljardeissa Galakseissa olisikaan yhtään missään ja joiden tähtien määrä vaihtelee miljoonista biljooniin, niin kuulostaisi aika oudolta väittämältä ja erittäin naivilta hörhöilyltä tämäkin. Varmasti on olemassa omat uskonlahkonsa, jotka kuvittelee juuri näin että vain maassa on elämää, mutta muualla äärettömässä maailmankaikkeudessa sitä ei ole.”

    Siis, monet skeptikot yms, enkä myöskään minä väitä, että maailmankaikkeudessa ei olisi elämää. Se on taas mahdotonta ajatella, että elämää kävisi täällä koska muut ihmiset sanoo, tai joku rakentanut jonkun monumentin, ja ihminen ei ymmärrä, että miten se on rakennettu, niin pakko olla kyseessä sitten joku alienrotu. Mut teikäläiset ovat lähempänä uskonlahkoja ajatusmaailmoillaan.

    ”Miten hyvää argumentointi pitää olla jos ajattelet tätä Galaksi juttua kokonaisuutena ja elämän mahdollisuuksia myöskin muualla avaruudessa ja sen eri ikäisissä kulttuureissa, koska tähdetkin eri ikäisiä ja samoin sen ympärillä kirtävät planeetat ja kuut…Miksi siis pitää vänkkätä vastaan aina ja loputtomasti?”

    Universumin kokonaisuus elämän lisäksi, ei ratkaise sitä, että muut siviilisaatiot olisivat käyneet täällä,+ rakentaneet monumentteja, että siksi koska olisivat olemassa ja käyneet täällä. Avaruus on niin laaja ”alue”, vaikka me ei pystyttäisiin matkaamaan planeetalta toiselta, niin ei tarkoita sitä, että kaikki rodut universumissa kykenis samaan.

    ”Edelliseen heittona esim. kulttuuri joka on vaikka miljardi vuotta meitä edellä kehityksessä, niin se mahdollistaa erilaisen laajemman avaruudellisen liikkumisvapauden verrattuna siihen mitä meillä on tämän hetkisessä kehitys kulttuurissa ja vain sen suomassa kehittämässä raketti teknologiassa. Olemme siis käyneet jo raketilla kuussa ja raketilla lähetetty tutkimus luotaimia avaruuteen, myös marssiin ja jopa sen pinnalle…”

    Noi asiat ovat toivehaaveita. Jos ei oo antaa näyttöä asiasta, niin miksi pitäisi ”uskoa” tollaseen? Mä ja skeptikot haluaa faktoja. Ei tässä uskossa eletä. Tiede tutkii, mutta näyttää siltä, että sun alienit eivät halua tulla tutkituksi. Olisko heillä jotain salattavaa asian tiimoilta, vai luuleeko he, että ovat ylempänä kuin me…

  • SlaveOfTheWorld sanoo:

    Näköjään..edellisen kommentin hyväksyitte, mutta ette kommenttia koskien vanhempaa aihetta. Wespa..Ihme touhuu. Kiellät sananvapauden?

  • Arska sanoo:

    RoskaPaali:

    Lasertykki ei nyt ole ihan kuvitteellinen laser-ase prototyyppi asteella, vaan niitä käytetään jo.

    Lähteet:
    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005295835.html

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tama-ei-ole-tieteisfantasiaa-yhdysvaltain-sotalaivan-kannella-nokottaa-aanettomasti-tuhoa-kylvava-lasertykki/6508610#gs.Y4v=TCM

    Esitettyjen kuvien mukaan laivan laser-ase on melko kookas, joten ihan samankokoista kokoonpano kuvamallia ei voi asentaa ainakaan hävittäjä lentokoneeseen. Voi siis olla olemassa kompakti pienempi kevyempi malli, jonka on voinut asentaa jo vuonna 1989 myös näihin Mirage-hävittäjiin ja on sitten sitä salaista salattua kehittyneempää teknologiaa, josta ei ole valtamediassa tietenkään kerrottu aikaisemmin mitään, mene ja tiedä?

    Mistäs noista tietää, tavallinen tallaaja minäkin.

  • Arska sanoo:

    RoskaPaali:

    Wikipedian mukaan (Lasertykki) on kuvitteellinen laser-ase, jota käytetään usein tieteiskirjallisuudessa ja tietokone- ja videopeleissä. Ei tietenkään mikään yllätys, Wikipedia ei näköjään tiedä Lasertykki aiheesta edelleenkään mitään. RoskaPaali ei kannata turvautua Wikipediaan kaikessa.

  • RoskaPaali sanoo:

    Ootko sä Arska oikeesti ihan sekaisin? Olenko jossain sanonut että lasertykit on jotain fantasiaa? Jos viime vuonna on julkistettu maailman ensimmäinen toimiva lasertykki, joka on luultavasti usean tonnin painoinen ja asennettu laivaan, niin minkäköhän kokoisia vastaavan tehokkuuden laserit on ollut 30 vuotta sitten, jos niitä on ollut ylipäätään olemassa? Ei varmaan ainakaan hävittäjälentokoneisiin asennettavaa kokoluokkaa.

    Mahdollisesta salatusta kehittyneestä teknologiasta (minkä vaihtoehdon kyllä myös otin esille edellisessä viestissäni) on vähän turha keskustella, koska siitä ei oikein ole faktatietoa saatavilla, muuallakaan kuin wikipediassa. Taskukokoisia lasertykkejä on voinut olla jo vuosikymmeniä sitten olemassa, tai sitten ei.

  • Apinateoria sanoo:

    Kuten molemmat totesitte, hävittäjään plänttääminen nykytiedon valossa olisi mahdotonta.

    Ei pelkästään ison koon, mutta myös suuren energiantarpeen vuoksi. Noita ei nimittäin ihan mihin vain paatteihin voi panna, vaan moottoreista tarvitsee sikana vääntöä tykin generaattoriin, tai sit ihan ydinvoimalasta. Se ei nimittäin ammu pulssia, vaan yhtäjaksoisen säteen, joka pitää kohdistaa joksikin aikaan kohteen moottoriin tai polttoainetankkiin.

    Prototyyppi vaatii 30 kW, eli 30 000 W jatkuvaa tehoa. En osaa sanoa minkälaisella vehkeellä tuo onnistuisi.

    Eli tehonlähteestä joka sotii hävittäjään plänttäystä vastaan. En usko että ne panisivat jotain salaista muukalaisgeneraattoria hävittäjään, joka voi joutua vihollisen käsiin varsin helposti tiputtuaan. Hävittäjiä kun ovat tiputtaneet talebanitkin jollain tähtäimettömällä Sergei it-tykillä. Mut tää nyt on spekulaatiota tää, kuten koko asiasta jauhaminen.

    Jenkit muuten leijuivat tollasesta hankkeesta jo vuonna 2014 ja toi on niiden mukaan eka toimiva sovellus ja on tositoimissa mukana. Mm. Kiina, UK, Saksa ja varmaan monet muut rakentelevat omiaan paraikaa.

  • Arska sanoo:

    RoskaPaali:

    ”Pikaisen aiheesta googlauksen johdosta päädyin kurkkaamaan (yllätys) wikipediaan, jossa oli yllätyksekseni pitkähkö luettelo Etelä-Afrikan UFO-havainnoista alkaen vuodesta 1965 (UFO sightings in South Africa), ja tämä mainitsemasi case oli huijaukset/väitetyt tapaukset -osiossa.”

    Tarkoitin että wikipedia ei ole aina ihan ajan tasalla kaikesta. 40 miljoonaa dollaria maksanut asejärjestelmä on ollut Yhdysvaltain laivaston käytössä vuodesta 2014 saakka, eli siis kuukauden päästä wikipedia on ollut tästä tiedosta myöhässä jo 5 vuotta.

    Edelleen wikipediassa puhutaan: Laseraseet (blasters) ovat yleisimpiä käytettyjä tuliaseita George Lucasin Tähtien sota -maailmassa ja tieteisfiktiossa yleensäkin. Tämän lähteen mukaan siis ollut käytössä jo vuodesta 2014 saakka: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tama-ei-ole-tieteisfantasiaa-yhdysvaltain-sotalaivan-kannella-nokottaa-aanettomasti-tuhoa-kylvava-lasertykki/6508610#gs.oo=dCXY

    Jos ajatellaan että Luukasen raporttia piti paikkansa ja joka käsitteli 7. toukokuuta 1989 alasammuttua ufoa laser-aseella, niin aikaa on vierähtänyt siitä 29 ja ½ vuotta. Wikipedia on silloin erittäinkin paljon myöhässä.

    ”Ootko sä Arska oikeesti ihan sekaisin? Olenko jossain sanonut että lasertykit on jotain fantasiaa? Jos viime vuonna on julkistettu maailman ensimmäinen toimiva lasertykki, joka on luultavasti usean tonnin painoinen ja asennettu laivaan, niin minkäköhän kokoisia vastaavan tehokkuuden laserit on ollut 30 vuotta sitten, jos niitä on ollut ylipäätään olemassa? Ei varmaan ainakaan hävittäjälentokoneisiin asennettavaa kokoluokkaa.”

    ”Mahdollisesta salatusta kehittyneestä teknologiasta (minkä vaihtoehdon kyllä myös otin esille edellisessä viestissäni) on vähän turha keskustella, koska siitä ei oikein ole faktatietoa saatavilla, muuallakaan kuin wikipediassa. Taskukokoisia lasertykkejä on voinut olla jo vuosikymmeniä sitten olemassa, tai sitten ei.”

    Juu myönnetään että olet tuonut vaihtoehdon esille. On kuitenkin naurettavaa luottaa mihinkään puolueettomiin lähteisiin, sellaisia ei olekaan. Disinformaatiota on enemmän kuin informaatiota, Wikipedia ei mielestäni kuulu puolueettomiin lähteisiin, josta löytyy muka aina fakta tietoa.

    Asekehittelyt kaikkialla on niin salaisia että tarkkoja tietoja julkisuuteen on vaikea saada, ehkä wikipedia on myöhässä juuri siksi ja tarkkoja faktatietoja ei siksi sieltä löydy erityisesti kun puhutaan vaikka vaikka laser – aseista tai asekehittely asteella olevista aseista.

  • Apinateoria sanoo:

    >Wikipedia ei mielestäni kuulu puolueettomiin lähteisiin, josta löytyy muka aina fakta tietoa.

    Tästä olen harvinaisen samaa mieltä, vaikket mulle tota osoittanutkaan. Kerrankin Suomi-wikiin oli kirjoitellut muistaakseni Johanna Korhonen ja pannut lähteekseen oman kirjaansa. Kunnon mielipideartikkeli ja mielipidekin oli väärä.

  • Apinateoria sanoo:

    Mut takas aiheeseen.

    Luulen ettei tuollaisella laivatykilläkään saisi lentävää lautasta tiputettua. Kuten aiemmin mainitsin, sillä tähdätään moottoreihin tai bensatankkiin. Hyvin panssaroitua lentokonetta sillä ei saa tiputettua ainakaan helpolla. Ohjusta ei ole suojattu millään tavalla ja siksi laser onkin ideaali torjunta-ase niitä vastaan – ainakin toistaiseksi.

    Laserin tehokas kantama on kaiken lisäksi suhteellisen lyhyt, sillä ilmakehä siroaa säteen, jonka teho perustuu juurikin sen kapeuteen. Samoin Maapallon kaarevuus pitää huolen, ettei sillä voi ampua horisonttia pidemmäs (paitsi avaruuteen tietty).

    Mut siis uskon ettei alienin lentolaitteen suojat antaisi periksi jollekin ihmisten kämäselle laserille, jos ohjuskin vaatii hetken altistuksen. Ainakaan se ei jäisi paikalleen odottamaan, että kuumuus porautuu sen bensatankkiin (vitsi). Hetken se saisi osumaa, sillä ketterä lautanenkaan ei väistä valonnopeutta tulevaa sädettä, elleivät sitten huomaa ajoissa kun tykki alkaa lukittamaan siihen, ja varmaan huomaisivat. Uskottavampaa olisi pudottaa tuollainen ohjuksella, mutta sen ne väistäisivät noilla muu eillan leikiten.

    Eli en usko, että lentävää lautasta on ammuttu alas lasertykillä. Se olisi erittäin ihmeellinen tykki, jota itse en plättäisi mihinkään alkeelliseen hävittäjään tai helikopteriin alasammuttavaksi.

  • Arska sanoo:

    Apinateoria:

    ”Prototyyppi vaatii 30 kW, eli 30 000 W jatkuvaa tehoa. En osaa sanoa minkälaisella vehkeellä tuo onnistuisi.”

    Tuli mieleen ensin että sähkövoimanlähteenä voisi olla vaikka hävittäjäkoneen yksi ylimääräinen lisätty suhkuturbiini moottori eli ei siis sen kummempaa. Ratkaisu voi olla joskus yllättävänkin lähellä, joskus ihan vieressä ja siksi sitä ei huomaa.

  • Arska sanoo:

    Apinateoria:

    Ufoa on ammuttu Suomessakin hirvikiväärin kodinturvajoukot torrakalla Pudasjärvellä v. 1971. Tällä kertaa UFO ei kuitenkaan pudonnut maahan. Vanhempi veli laukoi kiväärin piipusta useita ammuksia ufoa päin ja mielestään osuikin siihen, mutta silti UFO häipyi taivaalle.

    Myöhemmin veljekset konttasivat tiellä. He nimittäin pitivät hirvikivääriä niin tehokkaana aseena, että kaiken järjen mukaan maahan olisi pitänyt pudota ainakin ufon siruja, mutta mitään ei kuitenkaan tien pinnasta löytynyt.

    Lähde: https://www.studio55.fi/vapaalla/article/pudasjarvella-ammuskeltiin-ufoja/135412

  • RoskaPaali sanoo:

    Arska:
    Ylimääräinen suihkumoottori ei ratkaise mitään, koska se ei ole sähkövoimanlähde. Tarkoitat kenties aggrekaattia eli generaattoria, jollainen jokaisesta lentokoneesta löytynee, mutta tarpeeksi tehokas painaa paljon (siviilikäytössä olevat tämän kokoluokan peräkärryvetoiset aggrekaatit painavat yli tonnin), ja lentokoneissa massa on aika kriittinen tekijä. Toki sotilaskäytössä olevat ja lentokoneisiin suunnitellut aggrekaatit voivat olla huomattavasti kevyempiäkin, mutta edelleen epäilen sellaistenkin olemassaoloa 30 vuotta sitten.

  • Arska sanoo:

    RoskaPaali:

    Ajattelin lähinnä että suhkumoottorista olisi voitu kehittää sähkövoimanlähde, aggrekaattia eli generaattoria vastaavaksi. Turbiineja käytetään yleisesti sähkövoimaloissa, mutta hävittäjä koneen suihkuturbiini taitaa pyöriä liian lujaa. Entäpä jos on keksitty salainen sovellutus, joka voi myös hyödyntää pyörimisenergiaa hurjaa vauhtia pyörivästä suihkumoottorin akselista sähköenergiaksi ja muuttaa nopeankin liike-energian sähköenergiaksi. Kaikki ratkaisut eivät tarvi olla totutun omaisia tämän päivän tunnettuja sovelluksia.

    Wikipedia Turbiini eli turpiini (lat. turbare ’vetää’) on pyörivä kone, joka muuttaa virtaavan aineen eli fluidin energiaa turbiinin pyörimisenergiaksi. Yleensä turbiinin akseliin on kiinnitetty generaattori, joka muuttaa liike-energian sähköenergiaksi. Turbiini-generaattori-yhdistelmillä tuotetaan liki kaikki kulutettava sähköenergia.

  • Apinateoria sanoo:

    Arska: (kukas muukaan)

    Luin noista lasertykeistä ja selvisi, että niissä tosiaan on energiapula. Vuonna 2014 kun prototyyppi valmistettiin, oli jo tiedossa että vanhoissa laivoissa ei ole kapasiteettia sähköntuotantoon. Laserin tehon tuottamiseen vaaditaan noin kolme kertaa enemmän sähköä, mikä ite vehkeen nimelllisteho o.

    Eikä siinä vielä kaikki. Tammikuussa 2017 jenkit ilmoittivat uudesta ja tehokkaammasta vehkeestä. 150 kW laserase jolla pystynee tiputella jo hävittäjiä. Se kuulemma syö sähköä 450 kW.

    Vehje on luultavasti jo käytössä.

    Uskon muukalaisteknologiaan ja tästä saatkin helpon tien. Emme tosiaan voi tietää mitä noilla on ja on selvää, että noi leijumiset on vain pintasilaus. En silti usko että johonkin paskaan hävittäjään pläntättäisi star wars -tykkiä.

    Nyt vasta huomasin sivun päivityksen jälkeej Paskiksen kommentin. Ei tosiaan mahdu generaattoei pienen hävittäjä kyytiin, Idea muutenkin noissa on olla mahdollisimman kevyt.

  • Apinateoria1 sanoo:

    Luin noista lasertykeistä ja selvisi, että niissä tosiaan on energiapula. Vuonna 2014 kun prototyyppi valmistettiin, oli jo tiedossa että vanhoissa laivoissa ei ole kapasiteettia sähköntuotantoon. Laserin tehon tuottamiseen vaaditaan noin kolme kertaa enemmän sähköä, mikä ite vehkeen nimelllisteho o.

    Eikä siinä vielä kaikki. Tammikuussa 2017 jenkit ilmoittivat uudesta ja tehokkaammasta vehkeestä. 150 kW laserase jolla pystynee tiputella jo hävittäjiä. Se kuulemma syö sähköä 450 kW.

    Ps. mikä on ku kommentointi estetty?

  • Arska sanoo:

    Apinateoria1 :

    Miten niin et saanut kommentoida, eikö tuo ole kommentti?

    Alunperin sanoin että lasertykistä voi siis olla olemassa kompakti pienempi kevyempi malli, jonka on voinut asentaa jo vuonna 1989 myös näihin Mirage-hävittäjiin ja on sitten sitä salaista salattua kehittyneempää teknologiaa, josta ei ole valtamediassa tietenkään kerrottu aikaisemmin mitään.

    Asekehittelyt kaikkialla on niin salaisia että tarkkoja tietoja julkisuuteen on vaikea saada aseista tai asekehittely asteella olevista aseista. Vaikea sanoa mitä teknologiaa on lopulta käytetty lasertykin sähkön tuotantoon. Omat spekulaatio päätökset lasertykin sähköntuotanto asiasta on rakennettu vain fiilisten varaan ja siksi niitä ei pidä ottaa niin ehdottoman tosissaan. Oma ajatukseni on että teknologian kehittelyssä kaikki aina edelleen mahdollista. Kaikkein hulluimmatkin ideat voivat olla toimivia.

    ”Luin noista lasertykeistä ja selvisi, että niissä tosiaan on energiapula.”

    Saatat olla oikeassakin, mutta jos kyseessä on sitä salaista salattua kehittyneempää teknologiaa, josta ei ole valtamediassa tietenkään kerrottu aikaisemmin mitään, niin tiedä sitten mitä teknologiaa on lopulta käytetty lasertykin sähköntuotantoon.

  • RoskaPaali sanoo:

    Alkaa mennä vähän aiheen ohi mutta menköön. Arska, puhuit ensin suihkumoottorista, siinä polttoaineen energia muutetaan liike-energiaksi. Voimaloiden turbiineissa (esim. vesivoimala) taas liike-energia muutetaan sähköenergiaksi, eli käänteinen systeemi.

    Lentokoneissa kaikki sähkö on alunperin peräisin polttoaineen palamisesta. Vaikka siinä olisi extraturbiini hyödyntämässä ilmavirtauksen energiaa, se kuitenkin jarruttaa koneen nopeutta (eli pienentää liike-energiaa) vähintään yhtä paljon, mitä se tuottaa sähköenergiaa. Kun turbiini alkaa pyöriä, siihen sitoutuva pyörivä liike-energia on pois lentokoneen eteenpäin suuntautuneesta liike-energiasta. Tällöin pilotti joutuu painamaan vähän lisää kaasua kompensoidakseen turbiinigeneraattorin jarruttavaa tehoa, eli polttoaineen kulutus lisääntyy. Tällaisessa ratkaisussa on vaan turhia välivaiheita, joissa hyötyteho kärsii, ja käsittääkseni normaalisti lentokoneissa on joko erillinen generaattori tai sitten se on asennettu suihkumoottorin akselin yhteyteen. Kummassakin tapauksessa sähkö tuotetaan aika suoraan polttomoottorin tuottamasta energiasta.

    Ja kuten sanottu, toki lasertykkilentokoneissa voi olla jokin salainen muukalaisteknologiaan perustuva voimanlähde, mutta paha sellaisesta on mitään arvuutella.

  • Arska sanoo:

    RoskaPaali:

    Samaa mieltä että menee aiheen ohi, mutta menköön. Wespa ei ole siitä vielä suuttunut, mutta olen yrittänyt aina aiheestakin jotain sanoa. Voisin alkuperäiseen sanoa vielä että saattaa olla helppo tehdä feikki sumun kätköissä trone lennokeilla joissa on valot, mutta voi tietysti olla myöskin ihan aito tapaus, jos kerran videon kuvannut henkilö niin väittää. Olisi kyllä ollut helppo tarkistaa lähitienoot oliko tronen lennättäjät kyseessä vaiko ei?

    RoskaPaali: ”Lentokoneissa kaikki sähkö on alunperin peräisin polttoaineen palamisesta. Vaikka siinä olisi extraturbiini hyödyntämässä ilmavirtauksen energiaa, se kuitenkin jarruttaa koneen nopeutta (eli pienentää liike-energiaa) vähintään yhtä paljon, mitä se tuottaa sähköenergiaa.”

    Juuri siksi alunperin tuli mieleen ensin että sähkövoimanlähteenä voisi olla vaikka hävittäjäkoneen yksi ylimääräinen lisätty suhkuturbiini moottori, jotta se ei vaikuttaisi hävittäjäkoneen lento-ominaisuuksiin alentavasti eli vaikuttaisi suorituskykyyn.
    ”Apinateoria1 sanoi että Tammikuussa 2017 jenkit ilmoittivat uudesta ja tehokkaammasta vehkeestä. 150 kW laserase jolla pystynee tiputella jo hävittäjiä. Se kuulemma syö sähköä 450 kW.”

    Jos tämä pitää paikkansa, niin toi 450 kilowattia on 450 000 wattia. Yksi kilowatti on tuhat wattia. Kilowatin lyhenne on kW. Tuota sähkön määrää ei pysty tuttamaan ihan noin vain jollain suhkukoneen moottorilla tai edes kaikilla moottoreilla ja hylkäsin oman vaihtoehtoni heti juuri siksi. On tietysti olemassa paljonkin sitä disinformaatiota jota on enemmän kuin sitä oikeaa fakta informaatiota. Miten sitten tietää näistä laser- ase aiheista puhutaessa, kuka puhuu totta ja kuka valehtelee jostakin syystä ja kennenkin piikkiin levittäen väärää tietoa.

    Laser yhteyksissä käytetään aina radiometriä, toisin sanoen valonvirtaus ( usein puhutaan virheellisesti valon voimakkuudesta ) mitataan wateissa tai matalateholasereilla milliwateissa. 60W laseri antaa 60W valotehon mutta voidakseen tehdä tämän se kuluttaa useita tuhansia watteja sähköä vastakohtana sille, että 60 watin lamppu, joka antaa 1-2W valovirtaa, kuluttaa 60W. ( Pöntinen, 1991, s. 19 ). Tämän Pöntisen esityksen johdosta Apinateoria1 vaikuttaa olevan oikeilla jäljillä.

    Sitten kuitenkin löysin netistä pienen tehonkulutuksen polaritoni-laserin.Vuonna 2014 Michiganin yliopiston tutkijat esittelivät käytännöllisen ja mahdollisesti tehokkaan tavan tehdä koherentti laserin tapainen valonsäde.

    He toteuttivat polaritonilaserin, jota syötetään sähkövirralla. Saavutus voisi vauhdittaa ”lasereiden” sijoittamista mikropiireille korvaamaan lankajohteita.

    Tällaisten laitteiden ennustetaan olevan energiatehokkaampia kuin perinteiset laserit. (Uusi prototyyppi vaati peräti 250 kertaa vähemmän sähkötehoa kuin samasta materiaalista valmistettu tavanomainen vastineensa). Teknisesti järjestelmä ei ole laser, vaan se perustuu uudelle periaatteelle.

    Tiedä sitten mihin pitää uskoa, kun laser aihe on valtavan laaja käsite ja laajenee kehityksen mukana yhä edelleen.

    RoskaPaali: ”Ja kuten sanottu, toki lasertykkilentokoneissa voi olla jokin salainen muukalaisteknologiaan perustuva voimanlähde, mutta paha sellaisesta on mitään arvuutella.”

    Täysin samaa mieltä tästä viimeisestä kaneetista RoskaPaalin kanssa.

  • Apinateoria sanoo:

    Jatkan vielä jauhamista sen verran, että vaikka laserin energiatehokkuus saataisiin 100-prosenttiseksi, sen teho ei tietenkään voi olla suurempi kuin prosessiin syötetty sähkö. Laser kyllä kattaa näköjään kaiken mitä voi ampua suoraan kapealla alalla, kuten atomeita (niin tuolla https://www.nanobitteja.fi/katsausartikkelit2015/16682 luki).

    Valo siroaa ilmakehässä ja on muutenkin aika surkea välittämään energiaa, mutta mistä tietää mitä partikkeleja voisi ampua hyvinkin keskitetysti pidempiä matkoja. Jos ne kulkisivat kiltisti jonossa, tollasella voisi kaiketi leikata metallia kuin voita vain.

    Ja tosta ”hyvinhän viesti tuli läpi”, niin ei tullut ennenkuin vaihdoin nimeä ja ip:tä. Saattoi olla myös tekninen juttu, koska tämä valitti identtisestä viestistä, jota ei kyl ollut.

  • Apinateoria sanoo:

    Pakko velä tarttua tähän Mirage-hävittäjään. Edes itseriittoinen isokiho-kenraali ei plänttäisii noin coolia laser-tykkiä virtalähteineen johonkin kämäseen hävittäjään. Liika riski että joku saa sen haltuunsa. Jos noin tehokkaita ja fiinejä aseita on ollut tuolloin olemassa, luulisi että se olisi sitä vastaavassa aluksessa.

    Toki vaikea sanoa jos olemme sodassa joidenkin humiksien kanssa (nasan video missä ammutaan ufoa), niin mihin noi ton tiedon valossa päätyisivät.

    Jos olisimme sodassa, olisimme jo död tai orjuutettu, ellemme sitten ole vain osittain sodassa, eli jenkit ja mahdolliset liittolaiset.

    Mikäli näin olisi, eikö noi tahtiveljet voisi pikkuhiljaa tehdä asialle jotain. Nuo avaruuden jeesukset.

    En kettuile, pohdin vain.

  • Arska sanoo:

    Apinateoria:

    Etelä-Afrikan ilmavoimat voivat myös suhtautua ufotapauksiin kuten Yhdysvaltain ilmavoimat – turvallisuuden varmistamiseksi ja ottaa järeät aseet esiin.

    ”Pakko velä tarttua tähän Mirage-hävittäjään. Edes itseriittoinen isokiho-kenraali ei plänttäisii noin coolia laser-tykkiä virtalähteineen johonkin kämäseen hävittäjään. Liika riski että joku saa sen haltuunsa”.

    Mielestäni ei sisälly paljonkaan riskiä kun lennetään omassa ilmatilassa ja siellä voidaan lentää vaikka millä aseistuksella testaus mielessäkin. Aseita yleensä testataan myös. Raportin mukaan oli laser – kanuuna, jolla ammuttiin UFO alas ja kaikki aina mahdollista.

    Raportin olivat laatineet Etelä-Afrikan ilmavoimien erikoistutkimusosasto (DSIR) ja tiedustelu osasto (DAFI).

    Raportti oli kuitenkin vuotanut julkisuuteen jonkun toimesta ja Luukanen oli saanut sen käsiinsä, sekä laittanut sen kirjaansa (Tähtien Lähettiläs). Ilmavoimat eivät kuitenkaan halua julkisuuteen tietoja siitä, että he ovat yleensä täysin avuttomia ufojen ilmatilaloukkauksien suhteen, eivätkä tietenkään valmiita myöntää koskaan koko UFO tapausta. Kysymys oli kansallisesta turvallisuudesta, ei sodasta. Kannattaa miettiä tapahtumaa tarkemmin, eikä verrata sitä heti sotaan.

    Juu väität että et kettuile, mutta aika lähellä kettuilua ”nuo avaruuden jeesukset”. Olen seurannut sinun kommentejasi pidempään ja olet melko skeptinen, etkä ole yhdessäkään tapauksessa myöntänyt mitään, vaan pistänyt aina vastaan, niinkuin skeptikot aina yleensä tekevät.

    Useimmat skeptikot ovat vähättelijöitä, joilla ei ole paljon annettavaa. He vain julistavat uskoaan esittämättä itse asiasta mitään. Todellinen skeptikko on hyödyksi UFO – tutkimuksille. Skeptisyys on hienoa mutta vähättely hyödytöntä. Pitäisikö kaikki aina salata ja mihin se johtaisi?

  • RoskaPaali sanoo:

    Elä Arska ota heti kaikkea kettuiluna, etenkään jos nimenomaan sanotaan ettei ole kettuilusta kyse. Eiköhän Apinateoria vihjannut avaruuden Jeesuksilla hyväntahtoisiin korkeampiin olentoihin, ja siis siksi hyväntahtoisiin, että emme ole ilmeisesti täysimittaisessa sodassa niiden kanssa. Kannattaa lukea pari aikaisempaa lausetta ennen kuin vedät johtopäätökset.

    Eikä tälle sivustolle varmaan monikaan puhdasverinen skeptikko eksy, vaan eiköhän kaikilla täällä vierailevilla ole jonkinlainen kiinnostus paranormaalia kohtaan. Pientä tervettä skeptisyyttä kuitenkin kannattaa harrastaa itse kunkin, kaikkia ilmapalloja ei pidä heti uskoa muukalaisten avaruusaluksiksi.

  • Arska sanoo:

    RoskaPaali:

    ”Emme ole ilmeisesti täysimittaisessa sodassa niiden kanssa”. Vääristelyä ja vähättelyä aivan selvästi ja herää kysymys onko tätä asiaa fiksusti hoidettu enää ollenkaan vääristelevällä vähättelevällä asenteellanne?

    Raportin mukaan tapahtumien lähtökohdassa olennaisinta osaa esittää ilmatila loukkaus ja kansallinen turvallisuus, ei sota. Turha vääristellä tapahtumia. Kannattaa miettiä raporttia tarkemmin, eikä verrata niitä heti sotaan. Vääristely huono juttu jos siihen lähtee vielä mukaan. Samaa voisin sanoa että kannattaa lukea pari aikaisempaa lausetta Luukasen raportista ennen kuin vetää lopulliset johtopäätökset täysimittaisesta sodasta, ette halua huomata omia virheitänne. Sodasta ei siis ollut kysymys vaan ilmatilaloukkauksesta ja kansallisesta turvallisuudesta, josta tapahtumat lähti liikkeelle.

    Juu hyväntahtoiset korkeimmat olennot nuo avaruuden Jeesukset hyvä juttu mutta kääntäen skeptisestä negatiivisesta suunnasta näyttää kettuilulta.

    Luukanen ei ole myöskään enää puolustamassa löytämäänsä juttua.

    ”Kaikkia ilmapalloja ei pidä heti uskoa muukalaisten avaruusaluksiksi.” Vähättelevä asenteenne siis jatkuu mutta vähättely hyödytöntä. Kyse ei ollut myöskään mistään ilmapalloista ja historia osoittaa että ilmavoimien loppuun kalutut ilmapalloselitykset tarjoiltiin ekan kerran jo vuonna 1947 Roswellin tapauksen yhteydessä noin 72 vuotta sitten ja Wikipedia, sekä skeptikko nävertäjät tarjoilee edelleen ilmapalloselityksiä siitä tähän esim. tapaan:

    ”Roswellin tapaus tarkoittaa New Mexicon autiomaassa Roswellin kaupungin lähellä vuonna 1947 tapahtunutta Yhdysvaltain ilmavoimien tiedustelupallon maahansyöksyä.”

    Samaa mieltä että kiinnostus paranormaalia kohtaan löytyy varmasti erittäin monellakin mutta joidenkin kohdalla menee koko ajan skeptisyyden puolelle ja nälvimiseksi, silloin kiinnostus paranormaalia kohtaan onkin varsin pintapuolista ja näennäistä.

    Olennaista sanomassani on että skeptisyys hienoa mutta vähättely hyödytöntä. Useimmat skeptikot ovat vähättelijöitä, joilla ei ole paljon annettavaa. He vain julistavat omaa uskoaan esittämättä itse asiasta mitään.

  • RoskaPaali sanoo:

    Arska:
    ””Emme ole ilmeisesti täysimittaisessa sodassa niiden kanssa”. Vääristelyä ja vähättelyä aivan selvästi ja herää kysymys onko tätä asiaa fiksusti hoidettu enää ollenkaan vääristelevällä vähättelevällä asenteellanne?”

    Siis miten oikein tulkitset lukemaasi? Kirjoitin että EMME ole TÄYSIMITTAISESSA sodassa, mitä tässä vääristellään tai vähätellään? Koitin valita tuossa sanani tarkoin, ja jätin piilosodankäynnin mahdolliseksi. Olet ikään kuin eri mieltä, mutta kuitenkin samaa mieltä. Ja tässähän oli kyseessä humikset ja niiden hyvän- tai pahansuopaisuus yleensä, ei pelkästään yksittäinen Etelä-Afrikan ilmatilaloukkaus.

    ”nuo avaruuden Jeesukset hyvä juttu mutta kääntäen skeptisestä negatiivisesta suunnasta näyttää kettuilulta.”

    Huomaatkos, että ihan itse käänsit homman negatiiviseen suuntaan?

    ”loppuun kalutut ilmapalloselitykset tarjoiltiin ekan kerran jo vuonna 1947”
    Tässähän tarkoitat oikeastaan sitä, että mikään UFO ei ole ilmapallo? Minähän en toki ole sanonut, että kaikki UFOt olisivat ilmapalloja. Viittasin toisessa artikkelissa olleeseen trukkimainosilmapalloon, mutta meni näköjään korkealta ohi.

    Asiassa eteenpäin ja loppukaneettina, mitäpä mieltä sellaisesta, että kun maailmankaikkeus on toistakymmentä miljardia vuotta vanha, ja aurinkomme ei ole tähtien vanhimmasta päästä, niin jossain päin maailmaa voi olla sivilisaatio, joka on meitä jopa pari miljardia vuotta kehityksessä edellä. Se on sellainen askel, ettei pysty millään kuvittelemaan ollenkaan, että mitäköhän sitä pitäisi edes alkaa kuvitella. Ameebasta ihmiseksi kehittyminen vei jotain miljardi vuotta, ja kehitys ei ole ollut ainakaan hidastumaan päin viime aikoina, kun teknologia astui peliin.

    Eli jos täällä vierailevat olennot ovat, sanotaan vaikka maltilliset pari miljoonaa vuotta meitä edellä, niin miten me voisimme edes havaita niitä, saati ampua alas? Vai onko kyseessä jokin leikki tai tutkimus? Vähän niinkuin me annetaan bakteereille jotain ravintoliuosta ja katsotaan kun ne syö. Vai onko näin vanhat sivilisaatiot siirtyneet johonkin ihan muihin maisemiin tai tuhoutuneet, ja täällä näkemämme tyypit on jotain huomattavasti nuorempaa väkeä, ehkä vain joitain satoja tai tuhat vuotta meitä vanhempia? Jos sitäkään, kun miettii vaikka kuinka paljon lentokoneet on kehittyneet sadassa vuodessa, 1. maailmansodan Fokkereista moderneiksi viidennen sukupolven hävittäjiksi, niin siitä taas harppaus lentäväksi lautaseksi ei ole välttämättä sen suurempi (vaikkei niistä paljoa tiedetäkään, ne liikkuu ja kiihtyy nopeasti, mutta ne kuitenkin näkyvät silmällä ja tutkassa (vaikkakin ehkä tarkoituksellisesti)).

    Tällainen kevyt iltapalakysymyssarja tähän väliin 😀

  • Arska sanoo:

    RoskaPaali:

    ”Kirjoitin että EMME ole TÄYSIMITTAISESSA sodassa, mitä tässä vääristellään tai vähätellään?”

    Yritän valita nyt sanani oikein. Jos esitän asiasi liian vaativaan tai syyttävään sävyyn, tie nousee pystyyn enkä pääse puusta pitkään.

    Ota huomioon että Luukanen toi raportin ensin esiin, eikä puhunut raportissaan täysimittaisesta sodasta mitään. Mielestäni raportin mukaan tapahtumien lähtökohdassa olennaisinta osaa esittää ilmatila loukkaus ja kansallinen turvallisuus, ei sota. Tietysti voit vihjailevasti sanoa että EMME ole ilmeisesti TÄYSIMITTAISESSA sodassa. Vihjailun tarkoitus on usein tehdä käsiteltävä asia epäuskottavaksi ja sitä kautta tarpeettomaksikin ja se saattaa loukata ainakin raportin julkituojaa. Tätä kautta joudun sitten hieman tinkimään ylpeydestäni, mutta enköhän sen lopulta kestä, ainakaan en kuole siihen. Voit tietysti rakentaa siitä miten epäuskottavan kuvan haluat, mutta saattaa käydä niin että mielipidettäsi ei tuoda esiin ja kolahtaakin sitä kautta omaan nilkkaan. Oma mielipiteeni on tietysti sama eli, että miksi pitää heti ampua rauhanomaisia olentoja heitä nähdessään, mutta selitys: Kansainväliset puolustus systeemimme määräykset ovat kaiketi niin tiukat että vieraan valtion ilmatilaa ei saa tahallisesti loukata.

    Raportti on pysyvästi sellainen kuin sen on Luukanen – Kilde käsiinsä saanut, tosin sitä on voitu diskinformoida, eli vääristellä joitain erittän oleellisia ja tärkeitä yksityskohtia ennen kuin se on annettu Luukaselle. Vääristelevän tiedon levittäminen voi olla tavanomaista tietyille tahoille, jotka haluaa tehdä UFO – asiasta naurettavan ja epäuskottavan. Voin myös ajatella että oliko se näiden täällä vieroilevien avaruusolentojen tarkoituskin että heidät ammutaan alas, jotta ihmiskunta saa seuraavan kipeästi kaipaamansa puuttuvan kehitysvaiheen, koska Antigravitaatioon perustuvat laiteet lopettaisivat öljynkäytön hyvin nopeasti. He ovat huomanneet että heidän apuaan me juuri tuhoisaan hiilidiogsidipäästöiseen ja yhä kiihtyvällä vauhdilla lämpiävään ilmastonmuutokseen tarvitsemme. Ilmasto lämpenee, merijäät sulaa, merivesi nousee, korallit kuolee, koralliriutoilla elävät kalat kuolee, sekä valtava määrä kasvi ja elänlajeja kuolee jopa sukupuuttoon jos emme tee mitään.

    Toisaalta ihmiskunta on jo voinut saada näitä Antigravitaatioon perustuvia laitteita jo sieltä Roswellin tapauksesta lähtien eli vuodesta 1947 alkaen.

    Luukasen mukaan ihmiskunnalta on salattu, että avaruusolentoja on keskellämme, kuulentoja tehdään kaksi kertaa viikossa, ihmisillä on jo siirtokuntia Marsissa ja että myös Saturnukseen lennetään, sekä myös Arcturus planeetaan on vaihto-oppilasohjelma. Tämän tiedon valossa meillä sitten näitä Antigravitaatioon perustuvia laitteita olisi jo salaisessa käytössä, mutta ei tietenkään yleisellä tasolla asiasta kerrota mitään. Luukanen eli aikaansa edellä eikä mielestäni ehtinyt saada ansaitsemaansa arvostusta. Arvostus löytyy aina myöhemmin kun asiat huomataan.

    Loppukaneetistasi olen samolla linjoilla pitkälti, mutta poikkeus eli tuli jo kerrottua että mitäs jos kyseiset avaruusolennot, jotka olivat raportissa halusivatkin että heidät ammutaan alas? Alusten sisällä on kaiketi oma painovoimaan perustuva kenttä, eli tapahtuu sitten aluksen ulkopuolella minkälaisia äkkiliikkeitä tai maahankin putoamisia niin sisällä ei tunnu miltään. Raportin lopussa kerrottiin että; ”Aluksen alapuolella oli raollaan oleva aukko. Kun tämä aukko avattiin, esiin tuli kaksi humanoidia puettuna tiukasti istuviin harrnaisiin pukuihin”, eli heille ei ollut käynyt kuinkaan.

  • Apinateoria sanoo:

    Lyhyestä virsi kaunis: Miksi muukalaiset antaisivat teknologiaansa juuri armeijoille, kun varmaan arvaavat ettei sitä käytetä hyvään, saati jaeta muun maailman kanssa?

    Ja en kettuile, enkä ole skeptikko siinä mielessä miten Arska kuvittelee. Tätä tapausta en tyrmää (kuten ilmapallotrukin), kunhan pohdiskelen.

  • Arska sanoo:

    RoskaPaali:

    En kerinnyt kirjoittaa juttuani loppuun asti ja varmasti taas mietit että miksi se olisi hyvä juttu kun pitää ampua alus alas eikä ns. laskeutua maahan ja vain luovuttaa alusta?

    Juttuni perustuu Yhdysvaltain laivaston hävittäjään sotalaiva USS Walkerin palveluksessa olleeseen UFO – kontaktihenkilö Percy Galoveyn tapaukseen, joka kertoi 90 luvulla Ufot ja Paranormaalit Ilmiöt TV sarjassa olleensa usein yhteydessä avaruusolentoihin. Avaruusolennot olivat kertoneet ja ihmetelleet Galoveylle että he ovat yrittäneet ottaa lukuisia kertoja yhteyden Maan johtajiin saadakseen puhua tiedotusvälineissä. Joka kerta kun he ovat kysyneet lupaa esitykseensä se on heti välittömästi evätty. En tiedä kirjoitinko nimen oikein kun tapauksesta on niin kauan aikaa ja se on myös kokonaan muistikuvani varassa. Juttu siitä on videokasetilla, mutta tuo kasetti sattuu olemaan mökillä, enkä voi tarkentaa juttua sen enempää, mutta pääpiirteittäin se oli siinä.

    Tästä tuli mieleeni että jos UFO- alus vain luovutetaan kauniisti salaiseen sotilastukikohtaan, niin se ei saakkaan mitään huomiota maailmalla, vaan asia jää täysin salaiseksi. Sitten jos asia tehdään toisin eli avaruusalus ammutaan ns. alas se saakin valtavan paljon huomiota osakseen, jos tieto lähtee siitä leviämään jokasuuntaan ja kaikkialle. Eipä tässä muuta ja sain ideani kirjoitettua viimein.

  • Arska sanoo:

    Apinateoria:

    Taitaa olla niin että ne päätyy joka tapauksessa armeijalle luovutetaan ne alunperin minne hyvänsä.

  • RoskaPaali sanoo:

    Arska:

    Tarkoitin ilman vihjailuja tai loukkauksia kaikessa yksinkertaisuudessaan tätä:
    Hyvät humikset -> ei sotaa
    Pahat humikset -> sota

    Jos humikset on miljoonia vuosia meitä kehittyneempiä, voi olla aika mahdotonta ymmärtää niiden tekojen lopullisia tarkoituksia, ja tuo huomion herättäminen on aika yksinkertainen selitys (ei kettuilua). Toki se voi olla pieni osa suurempaa suunnitelmaa, kuten myös vaikka viljapeltokuviot yms. Superkehittyneet humikset varmaan voisivat ennustaa vaivattomasti, mitä täällä tapahtuu tulevaisuudessa, ja miten siihen voi hienovaraisesti vaikuttaa. Ne pystyisivät varmaan myös piiloutumaan täydellisesti halutessaan joukkoomme.

    En ole Luukasen tuotantoa tutkinut. Vaihto-oppilasohjelma Arcturuksella kuulostaa melko erikoiselta. Jos sieltä tulee humiksia vaihto-oppilaina tänne, miksei ne vaan opeta meille antigravitaation saloja? Ja siis jos meillä on keinot matkustaa 36 valovuoden päähän, niin antigravitaatio varmaan olisi jo hallussamme?

  • Arska sanoo:

    RoskaPaali:

    Ymmärrän sen lopulta että olemme monessa asiassa melko samalla aaltopituudella, vaikka itse aina kummastelen tiettyjä asiota, jotka vaikuttaa melko erikoisilta ratkaisuilta kokonaisuutena ihmisen toiminnan kannalta juuri tällähetkellä nyt. Muutoksen tarpeella alkaa olla jo kiire, sillä kohta on myöhäistä. Kaunis planeettamme voi tuhoutua jos emme tee mitään muutoksia.

    Itse mietin lähinnä sitä mitä on menneisyydessä tapahtunut UFO rintamalla, eli siis vain lyhyellä aika välillä. Olet oikeassa sen suhteen että humikset katsovat asiaa esim. miljoonia vuosia kehittyneempänä kuin me ja näkevät asiat eritavoin kuin me, mutta näkevät myös tämän hetken ihmiskunnan saasteongelman.

    Viiteitä siihen suuntaan on ollut että ovat halukkaita antamaan apua meille. Ihminen merkillisesti kieltää avun esim; Avaruusolennot olivat kertoneet ja ihmetelleet UFO – kontaktihenkilö Percy Galoveylle 60 luvulla Vietnaminsodan aikaan että he ovat yrittäneet ottaa lukuisia kertoja yhteyden Maan johtajiin saadakseen puhua tiedotusvälineissä. Joka kerta kun he ovat kysyneet lupaa esitykseensä se on heti välittömästi evätty. Galovey ei tietenkään voi sille mitään että valtamedia myös annostelee ja vääristelee ufoteknologisia salaisuuksia. Tätä ei ole vaikea ymmärtää kun ajattelee että valtaapitävät eivät halua, luopua satojen triljoonien dollareiden öljy ja ydinvoima bisneksistään. Ilmeisen tarkoituksella humanoideja koskevat todisteet salataan tavallisilta kansalaisilta mm. öljy ja ydinvoima teologian romahduksen pelossa.

    Veikkaan että humikset ovat antaneet Antigravitaatioon perustuvia laitteita eli UFO teknologiaa ihmiskunnalle ja ne päätyy lopulta aina armeijan haltuun, eli vain ensisijaisesti sotateknologiseen hyötykäyttöön ja tämä armeijan ufojen keräily salaisuus tietysti valtamedia yrittää aina pimittää.

    Järkevästi ajatellen Antigravitaatioon perustuvat laitteet pitäisi hyödyntää yleiseen julkiseen hyötykäyttöön, eikä vain armeijalle. Tämä ratkaisu poistaisi heti nykyisen hiilidioksidi päästö ongelmat, jotka lämmittää ilmakehää ja luo koko ajan entistä pahemman kasvihuoneilmiön maapallollamme. Olemme kohta erittäin vakavien luontoon liittyvien saaste ongelmien keskellä, joita on kohta mahdoton korjata jälkikäteen kun elän ja kasvilajit toisensa jälkeen kuolee sukupuuttoon ihmisen piittaamattoman toiminnan seurauksena.

    ”En ole Luukasen tuotantoa tutkinut. Vaihto-oppilasohjelma Arcturuksella kuulostaa melko erikoiselta. Jos sieltä tulee humiksia vaihto-oppilaina tänne, miksei ne vaan opeta meille antigravitaation saloja?”

    Luukasen mukaan antigravitaation salat ovat jo hallussamme, jos kerran on vaihto-oppilasohjelma Arcturukselle ja tietysti ohjelma on salainen ei siis ole julkisessa käytössä. Tietysti tämä monia kummastuttaa ja vaikka ketä, mutta näin on Luukanen itse sanonut. Antigravitaation salat siellä USA:n armeijan hallussa ja siis opetettu jo aikoja sitten.

    UFO-kysymys, ts. Maan ulkopuolelta tai toisista ulottuvuuksista / aika-avaruus-todellisuuksista tulevat sivilisaatiot ja näiden alukset sekä älylliset olennot ovat kiinnostaneet ihmiskunnan ajattelua jo pitkään. UFOjen tutkiminen on ilmeisesti paljon pidemmällä kuin tavallisesti myönnetään. Suomenkin TV 2:ssa esitettiin brittiläis-yhdysvaltalainen dokumenttiohjelma ”Dreamland” (Salainen tukikohta) esitettiin kaksiosaisena dogumenttina 27. 8. ja 3. 9. -98.

    Tässä ohjelmassa oli haastateltu mm. Yhdysvaltojen Nevada Area 51:llä työskennelleitä henkilöitä, ja mukana oli myös kuvamateriaalia ja mm. video-otoksia, jotka osoittivat esim. sähkömagneettisen lentämisen kokeilujen olevan käynnissä Area 51:lla. Lisäksi on talteenotettujen UFOjen tekniikkaa, myös rakennetta ja toimintaa selvitetty (tämä on ns. back engineering -työtä,eli tuntemattomien esineiden toiminta on pystytty päättelemään mm. teknisen rakenteen perusteella).

    ”Dreamland”on Area 51:n salaisimpiin kuuluva osa, jossa etenkin S 4 – lyhenteellä tunnettu laboratorio – suojarakennuskompleksi on ilmeisesti salaisista salaisin. Robert (Bob) Lazar on selvittänyt S 4:ssä mm. lautasen muotoisten alusten toimintaa, erityisesti niiden lentotavan osalta. Lazar kertoo, miten alus kehittää ympärilleen keinotekoisen gravitaatiokentän, superraskaan alkuaineen (jaksollisessa taulukossa n:o 115) avulla.

  • Arska sanoo:

    RoskaPaali:

    Samaa mieltä että humisten tekojen lopullista tarkoitusta voi olla vaikea ymmärtää ja ne voivat olla jotain suurempaa suunnitelmaa, kuten myös viljapeltokuviot yms. Ihminen vain arvailee mitä ne suunitelmat ovat, koska muutakaan emme osaa tehdä. Itse en ole viljakuvioita tutkinut mutta hämmästellyt niistä otettuja valokuvia ja niihin liittyviä selittämättömiä seikkoja, kuten se, ettei korsia katkota eikä taivuteta, vaan ne ovat laossa muutaman senttimetrin korkeudella maasta, missä ne jatkavat kasvuaan vaakasuoraan.

    Biofyysikko William C. Levengood on todennut kuvioissa kasvavien kasvien kosteusjakautuman ja viljan jyvien sijainnin olevan sellaiset, että lakoontumisen voi aiheuttaa ainoastaan mikroaaltouuniin verrattavissa oleva erittäin voimakas lämpösykäys, joka kestää alle 30 sekuntia. Viljan varsien kasvusolmukohdat ovat usein pidentyneet, mikä on yhdenmukaista juuri mikroaaltojen vaikutuksen kanssa. Levengood on myös havainnut korsissa lasitetta muistuttavan rautaoksidikerroksen; ilmiö, joka esiintyy vain lämpötilan ylittäessä 500 astetta. Kuvioiden alueella on todettu olevan voimakkaita energiakenttiä, ja itse kuvioissa säteilyarvot ovat korkeat.

    Ainakin 70 ihmistä on nähnyt viljakuvion muodostumisen silmiensä edessä. He ovat kertoneet, että tämä tapahtuu hyvin nopeasti, noin 10-20 sekunnissa. Monet ovat nähneet hohtavia valoilmiöitä kuvioiden muodostumisen yhteydessä. Viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana yli kahdessakymmenessä maassa on dokumentoitu useita tuhansia viljamuodostelmia, ja niiden on todettu sisältävän koodattua informaatiota, joka puhuu suoraan ihmiskunnalle sitä tukeakseen ja auttaakseen.

    Vuoden 2002 elokuussa Englannin viljapelloille ilmestyikin humanoidia esittävä kuvio. Sen yhteydessä oli kiekko, jossa oli binäärikoodilla merkitty viesti: ”Varo väärien lahjojen tuojia ja heidän rikottuja lupauksiaan. Paljon kärsimystä, mutta yhä aikaa. Usko. Hyvää on olemassa. Me vastustamme valheellisuutta.” https://cropcircles.lucypringle.co.uk/photos/2002/uk2002dl.shtml

    Koko tämä kuvio toteutettiin hämmästyttävällä tavalla; humanoidi oli ikään kuin kolmiulotteinen, puoliksi näkymättömissä toisessa ulottuvuudessa. Valtavan muodostelman ohuimmat viivat olivat leveydeltään vain pari tuumaa. Monille tämä kuvio oli varmennus siitä, että viljapeltokuviot ovat viestejä vierailta sivilisaatioilta. Kuvion välittämä viesti olikin hyvin selkeä, ja se kehotti meitä ihmisiä ”uskomaan hyvään”, painottaen että ”aikaa on vielä”.

    Tuolta löytyy koko ”Dreamland” (Salainen tukikohta) ja kaikkea siihen liittyvää juttu osoite: http://www.ultra-lehti.com/kolumnit/kolumni-2.html

  • Apinateoria sanoo:

    Arska:
    Minen nyt halua vängätä, mutta tarkoittaako ”…myös Saturnukseen lennetään…” että itse planeetalle lennetään, vai joillekin sen kuista? Kaasuplaneetta jolla ehkä on kiinteä ydin jossain hirmumyrskyjen ja tuhansien barien paineissa.

  • Arska sanoo:

    Apinateoria:

    Luukanen-Kilde on varmaankin tarkoittanut että Saturnukseen lennetään, mutta varmaankin vain johonkin sen kuista. Saturnusta kiertää ainakin 47 kuuta. En siis tietenkään tiedä mitä Luukanen on tarkoittanut sen tarkemmin kuin sinäkään.

    Näytät olevan Tähtitieteestä kiinnostunut, en tiedä huomasitko hienon tämänpäivän Astronoomisen kuvan joka otettiin 17. joulukuuta aamuyöllä Suomalaisen Astronoomin löytämästä vihertävästä komeetta Virtasesta, joka on avon tähtijoukko Messier 45, eli Plejadit heijastus-sumuineen sinisen tähtivalon alapuolella, lisäksi samassa kuvakentässä hulmuaa Kalifornian punainen sumu vasemmalla puolella. http://zuserver2.star.ucl.ac.uk/~apod/apod/image/1812/M45-CaliNeb-46P-TomMasterson-GrandMesaObservatory.jpg

  • Apinateoria sanoo:

    Täytyy olla joku kuista. Titan tai Enceladus ehkä?

    Enpä muuten huomannut. Hieno kuva kyl.

    Julistetaan joulurauha näille typerille väittelyille, mut myönnä nyt että se oli trukkipallo 😀

  • Arska sanoo:

    Apinateoria:

    Itse veikkaan Enceladusta. Nasan mukaan Enceladusin pintalämpötila on eteläisellä navalla niinkin korkea kuin 93 pakkasastetta, ja pinnan alla saattaa olla sen verran lämmintä, että kuussa voi hyvinkin olla juoksevaa vettä, mikä on yksi elämän edellytyksistä.

    Tähtitiede kuva oli aloitus sivulta: Astronomy Picture of the Day Archive
    Kohdasta: 2018 December 20: Red Nebula, Green Comet, Blue Stars

    Osoite: http://zuserver2.star.ucl.ac.uk/~apod/apod/archivepix.html

    Juu julistetaan joulurauhaa ja sama se mulle oliko trukkipallo vaiko ei.

  • Arska sanoo:

    Apinateoria:

    Video: Giant Floating ”Building” Above Sweden?

    Ihmettelen sitä että aikarajat eivät täsmällisesti kohtaa tämän viedeo osotteen mukaan. Koska video julkaistu tämän video osoitteen mukaan vasta 7.11.2018. https://www.youtube.com/watch?v=BLLWaCXRFTw

    Trukki näyttely ollut jo reilut 3 vuotta aikaisemmin 2015 Göteborgissa 19.-21. Toukokuuta Ruotsin messu- ja kongressikeskuksessa Göteborgissa ja lehdistötiedote siitä oli jo 16.5.2015 kello 13:05 CEST.

    Eli tämän www. osoitteen mukaan trukki-kuumailmapallo lennätys ollut jo v. 2015. http://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/flygande-truck-inviger-transportmaessa-i-goeteborg-1162003

  • RoskaPaali sanoo:

    Arska: Alkaa olla taas aika I want to believe -settiä. Kai siellä oli joku toinen trukkishow marraskuussa, ja nuo pallot on luultavasti aika kalliita, joten ei niitä kertakäyttöiseksi ole varmaan hankittu.

    Esim tuolla on päivätty viime marraskuulle paljon parempia kuvia, kuin mitä siitä suttuisesta videosta saa irti:
    reddit.com/r/Gothenburg/comments/9uz3y8/a_ufo_over_gothenburg_yesterday/

    Ja kaiketi toukokuussa 2015 oli kirkas sää ja nyt marraskuussa pilvistä ja sumuista, siitäkin voinee erottaa kumman shown pallosta missäkin kuvassa on kyse.

    Tämä on mielestäni niin selvä case, ettei jaksa perusteellisempaa salapoliisityltä tehdä. Tämä on myös debunkattu muilla ufosivuilla ja juutuubivideon kommenteissa.

  • Arska sanoo:

    RoskaPaali:

    ”Tämä on myös debunkattu muilla ufosivuilla ja juutuubivideon kommenteissa.”

    Depunkattu Ufosta kuumailmapalloksi. Termi liittyy usein skeptiseen tutkimukseen kiistanalaisista aiheista, kuten esim. UFOt. Voidaan siis tulkita myös näin päin, eli tietysti debunkkaajat yhdistää ufon heti haaratrukki kuumailmapallon kun jotain ufon tapaista alkaa näkymään taivaalla Göteborgissa.

    ”Ja kaiketi toukokuussa 2015 oli kirkas sää ja nyt marraskuussa pilvistä ja sumuista, siitäkin voinee erottaa kumman shown pallosta missäkin kuvassa on kyse.”

    Valokuvia voidaan ottaa säällä kuin säällä. Kuumailmapalloa lennätetty varmasti kaikilla säillä ja helppo tuoda sitten aurinkoinen kuvasarja näytille ja kieltää niillä ufo väitteet. Aika halpamaista touhua skeptikoilta. Asiasta helppo tehdä kiistanalainen pelkillä valokuvilla.

    Kiinnostus paranormaalia kohtaan löytyy varmasti erittäin monelta, mutta joidenkin kohdalla menee koko ajan skeptisyyden puolelle ja nälvimiseksi, silloin kiinnostus paranormaalia kohtaan onkin varsin pintapuolista ja näennäistä. Skeptikot toimivat samoin kuin Yhdysvaltojen hallitus salaisessa agendassaan eli toimintaojelmassaan, jonka kuuluu vain kieltää kaikki avaruusolento kontakteihin liittyvä. Todellinen skeptikko on hyödyksi UFO – tutkimuksille. Skeptisyys on hienoa mutta vähättely hyödytöntä. Useimmat skeptikot ovat vähättelijöitä, joilla ei ole paljon annettavaa. He vain julistavat ja levittävät omaa kieltävää uskoaan esittämättä itse asiasta mitään.

  • kuugeli sanoo:

    Noiki on oikeesti katuvalaisimia. Fake and gay. Tukehtukaa meksikaanit burritoihinne.

  • Arska sanoo:

    Trukki näyttely ollut jo reilut 3 vuotta aikaisemmin 2015 Göteborgissa 19.-21. Toukokuuta ja sää tyyppejä valokuville noihinkin päiviin mahtuu monta. Debunkkaaja skeptikot yhdistää tietysti ufo videon heti haaratrukki kuumailmapalloon, kun jotain ufon tapaista alkaa näkymään taivaalla Göteborgissa. Depunkkaus toimii siis hyvin Göteborgissa. Nyt on esitetty aurinkoisella säällä kuvat sekä sumukuva kuumailmapallosta, mutta ei oikein todista mitään, pelkkä kuva ei ole todiste mistään.

    Enää deponkkaajilta puuttuu suorakulmainen valokuva, jossa videolla ufo-kello objekti muuttuu suorakulmaiseksi neliöksi. Halpamaista touhua skeptikoilta. Kuugeli sanoi osuvasti että noiki on oikeesti katuvalaisimia. Olen lähes samaa mieltä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto