ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Mystiset valot leikkivät suomalaisella pellolla

Suomessa 19.2.2018 Pohjois-Pohjanmaalla kuvatulla videolla näkyy maahan laskeutunut emoalus(?), jonkinlainen valorypäelmä, josta irtoaa valoja.

Valot näyttävät käyvänsä omaa leikkiään pellolla. Onko tässä kenties kyse samoista valoista, joita on nähty viljapelloilla muodostamassa peltokuvioita?

Tässä myös suurennettu versio.

Videon kuvannut henkilö on myös aiemmin havainnut valoilmiöitä, alla video taivaalla lentävistä valopalloista.

Edit: Vaikuttaa siltä, että kyseessä taitaa sittenkin olla pellolla olevat ajoneuvot ja niiden hohtava valo, joka luo illuusion liikkuvista valopalloista. Toinen kohteista vaikuttaisi olevan moottorikelkka ja toinen mahdollisesti isompi metsäkone. Alimman videon pyörivät ja muotoaan muuttavat valopallot sen sijaan jäivät vieläkin mysteeriksi.

Suomalaiselta Light Hunter -YouTubekanavalta löytyy lisää valoilmiövideoita.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

6 kommenttia aiheeseen: Mystiset valot leikkivät suomalaisella pellolla

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Pasi Kulju sanoo:

    Vasemmanpuoleinen näyttää joltain metsäkoneelta, on punaiset perävalot ja puomin mukana liikkuvat valonheittimet.

    Oikeanpuoleinen voisi olla auto. Kohdan 1:08 paikkeilla ja jälkeen näkyy, kun kohde kääntyy ja valaisee takanaan olevaa aluetta, ja kohde näkyy tummana valaistua taustaa vasten. Alussa, kun valot on kirkkaimmillaan, ”auto” tulee siis kuvaajaa kohti, alkaa kääntyä myötäpäivään, eli kuvaajasta katsoen vasemmalle, valaisee ensin vasemman puolen, sitten valaisee taustan ja lopulta valaisee oikean puolen, mihin suuntaan lähtee lopuksi myös liikkumaan. Mysteeriksi jää, miksi siinä ei toimi perävalot.

    Youtuben kommenteissakin mainitaan, että hienosti on kuvattu naapuria metsähommissa, muttei Light Hunter ole vaivautunut siihen vastaamaan.

    Tältä nämä vaan minun silmään näyttää. Tietty olisi eri asia, jos näkyisi että ne laskeutuvat taivaalta, mutta kun ne pysyvät ja liikkuvat maassa, järkevä selitys on että kyseessä on ajoneuvot tai työkoneet.

  • Henkka sanoo:

    Näyttäis ihan kyllä ihan maatalous/metsäkoneilta. Ehkä myös moottorikelkka.

  • Wespa sanoo:

    Nyt kun katselin videon uudestaan ja tarkempaan, niin oma fiilis menee johonkin isompaan autoon tosiaan… vaikka oudosti ne valot kyllä siinä, en ole vielä voinut yhdistää mihinkään. Tosin tuo liikkuva valo ja sen ympäristö vaikuttaa siltä, että kyseessä on tosiaan moottorikelkka, joka viittaisi siihen, että ehkä se tuotiin tuolla isommalla autolla kehiin. Taitaapi olla siis normaalisti selitettävissä oleva video.

    Sen sijaan tuo viimeinen video, jossa on kuvattu taivaalla lentävää pyörivää objektia, on vielä mysteeri.

  • Wespa sanoo:

    Lisäsin artikkelin loppupuoliskolle selventävän päivityksen.

  • Pasi Kulju sanoo:

    Mitä muutamaa Light Hunterin pätkää katsoin niin samaa luokkaa kuin tämä. Kuvattu jotain planeettaa, naapurimökin pihavaloa jne. Tämän perusteella tämä alin video on varmaan naapurin pihajuhlat tai Light Hunterin kaverit taskulamppujen kanssa. No ehkei välttämättä jälkimmäinen, koska ei noissa videoissa mitään varsinaisia huijauksia tuntunut olevan, vaan arkisia ja luonnollisia valoja. Ja eihän ne valot lennä (ainakaan korkealla) vaan ovat maan tasossa pellon laidalla tai metsän reunalla. Ja tarkennetaan vielä, että kyllähän ne voisivat jotain paranormaaleja orbejakin olla, mutta tämän kaverin muiden videon perusteella en oikein usko.

    Ja siis luulisin tuo ekan videon metsäkoneen olevan Ponsse tai vastaava, jossa on kääntyvä runko, puomi ja valoja joka puolella. Tai sitten vaikka kaivinkone, mutta ei kuitenkaan mikään kuorma-auto. Juutuubista löytyy videoita missä niitä pyörii pimeässä metsässä, vilkaise vaikka Wespa sieltä, jos ei ole tuttu masiina.

    Mites juttuvinkkinä vaikka Porin seitsemän ilmapalloa? Vanha juttu toki mutta siinä onkin ihmeteltävää pitkäksi aikaa.

  • Wespa sanoo:

    Juu sellaista kääntyvärunkoista itsekin ajattelin kun kaveri laittoi siitä kuvaa tässä aikaisemmin. Porin seitsemästä ilmapallosta en ole kuullut mitään…

    Niin ja juttuvinkkejä saa tosiaan antaa, vaikka kommenteissa tai sähköpostilla info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com ,mieluiten linkin / tarkempien lisätietojen kera. 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto