ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Keskustelu Kobe Bryantin kanssa rajan takaa

Stuve Huff pitää YouTubessa Huff Paranormal -kanavaa ja ottaa yhteyden tuonpuoleiseen käyttäen kehittynyttä Spirit Boxia.

Tällä kertaa yhteyttä otettiin muutama päivä sitten helikopterionnettomuudessa kuolleeseen koripallotähti Kobe Bryantiin. Videoidun session mukaan näyttää siltä, että Kobe vastaili lyhyesti Steven kysymyksiin.

Spirit Boxilla ja muilla laitteilla saaduista äänistä kuului myös Steven henkioppaiden viesti, jossa kerrottiin, että ”hän meni taivaaseen, me varmistamme”.

Katso video henkisessiosta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

12 kommenttia aiheeseen: Keskustelu Kobe Bryantin kanssa rajan takaa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Joku Jonne sanoo:

    Eka

  • Apinateoria sanoo:

    Tämä on kyl mielenkiintoinen juttuloinen.

    Jos nuo sessiot ei ole feikattuja, nämä ovat parhaita evp-kokeiluja mitä on.

    Miehen ”ura” on yli kymmenvuotinen ja hän on omien sanojensa mukaan rakennellut ja parannellut vehkeitään koko sen ajan. Monet tosin väittävät, että monet jutut on pöllitty muilta.

    Joka tapauksessa kuumottavaa settiä. Sieltä kuuluu joskus pahankuuloista murinaa ja uhkauksia.

    Syö ehkä hieman uskottavuutta nuo viritelmät ja kristallit. Tiedän periaattessa miten tuo toimii.

    Vaikuttaa uskottavalta kyllä. Hieman silti tuntuu että tuo leikkii pahoilla asioilla.

  • Arska sanoo:

    Apinateoria tutkinut juttua laajalti.

    Selittämättömien äänien metsästys lähtenyt alkujaan liikkeelle EVP:stä joka on lyhenne sanoista Electronic Voice Phenomena (Sähköisen äänen ilmiöt). Tunnetaan myös nimellä Extremely Low Voice Phenomena (Äärimmäisen matala ääni –ilmiö).

    Ilmiöllä tarkoitetaan erilaisista elektronisista laitteista (radiosta, televisiosta, nauhurista, CD-soittimesta jne.) kuuluvia selittämättömiä ääniä, yleensä kuitenkin nauhurilla nauhoitettua ääntä. Monet ilmiöstä kiinnostuneet katsovat, että äänet ovat peräisin henkimaailmasta. EVP:tä esitetään usein haamujen, henkien tai humanoidien puheena – tai jopa kykynä siirtää ajatuksia magneettisesti.

    En ota tuohon Stuve Huff juttuun kantaa sen enempää, kuin että yleensä taitaa olla aina niin, että parhaat jutut on pölitty yleensä aina muilta yhdistelemällä niitä jo aikaisemmin kehiteltyyn. Samaa mieltä kyllä noista johto viritelmistä, jotka herättää enemmän hilpeyttä kuin uskottavuutta. Leikkii pahoilla asioilla, voi myös karata lopulta lapasesta. On omistautunut alalleen 100 prosenttisesti, mutta näyttää kyllä vähän jo hajamieliseltä nuo viritykset.

    Veikkaan että ihmiskunnan tekninen kehitys harppaus on lähtöisin alkujaan maahan syöksyneistä ufojen takaisinmallinnuksesta. Kyseinen keksintö on transistori, joka saattoi johtaa tietokoneaikaan johtavaan läpimurtoon. On mahdollista, että moni keksintömme on rakennettu takaisinmallintamalla avaruusaluksen teknologiasta. Avaruusaluksen tippuminen saattoi johtaa transistorin syntyyn. Kaava on selvä taivaalta tippuu tavaraa ja me keräämme ne, tutkimme niitä ja hyödynnämme niitä. Paikalta löydetty teknologia saattoi mitä ilmeisemmin käynnistää teknologisen vallankumouksen. Se alkoi transistorista ja on jatkunut moniin 1900-luvun keksintöihin.

    Sähkölaitteissa käytetty transistori vahvistaa elektronista signaalia. Ennen transistoria käytimme putkia. Ennen 90 senttiä syvät televisiot ovat nyt vain senti syviä ja kiitos kuuluu transistorille. Transistoriläpimurto avasi lukuisia mahdollisuuksia. Voimme siis olettaa, ettei nykymaailma olisi mahdollinen jos emme olisi saaneet käsiimme ufoteknologiaa.

    Transistori mahdollisti sen että tavallisesti käyttämämme sähkölaitteet ovat nyt pienempiä. Ennen huoneen kokoinen supertietokone söi lähes saman verran virtaa kuin pieni kaupunki ja on nykyään älypuhelin. 1950-luvulla kannettavissa radioissa oli viisi transistoria. Nykyaikaisissa älypuhelimissa niitä on miljardeja. 1940-luvun jälkeen on tapahtunut lukuisia teknisiä läpimurtoja. Tietokone, internet, kännykät, ydinvoima, avaruusmatkailu. Teknologia on kehittynyt huimasti viimeisen 70 vuoden aikana. Se on tarjonnut ihmiskunnalle uskomattomia kykyjä. Uudet saavutukset ovat mullistaneet viestinnän, lääketieteen, kuljetustoimen ja asevoimat. Roswellin ansiosta meillä on tietokonesirut kuituoptiikka, pimeänäkö, häiveteknologia ja mikroaaltouunit.

    Mukaan voidaan tietysti laskea myös kehittyneet versiot Spirit Boxista, joita kehitellään tietysti kilpaa edelleen.

    Myynti periaate selostus miten B-PSB7 toimii: (Rev 4) Spirit Box on loistava kompakti työkalu kommunikointiin paranormaalien kokonaisuuksien kanssa. Se käyttää radiotaajuusvälitteitä tuottamaan valkoista kohinaa, jonka teorioiden mukaan jotkut entiteeti oliot antavat energiaa radiotaajuuksille, jota he tarvitsevat tullakseen kuuluville. Kun näin tapahtuu, kuulet joskus staattisten osien kautta tulevia ääniä, jotka yrittää kommunikoida kanssasi. Tämä uusi malli sallii mennä sekä FM- että AM- taajuusalueille pyyhkäisytilojen keskittymisen, joissa tutkijat ovat löytäneet parhaat tulokset.

    Mielenkiintoinen teoria ja ääniä tosiaan noista härpäkkeistä kuuluu. Helppo feikata myös ääniä jos halutaan olla epärehellisiä, mutta jos ollaan vilpittömästi asialla niin aikamoinen kehitys harppaus saavutus tuokin on.

  • Apinateoria sanoo:

    Arska:
    ”En ota tuohon Stuve Huff juttuun kantaa sen enempää, kuin että yleensä taitaa olla aina niin, että parhaat jutut on pölitty yleensä aina muilta yhdistelemällä niitä jo aikaisemmin kehiteltyyn. Samaa mieltä kyllä noista johto viritelmistä, jotka herättää enemmän hilpeyttä kuin uskottavuutta. Leikkii pahoilla asioilla, voi myös karata lopulta lapasesta. On omistautunut alalleen 100 prosenttisesti, mutta näyttää kyllä vähän jo hajamieliseltä nuo viritykset.”

    -Kyllä juu saa ja pitää lainailla, herra vaan omii paljon omaksi kunniakseen. Huffin toosan juuret perustuvat pitkälti Spiricomiin, 80-luvun vehkeeseen. Kaiku lisätään jotta entiteetit pääsevät paremmin muokkaamaan ääntä ja laitteeseen pitää myös syöttää ääntä, jolla nämä kummitukset väitetysti operoivat. Tiedä sitten onko noilla kristalliviritelmillä muuta kuin ulkonäöllistä arvoa, mutta kai sille on joku kummitus kertonut, että ne tykkää kristalleista ja kultapiuhoista 😀 Kyllä sieltä on kunnon demoneja puskenut läpi ja itsellä nousisi vähintään karvat pystyyn. Ei voi kuitenkaan varmaksi sanoa, onko äijä legitti ghost bustaaja vai tube-masseista haaveileva huijari.

    Voin rakentaa vastaavan, tai oikeastaan rakentanut jo, ihan ulkoisella äänikortilla, ”antennilla” jossa on germanium-diodi (herkkä kaikelle sähkömagneettiselle mukaan lukien valo), sekä tietokoneella, jolla eristää haluttuja alueita kuultavaksi.

    Mainintana, että entiteetit, väitetysti edesmenneet tiedemiehet, auttoivat Spiricomin rakentamisessa mm. neuvomalla germanium-diodin asentamisesta laitteeseen.

    Ikävä kyllä oma elämäntilanne muuttui surkeaksi ja toimiva projekti pölyttyy hyllyssä. Ei tosin haudattuna.

  • Arska sanoo:

    Apinateoria:

    Samaa mieltä että pitää lainailla, mutta huono juttu jos epärehellinen huononpi puoli voittaa ja omii omaksi kunniakseen kaiken lainatun. Samaa voisi sanoa myös ihmiskunnan toimista makro tasolla, josta voimme olettaa, ettei nykymaailma olisi mahdollinen jos emme olisi saaneet käsiimme, tai laillisesti oikeutetusti pöllineet avaruusolennoilta ufoteknologiaa, joka sisältää nykykäytössä olevaa elektroniikaa. Makro tasolla me ihmiset olemme siis kaikki samanlaisia pöllijöitä joka ikinen.

    ”Huffin toosan juuret perustuvat pitkälti Spiricomiin, 80-luvun vehkeeseen. Kaiku lisätään jotta entiteetit pääsevät paremmin muokkaamaan ääntä ja laitteeseen pitää myös syöttää ääntä, jolla nämä kummitukset väitetysti operoivat.”

    Tunnet tätä haamu aluetta paremmin kuin minä, joten kaiku antaa siis mahdollisuuden entiteeteille olioille muokata ääntä laitteeseen niin kuin ihan oikein arviot. Laitteeseen pitää syöttää ääntä ilmeisesti FM- että AM- taajuusalue keskittymä pyyhkäisytilojen kautta, joissa tutkijat ovat löytäneet parhaat tulokset.

    Kristalli juttu voisi olla myös Lisä-Kide-kanava, tuttu juttu vanhoissa LA puhelimista, joka lisää kanava aluetta, jos kortissa on tyhjiä paikkoja niille. Tässä EVP tapauksessa kyseiset entiteetti oliot käyttää mahdolliseen komminikointiin pääsääntöisesti ja yhteys kommunikointi pelaa tehokkaammin, kun kanava kiteitä on lisätty, (pelkkä oma oletus spekulaatio, jota en tiedä tai tunne sen tarkemmin).

    ”Voin rakentaa vastaavan, tai oikeastaan rakentanut jo, ihan ulkoisella äänikortilla, ”antennilla” jossa on germanium-diodi (herkkä kaikelle sähkömagneettiselle mukaan lukien valo), sekä tietokoneella, jolla eristää haluttuja alueita kuultavaksi.”

    Sähkömagneettinen juttu varmasti erittäin tärkeä asia tässä EVP hommassa jo kautta aikojen. Ennen vanhaan ääniä ja EVP:tä otettiin talteen magneetti kela-nauhurilla, josta syntyi kansanomainen nimitys magnetofooni, johon lisättiin mahdollisesti vielä magneettikela mikrofoni. Tällainen liikkuvakelainen mikrofoni perustuu samaan ideaan kuin dynaaminen kaiutin, eli magneettikentässä liikkuvaan kuparilankakelaan, joka tuottaa liikkeestä sähkövirtaa. Yksinkertaisimmillaan dynaaminen mikrofoni sisältää neljä osaa: kalvon, sähköä johtavan kelan, magneetin napakappaleineen ja johtimet. Monet ilmiöstä kiinnostuneet katsovat, että äänet ovat peräisin henkimaailmasta. EVP:tä esitetään usein haamujen, henkien tai humanoidien puheena – tai jopa kykynä siirtää ajatuksia, puhetta myös magneettisesti.

    Historiaa EVP:stä. Ilmiö nousi laajempaan julkisuuteen 1959, kun ruotsalainen oopperalaulaja ja elokuvatähti Friedrich Jurgensonin (1903–1987) maatalonsa puutarhassa äänittämästä nauhoitteesta, jonka alkuperäisenä tarkoituksena oli lintujen äänten nauhoitus, kuului myös jotain, joka kuulosti puheelta. Selittämättömien äänien joukosta Jurgenson väitti tunnistaneensa muun muassa edesmenneen äitinsä äänen. Parapsykologi William Roll matkusti Jurgensonin luokse Ruotsiin järjestääkseen ensimmäiset tieteelliset kokeet asian tiimoilta, joissa hän raportoi saaneensa vahvistusta ilmiön olemassaololle.

    ”Mainintana, että entiteetit, (oliot) väitetysti edesmenneet tiedemiehet, auttoivat Spiricomin rakentamisessa mm. neuvomalla germanium-diodin asentamisesta laitteeseen.”

    Paljon mahdollista myöskin tuo neuvominen germanium-diodin asentamisesta EVP:laitteeseen, eli Suomennus germanium-diodin asentaminen sähköiset äänen ilmiöt keräävään laitteeseen.

    Älä hautaa projektia vaan jatka sitä kun elämäntilanteesi paranee.

  • Arska sanoo:

    Apinateoria::

    Korjaus: Kaveri soitti ovikelloa ja juttun kirjoitus jäi kesken moka. Tässä kokonaisena tämä yksi kirjoitus kohta.

    Kristalli juttu voisi olla myös Lisä-Kide-kanava, tuttu juttu vanhoissa LA puhelimista, joka lisää kanava aluetta, jos kortissa on tyhjiä paikkoja niille. Tässä EVP tapauksessa kyseiset entiteetti oliot käyttää mahdolliseen komminikointiin pääsääntöisesti AM ja FM kanava taajuuksia skanneri pyyhkäisy tilojen kautta tuottamaan valkoista kohinaa, jonka teorioiden mukaan jotkut entiteeti oliot antavat energiaa radiotaajuuksille, jota he tarvitsevat tullakseen kuuluville. Yhteys kommunikointi voisi pelata tehokkaammin, kun kanava kiteitä on lisätty, (pelkkä oma oletus spekulaatio, jota en tiedä tai tunne sen tarkemmin).

  • fdghftghgh sanoo:

    Ja joku uskoo tälläiseen roskaan? Eli nähtävästi taivaassa jokainen kuollut näkee ja ymmärtää kaiken eli tekee hänestä kaikkitietävän, ei muuten kuollut voisi ottaa yhteyttä johonkin random tyyppiin joka kutsuu häntä feikkilaitteella.

  • Arska sanoo:

    Joku kaikkitietävä uskoo että sielua tai tietoisuutta ei ole kun ihminen päättää maallisen elämän ja jättää oman kehonsa. Sitten hänen tietoisuus ottaa yhteyden sähkömagneettisesti kehitettyyn Electronic Voice Phenomena (sähköiset ääni-ilmiöt) keräävään Spirit Box laitteeseen ja tämä on jonkun kaikkitietävän mielestä täysin mahdotonta?

  • Arska sanoo:

    fdghftghgh:

    Ei vaikuta rajan takana olevien henkien vierailut laajemmin tarkasteltuna pelkältä roskalta.

    Suomalainen ufotutkija ja –kirjailija Tapani Koivula katsoo että ilmiöt kuten kaukokatselu, ruumiista poistumiskokemus, rajatilakokemukset ja mediumismi ovat riittävästi todistaneet, että elämä jatkuu kuoleman jälkeen.

    ”Myös kirjassa (Yhteyksiä ajattomuudesta) on kerrottu EVP/ITC:stä. Näiden kirjainyhdistelmien takana ovat englanninkieliset nimitykset Electronic Voice Phenomena /Instrumental TransCommucation, eli Sähköiset Ääni-Ilmiöt/Instrumentaalinen tiedonsiirto. Saksan- ja suomenkielisenä lyhennyksenä käytetään muotoa ITK instrumentaalinen transkommunikaatio.

    Kyseessä ovat alun perin magneettinauhalle saadut äänet, joiden aiheuttajina kirjan mukaan ovat rajan takana olevat henget. Jatkossa ilmiö on laajentunut niin, että tallenteita saadaan radiosta ja puhelimesta kuuluvista äänistä, televisioruudun kuvista ja faksilla tai suoraan tietokoneen levylle tulleista viesteistä. Myös ennalta arvaamattomiin kysymyksiin saadaan vastauksia, mikä vahvistaa ilmiön aitoutta. ITK-viestien vastaanotto on levinnyt koko maailmaan niin, että kokeilijoita on jo tuhansia.”

    ”Nykyään me tiedämme paljon enemmän siitä mitä ihmisille tapahtuu kun he kuolevat — ja se mitä olemme oppineet ei tue materialismia. Jopa lääketieteen alan ihmiset ottavat kuolemanrajakokemukset nykyään vakavasti.” Lähde: http://eksopolitiikka.fi/tietoisuus/kaynti-kuoleman-porteilla/

    Pelkästään valtavirtatieteeseen uskovat ei näihin rajan takaa tuleviin viesteihin välttämättä helpolla usko. Ihminen on pohjimmiltaan skeptikko ja jos mitään henkimaailmaan liittyvää ei havaitse omien kokeilujen/kiinnostuksen tai kokemusten kautta, niin näihin asioihin on varmasti vaikea uskoa…

  • Kbkbkhkh sanoo:

    Elämästä kuoleman jälkeen ei ole yhtään tieteellistä todistetta, jopa kuolemarajakokemuksis on onnistuttu matkimaan ärsyttämällä aivojen tiettyjä alueita sähköllä.
    Tiedän paljon paranormaaleista asioista koska lukenut aiheesta jo 25 vuoden ajan.

  • Wespa sanoo:

    Määritä ”tieteellinen todiste”. Monesti skeptikot eivät osaa edes määritellä mitä tuo tarkoittaa, sanovat vaan, että todisteita ei ole.

    Jotkut ihmiset menevät helposti seuraavaan kehäpäätelmään:
    Ilmiötä ei ole –> ilmiötä ei voi tutkia, koska ilmiötä ei ole –> todisteita ei voi olla, koska ilmiötä ei voi tutkia –> ilmiötä ei ole, koska ei ole todisteita…

    Kehäpäätelmä sopii mihin tahansa tutkimukseen tai todisteeseen. Tämän videon äänitteet ovat kehäpäätelmän mukaan tutkimatta mm. suoraan epäaitoja/feikkejä.

    Kehäpäätelmän sijasta ilmiö on kyllä olemassa, sitä on tutkittu ja todisteita sen olemassaolosta on.

    Tiede ei myöskään mitenkään tee ilmiöstä yhtäkkiä olevaista tai olematonta. Gravitaatio esim. ei ihmeellisesti ilmestynyt kun tiede alkoi sitä selittää ja pystyi sen ”todistamaan”, vaan se oli ollut kauan ennen tiedettä ja tulee olemaan vaikka itse tiede tuhoutuisi. Samaan tapaan kehäpäätelmä pätisi gravitaatioon, ”sitä ei voi olla olemassa, koska sitä ei ole todistettu –> eikä sitä ole tutkittu, koska sitä ei voi tutkia –> eikä sitä voi todistaa…”.

    Mitä sinulle tarkoittaa tieteellinen todiste ja millainen todiste sinua miellyttäisi selittäessä kuoleman jälkeistä elämää?

    Aloitetaan tästä keskustelu, voin sitten kertoa onko näitä tieteellisiä todisteita vai ei, oman 15 vuoden tutkimukseni perusteella.

  • Arska sanoo:

    Suoralta kädeltä tyrmääminen on lähinnä naurettavaa ja väärä toimintamalli Paranormaali blogissa, jossa nimenomaan esitellään Paranormaaleja tieteen avulla selittämätömiä ilmiöitä. Vannoutuneille skeptikoille ei usein kelpaa mikään video selitykseksi, jossa esitellään tieteen avulla selittämättömiä paranormaali ilmiöitä. Ne kun ovat aina manipuloitu feikki useille skeptikoille.

    Wespan kanssa samaa mieltä noista kehäpäätelmistä, sekä siitä että gravitaatio on ollut aina olemassa jo ennen tieteellistä tutkimustakin ja sama aina olemassaolo koskee myös paranormaaleja ilmiöitä.

    ”Ufotutkijan mielestä tiedemiehet elävät tiedeuskonnon vallassa. Ufotutkijan mielestä ”tiedeuskovaiset” lyttäävät paranormaalit ilmiöt, etteivät joutuisi naurunalaisiksi tai mielisairaalaan.

    – Fanaattiset tiedemiehet eivät pysty näkemään, että esimerkiksi uskonnot ovat vuosisatojen ajan olleet keino lähestyä paranormaaleja ilmiöitä. Tiedeuskonnon vallassa elävät ovat jämähtäneet keskiaikaiseen mielentilaan, jotta eivät joutuisi naurunalaisiksi tai mielisairaalaan, Koivula sanoo.”

    Lähde: https://www.studio55.fi/vapaalla/article/ufotutkija-kritisoi-tiedeuskontoa-historiankirjoja-vaaristelty/135650#gs.xr2kgv

    ”Parapsykologiaan ja henkimaailmaan perehtynyt Tapani Koivula on vakuuttunut, että elämä jatkuu kuoleman jälkeen.

    – Olen täysin varma elämän jatkumisesta kuoleman jälkeen. Siitä minut ovat vakuuttaneet sadat haastattelut sekä meediot, joiden kautta kuolleiden viestit välittyvät. He näkevät kuolleiden sielut ihmishahmoina ja voivat keskustellakin heidän kanssaan.

    Useamman meedion kautta Koivula on saanut yhteyden omiin vanhempiinsa.”

    Lähde: https://www.studio55.fi/vapaalla/article/ufotutkija-elama-jatkuu-kuoleman-jalkeen/135708#gs.xr8rej

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto