ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

🌌 ELÄMME VALON GALAKTISTA AIKAKAUTTA – OSA I

🔹 BILL GATES – CORONA ja DOJ 🔹

Bill Gates on hämärästi rahoittanut rokotteita, samalla jakanut uhkakuvaa virusten leviämisestä. Hän hyötyy rahallisesti epidemioista ja ihmisten pelosta.

David Wilcockin ja DOJ (Department Of Justice, Amerikan oikeuslaitos) mukaan BG on rahoittanut myös Wuhanissa tehtävää Coronatutkimusta. Yksi henkilö jäi kiinni koittaessaan salakuljettaa 21 putkiloa/kapselia, teipattuna jalkoihinsa. Hän oli juuri Wuhanissa työskennellyt henkilö, joka toimi salassa.

Hän oli amerikkalainen lääkäri Charles Lieber, joka toimi kahden kiinalaisen kanssa. Charles Lieber ei ollut kertonut mitä tekee Wuhanissa, vaikka sai ilmeisesti myös valtion rahoitusta rokotustutkimuksiin (ei tiedetty Coronaviruksen kehittelystä?).

Amerikkalainen valehteli myös DOJ:lle, että ei työskennellyt Wuhanissa, myöhemmin todettiin valheeksi. Hän väittää, että kuljetti vain syöpähoitoa. Tiedot löytyvät DOJ:n sivuilta.

Jokainen jolla on vähääkään järkeä päässä ymmärtää, että syöpähoitoa ei tarvitse salakuljettaa, eikä sen takia tarvitse valehdella, että ei työskennellyt Wuhanissa.

David Wilcockin sisäpiiritietojen mukaan kyse on nimenomaan keissistä, jossa henkilö koitti salakuljettaa COVID-19:sta eteenpäin. Kysymys kuuluu, että oltiinko näin tehty jo aiemmin, josta virus lähti leviämään? Kysymys kuuluu, että oliko virusta tarkoitus levittää eri puolille maailmaa salakuljettamalla, ja saamalla isoampi leviäminen aikaan?

Lisää tietoa salakuljetuksesta alla olevalla videolla.

COVID-19:sta oli suunniteltu nimenomaan kiinalaiselle perimälle, joka tekee siitä hyvin erikoisen ja se viittaakin vahvasti masinointiin/ihmistekoiseen virukseen. Varjoeliitin suunnitelma ei kuitenkaan toiminut, sillä viruksen piti olla väh 10 kertaa tuhoisampi, mutta ilmeisesti se mutatoituessaan palasi alkuperäiseen lempeämpään muotoonsa. Varjoeliitin mediapelottelu jäi kuitenkin vielä vellomaan, ja vaikka tilanne ei ole niin paha mitä media antaa olettaa, on silti hyvä pitää huolta hygieniasta ja pitäytyä sosiaalisessa erottelussa, samalla vaikka meditoida ja samalla päästää irti normaalista hössötyksestä ja stressistä, nyt sinulla on entistä enemmän aikaa vain sinulle itsellesi.

1: DOJ sai tiedon salakuljetuksesta ja tiedon yhteydestä Wuhaniin
2: Bill Gates erosi Microsoftin johdosta vähän tämän jälkeen
3: Onko Bill Gates paossa? Onko Bill Gates tutkittavana rikoksistaan ihmisyyttä vastaan?

Useita vuosia sitten BG kävi kokouksen mm. Rockefellerin ja Warren Buffetin kanssa pääaiheenaan maailman populaation vähentäminen. Myös Oprah oli kutsuttu kyseiseen istuntoon. Tietojen mukaan Oprah oli tyrmistynyt ja oksentanut kokouksen jälkeen, koska siellä käyty suunnitelma oli niin häiritsevä ja negatiivinen.

Kokouksesta kerrottiin lehdessä ja lehden nettisivuilla, mutta myöhemmin artikkeli poistettiin. Monet ovat kuitenkin löytäneet kyseisen artikkelin Way Back machinella, mutta on epävarmaa löytyykö sitä enää sieltä (artikkeli on kuitenkin tallennettu screenshoteilla).

Bill Gates on ollut myös läheisissä väleissä pedofiilirinkiä pyörittäneen Jefferey Epsteinin kanssa.

Q ja valkohatut sekä valoliitto ovat tietoisia BG:n toiminnasta, Bill Gates tulee joutumaan vastuuseen kun aika on, suunnitelma etenee pala palalta. Luottakaa suunnitelmaan.

Miten tämä kaikki liittyy Valon Galaktiseen Aikakauteen??? Asia tarkentuu huomenna aamulla julkaistavassa artikkelissa. Osa II on nyt julkaistu, lue se tästä!

Ole kuulolla, sillä Bill Gates on vasta alkua! Meidän sisäpiiritietojemme mukaan maailmalla on menossa nyt isot mullistukset, joihin liittyvät Tom Hanks, Kevin Spacey, Madonna, Joe Biden sekä monia muita! Tämän lisäksi monet suuret yritykset käyvät isoa mullistusta, sillä niiden johtajat ovat osallistuneet rikoksiin ihmiskuntaa vastaan, joista he nyt joutuvat vihdoin syytteisiin! Tästä lisää Paranormaali Blogissa, osassa II.

Jaa artikkelia, tehdään tästä yhdessä viraali! 🤲🤲🤲🤲

EDIT 29.3 klo 21:06: lisätty artikkeliin video, sekä amerikkalaisen nimi (Charles Lieber).

Lähde: David Wilcock @ Youtube, Artikkelin video

Tykkäys ja jakotoiminnot:

3 kommenttia aiheeseen: 🌌 ELÄMME VALON GALAKTISTA AIKAKAUTTA – OSA I

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Andro sanoo:

    Fulfordin lähteiden mukaan Gates lahjoitti 100 miljoonaa dollaria koronan vastaiseen toimintaan. Wuhanissa kuoli ihmisiä sähkömagneettisen säteilyn vuoksi 5G taajuuksia apuna käyttäen. Tuo laiva johon evakuoitiin korona tartunnan saaneita oli kuitenkin varattu tämän 5G iskun potilaille. Gates tod.näköisesti saa pitää vapautensa kertomalla viranomaisille henkilöt ketkä ovat kehitelleet tämän korona iskun. Edward Griffin tuosta kirjoittikin jo omilla sivuillaan että Rockefeller ja Gatesin säätiö olisivat tähän sotkeutuneet.

  • Wespa sanoo:
  • Arska sanoo:

    21 kapselin salakuljetuspidätys Tohtori Charles Lieberin, 60 ja kiinni jäänti, joka toimi Harvardin yliopiston kemian ja kemiallisen biologian laitoksen puheenjohtajan on pidätetty. Rehellisesti toimimalla ei tarvi salakuljettaa mitään, joten jokin mättää.

    Tämä viittaa varjoeliitin biologiseen sotasuunitelmaan populaation vähentämisessä korona virusten levittämisen avulla. Biologinen sotasuunitelma tarkoittaa tässä tapauksessa erityisesti ihmiskuntaa vähentävää sotasuunitelmaa.

    Lisänä tämä voisi myös mahdollistaa varjoeliitin jatkotoimissa biologiseen sotasuunitelmaansa populaation vähentämisessä valmistaa huonolaatuisia rokotteita, joiden avulla vähentää eliminoida poistaa ihmiskunnan populaatiota, eli väestöä entisestään.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto