ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistÀ vuodesta 2007 lÀhtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa nÀköjÀÀn paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnÀkijöitÀ. MielestÀni nuo kiekkomaiset lentÀvÀ lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitÀ ettÀ emme ole todellakaan yksin.

LentĂ€jĂ€ pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien ylĂ€puolella on myös hyvĂ€ todiste vieraan Ă€lyn ohjauksessa olevasta kohteesta lĂ€hellĂ€ lentokonetta. EtelĂ€-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

🌌 ELÄMME VALON GALAKTISTA AIKAKAUTTA – OSA III

đŸ”č VALOLIITTO JA SEN TOIMET đŸ”č

Olethan ensin lukenut osat I ja II.

Valoliitolla tarkoitamme Valon Galaktista Liittoa, johon kuuluu useita positiivisia avaruusrotuja. TĂ€ssĂ€ vaiheessa niille ilmoitus, jotka eivĂ€t tĂ€llaisiin usko… ei tarvitse, lukekaa viesti ja ottakaa siitĂ€ ne palat jotka teille sopivat, voitte pitÀÀ tĂ€tĂ€ vaikka scifinĂ€, jos siltĂ€ tuntuu. Seuraamieni tietolĂ€hteiden mukaan, kyse on kuitenkin todellisista asioista.

MenkÀÀmme nyt siis Valoliittoon, Valon Galaktiseen Liittoon, positiiviseen liittoumaan, joka on henkisesti ja teknologisesti meitÀ edellÀ, avaruusliittoumaan joka kutsuu meidÀt ihmiskuntana tulevaisuudessa kunnialla virallisesti jÀseneksensÀ, sitten kun olemme lopettaneet sotimisen. TÀhÀn liittoumaan kuuluu mm. Plejadilaisia, Siriuslaisia, Arcturuslaisia ja mm. joitain Orionilaisia.

Valoliitto, on kauan tarkkaillut toimiamme, kuten monet tietÀvÀt, valoliitto on estÀnyt ydinaseiden kÀytön, sammuttanut ja tehnyt ydinpommeista kÀyttÀmÀttömiÀ (lukekaa Rendelshamin metsÀn tapaus, Rendelsham Forest case).

Valoliitto ei kuitenkaan ole tÀÀllÀ pelastamassa tai paappomassa meitÀ. He toimivat tiettyjen rajojen sisÀllÀ, he pitÀvÀt siitÀ kyllÀ huolen, ettÀ ihmiskunta/varjoeliitti ei tuhoa maapalloa, mutta meidÀn pitÀÀ ratkaista omat erimielisyytemme, tÀmÀ on osa omaa ihmisrotumme (Homo Sapiens) kehitystÀ, kehitystÀ jonka hekin ovat aikanaan kÀyneet lÀpi.

Valoliitto on tarkkaillut toimiamme ja hyvin tietoinen valkohattujen sekÀ varjoliiton toimista. He antavat heidÀn nyt sotia keskenÀÀn, kaksi eliittiryhmÀÀ haluaa valtaa ja tuhoaa nyt toisiaan, toinen massatuhoa haluava ja toinen ei halua massatuhoa. Valoliitto on kuitenkin laittanut aluksiaan asemiin ympÀri Maapalloa, pitÀen huolen siitÀ, ettÀ maan alla asuvat reptiliaanit eivÀt puutu ihmisten vÀliseen sotaan. HeidÀn annetaan kÀydÀ reilu taistelu keskenÀÀn.

Valoliitto on puhdistanut reptiliaanipesÀkkeitÀ jo ainakin vuodesta 2009 lÀhtien, mutta nyt se on lisÀnnyt toimintaansa ja on valmis auttamaan ihmisiÀ itsenÀisyyteen, pois reptiliaanien hallinnasta.

LisÀÀ aiheesta alla olevilla videoilla.

Ole luottavaisin mielin, kaikki menee suunnitelman mukaan! Tulee vielĂ€ aika kun Valoliiton olemassaolo julkaistaan suuremmin ja kenellĂ€kÀÀn ei ole enÀÀ sen olemassaolosta epĂ€ilystĂ€. 🙂 

Palapeli on alkanut avautua… Mutta mitĂ€ muita muutoksia on juuri nyt meneillÀÀn? Miten ne liittyvĂ€t Valon Galaktiseen aikakauteen? MikĂ€ on meidĂ€n osuutemme ihmiskuntana ja henkisinĂ€ olentoina tĂ€ssĂ€ kaikessa? TĂ€mĂ€ kaikki selviÀÀ sivustolla paranormaaliblogi.net osassa IIII.

Osa IIII on mielenkiintoisin (ainakin minun mielestÀni) tÀhÀn mennessÀ ja se tulee koskettamaan meitÀ kaikkia. Sen sisÀltÀmÀ tieto tulee olemaan sellaista, jota moni meistÀ on odottanut ja se sisÀltÀÀ sellaisia totuuksia ja meneillÀÀn olevia asioita, jotka tulevat ravistelemaan meitÀ kaikkia positiivisella tavalla! TÀmÀ kaikki osassa IIII.

Jaa artikkelia, tehdÀÀn tĂ€stĂ€ yhdessĂ€ viraali! đŸ€ČđŸ€ČđŸ€ČđŸ€Č

TykkÀys ja jakotoiminnot:

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

TÀmÀ sivusto toimii yksityisesti, tÀysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja yllÀpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa ÄijĂ€lĂ€
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttÀÀn viestiksi: lahjoitus

MainosyhteistyössÀ, otathan yhteyttÀ sÀhköpostilla: info.paranormaaliblogi(Àt)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto