ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistÀ vuodesta 2007 lÀhtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa nÀköjÀÀn paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnÀkijöitÀ. MielestÀni nuo kiekkomaiset lentÀvÀ lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitÀ ettÀ emme ole todellakaan yksin.

LentĂ€jĂ€ pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien ylĂ€puolella on myös hyvĂ€ todiste vieraan Ă€lyn ohjauksessa olevasta kohteesta lĂ€hellĂ€ lentokonetta. EtelĂ€-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

🌌 ELÄMME VALON GALAKTISTA AIKAKAUTTA – OSA IV

đŸ”č ELÄMME KESKELLÄ JÄNNÄÄ EVOLUUTIOVAIHETTA đŸ”č

Luithan myös osat I, II ja III?

SisĂ€piiritietojen mukaan on mahdollista, ettĂ€ netti sekĂ€ puhelin laitetaan 3 pĂ€ivĂ€ksi pimentoon. ÄlĂ€ huolehdi, tietojen mukaan valkohatut toimivat tĂ€llĂ€ aikavĂ€lillĂ€ toteuttaen isoja pidĂ€tyksiĂ€ varjohallintoa vastaan. Meille kaikille tulee lisĂ€tietoa tekstiviestinĂ€ ja jos sisĂ€piiritieto pitÀÀ paikkaansa, niin nĂ€emme kaikki samaan aikaan ennalta ilmoitettuna televisiosta 8 tuntia pĂ€ivĂ€ssĂ€ tietoa pidĂ€tyksistĂ€ ja varjoeliitin tunnustuksista. MikÀÀn ei voi enÀÀ estÀÀ tulevaa positiivista muutosta. PitĂ€kÀÀ kiinni hatuistanne, seuratkaa mitĂ€ ympĂ€rillĂ€ tapahtuu.

Samaan aikaan kun Koronavirus jyllÀÀ sekĂ€ valkohatut ja varjoliitto taistelee keskenÀÀn on Äiti Maa vastaanottanut lĂ€hipĂ€ivinĂ€ entistĂ€ enemmĂ€n energiaa Auringosta sekĂ€ Galaksimme keskustasta.

TÀmÀ on tieteellisesti mitattavissa ja verifioitavissa Schumannin Resonanssilla (Schumannin Resonanssi livetiedot). Maapallolle virtaa nyt entistÀ enemmÀn 40Hz GammasÀteilyÀ, joka tieteessÀ tiedetÀÀn olevan muutoksia aikaan saavaa, transformatiivista energiaa.

VenĂ€lĂ€isten, Iranilaisten ja muiden tutkijoiden tutkimuksissa saatiin 40Hz valolla sammakko synnyttĂ€mÀÀn salamanterin poikasia. Tutkimuksissa ohjattiin valo salamanterin sikiöstĂ€ sammakon sikiöön, jolloin salamanterin ”elinkoodi” kantautui sammakkoon, sammakon synnyttĂ€essĂ€ salamantereita.

Koemme tĂ€tĂ€ samaa energiaa nyt Maapallolla. ÄlĂ€ huoli jos olosi on hieman outo, olet kokenut selittĂ€mĂ€töntĂ€ stressiĂ€, pahoinvointia, uniongelmia, ruokahaluttomuutta tai esim. pÀÀsĂ€rkyĂ€. Kehosi on muokkautumassa versio 2.0:aan, kehittyneempÀÀn olomuotoon.

schumannin resonanssin vÀriasteet

Schumannin Resonanssin tulkinta – VĂ€rikoodit [Plejadilaisten mukaan]

Schumannin Resonanssi – Tietoisuuden ja olemisen tasot

Galaksimme keskustasta tuleva 40Hz GammavalosÀteily, jota joskus kutsutaan myös nimellÀ kosmiset sÀteet, aktivoi DNA:mme, 2-heliksinen DNA-ketju on avautumassa 12-heliksiseen, mahdollistaen ihmiskunnan evoluution uuteen aikakauteen. Michael Loven kanavoivien, Valoliittoon kuuluvien Plejadilaisten mukaan muutumme samalla hiilipohjaisesta kristallipohjaiseen olemusmuotoon.

Plejadilaisten mukaan he kÀyttÀvÀt 40Hz -valoa myös omassa biovaloteknologiassaan, mutta ihmiskunta ei ole vielÀ valmis kyseisen teknologian humaaniin kÀyttöön.

TÀmÀ mahdollistaa siirtymisemme 5D:hen, tai itseasiassa se ei ole sillÀ tapaa siirtyminen, ettÀ menisimme jonnekin, vaan meidÀn olemisemme kehittyy. Voimme elÀÀ edelleen 3D-matriisissa Maapallolla, mutta samaan aikaan kokea sen 5D-kuplan kautta.

MitÀ tapahtuu syvÀllÀ solutasolla, atomisella tasolla kun 40Hz Gammavalo yhdistyy kehoomme ja olemusauraamme? Ioniset gammafotonipartikkelit, valosÀteet, pystyvÀt lÀvistÀmÀÀn ihmisatomimme ytimen ja siirtÀmÀÀn/muuttamaan sen kemialliset sidokset, muuttaen meidÀn atomisen rakenteemme. TÀmÀ atomisen rakenteemme uudelleen jÀrjestÀminen muuttaa solumme monimuotoisempaan kristalliseen rakenteeseen, joka kirjaimellisesti mahdollistaa kaiken Universumin datan kulkea ihmiskehokoneistomme lÀpi.

Ihmiskunta alkoi kehittyneenÀ tÀhtirotuna, mutta DNA:mme irroitettiin ei niin positiivisen avaruusrodun toimesta noin 350 000 vuotta sitten ja ihmiskunta orjuutettiin ja paiskattiin pimeyteen ilman tietoa. YhdellÀkÀÀn ihmisellÀ ei ollut mitÀÀn hajua, ettÀ mitÀÀn oli edes tapahtunut. Niin voimakas tÀmÀ kehon potentiaalin sulkeminen oli.

Edes modernin nykyihmiskunnan aikana, kaikki tiedostamattomat ihmiset eivÀt tiedÀ, ettÀ mitÀÀn olisi heidÀn 3D-Maapallonsa ulkopuolella, joihin heidÀt on ohjelmoitu toimimaan.

HyvÀt uutiset ovat ne, ettÀ kun ihmiskunnan DNA poiskytkettiin menneinÀ aikoina, ketjut jÀtettiin paikalleen fyysiseen containeriin (ihmisen biologiaan) ja nyt ne ovat kirjaimellisesti uudelleenkytkeytymÀssÀ Maapallon aurinkokuntaan sijoittuneiden taustavoimien avaustuksella.

Nyt tuleva 5D valogammasÀteily mÀtsÀÀ tÀydellisesti ihmisen alkuperÀiseen pyhÀÀn piirustukseen (blueprint). Me olemme pikkuhiljaa muuntautumassa korkeiksi olennoiksi, joita oikeasti sisÀltÀ jo olemme. TÀmÀ on metamorfoosinen prosessi valovoimaista alkemiaa, joka on muuntamassa atomisia kehojamme hiilipohjaisista alustoista hienotaajuiksisiin piikristallisysteemeihin.

Pohjapiirros on olemassa – DNA:mme aktivoituu pikkuhiljaa oikeaan potentiaaliinsa

TÀmÀ uusi kristallibiotietokonekeho, tai valokeho on pystyvÀinen kÀsittelemÀÀn ja kÀÀntÀmÀÀn Universumin kaikista kehittyneintÀ dataa sormien nÀpÀytyksessÀ ja on paljon kehittyneempi kuin mikÀÀn tahansa kvanttitietokone, joita oli koskaan mietitty.

NÀmÀ sÀteet neurtalisoivat, puhdistavat, uudelleenkoodaavat, energisoivat, muuttavat ja uudelleenrakentavat ihmiskehon DNA:n, mahdollistaen meidÀn hengittÀÀ ja elÀÀ enemmÀn valosta ja valoa.

5D on tÀÀllÀ ja meidÀn on mahdollista kokea sitÀ, mutta meidÀn jokaisen on kasvettava ja kÀytÀvÀ oma tiemme. Nostakaamme sisÀistÀ vÀrÀhtelyÀmme vastaamaan tulevaa 5D-Maatamme

Se mitÀ 5D, kristallipohjainen elÀmÀnmuoto ja 12 DNA-heliksin aukeminen meille tarkoittaa on yllÀtys. Monet meistÀ ovat inkarnoituneet (syntyneet ihmiskehoon) kokeakseen juuri tÀmÀn suuren muutoksen. Se mitÀ muutos luultavasti tulee pitÀmÀÀn sisÀllÀÀn (paljastamatta kaikkia yllÀtyksiÀ) tulemme kertomaan tulevilla artikkeleilla.

Tulevaisuudessa moni entinen varjoliiton pussiin pelannut henkilö tulee avautumaan ja kertomaan asioita, pÀÀstÀkseen irti synneistÀÀn. Valkohatut ovat jo tehneet muutamia sopimuksia varjoeliitin henkilöiden kanssa. HeidÀn on tarkoitus kertoa kansalle nyt totuus siitÀ missÀ he ovat toimineet, miten he ovat toimineet ja ketkÀ ovat heidÀn kÀskyttÀjiÀÀn. Jo pelkÀstÀÀn totuuden kuuleminen tulee saamaan monen ihmisen mielentilan nousemaan ja kyyneleet tulemaan silmÀkulmiin, sillÀ nÀmÀ asiat olemme tiedostaneet ja aistineet yhteiskunnassamme jo pienestÀ pitÀen, tÀtÀ olemme odottaneet.

Voit edistÀÀ Gammavaiheeseen pÀÀsemistĂ€ kuuntelemalla 40hz-100hz -musiikkia, tĂ€ssĂ€ sinulle rÀÀtĂ€löity soittolista. 🙂

Onneksi olkoon me olemme oikealla polulla, luottakaa suunnitelmaan. Yhteiskunta ja ihmisrotu kĂ€y muutosta! ElĂ€mme hienoja aikoja! 🙂

Voiko tĂ€stĂ€ enÀÀ jatkaa mitenkÀÀn? KyllĂ€ voi… tulemme raportoimaan ympĂ€rillĂ€mme kĂ€ytĂ€vistĂ€ muutoksista (valtataistelu, henkinen kehitys…) sivustolla paranormaaliblogi.net. Pysy siis linjoilla.

Osa V tulee sitten kun tulee (mahdollisesti muutaman pÀivÀn sisÀllÀ).

Jaa artikkelia, tehdÀÀn tĂ€stĂ€ yhdessĂ€ viraali! đŸ€ČđŸ€ČđŸ€ČđŸ€Č

TykkÀys ja jakotoiminnot:

27 kommenttia aiheeseen: 🌌 ELÄMME VALON GALAKTISTA AIKAKAUTTA – OSA IV

Sivu 1. YhteensÀ 1.1
  • Wespa sanoo:

    Biisi liittyy, kuunnelkaa sanoja 😉

    https://www.youtube.com/watch?v=s8iBhIFejdQ

  • Celin sanoo:

    Jos tÀmÀ on neljÀs osa, niin tÀmÀ on IV ja seuraava on V.

    Ps. Saisiko linkkiÀ kokeeseen sammakoista ja salamantereista.

  • Mari sanoo:

    Koeselostus sammakoista ja salamantereista löytyy muun muassa David Wilcockin kirjasta LÀhdekenttÀ (2013). TÀssÀ artikkelissa on aika paljon sekoitettu yhteen toisiinsa sopimattomia aineksia. Olisi ollut hyvÀ mainita, ettÀ DW ei puolla, ettÀ maapallo tai ihmiskunta olisi siirtymÀssÀ 5D-tasolle. Ensin kÀydÀÀn 4D. LisÀksi nuo taajuudet alfa, beta ja gamma ja niiden liittyminen dimensioihin on hatusta vedetty.

  • Wespa sanoo:

    Joo, luulin jo korjanneeni tuon numeroinnin, mutta nĂ€köjÀÀn oli unenpöpperössĂ€ tullut IIII, eikĂ€ IV. 😀 (korjasin nyt)

    LisĂ€sin samalla artikkeliin linkin 40-100hz soittolistaan, jossa on musiikkia oikealla taajuudella, joka edistÀÀ transformaatioprosessia. 🙂

  • Wespa sanoo:

    Mari, David Wilcock kyllĂ€ puoltaa asiaa. PitÀÀ ymmĂ€rtÀÀ, ettĂ€ 5D tarkoittaa dimensiota (4 on aika, eli ajan dimensio), kun sitten 4 tiheys tulee samalla seuraavaksi (4 density). NĂ€mĂ€ menevĂ€t joskus ihmisillĂ€ sekaisin. Eli molemmat pitĂ€vĂ€t paikkaansa, kyllĂ€ siirrymme 4D:hen seuraavaksi (tiheys/density) sekĂ€ 5D:hen (dimensio). 🙂

    Wilcock puhuu paljon myös valaistumisesta, harvesting timesta jne; eli juuri tÀstÀ mihin olemme muuntumassa. TÀstÀ kertoo myös Law Of One, jota David myös kÀsittelee luennoillaan ja videoillaan (kaikki liittyy kaikkee).

    Saat olla eri mieltÀ noista vÀrÀhtelyistÀ, mutta vÀrÀhtelyt ovat kyllÀ mitattavissa olevia asioita. Esim. masennus on matalampi taajuus kuin onnellisuus ja rakkaus. MitÀ korkeampi vÀrÀhtely, sitÀ positiivisempi mielentila. NÀitÀ on mitattu mm. suoraan aivoista tieteellisin menetelmin (taajuus, aivokuvat jne.). Schumannin Resonanssi on myös mitattavissa olevaa vÀrÀhtelyÀ (maapallon taajuus/vÀrÀhtely).

    Alfa, beta, gamma yms. ovat vain sanoja ja kÀytettyjÀ termejÀ kuvaamaan eri tietoisuudentiloja (meditaatiotila, transsi, pÀivÀtietoisuus, unitila jne. kaikki ovat omalla taajuudellaan). Sanoisin siis, ettÀ nÀitÀ ei ole kyllÀ hatusta vedetty vaan verifioitavissa monella eri tavalla.
    Yleisesti aivomme vÀrÀhtelytaajuudet kyllÀ ymmÀrretÀÀn (myös keho vÀrÀhtelee), ja niillÀ on oma tietoisuustasonsa. Lue lisÀÀ vaikka tÀstÀ:
    https://brainworksneurotherapy.com/what-are-brainwaves

    Korkeimmille dimensioille/densityille mennessĂ€ myös vĂ€rĂ€htelemme korkeemmalla taajuudella, tĂ€ssĂ€ olotilassa ajatuksemme ja tunteemme vĂ€rĂ€htelee positiivisemmin (onnellisuus on korkeampi taajuus kuin masennus…).

    Sen verran vielĂ€, ettĂ€ David Wilcock kertoo tosiaan kirjassaan tuosta valon testaamisesta (sammakot ja salamanterit), joka oli artikkelissa mainittu, mutta muuten teksti perustuu tĂ€ysin Plejadilaisilta saatuun tietoon, jonka on tuonut ilmoille Michael Love, myös Kryon ja Bashar ovat nĂ€istĂ€ kertoneet (12-heliksinen DNA…).

    Artikkelissa on myös tuo video, joka sisĂ€ltÀÀ syvemmin ja enemmin tietoa aiheesta, artikkeli on suurilta osin siitĂ€ suomennettu, mutta siinĂ€ on vielĂ€ tarkemmin ja enemmĂ€n tietoa. 🙂

    TÀssÀ artikkelissa on aika paljon sekoitettu yhteen toisiinsa sopimattomia aineksia

    Ei ole. 5D:hen siirtymistÀ 40hz gammavalosÀteiden avustuksella tukee David Wilcockin kertomat tutkimukset, saman taajuuksisella valolla! Valo muuttaa genetiikkaa tutkitusti. TÀtÀ saman taajuuksista valoa tulee nyt planeetallemme todistetusti! Kaikki artikkelissa mainittu on palapelin palasia jotka liittyvÀt yhteen, samaan asiaan. TÀssÀ ei ole mitÀÀn sopimatonta, pÀinvastoin palapelinpalat kytkeytyvÀt tÀydellisesti toisiinsa.

    Kaikkea hyvÀÀ sinne ja muista jatkaa tutkimista, elĂ€mme jĂ€nniĂ€ aikoja. <3 🙂

  • Wespa sanoo:
  • Wespa sanoo:

    LisÀÀ informaatiota tiedonjanoisille sieluille. 🙂

    MikÀ/mitÀ on Gammataajuus?
    https://en.wikipedia.org/wiki/Gamma_wave

    TieteellisissÀ kokeissa on huomattu myös miten gammavalolla tai gammaÀÀnellÀ voidaan parantaa AlzheimeriÀ, eli gammataajuudella voidaan muuntaa myös Alzheimeraivot parempaan vÀrÀhtelytaajuuteen.
    https://www.nature.com/articles/d41586-018-02391-6
    https://www.hindawi.com/journals/ijad/2018/6852303/
    https://www.binauralbeatsmeditation.com/benefits-gamma-waves/

  • Arska sanoo:

    ”LisĂ€ksi nuo taajuudet alfa, beta ja gamma ja niiden liittyminen dimensioihin on hatusta vedetty.”

    Wespa oli nÀköjÀÀn minua nopeampi vastaamaan tohon juttuun, mutta vastaan kuitenkin.

    Taajuudet tehty Schumannin Resonanssi dimenssio kaavion pohjalta, joten ei kaavion tarkastelu vÀrien mukaan vaikuta yhtÀÀn hatusta vedetyltÀ. Vaikuttaa ihan johdonmukaiselta esitystavalta ja verifioitu eli todennettu Schumannin Resonanssi taajuus kaavion pohjalta. Kaavion kuvan vÀrit liittyy eri taajuus vaiheisiin eri aikoina mitattuna.

    Vasemmalla akselilla nÀkyy hertsi luvut ja ala-akselilla nÀkyy kellonaika UTC+7. YlÀakselilla on pÀivÀmÀÀrÀ. VihreÀnÀ vÀrinÀ nÀkyy oletukseni mukaan sÀhkömagneettitaajuuden normaali syke. Valkoinen on osoittautunut korreloivan tuhansien ihmisten kanssa, jotka tuntevat vaihtelua kehossaan. MitÀ leveÀmpi valkoinen alue on, sitÀ pidempÀÀn aalto iskee yhtÀjaksoisesti. LisÀ infoa LÀhde: http://www.luxonia.com/viestit/109-michelle-walling/7193-9112018-et-ole-kuolemassa-kyse-on-schumannin-resonanssista

    Dimensiot ovat tietoisuuden tasoja, jotka voidaan mitata taajuuksilla.
    Taajuuden ja tietoisuuden tasot:
    Sininen vÀri = TaustasÀteily (matalin taajuus)
    VihreĂ€ vĂ€ri = 3D (Alpha taajuus) – tietoisuus = 7.8 – 10 Hz
    Keltainen = 4D (Beta taajuus) – tietoisuus 12 – 30 Hz
    Valkoinen = 5D:n alku (korkein mitattava taajuus) = Gamma – tietoisuus 40 – 100 Hz
    0 – 40 Hz kuvastaa ihmismittauksen rajoja, joka nĂ€kyy grafiikassa.
    Maapallo = 3D – 5D – tietoisuus
    Schumannin Resonanssi on verifioitu, eli todennettu ja osoittettu havaita todeksi.

  • Wespa sanoo:

    Kiitos Arska tarkennuksista. 🙂

    TÀssÀ myös yhden kanavoijalÀhteen informaatiota nÀistÀ maapallolle tulevista valogammasÀteistÀ:
    https://www.youtube.com/watch?v=73yohpWLSf8

    TÀnÀÀn nÀyttÀÀ Schumannin Resonanssi nousseen keskitasoltaan mukavasti. Hyvin korreloi sen etukÀteen annetun tiedon kanssa, ettÀ energiaa tulee entistÀ enemmÀn ja pÀivittÀin nostamaan energioita.
    http://sosrff.tsu.ru/?page_id=7

  • Arska sanoo:

    Wespa on mestari nÀissÀ Schumannin Resonanssi ja kanavointi/meditaatio jutuissa. Itse halusin vain puoltaa kirjoitustasi ettÀ ei ole hatusta vedetty Schumannin Resonanssia, vaan todellisuutta, jota voi myös seurata reaali ajassa tuolta venÀjÀn sivustolta, joka julkaisee pÀivittÀistÀ dataa Schumann-vaihteluista. http://sosrff.tsu.ru/new/shm.jpg

  • Mari sanoo:

    Olen tutkinut nÀitÀ asioita syvÀllisesti jo pitkÀÀn. NÀissÀ piireissÀ on usein tyypillistÀ, ettÀ ihmiset eivÀt osaa erottaa disinformaatiota ja totuutta.

    Kaikki liittyy kaikkeen, mutta kaikki informaatio ei ole totta. Sinulla nĂ€issĂ€ jutuissa menee usein sekaisin kanavoinnit ja ”kanavoinnit”, joten lopputulos koostuu toistensa kanssa ristiriitaisista aineksista. Suuri osa netin kanavoinneista koostuu kanavoijan mielikuvituksesta ja heikosta signaalista tai jopa negatiivisista lĂ€hteistĂ€. Universumin malli ei ole tĂ€llöin looginen ja harmoninen.

    Wilcock on usein todennut, ettÀ ei ymmÀrrÀ, miksi osa esittÀÀ, ettÀ siirrymme 4D:n sijaan 5d-tasolle. HÀn on tieteellisessÀ työssÀÀn tuonut esiin universumin mallia, joka löytyy myös aidosti laadukkaasta kanavointilÀhteestÀ, jonka mainitsitkin, eli Law of One eli Yhden laki. SiinÀ kanavoinnissa on taustalla ihmistÀ oikeasti korkeampi Àly, joka kykenee esittÀmÀÀn sellaisen mallin, ettÀ nerokkaimmat ihmiset voivat sen tutkimuksillaan todentaa. Malli on looginen ja harmoninen.

    Universumin malli Wilcockin ja Yhden lain mukaan: On olemassa vain kolme todellista ulottuvuutta. SekÀ ajalla ettÀ avaruudella on kolme ulottuvuutta. TiheyksiÀ (D, density) sen sijaan on ÀÀrettömÀsti. Tiheydet ovat vÀrÀhtelytaajuuksia, jotka jakautuvat oktaaviin eli kahdeksaan. SeitsemÀnnen tiheyden tulee kahdeksas, joka on samalla seuraavan oktaavin ensimmÀinen tiheys. Myös sisÀiset tasot noudattavat tÀtÀ mallia. Ne kanavoijat, jotka vÀittÀvÀt, ettÀ 3D pomppaa suoraan 5D:hen, eivÀt koskaan pysty perustelemaan vÀitettÀÀn, vaikka kuinka yrittÀisi kysellÀ.

    En millÀÀn tavalla kritisoinut Schumannin resonanssia tai sen yhteyttÀ maapallon vÀrÀhtelytaajuuden nousuun. Puhuin gamma, alfa ja beta tilojen rinnastamisesta ulottuvuuksiin, kuten tuossa toisessa kuvassa oli tehty. Tuo kuva antaa ymmÀrtÀÀ, ettÀ beta-tilassa ihminen olisi 4d-tasolla ja gamma-tilassa 5d-tasolla.

    Jo pelkÀstÀÀn 4D on paljon korkeammalla tietoisuuden tasolla kuin mielen beta tai gamma tasot, jotka koetaan fyysisissÀ 3D-aivoissa. Jokainen voi 3D:ssÀ ollessaan virittÀytyÀ gamma tai beta-tasolla, eikÀ hÀn ole siirtynyt 4D:hen tai 5d:hen: https://choosemuse.com/app/uploads/2018/06/brainwaves-chart5-1.jpg

    IhmisillÀ menevÀt iloisesti sekaisin sisÀiset tasot, tietoisuuden tilat ja tiheydet/ulottuvuudet. EikÀ ihme, jos opiskelumateriaali on nÀin sekavaa. Jokainen yksilö voi aktivoida 3d-kehossaan ollessaan korkeampia energiakeskuksia ja nauttia valaistumisesta. TÀllöinkÀÀn ei olla vielÀ siirrytty 4D-tasolle vaan ollaan valaistuneita 3D-tasolla. TÀllaisia ihmisiÀ on vielÀ varsin vÀhÀn.

    TÀmÀ esittÀmÀni kritiikki on sivuseikka sen rinnalla, mitÀ olemme kokemassa. Sen allekirjoitan, ettÀ olemme siirtymÀssÀ erittÀin positiiviseen vaiheeseen ja todella mahtavia muutoksia on toteutumassa. Kolmen pÀivÀn sulkutila on mahdollinen. Muista asioista ei kannata nyt vÀÀntÀÀ. Olen vain tarkka informaation paikkaansa pitÀvyyden suhteen, koska pian myös tavikset alkavat tutustua tÀhÀn kenttÀÀn ja fiksuimmat nÀkevÀt pian, ettÀ kenttÀ on tÀynnÀ ristiriitaisuuksia.

    HyvÀÀ tutkimusmatkaa sinulle. <3

  • Arska sanoo:

    Wespan taajuuden ja tietoisuuden tasot:

    Sininen vĂ€ri = TaustasĂ€teily (matalin taajuus) Hertzi lukua ei mÀÀritelty, kaiketi noin 0.5 – 7.8 Hz
    VihreĂ€ vĂ€ri = 3D (Alpha taajuus) – tietoisuus = 7.8 – 10 Hz
    Keltainen = 4D (Beta taajuus) – tietoisuus 12 – 30 Hz
    Valkoinen = 5D:n alku (korkein mitattava taajuus) = Gamma – tietoisuus 40 – 100 Hz
    0 – 40 Hz kuvastaa ihmismittauksen rajoja, joka nĂ€kyy grafiikassa.
    Maapallo = 3D – 5D – tietoisuus
    Schumannin Resonanssi on verifioitu, eli todennettu ja osoittettu havaita todeksi.

    Schumannin Resonanssista puuttuu (delta) 0.5 – 4 Hz ja (theta) 4 – 8 Hz, jotka mÀÀritelty taustasĂ€teilyksi ilman Hertzi lukuja ja taustavĂ€ri sininen, joten ei muuta eroa juuri yhtÀÀn tohon sinun taulukkoosi: https://choosemuse.com/app/uploads/2018/06/brainwaves-chart5-1.jpg

    Mari ihmisen aivoaalloista ei kyllÀ alunperin ollut mitÀÀn puhetta vaan Schumannin Resonanssista.

    Marin tietoisuuden tasot ja mukana myös ihmisen aivoaallot alkaen (delta) ja (theta) tasoista:

    delta 0.5 – 4 Hz Deep (dreamless) sleep, loss bodily awareness, repair Suomennos: SyvĂ€ (uneton) uni, ruumiitietoisuuden menetys, korjaus

    theta 4 – 8 Hz Creativity, insight, deep states, dreams, deep meditation reduced consciousness Suomennos: Luovuus, oivallukset, syvĂ€t tilat, unet, syvĂ€ meditaatio vĂ€hensivĂ€t tietoisuutta

    alpha 10 – 13 Hz Physically and mentally relaxed Suomennos: Fyysisesti ja henkisesti rento

    beta 13 – 32 Hz Awake, alert consciousness, thinking, excitement Suomennos: HerÀÀ, valppautta, ajattelua, jĂ€nnitystĂ€

    gamma 32 – 100 Hz Heightened perception, learning problem solving tasks cognitive processing Suomennos: Parannettu havainto, oppiminen ongelmanratkaisun tehtĂ€viin kognitiivinen kĂ€sittely

    ”IhmisillĂ€ menevĂ€t iloisesti sekaisin sisĂ€iset tasot, tietoisuuden tilat ja tiheydet/ulottuvuudet. EikĂ€ ihme, jos opiskelumateriaali on nĂ€in sekavaa.”

    Sekavaksi menee myös jos keskustelu avataan Schumannin Resonanssista ja sitten toinen rinnastaa samaan taulukkoon myös ihmisen aivoaallot. Mieti kokonaisuutta ÀlÀkÀ takerru pikkuasioihin.

  • Wespa sanoo:

    Mari haluan selkeyttÀÀ muutamaa asiaa. KyllÀ ihmisen aivotaajuudet ja maapallon taajuudet ovat eri asia, kuten sanoit, ne ovat kuitenkin kytköksissÀ toisiinsa. Voit olla eri mieltÀ materiaalin kanssa ja pitÀÀ sitÀ sekavana, mutta itse nÀen niissÀ loogisen yhteyden sekÀ pidÀn niitÀ uskottavina myös noiden tieteellisten tutkimusten valossa, josta Wilcock kertoo.

    Kerroin tuossa Dimension ja Densityn erot, josta tuo sekavuus monella johtuu. 4D (dimensiona) on ajan taso, koemme aikaa ja Eisteininkin mukaan 4D = aika, seuraava dimensio, eli 5 on sitten seuraava mille siirrymme.
    – Emme ole hyppÀÀmĂ€ssĂ€ minkÀÀn tason yli. 3 tiheydestĂ€ (density) nousemme 4:een.
    – 4:stĂ€ dimensiosta (fyysinen tila + aika, mitĂ€ atm elĂ€mme) olemme siirtymĂ€ssĂ€ 5:een.

    Voimme siis mitata Maapallon taajuuksia, sekÀ ihmisen aivon taajuuksia. Eri tiloille on annettu omat nimensÀ ja niissÀ kokemus on omanlaisensa. Ja maapallon tila vaikuttaa vahvasti meidÀn ns. normaalitilaan (meidÀn aivojemme taajuuteen).

    Schumannin Resonanssi siis kuvastaa ja mittaa Maapallon tietoisuustason nousua, eli meidÀn tietoisuutta kollektiivina, sikÀlimikÀli galaksin keskustasta tuleva valo vaikuttaa meihin kollektiivina. KyllÀ tietynlainen blisfullkokemus, tai valaistuminen, joita munkit ovat kokeneet on 3D:tÀ, siten ettÀ se tapahtuu tÀÀllÀ, mutta 5D:tÀ (tai 4D:tÀ, johtuu kumpaa D-merkitystÀ kÀytÀt) siten, ettÀ se on normaalin tietoisuustason ulkopuolella. Monet valaistuneet munkit ja pyhÀt ihmiset, joista niin paljon kerrotaan, mm. Buddha ovat siirtyneet 5D:hen (jotkut ylemmillekin tasoille). Nyt me olemme ihmiskuntana myös nousemassa, mutta kollektiivisesti. TÀmÀ tulee vaikuttamaan myös siihen millÀ taajuudella aivomme normaalisti toimivat. Koko Maapallomme on siirtymÀssÀ uuteen olemisen tilaan.

    Toivottavasti tĂ€mĂ€ selkeytti vĂ€hĂ€n ja toivottavasti liityt mukaan 5.4 klo 5:45 yhteismeditaatioon. Mukavaa pĂ€ivÀÀ sinne. 🙂

  • Wespa sanoo:

    Suosittelen myös kaikkia kuuntelemaan tÀmÀn videon, joka syventÀÀ ja tarkentaa tÀtÀ tietoa, joka liittyy Schumannin Resonanssiin ja tietoisuustasoihin:
    https://www.youtube.com/watch?v=7msrmie0aMM

  • Mari sanoo:

    Ei selkeyttÀnyt asioita, vaan paljastaa, ettÀ et tiedÀ, mistÀ puhut. LÀhdetÀÀnpÀ perkaamaan ongelmaa keskittymÀllÀ yhteen asiaan kerrallaan.

    ”Kerroin tuossa Dimension ja Densityn erot, josta tuo sekavuus monella johtuu. 4D (dimensiona) on ajan taso, koemme aikaa ja Eisteininkin mukaan 4D = aika, seuraava dimensio, eli 5 on sitten seuraava mille siirrymme.
    – Emme ole hyppÀÀmĂ€ssĂ€ minkÀÀn tason yli. 3 tiheydestĂ€ (density) nousemme 4:een.
    – 4:stĂ€ dimensiosta (fyysinen tila + aika, mitĂ€ atm elĂ€mme) olemme siirtymĂ€ssĂ€ 5:een.”

    Ei ole omassa seuraavia dimensioita eikĂ€ siirtymisiĂ€ dimensiosta toiseen. Einstein ei esittĂ€nyt, ettĂ€ 4D on seuraava dimensio. 4D on Einsteinin mukaan aika, mutta se ei ole seuraava dimensio 3D:stĂ€ vaan yhtĂ€ aikaa olemassa kolmen avaruudellisen dimension kanssa. Einsteinin mukaan todellisuus siis koostuu 3+1 dimensiosta eli neljĂ€stĂ€ dimensiosta – tĂ€ssĂ€ ja nyt, joka hetki. Kukaan ei voi mennĂ€ ”asumaan” Einsteinin neljĂ€nteen dimensioniin.

    Einsteinin teoria oli puutteellinen, koska todellisuus koostuu 3+3 dimensiosta, kuten aikaisemmin esitin. Myös ajalla on 3 dimensiota. Ajassa voidaan liikkua samaan tapaan joka suuntaan (taakse, eteen, ylös, alas) kuin tilassa. 3+3 dimensiot ovat olemassa nyt, tĂ€ssĂ€ hetkessĂ€. Ei ole mitÀÀn siirtymistĂ€ viidenteen dimensioniin. Se on puhekielinen mielikuva ja sellaisena sen voi hyvĂ€ksyĂ€, mutta tieteellisenĂ€ vĂ€ittĂ€mĂ€nĂ€ se on perusteeton. Sen sijaan vĂ€rĂ€htelytaajuuksissa voidaan nousta loputtomiin ylöspĂ€in: 3d–>4d–>5d–>6d jne.

    Kehittyneet teknologiat, kuten antigravitaatioalukset, jotka lentÀvÀt valoa nopeammin, tarvitsevat toimivan tieteellisen mallin. Kyse ei ole siis pikkuseikasta. Myös ihmisen ylösnousemuksen malli noudattaa samaa tieteellistÀ mallia.

    Jos aiheeseen haluaa tutustua syvÀllisemmin, kannattaa tutustua Dewey B. Larsonin Reciprocal system theoryyn. Se on hyvin korkealta kehitystasolta tulevien avaruusolentojen mukaan lÀhinnÀ oikeaa oleva fysiikan teoria, joka kaipaa vain lisÀyksiÀ gravitaation nÀkemykseen. Salaisissa avaruusohjelmissa sitÀ osataan jo soveltaa kÀytÀntöön.

    Michael Love on eksyttÀjÀ, jonka jutut vain sekoittavat ymmÀrrystÀ.

  • Wespa sanoo:

    Jeps, tÀtÀ juuri tarkoitin, ettÀ 4D dimensiona on se mitÀ koemme nyt, aika + avaruus (en vÀittÀnyt, ettÀ se olisi seuraava dimensio, vaan 5 on seuraava). Seuraava on 5D (dimensiona). MielestÀsi ei ole toisia dimensioita, mutta tietoni mukaan on. Monet avaruusrodut mm. kÀyttÀvÀt toisiin dimensioihin siirtymistÀ siten, ettÀ voivat ohittaa ajan rajoitukset ja tÀten matkustaa hetkessÀ vaikka galaksista toiseen.

    5D:hen siirtyminen (ulottuvuuksissa) voidaan nÀhdÀ samalla tapaa kuin 2D:stÀ siirtyminen 3D:hen. 2D:ssÀ ei ole ylös ja alas suuntaa, eikÀ niitÀ voida siinÀ tilassa ymmÀrtÀÀ. Samalla tapaa nyt elÀmÀmme 3D + aika, eli 4D on rajoitteellinen 5D:n nÀkökulmasta, jossa on enemmÀn ulottuvuuksia, voidaan sanoa meidÀn kokemiemme lisÀksi vaikka sisÀÀn ja ulos. Myös tiede on tietoinen toisista ulottuvuuksista ja on pyrkinyt selittÀmÀÀn niitÀ ainakin 11-12 asti.

    TihentymissÀ taas olemme menossa myös seuraavaan. Olemme hyvin samoilla linjoilla asiasta, vaikkakin katsomme samaa asiaa hieman eri nÀkökulmasta. TihentymÀ taas oman tietoni mukaan on enemmÀnkin olemisen taso, eli sidoksissa tunteisiin sekÀ mentaaliseen olotilaan, mutta luultavasti paljon muutakin. Olemme siirtymÀssÀ keveÀmpÀÀn olotilaan, lÀhemmÀs rakkauden olotilaa ja siitÀ ylöspÀin. Ns. 4D-tietoisuus (tai mitÀ numeroa seuraavasta haluaakaan kÀyttÀÀ) (tihentymissÀ, densityssÀ, vÀrÀhtelytaajuudessa) on kevyempÀÀ olemista, tietoisempaa rakkautta ja valoa.

    Luultavasti siirrymme aluksi kevyempÀÀn olemistilaan (tihentymÀÀn, vÀrÀhtelytaajuuteen) ja vasta sen jÀlkeen myöhemmin meille mahdollistuu toisissa ulottuvuuksissa liikkuminen.

    En nĂ€e Michael Lovea eksyttĂ€jĂ€nĂ€, pĂ€invastoin kyseinen tieto vĂ€rĂ€htelee tĂ€ysin oman olemukseni ja tuntemusteni kanssa, sekĂ€ sen kanssa, ettĂ€ monet muut ovat vahvistaneet ja varmistaneet itselle tĂ€mĂ€n tiedon paikkaansapitĂ€vyyden. Voit olla asiasta eri mieltĂ€ ja kannattaakin ottaa vain sitĂ€ informaatiota, joka vĂ€rĂ€htelee oman itsen kanssa. 🙂

  • Mari sanoo:

    YritÀn vielÀ kerran esittÀÀ asian rautalangasta vÀÀntÀen. Einstein ei sanonut, ettÀ 4D on dimensiona se, mitÀ koemme. ElÀmme kolmessa avaruudellisessa dimensiossa, johon yhdistyy aika. Malli on 3+1, eikÀ 4d. Seuraava dimensio ei ole 4d eikÀ 5d. Ei ole olemassa seuraavaa dimensiota.

    Tiede ei ole tietoinen toisista ulottuvuuksista. Mainitsemasi 11-12 ulottuvuutta kuuluvat niin kutsuttuihin supersÀieteorioihin, jotka eivÀt perustu minkÀÀnlaisin tosielÀmÀn havaintoihin. Kyse on pelkÀstÀ teoriasta, jolla on yritetty pelastaa fysiikan standardimallia. SupersÀieteoriankin mukaan kolme dimensiota muodostavat asuttavan tason, ja loput dimensioista ovat yksiulotteisia sÀikeitÀ, jotka eivÀt ole tasoja. Et voi matkustaa supersÀieteorian 4D-12D-tasoille.

    Todellinen malli universumille on 3+3 ulottuvuutta. Jokainen tiheys koostuu 3+3 ulottuvuudesta. SekÀ avaruudella ettÀ ajalla on kolme ulottuvuutta. Avaruus ja aika ovat kietoutuneet yhteen ja sekÀ aikaan ettÀ avaruuteen voidaan matkustaa.

    1d: 3+3 ulottuvuutta
    2d: 3+3 ulottuvuutta
    3d: 3+3 ulottuvuutta
    4d: 3+3 ulottuvuutta
    5d: 3+3 ulottuvuutta
    6d: 3+3 ulottuvuutta
    7d: 3+3 ulottuvuutta
    8d: 3+3 ulottuvuutta
    jne.

    Selkeneekö yhtÀÀn? David Wilcockin LÀhdekenttÀ-kirjassa mallia kÀsitellÀÀn tarkemmin, jos lisÀtutkimus kiinnostaa.

  • Arska sanoo:

    Tekniikanmaailma –lehti kirjoittaa

    Tutkijoilta jÀnnittÀvÀ löytö: Avaavatko gravitaatioaallot portin toisiin ulottuvuuksiin?

    Onko maailmankaikkeutemme ainoa maailmankaikkeus vai onko olemassa rinnakkaismaailmankaikkeuksia?

    TĂ€mĂ€ kysymys on yksi maailmankaikkeuden suurimmista arvoituksista. Nyt tutkijat kuitenkin uskovat löytĂ€neensĂ€ keinon, jonka avulla on mahdollista havaita piilotettuja ulottuvuuksia – ja siten myös jopa rinnakkaisia maailmankaikkeuksia.

    New Scientist -lehti kirjoittaa, ettÀ avain rinnakkaisten maailmankaikkeuksien havaitsemiseen voi löytyÀ gravitaatioaalloista, jotka kuljettavat energiaa valon nopeudella aika-avaruudessa.

    Koska painovoima on todennÀköisesti olemassa kaikissa eri ulottuvuuksissa, gravitaatioaallot ovat lupaava keino havaita muita ulottuvuuksia kuin nyt tunnettuja ulottuvuuksia, tutkijat uskovat.

    Max Planck Institute for Gravitational Physicsin tutkijat ovat yrittÀneet hyödyntÀÀ gravitaatioaaltoja selvittÀÀkseen muiden ulottuvuuksien olemassaoloa.

    Painovoima on heikompi kuin muut tunnetut perusvuorovaikutusvoimat, ja asiantuntijat ovat pitkÀÀn epÀilleet tÀmÀn johtuvan siitÀ, ettÀ osa painovoimasta pakenee toiseen ulottuvuuteen.

    ”Jos maailmankaikkeudessa on ylimÀÀrĂ€isiĂ€ ulottuvuuksia, gravitaatioaallot voivat kulkea missĂ€ tahansa ulottuvuudessa, myös ylimÀÀrĂ€isissĂ€ ulottuvuuksissa”, sanoo pÀÀtutkija Gustavo Lucena Gomez New Scientistin mukaan.

    LĂ€hde: https://tekniikanmaailma.fi/tutkijoilta-jannittava-loyto-avaavatko-gravitaatioaallot-portin-toisiin-ulottuvuuksiin/

    New Scientist -lehti kirjoittaa

    Painovoima-aallot voisivat nÀyttÀÀ vihjeitÀ ylimÀÀrÀisistÀ mitoista

    ”Jos maailmankaikkeudessa on ylimÀÀrĂ€isiĂ€ ulottuvuuksia, painovoima-aallot voivat kulkea mitĂ€ tahansa ulottuvuutta pitkin, jopa ylimÀÀrĂ€isiĂ€ ulottuvuuksia”, sanoo Gustavo Lucena GĂłmez Max Planckin painovoimafysiikan instituutista Potsdamissa, Saksassa.

    Lucena Gómez ja hÀnen kollegansa David Andriot pyrkivÀt laskemaan, kuinka mahdolliset lisÀmitat vaikuttaisivat painovoima-aaltoihin, joita pystymme havaitsemaan. He löysivÀt kaksi erikoista vaikutusta: ylimÀÀrÀiset aallot korkeilla taajuuksilla ja modifikaatio muutos, muunnos; muuntelu siitÀ, kuinka painovoima-aallot venyttÀvÀt tilaa.

    Kun ryhmĂ€ havaitsi, ettĂ€ painovoima-aallot leviĂ€vĂ€t pienen ylimÀÀrĂ€isen ulottuvuuden kautta, niiden tulisi tuottaa ”torni” ylimÀÀrĂ€isiĂ€ painovoima-aaltoja korkeilla taajuuksilla sÀÀnnöllisen jakauman jĂ€lkeen.

    Mutta nykyiset observatoriat eivÀt pysty havaitsemaan korkeita taajuuksia, ja suurin osa suunnitelluista observatorioista keskittyy myös alemmille taajuuksille. Joten vaikka nÀitÀ ylimÀÀrÀisiÀ aaltoja voi olla kaikkialla, niitÀ on vaikea havaita.

    YlimÀÀrĂ€isten mittojen toinen vaikutus saattaa olla havaittavissa, koska se modifioi muuntaa, havaitsemiemme “normaalit” gravitaatioaallot sen sijaan, ettĂ€ lisĂ€ttĂ€isiin ylimÀÀrĂ€istĂ€ signaalia.

    ”Jos ylimÀÀrĂ€isiĂ€ ulottuvuuksia on maailmankaikkeudessa, tĂ€mĂ€ venyttĂ€isi tai kutistuisi avaruus-ajasta eri tavalla kuin tavalliset painovoima-aallot eivĂ€t koskaan tekisi”, sanoo Lucena GĂłmez.

    LĂ€hde: https://www.newscientist.com/article/mg23431244-200-gravitational-waves-could-show-hints-of-extra-dimensions/

  • Mari sanoo:

    Tuon tiedeuutisen takana olevat havainnot liittyvÀt juuri siihen, mistÀ olen yrittÀnyt puhua.

    ”Painovoima on heikompi kuin muut tunnetut perusvuorovaikutusvoimat, ja asiantuntijat ovat pitkÀÀn epĂ€illeet tĂ€mĂ€n johtuvan siitĂ€, ettĂ€ osa painovoimasta pakenee toiseen ulottuvuuteen.”

    Painovoima luo universumin. Se yhdistÀÀ sekĂ€ avaruuden kolme ulottuvuutta ettĂ€ ajan kolme ulottuvuutta. 3+3 malli. Painovoima ”pakenee” toiseen ”ulottuvuuteen” eli ajan ulottuvuuteen. Energiaa vaihtuu koko ajan nĂ€iden kahden ”maailman” vĂ€lillĂ€. Ajan kolmiulotteinen maailma on metafyysinen todellisuus, jossa voidaan liikkua yhtĂ€ hyvin kuin fyysisessĂ€. ”YlimÀÀrĂ€iset” ulottuvuudet ovat ne kaksi ulottuvuutta, jotka Einsteinilta jĂ€i huomaamatta. Einstein 3+1 malli.

  • Wespa sanoo:

    Mari et usko toisien ulottuvuuksien olemassaoloon, itse uskon. En ole tarkkaillut 3+3 mallia, mutta nÀen, ettÀ kaikkeuden ikuisuudessa ja loputtomattomuudessa on myös loputtomasti eri tasoja/dimensioita. Toki niitÀ on vaikea ymmÀrtÀÀ kun meidÀn kokemuksemme 3D:stÀ on itsensÀselvyys aikoineen.

    Olen tietoinen kyllÀ Yhden laista, mutta David Wilcockin kirjaa en ole lukenut.

    Ra selittÀÀ tiheyksistÀ, mutta ei mainitse puolesta eikÀ vastaan dimensioista/ulottuvuuksista.
    https://kosminenvalo.wordpress.com/2014/11/18/neljas_tiheys/

    TÀssÀ tieteen selitys dimensioista:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Dimension

    Miten koet avaruusolentojen vaihtavan dimensioita matkustaessaan? Vaihtavatko he vain tiheyksiÀ? Miksi mielestÀsi on mahdotonta, ettÀ olisi olemassa muita dimensioita? (tiheydet eivÀt kumoa dimensioiden olemassaoloa, eivÀtkÀ itsessÀÀn ole mitenkÀÀn toisia dimensioita vastaan)

  • Arska sanoo:

    On paljon sellaista mitÀ emme voi nÀhdÀ, mutta havaintojen ja leskelmien mukaa sitten kuitenkin ne ovat olemassa.

    PimeÀ energia on erÀissÀ kosmologisissa teorioissa oletettua energiaa, joka tÀyttÀÀ koko avaruuden ja jolla on negatiivinen paine. PimeÀ energia työntÀÀ galaksijoukkoja poispÀin toisistaan. Galaksit itsessÀÀn eivÀt laajene, koska gravitaatio on paljon voimakkaampi voima kuin pimeÀ energia. PimeÀn energian luonnetta tai mahdollista vÀlittÀjÀhiukkasta ei tunneta.

    Planck-satelliitin mittausten perusteella pimeÀn energian osuus maailmankaikkeuden massaenergiasta on 68,3 %. PimeÀn aineen osuus on 26,8 % ja tavallisen aineen 4,9 %.

    TÀmÀ todistaa kosmologiasta maailmankaikkeuden kokonaisuuta tutkivasta tieteenalasta paljon sellaista mitÀ emme voi suoraan nÀhdÀ, mutta on sitten kuitenkin olemassa ja sama voi pÀteÀ toisiin ulottuvuuksiin, joita emme voi suoraan nÀhdÀ, mutta voivat siitÀ huolimatta olla olemassa.

    LĂ€hde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Pime%C3%A4_energia

    Uskon Wespan tapaan ettÀ voi olla loputtomasti toisia ulottuvuuksia/dimensioita, joita emme voi kuitenkaan vielÀ nÀhdÀ nyt heti nykytekniikalla. On siis paljon sellaista mitÀ emme voi nÀhdÀ.

    Tai sitten tekniikka havaita eri ulottuvuudet/dimensiot on jo olemassa, mutta nÀmÀ asiat joihin myös avaruusolennot ja ufot kuuluu, meiltÀ varmasti voidaan pimitetÀÀn maan valtarakenteiden johdosta. Maailma hyvin öljyvetoinen paikka edelleen.

    Lukuisat ihmisten tekemÀt havainnot viittaa kuitenkin siihen ettÀ avaruusolennot ja ufot ovat todellisia ja pystyvÀt siis matkustamaan vaivattomasti pitkiÀkin matkoja korkean teknologiansa avulla. En pidÀ myöskÀÀn mahdottomana ajatusta ettÀ he saapuvat tÀnne toisista ulotuvuuksista.

  • jons sanoo:

    21.12 21.1 1.2 1.23 12 665 13 7 16 14 noi tulee sattumalta esille jossai vÀhintÀÀ 5 kertaa pÀivÀssÀ ja aina neljÀ luku esim 1.2 7 14 21.1

  • realisti sanoo:

    Juu ei tule tapahtumaan mitÀÀn kolmen pÀivÀn netti ja puhelinliikenteen pimennystÀ, taas nÀitÀ hömpötyksiÀ ja ennustaja joka tÀmÀn on kertonut tulee taas hÀipymÀÀn nolona kaikessa hiljaisuudessa eikÀ siitÀ kuulla enÀÀ koskaan.

  • Jp sanoo:

    Tuota cabal vs liittouma tarinaa on riittÀnyt ajat. Qanon viritykset vielÀ tarinan uudelle tasolle. Ihanko niin ettÀ wikissÀ kuvattu suunnitelma toteutuu? VielÀpÀ niin ettÀ tarinassa hyviksiÀ ovat ihmiskunnan viholliset, venÀjÀ ja kiina. VielÀ Trumpille varattu sankarin rooli. Tarina haisee venÀjÀn tyypilliselle vaikuttamiselle. Samaa viestiÀ jakavan toisen henkilön face-keskusteluista löytyy henkilö joka kovasti kannattaa tÀtÀ, on johan BÀckmanin tuttu ja patsastelee itÀ-ukrainassa otetussa kuvassa Johanin kanssa. Jos jotain tapahtuu niin venÀjÀ tekee jotain tÀmÀn peitetarinan turvin, tuskin sekÀÀn. Tarinan tarkoitus on hajoittaa lÀnsimaita sisÀltÀpÀin. Vespa tekee tÀtÀ vilpittömÀsti.

  • Jp sanoo:

    No niin. Tomi Varjola kirjoittaa blogissaan ettĂ€ massapidĂ€tykset siirtyvĂ€t Trumpin toiselle kaudelle…niinpĂ€.
    Salaliittoteorioissa haaste on se ettÀ osa viestistÀ on totta, siihen on helppo tarttua. TössÀ viimeisessÀ qanonin kiihdyttÀmÀssÀkin. KyllÀ, maailman finanssijÀrjestelmÀssÀ on korjattavaa jne. KyllÀ, raha ja vaikutusvalta kulkevat kÀsi kÀdessÀ myös demokratioiden sisÀllÀ, tosin siellÀ on se on löpinÀkyvÀmpÀÀ, sitÀ voi tutkia ja siitÀ voi kirjoittaa. Voit kutsua sitö cabaliksi jos haluat.

    TĂ€mĂ€ qanonin keitos, mihin kytketÀÀn pedofiliat, koronavirukset, 5g, massapidĂ€tykset, paremman huomisen luominen, öÀrioikeistolaisuus, eu-vastaisuus siten ettĂ€ liittoumassa maapalloa ovat pelastamassa Kiinan ja VenĂ€jĂ€n kaltaiset diktaatuurit, jotka ovat uhkaamassa venĂ€jĂ€ lĂ€hialueita ja Kiina koko ihmiskuntaa, olisi nyt se hyvis mikĂ€ poistaa ”pahan”. Niin, Trump on vielĂ€ tĂ€ssĂ€ mukana!

    Kuten sanoin, kaikki tÀmÀ palvelee Kiinan ja VenöjÀ etua, myös usan ÀÀrioikeisto kÀyttÀÀ tÀtÀ trumpin valinnassa.

    MitÀÀn ei tapahdu, pidĂ€tykset siirtyvĂ€t, kaikki lĂ€sĂ€htÀÀ. VenĂ€jĂ€ jatkaa lĂ€nsimaiden hajoittamista, Kiinan vaikutusvallan kasvattamista. Salaliitot siiretÀÀn vuodella eteepĂ€in…

    Jos jollakin tapaa ihmiskunnan ongelmat ratkeaa, ne ratkeavat globaalin yhteistyön, ihmisoikeuksien ja demokratian kautta. Ei siten ettÀ diktatuurit laajenevat tai useampi maa siirtyvÀt siihen. Se on sodan tie, se on vaikuttamisen mahdollisuuden tukahduttamisen tie, se on kansallisen varallisuuden varastamisen tie. NÀin ditaatuurit toimivat. Mieti vaikka miten luonnonsuojelu alkoi? Demokratioissa asuvat ihmiset vaativat sitÀ kun taas diktatuurimaissa koko ongelmaa ei ollut, hallitukset estivÀt keskustelun ja tekevÀt sitÀ edelleen.

    Nyt tÀssÀ tarinassa pahuus onkin lÀnsimaisissa vapaissa yhteiskunnissa (verrattuna kiinaan, venÀjÀÀn). NiissÀ on paha salainen eliitti. KÀvipÀ VenÀjÀllÀ tuuri, juuri sen viholliset ovat pahiksia. VenÀjÀn trollien johtajien nauru kuuluu tÀnne asti kun jaatte tÀtÀ ilosanomaa somessa.

    Nyt kymmenet yritykset kehittÀvöt koronalÀÀkettÀ ympÀrimaailmaa. Vai tuleeko se jostain yhdestÀ cabalin tehtaasta sirun kera? Just.

    Sanon vielÀ tÀmÀn. Ei voi kuin ihailla mikÀ soppa on leivottu, ajatella, vielÀpÀ tÀhtelÀiset ovat Kiinan, VenÀjÀn ja Trumpin liittouman puolella.

    KyllÀ, maailmassa on paljon korjattavaa, orjuutta, finanssijÀrjestelmÀÀ jne mutta sitö eivÀt tee diktaatuurit hajottamalla ainoita vapaita maita.

    MitÀs jos kÀÀnnÀt tarina pahikset toisin pÀin, kuinka pitkÀÀn Kiinassa ja VenÀjÀllÀ sitÀ voisi vaapasti levittÀÀ? SiellÀ joudut vankilaan. Hekö pelastavat sinut lÀnsimaissa?

    MeillÀ kaikilla riittÀÀ herÀttÀvÀÀ mutta ei kiitos, en tuohon soppaan.

  • Arska sanoo:

    Jp:

    ”Nyt kymmenet yritykset kehittĂ€vöt koronalÀÀkettĂ€ ympĂ€rimaailmaa. Vai tuleeko se jostain yhdestĂ€ cabalin tehtaasta sirun kera? Just.”

    Bill Gates pelastaja vai bisnesmies, joka on hÀmÀrÀsti rahoittanut rokotteita 46 miljardilla, samalla jakanut uhkakuvaa virusten leviÀmisestÀ. HÀn hyötyy rahallisesti epidemioista ja ihmisten peloista. HÀnellÀ vÀhÀn jo oma lehmÀ ojassa tÀssÀ tapauksessa ja haluaa hyötyÀ kaiketi sijoituksillaan yrittÀen saada ne monin kertaisesti takaisin, mutta miten jatkossa? NÀmÀ rokotteet jaettu jo Afrikaan halvausten ja kuolemien kera! MitÀ sitten kÀvi kun asia tuli ilmi, Bill Gates sai bannit, eli porttikiellon Afrikkaan, ei siis sen enempÀÀ. Soppa tosiaan keitetty just!

    Maailman terveysjÀrjestö WHO julisti koronavirusinfektion pandemiaksi 11.3.2020. EnÀÀn puuttuu pakkorokotukset kun pandemiakin on jo julistettu ja Bill Gates haluaisi varmasti sijoitustensa toivossa mennÀ heti pikavauhtia pakkokeinoihin! Suomessa lisÀtty jo pakkorokotus laki.

    7 miljardia ihmistÀ tarkoitus rokottaa RNA rokotteilla joiden vaikutuksia ei ole vielÀ tutkittu. RNA on DNA:han yhteydessÀ ja sekoittaa meidÀn DNA:ta, joka ei vaikuta luontaiselta. Huonosti kÀvi jo Afrikassa. PitÀisi myös tietÀÀ mitÀ rokote sisÀltÀÀ, ennen kuin sen ottaa. En suosittele ottamaan ihan mitÀ vain rokotteita.

    Wespan antamien tietojen mukaan:
    ”COVID-19:sta oli suunniteltu nimenomaan kiinalaiselle perimĂ€lle, joka tekee siitĂ€ hyvin erikoisen ja se viittaakin vahvasti masinointiin/ihmistekoiseen virukseen. DOJ sai tiedon salakuljetuksesta ja tiedon yhteydestĂ€ Wuhaniin. Bill Gates erosi Microsoftin johdosta vĂ€hĂ€n tĂ€mĂ€n jĂ€lkeen. Onko Bill Gates paossa? Onko Bill Gates tutkittavana rikoksistaan ihmisyyttĂ€ vastaan? Bill Gates pitĂ€isi olla jo oikeuden edessĂ€ tuomittavana, eikĂ€ mÀÀrĂ€yksiĂ€ jakamassa.”

    Jp: TÀssÀ tapauksessa maailman tapahtumien seuraaminen ja totuuden etsiminen lienee ihan eri asioita, kuin pelkÀstÀÀn ihannepolitiikkan ylistÀminen ja sillÀ tavoin yritys totuuden verhoamiseen. Pahuutta varmasti niin idÀssÀ kuin lÀnnessÀkin, mutta minkÀs teet skeptikoilla aina vÀhÀttelevÀ tyyli. VÀhÀttelevÀ tyyli tÀssÀ tapauksessa on kuin kaivaisi haudan itselleen pikavauhtia. Kannattaa tosiaan herÀtÀ ja nÀhdÀ asioiden toinenkin puoli vÀhÀttelyn sijasta. Medialla koko ajan yksipuolinen vouhotus nÀkemys koronasta, mikÀ on tosi huono juttu pitkÀn pÀÀlle ja palvelee vain Bill GatesiÀ.

  • Hannu sanoo:

    Vuosi on kulunut ja tÀlle tais kÀydÀ kuten 21.12.12 odotuksille jotka nyt on sensuroitu Varjolan blogista. Paljon porua vÀhÀn villoja. LÀssÀhti kuin pannukakku. Trump pelaa golfiaan ja valkohatut on palanneet himaansa. Ainoa asia joka on toteutunut on se ettÀ satusetÀ Wilcockin pankkitili on luultavasti paisunut enitisestÀÀn

Sivu 1. YhteensÀ 1.1

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

TÀmÀ sivusto toimii yksityisesti, tÀysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja yllÀpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa ÄijĂ€lĂ€
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttÀÀn viestiksi: lahjoitus

MainosyhteistyössÀ, otathan yhteyttÀ sÀhköpostilla: info.paranormaaliblogi(Àt)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto