ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Maailmanlaajuinen yhteismeditaatio 5.4 klo 5:45

-1483Days -19Hours -12Minutes -44Seconds

Kutsumme sinut maailmanlaajuiseen yhteismeditaatioon!

Yhteismeditaatio on Maapallon energioiden nostattamiseen, merkkinä Uudelle Ajalle. Monet hiljentyvät tänä ajankohtana luomaan Maapallolle hyvää energiaa sekä poistamaan Koronaviruksen vaikutuksen. Hiljennymme yhteiseen maailmanlaajuiseen meditaatioon sunnuntaina 5.4. klo 5:45 suomen aikaa.

Tällöin alkaa suuri Jupiterin sekä Pluton konjuktio, joka on oiva aika energioiden nostattamiseen.

Joukkomeditaatioilla on mitattu tieteellisesti olevan vaikutusta mm. rikosten sekä itsemurhien suoraan laskuun. Tämän lisäksi Japanilainen tiedemies Masaru Emoto todisti, että tunteilla ja ajatuksilla on suora vaikutus ympäröivään maailmaan. Hänen suorittamissa jäädytystesteissä ne jääosaset, joille puhuttiin lempeästi (rakastan sinua, olet kaunis jne.) muodostivat kauniita symmetrisiä jääkiteitä jäätyessään, kun taas ne jääosaset, joille puhuttiin negatiivisia asioita (olet ruma, kuole jne.) eivät muodostaneet symmetrisiä kiteitä, vaan näyttivät hyvin kaoottisilta.

Meillä on nyt mahdollisuus joukolla muuttaa todellisuuttamme positiiviseksi yhdessä! Voimme näyttää voimamme ja lieventää sekä tuhota kokonaan Koronan maapalloltamme.

Osallistumme yhteisesti samana hetkenä jokapuolella Maapalloa, oman kotimme turvassa, 5.5 klo 5:45 Suomen aikaa. Meditointiajaksi suositellaan noin 20 minuuttia, mutta voit meditoida pitempäänkin. Meditoida voit tavanomaisesti istuen hiljaisuudessa, tai käyttämällä ohjattuja meditaatioäänitteitä. Jos et halua osallistua meditoiden, voit myös hiljentyä tavanomaiseen rukoukseen ja lähettää ajatuksissasi hyviä energioita maapallollemme.

Lisätietoa yhteismeditaatiosta.

Meditoi vaikka käyttäen näitä meditaatioita.

Noin 20 minuuttia kestävä Wespan ohjaama energisoiva valo- sekä yhteysmeditaatio Uuteen Aikaan:

Toinen noin 20 minuuttia kestävä meditaatio suomeksi:

Myös David Wilcock pitää oman livemeditaation kyseisenä ajankohtana, siellä on chätissä menossa jo iso hype:

Voit lukea myös lisää aiheesta englanniksi täältä: https://2012portal.blogspot.com/2020/03/make-this-viral-ascension-timeline-end.html

Voit halutessasi ilmottaa liittymisesi tässä Facebooktapahtumassa.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

8 kommenttia aiheeseen: Maailmanlaajuinen yhteismeditaatio 5.4 klo 5:45

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Andro sanoo:

    Linkkejä en nyt katsonut. Tuliko esille ettei ajalla ole loppujen lopuksi sellaista määräävää tekijää etteikö energia virtaisi sinne missä sitä juuri nyt eniten tarvitaan. Eli jos et ole aamuvirkku, voit meditoida ihan hyvin vähän myöhemminkin tuona samana päivänä tai vaikka jo edellisenä päivänä. Ajatuksemme suuntaa energiaa haluamaamme suuntaan tai kohteeseen.

  • Andro sanoo:

    Heh siinä tuli mestari Jeesuksen luku 13 kun laskee tuon edellisen viestini numerologisesti yhteen paljon on kakkosia tuossa päiväys ja kellonaika huomioiden. Sattumaako?

  • Wespa sanoo:

    Andro, joo kyllä voi meditoida myös itselle sopivana aikana jos ei tuolloin onnistu. 🙂 Aika itsessään ei ole kuitenkaan lineaarista, joten riittää, että ajattelee olevansa yhteydessä samaan pisteeseen ja päämäärään. 🙂

    Tässä vielä ohjeet:

    1. Käytä omaa tapaasi luoda itsellesi rentoutunut tila.

    2. Aseta intentiosi käyttämään tätä meditaatiota apuna siirtämään planeetta
    optimaalisimpaan aikalinjaan sekä apuvälineenä taltuttamaan koronavirus täysin.

    3. Visualisoi loistavan valkoinen pilari joka on peräisin Kosmisesta Keskusauringosta, joka hajautuu kaikkiin Keskusaurinkoihin kaikissa Galakseissa tässä universumissa . Sitten visualisoi että tämä valo saavuttaa Galaktisen Keskusauringon, joka menee Galaksimme läpi, josta saavuttaa meidän Aurinkokuntaamme ja kaikki valo-olennot sen sisäpuolella ja kaikki olennot Maaplaneetalla sekä myös sinun kehosi läpi Maan keskukseen.

    4. Visualisoi että tämä valo muuntaa kaiken jäljellä olevan koronaviruksen maapallolla, desinfoi kaikki tartunnan saaneet alueet planeetalla, parantaa kaikki potilaat, poistaa kaiken pelon joka liittyy tähän epidemiaan ja palauttaa vakauden.

    5. Visualisoi tapahtumien kulun maaplaneetalla siirtymään kaikkein positiivisimpaan aikalinjaan kuin mahdollista, siirtymään pois kaikista epidemioista, pois kaikista sodista, pois globaalista ylivallasta. Visualisoi valkoinen, vaaleanpunainen, sininen ja kultainen valo parantamaan kaikki eriarvoisuudet, poistamaan köyhyyden ja tuomaan runsauden koko ihmiskunnalle. Visualisoi uuden suuren Vesimiehen ajan kosmisen syklin alkamisen, tuoden puhdasta valoa, rakkautta ja onnellisuutta kaikille olennoille maaplaneetalla.

    Ehdotettu aika meditaatiolle on 20 minuuttia.

  • Arska sanoo:

    Tässä mielenkiintoinen henkinen video haastattelusta jossa henkisyys korostuu. Video laitettu esitykseen 28.12.2018 ja jossa Suzy Hansen kertoo Shadow Cameran haastattelussa kosmisista kontakteistaan. Lähde: https://www.youtube.com/watch?v=apWPMb35Rrk

    Maailmankuvia sarjassa tavataan Uusi- Seelantilainen opettaja ja ufo tutkija Suzy Hansen, joka on kokenut kontaktihenkilö. Kertoo tavanneensa maanulkopuolelta tulevia harmaita avaruusolentoja jo varhaisesta lapsuudesta alkaen. Erittäin mielenkiintoinen henkinen haastattelu, joka on englannin kielinen.

    Videossa on suomenkieliset tekstitykset, jotka saa laitettua päälle klikkaamalla hiirellä videon pienestä tekstitysvaliko symbolikirjoitus ruudusta oikealta alhaalta ja ruutuun tulee punainen viiva alapuolelle kun kirjoitus teksti aktivoituu videoon.

    Olennot olivat kertoneet hänelle: ”Tulevaisuudessa paljastuu jokin sotku, jossa ihmiset vahingoittavat toisia ihmisiä. He eivät tietenkään kertoneen mikä se olisi, vaan kehoittivat meitä tarkkaavaisuuteen. Pian tulisi maailmanlaajuinen paljastus jostakin, missä ihmiset olivat vahingoittaneet muita ihmisiä. Jos he kiinittävät huomiomme johonkin erityiseen tapahtumaan, se on varmasti jokin suuren luokan juttu, josta ihmiset tulevat olemaan hyvin vihaisia ja jo yksin se voi saada aikaan maailmanlaajuisen kaaoksen. Nämä olennot ovat antaneet useita varoituksia ja nyt sitten on meidän tehtävämme, jokaisen meistä ottaa vastuu itsestämme, tulla henkisesti tietoisemmaksi, myötätuntoiseksi ja välittäväksi ihmiseksi ja nostaa tietoisuutta planeetalla yksi ihminen kerrallaan. Totta tosiaan yksi RTV- kanavan tärkeimpiä tavoitteita onkin nostaa tietoisuuden tasoa tästä ihmisen ja maailman kuvan henkisestä puolesta ja kaikesta siihen liittyvästä.”

    Monille on hiljainen henkinen vallankumous jo käynnissä ja yhä useammat ihmiset tekevät joogaa ja meditaatiota. Toivottavasti henkisyys leviää yhä nopeammin ja kun tietoisuus nousee, niin negatiivisten voimien on paetava.

    Haastattelun tekijä sanoi:
    ”On todella tärkeää että henkinen kehitys leviää seuraavien sukupolvien aikana, koska vain oman ikäluokkani ihmiset keskittyivät vain työhön ja rahan ansatsemiseen ja tavoitelemaan valtaa omiin tarkoitusperiin. Toivon todella että tämä seuraava sukupolvi tulee olemaan viisaampi kuin me.”

    Olen samaa mieltä haastattelun tekijän kanssa tästä ja toivon että henkinen kehitys leviää seuraavien sukupolvien aikana.
    Tulossa Maailmanlaajuinen yhteismeditaatio 5.4 klo 5:45. Muistakaa meditoida rauhallisesti syvähengittäen sisään ja ulos, Wespan ohjeita noudattaen.

  • Wespa sanoo:

    Kiitos kaikille, jotka osallistuivat. 🙂

  • teemu sanoo:

    Nuo ihme meditaatiot voi korvata reippaalla lenkillä raikkaassa luonnossa ja toimii huomattavasti paremmin.

  • Wespa sanoo:

    Lenkkeilyllä ja meditaatiolla on tosiaan aikalailla samanlaisia vaikutuksia niin immuniteettiin, kuin myös mielenterveyteen. Sanoisin, että molempi parempi. Meditaatiosta on se hyöty, että sen kautta voi oppia olemaan tietoisempi oman mielen oikuista ja kehittyä ihmisenä. Lenkkeilyä suosittelen kyllä myös, sillä se on hyvä tapa pitää keho kunnossa.

  • Andro sanoo:

    Luonnossa liikkuminen on hyväksi, tosin itse kävelisin siellä rauhallisesti.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto