ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Ruumiista Irtautuminen

[vodpod id=ExternalVideo.424056&w=425&h=350&fv=]

Tykkäys ja jakotoiminnot:

7 kommenttia aiheeseen: Ruumiista Irtautuminen

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Raura-chan sanoo:

    Mä ja mun kaveri kokeiltiin yhtä tuon tyyppistä juttua sellaisesta mysteerikirjasta, oliko se nyt jonkinlainen ”kriisi ilmestys” vai mikälie mistä me luettiin. Joka tapauksessa me tehtiin niin, että mä menin toiselle puolelle yhtä taloa ja se toiselle, ja mun tehtävä oli kuvitella itseni sinne, missä se oli. Sitten mä kuvittelin olevani siellä, ja pian mun kaveri tuli ja sanoi nähneensä mut lantioilta ylöspäin tuijottamassa tyhjää…
    Me kokeiltiin niinkin, että sen piti kuvitella olevansa talon toisella puolella, mutta mä en nähnyt mitään. Me kokeiltiin vielä toisen kerran niin, että se oli sellaisen seinän toisella puolella ja mä toisella, ja mä taas kuvittelin olevani siellä missä se oli. Sitten sieltä seinän takaa kuului kiljaisu, ja mä menin kysyy mun kaverilta, että mikä hitto sille nytten tuli, että näkikö se hullun tai jotain.
    mun kaveri kertoi nähneensä mun pään leijuvan ilmassa XD
    uskoisko nyt tuohon vai…?

  • pikkumyy sanoo:

    sua on huijattu

  • olli sanoo:

    eipidä paikkaansa sun kaveris juksaa sua höpsö oot =D

  • miä sanoo:

    Huijui.. 😮 Miten sen tuntee kun irtautuu ruumiista? tietteks kun sellanen tunne tulee, kun oon kuumeessa niin tuntuu kun nousisin kattoon. (siis kun makaan sängyssä) 😀 siis sillee särkee päätä ja nousisin nopeesti ja laskeutuisin.. se oli ärsyttävää niin laitoin silmät kiinni niin sitten ei enää tuntunu. 🙂 mitä miä taas horisen? ^^

  • kuumeessa sanoo:

    Parhaiten pääsee vibraatiotilaan kun on korkee kuume ja sitten vähän riehuu niin rupee huippaamaa nii sillon on hyvä tehä tuo juttu.

  • Yuki-chan sanoo:

    Mie oon kerran kokenu semosen jutun. Olin just nukahtamassa. 😀 Sit yhtäkkiä päädyin kattoon ja näin itteni. Yritin liikkua siinä kun leijailin katossa, mutta eihän siitä mitn. tullu. Pelkäsin hullustu ja yritin päästä alas mutta onnistuin vaan pyörimään ympyrää. Olin kauhuissani ja yritin liikuttaa minun oikeata ruumistani. Mutta en onnistunut. Yhtäkkiä sitten olin istumassa sängyllä taas ihan omana itsenäni. Silmiä kiinni en ollut älynnyt laittaa. Olin ihan hikinen ja tuunustelin itseäni. Olin ainakin yhtenä palana. Siiten kävin juomassa. Kävely oli huteraa. No se ei varmaan jää ainoaksi kokemukseksi, sillä nyt tiedän mitä tapahtui. En edelleenkään ole varma oliko se unta, mutta se tuntui todelta. :s

    Tehkää omat päätöksesi. 😀

  • mo sanoo:

    Yuki-Chan! toi juttu on hölyn pölyy

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto