ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Yhdysvaltalainen tutkija kloonasi itsensä

Yhdysvaltalainen hedelmällisyystutkija Samuel Wood kloonasi itsensä, raportoi Daily Mail -lehti verkkosivuillaan. Hedelmällisyystutkija onnistui kasvattamaan ihmisalkioita, jotka ovat klooneja/kopioita hänestä itsestään.

Varhaiset sikiöt/alkiot pysyivät elossa vain viisi päivää. Kooltaan ne olivat nuppineulanpään kokoisia.

Samalla menetelmällä julkisuutta sai mm. Dolly-lammas, joka kloonattiin vuonna 1996.

Samuel Woodin ”ihmiskoetta” vastaan on jo monia ihmisiä ja se on nostanut laajan vastalauseiden myrskyn. Kriitikoiden mukaan Samuel ei välitä eettisistä periaatteista.

Hankkeen puolestapuhujat luonnehtivat koetta merkittäväksi virstanpylvääksi taistelussa parantumattomia sairauksia kuten Alzheimerin tautia vastaan.

Woodin kokeen tuloksia ei ole vielä vahvistettu virallisesti, mutta asiantuntijoiden mielestä ne vaikuttavat luotettavilta.

Lähde: dailymail.co.uk

Kiitokset xasalle vinkistä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

9 kommenttia aiheeseen: Yhdysvaltalainen tutkija kloonasi itsensä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • werttinen sanoo:

    noni nytkö se jo tapahtu-.- en koe kyllä näitä ihmiskloonamisia millään lailla tarpeellisiksi

  • s3nsi sanoo:

    Niiltä klooneilta on sitten kätevä ottaa esimerkiksi vara maksa jos oma vetelee viimeisiään. Sitähän tässä varmaan lopulta tavoitellaan. Ei se The Island elokuva olekaan ehkä niin kaukaa haettua kuin voisi luulla.

  • ridikulous sanoo:

    Mutta missä menee raja oikean ihmisen ja ”sisäelimentuottajan” välillä? On ok, jos tavallaan kasvatetaan uusi, toimiva elin sairastuneen tilalle mutta jos annetaan näiden kloonien kehittyä ihmisiksi, ollaan jo ihan liian pitkällä. Toivottavasti eivät onnistukaan pitämään noita hengissä muutamaa päivää kauempaa…

  • Regendos sanoo:

    Lääkettieteelliseltä kannalta tämä on hyvä. En vastusta tätä, elleivät kloonatut ihmiset jossain vaiheessa ala tiedostamaan läsnäoloaan. Silloin ollaan pitkällä.

  • Haukka sanoo:

    Miksi ihmisen kloonausta vastustetaan niin kovasti? Hyväksytäänhän identtiset kaksosetkin ja erilaiset keinohedelmöityshoidot joissa munasolu hedelmöitetään koeputkessa ja istutetaan sitten kohtuun… Identtiset kaksoset ovat muuten aivan yhtä identtisiä perimältään kuin esim. tämä tutkija ja hänen klooninsa, miksi kloonit olisiat sitten yhtään pahempia?

    Ja on mahdollista kasvattaa pelkkiä elimiä puhtaista ihmisen kantasoluista, kloonin tuottaminen varaosapankiksi olisi täten väärin ja turhaa.

    Kantasolut ovat muuten niitä soluja jotka eivät ole erikoistuneet vielä mihinkään tehtävään. Niitä syntyy mm. kun pieni alkio alkaa jakautua munasolun hedelmöittymisen tuloksena ja myöhemmin hieman heikommin erikoistuvia kantasoluja voidaan löytää esim. luuytimestä, jossa ne voivat erikoistua vaikka punasoluiksi. Näitä viljelemällä ja erikoistamalla siis voidaan kasvattaa kokonaisia elimiä ilman klooneja, erikoistumaan ne saadaan muistaakseni kemiallisella käsittelyllä.

  • Makru sanoo:

    ”Lääkettieteelliseltä kannalta tämä on hyvä. En vastusta tätä, elleivät kloonatut ihmiset jossain vaiheessa ala tiedostamaan läsnäoloaan. Silloin ollaan pitkällä.”

    Olen aivan samaa mieltä! Mut onko sillä kloonilla sit samanlainen persoona kuin aidolla ihmisellä josta klooni on tehty? Pitävätkö he samoista asioista ja niin edelleen? Ei varmaankaa (?)

  • Haukka sanoo:

    Kloonit mitä todennäköisimmin olisivat myös henkiseltä puoleltaan yhtä samankaltaisia kuin identtiset kaksoset, eli todella samanlaiset mieltymykset heiltä varmaankin löytyisivät. Geenit määräävät yllättävän paljon ihmisten henkisistä ominaisuuksista, yleinen harhaluulo onkin että luullaan geenien liittyvän vain fyysiseen olemukseen.

    Mutta toki mm. erilainen kasvuympäristö vaikuttaisi klooniin niin, että hänen fenotyyppinsä olisi hieman erilainen kuin ”aidolla” ihmisellä josta klooni on peräisin, vaikka genotyyppi olisikin aivan samanlainen.

  • Neda sanoo:

    Klooni ois kötevä kouluun . 8D voisin chatata täällä ku klooni ois koulus. 😀

  • Slash sanoo:

    Olisi käteväää kloonata kokonainen kiinan armeija… Mielenkiintoista.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto