ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Kontakti on alkanut (Contact Has Begun)

86 minuuttia kestävä dokumentti, jossa kerrotaan ufoista, kuolemanrajakokemuksista, lähikontakteista yms. Dokumentissa näytetään myös materiaalia ufoista, joita haastateltava henkilö on kuvannut useita kymmeniä tunteja eri päivinä.

Osa 1
[vodpod id=ExternalVideo.602713&w=425&h=350&fv=]

Osa 2
[vodpod id=ExternalVideo.602714&w=425&h=350&fv=]

Osa 3
[vodpod id=ExternalVideo.602715&w=425&h=350&fv=]

Osa 4
[vodpod id=ExternalVideo.602716&w=425&h=350&fv=]

Tykkäys ja jakotoiminnot:

8 kommenttia aiheeseen: Kontakti on alkanut (Contact Has Begun)

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Päivitysilmoitus: Nimetön

  • RockHill sanoo:

    Hyvin mielenkiintoinen dokumentti.

  • Wautsi! sanoo:

    Olen harrastelija-astronomi ja uskon siihen että elämää voi löytyä avaruudesta tai toisista ulottuvuuksista. Kummitusjuttuihin en usko mutta maapallon ulkopuolisen elämän olemassaoloa en voi kiistää. Toisaalta minun elinaikanani siitä ei välttämättä saada pitävää todistetta.

  • Sebastian Walli sanoo:

    Pitkästä aikaa jotain erilaista, raikasta ja mielenkiintoista ufo-dokkarien saralla. Kyllästyttää kuulla/lukea aina samoja asioita, joista jo tietää ja tiedostaa olevan olemassa. Kysymykset olivat nyt nousseet aivan uusille tasoille. Piristävää päivitystä.

  • Haukka sanoo:

    Olen kyllä sitä mieltä, että elämää löytyy varmasti jostain päin universumiamme. On kohtuutonta väittää, että DNA-molekyylejä ei voisi muodostua kuin maassa, yksinkertaisia aminohappoja on löydetty jo tavallisista maahan osuneista meteoriiteista (tästä on johdettu teoria panspermiasta, johon kannattaa tutustua jo yleistiedon vuoksi).

    Mutta itse dokumentista… masentavaa kuinka paljon pseudotieteitä, huuhaata, new age-liikettä, ruumiistairtautumisia ja salaliittoja dokumenttiin oli sekoitettu ilman kriittistä näkökantaa. Ulottuvuuksista, aurinkokunnastamme, historiasta, maasta ja fysiikasta yleisesti puhuttiin ilman kunnon asiantuntemusta, roska-DNA:sta tehtiin jälkiä jumalista, väitetään olevan olentoja jotka vain tuo yksi mies sattuu näkemään kun muita ei ole paikalla (tai kameraa), Atlantis keskellä Atlanttia (siis mikä ihmeen tarve ihmisillä on etsiä Atlantista? Tässä on vähän faktaa Atlantiksesta joka Atlantikseen uskovien kannattaa _todellakin_ lukea alusta loppuun: http://www.skepsis.fi/ihmeellinen/atlantis.html ).

    No tuossa muutama epäkohta jotka tulivat ensimmäisenä mieleen, en jaksa selostaa niitä tarkemmin kun tulisi aivan liian pitkä teksti.

    Noita UFO-videoita kuitenkin voitaisiin ehkä alkaa tutkimaan tarkemmin. Epäilen tosin niiden olevan mitään maapallon ulkopuolisten olentojen rakennelmia. Jos avaruusolennot todella haluaisivat ja pystyisivät ottamaan meihin yhteyttä tulemalla tänne, odotan kunnes ne saapuvat johonkin melko tiheään asuttuun paikkaan, vaikkapa jonkin suuren kaupungin keskustaan, jottei jäisi epäilystäkään yhteyden aitoudesta. Tuskin avaruusolennot tottelesivat mitään hallitusta tässä asiassa ja jättäisivät tulematta kun Bush niin käskee. =P

  • maukka sanoo:

    Hyviä huomioita videosta! Onko mies mielestäsi huijari? Mikä päämäärä moisilla on? Näitä kysymyksiä jäi pohtimaan kun videon katsoi ja sitten luki loistavan kommenttisi siitä.

  • Björn Borg sanoo:

    Olen suhtautunut aika epäluuloisesti tähän Gillilandiin vuosien varrella koska mielestäni hänen ympärillään on tapahtunut ’ liikaa ’ asioita.
    Mutta mitä pitää nyt ajatella kun lukee tämän jutun?:

    http://www.australia.to/story/0,25197,23040467-233,00,00.html

  • Kerttu sanoo:

    En usko, että dokkarin setä valehtelee. Se, että ufoasiaan liittyy niin paljon ”hörhismiä” on vain ilmiön oheisaspekti, joka kuuluu siihen. Eivät ufot ilmene vain tässä materiaalisessa ulottuvuudessa, vaan myös mielen kautta ja jopa eri ajassa. Ei ole oikeasti olemassa mitään rajoja materian ja ns. hengen välillä, siksi tämä ufoasia on niin vaikea käsiteltävä. Sitä, jolle ufoyhteys on tullut esim. unen kautta, pidetään vain hulluna tai ufouskovaisena. Olen aina ollut sitä mieltä, että ”puuttuva linkki” on humanoidi ja evoluutioteoriaa pidän erittäin kyseenalaisena, se on vain osittain totta ja kehitys tapahtuu hyppäyksittäin. Hyvää juhannusta!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto