ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

PIIRI alkaa tänään Subilta!

05.10.2008 klo 22.30
SARJA ALKAA! Saija-Reetta Kotirinta ja meedio Marja Pennanen tutustuvat paikkoihin, joissa kummittelee. Mustasaaressa sijaitsevan Grönvikin kartanon pihalla vaeltaa valkoinen rouva.

Jos et ehtinyt katsoa sarjan ensimmäistä jaksoa tänään, uusintana jakso tulee 09.10.2008 klo 01.05.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

53 kommenttia aiheeseen: PIIRI alkaa tänään Subilta!

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Totuus sanoo:

    Hyvä että alkaa tulemaan tätä. Mut yritetäänkö tässä teknologialla todistaa kummittelu vai ihan tunteiden ja kokemuksien perusteella?

  • Jonizz sanoo:

    ohjelma kyllä vaatisi paremman juontajan kuin jonkun salkkareiden näytteliä..

    Muuten ohjelma vaikuttaa hienolta =)

  • Kristhor sanoo:

    vaikuttaa most hauntedin suomalaiselta versiolta… katoin ekaa kertaa eilen most haunted… voi hitto mitä p***aa… just tollaset tyypit pilaa parapsykologian maineen, lopulta kukaan ei ota näitä asioita todesta. pitäis olla ainakin yksi skeptinen tyyppi sarjassa mukana

  • Wespa sanoo:

    Täytyypä katsoa tänään millainen sarja on kyseessä. Toivottavasti ei mennä suomalaiseen tapaan pilaamaan hyvää formaattia. 😀

  • perseniemelä sanoo:

    pitää kai ohjelma katsoa josko näkyisi jotain suurta ja mullistavaa

  • Totuus sanoo:

    Niin kyllähän sitä olis voinu juontajaks pistää jonkuu muun kun salkkari näyttelijän. Antaa huonon esikuvan. Mistäs sitä tietää näytteleekö se sitte kokoaika

  • joku sanoo:

    tuskimpa tää on parempi kuin riivatut talot- sarja

  • vje sanoo:

    heheheh, itkin veet silmissä sille mainokselle. Siis sille meediolle joka ” aistii ” ne jutut. nimittäin tämä on näytellyt salkkareissa :D:D:D

  • Huttu sanoo:

    taitaa tulla muute subin nettitv:stä jälkikäteen, elikkäs huomenna.

    jotenki en oikein jaksais valvoa tän takia jos sit vaik pettyykin. ja sit o töis huomenna iha puolkuollu

  • callahan sanoo:

    ..joo tuttu paikka..grönvikin kartano mustasaares..meen sen ohi aina ku mökille meen.. 🙂

  • Karvalakki sanoo:

    Omg omg omg tämä pitikin kattoa, oon taas tunteella oottanu tätä hyvän aikaa 😀

  • Kek sanoo:

    Vaikka olenkin skeptinen. Tykkäisin jos olisi edes yksi sellainen ohjelma missä vaikka lapsinero ja A-luokan hihhuli menis johonkin ”kummittelevaan” taloon. Siinä tutkittaisiin talo läpikotaisin ja lopuksi molemmat antaisivat oman diagnoosinsa. EIKÄ mitään sellaista että joku jengi tulee rakennukseen ja heti kun ovikin narahtaa niin herkimmät jo itkee ja kovimmat väittää niinkuin joku olisi kävellyt vierestä. Tai toisin, jos mitään ei olisi tapahtunut niin se olisi ollut hallituksen salaliitto. Kunnon ohjelma missä saisi erilaisten ihmisten mielipiteet,kiitos.

  • Kristhor sanoo:

    yhdyn Kekiin, ei tota ohjelmaa voi ottaa vakavasti jos kukaan ei kritisoi ilmiöitä…

  • KP sanoo:

    ”ohjelma kyllä vaatisi paremman juontajan kuin jonkun salkkareiden näytteliä..”

    TODELLAKIN ! Itse en kylläkään aio seurata koko sarjaa, tuntuu sen verran huuhaalta. Normaalisti en tuomitse ilman katsomista mitään, mutta tämän ohjelman suhteen teen poikkeuksen.

  • lajala sanoo:

    pakko kattua ^^

  • Dala sanoo:

    Minäkin ajattelin katsoa tuon.

    Monille tuntuu juontajan salkkari tausta olla liian kova pala, miksi ihmeessä? Eihän sillä ole mitään väliä mitä on aiemmin työkseen tehnyt.

  • KP sanoo:

    ”Monille tuntuu juontajan salkkari tausta olla liian kova pala, miksi ihmeessä? Eihän sillä ole mitään väliä mitä on aiemmin työkseen tehnyt.”

    Ei minulle ainakaan sillä olekkaan väliä, vaan sillä että eikö ohjelman juontajaksi olisi paremmin käynyt joku, jolla on jonkinlaista aikaisempaa OIKEAA kokemusta tämän tyylisestä tutkimisesta, esim, voiko jokin asia johtua jostain luonnollisesta asiasta jne. Eikä vedettäis jotain julkkista vaan että ” tule sie nyt vaikka meille juontajaksi ” * Aistin tässä yksinäisyyttä * jne jne, ihan varmasti. Kertoo vain jonkun tarinan talosta ja pistetään juontaja sinne niin varmasti alkaa mielikuvitus laukkaan ja varmasti aistii vaikka mitä.

  • STEMU sanoo:

    Kattelen tässä just.. tä oli aka surkea esitys.

  • Anon sanoo:

    No olipa turha jakso, tuskin tulen katsomaan tätä enää jatkossa.

  • Karvalakki sanoo:

    Hieman laimea oli mutta kyllähän tuota huveikseen kattelee. Oli tuo vakuuttavampi ku riivatut talot koska se on puhdasta dramatisointia, tää tuntu jotenkin… Hmmh… Sellaselta rennolta, se akka puhu niistä asioista ku ne ois sille arkipäivää 😀

  • julle sanoo:

    Pakko sanoa, että tämä meedio, Pennanen, vähän epäilyttää.

  • Dala sanoo:

    Kyllä mie vähän petyin, vaikka meedio itsessään vaikuttikin osaavalta. Tuo ”tutkimus” oli vain onneton pintaraapaisu, olisin katsonut mielelläni useamman päivän tapahtumia ja ois niillä voinu olla jotain välineistöäkin mukana… Nii ja miksi ne kuvaajat kuvas vaan juontajan naamaa.. Pöh.

  • Infrequentia sanoo:

    Olis se voinu olla huonompiki! Mulla harmittaa tuo ohjelman pituus, 30 minuutin sijasta sais olla 60 minuuttia ja vähän syvällisempää käsittelyä eikä pelkkää pintaraapaisua. Juontajan haahuilu kynttilän seurassa oli naurettavaa.

  • Kek sanoo:

    Todella nerokasta palkata näyttelijä ohjelmaan joka perustuu tuntemuksiin ilman sen kummempia perusteita. Jos ei lasketa ”ammattilaisen” lausahdusta ”siellä saattaa olla sellanen sotilas joka tekee koputuksia”.

  • RockHill sanoo:

    Hyvin kämänen jakso kyl tuli ja samaa jatkoa varmaan.

  • villeje sanoo:

    Paha pettymys…

    a) Salkkareiden näyttelijä juontajana = Uskottavuus meni
    b) ” Täällä on joku sotilas joka koputtelee ” jes, kuten aina
    c) ” Jäimme taloon kuvaajan kanssa kahdestaan yöksi taloon ” ja sit seuraavan päivänä sitä meediota haastatellaan ni ” Nukuin tos viereises huonees viime yön ”

    : ” D

  • j sanoo:

    Vai niin. Oli aika pettymys, kiehtovaan tarinaan olisi voinut syvemmällekin mennä.. Puoleen tuntiin ei paljon mahdu. Lisäksi tuon ”tutkimukse” olisi tuollaisena joutanut jättää vaikka kokonaan pois.

  • Thqn sanoo:

    Ei kiitos.

  • Jase sanoo:

    Muistaako kukaan sitä amerikkalaista sarjaa jokin aika sitten, jossa joukko nuoria ”suljettiin” johonkin paikkaan, jossa tapahtui yliluonnollisia asioita? Loppuun asti kestäneet voittivat rahapalkinnon…

    Anybody?

  • Dala sanoo:

    Jase, minä muistan!! Shokkihoitoa eikö ollutkin?

  • Dee sanoo:

    No kyllähän ton katto mutta todellakin oli pettymys. :/

  • jeppis sanoo:

    Dala (00:07:41) :

    Jase, minä muistan!! Shokkihoitoa eikö ollutkin?
    ————————————————————–

    Jep, Shokkihoitoa se oli, itsekin katsoin kyseistä sarjaa, hyvä sarjahan se oli.
    Piirin juontaja oli kyl sit niin maksimi hyvännäkönen ku voi vaan olla, ketään joka pystyis kanavoimaan mulle sen puhelinnumeron ja osoitteen?
    Mitään muuta hyvää Piiris ei sit oikeestaan ollutkaan.

  • julle sanoo:

    /Offtopic Shokkihoitoa oli kyllä ihan helmi sarja.

  • Totuus sanoo:

    Ai ai. Kyllä huonompaa ohjelmaa saa etsiä. Siis eihän tuossa sarjassa tehty pääosin yhtään mitään

  • Synti sanoo:

    Jahas jahas, itse en ensimmäistä jaksoa ehtinyt katsoa, näemmä ei kannatakkaan 😀 .. Näytteiljät näyttelevät työkseen, miksi salkkari-inka oli äärimmäisen huono valinta (ainakin uskottavuutta vie)

    ps. Shokkihoitoa oli mahtavan viihdyttävä sarja, liian teennäinen tosin kyllä

  • Gamma sanoo:

    Aivan kehityskelpoinen avaus Suomen olosuhteissa. Olihan se tiedossa, että ohjelman formaattiin ei sisälly tutkimuksellista lähestymistapaa, juontajan fiilistelyä ei sellaiseksi voi oikein laskea, meedion osuus oli lähempänä, mutta tulkinnat jätettiin katsojille. Ei juontajakaan suuri pettymys ollut, jos ei häneltä nyt paljon muuta kuin juontoja ja haastatteluja odottanutkaan.

    Parempikin tulos olisi voinut olla, esimerkiksi konsultoimalla parapsykologian harrastajia, olisivat varmasti löytäneet tarvittaessa käyttöönsä laitteistoakin. Meedio Pennasta ovat monet pitäneet Suomen parhaana ja hän vastasikin haasteeseen esittämällä erinomaisen tarkkaa tietoa paikan historiasta, ehkäpä epäilyttävänkin tarkkaa…

  • Skauris sanoo:

    Itselleni tuli todella feikki vaikutelma tästä ”meediosta”. ”Tässä on tapettu ihmisiä, tässä on käynyt sitä ja tätä ja nyt mä sain tän hengen tähän paikalle ja pälä pälä..”.

    Oli todella vaikea ottaa tosissaan. Tämä ”meedio” varmasti tiesi mihin rakennukseen he olivat menossa, joten hänellä oli varmasti mahdollisuus hankkia historiallista tietoa ko. paikasta.

  • Stuge sanoo:

    Jep jep perus kuraa. Sellasta kylää tai paikkaa ei ole olemassakaan missä ei olisi omaa ”kummittelevaa” paikkaa tai taloa, jokaisella kylällä on omat urbaanilegendat. Ei sentään ollut yhtä häikäilemätön ihmisten huijausohjelma niin kuin TAPS, missä hotellin/ravintolan omistaja kertoo yliluonnollisuuksista kameralle ja jokaikinen kerta vieressä on kyltti missä on kissankokosin kirjaimin paikan osoite nimi ja puhelinnumero. Se ohjelmaa ei ole mitään muuta kuin häikäilemätöntä mainostamista, missä kaiken maailman haamujen avulla yritetään saada lisää uteliaita asiakkaita…Tää piiri nyt vaan oli tosi tylsä, puoltuntinenkin oli tosi vaikeeta katteltavaa…tuskin tulee toista tuotantokautta.

  • Ja taas sanoo:

    öh… katoin sen ekan jakson, en tiädä mitä sanoa siitä >; )

  • litsari sanoo:

    siis eihän tässä ohjelmassa ollu mitään järkeä.
    Huvitti kun se Meedio selitti ”mulla on sellainen tunne, että tässä on tapettu joku”, tai ”tässä on ollut sotilaita”.
    ja kaikkein eniten että se juontaja sanoi: ”Meedio ja Talon asukkaat eivät olleet tavannut vielä”. Varmasti oli, oli monta kertaa varmaankin jankattu että ”tässä sitten sanot että joku oisi kuristettu jne”.
    Apteekinhyllyltä tuli melkeinpä samanlailla ne lauseet, niinkun tämä mies sanoi.
    Muutenkin ihan klisee ohjelma. Mitään todisteita ollut koko kummittelusta, ja näyttelijänä juontajan oli aika helppo vaan esittää, että tunsi kylmiä väreitä ja ahdistusta ja etc.

    -litsari

  • Totuus sanoo:

    Kaipa sille meediolle jotain maksetaan? Niin miksikös helppoa rahaa ei hankkisi?

  • litsari sanoo:

    No jep.

  • hg sanoo:

    Roskaa, TAPS paljon parempi!

  • Juudas sanoo:

    Parhaat naurut vähään aikaan sai tuosta sarjasta.

  • j0int sanoo:

    jos multa kysytään niin riivatut talot ja toi piiri on roskaa. ne meediotkin selviä huijareitä, niist huomaa että nelukee, ainavälil kattoo juontajaa ja sit samaa paikkaa, kuvais sen mihi ne kattoo nii sit vast olis uskottavampaa, mut yllättäen aina jää piiloon.. televisio meediot ei vaan jotenki tee mitenkää vaikutusta, mutta ainoot probsit niist että kuulee uusii juttui

  • Gamma sanoo:

    Perusteita nyt kehiin väitteelle, että meedio on huijannut yhteistuumin talon asukkaiden kanssa! Mielestäni meedion puheissa ei ollut ainoatakaan sepittelyyn viittaavaa ristiriitaa, vain epäilyttävän tarkkoja tietoja, mutta kuten on yleisesti tiedossa, hänhän on yksi Suomen tunnetuimpia ja arvostetuimpia meedioita – eikä tiettävästi syyttä.

    Ohjelma ei tietenkään yltänyt kansainväliselle tasolle ja on kummallista jos joku sellaista odottikaan, esimerkiksi jotain tutkimuksia. Meedion kertomiin yksityiskohtiin on kuitenkin helpoin tarttua ja paranormaalista osuudesta se olikin parasta antia, jota paikan historiallinen tausta täydensi. Henkilöiden kokemat ja kuulemat kummittelut olisi voinut jättää ehkä vähemmälle, koska oleellisia yksityiskohtia ohjelmassa ei kuitenkaan tullut esille jos niitä oli edes tiedossa. Vaihtoehtoisesti pitäisi selvittää yksityiskohdat, mutta niitä on vaikea tällaiseen puolen tunnin formaattiin tiivistää.

    Ymmärrän kyllä jos ohjelmalta suurta viihdearvoa odottaneet ihmiset pettyivät. Juontajan osuus lopussa oli vähintäänkin väkinäistä, johtuen luultavasti hänen asiantuntemattomuudestaan. Itse en kaipaa lainkaan sellaista ilmapiiriä ja dramatiikkaa jollaista tällaisiin ohjelmiin on yleensä tapana hakea, oikeanlaisilla laitteilla ja kenttätutkimuksella sen sijaan täydentäisi paljonkin ohjelman antia.

  • joku sanoo:

    mutta jossainhan luki että niissä kahessa ekassa jaksossa ei tapahdu paljoo mitään tai että niissä ei tulla vie näkeen kauheesti mitään paranormaalia tai jotain

  • joku sanoo:

    ja se vie että sais kuvata sellasella kameralla ´kun on siinä riivatut talot sarjassa että vois kuvat pimeessä ettei tartte olla kynttilän valossa

  • R.R sanoo:

    katoin sen jakson, mut ei kyl ollu mitenkää erityisen ihmeellinen… 🙂

  • Mry sanoo:

    Olen ollut Marja Pennasen meedioistunnossa ja tiedän, ettei hän ole ”huijari”. Piirin ekassa jaksossa ainakin oli paljon turhaa, mutta aion seurata sarjaa.

  • PEntskuu sanoo:

    Huoh miten naurettavaa soopaa.
    Täähän jotain 10x huonompi esitys ku Riivatut Talot.
    Aivan samanlainen ”juoni”, ainoo vaan et Derek osaa kutsuu sen meediovoimilla henkioppaan apuun.
    Sitte ne vähän koputtelee pöytää ja se on yliluonnollista.

    Surullinen jakso oli, pitää kattoo sit, jos parin jakson pääst alkaa tapahtuu jotain.

  • Draven sanoo:

    Komppaan Gammaa. Itse en usko meedioihin, kanavointiin tai muihin vastaavien alojen todenperäisyyteen, mutta se ei tietenkään tarkoita sitä, että ohjelmassa esiintyvä meedio Marja Pennan olisi valheellinen. Päinvastoin, hänen eleensä ja käytöksensä puhuvat rehellisyyden ja avoimuuden puolesta. Ainakin hän itse siis uskoo kykyihinsä ja niiden paranormaaliin luonteeseen. Se ei tietenkään vielä tarkoita, että hän kykynsä olisivat, mitä niiden väitetään olevan.

    Mitä tulee sarjan juontajaan, on mielestäni ennakkoluuloisuutta jäävätä hänen uskottavuutensa ammatillisen taustan pohjalta. Ennakkoluuloisuus on usein tiedostamatonta ehdollistuneisuutta stereotypioihin ja siten täysin subjektiivinen ja epätieteellinen lähestymistapa. Piirissä esiintyvien henkilöiden ja tarinoiden todenperäisyyttä on kotisohvalta käsin melko vaikea kumota tai vahvistaa. Puolen tunnin tiivis formaatti ei yksinkertaisesti anna tarpeeksi aikaa yksityiskohdille, joita sitten voisi tarkemmin tutkia.

  • Arja Knuutila sanoo:

    Olen koko ikäni joutunut seurustelemaan näiden henkien tai ”kummitusten”
    kanssa, usein se on vain epämiellyttävä tunne mutta myöskin näköhavaintoja on. Pakokauhuakin olen tuntenut ja paennutkin keskellä yötä. Tuskin kamera tallentaa haamuja ja tuskin ne ilmestyvät yleisön eteen noin vain.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto