ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Kummittelevat kuuluisuudet

Olet varmasti joskus kuullut jostain tunnetusta henkilöstä,joka on jäänyt kummittelemaan elinpaikkaansa. Syitä siihen on monia, esimerkiksi se että henkilö ei ole saanut suoritettua elämäntehtäväänsä.

Kuningatar Elisabeth ensimmäinen kuoli vuonna 1603 ja hänet on useita kertoja nähty kävelemässä Windorsin linnan muureilla. Lisäksi hänet on nähty kummittelemassa Windorsin kirjastossa muutama päivä kuolemasa jälkeen.

Monet presidentit ovat tunteneet Abraham Lincolnin läsnäolon valkoisessa talossa. Myös Abrahamin hautajaisjunan kerrotaan kummittelevan rataosuudella, jolla presidentin ruumista kuljetettiin kun hänet oli murhattu vuonna 1865. Kerrotaan että kaikki junan kellot olivat pysähtyneet, ja yhdessä junan vaunussa oli nähty luuranko-orkesteri.

Kuningas Henrik kahdeksas kuoli vuonna 1547.Henrikillä oli kuusi vaimoia,ja heistä on viisi nähty aaveina. Henrikin ensimmäinen vaimo Katariina on nähty Cambrideshiren linnassa. Anna Boley teloitettiin 1536. Hänet on nähty valkoasuisena haamuna päätään kantaen talossaan. Jane Seymour kummittelee useissa eri taloissa kannatellen palavaa kynttilää. Sekä vaimo Cathrine Howard teloitettiin 1542 salaromanssin takia. Cathrine on kummitellut Hampton Courtin linnassa,huoneessa jossa hänet pidätettiin.

Rooman keisari Nero oli nähty kävelemässä Rooman kaduilla sen jälkeen kun hän oli tehnyt itsemurhan. Kummitus katosi kun kuolinpaikan päälle rakennettiin kirkko.

Maria ensimmäinen (Verinen Maria) Kuoli vuonna 1558. Kuolemasta on tehty monia eli versioita,mutta luultavasti tunnetuin on se että hänet murhattiin omassa talossaan. Puolikuolleena Maria meni peilin luokse kirjoittaakseen siihen verellä murhaajansa nimen mutta kuoli ennemmin. Siksi Maria kummittelee peileissä, johon häntä voi kutsua sanomalla ”Bloody Mary Bloody Mary Bloody Mary”. Peiliin pitäisi ilmestyä itse Verinen Maria. Maria kerrottaan olevan mustahiuksinen ja että hänellä on valkoinen mekko joka on tahrittu vereen.

Artikkelin kirjoitti Tiia ja Leni ja sillä osallistuttiin Paranormaali Blogin artikkelikilpailuun.

Lähde: juplin.net/myytit

Artikkelikilpailussa nyt Paranormaali Blogin historian parhaat palkinnot. Lue lisää tästä ja osallistu.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

44 kommenttia aiheeseen: Kummittelevat kuuluisuudet

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • STEMU sanoo:

    @care

  • RedMal sanoo:

    Vai noin on saanut Bloody Mary alkunsa. Kiitoksia tiedosta, kyseinen legenda kiinnostaa itseäni melko paljon.

  • Karoliina sanoo:

    olen kokeillut bloody mary menetelmää. huih! ja se ilmestyi ! mutta älkää kysykö kuolemasta! koska se liittyy jumalaan/jeesukseen. mistään kristillisestä asiasta ei saa puhua. kysykää: tuletko sinä valosta? se tarkoittaa oletko sinä hyvä henki. jos se on hyvä niin voit alkaa kysymään. jos paha älä kysy mitään vaan sano: voinko lopettaa? jos saat luvan voit lopettaa.mutta jos et saa lupaa lopettaa. odota hetki ja kysy uudelleen. minulla tuli hyvä henki. onneksi! ja muuten ristit kannattaa viedä pois koko talosta. se voi hermostua. ja voit kuolla. Eräs tarina kertoo tytöstä joka koitti bloody mary menetelmää, kun hän kysyi: koska minä kuolen? paperille oli ilmestynyt: nyt! tyttö säikähti sanaa niin hirveästi että kaatui portaissa ja kuoli. Mutta en aijo kokeilla enää samaa asiaa toista kertaa.yö unet voivat mennä hyvin helposti. niinkuin minulla meni mutta harrastin sitä ennen puolivuotta spiritismiä. ja lopetin tuon kerran jälkeen en halunnut kokeilla. ja minua kiinnostaa kovasti bloody maryn legenda. se on erittäin kiinnostava ja aika karmiva. Vaikka pelottaakin alkaa nukkumaan. mutta yritän aina ajatella jotain kaunista. en pahaa. mutta tuossa ainakin oli tietoa jota ei kannata kokeilla! ja myös joita kannattaa.

  • Totuus sanoo:

    Testasin tota Bloody Mary juttua äsken ilman valoja. Keskityin kovasti ja ihankuin olisin nähnyt itseni edessä heikosti semmoisen mustahiuksisen ja valkopukuisen ihmisen. Jaa-a, epäilen kyllä että vaan mielikuvitus :P. Mutta testatkaa ja sanokaa mitä te näette.

  • Totuus sanoo:

    Ohoh. Tein äskettäin uudestaan saman jutun, toistin montakertaa nimeä. Keskityin katsomaan samalla naamaani peilistä. Ja ihankuin se alkoi muokkautua erilaiseksi. Ja oikeasti. Lopetin siihen ja tulin sitten tänne kertomaan. En tiedä kyllä kuvittelenko vai onko se totta. Siis säikähdin oikeastaan

  • Totuus sanoo:

    Mitä!?! ”Maria kerrottaan olevan mustahiuksinen ja että hänellä on valkoinen mekko joka on tahrittu vereen.” Kuten äskettäin jo sanoin että näin valkopukuisen ja tummahiuksisen ihmisen. Ja vieläkun en muistanut tuosta mitään. En itseasiassa tainnut edes lukea tuota kohtaa kun lähdin vain testaamaan. Ihan oikeasti! Nyt kyl oikeest… Sori muuten kolmas viesti.

  • venus007 sanoo:

    :DD no hyi olkoot! pitää joskus kokeilla kännissä niin vois uskaltaakkin.

  • vuokralainen sanoo:

    Kiva päivitys asiasta…..

  • Leetti sanoo:

    Itse kävin kokeilemassa tuota maria juttua ja näin vain amikset jotka olivat kasvaneet taas tyhjästä kun juuri 3 päivää sitte leikkasin. Noh.. leikkasin uudellee. OFFTOPIC FTW

  • Kristhor sanoo:

    ”Ohoh. Tein äskettäin uudestaan saman jutun, toistin montakertaa nimeä. Keskityin katsomaan samalla naamaani peilistä. Ja ihankuin se alkoi muokkautua erilaiseksi. Ja oikeasti. Lopetin siihen ja tulin sitten tänne kertomaan. En tiedä kyllä kuvittelenko vai onko se totta. Siis säikähdin oikeastaan”

    Oho! totuudelta en olis osannu odottaa tollasta :O oot vaikuttanu niin skeptiseltä aina…

  • Devil Cat sanoo:

    Mitä me ollaan kokeiltu, on kaikista tehokkain keino tavata Maria; iso peili mistä näet itsesi kokonaan joko istualtaan tai seisomassa. Valot laitetaan pois ja kynttilän peilin eteen sekä peilin pintaa pitkin valutetaan hiukan vettä (muutama pisarakin riittää) ja toistetaan kustuminen. Kun se on tehty kannattaa kokeilla hymyillä hiukan (muttei niin että suuielet menevät korviin) ja sen jälkeen laittaa naama peruslukemalle. Jos kuva jatkaa hymyilyä on Maria paikalla ja alkaa muuttua peilikuvasta itsekseen. Me lopetettiin se siihen kun peili jatkoi hymyilyä sillä se riitti minulle ja kavereilleni heti. Muutamat olivat kuulleet sitä ennen hieman ivallista naurua ja erään ystäväni peilin luota, joten tarkitimme onko Maria peilissä ja siellähän hän oli.
    Tuohon tekijäksi kannattaa valita vakaa henkilö, joka pysyy rauhallisena melko hyvin tai hyvin kokenut näistä asioista. (Itse tein tuon kutsumusosion)

  • Synti sanoo:

    No kyllähän se kuva nyt muokkautuu silmissä kun tarpeeksi tuijottaa, hoit sitten mitä sanaa vain.. Ei pidä antaa mielikuvitukselle liikaa valtaa. En tietenkään kiellä yliluonnollista, mutta nuo kertomukset..

    Melkein suoraan Noidan käsikirjasta oli kyllä juttua..

  • pallomasi sanoo:

    missä elvis-legenda?

  • Ogeli sanoo:

    Minä olen sen verran taikauskoinen, etten koskaan uskaltaisi mitään tällaisia spiritismijuttuja, tai muita kamalia manauksia 😀

  • Totuus sanoo:

    ”Oho! totuudelta en olis osannu odottaa tollasta :O oot vaikuttanu niin skeptiseltä aina…”

    Mä olen skeptinen aina. Oon myös skeptinen tän jutunkaa mikä mulle nyt sitten tapahtui. Se voi ihan hyvin olla mielentemppuilua, vain kuvittelin näkeväni jotain. Mutta yhtä asiaa kun en vaan ymmärrä että satuin saamaan mieleeni valkoisessa asussa olevan naisen jolla oli mustat hiukset. Miten juuri ne tulivat sitten ehkäpä mielikuvituksen temppuiluihini? En oikeasti edes lukenut artikkelia loppuun enkä nähnyt ekaksi että siellä oli juuri nuo tiedot…

  • Kristhor sanoo:

    mä oon varovainen näiden juttujen kanssa, koska oon kuullu, et jotkut on tullu hulluiksi esim. spiritismin takia.

  • Totuus sanoo:

    Luin ittekkin jotain että joku kaveriporukka oli menny kokeileen tätä juttua ja yks niistä sekos täysin. Toinen juttu jonka luin netistä oli että joku oli alkanu puhumaan sen kanssa ja kysyny milloon se kuolee. Niin vastaus oli etttä ” Nyt ” Niin sitten se säikähti niin kovin sitä että kaatus jotenki ja löi päänsä. Näistä kyl tiedä kuinka totta ne on mut. Kiinnostava juttu

  • XD Mixeri sanoo:

    Hmm… Peileistä puheenollen; tuskin niiden turhaan sanotaan ”avaavan oven toiseen maailmaan”. Monet nimittäin sanoo, että peilistä oikeasti näkee, jos haluaa. Ja JIM:iltä tuli tuossa vähän aikaa sitten dokumentti, jossa oli jotakin peiliin katsomisesta, se liittyi jotenkin johonkin itsehypnoosiin tjtn (siis se, mitä peilistä näkee)..

  • shakaali sanoo:

    testasin huvikseni… ei mitään muutosta peilissä. olin kynttilän valossa jne. jotenkin en ole yllättynyt 🙂

  • pallomasi sanoo:

    Mutta missä on Elvis elää-kummitelu tarina? 😀 anteeksi oli pakko lisätä tähän

  • Jempukka sanoo:

    Tää on tosi kiinnostavaa, itte oon lukenu tosta tosi monesta paikasta ja en oikeen tiiä uskallanko kokeilla.. Jonkun kaverin kaa voisi, mut tuskimpa yksin. Aika monet on sanonu nähneensä jtn, ja mua vähän pelottaa, jos itekki sit nään jotai. Mut oikeestaan mä kyl haluisinki nähä..

  • Möö sanoo:

    Vaikka itse kikkailen skeptisismin ja agnostisismin välillä, nyt on pakko sanoa: Älkää hyvät ihmiset menkö leikkimään sellaisen asian kanssa, jota ette tunne. Itsekin olen kuullut nuita tarinoita, joissa ihmisille käy huonosti, kun alkavat pelleilemään tuonpuoleisen kanssa.

    Minä tunnen/tiedän ihmisiä, joilla on jokin selittämätön kyky olla yhteydessä henkimaailmaan, ja oli se sitten todellista tai jotain joukkohypnoosia ja/tai harhaa, nämä henkilöt pitävät hemmetin hyvin huolen siitä, etteivät joudu tekemisiin pahojen henkien kanssa. Karoliina puhuikin tuosta ”valosta tulemisesta.” Tuntemani enkelit rukoilevat aina ennen ”yhteydenottoa.”

    Joo, itse en ole ihan varma, mitä mieltä tästä olen, mutta jotenkin tuntuu siltä, ettei pitäisi lähtä testaamaan… :I

  • Möö sanoo:

    Mitä hemmettiä, nyt on kyllä ollut joku automaattikirjoitus päällä itselläni! :O

    ”Tuntemani enkelit rukoilevat aina ennen “yhteydenottoa.” ”

    —> Tuossa piti olla että tuntemani ”henkilöt.” Mielenkiintoista… 😀

  • Totuus sanoo:

    Enää en näe mitään peilissä paitsi itseni. Mutta läsnäolon tunnen. Harhaa se oli tai ei niin mieleeni tuli juuri samat tiedot kuin täällä kerrottiin.

  • moiheidaa sanoo:

    älkää nyt…tää voi olla vaan suurta huijausta

  • Xul sanoo:

    On se jännä se ihmismieli, kehittää kaikenlaista kuvitteellista niin helposti. Ei tarvitse kaikkea nyt ihan todesta ottaa, mitä kerrotaan.
    Kokeilkaapas semmosta että hoette Chuck Norrisia toista tuntia peilin edessä niin sanotaan että hän itse tulee peilistä ulos ja lyö tajun kankaalle. Tietenkin tämmösestä mäjäyksestä ei muista enään joten on normaalia ettet muista tapahtunutta ollenkaan.
    Pitää pitää asiat ihan siinä todellisuuden rajalla, vaikka onhan se välillä ihan kiva mielikuvituksella leikkiä, kunhan ei sitä todesta ota. :——)

  • Laurent sanoo:

    Riippuu täysin mielikuvituksesta ja sen laadusta. Ihminen osaa itsesuggestoida itsensä näkemään vaikka mitä. Niinkuin esimerkiksi peiliin ilmestynyt teksti ”Service Temporarily Unavailable
    The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. ”

    …tai sitten te vaan olette kuormittaneet Mary-palvelua niin pirusti että se on oikeasti tukossa.

  • karoliina sanoo:

    Kokeilin tuota yöllä.Hui! siis maria seisoi peilissä.Säikähdin aivan kamalasti! juoksin äkkiä toiseen huoneeseen.Itkin siellä koko yön ja päätin etten koskaan enää aijo kokeilla tuota. Sain kauheat traumat siitä.Nykyään pelkään katsoa itseäni peilistä.En uskalla vain enää.Eihän maria ole tehnyt teille mitään pahaa.Pelkään naista kuollakseni,ja päätin lopettaa ton pelin. mutta toimii mahtavana halloween leikkinä 😀 kannattaa kokeilla.Mutta en aijo enää koskaan. yritän tässä juuri unohtaa asian.Kannattaa ainaskin kokeilla kaverin kanssa.voiko marialta kysyä rakkaudesta? suuttuuko se siitäkin? vastatkaa jos tiedätte.

  • LIAR sanoo:

    Siis ootteko ihan tosissanne että ootte Bloody maryn nähny peilistä?! Jotenkin tuntuu uskomattomalta. Nämähän asiat kiinnosatavat minuakin, mutta järki kieltää kokeilemisen. Mutta mikä järki siinä olisi että jotain kuolleita näkee ja kyselee niiltä.. Ei vaan mahdu kalloon. Mutta kertokaas, että ihanko tosissanne ootte?

  • RockHill sanoo:

    Itelle ilmesty vaan valkoisessa puvussa oleva lihava kuusikätinen hitleri jolla oli mäkkärin hampurilainen ja usa:n lippu kädessä….

  • Lollero sanoo:

    xDDDDD RocKHill xDDD tosi hyvä juttu D:DDDDDDD

  • Lollero sanoo:

    se joka koklaa tota nii pitää olla paperi jotta se henki saa kirjottaa sen siihen.mulla sama juttu.Äsken kokeilin mokomaa. Ja aloin nähdä kauniin naisen peilistä.Näytti ihan normaalilta joka oli äitini xDD joka tuli ovesta xdDD

  • böö xD sanoo:

    vois kokeilla tota bloody mary juttuu! mul on kyl pitkät mustat hiukset (oon hevari xDDD)… nii enyvey… kumminki voisin kokeilla tota ni en pelästyis ainakaa tota ku mul on mustat hiukset kute marylla

  • böö xD sanoo:

    …ja tota noi koitin äske en tapahtunu mitää..

  • böö xD sanoo:

    *korjaus* nyt näky jtn ku koitin uudestaa!! näin valkose meko! en nähny ketää muuta ! pelkä valkose meko!!

  • PNATS sanoo:

    mä en kyllä uskalla lähtee yksinää kokeilee tuommosta. oon meinaa kuullu kauheit tarinoita mitä voi käydä jos tommosta yrittää.

  • metallica sanoo:

    ollaan ite joskus kavereiden kanssa kokeiltu spiritismii ko oltiin 12 ja se jotenki toimi… mut ei me sitä jatkettu ko se oli vähä niinko henkien ”pilkkaa” tota bloody maryy mä oon ite kokeillu ja mun naama joten muuttu (tai sit kuvittelin :D) punaseks :O kaverilla toinen puoli naamasta jotenki harmaaks ja vähä mummomaiseks xD

  • Masto sanoo:

    Kuten Synti mainitsi, osa jutuista oli otettu Noidan käsikirjasta. Ja sitten tosta Bloody Marysta, itse en ole kokeillut, mutta ei ihan viitti testata. xD Mutta sitten on myös semmonen juttu, että kun sanoo 12 kertaa Candyman peilin edessä, niin pitäisi ilmestyä mies, joka murhaa. Se on kyllä semmonen kauhuelokuvakin. xD

  • Tiia sanoo:

    Olen toi toinen noist kirjoittajista, ja kun pari tyyppii sano et osa noist jutuist ois Noidan Käsikirjasta nii mä ja Leni ei olla kuultukkaa semmosesta kirjasta ^^’

  • Minää sanoo:

    Tiedän miten maria ilmestyy. Mielikuvituksesi tekee tuon. Jos sinua pelottaa liikaa ja et ajattele mitään. Mielikuvituksesi se vain laukkaa. Kamuni pakotettiin kokeilemaan sitä, kun hän oli kertonut sen meille. Ja kamuni tuli takaisin hän sai kamalan hengitys vian sen takia koska oli pelännyt niin paljon. Kamu raukkani tutisi, me rauhoittelimme toisen kamuni kanssa kamuani.

  • UsKo sanoo:

    She lived deep in the forest in a tiny cottage and sold herbal remedies for a living. Folks living in the town nearby called her Bloody Mary, and said she was a witch. None dared cross the old crone for fear that their cows would go dry, their food-stores rot away before winter, their children take sick of fever, or any number of terrible things that an angry witch could do to her neighbors.

    Then the little girls in the village began to disappear, one by one. No one could find out where they had gone. Grief-stricken families searched the woods, the local buildings, and all the houses and barns, but there was no sign of the missing girls. A few brave souls even went to Bloody Mary’s home in the woods to see if the witch had taken the girls, but she denied any knowledge of the disappearances. Still, it was noted that her haggard appearance had changed. She looked younger, more attractive. The neighbors were suspicious, but they could find no proof that the witch had taken their young ones.

    Then came the night when the daughter of the miller rose from her bed and walked outside, following an enchanted sound no one else could hear. The miller’s wife had a toothache and was sitting up in the kitchen treating the tooth with an herbal remedy when her daughter left the house. She screamed for her husband and followed the girl out of the door. The miller came running in his nightshirt. Together, they tried to restrain the girl, but she kept breaking away from them and heading out of town.

    The desperate cries of the miller and his wife woke the neighbors. They came to assist the frantic couple. Suddenly, a sharp-eyed farmer gave a shout and pointed towards a strange light at the edge of the woods. A few townsmen followed him out into the field and saw Bloody Mary standing beside a large oak tree, holding a magic wand that was pointed towards the miller’s house. She was glowing with an unearthly light as she set her evil spell upon the miller’s daughter.

    The townsmen grabbed their guns and their pitchforks and ran toward the witch. When she heard the commotion, Bloody Mary broke off her spell and fled back into the woods. The far-sighted farmer had loaded his gun with silver bullets in case the witch ever came after his daughter. Now he took aim and shot at her. The bullet hit Bloody Mary in the hip and she fell to the ground. The angry townsmen leapt upon her and carried her back into the field, where they built a huge bonfire and burned her at the stake.

    As she burned, Bloody Mary screamed a curse at the villagers. If anyone mentioned her name aloud before a mirror, she would send her spirit to revenge herself upon them for her terrible death. When she was dead, the villagers went to the house in the wood and found the unmarked graves of the little girls the evil witch had murdered. She had used their blood to make her young again.

    From that day to this, anyone foolish enough to chant Bloody Mary’s name three times before a darkened mirror will summon the vengeful spirit of the witch. It is said that she will tear their bodies to pieces and rip their souls from their mutilated bodies. The souls of these unfortunate ones will burn in torment as Bloody Mary once was burned, and they will be trapped forever in the mirror.

  • k@is@ sanoo:

    lol 😀

  • Paketzi sanoo:

    Kokeiltii pari vuot sitten kavereitten kaa koulun vessassa tota bloody marya. No arvatkaapa mitä tapahtui? Ei mitää.

  • Ghost Girl sanoo:

    Jaa Jaa itseaäni kiinnostaa Nuo vaimot ja hieman Bloody Mary 😀

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto