ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Muinaiset Astronautit – Ihmiskunnan suuret opettajat

Sveitsiläinen Erich Von Däniken esitti vuonna 1968 kirjassaan ”Vieraita avaruudesta”, että ihmiskunta sai aikanaan vaikutteita kulttuuriinsa avaruudesta tulleilta vierailijoilta. Eräs hurjimmista väitteistä, joita Däniken väittää todeksi on, että ihmisen kehitys on avaruuden sivilisaatioiden geneettisen tutkimuksen tulosta.

Däniken esittää useissa teoksissaan mielestään selviä todisteita siitä, että muinaiskulttuurien jäänteissä on runsaasti merkkejä avaruudesta laskeutuneista opettajista. Näitä ovat muunmuassa Perussa sijaitsevat ns.Nazcan linjat, jotka ovat Dänikenin mukaan muinaisten astronauttien lentokentän laskeutumismerkkejä. Lisäksi lukuisat kalliomaalaukset ympäri maapalloa esittävät Dänikenin mukaan avaruusolioita. Useissa kuvissa on selkeitä yhtymäkohtia nykypäivän ns.suippopäisen alienin määritelmiin.

Asioista voi, ja pitääkin olla erimieltä ja pyrkiä avarakatseiseen keskusteluun. Dänikenin on tulkinnut runsaasti eri kulttuurien pyhiä kirjoituksia, ja onkin löytänyt niistä lukuisia samankaltaisuuksia, kuten kuvaukset ”Jumalista, jotka saapuivat tähdistä ja jotka jonain päivänä lupasivat tulla takaisin”. Tiedetään, että Maya-intiaanien kalenteri päättyy vuoteen 2012. Entäpä jos luvattu paluu tapahtuu kyseisen vuoden joulukuussa?

Artikkelin kirjoitti MagicUFO ja sillä osallistuttiin Paranormaali Blogin artikkelikilpailuun. Osallistumisaikaa 15.2 asti.

Lähteet: fi.wikipedia.org, Däniken – V.E. Vieraita avaruudesta. 1968, Däniken – V.E. Takaisin tähtiin. 1969, Däniken – V.E. Tulimmeko tähtien takaa? 1972.

Mainos: Bookplus.fi – Kirjoja monenlaiseen makuun

Tykkäys ja jakotoiminnot:

33 kommenttia aiheeseen: Muinaiset Astronautit – Ihmiskunnan suuret opettajat

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Akatora sanoo:

    Noissa Nazcan linjoissa kyl ihmetyttää et miten ne ois voinut toimia vierailijoiden lasekutumismerkkeinä. Mut hienoja ne on kieltämättä.
    Tuo on kyl mielenkiintoinen teoria missä vierailijat olisi tuupanneet evoluutiota eteenpäin. Tullut usein itsekkin pohdittua samaa asiaa.

  • Korn sanoo:

    Jossainhan oli teoria että ne kuviot ovat lahja jumalille. Se vaan mietityttää että mille jumalille? Miksi pienet uhrilahjat tai piirrokset riittäneet? Ehkäpä siksi että kuvien pitää olla niin isoja että nuo ”jumalat” voivat nähdä ne kauas…eli ylös avaruuteen 🙂

  • ei-ihan sanoo:

    Mikseivät ihmiset voi ymmärtää, että Maya-kalenteri ei lopu vaan aloittaa uuden ”syklin”. Mutta muuten ihan kiva artikkeli.

  • jup jup sanoo:

    on ne nazcan linjat vaan ihmeellisen tarkkoja kuvia ja aika hyvä käsitys pitäny olla siitä miltä ne näyttää ylhäältä päin. ja se ”astronautti” kuva on kans aika kysymyksiä herättävä. niinku sekin et miks ne ei sit ole ”lentävää lautasta” sinne piirtäny? tai millä ne on tullu sieltä ylhäältä tänne maapallolle? siisti artikkeli ja mielenkiintonen.

  • Muuh sanoo:

    Dänikenin jalanjäljissä ratkoo tätä mysteeriä myös Zecharia Sitchin, joka on tutkinut/kääntänyt sumerialaisia savitauluja, ns. nuolenpääkirjoitusta ym. egyptiläisten ja mayojen systeemeitä. Hän on kirjoittanut useita kirjoja aiheesta joihin kannattaakin tutustua. Esim. 12th planet, Earth Chronicles 1 jne.

    Sumerialaisten tekstien pohjalta voi olettaa että kaikki vanhat polyteistiset uskonnot ja varsinkin Vanha Testamentti pohjautuu näihin teksteihin ja ne ovat ällistyttävän yksityiskohtaista kamaa.

  • thebel sanoo:

    Jospa avaruusolennot opettivat Mayaoja. Mayoilla oli erittäin tarkat tiedot tähtien ja planeettojen liikkeistä. He pystyivät laskemaan vuoden pituuden 1000 desimaalin tarkkuudella ja ennustivat jokaisen auringon- ja kuunpimennykseen tähän päivään saakka. Ja he tiesivät linnunradan keskipisteen ja kutsuivat sitä ”Pyhäksi puuksi”. Ja he tiesivät milloin valloittajat tulevat merten takaa. Legenda kertoo että he ennustivat maailmansodatkin.

    http://www.exitmundi.nl/Maya.htm

  • vuokralainen sanoo:

    Muistaisin että,Mayojen käärmejumala on tullut toisesta maailmasta,jos en nyt väärin muista

  • thebel sanoo:

    Ja on espanjalaisten vika ettemme tiedä millainen päivä 21.12.2012 on, koska valloittajat tuhosivat kaiken aineiston ja murhasivat 800 000 Mayaa. No ei se espanjalaisten vika ole vaan ainoastaan valloittajien 😀

  • Ogeli sanoo:

    Minä en suoralta kädeltä tyrmäisi, ihan hyvin on kuitenkin mahdollista tuollainen. Kukaan ei varmaan enää usko, että olisimme yksin tässä suuressa universumissa. Eri asia tosiaan on se, että onko täällä sitten käynyt kehittynyttä elämää. Olisihan se hienoa 😀

  • Hot the Pot sanoo:

    Vieraita avaruudesta on loistava kirja. Olen lukenut sen muutaman kerran, ja pidän siitä, että Däniken ei tuputa omaa näkemystään totuutena. Maapallolta löytyy paljon selvittämättömiä asioita ja paikkoja. Suosittelen lukemaan, löytyypi hyvinvarustetuista kirjastoista.

  • Markku sanoo:

    Ihan mielenkiintoista luettavaa Vieraita avaruudesta ja von Dänikenin muutkin kirjat ovat. Mitään vakuuttavuuden mestarinäytteitä miehen päättrelyketjut eivät kyllä ole, yleensä homma menee näin: ”Sitä ja sitä menneisyyden tapahtumaa/tarinaa/rakennelmaa ei ole vielä selitetty, siksipä syyn täytyy olla avaruuden vierailijoissa.”

    Kirjoissa esitettyjen väittämien todentaminen on ollut hankalaa koska mies ei aina anna hurjille jutuilleen kunnon lähdeviitteitä (tyyliin: ”kuulinpahan eräältä museon kuraattorilta, erään yliopiston professorilta”, jne.).

    Täytyy myös pitää mielessä että von Däniken on todistettavasti syyllistynyt enne kirjailijanuraansa petoksiin ja kavalluksiin: mies itseasiassa lähti VA:n julkaisun aikoihin suorittamaan muutaman vuoden kakkua. Kun Erich sitten aikanaan pääsi linnasta, oli ensimmäisestä kirjasta tullut DaVinci-koodimainen, maailmanlaajuinen bestseller, ja rahasta ei ole sittemmin puutetta ollut.

  • Haukka sanoo:

    ”Eräs hurjimmista väitteistä, joita Däniken väittää todeksi on, että ihmisen kehitys on avaruuden sivilisaatioiden geneettisen tutkimuksen tulosta.”

    Mitä todisteista tästä on? Jos ihmisen kehitystä piti avittaa niin mistä ne avaruusolennot tulivat, pitikö avaruusolentojenkin kehitystä avittaa toisten avaruusolentojen toimesta? Tässä alkaa muodostua paradoksi ja Dänikenin väite on muutenkin suoraan sanottuna typerä.

    ”Däniken esittää useissa teoksissaan mielestään selviä todisteita siitä, että muinaiskulttuurien jäänteissä on runsaasti merkkejä avaruudesta laskeutuneista opettajista. Näitä ovat muunmuassa Perussa sijaitsevat ns.Nazcan linjat, jotka ovat Dänikenin mukaan muinaisten astronauttien lentokentän laskeutumismerkkejä.”

    Eli sivilisaatio, joka kykenee matkaamaan avaruuden halki maapallolle, ei osaa laskeutua planeetan pinnalle ilman alkeellisten viivojen apua? Viivojen merkitys on sitäpaitsi selvitetty, ja niiden tekotapa myös. Niitä on tehty nykypäivinä käyttäen vain samoja menetelmiä, joita ihmisillä oli muinoin ja viivoja käytetään yhä uskonnollisissa rituaaleissa. Älkää aliarvioiko ihmisten omaa luovuutta.

    ”Lisäksi lukuisat kalliomaalaukset ympäri maapalloa esittävät Dänikenin mukaan avaruusolioita.”

    Useimmat maalaukset esittävät kyllä riistaeläimiä ja muita tuon ajan ihmiselle tärkeitä asioita. Kuvat eivät muutenkaan ole kovin yksityiskohtaisia, eli niistä ei voi vetää mitään johtopäätöstä, että ne esittäisivät avaruudesta tulleita olentoja.

  • Mikin sanoo:

    Kaikkiin on joku syy… O_o´´ mutta joihinkin juttuihin ei ole löytynyt vastausta….

  • spookynen sanoo:

    Joskus skidinä luin kotona kirjahyllystä löytämääni kirjaa, en muista mikä se Dänikenin kirjoista oli, tais niitä olla parikin. Jotenkin se tuntui sillon järkeenkäypältä, ja tuntuu vieläkin. Siis ne Dänikenin teoriat. Ainakin suurimmilta osin.
    (Ja miksi meiltä kotoa löytyi Dänikenin kirjoja..? Äiskä se on vissiin ollut enemmän ”ufo” kuin nykyään, hippivuosina vissiin lueskeltu kaikennäköstä 😉 )

  • Ada sanoo:

    JOS gozilla on totta niin kun ugot toi sen maahan niin ufoja on olemassa

  • Ada sanoo:

    *ufot

  • tavallinen jantteri sanoo:

    Artikkeli: “Lisäksi lukuisat kalliomaalaukset ympäri maapalloa esittävät Dänikenin mukaan avaruusolioita.”

    Haukka: ”Useimmat maalaukset esittävät kyllä riistaeläimiä ja muita tuon ajan ihmiselle tärkeitä asioita. Kuvat eivät muutenkaan ole kovin yksityiskohtaisia, eli niistä ei voi vetää mitään johtopäätöstä, että ne esittäisivät avaruudesta tulleita olentoja.”

    olipas järkevä kommentti…jos sinun mielestäsi useimmat maalaukset esittävät riistaeläimiä, niin sinun logiikalla muunlaisia esim. tässä kyseessä olleita kalliomaalauksia ei ole olemassa?? ja tottakai siinä tapauksessa jos niistä voisi epäillä edes hieman jotain kyseessä ollutta asiaa, niin kuvat olisivat niin epäselviä että niistä ei voi mitenkään päätellä mitään…jotain rajaa tälle skeptisyydelle, mieli avoimeksi 🙂

  • Haukka sanoo:

    ”olipas järkevä kommentti…jos sinun mielestäsi useimmat maalaukset esittävät riistaeläimiä, niin sinun logiikalla muunlaisia esim. tässä kyseessä olleita kalliomaalauksia ei ole olemassa?? ja tottakai siinä tapauksessa jos niistä voisi epäillä edes hieman jotain kyseessä ollutta asiaa, niin kuvat olisivat niin epäselviä että niistä ei voi mitenkään päätellä mitään…jotain rajaa tälle skeptisyydelle, mieli avoimeksi”

    Mitä aihetta on olettaa niiden esittävän avaruudesta tulleita olentoja? Ne yksinkertaisimmat tikku-ukkohahmot luolamaalauksissa voisi tulkita vaikka vampyyreiksi, zombeiksi tai miksi tahansa muiksi ihmismäisiksi mytologioiden olennoiksi. Mutta onko todella mitään aihetta olettaa niiden esittävän mitään muuta kuin ihmisiä?

    Itse olen nähnyt luolamaalauksissa ihmisiä tavallisissa puuhissaan, esim. metsästämässä keihäät kädessään (mutta te kai sanotte niiden keihäiden olevan todellisuudessa tälläisiä scifiaseita: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f8/SGStaffWep.jpg ).

  • Huttu sanoo:

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:Techo_de_Altamira_(replica)-Museo_Arqueol%C3%B3gico_Nacional.jpg

    tossa on esim. yksi kohtuu tunnettu kalliomaalaus. kuva antaa hyvää viitettä siitä miten hankalaa niitä on katsoa koska ovat niin jumalattoman vanhoja ja huono kuntoisia.

    kalliomaalauksissa oli tapana kuvata riistaa, ihmisiä ja erilaisia symboleja.

    Olen Haukan kanssa samaa mieltä, kun näissä maalauksissa on kuvattu ihmishahmoa, siitä ei voi todellakaan sanoa että onko se ihminen, tai avaruusolio you know.

    Ihmisen kuva on ollut varmaan aika lähellä tikku-ukkoa, joten Dänikenin tapauksessa hän hurmiossa varmaan näkee siinä avaruusolennon vaikka hänellä ei ole mitään konkreettista todistetta siitä.

    Ei ole mitään todistetta siitä että yhdessäkään ihmistä kuvaavassa kalliomaalauksessa olisi avaruusolento, ne ovat vain tikku-ukkoja joilla on silloin tällöin esim keihäs kädessä.

  • Muuh sanoo:

    On noista luolamaalauksista löytynyt muutamia ei-ihmistä muistuttavia kuvia, esim. seuraavissa linkeissä:

    http://www.alien-ufo-pictures.com/many-aliens.jpg

    http://www.inquiring-mines.com/images/ancient_astronauts/cave_art_tassili_mountains_02.jpg

  • Wespa sanoo:

    En sanois noita ainakaan tikku-ukoiksi. 😛

  • Haukka sanoo:

    Kyllä minä laskisin nuokin vielä ihmistä esittäviksi kuviksi. Pitäisi tuntea kyseiset kulttuurit aika hyvin ennen kuin voi sanoa, että ne esittäisivät jotain muuta kuin ihmisiä.

    Ongelmallista on se, kun noita väitetään avaruusolennoiksi eikä kukaan ole koskaan pystynyt todistamaan avaruusolentojen olemassaoloa taikka nähnyt oikeaa avaruusolentoa.

    Eli väitätte, että maalaukset näyttävät joltain jonka ulkonäköä ei oikeasti edes tiedetä.

  • Muuh sanoo:

    Kyllähän jotkut väittävät tavanneensa avaruusolioita, abduktoiduista sotilashenkilöihin, vaikkei heillä konkreettisia todisteita olekkaan. Toisaalta, jos eläimet ja ihmiset näyttävät suhteellisen aidoilta maalauksissa, miksei humanoiditkin ? Itse en tiedä mitä kuvat esittävät, mutta en laskisi noita ihmisen näköisiksi olioiksi.

  • Huttu sanoo:

    Kyllä ne ihan ihmisiä ovat. Ties vaikka noiden kulttuurissa on ollut tapana piirtää esim. pilakuvia kilpailevasta heimosta tai yhteisöstä. Tai miksei jopa jonkinlaisia varoitusmaalauksia vihamielisistä naapureista tai jotain. On hyvin yleistä että ihmiset vieläkin vähän värittävät tarinoitaan,en yhtään ihmettelisi jos tuon maalauksen tekijät olisivat vaikka joutuneet ryöstön tai väkivaltaisuuksien kohteeksi ja tekijöillä oli jonkin sortin sotamaskit päässä

    Noihin löytyy varmasti looginen ja normaali selitys

  • Muuh sanoo:

    Huttu tuntuu TIETÄVÄN kuvien esittävän ihmisiä, muttei kuitenkaan todista sitä millään konkreettisella tutkimuksella. Heittää vain ajatuksia ilmaan, niin kuin muutkin tekevät. Minusta taas on loogista ajatella, että maailmankaikkeuden miljardien ja taas miljardien tähtien joukosta löytyy planeettoja, joilla on elämää. Ja jos miettii, että sivistynyt ihminen on maapallolla temmeltänyt noin 10 000 vuotta, miten temmeltäisi esim. miljoona vuotta kehittyneempi entiteetti ? En tosin sano, etteikö Huttu voisi osua oikeaan, mutta jos pitää mielen avoimena, voi järjellä ajatella muitakin vaihtoehtoja. Usein todellisuus on tarua ihmeellisempää 😉

  • Huttu sanoo:

    No milläs mä nyt alan jotain konkreettista tutkimusta tekeen 😀 En nyt tietenkään pidä väittämääni/ehdotustani totuutena missään nimessä. On vain niin paljon tuntemattomia tekijöitä että noista ei oikeesti voi sanoa suuntaan tai toiseen minkäänlaisella varmuudella, voin vain antaa oman mielipiteeni 🙂 .

    Olisi kyllä mielenkiintoista lukea näiden kalliomaalauksien tutkijoiden mietteitä näistä oudoista kuvista, mitä mieltä he ovat? Ja miten Däniken on päätynyt sihen vaihtoehtoon että ne tosiaan ovat kuvia olennoista ?

  • Kerttu sanoo:

    Mua sit ottaa kaaliin kun aina Rauni-Leena Luukasta parjataan! Ei tässä NYT ole kukaan häntä parjannut, mutta milloin menee kaikelle kansalle jakeluun, että hän puhuu TOTTA! Ärsyttää, oli pakko sanoo jotain.

  • Kerttu sanoo:

    P.S. Noi luolamaalaukset tuossa yhdessä kommenttilinkissä näyttää todella muulta kuin ihmisiltä. Onpa olemassa ikivanha luolamaalaus, jossa ihminen ja dinosaurus on kuvattu vierekkäin. Luolamaalaukset kertovat usein shamanistisista näkymatkoista, että mitä siellä on nähty ja ne otukset ovat totta toisella todellisuustasolla ja joskus joku saa heihin yhteyden. Vähän niinku rinnakkainen todellisuus, you see.

  • shakaali sanoo:

    en minäkään lähtisi väittämään noita luolamaalauksia miksikään muuksi kuin ihmisiksi. onhan niissä samaa kuin nykyaikaisessa humanoidin stereotyypissä, mutta sekin on mielestäni vaan eräänlainen muuteltu versio ihmisestä. mietin toisinaan voisiko toisella planeetalla syntynyt elämänmuoto kehittyä niin samanlaiseksi kuin ihminen.

  • shakaali sanoo:

    otetaan muuten esimerkiksi maalaus ”huuto” http://koskikara.files.wordpress.com/2008/09/huuto.jpg

    samaa näköä kovasti… silti sen tiedetään esittävän ihmistä. noista kalliomaalauksista ei tiedetä oikeastaan mitään. tai mitä tekijän päässä on liikkunut.

  • jup jup sanoo:

    http://www.crystalinks.com/ufohistory.html Tossa on jotain maalauksia mistä se Däniken ois voinu saada ideoita…

  • Andreas sanoo:

    Zecharia Sitchinin ja yleensäkin virheellisten ancient astronaut- väitteiden paljastamista:
    http://www.sitchiniswrong.com/

  • eba sanoo:

    Piirretäänhän nykyisinkin ties minkälaisia alieneita tai hirviöitä ihan omasta päästä keksien, miksei sitten luola-ajalla?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto