ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Kuuhulluus

Kuuhulluudesta kun puhutaan, niin voidaan puhua jopa mielenhäiriöstä. Täydenkuun uskotaan vaikuttavan joihinkin ihmisiin. Kyseessä ei kuitenkaan ole pelkästään uskomuksesta ainakaan eläinkunnan edustajien taholla, koska joihinkin mereneläviin kuten meduusaan ja katkarapuihin, jotka täydenkuun aikaan uivat pinnan läheisyyteen. Myös useisiin syvänmeren eläimiin täysikuu vaikuttaa, vaikka näitä ei koskettaisi vuorovesi-ilmiö. Kuitenkin kuuhulluus sijoitetaan näennäistieteen piireihin.

Myös kansantaruissa esiintyvän pedon – ihmissuden, sanotaan kokevan muodomuutoksensa juuri täydenkuun aikaan.

Itse luokittelen itseni kuuhulluksi. Minulla on ollut useita vuosia masennus ja pahiten tämä masennustila iskee täydenkuun aikaan. En osaa selittää sitä, mutta olen myös täydenkuun aikaan hyvin levoton ja hermostunut. Nukkumisesta ei oikeastaan voi edes puhua täydenkuun aikaan.

Tässä vähän kaivelin netin syövereistä lisätietoa aiheesta ja silmääni osui tälläinen artikkeli, jossa kerrotaan kuun sähköistyvän täydenkuun aikaan:

”Täydenkuun aikaan kiertolaisemme suorastaan sähköistyy, Nasan tuoreessa tutkimuksessa todetaan. Ilmiö havaittiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1968, jolloin Nasan Surveyor 7 -luotain kuvasi Kuun horisontissa näkyvän oudon hehkun. Tuolloin ilmiön alkuperä jäi kuitenkin mysteeriksi. Nyt tutkijat uskovat, että hehkun syy oli sähköisesti varautuneiden hiukkasten sirottama auringonvalo.”

Linkki artikkeliin:  Ursa.fi/blogit

Onko teidän joukossa henkilöitä, jotka arvelevat potevansa kuuhulluutta? Mitä mieltä olette yleisesti kuuhulluudesta ja mistä se teidän mielestänne saattaisi johtua?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

53 kommenttia aiheeseen: Kuuhulluus

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • rezaR sanoo:

    Kaiketi kuuhulluus on kokijan itse luoma illuusio. Testata pitäisi, että miten tämä vaikuttaa sillon kun hänelle on uskoteltu täydenkuun oleminen. Tätä voisi verrta suoraan psykologin tekemään, kun kello kilahtaa, niin kuola valahtaa kokeeseen, jossa koiralle soitettiin, kelloa ennenkuin se sai ruokaa. Ajan mittaan koiran syljeneritys lisääntyi pelkän äänen kuullessaan.

  • tintsa sanoo:

    Olen kuuhulllu.yleensä(ja vain)täydenkuun aikaan unissakävelen paljon ja se on aika karmivaa…tuli nyt just mieleen että tiiä vaikka muuttusinki ihmissudeks tietämättäni 🙂 Tosin vain unissakävely on todistettu…toistaseksi.

  • Sanniwiuh sanoo:

    Oh, en oo tullut tätä ajatelleeksi. hyvinkin mahdollista että olen kuuhullu :—)

  • UFO sanoo:

    mää muutun täydenkuunaikana ufoks.

    Noen oikeesti.. Ei muhu ainakaa vaikuta….

  • karmiini sanoo:

    Täydenkuun aikaan tunnen oloni hyvin levottomaksi ja ”sähköistyneeksi”, joten teoria kuun sähköistymisestä on helposti ainakin minun uskottavissani. Koen toisinaan muitakin erikoisia sähköilmiöitä.

    Mielestäni näillä saattaa olla yhteys sairastamaani aivosairauteen, joka on aivojen sähköisen toiminnan häiriö. Asiaa ei tietääkseni ole koskaan tutkittu tieteellisesti, mutta samaa sairautta sairastavien keskuudessa olen joskus suorittanut pientä kyselyä ja saanut kuulla melko saman kaltaisista kokemuksista.

  • SirkkuPeekele sanoo:

    Pitääpäs testata en kyllä tähän mennessä ole yhdistänyt mitään oireita fullmooniin

  • Pete sanoo:

    Kaikenlaiset loiset, eli madot, bakteerit jne. ovat myös aktiivisimmillaan täydenkuun aikaan. Eli jos sinulla on kyseisiä loisia niin sitä kautta vaikutusta voi olla. Jos olisin kuuhullu niin ottaisin ”matokuurin” ja katsoisin auttaako se. Tähän löytyy kuureja luontaistuotekaupoista.

    Vaikutusta on myös todennäköisesti energiakehon kautta. Eli vahva veikkaukseni on että ns. herkät ihmiset tuntevat myös kuun energiavaikutuksen voimakkaasti. Tässä tapauksessa suosittelen opettelemaan jonkin tavan tasapainottaa ja rauhoittaa kehon energiavirtoja. EFT on yksi tosi hyvä työkalu siihen jota voi tehdä itselleen. Ja jos on tunnepuolen ongelmia niin EFT on myös siihen 100000 kertaa tehokkaampi kuin yksikään psykoterapia..kunhan sen tekee oikein.

  • Karvalakki sanoo:

    Itsellä on niin, että joskus täydenkuun yönä ei tule uni silmään, mutta paljon pahempi unettomuus iskee vasta täydenkuun yön jälkeisenä yönä, ja se unettomuus iskee myös uudenkuun jälkeenkin. En tiedä mistä tämä johtuu, mutta aina silloin kun juuri on ollut täysikuu tai uusikuu, niin väsymyksestä huolimatta en saa unta väkisinkään ennen viittä tai kuutta. Muuten täysikuu sitten saa aikaan korkeintaan jotain outoa yliaktiivisuutta, sillä täydenkuun iltoina ja öinä yleensä pompin paikasta toiseen ja on muutenkin jotenkin vieteri olo, mutta mitään karmeaa ei ole tullut koettua toistaiseksi 😀

  • Hutsinda sanoo:

    Olen kuuhullu! 😀 Täydenkuun aikana menen todella myöhään nukkumaan, verrattuna siis normiin kello kahdentoista aikaan. Täysikuun aikana menen kolmen tai neljän aikaan nukkumaan, ennen en saa ollenkaan unta. Piirrän sitten sen ajan. Ja aina piirrustukset onnistuvat.

  • metele sanoo:

    laitapaa hutsinda hulluuspiirustuksia jakoon

  • Wespa sanoo:

    Kuu vaikuttaa mielestäni aika monellakin tavalla.

    Tunnetuin ilmiöhän on kuun vaikuttaminen vuorovesiin. Ihminen on myös 75% (vai oliko enemmän) vettä.

    Kun olin viimekertaisilla Minä Olen -messuilla, niin siellä yksi nainen piti esitelmän kuusta ja sen vaikutuksista. Hän oli haastatellut erinäisiä ihmisiä ja mm. jonkin kunnan/kaupungin poliisi oli varustautunut täyden kuun aikaan (samaisena päivänä tai heti sen jälkeen), sillä silloin kyseisen poliisin mukaan sattuu eniten onnettomuuksia, rattijuopumuksia ym. Tämä siis ihan poliisin kokemuksen mukaan.

    Hän kertoi myös, että täyden kuun aikana tietyt kirurgit eivät suostu ollenkaan leikkaamaan, kun mm. veri ei hyydy niin helposti.

    Myös aika tunnettu fakta on se, että täyden kuun aikaan jos kasvattaa siemenestä/taimesta jotain, niin ei varmana lähde itämään. Tämä nainen (joka on muuten myös puutarhuri) kertoi, kasvattaneensa jotain joka aina lähtee yleensä itämään (ns. helppo kasvi), mutta ei lähtenyt (täyden kuun aikaan siis laitettu). No hän sitten odotti jonkin aikaa (oliko nyt viikon vai kuukauden tms.) mutta mitään ei tapahtunut. Lopulta hän sitten otti siemenen/taimen pois mullasta ja laittoi sen uudelleen multaan. Ja heti lähti. 🙂

    Hänellä oli omat kotisivutkin kuusta, sekä kuusta kertova kirja. Harmi kun en muista sen kotisivun osoitetta…

  • Wespa sanoo:

    Nyt löytyi. Kyseessä oli siis Anne Pöyhönen ja hänen kotisivunsa on tässä.
    http://www.ylakuu.com/suomi/

  • Sorrowtear sanoo:

    Itsellä sattuu olemaan tämä sama vika,täyden kuun aikaan ei ole puhettakaan että nukkuisin täyttä unta,koiranunta kylläkin. Se on vaivannut pienestä tytöstä asti 🙂

  • IcyCold sanoo:

    Mulla kuuhulluus on periytyny iskältä.
    Täydenkuun aikaan ei saa nukutuksi ja on kärttyisyyttä ja levottomuutta…. pepusta…

  • mayaku sanoo:

    mää muutun täydenkuun aikaa marsilaiseks.

  • Huttu sanoo:

    Njoo en oikein usko tohon Kuu js siemenet. Itse viherpeukalona tiedän että taimien ja siementen istutus voi mennä pieleen niin monella tapaa.

    Taidanpa seuraavan kerran testata itse istuttaa jotain täyden kuun aikana.

    Ja eihän siemeniä laiteta pussista suoraan multaan? Itse ainakin laittanut ne ensin itämään kosteaan astiaan ja vasta sitten ottanut toimivat itäneet siemenet ja laittanut multaan. Onko ihmekkään jos ei lähde 😀 Läheskään kaikki siemenet ei nääs toimi

  • CrrisU sanoo:

    No Mulla on Kuuhulluus , En saa unta ja Päätä särkee yms …

  • JJ sanoo:

    Kuu aiheuttaa vuoroveden nousut ja laskut, joten ihminen kun on 80 prossaa vettä niin jotenkinhan sen täytyy vaikuttaa..eikö? Ja sori jos tää tuli kahteen kertaan, mut en meinaa saada heti kommenttia näkymään..

  • Harri V. sanoo:

    Heippa, kai edes joillakin teistä on kissa.
    Ne muuttuvat usein aika levottomiksi täydenkuun aikaan. Ulos on päästävä vaikka sataisi kuin saavista tai olisi pakkasta, jolloin muuna ajankohtana pysyteltäisiin visusti sisällä kuivassa ja lämpimässä. Naapurillani on samoja havaintoja. Molempien kissat ovat leikattua mallia. Kaiken kaikkiaan ilmiö on kuulemani mukaan varsin yleinen. Koirani ei käyttäydy tuolla tavoin.

  • Korn sanoo:

    ”Ja eihän siemeniä laiteta pussista suoraan multaan? Itse ainakin laittanut ne ensin itämään kosteaan astiaan ja vasta sitten ottanut toimivat itäneet siemenet ja laittanut multaan. Onko ihmekkään jos ei lähde 😀 Läheskään kaikki siemenet ei nääs toimi”

    Riippuu ihan kasvista. Perheelläni on iso puutarha (siis sellainen jossa myydään kukkia/hyötykasveja) ja kokemuksesta tiedän että esim yrttien siemenet vain heitetään suoraan pussista multaan ja jätetään muovin alle itämään. Ja lähes aina ovat kasvaneet. Ei mitään ”esi-idätyksiä” siis. Tuo kylvön epäonnistuminen voi johtua niin monesta asiasta. Siemen on kylvetty liian syvälle, kosteus on liian korkea/alhainen, olosuhteet ovat muuten vain väärät…

    En silti väitä etteikö kuullakin voisi olla jotain tekemistä asiaan. Mummoni on usein valitellut ettei saa unta täydenkuun aikaan vaan yö menee pyörimiseksi. Itsekkin olen huomannut itsessäni pientä levottomuutta noina aikoina. Onhan maailmassa monta selittämätöntä asiaa…

  • KeyWay sanoo:

    Pistetäänpäs sut jonnekkin koppiin täyden kuun aikaan, niin että et tiedä että on täyskuu. Et muuten varmasti rupee mitään unissa kävelee tai muutu ihmissudeksi!

    Ite en saa yöllä unta kun on täyskuu… koska se hehkuu nii saatanan paljo ja paistaa suoraa ikkunast sisää sänkyyn.

  • WM_ sanoo:

    Viimeyönä näytti olevan täysikuu, oliko täällä hulluja?

  • Hexaa sanoo:

    joo. tuo kuuhulluus on kyllä 98% tosi.
    itse pitää ottaa tarkkailuun asia

  • Kyyrme sanoo:

    Itse en täydenkuun aikaan ole ikinä saanut unta ja muutenkin tulee levoton oli. Pakko mennä ulos palloilemaan. On ollut vaan yöhommia viime aikoina enkä ole unettomuutta enään huomannut. Liikkua kyllä piti ja paljon. Ainakin tuossa torstai-perjantai välisenä yönä.

  • em. sanoo:

    Eilen oli siis täysikuu? Se selittääkin miksi meni niin kauan saada yhden haaverin verenvuoto tyrehdytettyä… aika pelottavaa suorastaan.

  • Hexaa sanoo:

    kyllä kyllä..

  • joku vain sanoo:

    olen kuu hullu !! Jollakin se vaikuttaa paljon ja erillailla !! Joillakin vähän !! Ja joillakin ei ollenkaan !! Ei saa nukuttua , pyörii sängys ja yrittää nukkua ja ei saa unen päästä kiinni !! Ja tosi paljon muita juttuja tapahtuu !!

  • Otavainen sanoo:

    Olen nk. kuuhullu. Täydenkuun aikana en saa unta öisin..itse ajattelen tän johtuvan siitä, kun talvella pimeällä nukun paljon ja aktiivisuuteni on huipussaan valoisaan aikaan..eli kesällä. täysikuuhan valaisee voimakkaasti. Minuun myös tehoaa nämä kirkasvalolamput erittäin hyvin.(kaamosmasennus syndrooma)

    Olen periyttänyt ominaisuuteni poikaani..keväällä ensimmäisillä valoisilla öillä hän ei nuku lainkaan mutta ei ole väsynytkään..ja kuutamoöisin hän kukkuu myös ylhäällä.

    mielestäni kuuhulluus liittyy jotenkin melatoniiniin ja serotoniiniin..ja sitä kaytta milelialaan sekä vireystasoon.

  • Frau sanoo:

    Tietenkin täysikuu vaikuttaa hulluuteen! Olen kuullut myös kuun vaikutuksen hiustenkasvuun siten, että jos hiukset leikataan ennen täyttä kuuta, ne kasvaa hetkessä uudestaan ja jos hiukset leikataan täydenkuun jälkeen, niin lyhyinä pysyvät. Sama pätee pajukoihin yms. ehkä jopa rikkaruohoihin – kannattaa kitkeä vasta täydenkuun jälkeen. Kuun asema kannattaa ottaa huomioon hienovireisemminkin esim. jos istuttaa puita – mutta tuolloin pitäisi huomioida myös tähdet jne.

    Se vasta ihmeellistä olisi jos täysikuu ei vaikuttaisi – onhan se tuossa meidän ihan vieressä. Jännä että sitä ei ihmetellä, mutta jospa samalle etäisyydelle tulisi toinen maapallo!

    ”Täysikuu, tuo ihme öisen taivahan!”

  • Louhikärmes sanoo:

    Minä reagoin kuun kasvamiseen. N. viikon verran ennen täysikuuta joko nukun huonosti tai näen kaikenlaisia omituisia unia. Usein en edes ole huomannut, että kuu on suurenemassa, vaan ihmettelen vain huonoa nukkumista. Vasta jälkeenpäin tajuan unettomuuden johtuneen kuusta, kun huomaan täydenkuun möllöttävän.

  • solidmage sanoo:

    Tässä yksi tunnettu esimerkki kuuhullusta.
    Ed Gein http://fi.wikipedia.org/wiki/Ed_Gein

    Video dokumentti hänestä. http://www.youtube.com/watch?v=-wSGmrwvPwk

    Dokumentissa ei tosin paljoa puhuta tuosta kuuhulluudesta.

  • Lisätietoja aiheesta sanoo:
  • rezaR sanoo:

    ”Tunnetuin ilmiöhän on kuun vaikuttaminen vuorovesiin. Ihminen on myös 75% (vai oliko enemmän) vettä.” Ja tosiaan tämän aiheuttaa kuun painovoima…

  • little green man sanoo:

    ootte kaikki hulluja ilman kuuta, jos uskotte tähän :–D?

  • rezaR sanoo:

    ”ootte kaikki hulluja ilman kuuta, jos uskotte tähän :–D?” Ei oltas olemassa ilman kuuta.

  • Nebula sanoo:

    ootte kaikki hulluja, jos uskotte että kuu on olemassa. Se on pelkkä harhakuva jonka silmienne verkkokalvot välittävät aivoihin.

  • Cacarooo sanoo:

    Minä olen kuuhullu. Minulle tapahtuu täydenkuun aikaan voimakas virtaus joka sen tekee, Tuijotan parvekkeelta täysikuuta tuntikausia. Jopa koko yön.

  • BlackDeath sanoo:

    Itsekin saan huonosti unen päästä kiinni, kun on täysikuu, mutta se ei oo mitään verrattuna siihen, kun joku kuolee tästä talosta..Silloin en nuku koko yönä..

    Täysikuu on lumoava ja kaunis..Iltaisin kuu näkyy makuuhuoneen ikkunasta.

  • bethiess sanoo:

    Meillä podetaan kaksinkerroin kuuhulluutta; minä ja äitini. Olemme istuneet monet yöt valveilla, käyden vain katsomassa onko toinenkin hereillä.

    Kummallakin on kyllä muutenkin unihäiriöitä, mutta vahvistuu selvästi täydenkuun aikaan.

  • rp sanoo:

    Itse uskon että kuun vetovoima voi jotenkin vaikuttaa ihmiseen. sillä vetäähän se meren vettäkin puoleensa ja tuottaa näin vuoroveden… miettien että ihmisessähän on valtaosa nestettä

  • themio sanoo:

    juu oon samaa mieltä ku RP. itsekki uskon potevani tuota kuuhulluuta. Ja kärsin myös pahoista unihäiriöistä jotka pahentaa sitä vielä ennestään.

  • minä tässä vain sanoo:

    Itse nukun erittäin huonosti täyden kuun aikaan ja näen paljon painajaisia.

    En itse kiinnittänyt asiaan kummemmin huomiota, ennen kuin tuttavani sanoi asiasta. ja seurattuani tilannetta, huomasin sen liittyvän täysikuuhun. Eli vaikka en tietäisi, että on täysikuu, niin silti nukun huonosti. Joskus olen myös jälkeenpäin hoksannut, että eilen oli täysikuu ja taas nukuin sillon huonosti. 🙂

  • Jejj sanoo:

    Eiei, en kärsi kuuhulluudesta

  • Holy-Trinity sanoo:

    *Minulle Tulee Usein Täydenkuun Aikaan Hyvin Levoton Olo../Uni ei Tule Millään…ja Usein Jopa Tiedän,Kun Tulee Tietty Olo,Silloin On Täysikuu..Ja Kun Käyn Katsomassa taivaalle siellä Se Kuu Mollottaa…Olen Kokenut Myös enne Unet,Hyvin selkeinä..Ja Moni Niistä On toteutunut erittäin Tarkasti..vaikka Unen Jälkeen On Tuntunut Oudolta ’Ettei Näin Voi Käydä’…Mutta noin 3kk-6kk jälkeen Olen Kokenut unen Todellisuussa Täysin..Ja silloin On Tullut Ns. De-ja-vu, että Näin tämän Unessa 3-6kk Sitten…olen myös herkkä ihmis-tuntija…Tapasin sattumalta ihisen,jota en ollut koskaan tavannut.Ja siinä keskustellessamme hän sanoi menevänsä Afrikkaan Töihin, Siihen tokaisin että kyllä Sun Shamaanin Korut kaupaksi menevät…jolloin tyttö Kalpeni, ja kysyi ’Mistä Tiesin hänen olevan shamaani’..En tiedä mistä se lause päähäni tuli..mutta keskustelun jatkuttua hän kertoi olleeensa lapissa 4v. Shamaanin opeissa ja 5v.Venäjällä..Haluaisin Kehittää voimiani..Iso-Äitini Oli Hyvin Voimakas Tietäjä, joka tiesi sukulaisten kuolin-ajat päivälleen…olen juuriltani Suomen/Unkarilainen..en Pelkää Asioita, Mutta haluaisin kehittyä paremmaksi ja herkemmäksi…en vain tiedä miten…eiköhän se elämä minut johdata oikealle polulle…Kaikkea Hyvää Kaikille Tällä Sivustolla Kävijöille..Ja Ylläpitäjille.. T: Kristian

  • huihui sanoo:

    ei itselläni ole hajuakaan mistä se johtuu, yönuet, ne menee melkein paremmin täydenkuun aikaan, mutta rupean käyttäytymään hullusti, juoksen ulos, piiloudun, vetäydyn omaan kuoreeni, mietin asioita, joskus tulee masentunutkin olo.

    en edes itse tiedä mitä kuuhuluus on, vaikka lasken itseni sellaiseksi.

    Jostain syystä myös koen kuun itselleni hyvin rakkaaksi ja tärkeäksi :o!

  • Mercury sanoo:

    Pidän itseäni skeptikkona. Kuitenkin tiedän tarkalleen milloin on täyden kuun aika, vaikka taivas olisi pilvien verhoama. Huonosti nukutun yön ja levottoman, jopa yllättävän energisen olon syyn voi poikkeuksetta tarkistaa aamulla sitten kalenterista.

    Olen ’lunatic’ ja sille en voi kai mitään. 😀

  • Mercury sanoo:

    Se on sitten vuoden 2010 suurin täysikuu ensi yönä > http://www.spaceweather.com/

    😉

  • Bermudan Jeppe sanoo:

    no huhhuh…nyt alko ihan oikeesti pelottaan toi uutinen suurimmasta täysikuusta. Oli muuten elämäni unettomin yö.
    Yleensä kun nukun huonosti,pyöriskelen sängyssä,on levottomat jalat.Uni on katkonaista ja heräilen täysin pirteänä keskellä yötä.Tuommoset hankalat yöt sujuu yleensä niin että vasta neljän -viiden aikaan saan eka kertaa edes unen.En seuraile kalenterista kuun kiertoa joten täysikuusta hoksaakin muistuttaa vasta äiti, kun unettomuuttani valittelen.
    Nyt oli sellanen yö etten nukkunu yhtään, ja se ei oo tavallista. Kamalan levoton olo ja jotenki kaikki aistit herkisty kauheesti. Jokainen pikku ääni kuulu isosti ja haittas mun keskittymistä unensaantiin.Aamulla lähettin reissuun viiden jälkeen ja koko päivä touhuttiin ja käveltiin.(joten uni olisi tullut tarpeeseen!)
    mutta nyt, kello menee jo yhtä ja vaikka ajattelu alkaa pätkiä ja kirjoittelen hassuja, mua ei ollenkaan nukuta. Ehkä tämä on sitte sitä luovaa aikaa, joka kannattaisi vaan käyttää hyväkseen.

  • Tre-a sanoo:

    Ensi yönä taitaa sitten jälleen valvoa suvun naiset kolmessa polvessa saman katon alla. Uskon vahvasti, että tämä on perinnöllistä ja sille pystytään löytämään luonnollinen selitys. Olisi jännä, jos joku tutkija tutkisi esim. magneettikuvalla, reagoivatko aivot kuun kierron eri vaiheissa eri tavoin.

  • Ogeli sanoo:

    Täällä ilmoitautuu yksi kuuhullu. 😀

    Viime päivinä nukkuminen on ollut käytännössä mahdotonta ja muutenkin on ollut levoton olo. Todella rasittavaa, varsinkin kun tuota jatkuu vielä useita päiviä.

  • lordi sanoo:

    oudot jutut häiritsee miuu

  • Nigge sanoo:

    BTW…. ihminenhän on aikalailla vettä! Kuu vaikuttaa myös merien nousuun ja laskuun? Olenko oikeilla jäljillä vai laitetaanko kuuhulluuden piikkiin… 😀

  • viple sanoo:

    Mulla ainakin vaikein yö on nousevan kuun aikaan, kun on vielä 3 yötä jäljellä täysikuuhun. Uni on katkonaista ja aamulla tuntuu kuin ei olisi nukkunut ollenkaan. On kyllä todella jännä ilmiö. 3-8 vanhana tuli aina samana yönä käveltyä unissa ympäri taloa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto