FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Intialaiset tiedemiehet löysivät elämän merkkejä kuusta

Indian Space Research Organisation (Isro) on löytänyt elämän merkkejä kuusta.

Intian Chandrayaan-1 löysi merkkejä orgaanisesta materiasta kuun pinnalta. Kuusta löytyi mm. hiiltä, joka on yksi elämän edellytyksistä. Hiilen kiertokulku on eräs elämälle keskeinen luonnon kiertokulku.

Samantapaisia päätelmiä tehtiin jo vuonna 1969 Apollo-11:sta toimesta, mutta tuolloin sen aikaisten laitteiston huonouden takia tiedemiehet eivät voineet varmistaa löytöä.

Aikaisemmin kuussa on havaittu olevan vettä ja nyt myös hiiltä. Nämä voivat mahdollistaa elämän kuussa.

Lähde: dnaindia.com

Lue myös kuusta löytyneestä vedestä: paranormaaliblogi.net/index.php/2009/09/25/kuustakin-loydettiin-vetta

Tykkäys ja jakotoiminnot:

9 kommenttia aiheeseen: Intialaiset tiedemiehet löysivät elämän merkkejä kuusta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • SirkkuPerkele sanoo:

  olipa yllätys. NOOT.

 • Sämi sanoo:

  He. aika hiano pakko myöntää. Mahdollistaisiko tuo kuussa elämisen??

 • JP sanoo:

  Sämi: Öö.. ei? Ilman ilmakehää on ihmisten vähän paha elää.

 • Aqua vitae sanoo:

  JP, kuka on puhunut ihmisistä ^^
  Mutta artikkelin kirjoittajalle, otsikko on vähän harhaanjohtava.

  Tässä kun on mielestäni kyse samasta, jos löytäisin keittiön lattialta vettyneen suolakurkun viipaleen ja kirjoittaisin, ”kokkaaja löysi hampurilaisen merkkejä keittiön lattialta”.
  Eikö parempi kuitenkin olisi ”kokkaaja löysin hampurilaisen ainesosan keittiön lattialta” ?

 • Thebel sanoo:

  Kuulla on kyllä ollut ilmakehä, mutta vulkaaninen toiminta loppui, ja kappale jäähtyi, jolloin ilmakehä katosi avaruuteen.

  Ties vaikka miljoona vuotta sitten siellä kukoisti elämä. Tiedemiesten mukaan myös marsissa on voinut olla elämää ihan vasta, kenties alle miljoona vuotta sitten.

  Tuo kappaleen jäähtyminen on paha paikka elämälle, meillekkin käy samoin, sitten vieraat sivilisaatiot tulevat ihmettelemaan, onko täällä joskus ollut elämää, tällä kylmällä ja karulla planeetalla 😀

 • turret tusk sanoo:

  elämää kuussa?.. eihä sielä voi elää!

 • Apinateoria sanoo:

  Et sinä voisikaan elää siellä, mutta ehkä joku bakteerinkaltainen voi. Ethän voisi elää omillasi juuri missään päin maapalloa ilman yhteiskunnan tarjoamaa tukea.

 • Apinateoria sanoo:

  Korjaan sen verran että kuuhun tosiaan suunnitellaan pysyvää tukikohtaa. Jos sinne rakentaisi kehittyneen infrastruktuurin, se voisi olla ainakin teoriassa täysin omavarainen.

 • turret tusk sanoo:

  niin no voisihan sitä joku bakteerinkaltainen kuussa elää mutta ei ihmiset sillä ei kuussa ole elämän mahdollisuutta ihmiselle..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot