ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Punaista sadetta Intiassa

Intiassa satoi punaista vettä vuonna 2001. Punainen sade kesti muutaman kuukauden ajan.

Jotkut kerkesivät jo heitellä ilmoille, että kyseessä oli merkki maailmanlopusta, mutta sellaista ei tullut.

Punaista vettä tutkittiin mm. mikroskoopilla ja siitä löytyi verisoluja, mutta tarkemmat tutkimukset osoittivat, että niistä ei löytynyt DNA:ta.

Tällä videolla kerrotaan tapauksesta lisää.

Kiitos vinkistä Oskulle. 🙂

Mitä mieltä sinä olet? Oliko kyseessä jotain paranormaalia?

Lisää punaisen sateen tutkimuksista voit lukea täältä:
http://en.wikipedia.org/wiki/Red_rain_in_Kerala

Tykkäys ja jakotoiminnot:

34 kommenttia aiheeseen: Punaista sadetta Intiassa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Kristhor sanoo:

    todella kiintoisaa! mutta mistä, miksi ja miten noi solut ovat tulleet maahan?? eikös niiden olisi pitänyt tuhoutua ilmakehässä??

  • Kristhor sanoo:

    Wikipedia:
    ”Tiedetään, että ensimmäisen punaisen sateen aikoihin putosi ilmakehään meteori”

    Ahaa nyt ymmärrän. tämä on kuin suoraan scifi leffasta 😀 Mutta en kyllä arkipäiväistä selitystä keksi, kun ottaa huomioon, että sade kesti pari kuukautta

  • Grandimies sanoo:

    Tämähän näytettiin 14. päivä heinäkuuta eli eilen televisiossa ykkösellä tai kakkosella suomenkielisillä teksteillä varustettuna.. Todella mielenkiintoinen tapaus ja tuo skeptikkojen selitys meteorin törmäämisestä lepakkoihin on naurettava.. Jos meteori törmää lepakkoparveen ja aiheuttaa verenpurskahduksia niin ei siitä verta kyllä 2 kuukauden sadetta varten riitä, sen nyt tietää idioottikin.. 😀 Ja varmasti tiedemiehet olisivat tutkimuksissaan huomanneet veren olevan lepakkojen verta, mutta kun ei ole!

  • punssi sanoo:

    tosin se että sade olisi sisältänyt veri soluja, saattaa olla tyystin perätön huhu..Punainen sade saattaa olla kyllä täyttä totta äkkiäkös siitä lähtee juttu liikkeelle että se oli verta!

  • JayJay sanoo:

    Njaa… Kiinnostavaa.. Tuskin se verta oli… Joku näitä maailman ihmeitä 😮

  • JayJay sanoo:

    Tulee muuten ”Maailmojen sota” mieleen tästä tapahtumasta

  • aIMKILLA sanoo:

    SELVÄSTI SINÄ VUONNA KUN WTC-ISKUT TAPAHTUI, TÄSSÄ ON HENKIVALLOISTA KYSE !111

  • Satunnainen Vieras sanoo:

    ”Red rain in India”-googlehaku antaa jo tuloksia. Onhan se kiva, että keksitään mielikuvituksekkaita selityksiä asialle, mutta kannattaa tosiaan tutkia asiaa useammastakin lähteestä. Asiasta wikipediassa englanniksi: http://en.wikipedia.org/wiki/Red_rain_in_Kerala . Ja kuten aina, artikkelin loppupuolelta löytyy lähdetiedot joista voi tutkia asiaa tarkemmin.

  • Hexaa sanoo:

    Siis kyllä tuo sade on tosi asia, näin on oikeastikkin tapahjtunut ja kyseinen punainen sade kesti useita päiviä/ viikkoja.

    itse myös epäilen tuon punaisen nesteen olevan mitään verisolun kaltaista.
    kyseisessä nesteessä ei ole ollenkaan dna:ta. ja kaikkialla maapallon elimistöissä sitä pitäisi olla paitsi ehkä siinä lepakon veress’ mutta se nyt oli aivan naurettava väite.

    joka tapauksessa oletan että kyseinen neste on tullut jäätyneenä tai jossakin muussa muodossa komeetan mukana joka on ohittanut / osunut maahan ja räjähtänyt ilmakehässä. jonka jälkeen nuo nuo solut sitten satoi maahan..

    tuota väitettä tukee sekin, että todistajat ovat kuulleet ison räjähdyksen ennen tuota sadetta.

  • SuoMursu sanoo:

    Siellä on vaan joku black metal bändi tappamassa enkeleitä.

  • little green man sanoo:

    jaa.. oon kuullut että saat*na tai jokin jumalan tapanen laskettaa ”kirouksen”, ja alkaa sataa punaista vettä, ja alkaa ukkostaa, ja salamat muuttuu myös punaseksi, kun ”demoni” tai saat*na on vihainen jollekkin tietylle ”alueelle”, ja jos on tehty saat*nanpalvontaa jossain, nii siellä ilmenee sama ilmiö, koska he ovat kutsuneet saat*nan, en ole varma luinko ton jostain kirjasta vai netistä, tai katoinko telkkarista, mutta elokuvasta tai mistään satukirjasta tuo ei ollut, sen muistan.
    en tiedä sitten mikä juttu tää on

  • matti69 sanoo:

    http://www.telkku.com/tiedot?oid=2009071423200
    Prisma: Elämänsiemeniä ulkoavaruudesta

  • Huttu sanoo:

    Jos luetaan kunnolla tuota wikipedian englannin kielistä tekstiä niin ei siinä sanota että ne olivat verisoluja, vaan verisolun tapaisia morfologisesti.

    Eli ne oli keskeltä painuneet kasaan niinkuin verisolut…

    EIVÄT OLLEET SIIS VERISOLUJA!! Ihan niinku vinkkinä tolle otsikolle…

    Mutta erittäin jännä juttu kyllä.

  • joint sanoo:

    eilen tästä tuli dokumentti tv:st, sattumalt katsoin ja ei välttämät oo kaukaa haettu teoria

  • Huttu sanoo:

    Joo onhan se ihan mahdollista että meteorien mukana tulee erilaisia organismeja. Mitä kaikkea sitä onkaan vuosien saatossa satanut planeetan pinnalle.

    Voihan se olla niin että kun jonkinlainen jäinen meteori on saapunut maan ilmakehään, on siitä sen kuuman ilmakehään saapumisen aikana höyrystynyt irti noita organismeja, ja sitten sateen mukana tullut maan pinnalle. Ovat varmaan olleet jossain itiömäisessä tilassa niin ovat kestäneet kovaakin kohtelua

    Tai sitten kyseessä on niinkin yksinkertainen selitys että tuulen pyörteet ovat jostain nostaneet ilmaan punaista hiekkaa tai pölyä, joka on sitten myöhemmin tullut sateen mukana alas.

    Onhan niitä nähty esim kaloja satavan taivaalta kun pyörremyrskyt ovat napanneet mukaan mereltä

    Sitten he ovat tutkineet organismeja joita ovat löytäneet vedestä mutta ne ovat tyyliin oikeasti peräisin maasta tai jostain muusta astiasta mihin sitä vettä on kerääntynyt

  • Jani sanoo:

    Olen kanssa sitä mieltä että meteoriitin tai komeetan mukana tuo kyseinen ”veri” on täytynyt tulla. Se on tosin täysi mysteeri että mitä tämä ns. ”veri” sitten voi olla. Lisää tutkimuksia vaan tähänkin asiaan tarvitaan.

  • Thebel sanoo:

    Vai että punaista sadetta, hmm saattaa johtua siitä että Intiassa ei oikein välitetä mitä ne tehtaistaan ilmoille päästää. Vastaan siis että syypää on Intian ”teollisuus” Ties mitä kemikaaleja ne on päästelly.

  • Nebula sanoo:

    ”Tuskin se verta oli”

    Ei ollutkaan , vaan punaista nestettä joka sisälsi verisoluja..(huoh)

  • Huttu sanoo:

    ”Ei ollutkaan , vaan punaista nestettä joka sisälsi verisoluja..(huoh)”

    eikä edes sisältänyt verisoluja vaan partikkeleita jotka olivat verisolun muotoisia, eli keskeltä kasaan painautuneita

  • joint sanoo:

    ei se oo tehtaiden molekyylejä.. Ne oli jtn pieneliöitä joissa ei ollu ollenkaa dna:ta.. ei sellaisia tehtaiden piipuista tule?

  • Jos tietäisin totuuden ! sanoo:

    Jumala se siellä vaan on maalaillut mökkiään punamullalla! Näin on näreet.

  • Osku sanoo:

    tuo tuli samana päivänä jimiltä tuo dokumentti ja siinä sanottiin että Solusta löydettiin DNA vaikka ensin sanottiin ettei löydetty muttta tutkija sano että sesolu on ulkoavaruudesta kotoisin. ja epäilivät että ihmisetki o kehittyny tuolla tavalla.

  • Osku sanoo:

    ja veden punaisuus johtu siitä komeetan räjähdyksestä eikä mistään tehtaista

  • Osku sanoo:

    ja joku ääliö oli epäilly että komeetta oli törmännyt lepakkoparveen xDDD eihä se olis mahollista että lepakon verta satain kuukausia ja ei ollu lepakon riekaleita : D

  • rezaR sanoo:

    ”ei se oo tehtaiden molekyylejä.. Ne oli jtn pieneliöitä joissa ei ollu ollenkaa dna:ta.. ei sellaisia tehtaiden piipuista tule” Kaikilla eliöillä on dna.

  • henkka sanoo:

    huhhu

  • henkka sanoo:

    Hmm…saattaa olla että se oli jumalalta varoitus jostain.

  • Masterpiece sanoo:

    Aika mielenkiintoista. Eikös jossain Venäjällä satanut keltaista luntakin tässä joskus. Siperiassa vai missä se nyt oli.

  • Niiki sanoo:

    HEY! nyt äkkiä tänne joku NORMAALI selitys tälle :'( OIKEESTI!!!

  • killokki sanoo:

    Jos normi selitystä kaipaat, ala itse tutkia! Itellä ei ainakaan tulisi muuta järkevää selitystä mieleen kuin toi meteori. Ja jos se ois verta, nii kyllä siitä jtn DNAta pitäis löytyä.
    Ja noista kalasateista. Miksi juuri kalat? Onhan sitä sammakkosateitakin ollut. Mutta miks sitten ei oo satanu muuta kuin kaloja/sammakoita? oishan se ihan järkevää jos jtn muutakin tulis kalojen lisäks esim. levää. Sorge, poikkesin kyllä vähän asiasta 😀

  • Verijuoppo sanoo:

    Killokki, kala/sammakkosateet voivat todennäköisimmin johtua vesipatsaista (veden päällä kulkevista pyörremyrskyistä), jotka imevät niitä vedeneläviä mukaansa (esim. kaloja ja sammakoita.) Ja kun vesipatsas heikkenee, niin se voi nakata kalat ym. veden elävät kilsojen päähän, riippuen tietenkin tuulten voimakkuudesta.. Siinä selitys kala/sammakkosateille. 😀

    Mutta tuo video oli aika jännä sinänsä. Aika hankala kuvitella jotain solueliöitä satavan maahan.

  • NIke sanoo:

    ei tossa mitään paranormaalia oo

  • Miley sanoo:

    No mun mielestä toi on aika siistiä, mutta miten siitä ei löytynyt mitään DNA:ita, jos se kerran oli jotenkin verimäistä tai jotain sinne päin? Miten se on mahdollista? Voisitko ylläpitäjä vastata mun kommenttiin?

  • jussee sanoo:

    V

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto