ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

2009 Heinäkuun viljapeltokuvioita

Aikaisemminhan kirjoittelimme ja näytimme kuvia kesäkuun alkupuoliskon ja loppupuoliskon viljapeltokuviosta. Nyt käsittelemme heinäkuussa ilmestyneitä kuvioita.

Tässä esittelyssä muutamia Britanniaan heinäkuun loppupuolella ilmestyneitä kuvioita.

Milk Hill, Nr Stanton St Bernard, Wiltshire. Ilmoitettu 2 heinäkuuta.

West Down Gallops, nr Beckhampton, Wiltshire. Ilmoitettu 4 heinäkuuta.

Silbury Hill, nr Avebury, Wiltshire. Ilmoitettu 5 heinäkuuta.

Martinsell Hill, nr Wootton Rivers, Wiltshire. Ilmoitettu 19 heinäkuuta.

Smeathe’s Plantation nr Ogbourne Down Gallop, Wiltshire. Ilmoitettu 24 heinäkuuta.

Mielenkiintoisia kuvioita ilmestyi siis heinäkuussakin. Kolibrimainen kuvio, mayatyyppinen kuvio, lumihiutaleelta näyttävä kuvio, sekä muuta mielenkiintoista.

Mitä mieltä olette heinäkuun kuvioista? Mitä kuvioilla yritetään viestittää?

Lisää kuvioita ja lisäkuvia lähteestä. 🙂

Lähde: http://www.cropcircleconnector.com/2009/earlyjuly2009.html http://www.cropcircleconnector.com/2009/latejuly2009.html

Tykkäys ja jakotoiminnot:

58 kommenttia aiheeseen: 2009 Heinäkuun viljapeltokuvioita

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Wespa sanoo:

    Ihan sivutietona, että ATS:ssä oli aikoinaan juttua, että tuo eka kuvio olisi varmistunut feikiksi. Muistaakseni joku kertoi tuon ilmestymisestä etukäteen tms.

  • jetbox sanoo:

    mitäpä noihin lisätä, joko ihmisten tekeleitä tai sitten ei. Eikä poikkea tavallisuudestaan. (: Joku kaunis päivä se paljastuu miten noita tehdään ja kuka.

  • jetbox sanoo:

    mutta mite hel*etissä ihminen ehtii (yössä?) väsäämään esim. tuon mayakuvion tyylisen teoksen? Saatikka viimeisen. Hienoja smaileja.

    Missä ajassa noikin on ilmestyneet. Voihan feikintekijät sanoo, että yhdessä yössä ilmesty, vaikka olis äherretty viikko sen kimpussa. Kuka on katselemassa syrjäisiä peltoja? Ei kukaan. Mut paha sanoo.

    Joskus olin lukevinaan että kaikki noi on taipunut melkein 100% samallalailla, ja niissä, en tod. sano varmaksi, olisi ollut ”palojälkiä” ja olikos maissin, heinän what ever, niin niiden pinta palanut oudosti. Plah, ei voi muistaa.

    HYVÄ YÖTÄ MULLA ON TÖITÄ.

  • Patsi sanoo:

    Ei! päivän naurut tai yön oikeastaan :DD

    Tossa 1 näyttää joltakin pommilta
    2 sama pommi vähän kauvempaa
    3 räjähdys
    4 Tuhon laajuus
    5 No mitäs me ihmiset ollaan tosta mieltä 🙁 🙁 🙁

  • Wespa sanoo:

    Kyllä noi pellonomistajat ihan päivittäin seurailee peltonsa edistymistä ja touhuilee siellä…

  • jetbox sanoo:

    eli kyllä ne pellonomistajat voi ihan itse tehdä niitä. (:

  • Naali sanoo:

    Sitä on vähän vaikee kuvitella että avaruusoliot tekisivät noinkin maanläheisiä tai ihmisen kulttuuriin viittaavia kuvioita pelloille…. eiköhän ihan ihmiset noita oo väsäilleet, jälleen kerran XP

  • Fenu sanoo:

    Iha varmarmasi ihmisten tekemiä. Vaikea ainakaan uskoa että ulkopuolelta tulisi moisia tekemään pelloille… Vaikka uskon ulkopuoliseen elämään mutta näihin on vaikea uskoa.

  • Pete sanoo:

    Tuohon wespan eka kommenttiin liittyen..

    Katsoin tässä vasta jonkun dokumentin joka kertoi viljapeltokuvioiden tutkijoista. Siinä yksi tutkija esitti teorian että ns. oikeat kuviot syntyvät tai ovat yhteydessä meidän kollektiivitietoisuuteen ja voivat ottaa vaikutteita sieltä. Hän kertoi että heille oli käynyt niin että kun olivat puhuneet jostain asiasta/kuviosta yhtenä päivänä niin seuraavana päivänä oli läheiselle pellolle ilmestynyt juuri kyseiseen asiaan liittyvä kuvio. Eli tuossakin tavallaan etukäteen oli ajatus ja sitä seurasi sitten kuvio eikä kyseessä ollut silti feikki.

    Eri asia tietysti on jos joku myöntää tehneensä kuvion. Mutta ymmärtääkseni aito kuvio on aika helppo tunnistaa korsien lähemmällä tarkastelulla. Syntymekanismi niissä kun on ihan jotain muuta kuin laudalla polkemista.

  • goottityttö 95 sanoo:

    Nuo esittävät: 1.Kolibri 2.Sudenkorento 3.Maya-tyylinen kuvio 4.Tähti 5.Lumihiutale

  • Skauris sanoo:

    Toi ylimmäinen kuva näyttää kädeltä jossa on keskisormi pystyssä 😀

  • jetbox sanoo:

    ylin kuva muistuttaa sitä lintua joka löyty perusta vai mistä?

  • DEA sanoo:

    1. ”lintu” = alus lastaa porukkaa
    2. alus lähtee juuri enne meteoria
    3. meteorin iskeytyminen
    4. planeetta maan hajoaminen
    5. tää tapahtuu joulukuussa (12. kuuta / kuunkiertoa)

    …maailmanloppu on lähellä. 😉

  • pate sanoo:

    Oletetaanpa, että kuviot ovat aitoja, siis tekijänä ovat maapallon ulkopuolelta tulleet humanoidit. Nyt voimme miettiä kuvioiden teon motiivia. Vuosia sitten kuviot olivat enemmän abstrakteja, ja joskus nykyisinkin esiintyvä ”avainkuvio” oli lähes hallitseva aihe. Olisi voinut kuvitella kuvioiden olevan humanoidien tapa viestiä toisilleen käyttäen ”tageja”, ja huomanneet viljapeltojen olevan
    mainio piirustuslauta ja tekniikan helppoa. Nykyään kuviot ovat luisuneet enemmän ja enemmän ”viihteen” puolelle, ja ihmisenkin tunnistettavissa olevia hahmoja on entistä enemmän. Olisiko niin, että viestien sijasta on tarkoitus vain huvittaa tällä planeetalla asuvaa lajia, onhan selvää, että
    kiinnostuksemme kuvioihin on tekijöiden tiedossa. Tuskinpa humanoidit ovat täysin huumorintajutonta väkeä, voihan olla he tirskuvat kämmeniinsä ihmisten tolloillessa
    silmät renkaina taittuneen viljan päällä.

  • Jyuh sanoo:

    Jos nuo olisivat humanoidien tekosia, niin kuviot olisivat heille varmaan tasoa 1+1=2, ja me täällä raavimme päitämme.

    Pitää luultavasti alkaa maanviljeliäksi ja kirjoittaa näille galaksien pikku graafikoille viesti omaan peltoon.

    ”Arvoisat dillet, jotka lennätte lautasillanne ja kaadatte peltoa. Minä syön lautaseltani RUOKAA. Tulkaa tänne ja antakaa meille loputon energianlähde.”

  • Naut sanoo:

    Circlemakers tai vastaava ollut taas vauhdissa. Mielestäni se, että suurin osa näistä hienoimmista viljapeltokuvioista ilmestyy aina juuri wiltshireen kertoo siitä, että asialla on ollut samalla alueella asuva/työskentelevä porukka ammattimaisia ihmisiä.

  • Hulupattaja sanoo:

    ”Kyllä noi pellonomistajat ihan päivittäin seurailee peltonsa edistymistä ja touhuilee siellä…”
    Aika hiljasta on. Edes suomessa ei ole enää semmosta ”touhuilua” ,että käyskennellään heinänkorsisuussa pitkin pellonpientareita. Eipä siellä käydä, kun hätäseen pakolliset viljelytoimet suorittamassa. Ei enää ehdi, nykyisillä pinta-aloilla haahuileman satoja hehtaareja, jotka nekin tilakeskuksesta parhaimmillaan kymmenien kilometrien päässä.

  • jamba sanoo:

    Tämä ei liity tähän aiheeseen mitenkään mutta tietääkö kukaan niistä valopalloista jotka ovat marssin tai jonku pleetan yllä noi 10km päästä ??

  • Tuukster sanoo:

    Eka näyttää mun mielestä nazcan lintukuviolta. Mitä muut on mieltä?.

  • Micco sanoo:

    ”Tämä ei liity tähän aiheeseen mitenkään mutta tietääkö kukaan niistä valopalloista jotka ovat marssin tai jonku pleetan yllä noi 10km päästä ??”

    ???

  • jetbox sanoo:

    Miks mun kommentit hävis jepajepa. Voisko joku ottaa noista valopalloista selvää?

  • SirkkuPeekele sanoo:

    1. On sååsken tapanen

  • jepice sanoo:

    1. On sååsken tapanen

    sooski? heheee 😛

  • Puli sanoo:

    Veikkaan, että kolmannen kuvan on käynyt tekemässä eräs teeveestäkin tuttu avaruuslaivasto.

    http://geekcrafts.com/wp-content/geek_craft_images/battlestar_galactica_tshirt.jpg

  • no body sanoo:

    1 nazca kolibri intiaani vaikutteilla.
    2 meteoriitti ( houston we may have a little problem over here )
    3 mayamainen tietoisuuden avautuminen monelle eri tietoisuuden tasolle.Tai joku galaktinen sinetti.
    4 jonkin muinaisen pyhän paikan uudelleen aktivoiminen, silmälle näkymätön energia temppeli.päätellen molekyylikuvioista mahdollisesti jotain veteen liittyvää. jos siinä on ollut vaikka lähde.
    5 viattomat muurahaiset pelaa kirva peliä.
    Oma teoriani kuvioista on että ne ilmestyvät enimmäkseen englannin muinaisille paikoille , koska sillä halutaan viestittää maan voimasta ja ihmeellisyydestä.. Kehittynyt tekniikkakin saa aina innoitteensa luonnosta. ja tänä hienona mc-donalds aika kautena jossa 90 maailman viljan tuotannosta menee lihan tuottamiseen tuhoten maan keinolannnoitteilla on hyvä muistaa että on toisenlaisikin tapoja.
    Mutta varmaankin noissa kuvioissa on koodattuna jos jonkinlaista informaatiota, oli sitten kyse humanityn tekemistä tai humiksien.
    Mukavia katsella useimmat kuviot kuitenkin on. Positiiviseti varautuneita 🙂 jee
    ( paitsi toi maailmanlopun meteoriitti kuvio.)
    se oli kyllä vähän latistava. — .

  • Ogeli sanoo:

    Jos eka kuva on feikki, niin miksei kaikki muutkin? Ne ovat kuitenkin kaikki yhtä hienosti tehtyjä. Jotkut ihmiset haluaa vaan luoda mystisyyttä tekemällä tuollaisia teoksia, jotka ovat siis hienoja. Näin he pääsevät uutisiin, vaikkakin anonyymeina.

  • joopajoo sanoo:

    Kuka tietää, että onko nämä varoituksia tulevasta? .. itse en kyllä usko, mutta kyllä tuolla ulkoavaruudessa on jotain.

  • avaruusapina sanoo:

    zeta talkissa puhutaan aika paljon noista ja niiden merkityksestä… kannattaa käydä kattoo jos kiinnostaa 😀 http://www.tiedontalo.net/viestit.htm

  • avaruusapina sanoo:

    tuolla zeta talkissa ei tietääkseni oo noista kuvioista mitää tai ei oo ainakaa tullu viel vastaa…vanhemmista kyllä on 😀

  • zarbo sanoo:

    tuo ylin ei edes oo mitenkään tasasesti tehty vaan nuo ääriviivat heittelee oli aika selvästi feikki ja huonosti tehty.

  • aleksi sanoo:

    Mistä näitä sikiää?!

  • jeje sanoo:

    la 22.8.2009: Ufojen teknologia, osa 1/2
    Ufojen teknologia, osa 1/2. Ufo-tutkijat, insinöörit, astronomit ja fyysikot vievät meidät matkalle ufojen rakenteeseen ja teknologiaan ja raottavat samalla verhoa universumin salaisuuksien edestä. Amerikkalainen dokumenttisarja. JIM 21:00 la 22.8.2009

  • SirkkuPeekele sanoo:

    eka ja vika vois olla feikkejä koska ovat reilusti muita pienempiä?

  • Tuumassonni sanoo:

    Sellasta mietä tosta, että jos niin älukkäitä on ja haluaa meille vatipäille jotain ilmottaa niin kyllä keksisi paremmankin keinon.. Ja sitten kun ne kaikki on Briteissa niin vois jo sanoo että veikkeja ennen kun saadaan pitäviä todisteita.! Minusta tästä on aivan turha jauhaa kokoajan sen enempää…

  • Sonni sanoo:

    Minä olen sitä mieltä , että jos niin viisaita on ja haluaa meille jotain noilla viestitittää niin kullä paremman keinon keksisivät. Ellei niillä ole sitten vaan Briteille asiaa.? Mutta enpä usko… Sen uskon että maan ulkopuolella on pakko olla elämää…

  • Sonni sanoo:

    Miten saan ton toisen kommentin pois kun vaihdoin nimee ja kumpi nimi on parempi:?? minusta tuumaassonni koska nimeni on tuomas ja olen aika pihvihärkä.. sit laitoi toiseen melkeen samalaiseen kommenttii pelkkä sonni koska luulin että oli jotai haikkää siinä nickissä tai jossai.??

  • Micco sanoo:

    Ihan sama minkä nimen sinne laitat..et pysty ite poistaan enää viestejäs. Kun oot laittanu kommentin niin sulla on joku 4 min. aikaa muokata ja käsittääkseni myös poistaa se jos niin haluat. Pyydäppä Wespaa poistaan viestis jos haluat..

  • meitsi sanoo:

    mä en vaa käsitä näit kuvioita. en sano feikeiks, en sano aidoiks, mut pirun hienoja ovat..

    ja se mitä en käsitä on toi kuvioiden koko. en osaa kyl mittoja sanoo mut on tosi isoja, ja ei noita kyl yhes yössä tehä millään eikä kahessakaan. noitten teossakin pitäis olla tyyliin joku helikopteri yms, että näkis kokonaisena koko ajan tota kuvioita sitä tehtäessä.

    ja ensinnäkin epäilijöille, miten noita voi ees yöllä tehdä?? tollasiin kuvioihin tarttee työryhmän yms. ku ei noitakaan yksin tehä, eikä vaa yhel traktorikiesillä pellon läpi. en kyl ymmärrä näit…

  • Tarzanin poeka sanoo:

    nämä ammutaan nasan satelliiteista kaikki!

  • Tarzanin poeka sanoo:

    ps. nro 2 on aivan selvästi se gaagamel, paha smurffi

  • Jani sanoo:

    Sateliitit eivät ammu mitään, Lehmät kylläkin.

  • jeee sanoo:

    tässä koordinaatit käykääpä kattoon google mapilla kuvio suomessa 62.300902, 25.671120

  • Phazon sanoo:

    ihan siistejä kuvioita kyl tullu, ihmeen aktiivinen kesä ollut viljapelto jutuissa. 🙂

  • DEA sanoo:

    ”tässä koordinaatit käykääpä kattoon google mapilla kuvio suomessa 62.300902, 25.671120”
    …toi oli UPEA kuva! Nyt mä viimein uskon, että vilja- ja etenkin ns. lumikuviot on totta ja UFOjen tekemiä…kerrassaan uskomatonta!!! 🙂

  • DEA sanoo:

    Katsokaa Google Mapilla myös: 64.920627,24.883046 ja zoomatkaa vähitellen niin lähelle kuin pääsee…mielenkiitoinen kuva/paikka, eikö totta!?

  • Jejj sanoo:

    ”tässä koordinaatit käykääpä kattoon google mapilla kuvio suomessa 62.300902, 25.671120”

    Joo mitä ihmeitä noiki niinko on? : DD

  • jetbox sanoo:

    mitä ihmettä noi on 😀

  • Narie sanoo:

    Eikö näiden kuvien yhteyteen olisi mahdollista saada koordinaatteja? Aika vaikuttavia kyllä, tiedä sitten ovatko ihmisten vai jonkin muun porukan tekemiä – melko mielenkiintoisia joka tapauksessa. Ja kiinnostaisi tietää miten ihmiset tällaisia vääntävät? Millainen kone jne? Ei varmaan se ladon traktori aivan riitä 😉

  • DEA sanoo:

    Olkaa huoleti, kyllä niitä juuri ihan ihmiset & porukat tekee! 😉 Kannattaa katsoa vaikkapa: http://www.circlemakers.org ja http://paranormaali.com/ ja sieltä viikon video.

  • JonasK sanoo:

    Kukahan muuten voi todistaa, että kuviot ovat ylipäänsä jossakin pellolla. Voivat olla hyvin vain jonkun graafikon tietokoneen levyllä:))

  • Wespa sanoo:

    Kukahan muuten voi todistaa, että kuviot ovat ylipäänsä jossakin pellolla. Voivat olla hyvin vain jonkun graafikon tietokoneen levyllä.

    Tutkijat, sekä pellolla käyneet ihmiset. Jos katsot lähteestä kuvia, niin jokaisesta kuviosta löytyy useita kuvia niin ilmasta kuin maastakin käsin. 🙂

    Olkaa huoleti, kyllä niitä juuri ihan ihmiset & porukat tekee!

    Jep todistetusti tekevät myös ihmiset. Tosin todistettavasti tehdyt kuviot mm. mainostarkotuksiin ovat olleet mielestäni todella yskinkertaisia.

    PS. Monet sekoittavat, että circlemakersien sivuilla olevat kuviot olisivat kaikki heidän tekemiään. Tuo on yleinen harhaluulo joka ei pidä paikkaansa. Sinne on siis kerätty hienoimpia kuvioita mitä on ilmestynyt. Ainoastaan ne on heidän tekemiään joissa on niin mainittu, mm. tämä: http://www.circlemakers.org/greenpeace.html

  • Keinonen sanoo:

    Hyvä kirja aiheesta jos kiinnostaa ite ruveta tekemään noita.

    http://www.strangeattractor.co.uk/fieldguide/

  • Jopelius sanoo:

    Tuo kolibri on (ainakin Indiana Jones ja Kristallikallon valtakunnassa) perun autiomaassa myös.

  • seeing is believing sanoo:

    Entäs sitte kun kuvioita alkaa ilmestyä
    rintakarvoihin?
    http://www.cropcircleconnector.com/gallery/images/CropCircles-in-chest-hair.jpg

  • Tubbel sanoo:

    Tuo ensimmäinen näyttäkin aika kötöstykseltä…

  • pantti sanoo:

    Nasa on saanut kuvia joista ilmeni, että 2012 on aurinkomyrsky, ja että auringosta tulee sen verran sähköä että kaikki maan sähköt on katkaistava. Jos sähkö laitteita on päällä, niin ne hajoavat. se sähkö mikä tulee on niin suurta että maan sähköjohdot ei kestä sitä ja hajoaa… On myös mahdollista toinen jääkausi, mutta ei ole kovin varmaa…

  • Ranttali sanoo:

    Näyttäisi viljaan ilmestyneen kohokuvioitakin, kuinkahan vilja siltä kohden ”virunut” :)? Okei, vapaa luovuus hienoa, mutta kyllä viljapellot voisi jättää rauhaan muualla paitsi tietokoneruudulla, ruokaa pitäisi sentään sen verran (humanoidienkin) kunnioittaa! Se olisikin ihan uskottavaa, jos kuviot olisivat jotain perusmuotoja, kuten tasaisia ympyröitä, kolmioita, neliöitä, ”kolmijalkoja” tai muuta, mutta kun alkaa ilmestyä lumihiutaleita, naamoja yms., menee jo selvästi viihteen puolelle. Sekään selitys ei oikein uskottava, että ensin tietokoneella luodaan kuvio, joka sitten magneettikentillä peltoihin syötetään. Vaikka yhdessä arabimaassa onkin kokonaisia saaria tietokonepohjaisesti hiekasta millintarkasti ”siroteltu”.

  • Ranttali sanoo:

    Pantille kommentistaan: Aurinkomyrskyt ovat todellakin joskus sen verran rajuja, että esim. yhtenä revontulikautena voimaloita ympäri maailmaa – erityisesti Kanadassa – pasahteli. Huomattavasti ylivirtaa pääsee silloin syntymään voimalinjoihin. Itse yritin juuri silloin remontoida autoa, niin jopa taskulampusta useita polttimoita, troikan lampuista puhumattakaan, noin vain kärähti. Ja isällä oli rivitalokämpillään kaikki kattovalaisimet yksi kerrallaan simahtaneet! Teoriassa myöskään tuo mainitsemasi ongelma ei mahdoton. Jopa yksi suuri sähkömagneettinen pulssi esim. liian monesta yhtäaikaisesta ydinräjäytyksestä voi kaikki maapallon mikroprosessorit yhtäaikaisestikin tuhota!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto