FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

I Know What I Saw

History Channelilta on tullut uusi UFO-dokkari nimeltään I Know What I Saw (suomennos: Tiedän mitä näin). Dokumentti käsittelee ufohavaintoja, sekä henkilöitä jotka ovat havaintoja tehneet. Nähtävillä videomateriaa ufoista, sekä mm. uutisreportaaseista. Dokumentissa esitetään myös kattavia todisteita.

Osa 1

http://www.youtube.com/watch?v=eBhcSySQf48

Katso loput osat tästä: Osa 2, Osa 3, Osa 4, Osa 5, Osa 6, Osa 7, Osa 8, Osa 9.

Tai tästä suoraan soittolista kaikkine 9 osineen.

Kiitos vinkistä Soossille. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

62 kommenttia aiheeseen: I Know What I Saw

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • ! sanoo:

  eka!

 • Cafi sanoo:

  Wespa hei, miten pystyt lisätä sivuille suoraan tuon youtube-videon, itse aina yritin joskus omalle sivulle lisätä, nii tuli aina pelkästään sen linkki 😀 ja ihan mielenkiintoinen dokumentti

 • Julree sanoo:

  Juu ei James Fox turhaan ole työskennelly tän parissa. Hyvää jälkeä

 • Hexa- sanoo:

  erittäin hyvä dokumentti- jos sitä sellaiseksi voisi kuvailla mutta kannattaa ehdottomasti katsoa

 • Wespa sanoo:

  Cafi: Videon lisäys onnistuu ainakin wordressblogeissa näin: [youtube=] tuhon sisälle tulee siis youtubevideon tunnus, eli esim. [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=eBhcSySQf48]. Toivottavasti auttaa. 🙂

 • Cafi sanoo:

  kiitoksia, pitää koittaa ku kerkee 🙂

 • DEA sanoo:

  Erittäin mielenkiintoinen ja hyvin tehty. Suosittelen erityisesti skeptikoille! 😉

 • Calico Jack sanoo:

  Skeptikkona voin sanoa, että nuo samat aiheet on esitetty muissa dokkareissa jo niiiiiiin moneen kertaan, ettei tossa ollut mitään uutta. Nähty on.

 • SirkkuPerkele sanoo:

  ois parempi jos laittais noiden kaikkien siasta vain yhden linkin
  jossa on kaikki osat…
  http://www.youtube.com/watch?v=Q2w2THTuLR4&feature=PlayList&p=AC34DAFB1E018CC2&index=0&playnext=1

 • DEA sanoo:

  Skeptisyys tiettyyn rajaan asti on ihan tervettä, mutta ”nuo samat aiheet on esitetty muissa dokkareissa jo niiiiiiin moneen kertaan”, etkä vieläkään pysty myöntämään totuutta??? 🙂 Laitas nyt jotain HYVIÄ vastaväitteitä tyyliin ”kaikki ohjelman ihmiset olivat joukko-hallusinaatiossa” tai ”hulluja foliohattuja” -pa5kaa niin päästään naureskelemaan skeptikoille! 😉 Vaikka teidän pihalle laskeutuisi UFO niin toteaisitte vain lakonisesti ”tämä on selvästi ihmisen tekemä, koska olen skeptikko”. Helppo lause, mutta ei mitenkään pois sulje UFOjen mahdollisuutta? Skeptikot, näyttäkää todisteenne, että UFOja EI OLE olemassa!

 • Stuge sanoo:

  Mä veikkaan et DEA olet alle 16 vuotias, joten se siitä todisteluista. ”Skeptikot, näyttäkää todisteenne, että UFOja EI OLE olemassa!” öööö…Sama asia kun sanoisit että ette pysty todistamaan ettei sillan alla asustelisi peikkoja…Ei sitäkään pysty todistamaan etteikö siellä asuisi peikkoja ne vaan ei ole sillon paikalla kun joku sillan alla käy. Luulen kuitenkin että meillä on paremmat todisteet siitä että ufoja ei ole olemassa kuin että niitä on. Itse olisin enemmän kuin mielissään jos ufoja olisi olemassa, mutta sokeasti ei pidä uskoa ja luottaa kaikkeen, sillä ei oikein tässä maailmassa pärjää.

 • DEA sanoo:

  Ps. sinä luulet, että sinulla on paremmat todisteet siitä että UFOja ei ole…minä puolestani en luule vaan perustan OMAN näkemykseni tietoihin, todisteisiin ja kokemukseen. Lapset uulevat, aikuiset tietävät. Opit sen kun ehkä saat omia joskus. 😉

 • Stuge sanoo:

  HAHAAHAHHAH…Repesin totaalisesti, varsinkin ”Ovatko omat k1veksesi vielä laskeutuneet, koska musta tuntuu, että voisin olla vaikka sun faijas!?” Ehkäpä sitten et olekkaan alle 16 vuotias, päättelin vain kirjoituksestasi ”Skeptikot, näyttäkää todisteenne, että UFOja EI OLE olemassa!” tuollaista tekstiä voi odottaa alaikäisesltä, x-files dvd:eistä faktansa repivältä…but i was wrong, myönnetään. En mä pysty todistamaan sulle ettei ufoja ole, enpä usko että kukaan pystyy. Onpahan joku professori kerran todistanut sen ettei linnut pysty lentämään, vaikka siellä niitä näyttäis pihalla liitelevän. Mut me ei pystytä kun väntämään kättä tästä asiasta ja se jos jokin on mukavaa..Oletko huomannut että aina ufo-ohjelmissa ufojen puolesta puhuvat ovat tee-se-itse miehiä foliohattuineen ja vastaan puhuvat on korkeakoulutettuja NASA-heppuja, jotka ovat tutkineet vuosia asiaa parhailla mahdollisilla vehkeillä ( vaikka ei tällä ole mitään tekemistä minkään kanssa, on vain iskenyt silmään ).

 • DEA sanoo:

  Eipä mitää Stuge. 🙂 Ei aina toi oikeinkirjoitus varsinkaan kiireessä ole mulla ”kohdillaan”. Ei mullakaan ole antaa sulle kenenkään alienin numeroa, eikä mahdollisuutta viedä UFO-lennolle, mutta siihen asti kun jompi kumpi voi oikeiden pitävien todisteiden valossa näyttää että onko asia niin tai näin niin voimme vääntää siitä kättä. Ja kyllä se juuri on sitä! 🙂 Foliohattu-ukkoja ja -akkoja ON ja tulee aina olemaan, mutta mielestäni ei kaikki. Huomasit varmaan mm. kyseisessä dokumentissa olevan myös oikeita tiedemiehiä, tutkijoita sekä lentäjiä, arvovaltaisia sotilashenkilöitä, astronautteja jne. jne…??? Ja se, että NASA on tutkinut asiaa vehkeillään vuosia, mutta eivät myönnä UFOjen olemassaoloa (eivätkä sitä taida kieltääkään) ei välttämättä tarkoita ettei niitä ole. NASA on hallituksen alainen laitos joka tarkoittaa sitä että juuri tä tietoa annetaan eteenpäin mitä päättäjät / johtavissa elimissä olevat henkilöt haluavat, ei välttämättä koko totuutta. Hauska kyllä mielestäni seurata miten asia etenee, jos etenee. Maailmanloppua tuskin 12.12.2012 kuitenkaan tulee! 😉

 • Hexa- sanoo:

  Stuge tuosta olen kyllä täysin eri mieltä..

  .Oletko huomannut että aina ufo-ohjelmissa ufojen puolesta puhuvat ovat tee-se-itse miehiä foliohattuineen ja vastaan puhuvat on korkeakoulutettuja NASA-heppuja,

  Kröhöm. tuo taitaa mennä aikalailla päin vastoin, monissa dokumenteissa ufojen puolestapuhujina on kylläkin korkeasti koulutettuja ihmisiä ja professoreita,tiedemiehiä siinä sivussa ei pidä unohtaa etteikö ufo-tutkijoilla olisi korkeaa koulutusta ja useat niistä ovat tehneet kyseistä tutkimusta mittavan osan elämästään.

  no yhtä kaikki voisin oikeastaan vedota hieman viitaten DEA:nn ja sanoa- ¤aatos¤~~
  kasataan kaikki maialmassa havaitut ufo videot,kuvat,ynm asiaan liittyva todiste materiaali. jonkajälkeen suodatetaan kaikki todistettavasti feikit pois, jäljelle jää ufoiksi ristityt havainnot + paljon muuta sen tapaista mitä ei voida oikein varmasti lajitella. summana on loppujen lopuksi noin järjetön kasa ~500 000 erittäin varteen otettavaa raporttia ja todistetta kaikkialta maailmasta ja eri lähteistä armeija, poliisit,kansalaiset ynm- siihen liitetään kysymyksen ulkopuolisesta elämästä- ja samana huomioidaan avaruus ja kaikki mahdollisuudet. niin kyllä tuo yhtälö on varsin puolesta puhuva sille että mana ulkopuolista älyä on olemassa!
  tästä asiasta voin mennä takuuseen ja laitan pääni pantiksi
  😉

 • Calico Jack sanoo:

  Skeptikon ei tarvitse näyttää toteen sitä, ettei ufoja ole olemassa, koska yhtään todistetta ufoista ei ole. Nuo kuvat, filmit ja kertomukset eivät edelleenkään todista mitään.

  Millainen on todiste:

  Vuorigorillat olivat aikoinaan länsimaisten tutkijoiden mielestä viidakonmiesten taikauskoisia hourailuja. Asiaa tutkittiin ja niistä saatiin konkreettinen TODISTE.

  Missä on konkreettinen todiste ufoista ja maan ulkopuolisesta älystä? Ufo-uskovaiset ovat edellisen esimerkin alkuasukkaita ja me skeptikot olemme niitä tutkijoita, jotka tarvitsevat konkreettisia todisteita. Valokuvat, videot ja kertomukset eivät vain riitä. Ne eivät vain täytä tieteellisen todisteen kriteerejä.

 • Hexa- sanoo:

  Calico Jack ja sinä uskot kaiken mitä media ynm kertoo, usa:han sanoi joskus että ”jos” joskus maan ulkopuolista älyä ottaa yhteyttä tms. siitä ei tulisi kertoa / olisi hyvä kertoa kansalaisille.

  -Nuo kuvat, filmit ja kertomukset eivät edelleenkään todista mitään. –
  no aivan varmasti todistaa omalla tavallaan se on JU,maliste erittäin varteenotettava todiste jos nyt on koottu 500k kpl:ta ufomateriaalia, vai luuletko että tuo kaikki on aikojen alusta asti ihan sieltä kalliomaalauksista lähtien hullun kuvitelmaa?
  jees kyllähän sitä voi kuvitellakkin, mutta sinunko mielestä KAIkki tämä materiaali on jotain muuta kuin sitä mistä se kertoo ?

  voisin ensinnäkin sanoa että tutki enemmän ufo materiaaleja ja lue kirjoja ynm päädystä päätyyn, JOtta saavuttaisit riittävän tietotason tässä asiassa.

  no jokatapauksessa en varmaksi sano että tätä täydellistä todistepakettia salataan tarpeeksi ihmisiltä sillä mediaa ohjastaa isommat tahot kuin uskottekaan, eikä sielä kerrota ihmisille juuri mitään, mikä saattaisi horjuttaa ns salaliittoja vaikka siitä on monia todisteita mutta eihän tuommoiset todisteet kantaudu koskaan tarpeeksi monien ihmisten korvaan.

 • WHITEJOHN sanoo:

  Sanottu on jo tuhat kertaa, mut sanotaapa vielä kerran.
  Me emme todellakaan ole ainoita eläviä näin suuressa universumissa. Ja olisi kiva tietää, että ketäköhän on ensimmäisenä havainnut ”lentävän lautasen”, ja päätelly että ne on alienien teknologiaa.

 • Hexa- sanoo:

  niin. WHITEJOHN tuota sopii miettiä, ei myöskään pidä pois sulkea mahdollisuutta että me olisimme näiden alieneiden niinsanottua ( testausta,tuotosta tai millä muulla tavalla tuota voitaisiin kuvailla. Koska evoluution kehitys on kiistan alainen moneltakin kohtaa. esim siinä kuinka ihminen kehittyi ajattelevaksi ja mielikuvitusta käyttäväksi olennoksi- myös aö on erittäin huima verrattuna muihin apina lajeihin- oikeastaan mitään maapallon eläin lajia ei voi verrata ihmiseen,

  on saattanut elää apinoita jotka olivat sitä ”älyllistä elämää” silloin kuin muukalaiset tänne ensimmäisen kerran tulivat kauan aikaa sitten.- ja ehkä siten kokeilivat ja muokkasivat apinaa.
  Näyttöä siitä että ufot olisivat tulleet jo monia tuhansia vuosia sitten näyttäytymään meille/ auttamaan ynm- on temppeleissä, ja mm ne laser leikkaus kuviot temppeleiden pilareissa tai jonkn tuon tyylisessä egyptissä.

 • Stuge sanoo:

  Tuntuu vaan käsittämättömältä, että avaruudenväki on tehnyt diilin kaikkien maiden hallitusten kanssa, että ruvetaan salailemaan meidän olemassaoloja. Joka kertakun me lennetään siellä teidän ilmakehässä ja joku näkee niin kieltäkää se kansalle ja hallitukset kieltää. Hexa sulla on kyl villi mielikuvitus. Jos oikeasti avaruudesta tulisi porukkaa maahan, niin ei siinä paljoa salailut auttaisi. Eiköhän se kaikille tulisi tietoon.

 • Calico Jack sanoo:

  Vaikka materiaalia on läjäpäin myös bigfooteista, loch nessin hirviöstä, moth maneista sun muista veijareista, niin niistäkään todistetta ei ole. Ei myöskään ufoista vaikka painettua tekstiä ja kuvia olisi kuinka paljon.

  ”Uskon kaiken minkä media kertoo..” Voitko todistaa, että media todellakin salailee jotain? Pelkkä usko siihen ei riitä.. todisteita?

  Olisiko todisteita luolamaalausten yms. viittauksista avaruusolioihin? Kuvat ja tarut eivät ole todisteita. Muinaiset kansat kertoivat tarinoita, että jumalat tulivat taivaalta. Tämä on monissa kulttuureissa ja uskonnoissa pitkälti sama homma.

  Ei pidä unohtaa, että monissa(ehkä kaikissa) muinaisissa uskonnoissa ja tarinoissa jumalia on asustanut myös metsissä, luolissa ja vesistöissä.

  Ihmiset ovat lajina sama, joten samankaltaiset tarinat ja uskomukset selittyvät helpommin sillä, kuin jollain ufo-teorialla. Taivas on ollut muinaiselle ihmiselle järjen ylittänyt asia -> siellä on pakko asua jumalien. Tässä ehkä se todennäköisempi selitys.

  Asioita pitäisi tarkastella ensin monelta eri kantilta, ei hypätä suoraan ufo-teoriaan jos jotain ei osaa selittää.

  Tosiuskovaiset näkevät ja kokevat myös kaikenlaisia selittämättömiä asioita. Heille seliys on enkelit tai jokin muu pyhä henki riippuen uskonnosta.

 • crypto chrome sanoo:

  niin. totuus on tarua ihmeellisenpää. lähinnä on kai siittä kyse että kuinka syvälle ylipäänsä uskaltaa kaivaa ja kuinka suureen visioon on valmis. Itse olisin kyllä valmis sellaiseen tulevaisuuteen jossa maapallo toimisi galaktisena keskuksena toimien diblomaattisesti eri avaruusrotujen välillä. Voisi sitten avaruushissin terassilta katsella kuinka aluksia saapuisi kaukaisista kolkista ihmeellisien tarinoineen.
  Ja voisi sitten lähteä itsekin käymään jossain isossa avaruudessa ja tämä täydessä sielullisessa balanssissa. Mutta no.. taitaa kyllä kestää vielä jonkin aikaa. Mutta meistähän kaikki tietty on kiinni.
  aikaansa kutakin. Vähän aikaa sitten jos joku olis sanonut että puhutaan haloilla toisillemme ilman lankoja vaikka tuhannen kilometrin päästä niin olis sanottu että joo,, se on vähä ding ding…:)

 • DEA sanoo:

  Tästä keskustelusta näyttää tulevan PIIIIITKÄ 😉 …hyvä niin. Samalla tavoin antiikin kreikassa filosofit kiistelivät asioista. Usko juuri tämän kiivaankin keskustelun herättävän paljon ajatuksia, puolesta ja vastaan, mutta tärkeintä onkin se ajattelu ja pohtiminen. Mietin vielä, että olisiko muinaisilla ihmisillä ollut taivaasta tulevia Jumalia, JOS JOTAIN erikoista sieltä ei olisi tullut? Olisimmeko ns. jumalattomia tänäpäivänä? Miten selitetään huiman nopea kehitys joka ihmiskunnalle tapahtui? Miten selitetään ”älykkyys”- ja kehityserot eri mannerten välisten ihmisten suhteen? Tämä on vähän kuin ”maa on litteä kunnes toisin todistetaan” tyyppinen juttu kaikille skeptikoille! 😉 Open your mind and have fun! 🙂

 • DEA sanoo:

  Ps. UFO on EDELLEEN Unidentified Flying Object, eli ei välttämättä mikään vihreän humanoidin ohjastama lentävä välkkyvä hopeinen kiekko…harvemmin ne edes kait lentääkään, muuttavat / ”taivuttavat” jotenkin vain aikaa ja paikkaa?

 • DEA sanoo:

  Stuge: Se (valta) perustuu rahaan/talouteen, propagandaan ja huomion muuhun kiinnittämiseen, kiristykseen, sotiin ja ”maailmanherruuteen”! Mä raavin sun selkää jos sä katsot hetken toisaalle. Näin se maailma pelaa & toimii. 😉

 • Hexa- sanoo:

  noniin tätähän minä lähinnä tarkoitinkin. ei nuo minun kommenttini auta valaisemaan ketään kun eihän monilla ihmisillä ole sitä samaa pohja tietoa asiasta voi voih ;)..

  mutta muutama seikka vastauksistanne-

  1-Tuntuu vaan käsittämättömältä, että avaruudenväki on tehnyt diilin kaikkien maiden hallitusten kanssa, että ruvetaan salailemaan meidän olemassaoloja.-

  — Se että ufo havaintoja on tehty järjetön kasa ympäri maapalloa eikä yhtään kunnon todistevideota ole saatu( 10min kiistatonta ufomateriaalia esm.) tai että tuollainen ei ole vuotanut vain julkisuuteen. EI tarkoita sitä että nämä muukalaiset olisivat tehneet jonkinlaisen sopimuksen meidänkanssa näyttäytymisestä oletteko tosiaan noin kapea/ohut katseisia ??. sitäpäitsi tuolle hyvin kehittyneelle rodulle tuskin on mikää suuri este tutkia ihmisiä ja lennellä täälä ilman että tulisi suoraa kontaktia / 100% varmaa kuvamateriaalia monien minuuttien ajan JOs ne itse sitä ei halua.

  2-Vaikka materiaalia on läjäpäin myös bigfooteista, loch nessin hirviöstä, moth maneista sun muista veijareista, niin niistäkään todistetta ei ole. Ei myöskään ufoista
  — no ensinnkin näit ufoja ei todellakaan voi verrata mihinkään isojalkoihin!..
  ja kyllähänseny jotain kertoo jos ympäri maapalloa raportoidaan jatkuvasti kaikista lentävistä lautasista ynm jotka tekevät liikkeitä ja lentävät nopeudella mihin ihmisen rakentama tekniikka ei kykene eikä se edes kestäisi niin noppeita G-voimia!.

  ja- Olisiko todisteita luolamaalausten yms. viittauksista avaruusolioihin? Kuvat ja tarut eivät ole todisteita.-

  –niin minusta se n kyllä suhteellisen mielenkiintoista miten tuon ajan ihminen maalaa luolaan ja temppelien seiniin joita siihen aikaa on ollut kuule pikkusen vaikeata rakentaa, kun ei nykytekniikallakaan semmoisia kivenjärkäleitä vielä pystytä nostamaan voin tarkentaa tuota myöhemmin. muuta tuon ajan ihminen yleensäkkin piirsi sen mitä se näki hyvin loogista.
  ja kerran jos sen ajan piirustuksissa on kuvattuna lentäviä lautasia ja ufoja tallustamassa aluksen vieressä Ja tuon saman kaltaisia kuvia lenttävistä vekottimista tulee melkein kokoajan julkisuuteen jollakin tavalla ( muistakaa nyt että esim 2ww aikaan tehtiin monia havaintoja ufoista jotka kiihdyttivät nopeuteen jota ei vain voi ihminen tehdä, sekäseurasivat tuon ajan lentokoneita,niinkuin nykypäivänäkin No turha tästä on ruveta sen enempää kertomaan, edeleenkin suosittelisin laajentamaan ufo-tietoutta enemmän niin tuo ajatus maailma laajenisi ja viesteissä huomaisi selvästi että olisitte perehtyneeet aiheeseen edes hieman paneutuvasti.

 • Maikkulilli sanoo:

  Oon katsonu aika mielettömästi ufo-avaruus aiheisia dokkareita History Channelilta, joissa on valittu näkökulmaksi ufojen olemassaolo. Ihme kanava tuo History Channel, kun on kuitenkin popularistinen eikä mikään vaihtoehtomedia:)! Hyvä näin:D!

  Tätä en ole vielä katsonu, pitänee aloittaa NYT. Ah, ihana dokumenttielokuvapäivä^ *hakee teetä ja alkaa nauttimaan*…

 • Calico Jack sanoo:

  Kaikki temppelit ovat ihmisen tekemiä. Ufo-dokkareissa ei monestikaan haastatella oikeita asantuntijoita eri aloilta. Ufo-tutkijat vain päättelevät, että jokin hahmo viittaa avaruusolioon tai jokin muoto viittaa lentävään lautaseen. Jos jotain rakennetta ei heti osata selittää, se on avaruusolioiden tekemä. Mikseivät avaruusoliot antaneet esim. egyptiläisille kännykkää tai helikopteria?

  Antropologit, arkeologit ja muu seurakunta ovat tehneet tutkimuksia vuosia. Ufo-uskovaisten mielestä heidän todisteet eivät vain ole riittävän seksikkäitä. Tässä perus rakennustyöläinen, joka näyttää vähän mallia järkäleiden liikuttelusta.

  http://www.youtube.com/watch?v=lRRDzFROMx0&feature=PlayList&p=77ED403DC7B9DD7A&playnext=1&playnext_from=PL&index=20

  Ainiin.. onko oikeasti jotain pätevää keinoa jolla ”ufo-tietoutta” voi laajentaa. Minua tossa aikasemmin kehotettiin lukemaan jotain ja paneutumaan asiaan – mitä ja miten?

  Jos joku yrittää ehdottaa jotain David Ickea tai jotain New Age vortex-kuraa, niin ei kannata vaivautua. XD

 • Stuge sanoo:

  Jepjep…Mun mielestä se on älyttömän junttia ja epäkunnioittavaa mennä teilaamaan kaikki pyramiidit sun muut hienot rakennelmat ufojen tekemäksi, ”ei teillä ollu siihen aikaan kaivureita ette te mitään hienoo pystynyt rakentamaan ja te olitte kans aika tyhmiä, ufot teki ne” koko kulttuurin arkkitehtuuri polkastaan lattian rakoon.
  Lainaten Hexaa ”Koska evoluution kehitys on kiistan alainen moneltakin kohtaa. esim siinä kuinka ihminen kehittyi ajattelevaksi ja mielikuvitusta käyttäväksi olennoksi- myös aö on erittäin huima verrattuna muihin apina lajeihin- oikeastaan mitään maapallon eläin lajia ei voi verrata ihmiseen…
  Näyttöä siitä että ufot olisivat tulleet jo monia tuhansia vuosia sitten näyttäytymään meille/ auttamaan ynm- on temppeleissä, ja mm ne laser leikkaus kuviot temppeleiden pilareissa tai jonkn tuon tyylisessä egyptissä”.

  Siis täh, tää ihmisenäly-teoria on kyl kaikkeen huippu. Ettäkö ihminen ei voi nopeasti viisastua ja kehittyä älykkäämäksi. Eipä se ihminen nyt niin kauheasti älykkäämmäksi kehity, taitaa olla vaan tiettyjä yksilöitä ketkä erottuu joukosta. Siis Ufot tulivat kertomaan egyptiläisille laserleikkauksesta ja odotti meistä tulvean fiksu laji, mutta sitten taas katselivat sivusta kun me poltettiin kolmasosa populaatiosta 1600-luvulla noidiks väittäen. Eikä paljon maailmansotien aikanakaan näkynyt. Ufot pitivät siis tärkeämpänä että egyptiläiset saisi kulmahiettoua sileiksi kiviröykkiönsä, kuin sen että ihmiskunta lopettais toistensa tappamisen.

 • crypto chrome sanoo:

  egyptiläisille kännykkää tai helikopteria?
  koomista kyllä egyptistä on löydetty kaiverrukset jossa näkyy artifakteja jotka kovasti muistuttavat helikopteria ja ufoja voit itse tutkia asiaa ja tehdä omat päätelmäsi, mutta koska entisajan kaivertajat olivat hyvin taitavia niin kuviot tosiaan hämmästyttävästi muistuttavat nykyajan lentolaitteita.

 • crypto chrome sanoo:

  Hexa varmaankin tarkoittaa että joku taho olisi muuntanut ihmisen kehon perimää älykkäämmäksi, Ottaen huomioon että ihmisillä on ( valitettavasti ) itselläänkin tämä kyky tälä hetkellä en sulje tuota ajatusta yhtään pois. Se miksi sitten ( näin teoreettisesti puhuen ) ” luojat ” eivät
  pelastaneet meitä tulevissa itsemurhamaisissa historian vaiheissa voi johtua vaikka kuinka monesta syystä.
  Ties vaikka he olivat ihmismäisiä ja pitivät meitä vain koe-eliminä. heidän alukseensa iski meteoriitti, lähtivät muuallee palatakseen myöhemmin, galaktinen kokeita valvova elin nappasi heidät ja pisti vankilaan etc ..
  Syitä voisi olla kyllä todella monia.

 • Calico Jack sanoo:

  Se lentolaite josta puhuit on todistettu tavalliseksi kaiverrukseksi. Itse asiassa siinä on kaksi kaiverrusta päällekäin. Egyptiläisillä kaivertajilla oli tapana yleisesti hakata päälle jokin toinen kuvio.

  Ilmeisesti kuviot on maalattu, että kuvioista tulisi selkeämpiä. Jälleen yksi esimerkki siitä, miten arkeologien(oikea tutkija) selvitykset tekevät asiasta maanläheisempiä. 😉

 • Calico Jack sanoo:

  Tässä kaveri selittää näistä asioista. Tyyppi ajattelee täsmälleen samalla tavalla kuin itsekkin. En halua suoraan teilata kokemuksia yms. mutta maan ulkopuolisen älyn vierailu on ikävä kyllä monissa tapauksissa se vihon viimeinen vaihtoehto.

  http://www.youtube.com/watch?v=6lBnO8oa5tQ

 • crypto chrome sanoo:

  Joo. ilmeisesti näissä kahdessa tapauksessa kyse ei ollut muinaisista lentolatteista. Harmillista että tuo eka kuva ( kasvi ) oli ikinä edes päässyt asia yhteydestään karkaamaan.
  Kiitos oikeasta informaatiosta näiden kahden muinaiskuvan tutkimisessa.

 • Miten UFO- ja miksei Raamattu-uskovaiset selittävät sen, ettei homo sapiens todellakaan ole ainoa laji pallollamme, jolle on muodostunut tietoisuus ja korkea äo? Esim. neandertalin ja florensin ihminen. On jopa hyvin kiistanalaista, että nämä olisivat olleet kyvyiltään nykyihmistä heikkolahjaisempia.

 • Hexa- sanoo:

  joooooo VETää kyl nyt vähän hiljaseks xDDDDD
  siis ei juma.. no onneksi minun ei ole mikään pakko selittää Calico Jack:lle enempää/selventää” kuin ei noiden vanhempien kirjoitusten sisältyökään oiken tunnu ymmärtävän.
  .————
  Calico Jack : kaikki temppelit ovat ihmisten tekemiä!
  Tässä perus rakennustyöläinen, joka näyttää vähän mallia järkäleiden liikuttelusta.
  http://www.youtube.com/watch?v=lRRDzFROMx0&feature=PlayList&p=77ED403DC7B9DD7A&playnext=1&playnext_from=PL&index=20
  -> tuo linkki kyllä kruunasi luuloni oikeiksi- joo voisihan sitä tästä aiheesta kasata erittäin mittavan paketin, mutta mitäs turhaan kuin ei sille täälä ainakaan painoarvoa ja ymmärrystä tule herumaan.

 • Hexa- sanoo:

  tuossa nyt joitakin kuvia http://www.alien-ufo-pictures.com/ancient_aliens.html
  jos vaivaudutte avaamaan linkin niin katsokaan sitten kaikki lävitse- myöhemmin voin pstää kunnon linkki pljäjäyksen aiheesta

 • Huttu sanoo:

  No mutta mitäs vikaa tuossa Calico Jackin postaamassa youtube-videossa oli? Jos hän pystyi pystyttämään tuollaisen järkäleen yksin, niin miksei Stonegengen tekijät olisivat voineet tehdä samaa? Tai pyramidien rakentajat?

  Kauheaa kekseliäisyyden ja taidon aliarviointia

  Ja katoin Hexa noi sun laittamat kuvat, olivat ihan mielenkiintoisia mutta yhtäkään kuvaa ei oltu tutkittu varmaan sen enempää vaan oli suoraan kirjoitettu että ufo tuossa ja ufo tässä..

  Noista kuvista löytyy varmasti jostain jotain tutkimusdataa jossa olisi mietitty että mitä muuta kuin avaruusolioita ne voisivat olla. Mitä tuon ajan ihmiset ovat voineet kuvata noilla teoksilla, mikä symbolinen merkitys niillä on jne.

  Keskiajalla ihmiset ovat olleet erittäin taikauskoisia ja pieninkin tähdenlento tai komeetan ohikulku olisi tulkittu jumalan merkiksi tai muuksi vastaavaksi. Varhaisemmilla ajanjaksoilla kuvittelisin miten luolamaalauksissa esim kronikoitiin vihollisheimoista maalaten nämä melkeinpä pahoiksi hengiksi yms?

 • crypto chrome sanoo:

  höpöpöpö. kaikilla olennoilla maapallolla on tietoisuus, jos ymmärtäisimme selvemmin tämän ei ihmiskunta enään käyttäytyisi niin alaarvoisesti kuin se tällä hetkellä muita eläviä kohtaan käyttäytyy.

 • crypto chrome sanoo:

  hexan linkissä osa oli aika tulkinnan varasia , mutta madonna kuva ja 1800 luvun kiinalaiskuva oli vakuuttavia, varsinkin kiinalaiskuva kolmio symboliikallaan.

 • ”höpöpöpö. kaikilla olennoilla maapallolla on tietoisuus, jos ymmärtäisimme selvemmin tämän ei ihmiskunta enään käyttäytyisi niin alaarvoisesti kuin se tällä hetkellä muita eläviä kohtaan käyttäytyy.”

  Tarkoitan tietenkin tietoisuutta kuolevaisuudestaan ja kykyä kuvitella asiat sellaisiksi, mitä ne eivät ole. Tiedät kyllä mitä tarkoitan. Ihmisen tietoisuus poikkeaa kovasti vaikkapa kissan tietoisuudesta. Simpanssin tietoisuus saattaa hyvinkin olla samaa luokkaa. En puhu mistään paremmuudesta saati ylemmyydestä, ihan vain fysiologiasta ja sen suomista mahdollisuuksista.

  Käsittääkseni ihminen ymmärtää toisen ihmisen omaavan vastaavan tietoisuuden kuin itsellään, eikä tuo tietoisuus estä ihmistä kohtelemasta lajitovereitaan ala-arvoisesti.

 • Ja kyllä noille Hexan postaamille, toki oikein hauskoille ja mielenkiintoisille kuville löytyy myös muita tulkintoja sikäli kun asiaa kysytään asiaan paneutuneilta arkeologeilta, antropologeilta, sosiologeilta yms. muilta kuin ufologiaa ainoana pätevänä tutkimusalana pitäviltä tahoilta. Linkkiä ei tähän hätään löydy, useimmista olen lukenut paperimediasta vuosia sitten.

 • Calico Jack sanoo:

  Hexa – neuvoisitko ystävällisesti kuinka voin parantaa ufo-tietouttani. Edelleenkään en ole saanut mitään ohjetta siihen vaikka aikaisemmin pyysin. Mitkä lähteistä ovat tarkastelemisen arvoisia?

  Linkissä olevat entisaikojen kuvat ja pystit on jo tutkijoiden, niiden oikeiden, toimesta jo tulkittu eri kansojen tavaksi esittää erilaisia asioita. Esimerkiksi Kiinassa on lukuisia esineitä ja kuvia joissa on kiekko jonka keskellä on reikä. Dropat eivät ole poikkeus. En muista mitä tämä symboli tarkoitti, mutta maallinen selitys on olemassa.

  Btw.. nuo kuvat ja väitteet ovat olleet tiedossani jo kauan, eli ei mitään uutta. Itse neuvoisin tutustumaan ensin tähän maalliseen materiaaliin ja sen antamiin selityksiin, kuin lähtä näitä ”todisteita” tulkitsemaan ufoiksi.

  http://www.youtube.com/watch?v=GyTN_eWvwYs&feature=PlayList&p=B8DA9A2430501933&index=0&playnext=1

 • Hexa- sanoo:

  Huttu ei siis joo saattaa olla että käsititte väärin
  en suoranaisesti tarkoittanut että pyramidit tai stonhenge olisi ufojen tekemiä vaan että sielä on laaser leikkaus kuvioita ynm.
  mutta yritin sanoa että ufot on saattanut auttaa noissa, tai ainakin niissä joissa on kasattu äärimmäisiä kivenjärkäleitä voin kaivaa näistä kaikista vidoita ja lisää materiaalia myös siitä ufo tietoudesta ns. mutta toivottavasti ymmärrät ettei vuosien työtä ihan päivässä supisteta muutamaan viestiin 🙂

  palatakseni vielä niihin rakennelmiin missä oli nosteltu ja kasattu kiviä niin muistan lukeneenin asiasta ja mittasuhteet on kyllä aivan toista luokkaa.- mietis –

  miten yli 1000-2000-> sitten eläneet ihmiset ovat rakentaneet tuon mittaluokan rakennelmia käsivoimin tai edes silloisin laittein.
  jos kivi painaa monia kymmeniä tuhansia tonneja kuin ei nykyajan parhaimmatkana nosturit muistakaseni pystyneet oikein nostelemaan/ käsittelemään tuollaisia murikoita sitten siihen päälel lisätään ne mystiset merkit ja se miksi tuollaiset on tehty- palvontaa ynm mutta joo..
  katsotaan jos saisin jaksavuutta näin loman aikana kasata lisää tietoa aiheesta 🙂

 • Kamoon, Hexa, onhan tuo pyramidien rakentaminen jo selvitetty eikä siihen mitään uhvomiehiä tarvita. Mahtavia ja kunnioitusta herättäviä rakennushankkeita ovat ihmiset väsänneet aina; pyramidit, Stonehenge, katedraalit, Eiffel-torni, Golden gate… Ei näissä ole kerta kaikkiaan mitään tarvetta etsiä paranormaaleja ratkaisuja. Todistetusti ihmisten työtä.

 • crypto chrome sanoo:

  Joo höpönpöpö , tiedän kyllä mitä tarkoitat. :
  Osasit hienosti ilmaista asian oikean laidan.
  Jos kivirakennuksien mysteerit kiinnostavat niin ehdottomasti tutustumisen arvoine klassikko on myös coral castle, jossa mies joka rakensi vain öisin sai hämmästyttävän kokonaisuuden aikaiseksi.

 • Vekkuli sanoo:

  Höpönpöpö lueppa Hexan postaus uudestaan niin varmaan huomaat ettei hän tarkoittanut mitään pyramideja.

 • Vekkuli, mm. näin Hexa kirjoittaa ”en suoranaisesti tarkoittanut että pyramidit tai stonhenge olisi ufojen tekemiä vaan että sielä on laaser leikkaus kuvioita ynm.
  mutta yritin sanoa että ufot on saattanut auttaa noissa, tai ainakin niissä joissa on kasattu äärimmäisiä kivenjärkäleitä…”

  Eikö tässä tarkoitetakaan, että uhvomiehet ovat saattaneet auttaa pyramidien ja Stonehengen ’äärimmäisten’ kivenjärkäleiden kasaamisessa? Entäs näissä ’laserleikkauksissa’? Ehkä käsitin väärin…

 • Hexa- sanoo:

  Höpönpöpö todellakin tarkoitetaan. siis huomaa- on saattanut-
  kukaan ei sitä ainakaan voi todistaa etteikö ehkä näin olisi ja jos sielä kerran on merrkejä havaittavissa tuonkin kaltaisesta teknologiasta niin ei tuo aavistus ihan pohjaton ole. sitähän sinä et ainakaan varmuudella pysty kiistämään.

 • Huttu sanoo:

  En ole ennen kuullukkaan että siellä olisi laserleikkauksilla tehtyjä kuvioita. Miten tälläiseen tutkimustulokseen ollaan päädytty? Millaisia ne kuviot ovat ja eikö ole mahdollista että ne on tehty taltalla ja vasaralla kuitenkin?

  Olisko jollain linkkiä tollasiin kuviin ku yritin googlella löytää mutta ei ollut onnea matkassa

 • No, onhan noita ’laserleikkauksia’ tosiaan väitetty olevan, mutta höpönlöpöksi on nämäkin väitökset todettu jo ammoin. T

 • …ieto jälleen printtimediasta vuodelta kivi ja keppi, mutta löytynee nyttemmin jopa interwebsteristä.

  P.S. Tää tekstin editointi tökkii pahasti nykyään…

 • Ja Hexa, kuten varmasti huomasit lainasin sinua sanatarkasti, joten saatoin havaita myös ’saattanut’-sanan, joka ei muuta tosiasioita yhtikäs miksikään. Kaikki mielenkiintoinen spekulaatio pyramidien(kin) UFO-yhteyksistä on käyty loppuun jo seitkytluvulla…

 • Hexa- sanoo:

  haha niinhän sinä luulet.

 • Kertoisitko, Hexa, ystävällisesti meille vähemmän valaistuneille mihin luja uskosi tällä kertaa perustuu? Tuo jatkuva naureskelu muiden perustelluille kommenteille on jo pidemmän aikaa antanut sinusta arvelluttavan kuvan varsinkin kun et mitenkään kykene osoittamaan näiden fantasioidesi pohjautuvan minkäänlaiseen faktaan.

 • Oikeesti, Hexa, monia varmasti kiinnostais…

 • Mitä, Hexa, meidän sinusta pitäisi päätellä siitä, että keskustelut kanssasi päättyvät useimmiten siinä vaiheessa kun sinua pyydetään todistamaan, tarkentamaan, selventämään tai jotenkin perustelemaan täysin tieteen saavutuksista ja fysiikan laeista piittaamattomia väitteitäsi? Ainoa mitä siinä vaiheessa annat vastineeksi ovat kommentit tyyliin ’haha niinhän te idiootit luulette’, ’hahaha kuinka kukaan voi olla noin sokea’ ja yksi lemppareistani ’hahahahaa minulla on todisteita niin valtavat määrät että kohta hukun niihin, mutta turha niitä teille on esittää kun ette kuitenkaan mitään ymmärrä’… Juu, eivät ole sanatarkkoja lainauksia, mutta tämä sinun vastaustesi henki tuppaa olemaan.

  Luuletko moisen nostavan seuraavan kommenttisi uskottavuutta? Ottaako kukaan sinua enää kohta tosissaan? Eikö olisi helpompaa ja rakentavampaa heittää faktat pöytään jos niitä kerran on?

 • Stuge sanoo:

  Hexaa nyt ei ole kukaan ottanut tosissaan alunperinkään.

 • MyFirstEnemy sanoo:

  Skeptikot ja muut todisteita vaativat. Onko teillä ymmärryksessä vikaa? Todisteet on teidän naaman edessä mutta ette silti pysty sulattamaan totuutta.
  Teistä on aika jo ajanut ohitse. Kaikki tullaan paljastamaan lähitulevaisuudeessa. Merkit on selvät, liian moni tietää asian laidan ja ovat vanhemmiten tulleet julki tietojensa kanssa. Tällä videolla oli osa niistä jotka ovat puhuneet suunsa puhtaaksi.
  Salailun loppu häämöttää, ja se jos joku, on paras uutinen pitkään aikaan.
  Edit:typo

 • MyFirstEnemy sanoo:

  Unohtui linkit.
  Tässä tilanteen kehittymisestä englanniksi

  http://divinecosmos.com/index.php/start-here/latest-news/513-disclosure-update-and-video

  Perus tietoa koko aiheeseen suomeksi
  http://yhdenlaki.wordpress.com/

 • zofia sanoo:

  En ole katsonut edes koko hömppää koska tiedän kaiken!

 • Nikke sanoo:

  ”tiedän, mitä sahasin” hehehehohoho

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot