ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

UFO väistää lentokonetta

Tässä Meksikossa kuvatussa videossa näkyy kun musta ufo väistää läheltä lentävää jumbojettiä.

http://www.youtube.com/watch?v=oO3djBDO5T8

Tykkäys ja jakotoiminnot:

53 kommenttia aiheeseen: UFO väistää lentokonetta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • SirkkuPerkele sanoo:

    pistit sitten laittaa ensimmäisen synttärilahjan, kiitos… ei kyllä kovin häääppöinen ollut, olis mukava tietäää että pitääkö noi timestampit paikkaansa noissa videoissa 1998 — 2004

  • WHITEJOHN sanoo:

    Eihän se mitään väistä? 😀 kuhan lentää ohi siitä lentokoneesta

  • rayman sanoo:

    ja kaikki tämä on totta ihan oikeasti

  • DEA sanoo:

    Mielenkiintoinen video. Miksi julkaista vuodelta -98 vasta nyt, vai onko aika-leima videossa tahallaan / tarkoituksettomasti väärä???

  • PaganSaviour sanoo:

    En minä ainakaan mitään väistöä nähnyt.. enkä kyllä menis väittämään avaruusalukseksi tuota kohdetta, joka näyttäis olevan paljon kauempana kuin matkustajakone…

  • Violencia sanoo:

    Täydellinen feikki. Katsokaa tarkkaan ja avatkaa silmänne.

  • Calemran sanoo:

    Joo, aiva sensaatiomainen väistäminen, vaikka en kyllä näe minkäänlaista väistämistä videossa. Kilo p***aa nyt sattuu vain leijumaan ilmassa. Kyseessä voi olla silti muukalaisten invaasioi, joiden sotalaivasta odottaa tällä hetkellä kuun pimeälläpuolella.

  • crypto.chrome sanoo:

    siis tä. Ihan selvästihän kohde kun katsoo ekan leikkauksen kiihdyttää nopeasti mutta vain vähän matkaa eteenpäin ettei törmäisi., eli siis väistää kiihdyttämällä pois lentokoneen alta.

  • recon sanoo:

    Juu, niin tekee….

  • JambaB sanoo:

    Näyttää aikalailla folioilmapallolta

  • Nuuskija sanoo:

    Ei toi musta mitään väistä, vaan menee siitä suoraan lentokoneen alta. Outoa on myöskin se, että miksi video julkaistaan vasta nyt, jos se on kuvattu jo vuonna -98?

  • TeleMakkara sanoo:

    Kyseessä on mitä todennäköisimmin karannut ilmapallo tai joku vastaava esine, joka leijuu tarpeeksi lähellä kameraa näyttäen suurelta lentokoneen rinnalla. Lentokoneen ja esineen välillä luultavasti satojen metrien ellei kilometrien etäisyys toisistaan.

  • Hexa- sanoo:

    MITä ette nää muka?
    no aivan selvästi näkee kuinka tuo musta pallo liikkuu ennen lentokoneen tuloa vasemmalle alaviistoon suhteellisen tasaisesti ja nopeasti..
    katoskaanyt edes videot tarkkaan ennenkuin rupeatte kommentoimaan.

  • Hexa- sanoo:

    20-25 kohdalla!

  • Hexa- sanoo:

    Juu feikin huutajat voisivat avata itse silmänsä.
    1minusta tuossa videossa näkee selkeesti kuinka 20-25 välillä ennen lentokoneen tuloa ruutuun kappale liikkuu alaviistoon vasemmalle kiihtyvällä vauhdilla ilmeisesti juurikin sen takia ettei osu lentokoneeseen pistäkää vaikka hiiri sille kohtaa mistä väistöliike lähtee ja katsokaa mistä lentokone lentää…

    2 mitään ilmapallo juttuja on turha esittää mikään tuollainen ei väistä tietoisesti lentokonetta ja jää sen jälkeen ilmaan sille kohtaa suurinpiirtein mihin lopettaa väistöliikkeen.
    tuosta videosta näkee kyllä kun nimenomaan avaatten ne silmänne..kannattaa miettiä jatkossa samaa!

  • Naali sanoo:

    Aito tai ei, tällasia on tullut katottua liian paljon, joten ei mitään uutta ja ihmeellistä tuo nyt ole….

  • DEA sanoo:
  • Fu5e sanoo:

    Jonkun lapsen hieno halinalle ilmapallo karkuteillä, se on minun arvioni.

    Hexa sun suusta tulee niin paljon shaissee taas kun pystyy.
    Sun kannattais käydä siellä maantiedon tunnilla useammin ja lukea ilmavirtauksista luku jos toinen. Toinen jos asia jonka voisit mennä lukemaan on perspektiivi.

    Toi sun ”väistöliikkees” on takuuvarmasti ihan puhdasta sattumaa, ja haluaisimpa sinun kertovan miksi se ei voi olla. Ja ” jää sen jälkeen ilmaan sille kohtaa suurinpiirtein mihin lopettaa väistöliikkeen” , kohde luultavammin erkanee kamerasta joten näyttää siltä että liike pysähtyy. Ja muutenkin kuvaus kestää taas hurjat 6 sekunttia, miksi näin?

    Se on hienoa että pidät kaikkia asioita mitä näet 100% varmasti muukalaisaluksina, ajattelematta sekunttiakaan muita vaihtoehtoja, naiivia ja huvittavaakin ehkä mutta mielipide on mielipide. Silti ei tarvi hyppiä ihmisten silmille jos he esittävät teoriansa.

    Minä pidän sitä ilmapallona joka nyt ilmavirtojen heittelemänä sattuu näyttämään kohteelta, joka väistää lentokonetta juuri ja juuri. Mutta hei, kai minun pitää olla samaa mieltä kanssasi koska avasit silmäni tuolla selonteollasi joka kumosi kaiken muun mahdollisen.

    Mutta en minä poista avaruusaluksen mahdollisuutta kokonaan. Sinulle Hexa taas suosittelen hieman loogisuuden hankkimista ja luonnontieteiden lukemista. Eikä tarvitse hermostua joka kerta jos joku epäilee videon aitoutta, että koita sinäkin avata ne silmät todellisuuteen ja hieman aikuismaisempaa lähestymistapaa näiden videoiden tutkimiseen, kiitos.

  • jack sanoo:

    Enemmän kyllä kiinnostaa mitä lentäjät on tuosta raportoinut

  • JoonasK sanoo:

    Helikopteri kaukana lentokoneen takana, mitä ihmeellistä siinä on?
    Miksi muuten AINA nämä havainnot ovat jonkun perkeleen meksikaanin tekemiä ja toisella puolella maapalloa, kääntyyhän Suomikin avaruuteen nähden joskus sinne päin!

    Odotellaan UFOja täällä Stadissa jatkossakin, eli pärjäämisiin.

    T: Setä 54v

  • Stuge sanoo:

    nää on nyt niin huonoja, ettei näitä jaksa edes kommentoida…next topic please…

  • Hexa- sanoo:

    Fu5e ei ehei kuule.
    puhdasta sattumaa niin voihanse olla mutta tuo on kyllä erittäin iso sattuma silloin jaa sitäpaitsi en ole missään vaiheessa ilmoittanut itse vakaasti uskovan että tuo on mikään muukalaisten laite. olen vain sanonut sen mikä pitää paikkaansa
    VÄISTÖLIIKe tuossa tapahtuu oli se sitten tuuria tai ei mutta se siinä tapahtuu.

    mistään varmoista todisteista en ole väittänyt, joten taas kerran joku taisi värittää tarnoita heko..

  • Fu5e sanoo:

    ”2 mitään ilmapallo juttuja on turha esittää mikään tuollainen ei väistä tietoisesti lentokonetta ja jää sen jälkeen ilmaan sille kohtaa suurinpiirtein mihin lopettaa väistöliikkeen.”

    Mitä yrität tuolla kommentilla sitten hakea? Joko otatkin sanojasi takaisin?? Lue ensin nuo omat tekstisi läpi ajatuksella okei?

    Tuossa ainakin tyrmäät heti kättelyssä ettei se voi olla kuin ”Tietoisesti liikkuva kohde” eikä mitään muuta. Muiden teoriat oli heti poisuljettuja, ja sinulla oli heti 100% varmuus ettei se ole ainakaan ilmapallo ja kaikkien pitäisi avata silmänsä.

    Miksi ilmapallo juttuja oli turha esittää? Juurihan sanoit että voi olla puhdasta sattumaa. Miksi se on erittäin iso sattuma? Siellä tapahtuu todellakin VÄISTÖLIIKe, miten olet 100% varma että se on tietoinen liike.

    ELi jos sinulla ei ole mitään järkevää todistetta ettei tuo voisi olla ilmapallo niin älä sitten väitä niin, OKEI?? Tuollainen kärkäs tapa inttää asioista ilman mitään järkevää painoa ei muutakuin ärsytä ihmisiä.

    Että heko heko vaan, sinulla se väriliitusetti on mukana jokaisessa uutisessa täällä.

  • crypto.chrome sanoo:

    fu5e
    Asiahan ei tietyti minulle kuulu, mutta jos se olisi ilmapallo
    ja videolla näkyvä liike johtuisi lentokoneen aiheuttamasta ilmavirtauksesta liike olisi paljon voimakkaampi koska turbulenssi pyörittäisi kevyttä ilmapalloa ilmassa
    kuin tuuli syksyn lehtiä mutta vieläkin voimakkaammin koska
    lentokoneen turbulenssi on hyvin vahva. ( luultavasti ilmapallo
    olisi ensiksi joutunut moottorien imuun ja jos olisi siittä jotenkin selvinnyt niin jatkanut vinhaa pyörimistään lentokoneen perässä.)
    kyseessä voi tietysti kuitenkin olla harvinainen ilmaballous Pokemonius jolla on 80 resistantti turbulenssia vastaan ja
    120+ ilmaimua vastaan , mutta niiden väritys ei yleensä ole tumma.

  • Fu5e sanoo:

    Crypto, ilmapallohan ei mahdollisesti ole lähelläkään lentokonetta, kohteen kokoa jos vertaa lentokoneeseen. Kuten puhuin jo perspektiivistä, videon kohteella voi olla jopa kilometri etäisyyttä. Mutta vaikea on sanoa mitään varmaksi. En kuitenkaan hermostu ja lyttää jokaista vaihtoehtoa heti vääräksi, kuten eräs tietty täällä.

  • Hexa- sanoo:

    no Fu5e ei … joo katsony tuota kohtaa 20-28 siinä yhdessä pätkässä näytetään kuinka selkeesti sinun ”ilmapallosi”. liikuu aivan lankasuoraan ala viistoon vasemmalla ja jatkaa sen jälkeen hetken suoraan vasemmalle ja jonka jälkeen liike hidastuu hieman ja näyttäisi kuinka se jäisi taas paikalleen, mutta videot loippuvat siihen.

    virtaus joka kohdistuisi näin ollen keveen ilmapalloon näyttäisi niin kotrolloimatotmalta että näkisi kuinka pallo menisi radallaan ympyrää ja kaartelisi ynm

    fu5e- annan ilomielin oman näkökantani asiasta kunhan esitäisit jotakin muuta kuin ilmapalloa- antakaa kongreettista näyttöä siitä että tuo edes jotenkin voisi olla tavallinen ilmassa leijuva pallo.

  • Ranttali sanoo:

    Kohde ei näytä ainakaan tuossa erityisesti miltään kuviteltavissa olevalta avaruusalukselta, jos muultakaan kovin kiinteältä kohteelta, pikemminkin ilmapallolta tai ilmassa leijuvalta muovilta tai vastaavalta. Tuollaisia lentelee Suomesssakin joskus kesäaikaan pikku pyörremyrskyjen jälkeen, jopa kokonainen heinäseiväs heinineen noussut joskus meiltäkin satojen metrien korkeuteen! Nuo ”väistöliikkeet” näyttäisivät tosiaan johtuvan jostain paikallisista pyörreilmavirtauksista, mutta itse lentokone ei välttämättä vaikuta mitenkään kohteen lentosuuntiin. Etäisyydet voivat olla hyvinkin suuret. Ehkä kaikki vaan onnekasta sattumaa, jos ei tahallinen trikki jälleen kerran. Tai onhan kuvaaja itsekin voinut uskoa todelliseen ufoon. Jopa auton ikkunoiden valoheijastumia esim. mittaritaulusta ja sadepisaroita kuvailtu joskus aitoina ufoina!

  • Hexa- sanoo:

    haha olet niin väärässä ainakin minun suhteeni.
    joo kuten sanoin aijemmin ja sama asia on huomattavissa tuosas videossa minkä pastesit. ilmavirtaukset tosiaan liikuttaa palloa mutta ei suoraviivaisesti ja noin nopeasti itseasiassa mitä tuossa videossa. ota huomioon mittasuhteet!..

    siihen tarvitaan kyllä erittäin onnekasta sattumaa jos tuon noin 1-2m kappale leijuu ilmassa ja vetelee noin nopeita ja suoraviivaisia liikkeitä mutta uskokaa ilmapalloonne ja jättäkää huomioimatta muut seikat….

  • Ranttali sanoo:

    Ilmavirtaukset (lämmön tai tuulen aiheuttamat) joskus hyvinkin nopeita, laajoja ja arvaamattomia, liike voi näyttää hetkittäin täysin logiikan vastaiseltakin. Noinkin epämääräinen visuaalinen objekti ihan liian vaikea ja oikeastaan jopa täysin samantekeväkin yrittää todistaa sen paremmin ilmapalloksi, lentäväksi lautaseksi kuin miksikään varmaksi muuksikaan, se lähinnä turhaa energian ja ajan hukkaa. Vaikka sen liikkeissä olisi jotain taustatekijöihin sopivaa joku ”asiantunteva” näkevinäänkin. Olishan se tietysti hienoa, jos tuossa olisi oikea lentävä lautanen, mutta koska olen itsekin sellaisen nähnyt, enpä menisi oikein vielä tältä syömältä uskomaan kaikkea, mitä filmeissä/kuvissa yleensä näkee. Eduard Meierin ottamista kuvista/videoista sitävastoin pidän ainakin osaa aitoina, vaikka niistäkin turhanpäiväistä näennäisviisastelua puoleen ja toiseen vuosikaudet käyty.

  • Fu5e sanoo:

    Joo en jaksa puuttua sun näkemyksiisi enään. Ei tosta voi tulla mitään kun kerrot ton saman tarinan joka kerta etkä mitään uutta. Sun muut seikat on spekulaatiota eikä mitään muuta.

    Ja siinä en ole ainakaan suheesti väärässä ettet edes halua muiden esittää teorioita jos ne osoittavat hetkenkin skeptisyyttä, ja sen on huomannut varmaan kaikki.

  • matruska sanoo:

    fuse tuo on selvä ilmapallo, myönnä 2vastaan 1 hävisit. hähä

  • stRetsi sanoo:

    hedelmäkärpänen linssillä.

  • Fu5e sanoo:

    matruskalla taitaa olla silmissä vikaa.

    katos nyt vielä kerran mitä mieltä olen.

  • Hexa- sanoo:

    ei kyllä se ihan oikein katsoi 3-1 taisi tulla nyt nokkiin fu5e..
    joo kyllähän sekin pitää paikkaansa kuten jo aijemmin sanoin että tuo videon laadun ja lyhyyden takia tätä ei sen enempää kannattaisi spekuloida, mutta silti olen yrittänyt tuoda asioita joiden avulla muut voisivat miettiä onko kyseessä nyt oikeastikkin pelkästään ilmassa leijuva pallo.

  • Fu5e sanoo:

    3-1 minulle ?? heh heh 😀 niin sinulle taisi tulla nokkiin!

    matruska itsekkin sanoi että se on ilmapallo, kuten itsekkin tässä olen yrittänyt sinulle selittää. Niin sanoi myos Ranttali. Mikä sinulta menee nyt ohitse??

    Jep ja sinä olet tuonut asioita esille. Edelleenkin ainoa asia jota olet tehnyt on se että selität sanallisesti mitä videolla tapahtuu, eli et mitään, mitä ihmiset ei omilla silmillään näkisi.

    voi voi.

  • Hexa- sanoo:

    niin siis todellakin väit’t kiven kovaa että kyseessä on ilmapallo ? viel’äkin vaikka videon perusteella sitä ei tuosta voi päätellä!

  • crypto.chrome sanoo:

    ainahan on tietysti myöskin se kuuluisa kansio-x. johonka voi pistää epäselvät tapaukset.

  • Hexa- sanoo:

    kuten tämänkin.

  • Eikä sen X-kansion paksuus edelleenkään todista yhtään mitään. Yksikään selittämätön video, kuva, silminnäkijäkertomus yms. ei todista muuta kuin sen ettemme tiedä mikä kohde on. Tilanne siis aina vaan 6-0…

  • Uskokaa nyt huviksenne, että tähtienvälinen henkilöliikenne on avaruuden mittasuhteet ja fysiikan lait huomioitaessa mahdotonta. Vaikka saavuttaisimme edes kymmenesosan valon nopeudesta (30 000 km/s) veisi edestakainen matka lähimpään tähteen yli sata vuotta. Energiaa kuluisi jo tuohonkin täysin teoreettiseen vauhtiin pääsemiseen yli 600 kertaa Suomen vuotuisen energiankulutuksen verran, ja tämä energia pitäisi tuottaa laitteistolla, joka mahtuisi alukseen. Lisäksi tuossa vauhdissa törmäys vetyatomiin tai pölyhiukkaseenkin olisi katastrofi. Ja aivan turha kertoa miten yliluonnollista energiaa ne uhvomiehet käyttää. Emme tiedä. Mutta sen perusteella mitä tiedämme voimme hyvällä omalla tunnolla päätellä yhtä sun toista. Esimerkiksi sen, että kohtaaminen Maan ulkopuoliseen älyn kanssa on todennäköisyydeltään niin liki nollaa, että sen voi huoletta pyöristää siihen. Sci-fi on parhaimmillaan hienoa ja mielikuvitus maailman halvin huvitus, mutta hiukan niitä jäitä foliohattuun, kiitos.

  • Wespa sanoo:

    Uskokaa nyt huviksenne, että tähtienvälinen henkilöliikenne on avaruuden mittasuhteet ja fysiikan lait huomioitaessa mahdotonta.””

    Noup. Avaruuden taittaminen on jo todistettu (?) mahdolliseksi (ainakin teoriassa mahdollista ja tiedemiesten mukaan hyvinkin todennäköistä). Nopeutta ei siis tarvita jos voi taittaa aika-avaruutta itseään. Tässä ei siis rikota minkäänlaisia fysiikan lakeja. Miksi mennä A4:sen päästä päähän, kun voi taittaa päät yhteen? Tämän voi mahdollistaa mm. mustat aukot tai madon reijät yms. Myös teleportaatio on yksi keino, joka on todistettu myös ihan tieteellisesti mahdolliseksi ja hiukkasia on jo saatu siirrettyä paikasta toiseen (tästä oli uutisjuttukin aikoinaan).

    Lisätietoa vaikkapa täältä:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Wormhole
    http://www.youtube.com/watch?v=tBK0SYGKa2A (2:10 lähtien)
    http://www.youtube.com/watch?v=-FqLCLooayM
    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2008/09/12/aikamatkustus-ja-rinnakkaistodellisuudet/

  • Hexa- sanoo:

    hyahaha höpönpöppö taas sen revbäytti. jo edelleen väitän että on olemassa kyllä kaava joka väittää sinun väitettä’si vastaan. aivan varmasti se lisää painoargvoa ja todistusta jos sielä x kansiossa on saman kaltaisia ufo tapauksia järjettömät kasat ei .. kun se vaan nyt ei tahdo millään tuota omaksua pitäisikö kaikki tuo olla noteeraamatta vaikka 70% viittaavat siihen että havainnot pohjautuu saman kaltaisiin lentäviin lauitasiin

  • Ranttali sanoo:

    Hupsista, nyt alkoi jo mennä utopistiseksi! Mutta asiaan. Tottakai joillekin olennoille myös tähtienvälinen matkustaminen mahdollista, jopa normaaleita meidän tuntemiamme aika- ja energiasääntöjäkään kumoamatta. Katsokaas kun ”atomaaristyyppistä” liikettä todennäköisesti myös valoa nopeammilla tasoilla. Ei edes tarvita mitään teoreettista aika-avaruuden muokkaamista, mustia aukkoja tai madonreikiä, muista lähinnä ihmisen ajattelulle tyypillisistä oikoteistä puhumattakaan. Ja kun luodaan ”kenttä” seuraavalle tasolle, siihen kenttään on luotu sisään myös aina sen uuden tason rakentumisohjeet. Näin voidaan mennä miten pitkälle tahansa nopeuksissa ja uusien ”energiatasojen” luomisessa. Mihinkä vain tietotaito sillä hetkellä riittää. Se kun ei todista todellakaan mitään, mihin nykyinen ihmisen aistien, laitteiden ja kokemusperäisen päättelyn varassa oleva tieteellis-tekninen taso juuri tällä hetkellä perustuu. Nykyihmiselle se tietysti huikea saavutus (kuten edellä olevista nykytiedettä avoimesti mukailevista kommenteista pääteltävissä).

    Muuten, vanhan kunnon Joulupukkikin juuri samaa menetelmää käyttää, muuten suurimman osan vuodesta meille näkymättömällä tasolla asustelee:). Silloin ei ongelma vaikka samalla näennäisellä hetkellä kaikissa maailman taloissa käydä! Tosin tapahtumien päällekkäinen paradoksi kumoaisi tuon mahdollisuuden. Mutta jos aika pysähtyy valon nopeudessa hetkeksi myös meille, mikäpäs ongelma siinä silloin on:).

    Okei, ehkä ihminenkin vielä kaukaisiin tähtiin matkustaa jopa alle 15 minuutissa joku kaunis päivä. Energia saadaan tähtienvälisestä aineesta ja kukaan ei vanhene tai nuorene sen kummemmin matkalla, perhe vaan normaalisti odottamassa kotona päivällisen kanssa:)!

  • Ranttali sanoo:

    Teleportaatio todellakin kvanttitasolla mahdollista, tosin siinä vaan pieni hallintaongelma, saadaanko sinne toiseen päähän kaikki ehjänä:). On myös todennäköistä, että itse ”sielu” ei siirrykään (eli otus kuolee siinä matkalla) ja myös ruumis rakentuu paikallisesta aineesta, ei lähtöaineesta. Tai tuleeko toiseen päähän vain uusi klooni. Ja mihin matkoihin ja ajankestoihin se pätevä. Todennäköisesti kyse todella lyhyistä matkoista.

    Eikä matkoja voi ”taittaa” puoleen yhtä helposti muutenkaan, kuin A4:n taitto päät yhteen, kyllä se saman täysmatkaenergian silti vaatii, tuo nyt päätelmällinen lopputulos optinen (tai yksioikoisteoreettinen)harha kait lähinnä.

  • Fu5e sanoo:

    HEXA

    Siis Hä. Onko sulla päässä vikaa vai muuten vain lukeminen tuottaa ongelmia. ihme hiihtäjä.

    Olen sanonut että se voi olla mahdollisesti vaikka ilmapallo, MAHDOLLISESTI pitääko tavata, en väitä kiven kovaa 100% sen olevan mitään, koska tuosta videosta ei varmuudella sanoa mitään.

    itse sanoit videon perusteella tuosta ei voi kunnolla päätellä, kuitenkin sinä taas olet sitä mieltä että siittä voi päätellä ihan heti ettei se ole ilmapallo tai mitään muuta, vaan se on ufo alus. Ei voi keskustella kun et edes lue kunnolla mitä täällä kirjoitetaan…

  • No, vääntäkääpäs se avaruus mutkalle ja eikun matkaan. Kuten sanoin sci-fi on sci-fiä vaikka miten hurjiin teorioihin pohjaisikaan. Täällä räjähtää ruoka-, juomavesi-, ilmastonmuutos-, energia- ja ties vielä mitkä katastrofit sillä rytinällä, ettette usko vaikka ite näkisitte. Ja ihan helevatun paljon ennen kun edes kuussa on hotelleja. Lukekaa muutakin ku sci-fiä ja iltapäivälehtiä niin hämmästytte kuinka päin p*¨rsettä täällä yksinkertaisetkin asiat ryssitään.

    No, sama se todellakin mitä täällä ’keskustelee’, sen verran on fakta ja fiktio – vaikka jonkun Hawkinsinkin mielestä jopa mahdollinen – täällä jengillä jo suloisesti sekaisin.

  • Wespa sanoo:

    Scifi on Scifiä ja hiukkasia on jo teleportattu. Puhutaan siis ihan tutkimuksista ja faktoista. Jos antamani linkit (videot mm.) jäi katsomatta, niin niistä saapi pikaista lisätietoa. Ei ole pitkä matka enää kun pitkästä matkasta tulee lyhyt matka. Olisihan mikroaaltouuni, kloonaus ja kännykätkin olleet aikoinaan scifiä, mutta nykyaikana nykypäivää. Toki teleportaation voi laskea scifiksi niin kuin vaikka telkkarinkin, silti se on todistettu juttu vaikka onkin vielä mustavalkotelkkarin tasolla. 🙂

    Ranttali teleportaatiohan kunnolla toimiessaan mahdollistaisi millaisen matkan tahansa. Paikassa A tuhotaan hiukkaset/atomit yms. ja otetaan henkilöstä mahdollisesti tieto (koodi/koostumus/atomien paikat tms.) talteen, kun paikassa B luodaan samat hiukkaset/atomit joista henkilö koostui. Periaatteessa vähän sama kuin kloonaaminen, mutta ei vaadi synnytystä ja alkuperäinen kopio katoaa kun uusi luodaan. Toki tämä luo monia erilaisia hauskoja uusia mahdollisuuksia ja ymmärryksiäkin siitä miten kaikki koostuu. Hiukkastasolla tämä on siis jo mahdollista ainakin jossain määrin ja mahdollisesti 40 vuoden (vai oliko 60?) sisällä voidaan ihmisiä siirtää jo kuuhun.

    PS. Ei madonreikien kautta matkustaminen Ranttali tietääkseni vie yhtä paljon matkaenergiaa (ainakaan tieteellisten laskelmien ja teorioiden joihin itse olen tutustunut mukaan), sillä matkahan on lyhentynyt. Sama myös jos itse saisi jollain teknologialla tehtyä madonreijän tai muutoksen aika-avaruuteen. Jos siis pystyisi vääristämään turun kiinni helsinkiin, niin ei matkaa olisi kuin metrin verran. 😛 Toki tämänlaisen efektin tuottaminen vie oman energiansa, mutta mielestäni se ei liity itse matkaenergiaan mitenkään.

  • wm_ sanoo:

    Haluaisin todistuksia noihin ”mahdotonta” -kommentteihin kun mahdottomaksi sitä ei edes tiedemiehet sano 😉

  • Ranttali sanoo:

    Teleportaatiota minunkin tietääkseni jo pienessä mittakaavassa jopa testattu ja onnistunutkin, tosin ihan mitättömällä tasolla vasta. Siinäkin tulevat kuitenkin hyvin nopeasti energia- ja matkaongelmat vastaan, ei sen ihan noin yksinkertaista sentään ole. Madonreiät sitävastoin edelleenkin täysin teoreettinen hypoteesi, samoin kuin avaruuden muunkin ”vääristymisen” käyttäminen nopeaan matkustamiseen. Ei mitään takeita, että tulee tuolla tavoin koskaan olemaan mahdollista. Eiköhän kyseessä myös pieni väärinymmärrys, ainakin ”harrastelijafyysikkojen” keskuudessa, mitä tuolla todella tarkoitetaan. Energian ja matkan lait tuskin muuttuvat silti, oli mikä tahansa teoria kyseessä. Vain tieto keinoista ylittää vähän paremmin nuo rajoitukset ajan myötä paranee.

    En enää tiedä, kuka täällä ketäkin kommentoi, mutta ainakin itselleni kohde on edelleenkin ihan yhtä hyvin ilmapallo, lentävä lautanen kuin lisätty feikkikin. Mitä itse lentäviin lautasiin/ufoihin tai miksi kutsuttaneen tuleekin, itsellänikin senverran konkreettinen lähihavainto, että täysin yhdentekevíä täällä esiintyvät mielipiteet niitä vastaankin. Ainakin minulle, teistä muista en sitten tiedä, miten se nykyisen maailmankuvanne täysin ja vieläpä vaarallisesti kaataisi:).

  • crypto.chrome sanoo:

    en tie mutta kolme sormen korkuista avaruuspukuista olentoo teleportautu just mun olohuoneeseen ja nyt ne mittailee kaikkia juttuja ja päästelee omituisia ääniä , ne ei kiinitä muhun mitään huomiota yhdellä on tosi pieni sädepyssy. ( näyttää kyllä aika efectiiviseltä. )

  • Huttu sanoo:

    Taisiko olla uusimmassa Tiede-lehdessä joku artikkeli teleportaatiosta ja siinä tutkijat olivat todenneet että vaikka hyvin yksinkertaisia hiukkasia pystytään siirtämään, tai no oikeastaan ei sitä hiukkasta vaan sen sisältämä data, niin jo atomin kokoisen suklaahippusen siirtäminen oliko metrin päähän söisi valtavasti energiaa ja kestäisi noin 100 vuotta jotta siirto olisi valmis.

    Luultavasti kestää vielä satoja vuosia ennen kuin pääsemme kunnolliseen teleportaatiotekniikkaan käsiksi.

    Ja niinkuin Wespa mainitsikin, miettikää onko turvallista siirtää itsensä teleportaatiolla toisaalle, alkuperäinen sinä tuhotaan ja rakennetaan uudestaan. Vaikka tekniikka olisikin hallussa, miten se masiina pystyy rakentamaan sinut uudestaan atomi atomilta ja miten kaikki muistit säilyvät ennallaan. Mitä jos vempeleeseen tulee toimintahäiriö ja sinua ei pystytä rakentamaan uudestaan, jäätkö verkkoon elämään vai deletoituuko sinun tiedot jolloin lakkaat olemasta? Ihan hyvä vain että kehitys kestää satoja vuosia, onpahan ainakin aikaa hiota systeemiä

  • outoa toimintaa sanoo:

    Olisi syytä harkita tämän foorumin lakkauttamista tai ainakin kävijöiden kommenttien poistamista.
    Mitä sillä on väliä, että joku täällä kirjoittaa, että tuo on varma feikki; entäs sitten? mikä on AITOA? Muutatko todellisen asian vain sanomalla feikki? Luuletko että asioiden sanomisella; feikiksi muutat muidenkin mielipiteitä asioista?

    Sori tässäkin oli taas tämä ”mielipide”; sehän ei muuta sitä ajattelua, että onko tämäkin AITO?
    Jaa-a mutta, että ajattelua; siis aitoutta.
    Mikä taas on aitoa? Sekö, että se on todellisesti tieteellisesti tutkittu tosi asiana?
    10 000v päästä sillä nykyaikana kumotaankin tämänpäivän tutkimustiedot uudella tieteellisellä teorialla….jne.jne.jne.jne………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….miettikää; mitä muutatte ”itse asiassa” jos sanotte feikki.

  • zappa sanoo:

    Toi ei oo jumbojetti vaan Boeing 727…
    Aika myöhään ovat julkasseet jos 1998 on video oikeasti kuvattu tai sitten kuvaaja kaiveli vanhoja videoitaan ja huomasi ilmiön

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto