ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Ennustuksia lokakuulle

Paranormaali Blogin on tapana olla (sananmukaisesti) aikaansa edellä. Tällä kertaa tuon julki eri ennustuksia koskien jotain kauheaa tapahtumaa, jonka olisi määrä tapahtua tässä kuussa, kenties 25. päivä.

Haluan huomauttaa ja erityisesti korostaa, ettei Paranormaaliblogin ylläpito mitenkään vanno tai väitä että näillä ennustuksilla olisi mitään tekemistä totuuden kanssa, sen näkee vasta sitten myöhemmin, joten en usko, että kommentit ”tyhmää kun ennustuksia uskotte, ei ole ennekään toteutuneet” olisivat aivan aiheellisia. Kuten jo sanoin, tämä artikkeli vain huomauttaa ennen tapahtumaa aiheesta, jotta jos jotain tapahtuisikin, olisimme asiasta ennalta tietoisia, askeleen edellä kun on kiva olla 😉 Eli jos mitään ei tapahdu, se on oikeastaan vain hyvä!

Amerikkalainen Daniel J. Hill on ennustanut molemmat WTC -iskut, jotka myös ovat tapahtuneet. Nyt hän ennustaa ydiniskua Yhdysvaltoja kohtaan. Hän jopa kertoo tarkemmin, että kohteena olisivat kaupungit: New york, Washington, Chigaco, Miami, Houston, Las Vegas ja Los Angeles, joiden yläpuolella yksityisjeteissä tapahtuu itse laukaisu. Skeptisyydestäni asiaa kohtaan, ihmetyttää minua henkilökohtaisesti silti nuo WTC -iskujen ennustamiset.

Loppuun lisään vain vastaan tulleita videoita ja linkkejä.

Uutisjuttu aiheesta

Venäläinen puhuu

http://www.youtube.com/watch?v=ItF4-CtWkqU

Simpsonien kätketyt viestit

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogin artikkelit

Toivotaan ettei mitään tapahdu, kaikista pelotuksista huolimatta 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

62 kommenttia aiheeseen: Ennustuksia lokakuulle

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Wespa sanoo:

    Vähän epäilyttää tämä juttu, sillä vastaavanlaisen jutun luin ATS:n foorumeilta, mutta ennustajana oli tämä Web Botti. Siinä sanottiin myös, että se oli ennustanut WTC-iskut ja Tsunamin yms.

    Linkin uutisessa puhuttiin Lokakuun 16:sta päivästä, kun siinä Web Botti jutussa puhutaan lokakuun 25:stä päivästä johon on arvoitu jotain suurta tapahtumaa.

    Vai olisko tämä kyseinen henkilö tämän Web Botin kanssa jotenkin tekemisissä?

  • WM_ sanoo:

    Aa, Web botti olikin mielessäni että pitää lisätä. Kas uutinen juu, en niin tarkasti huomannut päivämäärää, tästä kuusta kuitenkin oli kyse 😛

    Joltain foorumilta on vaikea saada artikkeliin tietoa, mutta pitää katsella jos tuosta Web Botin yhteydestä ennustukseen olisi jossain.. (aivan kuin itsekin olisin lukenut)

  • Wespa sanoo:

    Joops tuossa videon jutussa oli 25 päivä ainakin myös. Jostain muistan lukeneeni myös jonkun amerikkalaispojan ennustuksesta.

    PS. Päivitin videot näkymään suoraan. 🙂

  • 555+111 sanoo:

    Eihän tää Hill varsinaisesti ennustanut WTC-iskuja vaan oli saanut eri lähteiltä varoituksen siitä, niinkuin esim. CIA ja pari muuta virastoa. Se miksi niihin ei reagoitu, ihmetyttää. Kaverinsa kanssa olivat pohtineet kuulemma jo aikasempaa WTC iskua.
    ” Todennäköisin paikka iskulle olisi pohjakerroksen autohalli johon ajettais auto mikä on lastattu polttoöljyllä ja ammoniumnitraatilla.” Täähän on kuin suora kehotus…
    Seuraava looginen askel olisi lentää päin torneja…

    Toi Simpsons juttu oli taas tota…. pikkukakkosetakin saa varmasti huimia ennustuksia kun oikeen tarkasti syynää.Pokemonit on täynnä salaviestejä, teletapit yms.. Ja jos nuo olisivat varoituksia, kuka ne sinne laittaa, Illuminati itse? Mitä järkee jos tarkoituksena on pyyhkäistä suurin osa ihmisistä pois. Jos se taas on joku ”vastarintaliike, niin aika tehotonta sanoisin…

  • Nomi sanoo:

    Tässä ennustuksessa on se hyväpuoli, että tässä on melko tarkasti ajoitettu ajankohta, joten turhat spekuloinnit voidaan taas lopettaa kun huomataan, että taaskaan ei mitään tapahtunutkaan.
    Toivottavasti ainakin osa näinollen ymmärtää sen, että ei kukaan, siis ei kukaan voi ennustaa tulevaisuutta ja näinollen suhtautuu tuleviin ennustuksiin kuten kuuluu, eli suurella varauksella.
    Vain Fysiikan lakien puitteissa on mahdollista ennustaa tulevia tapahtumia!

  • logicpro sanoo:

    tuli heti tärkee olo! kaipa media-alankin ihmiset on osa illuminatia kun ne kerta osaa vihjailla tällaisista asioista. pääsenköhän mäkin tiedottamaan ihmisiä siitä että jollain kourallisella ihmisiä on salaliitto kaikkia n.7 miljardia ihmistä vastaan? =)aika vedenpitävä salaliitto, kun kukaan ei tiiä paitsi maailman eliitti!

  • Wespa sanoo:

    555+111 en usko, että varotuksia olisivat. Enemmänkin alitajuisia viestejä olisivat jos sinne tarkotuksella olisi laitettu. Okkultismisiin piireihin kuuluu mm. Sigilit ja muut alitajuiset viestit…

    Nomi kyllähän tulevaisuutta voi ennustaa. Eri asia sitten taas osuuko kohdalleen ja kuinka hyvin. Vapaa tahto kuitenkin on kaikilla ja jokainen valinta, sekä ajatus muuttaa todellisuuttamme. Kun en mennytkään aamulla kauppaan, niin koko päivästä tuli erilainen ja samalla vaikutin lukemattomiin muhin ihmisiin poissaolollani. 🙂

  • Nomi sanoo:

    Missä on näyttö todellisesta tulevaisuuden ennustamisesta? Nyt en tarkoita lottovoittoja tai yksittäisiä ennustajien sattuma osumia.
    Ja kuten sanoit–> (Nomi kyllähän tulevaisuutta voi ennustaa. Eri asia sitten taas osuuko kohdalleen ja kuinka hyvin.)<– Kysehän on arvauksesta, eli miksi puhua ennustuksesta?!
    Lotossakin on mahdollisuus arvata 7 oikein 1 rivi/15380937:sta.
    Tämä on muistinvarassa, eli korjatkaa jos muistan väärin?

  • SirkkuPerkele sanoo:

    ainakin on jotakin mitä odottaa sunnuntaina :/

  • Naut sanoo:

    ”Vain Fysiikan lakien puitteissa on mahdollista ennustaa tulevia tapahtumia!

    Roskaa.

  • Naut sanoo:

    ”että ei kukaan, siis ei kukaan voi ennustaa tulevaisuutta”
    Mistäs sinä sen tiedät varmasti? Yliaistillisia kykyjä?

    ”Vain Fysiikan lakien puitteissa on mahdollista ennustaa tulevia tapahtumia!”
    Minun käsitykseni mukaan olet väärässä. Perustan käsitykseni siihen, että olen vuosia tutkinut näitä asioita ja tullut vastakkaiseen johtopäätökseen.

  • Naut sanoo:

    Sitä paitsi tässä jutussa ei ole edes kysymys yliaistillisesta ennustamisesta vaan ennakoinnista, jolla ei ole mitään tekemistä yliluonnollisen kanssa.

  • WM_ sanoo:

    Naut, millaisia tutkimuksia olet tehnyt? 🙂

  • A-E sanoo:

    Kertokaa minulle, että miten jokju Web Bot voi ennustaa määjäristyksen? Maajäristyksen suunnilleen tiedetään, mutta koskaan ei tiedetä tarkkaa päivää milloin tulee maajäristys…

  • a sanoo:

    ”Linkin uutisessa puhuttiin Lokakuun 16:sta päivästä, kun siinä Web Botti jutussa puhutaan lokakuun 25:stä päivästä johon on arvoitu jotain suurta tapahtumaa.” -> Linkin mukaan tuo lokakuun 16. päivä oli siis 8 vuoden takainen arvio milloin WTC-isku mahdollisesti tapahtuisi vuonna 2001, ei koske tätä vuotta.

    Tuo ensimmäisen videon englanniksi saarnaava mies on pastori Vincent Xavier. Hän sanoo saaneensa tietonsa suoraan kristittyjen jumalalta ja pyytää sopivasti lahjoituksia: http://www.youtube.com/watch?v=XJyo59zR1GU

  • Julli sanoo:

    Ennustaminen perustuu puhtaasti siihen että jotkut ovat vaan toisia herkempiä poimimaan vihjeitä ympäristöstä ja asioiden kehityssuunnasta. Jos lähtee sille linjalle että tulevaisuuden voi puhtaasti ennustaa yliluonnollisin kyvyin, voi samalla unohtaa päätösvallan omista asioistaan sillä tulevaisuus on valmiiksi tehty, halusitpa tai et.

    Se että yhdysvaltoja vastaan suunnitellaan ydiniskua ei liene mikään suuri yllätys kenellekään. Taitaa terrosistitkin kattoo 24:ta ja sitäpaitsi ton Hillinhän ennustus perustuu siihen mitä on kuullu Arabiyhteyksiltään. Toivottavasti on pelkkää huubaa, ei tommosta toivois ees vihamiehilleen.

  • JambaB sanoo:

    Jos tuo isku oikeasti tapahtuu ja se laukaisee 3mailman sodan niin silloinhan on se tukee erittäin paljon 2012 ennustuksia.

  • wm_ sanoo:

    Ja monet odottavat uutta messiaan tuloa, ilmestyskirjan tapahtumiin siis viitattaisiin..
    Kumpa kaikki olisi vain vilkasta mielikuvitustamme 🙂

  • Wespa sanoo:

    Nomi olet aikalailla oikeassa, että kyse on jokseenkin arvaamisesta, mutta ennustamisessa on enemmän vihjeitä ja viitteitä tulevasta suunnasta (mahdollisesti jopa suoraan nähty tuleva tapahtuma), mutta vapaa tahto ja muuttuvat tekijät vaikuttavat siihen, että näin ei välttämättä tapahdu. Jos on oikein taitava ennustaja, niin pystyy katsomaan, että kuinka vahvasti tämä tie on valittuna, eli kuinka pieni mahdollisuus on siihen, että muuttuvat tekijät (vapaa tahto) vaikuttaa. Voi siis olla ennustuksia, joille voisi antaa esim. 85% varmuuden, mutta silti jo tuon prosentin antaminen voi muuttaa asioita… 🙂

  • Jani sanoo:

    Tiettyihin asioihin voi tietenkin vaikuttaa, miten ja millä tavalla asiat etenee. Mutta vääjäämätöntä lopputulosta ei voi millään teoilla muuttaa. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, jopa tämä viestini muuttaa asioiden kulkua, mutta se ei muuta lopputulosta.

  • Guuso sanoo:

    Okei, tää on jo pelottavaa! En ole nähnytkään tätä aihetta tai kuullut siitä, mutta viime yönä näin pelottavaa unta. Seisoin siinä unessa ikäänkuin aukiolla minkä ympärillä kaukana oli kerrostaloja. Sitten näin taivaalla ihan hemmetisti lentokoneita ja helikoptereita ja epämääräisiä erilaisia ympyränmallisia valoja, mitkä oli rinnatusten. Ne oli ufoja. Niistä lentokoneista ja helikoptereista tippui paljon pommeja mitkä tuhos kaiken. Ja tää ei oo mikään vitsi. Toi ufojuttu ei ny liity tähän (tai sitten ne tulee ehkäiseen meidän sotaa), mutta toi unen muu osa alko pelottaan. Mul on muuteski ollu paljon enneunia. En kyl sit tiä jos ketään uskoo mutta näin on.

  • Xul sanoo:

    Guuso, en menisi sanomaan noita ’enneuniksi’. Ihan normaalilta unelta kuulostaa, kaikkea se alitajunta työstää. Turha mitään sätkyjä tai maailmanloppufiilistelyjä ottaa, unia vain.

  • Nuuskija sanoo:

    Rupes kyllä vähän itseäkin jännittää tätä juttua lukiessani. Noh kattoo nyt että mitä tapahtuu, koska tuntuu jo että näitä ennustuksia on suunnilleen joka päivälle. Toi video noista simpsoneista löytyvistä vihjeistä pisti ittelleni sellasen tunteen soimaan että jotain voisi ehkä, jopa, luultavastin tapahtua. Ompa ainakin sitten jotain tekemistä sunnuntaina, kun selaa uutisia ja kattoo onko mitään tapahtunu 🙂

  • Anonymous sanoo:

    Voisi olla ihan hyvin tottakin. Mut luulis joittenki alieneitten jo rynnivän apuun jos tollast rupeis tapahtuu. Mutta mistä maasta nää pommit sitte tulis? Tuskin jokku rättipäät rupee amerikkaa pommittamaan. Ja eiköhä amerikas ole niin paljo pommeja et saa sit viholliset tiputettua alas ennen pääkohteita. Miten olisi mahdollista lähettää monta lentokonetta amerikan alueille ilman että niitä tunnistettaisiin?

  • A-E sanoo:

    Vai, että 3 maailman sota. Ei nyt mitenkään, noin montaa ydinpommia voisi osua Amerikkaan. Sitä paitsi. CIA tai jokin muu, löytää ensin nämä rättipäät. Enkä usko, että mikään suurvaltakaan haluaisi aloittaa 3 maailman sodan. Sodassa ei ole voittajia, vaan hävijäiä

  • petter sanoo:

    ei rättipäillä ole mitään tekemistä edes 911 jutun kanssa. cia ja muut jenkkilän pahat pojat ampuu omiaan, ihan niinkuin wtc iskutkin. näin on helppo aloittaa sota ”terroristeja” vastaan. tämä sota vaan on sitten melkoisen iso jos ja kun se alkaa.
    WWIII coming soon…

  • Ali-G sanoo:

    jjjust??! epäilen mut KOLME PÄIVÄÄ H-HETKEEN JA MAAILMAN KEHITYS PYSÄHTYY!!

  • Illuministi sanoo:

    Muistakaa pojat suomen sotaa… Suomi ”ampui” tykillä venäjänpuolelle joten venäläiset puollustautui ja hyökkäsivät.. Venäläiset (luetaan neuvostoliitto) itse ampui ensin omien niskaan ja syytti suomea sodan aloituksesta.. Aivan sama kuvio nyt meneillään jenkeissä.

  • Ogeli sanoo:

    Teoriassahan tuo on mahdollista, USA on todella alttiina hyökkäyksille vaikkakin turvatoimet ovat äärimmäisen tiukkoja vielä nykyään. En minä silti tällaisiin ennustuksiin usko tippaakaan, huomattiinhan se jo Blossomin kanssa.

  • Fear sanoo:

    Pyh nää ei tiedä mittään ku Moden Warfare tulee vasta ensikuussa eikä lokakuussa :3

  • matruska sanoo:

    No huhhuh minkälaista juttua tulee tuutin täydeltä! Jos tollasta oikeasti tapahtuis niin jumankauta olis kokomaailma ihan sekasin. Sitä paitsi jos ne pommilentokoneet pääsis vähänkin usan ilmatilaan ja ne pommitettaisi alas, niin tulisi ydinlaskeumia syntyneistä pilvistä (saastunutta vesisadetta yms)

    Jolloin saattaa kokonaiset meret saastua. Sitten se leviää kaikkialle ja ja…

    Noei… hauskaa fiilistellä sunnuntaina, taitaa amerikan poijjat riipasta kovan krapulan maanantai aamuks. Ja pomo tykkää 🙂

  • Xul sanoo:

    Tämä jälkimmäinen illuminativideo oli varsin hupaisa. 😀 Miksei se ollut päivän piristeenä? Nämä ”piilotetut viestit” olivat aivan tuulesta temmattuja, napataan jostain oudolla logiikalla päivämäärä, bongataan planeettojen muodostama epämääräinen pentagrammi, joka tietenkin yhdistetään kuolemaan ja satanismiin. Joko tämä on pelkkä vitsi tai jollain on aivan selvästi liikaa aikaa tai erittäin vainoharhainen.
    Olisi erittäin kiva kuulla logiikka tämänkin takana. Pentagrammi merkitsee loppujen lopuksi jotain aivan muuta, satanismi on aivan muuta kuin saatananpalvonta, mikä ei kyllä myöskään natsaa tähän ollenkaan. Miksi edes joku salaliitto välttäisi viestejään simpsonien kautta?
    Varsin stereotyyppinen salaliittoteoria sanoisinko.

  • WM_ sanoo:

    Lauantaina Diablon keikka itselläni, mutta krapulaa en aio hankkia 😉
    Ei sillä että huolissani olisin, mutta ”miksi nauttia huomenna jos tänäänkin voi” 😀

  • Xplosiw sanoo:

    Jou, muistatteko mitä web-bot ennusti vuosi sitten lokakuussa? 😀

  • Markku sanoo:

    No, missä se Uusi Maailmanjärjestys viipyy, se jonka WTC-iskujen ”lavastuksen” piti aloittaa? Terrorismin vastaisen sodan pääarkkitehdit vetäyityivät kiltisti eläkkeelle, eikä Irakin öljystä kukaan mainittavammin kostunut. Afganistanistakin tuntuvat amerikkalaiset jo luopuneen. Ei tullut radikaaleja muutoksia, ei maailmanhallitusta eikä vaivanaikaa, onpahan yksi pirullinen diktaattori maailmassa vähemmän, kansainväliset suhteet jatkuvat muutoin diplomatia/sota-akselilla ihan niinkuin ennekin.

    Salaliittoteoreetikot olettavat että kaiken takana on pirullisen taitava ryhmä älykkäitä ihmisiä, (jos WTC iskut olivat lumetta, sellaisen on täytynyt kaiken takana piillä) kun tosielämän tulokset tuntuvat viittaavan lähinnä joukkoon mämmikouria, jotka eivät saaneet kummempaa aikaan kuin yhden pahaisen sodan jonka senkin hedelmät menivät suurelta osin hukkaan.

  • Jackoo sanoo:

    Huamenna sitte pamahtaa. En oo kyllä varautunut, mutta kylmiössä on 17 litraa itsepuristettua omenamehua, kyllä sillä pärjää.

  • Murmeli sanoo:

    Pelottavaa ;S Toivotaan nyt, ettei mitään tapahdu!
    Ps: en voinu olla hörähtämättä sille, että ensimmäisen videon kesto on 9.11 min.

  • Hexa- sanoo:

    eli huomenna vai? .. tähän en sitten usko pätkääkään.

  • Xplosiw sanoo:

    Jees, tänään sit pamahtaa ja kovaa. Huoh. Ja 24 tunnin päästä pääsen toteamaan ettei mitään käynytkään. Hölmöä.

  • Ogeli sanoo:

    Ai mitä se web bot ennusti vuosi sitten? En oikein tajua miten tämä web bot edes ”toimii” tai mikä juttu edes kyseessä on. Voisiko joku selittää?

  • matruska sanoo:

    oliko se silleen että se selaili todella nopeasti 24/7 maailman pörssejä ja uutisia yms? korjatkaa jos olen väärässä

  • JJJJ sanoo:

    Guuso:
    Lokakuu 22, 2009 15:46

    Okei, tää on jo pelottavaa! En ole nähnytkään tätä aihetta tai kuullut siitä, mutta viime yönä näin pelottavaa unta. Seisoin siinä unessa ikäänkuin aukiolla minkä ympärillä kaukana oli kerrostaloja. Sitten näin taivaalla ihan hemmetisti lentokoneita ja helikoptereita ja epämääräisiä erilaisia ympyränmallisia valoja, mitkä oli rinnatusten. Ne oli ufoja. Niistä lentokoneista ja helikoptereista tippui paljon pommeja mitkä tuhos kaiken. Ja tää ei oo mikään vitsi. Toi ufojuttu ei ny liity tähän (tai sitten ne tulee ehkäiseen meidän sotaa), mutta toi unen muu osa alko pelottaan. Mul on muuteski ollu paljon enneunia. En kyl sit tiä jos ketään uskoo mutta näin on.

    Pelottavaa, että näin samanlaista unta viime viikolla :O siinä ei ollut ufoja mutta lentokoneita ja helikoptereita oli ja niistä pudotettiin pommeja.

  • Righer sanoo:

    Ogeli, olen nähnyt dokumentin tuosta Web-botista. Se selaa koko internettiä poimien tiettyjä ”epäilyttäviä” sanoja, fraaseja, kuvia muodostaen niistä ennustuksia.

    Saas nähdä tapahtuuko tänään todella jotain..

  • ronery sanoo:

    se on tapahtunut: kaksi ydinräjähdettä tiputettu New Yourkiin ja Chigagoon yms käykää iltalehden sivuilla

  • matruska sanoo:
  • Xul sanoo:

    No Irakin räjähdykset ovat mielestäni aika arkipäivää.

  • meitsi sanoo:

    en oikeen ymmärrä tota web botin logiikkaa käyttää internettiä tietokantana, sillä kaikki materiaali mikä internetissä on, on ihmisten tuotosta. sama kun avaisi kotona sanakirjan ja poimii satunnaisesti eri sivuilta eri sanoja ja yhdistää…mut joku pommitushan siel oli tänää sattunu.

  • EJ WELLS sanoo:

    Taas meille valehdeltiin.

  • killokki sanoo:

    Kielletään simpsonit laissa niin eiköhän se sillä ratkea : D ei enää salaliittoa

  • killokki sanoo:

    ja veikkaan et suurin osa on jyrkästi tätä vastaan, minä olen yksi niistä xD

  • Viisastelija sanoo:

    öhöm… jossainpäin amerikkaa on vielä iltapäivä ja esim. New Yorkissa klo on yli 4 iltapäivällä, eli isku voi tapahtua vielä…
    No saamme kuulla/lukea sen sitten uutisista jos jotain tapahtuu 😉

  • Ogeli sanoo:

    Siis aika turhaa on mitään odotella tuon uutisen perusteella, sillä tyyppi ennusti tapahtumaa tämän kuun 16. päivälle. Tosin jostain luin tuosta web-botin ennustuksesta, että se kattaa 25. päivästä johonkin marraskuun alkuun. Mene ja tiedä.

  • Fear sanoo:

    Aina ennustuksia voidaan vetästä koko ajan eteenpäin… Jos se ei tapahdu tänään niin yhtäkkiä kaikki väittävät sen tapahtuvat seuraavalla viikolla Ja niinedespäin Imo Valontuojia kohuttiin samalla tavalla

  • WM_ sanoo:

    Olipa onni ettei ennustuksiin ollut tällä kertaa luottamista? 🙂

  • Totuus sanoo:

    Toisaalta meidän olisi aika mennä eteenpäin ja pudottaa ne pommit jo edesauttaaksemme asioitten nopeutumista!!! 🙂

  • kukka sanoo:

    ”Toisaalta meidän olisi aika mennä eteenpäin ja pudottaa ne pommit jo edesauttaaksemme asioitten nopeutumista!!!”

    Niinpä, ufot tulee pelastamaan meidät vasta sitten kun on ihan pakko.

  • Ranttali sanoo:

    Jos jonkun henkilön ennustukset todellakin pitäisivät paikkansa, kyllä EU tai USA tai vaikka YK olisi ominut hänet jo palkkalistoilleen ja huikeaa palkkaa maksaisi! Kun jonkun maan tai vaikka koko maailman tärkeimpiin tapahtumiin voitaisiin varautua noin helposti etukäteen, vaikka niitä ei voisikaan silti estää. Varsin nopeasti uskottavuusongelmakin poistuisi, vain pari varmaa etukäteistietoa todellisesta ennustamisesta riittäisi.

    Tietysti ennustaminen onnistuu varsin hyvin ja tarkasti joskus myös selvien pakko-oletusten, hyvien arvausten ja tilastotodennäköisyyksien pohjalta. Mutta yhtään varmaa todistetta ei valitettavasti ole, että ennustaja olisi ennustanut esim. 3 kk etukäteen, mitä suurta ja yleisempääkin huomiota herättävää tulee juuri sinä ja sinä päivänä tapahtumaan ja se olisi todella juuri niin kuin ennustettu, tapahtunut! WTC:n iskut olivat silti todennäköisesti tiedustelupalvelun ja hallinnon tiedossa jo aiemmin joka tapauksessa, olivatpa ne terroristien tai hallinnon itsensä suunnittelemia. Itse olen jälkimmäisen vaihtoehdon kannattaja, mutta senhän kuulee sitten aikanaan, kun ”arkistot” aukeavat.

  • Ranttali sanoo:

    Mitä taas tulee varsin yleisiin tiettyjen piirien suunnalla selvinä uskonkappaleina oleviin tarinoihin, että armeija ja tiedustelupalvelut ainakin USA:ssa käyttäisivät ns. kaukokatsojia ja muita astraalimatkailijoita ja myös ihan tavallisia selvänäkijöitä, en oikein usko tuohon ajatukseen. Muuten tilanne maailmassa olisi sotilaallisestikin varsin toisenlainen, mm. Afganistanin sota jo ohi! Kun kaikki kohteet olisi voitu etukäteen etsiä ja vastapuolen suunnitelmat täysin ennakoida. Näinhän ei kuitenkaan tapahtunut, vai onko?

  • crypto.chrome sanoo:

    mikä johtuu kyllä varmaan siittä että sodasta saatu ”voitto”
    on noille tahoille tärkeämpi kuin sotien lopettaminen.
    Siksihän ne alunperinkin on ne aloittanut.

  • Tottako? sanoo:

    The simpsons moviessahan kun marge kauhistelee ukin sanomia sanoja kirkossa, samalla homer tuo possun huoneeseen, ja siinä kuvataan samalla possun kärsää, tuli heti mieleen, että tuohan voisi liittyä sikainfluenssaan jos olisi ennustus?

  • Lareman sanoo:

    Syön hattuni, jos mitään tapahtuu huomenna (10.12)

  • WM_ sanoo:

    Tottakai huomenna jotain tapahtuu, ota hattu mukaasi todistaessasi heräämistä aamulla 😉
    Mutta mitä meinaat että tapahtuu?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto