FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Maailmanloppu 21. toukokuuta 2011

Maailmanloppu tulee (taas)!

Tästä oli Aamulehden mukaan ilmeisesti juttua Tammikuussakin jo, mutta tässä nyt uusinta:

Family Radio Worldwide -lahkon saarnaaja Harold Campingin kertoo brittilehti Independentille, että noin kello kuusi illalla kaksi prosenttia maailman asukkaista siirtyy taivaaseen ja loput päätyvät muualle.

Aamulehti tarkentaa: ”Saarnaaja ei täsmennä, minkä aikavyöhykkeen iltakuudesta on kyse. Koska lahkon kotipaikka on kuitenkin Yhdysvaltain Kaliforniassa, voisi päätellä, että Camping puhuu paikallisesta ajasta. Koska kello on Kaliforniassa kymmenen tuntia vähemmän kuin Suomessa, se tarkoittaisi, että täällä maailmanloppu koittaisi itse asiassa aamuneljältä toukokuun 22. päivän puolella.”

Aamulehti

Lahkon sivut

The Independent

Tätä odotellessa…

Tykkäys ja jakotoiminnot:

53 kommenttia aiheeseen: Maailmanloppu 21. toukokuuta 2011

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • jatu sanoo:

    Jaahas, eli tää oli sitten tässä? Pitäisikö aktivoitua vai odotellaanko rauhassa?

  • Jarppi sanoo:

    Turha kai se on sitten enää lainojakaan lyhennellä…

  • Ogeli sanoo:

    Näille jutuille nyt on pakko nauraa. Ja jutut maailmanlopusta ovat pelottelua. Katsotaan sitten mitä tapahtuu tämän viimeisen maya-syklin lopussa lokakuussa tai vuoden 2012 lopussa…

  • Jorgos sanoo:

    …ja sitten mä heräsin ja päästin kissan ulos. 😉

  • Nexeon sanoo:

    aika usein ihmiset tulkitsee asiat väärin…ja nyt en tarkoita pelkästään päivämääriä…

  • napalmi sanoo:

    Onneksi kyse on kuitenkin kaliforniasta missä kuvernoorikin on Schwarzenegger XD

  • Arulux sanoo:

    kännit päälle ja katolle katteleen lopun alkua.

  • Huttu sanoo:

    Nyt on tosi kyseessä, nimittäin Skynet aktivoitiin 19.4 ja se aloittaa ihmiskunnan tuhoamisen tänään 21.4 !!!11!!1!1! Tämä ei voi olla sattumaa!!

  • insomnia sanoo:

    odottelen mieluummin mayojen ennustuksia pienoisella mielenkiinnolla.. anyway nämä jutut eivät hetkauta suuntaan tai toiseenkaan, alkaa ennemminkin jo rassaamaan….

  • Ernest sanoo:

    Ei hetkauta minkään pöpipään johtaman lahkon ”ennustukset” näitä on nähty jo liikaa ja yksikään ei ole toteutunut. Taitaa olla uusi joukkoitsemurha luvassa pahimmassa tapauksessa.

  • Jopelius sanoo:

    Toivottavasti Soini lisää nämä hihhulit ei-listaansa 😀

  • ha sanoo:

    Tona yönä voisi ihan läpällä valvoa 4 asti ja odoittaa mitä tapahtuu. :D:D

  • Äänetön tila sanoo:

    Täs valvotaan sitten aamun 4 asti xD

  • Shanela sanoo:

    Sittenhän mun isoisäni on ennustaja! Se sanoo aina kuolevansa pian ja nyt on meidän aika sitten poistua maanpäältä..

    Joo ja tämä juttu jonka joku hihhuli on ennustanut on täyttä pöppöö..

  • t k i sanoo:

    Maailmanloppu ei voi tulla vielä, koska ensin valtaan nousee Antikristus ja ihmiset pakotetaan ottamaan pedon merkki tai joutuu tapetuksi. Lopulta kuitenkin Kristus tulee takaisin ja kukistaa Antikristuksen ja Saatana kahlehditaan 1000 vuodeksi. Tuhatvuotisen valtakunnan aikana Jeesus hallitsee maailmaa pyhiensä kanssa. Tuon ajan lopulla Saatana päästetään kahleistaan ja se eksyttää monet käymään sotaan pyhiä vastaan, mutta lopulta Saatana voitetaan lopullisesti. Tätä seuraa kuolleiden ylösnousemus ja viimeinen tuomio, jonka jälkeen tämä maailma tuhotaan ja alkaa ikuisuus, joko Taivaassa tai Helvetissä.

    Raamatun perusteella tämä lahkojohtaja on siis väärä profeetta ja eksyttäjä.

  • Arulux sanoo:

    Nyt on tiukka känni päällä, 04 asti hyvä meno, mut ei jaksa kiipeillä katolle, tulee kuitenki sit sanomista 05 aikaan… 😉
    Eipä siinä mitään, tsemppiä kaikille 2% valituille! 😀

  • Arulux sanoo:

    january february march april may…hmm väärä kuukausi prkl, no ei siin mitää, enskuussa sama meno

  • Antero sanoo:

    Kyllä siellä raamatussa ilmoitetaan, että sitä hetkeä ei kukaan tiedä vain yksin Isä. Ja se päivä tulee kuin varas yöllä.

    Päivämäärätkin löysivät raamatusta. Mielestäni siellä ei pahemmin edes vuosilukuja ilmoiteta.

    Ois kiva olla paikalla tuolla ja nähdä ihmisten ilmeet kun mitään ei tapahdu. Minkähänlaiset on selitykset päivän jälkeen. =)

  • vili sanoo:

    ahaaaa se oli ensi kuukauden 21.. luulin että tänään 😀
    Noh ainahan nää lahkot näitä ennustelee.. sitten hamstraa ruokaa, eikä mitään tapahdukkaan…

  • örkki sanoo:

    noh kaikki ne on ennustettu harhaan yks loppu piti tulla 04 mutta ei tullu, humpuukkia koko juttu

  • JambaB sanoo:

    ”the bibble guarantines it”… Kyl on huijarilla otsaa. En oo mikään hihhuli mut jotai rajaa

  • Micco sanoo:

    Antero on ihan oikeessa eli kukaan ei tiedä päivää jolloin maailmanloppu tulee. Eli se ei tule sillon toukokuussa eikä 21.12.2012 vaan se tulee kun tulee eikä kukaan tiedä sitä, Piste.

  • juhan af antenni sanoo:

    Galaktinen liitto ilmoittaa kuiteskin jälkikäteen että joko:

    1.uffot lensivät väärään galaksiin (kännissä taas vai?)
    2.löpö loppui, piti ajaa takas kotiin tankkaamaan avaruusysivitosta
    3.päivämäärä siirtyi kun heikki kanavoi hepskukkuu nimistä alienia joka asuu saturnuksen kuussa ja ilmoitti heikille että kuule, ei me vieläkään tulla kun ihmiset ei oo valmiita
    4.jahvetti luki kiljupäissään päivämäärän väärin, uusi päivämäärä on (******) ja tällä kertaa se on IHAN 100% VARMA!

    Joku noista on ainoa asia joka tapahtuu tuona mainittuna päivänä.

    Toivotaan että lahkolaiset vetää sitä johtajaansa edes kunnolla turpaan kun lupaukset ei taaskaan pidä paikkaansa.

    Eikös se maya kalenterin oikea päivämäärä puhu jostain 2040-2050 vuodesta jolloin voi lusikkansa heittää nurkkaan?
    Seuraamme gregoriaanista kalenteria joka on aivan päin hevonkukkua jos ajatellaan ajanlaskua, eikös vaan?

    Mutta mitäs nyt vaikka parinsadan vuoden maailmantuhoennustuksen heitosta, saahan sitä paasata päivämääriään 😀

  • höh sanoo:

    No kiva sit herätä jossain heevetissä.. En uskalla nukkua ollenkaan. Mieheni synttäritkin on 21.5 taitaa tulla ikimuistoiset.. Katsotaan nyt missä niitä sitten vietetään 🙁

  • Keezu sanoo:

    HUOH!!:DDD

  • ninnuu sanoo:

    hahhha 😀 rupeen sitten rukoilee joka ilta hamsun ja kissojen kaa XDDD haluun et ne tulee mukaan 😉 noei…mut oikeest miks nää tekee näit ennustuksii koska me ollaan kuset housuissa ja + näin yks ilta ufonki !!! omg…ne varmaa tulee joka ilta tänne :O vähä epäilyttää 🙁 mut mä myyn itteni nekrulle alastoman niin siinä nähään maailman loppu!

  • Jaahas sanoo:

    huttu: noh… tapahtuiko mitään :D:D

  • Myrä sanoo:

    Ydinpommihan se posahtaa euroopassa. Se yks Osamakin kuoli ja terroristien viha kasvaa, Tai yhrina on itse America. Washington or new york. Jompi kumpi. Yk on yhtesityössä USA:n kanssa. Jompi kumpi on seuraava kohde. Kiitos USA:n operaation.

  • False Messiah sanoo:

    Joo, ihan niin kuin joku ihminen tietäisi tai olisi joskus tiennyt tulevia asioita. Eipä taida meillä kellään olla sellaista kykyä ja tuskinpa koskaan tulee.

  • Xjazz sanoo:

    Dodii siinä sitten sitä päänvaivaa 🙂 mutta niinhän se kaiken piti sekoo jo vuonna 2000 millenium vai miksi se nimitettiin ite ainakin saunoin ja tietsikkakin toimi hyvin 🙂 nää on taas näitä 🙂

  • SJEH sanoo:

    Onko niin Isä meidän, avaruus antaa anteeksi, ehdota Jeesus ilmestymisesi erilaisissa, Jeesus on ilmoitusta, ohjausta, kasvatusta, lupausten mukaan, pahojen päästä, hyvien päästä selville avaruudellisille ilmiöille, myötämielisiksi ja miksi tänään olemme maanvalloittamisessa! Viisautta voi olla kehittynyt niinkuin me ollaan salassapidoissamme jääneet tarkkailuun, haluaisin enemmän kuulla kaikista tosiasiaa mailmanloppuun aurinkokin on olemassa, sanoisin mitä on meidän yhteytemme, josta tuntemattomaksi tunnettu Jeesus Kristus, virkailijoineen esittää. Jos avaruudesa on ilmiöitä, niin ne ovat meille edelleen outoja ja niin me ollaan itsellemmekin, ajatella nyt ihmeitä, Jeesus Kristus on Isän tykönä ja Isällä on Enkeleineen mahdollista ……………..

  • Jussi sanoo:

    Just päivää ennen mun synttäreitä:(

  • Lawl sanoo:

    Tässä Valvotaan, kerron Illalla miten menu 😉

  • Xjazz sanoo:

    Ei tullut loppua ei eväätkin jo pakkasin 🙂

  • Stidu sanoo:

    missäs se maailmanloppu viipyy ?? 😀 vähän myöhäs kyl on xD

  • tumppi sanoo:

    No missä se oikein viipyy? Eihän tuohon maailmanloppuhösötykseen kukaan järkevä eikeasti voi uskoa?

  • joka päivä sanoo:

    joka päivä varmaan kuolee 2% ihmismassa ja syntyy lisää, joten tääkin on kyllä ihan fuulaa. Ei vaan uppoo mikään tuollainen 😀

  • Xjazz sanoo:

    Kyllä se taitaa olla niin kuin vanha kirja kertoo että ihminen tuhoo itse itsensä omilla keksinnöillään 🙂 ei siihen paljo ennustajia tarvita hehe

  • moronen sanoo:

    Toivon ettei tule,en haluu kuolla 11v

  • Brianna Havunen sanoo:

    Naah, eipä taida tulla maailmanloppuu ei xD

  • Insinööri sanoo:

    oho ei tapahtunutkaan mitään, odotetaan sitte 6 tuntii jos siloin tapahtuis…

  • Destiny Ascension sanoo:

    Ei tuo uskonlahkon maailmanloppu pidä paikkaansa. Oikeasti maailmanloppu tulee 50 000 vuoden sykleissä ja seuraavan kerran se tapahtuu 2183. Silloin galaksin keskustasta tulee vaarallinen konerotu tuhoamaan kaikki orgaaniset lajit. Edellisen kerran tämän kohtalon saivat kokea Prothealaiset.

  • jaska jokunen sanoo:

    lainaus:

    ”Koska kello on Kaliforniassa kymmenen tuntia vähemmän kuin Suomessa, se tarkoittaisi, että täällä maailmanloppu koittaisi itse asiassa aamuneljältä toukokuun 22. päivän puolella.”

    http://www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu.html

  • Naali sanoo:

    Kello on jo yli yhdeksän ja tässä sitä ollaan, alkaa näiden saarna- ja poppamiesten maailmanloppuilmoitukset menettää tehojaan kun aina menee väärin niiden laskennat 😀

  • joti74 sanoo:

    P**KELE ei se sit tullukkaan.. ja minä kun niin oottelin salmiakkikossu kädessä et maailmanloppu tulis mut p***at aukasin toisen pullo jospa sit menis nukkuu öitä….

  • Sohvamies sanoo:

    Jaahas, hengissä ollaan. Haluais nähä noitten lahkonjohtajien ilmeet nyt kun apokalypsi ei tullutkaan 😀

  • tulivuori sanoo:

    ainakin tulivuori posahti kätevästi samaan aikaan. jospa tuo ei nyt ainakaan tuhkaa levittäs liiakseen.

  • tomm1 sanoo:

    täh 😀 kuinka maailmanloppu voi tulla jos maailma on ollut niin kauan ja sekin ennustus oli väärä hälytys 😀 😉 ELI ELÄMME VIELÄ ELÄMÄMME LOPPUUN SAAKKA 😉

  • tomm1 sanoo:

    niin ei myöskään 2012 😉 olen iloinen 🙂

  • Stidu sanoo:

    no venataan taas toista maailmanloppua 😀 josko sellanen ees tulis B)

  • turret tusk sanoo:

    pyh ja pöh.. harold camping alas!..

  • Morgoth sanoo:

    Maailmanloppua ei näkynyt, tosin maailmanlopun darra iski kyllä seuraavana päivänä.

  • tere sanoo:

    Älkääs vielä nuolasko ennenkuin tipahtaa. Taas jännitetään loppua 2012. Paine kattilassa ei oo vielä hellittänyt! (rystyset valkoisena puristaa tuolin karmeja)

    Jokainen tosin elää elämänsä loppuun asti. 😉

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot