FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Näkyjä hämärästä: Aurat ja energia

Näkyjä hämärästä on artikkelisarja, joka käsittelee tunnettuja ja vähemmän tunnettuja yliluonnollisia ilmiöitä niiden keskellä pitkään eläneen silmin. Artikkeleissa ilmenevät faktat perustuvat vuosikausien tutkimuksiin, samoin kuin henkilökohtaisiin kokemuksiin.

Huomautus: Kuten kaikki yliluonnolliseen liittyvä materiaali, nämä artikkelit ovat avoimia spekulaatiolle. Näkyjä hämärästä kuitenkin lähtee liikkeelle siitä oletuksesta, että niissä kuvatut kokemukset ovat tosia. Teksti ei selittele eikä puolusta, vaan tutkii kriittisesti näkemäänsä ja vetää siitä johtopäätöksensä. Tämä näkökanta suositellaan pidettäväksi mielessä artikkeleita lukiessa.

Mitä energia on?
Itämailta länsimaihin on viime vuosikymmenten aikana rantautunut ajatteluumme filosofia aurasta, joka kertoo jotakin kehomme tilasta. On jopa väitetty, että neuvostoliittolaisen keksijä Semyon Kirlianin kehittämä valokuvausmenetelmä, ns. kirliankuvaus, onnistuisi vangitsemaan tämän näkymättömän kentän niin ihmisistä kuin esineistä.

Perinteisen käsityksen mukaan aura kuvastaa seitsemän päächakran toimintaa ja suhdetta toisiinsa. Näin syntyisi seitsemän väriä, joista (jostakin ironisesta syystä) ihmisen aurassa näkyisi aina yksi. Chakra-filosofia perustuu intialaiseen ayrveda-lääkintään. Kiinalaisessa lääketieteessä taas tunnetaan qi-energia, jota meridiaanit (energiakanavat) kuljettavat veren tavoin pitkin ihmisen kehoa.

Totuus ihmisen aurasta ei ole kuitenkaan aivan yksiselitteinen. Ayrveda-lääkinnän ”sateenkaari-ilmiön”  väittävät tänä päivänä nähneensä kaikki. Sen näkemiseen on lukuisia ohjeita, joista yleisin lienee tämä: aseta kätesi hämärässä huoneessa valkoista seinää vasten ja katso ikään kuin sormiesi ohi, niin näet hohtavan kentän kätesi ympärillä. Tämä toimii lähes 100%, mutta miksi? Merkitsevätkö auran värit todella jotakin, puhumattakaan siitä, että ne olisivat mittari yksilön viisaudesta (vert. turkoosi aura)?

Äärimmäisen todennäköistä on, että sateenkaari-ilmiö on pelkkää puppua. Sen psykologiset ja populaarikulturelliset aspektit – puhumattakaan tekemäni testien tulosten vaihtelevuudesta – antavat ymmärtää, että kyseessä on vain temppu, jolla meitä yritetään jujuttaa.

Mitä sitten on energia? Voiko sen nähdä ja mihin se vaikuttaa? Vastaus on: energiaa on kaikkialla ja kyllä, sen voi nähdä, mutta ei sillä tavoin kuin usein kerrotaan. Einsteinin suhteellisuusteorian mukaan energia ja massa ovat samoja asioita, eikä toista voi ilmetä ilman toista. Tieteen termeihin kuuluvat esimerkiksi Higgsin hiukkanen, jonka oletetaan antavan materialle sen painon. Tätä hiukkasta (tai bosonia) ei kuitenkaan ole vielä onnistuttu tieteellisissä kokeissa havaitsemaan. Monille tutumpi yhä teorian tasolla oleva energian muoto on pimeä aine, joka ei näy, mutta joka kuitenkin reagoi painovoimaan. Toisin sanoen, kaikki mitä me näemme ja olemme, on energiaa. Osa siitä näkyy, osa ei. Voi olla, että jonakin päivänä tiede havaitsee energiamuodon, joka selittää monien näkemän auran. Ja kenties ei.

Irroittautukaamme tieteen maailmasta tästä eteenpäin. Oivallettuani energian olevan kaikkialla ja kaikessa, pidin auran yleistä määritelmää vähintäänkin lapsellisena. Kokemusteni mukaan kaikesta elävästä kuitenkin voi tuntea – ja nähdä – energiaa, joka reagoi tavoin, jota tiede ei osaa selittää. Kvartsipohjaiseen kiveen koskeminen voi aiheuttaa ilmiön, joka muistuttaa lähinnä sähköiskua. Myös toisen ihmisen energiaan voi vaikuttaa esimerkiksi kosketuksellaan, mihin muun muassa Reiki-menetelmä pyrkii. Energian ominaisuudet ja luokat ovat kuitenkin huomattavasti yleisiä käsityksiä laajempi kokonaisuus, jota seuraavaksi käsittelen hieman lähemmin.

Ihmisen energiat
Ihmisen läpi kulkee energiavirta, jonka kiinalainen lääketiede tuntee nimellä qi. Kivun tai sairauden aikana energiavirta voi joutua epätasapainoon, mikä saattaa vaikuttaa ihmisen henkiseen hyvinvointiin. Psykologiasta tiedämme myös, että kaava toimii toisinpäin: psyykkinen hyvinvointi vaikuttaa kehoon. Meditaatio on yksinkertainen keino päästä kontaktiin oman ruumiinsa kanssa ja edistää sen pyrkimystä tasapainoon.

Sisäisen energiavirran lisäksi osa tästä energiasta muodostaa mm. auran. Herkkä henkilö voi tuntea sen läsnäolon viedessään kätensä vajaan tuuman etäisyydelle ihosta. Tämä energia on niin ”taipuisaa” ja ”kevyttä”, että siihen on helppo hetken harjoittelun jälkeen tarttua ja siitä voi muotoilla vaikkapa langan, jonka vetää läpi ystävänsä käden. Tämän energian ominaisuuksiin mielletään usein värit, joista ayrvedan seitsemän pääväriä eivät ole ainoat. Se reagoi herkästi mielikuvitukseen ja henkilön mielentilaan, paljastaen näin harjaantuneelle katsojalle siipien, sarvien ja eläinkumppanien muodossa toisesta enemmän, kuin tämä kenties on valmis avoimesti ilmaisemaan.

Värillisen auran lisäksi ihmistä kehystää energiakenttä, jota voisi kutsua nimellä ”läsnäolo”. Väriltään tämä energia on usein valkoista tai mustaa (harmaata esiintyy vain harvoin). Vaikkei läsnäolo kielikään kantajansa hyvyyden tai pahuuden asteesta, sen laadulla on ratkaiseva merkitys sen suhteen, miltä muista tuntuu hänen lähellään. Samalla ulkoaura muodostaa henkilön ympärille suojan, jonka reunaa vieraan ei ole suotavaa ylittää (tämäntyyppinen ilmiö tunnetaan myös psykologiassa, vaikken se nimeä nyt muistakaan). Yksinkertaistettuna tämä läsnäolo edustaa henkiön mielentilaa. Lisäksi on todennäköistä, että ns. energiavampyyrit pohjautuvat juuri tähän ilmiöön.

Näiden kahden energian lisäksi ihmisten persoonallisuudet jaetaan toisinaan neljän pääelementin mukaan. Elementtifilosofian mukaan ihminen tuntee vetoa tiettyyn elementtiin ja käyttää sitä henkisenä voimavaranaan. Tulen, veden, ilman ja maan stereotyyppiset ihmistulkinnat ovat monille varmasti tutut. Näiden lisäksi on kuitenkin syytä mainita elementteinä valo ja pimeys, jotka klichéistään huolimatta voidaan laskea samanlaisiksi voimavaroiksi kuin edellä mainitut.

Paikat, eläimet ja henkiolennot
Usein puhutaan sielusta. Monet alkuperäiskansat ovat palvoneet luonnonhenkiä ja -voimia, mitä New Age jatkaa tänäänkin. Eläinten tai kasvien sieluista on vaikea päästä yksimielisyyteen, mutta myös näiden läpi kulkee energiaa. On erittäin todennäköistä, että kaikella elävällä on tietoisuus, johon on mahdollista muodostaa yhteys, ellei fyysisesti, niin ”toisella tasolla”. Rakennuksilla ei ole tietoisuutta, mutta vaikuttaa siltä, että ihmisten läsnäolo ajan mittaan ”tarttuu” ja näinollen syntyy paikkoja, joihin on latautunut valtavia määriä energiaa. Tämän teorian mukaan erityisesti negatiivinen energia ajan mittaan pakkautuu, kunnes syntyy tiloja, joissa esiintyy tavallista enemmän yliluonnollista toimintaa.

Onkin mahdollista, että monet väitetyt kokemukset kummituksista ovat herkkien ihmisten reaktioita tähän energiaan. Jos rakennuksen seinät ovat kuin nauhuri, aave ei olekaan ihmisen sielu, vaan heijastus. Negatiivinen ja/tai pimeä energia houkuttelee myös herkästi luokseen erilaisia henkiä, mutta niistä joskus toiste. Tämä pakkautunut energia selittää sen pelon, joka ihmiselle vaistomaisesti syntyy esimerkiksi hautausmailla, autiotaloissa ja ajoittain jopa tiloissa, joissa ei ulkoisesti ole mitään vikaa. Samoin kuin kanssaihmisestä hohkaava läsnäolo, herkkä henkilö reagoi tähän energiaan tunteillaan.

Väitteeni on, että lukuisat kokemukset, joita ihmiset pitävät kohtaamisena henkien kanssa, ovat erityyppisten energioiden tulosta. Ihmisen mielellä näyttää olevan ominaisuuksia, joilla tämä pystyy vaikuttamaan tähän näkymättömään materiaan. Mielikuvituksen vallassa on helppo nähdä asioita, joita ei ole, mutta toisinaan nähdä sellaistakin, joka ainakin teoriassa on. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, ettei tällaisissa ole mitään vaaraa. Psykologiselta kannalta mainituilla ilmiöillä on suuri vaikutus ihmisiin, mutta fyysiseen maailmaan ne eivät onneksi ylety.

Miten nähdä energiaa?

Useimmille kyky nähdä ohi fyysisen maailma näyttää olevan synnynnäinen. Se kulkee käsi kädessä henkisen herkkyyden kanssa, mitä ei ole mahdotonta harjoittaa. Ensimmäinen askel on tiedostaa se informaation laajuus, joka kaiken aikaa kulkee ohi tottumattoman silmien. Kun ihminen oppii ymmärtämään, mitä kokee sisällään, hän ottaa askeleen lähemmäs ympäristönsä ymmärtämistä. Aito näkeminen lähtee sydämestä, eikä sillä ole juurikaan tekemistä fyysisen näkemisen kanssa.

Alitajunnalla on tässä suuri rooli, sillä tietoisesti ajatellessaan ihminen muokkaa ja tulkitsee luonnostaan sitä mitä näkee. Astuakseen maailmasta toiseen ihmisen on hylättävä kaikki ennakkokäsityksensä ja hypättävä vaistojensa matkaan. Muinaisten shamaanien tavoin kuka tahansa meistä voi löytää yhteyden maailmaan, josta harva osaa kuvitellakaan.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

24 kommenttia aiheeseen: Näkyjä hämärästä: Aurat ja energia

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Wespa sanoo:

  Kiitokset mainiosta tekstistä Blacky. Tätä on ilo lukea. 🙂

 • WM_ sanoo:

  Juu, erittäin mielenkiintoinen aihe. Energiat ja aurat olivat aikoinaan aivan ykkösjuttu minulle! 🙂

 • jaahasSP sanoo:

  yks parhaista artikkeleista, avas uusia ovia itelleni, pitää testata muutamaa juttua viikonloppuna :=

 • seppo sanoo:

  Hyvä tekstin oot tehnyt!! Aihekkin on juurihyvä, voin iha kokemuksella sanoa että aurojen ja energioden näkeminen on opittavissa mutta ei se heti onnistu. Se palkitsee ku eka kerran näet aurasi / energiota yleensä. ne värit on niin mahtavia 😀

 • seppo sanoo:

  Vielä pitää lisätä että energiat mitä näet, voi myös tuntea, käsin kosketella ja tutustua jokaiseen väriin miltä ne tuntuu 🙂 tästä aiheesta tiijän ja paljon 😀

 • WM_ sanoo:

  Seppo, voit toki kertoa meille enemmän 🙂
  Kokemuksista ja tekniikoista!

 • seppo sanoo:

  Koitan parhaani mukaan, ja kysykää jos pitää jostain tarkemmin.
  Oon nyt noita auroja opetellut katsomaan jo vuosia ja nyt alkaa vasta erottaan selvästi värit kun löysin sen ”asennon” missä silmien pitää olla, googleen hakusanaksi ” aurojen näkeminen ” löytyy hyviä suomalaisia sivuja missä opetetaan hyvin se. enkä nyt tarkoita että siinä kaikilla vuosia menee että ne oppii, jotku saatta onnistua päivissä joillakin kestää kauemmin mutta jokainen meistä ne pystyy näkemaan kun harjoittaa silmiä ja ymmärtää mitä tekee. jos tahtoo alkaa käsin tunnusteleen energioita, yrittää erottaa jokaisen chakran energia, jokainen on erinlainen, kun tunnustelisit ihoa mutta elä kosketa sitä ja etsi se missä alkaa käsissä tuntumaan kihelmöintiä ja nipistelyä, rauhallinen ja iloinen mieli auttaa paljon kun lähtee koittaan. eikä saa ottaa liian tosissaan, kerran kun sitä lähtee yrittämään, pakostakin se joskun onnistuu 🙂

  Kuten tuossa artikkelissakin sanottiin, se merkitsee paljon että pitää mielen avoinna, ajatuksella on suuri voima tässä, ja myös että oppii visualisoimaan itselle sen oikean tavan katsoa.

 • metele sanoo:

  komppaan seppoa täysin, kihelmöinnit ja nipistelyt ja sellanen raikkaalta tuulenvireeltä tuntuva viima käy sormissa ja kämmenissä kun tuntee ne meridiaanit. jotain värejä on alkanut näkymään mut ei siitä uskalla VIELÄ näin alussa enempää vetää johtopäätöksiä, kuin että vuoden harjoittelulla alkaa jo näkymään ja tapahtumaan asioita..

 • crypto chrome sanoo:

  jos harjoittelee katsomista ensimmäisiä kertoja on hyvä käydä joko suihkussa tai ainakin pestä kädet ja naama.
  Vinkkinä aloitteleville. .

 • seppo sanoo:

  Alussa vain rauhallisesti ja eikä mitään paineita itelle siittä!
  Toi suihkussa käynti on hyvä keino kans, mä teen silleen ku menen suihkuun laitan valot kokonaan pois , tulee suihkutteluun uusi ulottuvuus 🙂
  Sen olen ymmärtäny että jos tahdot kaverilta / tutulta katsoa auraa, muista kysyä henkilöltä lupa 🙂 jos se on niin että auran hallitseva pääväri määrittelee myös osaksi sitä minkälainen olet persoonana niin olisihan se vähän väärin ilmanlupia nähdä toisesta se minkä toisen pitäisi kertoa JOS tahtoo.

 • Kyyrme sanoo:

  Minun tietääkseni se oli kiinassa chi… Saattaa olla, että olen myös ymmärtänyt väärin.

 • juuso sanoo:

  Tämä on yksi niitä harvoja asioita joihin uskon 100 prosenttisesti. Aurat siis, ainakin ihmisten kohdalla. Muutama vuosi sitten kun äitini työskenteli nuorisokahvilassa hän sanoi erään pojan astuessa sisään, että ”tuo poika ei varmaan kauaa elä”. Äitini kertoi pomonsa kysyneen että mitä hän tarkoittaa sillä ja äiti sanoi näkevänsä auran sen pojan ympärillä. Se oli kuulemma läpinäkyvää, aivan kuten kuuma ilma väreilee kylmässä ilmassa. Viikonlopun jälkeen kun äitini sitten palasi töihin, antoi äitini pomo hänelle lehden missä luki pojan kuolleen autokolarissa. Oli kuulemma pomo sen jälkeen vitivalkoinen ja peloissaan.. Välillä itsestänikin tuntuu että omaisin äitini kyvyn, joka on kuulemma kulkenut suvussa. Äitini osaa hämmästyttävällä tavalla kertoa asioita tarkkaan, joita ei ole vielä edes tapahtunut tai mitä hän ei ole ennen tietänyt. Saattaa kuulostaa epätodelliselta tai joltain huijausviestiltä, mutta näin nyt kuitenkin vaan on.

 • seppo sanoo:

  Tuo on kyllä jännä aihe toi tulevan tietäminen / näkeminen, mistä se tieto tulee? sen tiedon on täynyt jo tapahtua jollaintasolla kun se nähdään etukäteen. vai luodaanko me omilla ajatuksilla tulevaisuutta itselle ja kaikille vai onko se jo valmis. sanovat että kun virittäytyy oikealle taajuudelle niin on mahdollista nähdä muutakin.. mutta mikä se ”taajuus” on missä se kaikki tieto tuntuu olevan, mennyt ja tuleva.. Jos alkaa esim näitä henkisenpuolen kanavointi kirjoja lukemaan. jokainen kirjoittaja sanoo että tämä on SE totuus.. mutta jokaisen totuus on erinlainen mutta omastamielestä se ainoa 😀
  Meillä jokaisella on on yks pala tähän suureen palapeliin, eikö se ois jo aika alkaa porukalla kokoaan tätä papapeliä?! 🙂

 • Blacky sanoo:

  Henkilökohtaisesti en ole nähnyt koskaan ihmisen aurasta enteitä ihmisen kuolemasta (ja pidänkin sellaista hyvin kyseenalaisena onnettomuuksien kohdalla). Joitakin hämäriä viitteitä sen mahdollisuuteen kyllä löytyy, mutten ole tutkinut niitä laajemmin.

  Sen verran minun on myönnettävä, että sain pari vuotta sitten enteen, joka sai minut vakavasti huolestumaan sukulaisteni hyvinvoinnista. Samana yönä isoisäni sai kohtauksen, jonka seurauksena pari päivää myöhemmin kuoli. Tästä huolimatta olen skeptinen sitä ajatusta kohtaan, että jokaisen ihmisen kuoleman ennustaminen olisi mahdollista. Se riistäisi pohjan mm. vapaalta tahdolta.

 • WM_ sanoo:

  Joo en auroja osaa yhdistää ennaltatuntemiseen.
  Olen kyllä alkanut olla sitä mieltä, että aurat ovat totta. Sen verran moni on niistä puhunut ja kertonut juttuja.
  Vaikka joo, minun pitäisi olla skeptinen enkä itse ole nähnyt mutta silti..
  Vai olisiko se niin hyvä jäynä puhua p*skaa, että ”jee hei mä nään energiakenttiä ihmisten ympärillä!”

 • seppo sanoo:

  Minut vakuutettii ensin näin aurojen kanssa, kysyin kolmelta ihmiseltä ketkä näkee auran, kukaa niistä ei tuntenut toistaan, jokainen sanoi kullankeltainen / keltainen. joten voi uskoa jo? 😀
  Blacky : hyvän pointin heitit tuosta ennalta näkemistä mitä oon itse kans miettiny, vapaatahto.. kerta jos tämä kaikki on suunnitelmallista ja kuljemme jo valmiiksi astuttuja askelia, kuinka paljon on ”vapaalla tahdolla ” merkitystä. olen sen niin ymmärtäny että esimerkiksi(numero ei pidäpaikaa 😀 ), jokaisella on elämässä 5 semmoista pääpointtia/kokemusta mitkä on koettava että kasvaa ihmisenä., ne on valmiina siellä odottamassa, mutta se miten menet sinne ja mitä koet ennen sitä on sinun käsissäsi…?

  WM: tee sinä kans niinku mä, etsi käsiisi 3 henkilöä jotka ”varmasti ” näkevät aurat. kysyt niiltä jokaiselta . mikä on värini. jos kaikki sanoo saman, eikö se ole varmistettu sillon? 😀
  Mutta miksi sitä alkaa kusettaa energia kenttien näkemisestä jnejne. kerta se kusetus kosahtaa sormille heti kun tulee henkilö kuka oikeasti näkee ne 😀 universumilla on tapana toimia näin 😀 onpa rentua kerranki on avoimia mieliä täällä eikä heti vittuilla, skeptisyys on tervettä mutta kieltäminen ei oo ! 😀

 • Wespa sanoo:

  Blacky itse päädyin tulokseen, että toisen kuoleman voi nähdä tai aistia ja samaan aikaan se ei vie vapaata tahtoa pois. Näkijän vaan pitää pysyä voimakkaasti siinä (rinnakkais)todellisuudessa, jossa tämä henkilö valitsee kuolla silloin (tietoisesti tai alitajuisesti). Itse siis uskon, että tuo on mahdollista, mutta vaatii tietynlaista ominaisuutta näkijältä (ns. voimakasta uskoa/tietoa) ja sen kautta ominaisuutta pysyä siinä todellisuudessa jonka aisti (toisessa rinnakkaistodellisuudessa henkilö ei kuole). Vähän sama juttu kaikenlaisen ennustamisen kanssa. Voi ennustaa melkein mitä tahansa, mutta se on taas eri asia, että kulkevatko asiat siihen suuntaan (eli pysyykö siinä todellisuudessa vai päättääkö esim. alitajuisesti muuttaa näkemäänsä).

  En voi kauhean syvällisesti tässä selittää tarkemmin miten uskon asian olevan, sillä siitä tulisi aika pitkä teksti, mutta tämä liittyy kuitenkin rinnakkaistodellisuuksiin ja omaan voimaamme vaikuttaa missä todellisuudessa olemme. Tietoni pohjautuu omille ajatuksille, kvanttifysiikalle, tieteelliseen tietoon rinnakkaistodellisuuksien mahdollisuudesta, tietoisuuden luonteeseen jne.

 • Blacky sanoo:

  sepolle: Nuoren ihmisen yleisin auran väri on keltainen. Aikuisella se on vihreä. Näiden vastausten lisäksi saa luonteesta riippuen 80% varmuudella indigon/sinisen (harva osaa erottaa näitä toisistaan) ja 10% varmuudella violetin. Tässä mielessä kolme ei riitä, koska kyseessä on tilastoharha.

  Wespalle: En kommentoi, koska en ole perehtynyt. Tämänhetkisen käsitykseni voi lukea ylempää.

 • metele sanoo:

  ”Minun tietääkseni se oli kiinassa chi… Saattaa olla, että olen myös ymmärtänyt väärin.”

  Qi = Chi

  kirjotetaan vaan eri tavalla, sama asia. chitä voi ja kannattaa harjoitella =)

 • crypto chrome sanoo:

  Varmaankin tulevaisuuden ennustaminen vaikeutuu mitä kauemman tulevaan mennään koska tulee aina enemmän muuttuvia asioita.
  Luultavasti ennustaminen liittyy juuri fysikaalista maailmaa ylenpiin todellisuuden kerroksiin. Eikä se riistä vapaata tahtoa siinä mielessä että ihmiset jotka aistivat ”kuudennella” aistilla ovat luultavasti vain ikään kuin korvat höröllä niistälähtökohdista nähden mitä sillä hetkellä on tapahtumassa, mutta tämä voi tietysti muuttua jos joku muuttuja ei toteudukaan tai toteutuu odottamattomalla tavalla.
  ..

 • WM_ sanoo:

  Chi tunnetaan siis elämän energiana 🙂
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Chi

  Minun aurani on sanottu olevan vihreä.
  Aurojen näkemisen yhteydessä olen kuullut sanottavan, että pitää muistaa, että toisen auraa katsoo oman auransa läpi :p

 • damu sanoo:

  Jostain syystä kirjoituksen lukeminen ”muutti minua ihmisenä”, oikeasti. Myös muiden kommentit olivat tärkeitä. Luulen, että pääsin jollain tavalla seuraavalle tasolle jossain, se on varmasti ollut jo lähellä pitkään, mutta luulen että nyt jotain tapahtui. Tulee kulmiä väreitä lakkaamatta ja saan ajatuksella ne tulemaan, ne eivät tunnu pahalta.

  Täytyy mennä pohdiskelemaan…ymmärrän nyt jotain enemmän.

 • WM_ sanoo:

  Hieno kuulla 🙂 Inspiroivalla tekstillä on se vaikutus. Kerro toki mietteistäsi ja pohdinnoistasi!

 • ritva sanoo:

  olem nähnyt sivusilmällä et korvasta ja ihan omassa valokuvassa minusta lähte musta savua suusta,paremmin en osa kuvailla.et mikä se musta musta savu voisi olla? olen tosissain enkä halua pilla kommenteja.ainoasta tietoa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot