ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Opas Astraaliprojektoimiseen

Mielenkiintoinen videosarja, jossa opetetaan tekniikka jolla voit astraaliprojektoida, eli nähdä eri ulottuvuuksiin ja paikkoihin.

Lue myös aikaisempi artikkelimme ruumiista irtautumisesta.

Lisätietoa astraaliprojektiosta:
http://fi.paranormaali.wikia.com/wiki/Astraaliprojektio
http://fi.paranormaali.wikia.com/wiki/OOBE-tekniikat

Torrenttina kolme kirjaa/opasta OOBE:sta: (kiitos Sirkulle tästä)
http://thepiratebay.org/torrent/5286751/

[ad#tra-1]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

37 kommenttia aiheeseen: Opas Astraaliprojektoimiseen

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • T sanoo:

    Todella mielenkiintoisia videoita. Olen kerran vahingossa päässyt tuollaiseen tilaan josta kerrotaan toisessa videossa. Yritin tapahtuman jälkeen etsiä netistä selitystä sille pyörteelle jonka näin, mutta en löytänyt mitään. En ollut noihin aikoihin edes kuullut astraaliprojektioista tai kolmannesta silmästä.

  • neljäs silmä sanoo:

    olen meditoinut jo kauan ja kolmas silmä tuntuu paineena otsassa ja sen saa pyörimäänkin kun hieman keskittyy. epäselväksi kuitenkin jäi itselle että mihin kohtaan tulee keskittyä astraaliprojektiota koittaessa, sillä silmät suljettuani ei näy mitään ns. neulansilmää.

    keskitytäänkö sitten vain omaan kolmanteen silmään?

    edellisyönä koitin tätä ja rupesin näkemään aivan outojen tyyppien kasvoja, muunmuassa egyptistä ja afrikasta.varmaan jotain itseluotuja juttuja. en kylläkään tosiaan löytänyt videossa mainittua pientä kohtaa johon tulee keskittyä,tai ”tähtiä”.keskittymiseni häiriintyi jatkuvasti lintujen mekkalointiin ulkona 😀

    toivonkin että joku joka löytää sen neulansilmän, osaisi kertoa mistä sitä kannattaa hakea.

  • Hömötiainen sanoo:

    Hän neuvoi keskittymään siihen kynttilästä jäävään ”varjokuvaan”, kun silmäsi ovat suljettuna. Sarveiskalvollehan jää aina kirkkaista kohteista sellainen kuva, joka näkyy silmät suljettuna ja liikkuu silmien liikkeiden mukaan. Vai mitä?

  • Wespa sanoo:

    Jeps ilmeisesti sen pisteen saaminen vaatii tuon kynttilätekniikan. Sitten harjaantuessa kun oppii missä kohtaa kolmas silmä sijaitsee/missä asennossa silmät pitää olla, niin voi jättää tuon kynttilätekniikan pois ja tujottaa siihen tiettyyn pisteeseen.

  • asd sanoo:

    ite tajusin se varjo jutun siinä kynttilässä silleen että silmät saadaan tietynlaiseen StandBy tilaan ettei ne keskity mihinkään tietyyn etäisyyteen vaan olemattomaan varjoon mitä ei erota silmällä…
    Itellä onnistuu ilman kynttilääkin kyseinen temppu 😉

  • lollo sanoo:

    Täytyy kokeilla tänä iltana. Mielenkiintoista.

  • asd sanoo:

    en varmaan tänään jaksa, jos en sitten onnistu ennen nukkumaanmenoa tempasta sessiot…

  • seppo sanoo:

    HUH HUH, 4v aikana oon käyny läpi useaan otteeseen noi kaikki vaiheet tietämättä mitä tai miksi ne on tapahtunut! Iski kuin salama aivoihin puuttuva pala ”koodia” mitä tarvin!!! tämä yö tulee olemaan melkoinen yö! * on aika h*levetin tohkeissaan” 😀

  • seppo sanoo:

    tänä yönä mä vedän ton homman loppuun asti kun tiedän mitä tehdä ja mihin meen 😀

  • Infrequentia sanoo:

    seppo on fiiliksissä. 😀 Pitää itekki kokeilla viikonloppuna ku on enempi aikaa 🙂

  • Qupo sanoo:

    Hmmmm…mä olen aina luullut että tuo ”kolmas silmä” löytyy hieman alempaa ja takapuolelta!

  • seppo sanoo:

    Joo oon mä vieläki aika fiiliksissä 😀 vihdoinki kun tietää vähä että mitä hemmettiä 😀 *on tohkeissaan* 😀

  • WM_ sanoo:

    Kieltämättä tuo video luo toivoa 🙂
    Voisi kokeilla

  • solidmage sanoo:

    Tätä on tullut harratettua jo jonkin aikaa. Alussa (osittain vieläkin) kun alkaa tummia hahmoja tulemaan esiin niin pelko on liian kova ja haluaa palata takaisin. Onneksi nyt on alkanut oppimaan voittamaan pelkoa mutta silti niitä säikähtää aina kun tulee niin nopeasti.

    Minulla tuon pyörteen jälkeen vauhti alkaa kiihtymään niin nopeasti että siitä ei pysty enää palaaman takaisin vaikka haluaisi. Tuokin on aluksi aika pelottava tunne mutta kyllä siihen tottuu kun muutamia kertoa sen kokee.

  • Infrequentia sanoo:

    Dödii! Tulipa kokeiltua eilen ennen nukkumaanmenoa. Tein etikettivirheen ja käytin punasta kynttilää, mutta tuskin sillä on kauhean suurta seksuaalista merkitystä. 😀 Meditointimusiikkia päälle spotifysta ja huone niin pimeäksi ku Suomen suvessa ja harsoverhoilla saa. Tuijottelin siinä kynttilää ja arviolta n. 5 minuutin kuluttua ympäröivä huone alko värähdellä ja tanssia sen kynttilän mukana, sillon vaivuin hetkeksi transsia muistuttavaan tilaan. Silmät kiinni laittaessa se liekin jättämä kuva ei kyllä hirveästi liikkunut suuntaan tai toiseen niinku videossa väitettiin, vaan mulla ainaki katos se silleen hitaasti häviämällä horisonttiin ja uudestaan ku keskitty niin se tuli takasin. About 15 minuutin päästä se vaalea kynttilän jälki oli musta, ja sain suurennettua sitä pistettä kuvittelemalla itseni sitä lähemmäksi. Jossain vaiheessa tämän jälkeen se musta piste kuitenki katos, ja aloin näkemään tähtiä niinku olisin vaeltanu läpi kolmiulotteisen avaruuden. 😀 Tämän lisäksi näin hetken vähän pyörrettä muistuttavan tähtisumun? Kuvittelin koko ajan sitä spiraalia selkeämmäksi, mutta kaipa tuo pyörre oli sama asia… Kadotin sen kuitenki aika nopeasti, mulla ei ole kai silmät lukittunu vielä että pystyis paremmin keskittymään. Häiriötekijäksi lukisin myös loppupuolella tulleen väärä numero-puhelun, jonka takia jouduinki sitte sokkona hakemaan puhelinta ku silmät ei meinannu toimia vaikka ne oli auki. Saatto johtua siitä intensiivisestä kynttilän tuijottelusta.
    Kaikenkaikkiaan mulla meni jotain 40 minuuttia tässä yrityksessä, en onnistunu vielä pääsemään kauhean pitkälle mutta oon tyytyväinen ensimmäiseen yritykseen. 🙂 En mee tekeen vielä mitään johtopäätöstä tästä, mutta aion ehdottomasti jatkaa harjoittelua.

  • WM_ sanoo:

    Hienoa! Kiitos harjoittelun raportoinnista! 🙂
    Muut mukaan!

    Itse kokeilen noilla ohjeilla tässä jokin ilta kun on rauhallista. (koetapa elää rauhassa viisihenkisessä perheessä! :D)

  • Spiff sanoo:

    Mielenkiintonen juttu mitä on pakko testata! Muutama asia jäi kuitenki epäselväks:

    – Onko tämä todella astraaliprojektiota? Eikö siinä liikuta/mennä johonkin, mihin haluaa?

    – Noissa videoissa ei tullu mitään selitystä tai edes arvausta mikä se pyörre on tai mistä koko touhussa on kyse.

    – Onko tossa kynttilän reunaan tuijottamisessa kyse siitä että vaan epätarkentaa katseensa kaukaisuuteen? Sen vaan saa aikaan ihan itsestäänkin.

    – Jos pääsee tässä prosessissa siihen pisteeseen että kokee pyörteitä yms. Miten pääsee takaisin normaalitilaan? Mä en välttämättä viittis katella varjoihmisiä pitkin päivää.

  • JambaB sanoo:

    Koitin tätä eilen, mihinkään pyörteeseen en kyllä päässyt mutta alku ainakin kävi niinkuin video sanoi.

    Liekki liikkui umpäriinsä punasena, keltaisena tai mustana. Friikeintä mitä tapahtu niin se liekki pomppasi suoraan pääni yläpuolelle ja siitä tuli aivan selvä kirkkaanpunainen silmä joka katsoi suoraan minuun.

    Kadotin aina sen liekin ennenkuin mitään ihmeenpiä tapahtui, johtunee siitä että olin ihan kauhuissani kun jotain nyt tapahtukin.

    Tänää uudestaan

  • Hartsa sanoo:

    Mielenkiintonen opas.. hyvin erilainen mistään aiemmasta AP oppaasta. Ei itseasiassa kuulosta oikein edes astraaliprojektiolta, niinkun kaveri itsekin tuossa sano, että ei ole edes varma että onko kyseessä AP vai mikä. Pikemminkin kuulostaisi joltain selvänäköisyyshommalta, mutta olipa kyseessä mikä tahansa niin mielenkiintoista.

    Ei OBEt ainakaan tuppaa tietääkseni mitenkään energiaa viemään, vaikka toki keskittymistä vaativatkin ja sitä kautta hyvä tapa nukahtaa kanssa.. 🙂

    Mutta, pitää kyllä koeajaa tätä jokatapauksessa ja katsoa saako sitä mitään tapahtumaan.

  • Wespa sanoo:

    Joo itsellenikin tuli tuosta mieleen enemmänkin kaukokatselu, eikä niinkään ruumiista irtautuminen, mutta lopulta kokemus voi olla hyvinkin samanlainen kun pääsee sinne ns. rajan toiselle puolelle…

  • Hartsa sanoo:

    Noh tuli tuossa kopastua puolihuolimattomasti. Itselläni ei ainakaan tuo liekin jälkikuva tuntunut asettautuvan kolmannen silmän kohdalle.. tai sitten se ei ole siinä missä olen sen tähän asti kuvitellut olevan. Kuitenkin jatkoin keskittymistä kolmannen silmän kohdalle ja koittaen lähestyä sitä, mutta harmikseni en oikein mitään värejä tai spiraaleja nähnyt. (vaikka useasti muuten saatan nähdäkin). Hieman jotain häilyvää kieppumista pimeydessä ja välillä vähän valkeahkoa usvaa, mutta sen verran häilyvää ettei siitä oikein otetta saanut.

    Sitten rupesi keskittyminen herpaantumaan kun ei ollut oikein mitään kunnollista keskittymisen kohdetta, ja tuli pari oudohkoa lucid/OBE välimuotoa.. tai no oikeastaan neljä lyhyttä. Ei mennyt niinkuin piti, mutta kuitenkin ihan jänniä tapahtui. Paremmalla aikaa uudestaan.

  • WM_ sanoo:

    Juu, kiitos kun kirjoitit kokeilustasi tänne 🙂

  • Diego sanoo:

    Jooh. Meni tossa muutama yritys ennen kun alko tapahtumaan. ”vortex/spiraali” tuntui lähinnä vippaukselta päässä. Tähänkin meni jokin 40min. Teillä sama? Mitään en varsinaisesti visuaalisesti nähnyt jonka jälkeen nukahdin :D. Onko näin tarkoituskin toimia?

  • Diego sanoo:

    Lisään vähän, että tosin herätessäni oli vähän darranen fiilis ja kokeilin siis päiväsaikaan tätä.

  • Haga sanoo:

    Hei, tämähän on siis vain keino joka auttaa sinua helpommin keskittymään. Kun sinulla on tuo piste kynttilästä sarveiskalvolla, pystyt helpommin keskittymään siihen, toisin kuin silloin kun sinulla ei ole kokemusta eikä keskittyminen ole niin vakaata. Se piste joka siitä syntyy ei ole siis mikään niinkuin ”vaihe” josta seuraa seuraava pyörrevaihe tai mitään. Tai siis ei kannata ajatella sitä sillein. Koska jos ajattelet tilanteessa, että ”no nyt tulee se pyörrevaihe” niin et tietystikkään tule onnistumaan missään koska et keskity tarpeeksi. Oikeasti tämän homman voisi tehdä vaikka silmät auki. Mutta siis kannattaa tietysti aloittaa pitämällä silmät kiinni.

    Sinun täytyy vain puhdistaa mielesi kokonaan ajatuksista. Itse ikäänkuin yritän olla välittämättä kaikesta muusta, olla vaan ajattelematta mitään ja olla vähän kuin joku kivi tai palikka joka ei tee mitään. Sitten yritän alitajuntaisesti päästä pois itsestäni. Tuntuu vähän siltä kuin jotkut energiat värähtelisi ympärillä. Jokin hyvin aneeminen tantramusiikki tai jokin auttaa usein.

    Videossa hän oli oikeilla jäljillä kolmannen silmän suhteen, mutta kolmannella silmällä oikeasti meinataan aivoissa sijaitsevaa englanniksi sanottua ”pineal gland” osaa (kannattaa googlata) joka sijaitsee miltein keskellä aivoja ja on suunnilleen pienen kävyn muotoinen ja kokoinen. Sen ollaan sanottu olevan ikäänkuin tie epäfysikaalisiin voimiin ja juuri näihin hengellisiin juttuihin, joka tosin on ollut mysteeri ihmisille. Tästä aivojen osasta on kuitenkin ollut tietoa jo hyvin kauan ihmisen historiassa, koska onhan Intiassakin meditoitu ja Egyptissä harrastettu näitä hommia. Ja jossakin uskonnossahan meditoimalla yritetään etsiä valaistusta ja ehkäpä se meinaakin juuri tätä hommaa, eli ruumiista irtautumista ja täydellistä keskittymistä?

    Hän vertaa videolla mielestäni väärin tuota siirtymistilannetta stereogrammikuviin koska tunne ei ole mielestäni samanlainen kun sitä tekee.

  • Haga sanoo:

    Kannattaa siis, kun näet sen pisteen sarveiskalvolla niin katsella vain sitä ja olla ajattelematta mitään. Keskityt vain kunnolla. Se piste häviää jossain vaiheessa miltei pakolla. Se ei kuitenkaan meinaa, että ”silloin olet menettänyt keskittymisesi, etkä voi jatkaa hommaa” vaan jatkat sitä samaa keskittymistä. Samalla yrität vähän niinkuin irtautua koko ruumiillasi itsestäsi. Itellä se tuntuu vähän niinkuin siltä, että käyttäisit kunnolla voimaa päästäksesi ylös, mutta et lihaksillasi vaan jollain muulla. Se tuntuu vähän oudolta ja erikoiselta, mutta sitä on vähän vaikea selittää. Toivottavasti joku jaksoi lukea ja että tämä saattoi vähän auttaa 😀

  • WM_ sanoo:

    Kyllä, hyvin jaksoin lukea. Sisälsi paljon tietoa, joka pitää pistää mieleen. Kiitos

  • Yuna sanoo:

    Nää teijän jutut houkuttelee kokeilemaan tätä juttua.. harmi kun englanninkielen taito ei o sitä mahtavinta, mutta eiköhän tästä jotai tule 😀
    Tässä huushollissa ei kyllä ole juurikaan koskaan rauhallista, mutta utelias on aina utelias ja btw, kiitos Hagalle tiedoista 😉

  • Tuberkuloosi sanoo:

    Voiko joku kirjoittaa selvät ohjeet suomenkielellä kun ei oikein tuo englanninkielen taito luista meikäläisellä? kiitos etukäteen

  • paja sanoo:

    Ööööh niin mihin tällä oikeen pyritään? Sielun irtautumiseen ruumistako ja ns. vapaaseen matkusteluun astraali maailmassa missä tarkoituksena olisi päästä paikkoihin mihin sillä hetkellä haluaa ja nähdä kaikki tapahtumat mitä tapahtuu vaikka 100 km päästä sinusta jos vain kuvittelet itsesi sinne.

    Itse kärsin Unihalvauksista ja saan unihalvaus kohtauksia lähes viikoittain ja joskus monta kertaa yössä ja silloin tulee kanssa nähtyä todella sekoja unia ja pelottavia hallusinaatioita ja välillä joutuu ponnistella todellapitkään että saa kropan herätettyä ja että pystyisi edes jotain ruuminosaa liikuttamaan.

    Ajattelin vaan, että kun hän puhuu videoissa ”varjoihmisistä” ja muista pelottavan tuntuisista hengistä yms. Niin tuleeko tollaisessa astraalimatkustamisessa aina esiin nämä pelottavat varjot ja muut demonit vai pääseekö tuosta vaiheesta ohi niin ettei tarvitse nähdä mitään pelottavaa ja pääsee oikeasti sinne minne haluaa.

  • paja sanoo:

    Ja onko tuollainen astraalimatkustus tai OOBE:n tavoittelu ihmiselle vaarallista ettei se jätä psyykkisia ongelmia?

  • WM_ sanoo:

    Ikinä en ole kuullut mistään ongelmista

  • urpo sanoo:

    jos joku ihana vois kirjottaa ton suomeks tiivistettynä niin…<3

  • itsehän nään selvinpäinkin ,ku laitan silmät kii..ni siis sen mitä haluun nähä sanoo:

    morjens itsehän nään selvinpäinkin,ku laitan silmät kii..ni siis sen mitä haluun nähä ja sit osaan piirtää sen vielä nii kauan ku muistan kyseisen ja se onnistuu vaikka poliisi haastattelis tai ulosottomies veis omaisuuden.mut ei sillo ku en keskity tipanvertaa

  • tepi sanoo:

    Voiko tota keskeyttää, jos ei tunnekkaan oloansa enään mukavaksi? Joku kirjoitti, että alkaa eteneen liian nopeesti ettei pääse enään takas..?

  • Wespa sanoo:

    Kyllä sen pitäisi voida keskeyttää koska vain.

  • VonClown sanoo:

    Jos te haluatte nähä jänniä kuvioita pyörteitä tms niin laittakaa vaan silmät kiinni ja painakaa silmiä sormilla, ei vaadi sen kummempaa 😀

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto