ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Yhteydenotto tuonpuoleisesta

Kaliforniassa,  San Fernandon laaksossa, 12 syyskuuta 2008, 225 työmatkaajan juna törmäsi kolmen miehen ohjaamaan rahtijunaan tuhoisin seurauksin. Tässä onnettomuudessa 135 loukkaantui (joista 87 vietiin sairaaloihin joista taas 46 oli kriittisessä tilassa) ja 25 kuoli.

Yksi menehtyneistä oli 49-vuotias Charles E. Peck joka toimi Salt Lake Cityn kansainvälisellä lentoketällä asiakaspalveluagenttina Delta Air Linesille. Hän oli tulossa Los Angelesiin työhaastattelua varten Van Nuysin lentokentälle, sillä uusi työ Kaliforniassa oli sallinut hänen naida kihlattunsa Andrea Katzin, Westlake Villagesta.

Hänen kihlattunsa kuuli onnettomuudesta auton radiosta, kun oli tulossa hakemaan Charlesia juna-asemalta. Charlesin vanhemmat  ja sisaret  liittyivät Andrea Katzin mukaan päästäkseen onnettomuuspaikalle.

Charles Peckin ruumis löydettiin 12 tunnin kuluttua tuhoutuneen junan raunioista. Silti 11 tunnin ajan hänen kännykkänsä soitti puheluita rakkailleen yhä uudelleen ja uudelleen. Heitä olivat mm.  hänen poika, veli, äitipuoli, sisar ja kihlattunsa. Hänen sukulaiset ja perhe saivat yhteensä 35 puhelua tuon pitkän yön aikana. Kun he vastasivat, kaikki mitä he kuulivat oli ainoastaan staattista kohinaa. Kun hänelle yritettiin soittaa takaisin, puhelut menivät hänen vastaajaansa eivätkä saapuneet perille. Tämä antoi hänen omaisilleen silti toivoa siitä, että hän olisi yhä elossa, mutta loukussa.

Puheluiden ryöppy sai aikaan pelastajat jäljittämään puheluiden signaalia. Lopulta he löysivät junan raunioista Peckin ruumiin noin tunti viimeisen puhelun jälkeen. Charles Peck oli kuollut heti junien törmättyä yhteen. Silti, pitkän aikaa kuolemansa jälkeen hänen puhelimensa soitti hänen rakkaimmille ihmisilleen ja lopulta johdatti pelastajat hänen luoksensa. Charlesin puhelinta ei onnettomuuspaikalta kuitenkaan ikinä löydetty.

Tämä tapaus on luokiteltu Snopesin internetsivuilla aidoksi.

Lähde: Snopes ja Chatsworthin junaonnettomuus

Tykkäys ja jakotoiminnot:

17 kommenttia aiheeseen: Yhteydenotto tuonpuoleisesta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Wespa sanoo:

    Kiitos Regendos mainiosta artikkelista. 🙂

  • zetooo sanoo:

    Mielenkiintone juttu. 🙂

  • Ogeli sanoo:

    Aikamoinen juttu. Olisi luullut, että tyyppi olisi yrittänyt soittaa rakkailleen ja lopulta kuollut, mutta nyt melko hämärä juttu 😀

  • ghost_nokia sanoo:

    Hämäräpä hyvinkin… Puhelin jossain romun seassa ottaa ja soittaa kun romuja liikutellaan ja pikavalinta aktivoituu. Taskupuheluita kännykät soittelee elävilläkin päivittäin. Yleensä soittohistoria listan ensimmäisiin ja aakkosissa ensimmäisiin numeroihin.

    Mystiikkaa tietysti mystiikan nälkäinen löytää jopa ohjelmoidusta pesukoneesta ja vaatteiden kieppumisesta luukun takana..

  • Reiska sanoo:

    Ghost_nokia jättää nyt tylysti huomioimatta sen että puhelut menivät toiseensuuntaan suoraan vastaajaan.

  • vekkuli sanoo:

    lisää näitä snopes juttuja kun ne on niin hyviä

  • a sanoo:
  • Dr.Z sanoo:

    Itselle on usein käynyt niin, että puhelimen näppäinlukko on vahingossa mennyt pois päältä ja näppäimet ovat painuneet alas ja puhelin on soittanut eri numeroihin.

  • Premientor sanoo:

    Täytyy olla kyllä melko velho, että ohjelmoisi tai ajoittaisi vastaajan aina kun joku läheinen soittanut ja itse puhelin soitellut perille asti perheelleen mutta mitään ei kuulu. Nokia connecting people in death.

  • Jani sanoo:

    Hätänumeroon kännykkä on joskus soittanut taskussa. 112 lisäksi ooo sekä 911 soittaa suomessa hätänumeroon, ainakin ennen.

  • Ei kaikki sanoo:

    Vastaajalle puhelu menee, jos puhelimeen ei vastata ja vastaanottajan kännykän asetuksissa on vastaajalle ohjaus..

  • Peku sanoo:

    Ei oo todellista, hirveä kohu parista pilapuhelusta -.-

  • Salli sanoo:

    Tossahan sanotaan, että puhelinta ei kuitenkaan paikalta koskaan löydetty? Eli voihan olla että joku löysi sen puhelimen ja soittanut sillä pilapuheluita pelotellakseen miehen omaisia. En tiedä, mutta aika kiehtova juttu :O

  • Regendos sanoo:

    Ottakaa huomioon, että mies paikannettiin raunioista jäljittämällä puhelimesta tullutta signaalia, joten se ei ole voinut olla kenenkään toisen hallussa. Todennäköisesti rikkoutui junan raunioihin jonnekkin lähistölle, missä miehen ruumis löytyi.

  • Kyyrme sanoo:

    Ihan siisti tarina. Olis vaan mukava saada just infoa siittä, että onko menny minnekkään muualle noita puheluita, kuten pomoille ja velankiskojille. Ja se että, miten on numeron aseteltu. Tarkoittaen sitä että, voisiko syynä juuri ollakkin romujen siirtely tai jokin muu.

  • asdasdasdasd sanoo:

    ”mistä näitä senttejeä oikein tulee? – no kuolemanlahdelta tietenkin!”

  • kotkaaa sanoo:

    Mielenkiintoista, millonkohan ne ottaa yhteyttä meihin arkipäivän sankareihin, eikä vain aina hörhöihin?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto