ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Nasan löydöstä epäillään

Nasan uutta elämänmuotoa epäillään epäpätevän tutkimisen johdosta syntyneeksi virheeksi.

Nasa kertoi viime viikolla löytäneensä Yhdysvalloissa olevan myrkkyjärven pohjasta pieneliön, joka käyttää elintoimintoihinsa järven arseenia fosforin sijasta. Eliön/bakteerin kemian kerrottiin olevan todella poikkeuksellinen. Fosforia pidettiin aiemmin välttämättömänä elämän ehtona, mutta tutkimuksen mukaan siihen kävisi myös Arseeni.

Tutkimus on kuitenkin kritiikkiä erinäisistä lähteistä. Yksi ensimmäisistä kriitikoista oli Brittiläisen Kolumbian yliopiston mikrobiologian professori Rosemary Redfield, joka piti tutkimusta hölynpölynä omassa blogissaan.

– Olisi todella siistiä, jos sellainen bakteeri olisi olemassa. Mikään (tutkimuksen) argumenteista ei kuitenkaan ole itsessään kovin vakuuttava, kertoo mikrobiologi Forest Rohwer San Diegon osavaltion yliopistosta.

– Tätä tutkimusta ei olisi pitänyt julkaista, sanoi Coloradon yliopiston tutkija Shelley Copley.

Tutkijat uskoivat, että tutkimuksessa kuvattu mikrobi saattaa kyllä olla olemassa. Melkein kaikki olivat kuitenkin sitä mieltä, ettei tutkijaryhmä ollut ryhtynyt tarvittaviin varotoimiin, joilla harhaanjohtavat tulokset olisi voitu välttää.

Asia vaatii lisätutkimusta, jonka jälkeen voidaan vasta vetää varmempi johtopäätös suuntaan tai toiseen. Tässä vaiheessa on vielä vaikea sanoa onko kyseessä oikea löydös epätarkan tutkimuksen kera vai epätarkan tutkimuksen johdosta syntynyt virhe.

Lue myös iltalehden ja Helsingin Sanomien juttu aiheesta.

Lähde: slate.com

Kiitos vinkistä kabanossille, jatulle, tanelle ja muille vinkittäneille. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

29 kommenttia aiheeseen: Nasan löydöstä epäillään

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Kimi sanoo:

    Kun Nasa kertoi paljastavansa joitan ihmeellista, tuli Dan Brownin meteoriitti kirja mieleen…

  • jatu sanoo:

    Henkilökohtaisesti myös ihmettelen, miten noin iso taho, kuin Nasa julkaisee täysin keskeneräisen tutkimuksen? Tottahan he tiesivät joutuvansa suurennuslasin alle.

  • isnaka sanoo:

    …meinaako tämä nyt siis sitä että NASA ja kaikki muutkin edelleenki typerästi olettaa että elämän edellytyksiä on vesi yms yms mistä me ollaan riippuvaisia? siis sitä että elämä muilla planeetoilla olisi riippuvainen samoista asioista? hmm?

  • Huttu sanoo:

    Isnaka, ei vaan asialle halutaan kunnon varmistus koska NASA ei tutkinut löytöään loppuunasti. Asia on kuitenkin niin merkittävä että se pitää tutkia kunnolla ennenkuin voidaan tehdä johtopäätöksiä.

  • jatu sanoo:

    isnaka: En tosiaankaan väitä. Vaan juuri niin, ettei kaikki elämä vaadi samoja aineita mitä me tai meidän tiedossa olevat tarvitee.
    Niinkuin Huttu sanoi, olisihan se pitänyt tutkia hieman paremmin.
    Parin vuoden tutkimus ammuttiin alas päivässä!

  • kabanossi sanoo:

    ehkä sieltä wikileaksista tulee ennemmin tai myöhemmin juttuja ufoista, niinhän assange on luvannut.

    ehkä nasa säikähti ja kelasi, että nyt pitää kertoa totuus. mutta ehkä nasa sai selville mitä wikileaks aikoo vuotaa ja se liittyy vain joidenkin maiden ufohavaintoihin yms ”salaisiin asiakirjoihin” ja ei millään tavalla todista elämää avaruudesta, josta nasa kummiskin voisi tietää jos siellä on elämää. eli wikileaks ei pysty todistamaan elämää avaruudesta eikä julkaise nasan (kaikkia?) tiedostoja, mutta jotain maiden asiakirjoja se pystyy todistamaan. ja niitähän nyt on eri maat muutenkin vapaaehtoisesti julkaisseet ja ne ei käytännössä todista vielä mitään muuta, kuin että taivaalla on ollut tunnistamaton lentävä esine; ei alienia.

    eli nasa säikähti, sanoi että pressi koolle parin päivän päästä, mutta kun selvisi mitä wikileaks aikoo vuotaa, ne keksi peitetarinan ja parempaan hätätarinaan ei parin tunnin sisällä pystytty.

    katsotaan nyt, mitä tulemaan pitää.
    ehkä vähän epäselvästi selostuettu, mutta onhan kello taas niin paljon, että pitäisi välillä nukkuakin..

  • jatu sanoo:

    Kabanossi: Jep, samoin ajatellaan asiasta täälläkin.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Voi hyvät hyssykät…

  • jatu sanoo:

    Höpönpöpö: Älä muuta sano!!

  • Wompatti sanoo:

    Kabanossi: Samaa mieltä. Vähän sellaiselta tämä tilanne vaikuttaa. 😮

  • Höpönpöpö sanoo:

    Kertokaas nyt minkä ihmeen takia NASA jättäisi kertomatta löytäneensä elämää maapallon ulkopuolelta jos se sitä olisi löytänyt? NASA kilpailee budjettirahoista ihan siinä missä muutkin ja moinen edistysaskel tutkimuksissa olisi varmasti omiaan höllentämään dollarihanoja.

    Älkääkä pliis esittäkö, että maassa syntyisi minkäänmoista paniikkia saati, että uskontojärjestelmät romahtaisivat ja koko Tellus ajautuisi anarkiaan. Ihan oikeesti. Miten oma henkilökohtainen elämänne muka mullistuisi jos Jupiterista löytyisi tohvelieläin, joka syö syaniidia ja henkittää puhdasta typpeä?

  • jatu sanoo:

    Kyllä sen tiedon jälkeen isojoukko ihmisiä hyppisi sillalta alas.
    Meikäläisen elämä ei siitä pahemmin heilahtaisi suuntaan tai toiseen. Ainakaan aluksi.
    Kyllähän NASA saa varmasti määrä rahansa, vaikka se tieto ei meille asti yltäisikään.

  • Huttu sanoo:

    Äh älä Jatu nyt ole noin naiivi.. Minkä ihmeen takia porukka menis vaikka hyppimään sillalta tuollaisen uutisen takia?! Ja jos menee joku niin tekemään niin tervemenoa, toimii se evoluutio niinkin.

    Tappoiko väki itsensä silloin kun keksittiin että sairaudet johtuvatkin suurilta osin mikrobeista, eikä pahoista hengistä? Silloin muinoin ei tiedetty bakteereista mitään, kunnes sitten ajan myötä havaittiin nämä kunnianhimoiset pikku vipeltäjät. Tajuttiin että on sellaista elämää jota ei nähty paljaalla silmillä.

    Tappoiko väki itsensä silloin kuin taianomainen laatikko nimeltä televisio tuli markkinoille? Miten oli mahdollista saada ihmiset pienen laatikon sisään? Maagista ja aika hurjaa siihen aikaan.

    Ymmärrätkö pointin?

  • jatu sanoo:

    No eihän se ikinä ole hyvä jos yksikään ihminen hyppää sillalta alas.
    Kyllä minä uskon, että ainakin kirkon piireissä se olisi aikamoinen isku uskovaisia vastaan.

  • Kimi sanoo:

    öö ai kuin? Eikös raamatussa sanota että jumala loi myös tähdet…

  • Kimi sanoo:

    Ja toiseks, ei uskovaisia kiinosta/haittaa mikään fakta joka horjuttais raamatun sanaa, onhan toi jo huomattu

  • Naamari sanoo:

    Yksi typerimmistä väitteistä on se, että salailua tehdään juuri siksi, että uskonnot murentuisivat. Uskovilla ihmisillä on taipumus selittää asia ”jumalan tahto” tyylillä. Salaliittoihin ja ufoihin uskovat toimivat täsmälleen juuri tällä tavalla. Nasa ei salaile mitään eikä tässäkään asiassa ole mitään mystistä. Sääli vain jos tuo uutinen pitää paikkansa.

  • Huttu sanoo:

    ”Kyllä minä uskon, että ainakin kirkon piireissä se olisi aikamoinen isku uskovaisia vastaan.”

    Jos vähäänkään olet seurannut uutisia niin tietäisit että esim. Vatikaani ja täten Paavi ovat hyväksyneet avaruusolentojen olemassaolon.

  • jatu sanoo:

    Ensimmäiset sillalta hyppääjät taitaisi olla uskovaiset ja skeptikot käsi kädessä. Onhan se kamalaa jos oma pieni sisäinen maailma mihin on tottunut ja uskonut, joutisi koetukselle.
    Hei maailmassa on muitakin värejä kuin raikkaan harmaa ja värikkään musta, uskotteko vai epäilettekö sitäkin?

  • kabanossi sanoo:

    ei ne kerro meille mitä avaruudessa tapahtuu, koska vaikka monet etenkin PB kävijät sanoo ettei se heidän elämäänsä mullistaisi, monien muiden ihmisten maailmaa tieto mullistaisi. historiankirjat uusiksi, kenties uskonnot uusiksi; jopa lait uusiksi? sen verran itsekäs olen, että en välitä siitä mullistaako se ihmsten elämää vai ei, mutta ennen kuin joskus tulevaisuudessa kuolen, haluaisin tietää totuuden.

    toivottavasti assange saa paljastettua missä mennään. IL sivuilla luki, että jos assangelle tapahtuu jotain (vankila, kuolema yms.), niin heillä (wikileaksillä) on ns. ”ydinpommitieto” jonka voi lataa jo nyt torrenttina omalle koneelle. tiedosto on vähän päälle gigan suuruinen.
    jos assangelle tapahtuu jotain, julkaistaan salasana millä ne tiedoston saa auki. salsasana on niin vaikea, että se on oikeastaan mahdoton murtaa.

    linkki:
    http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010121012847719_ul.shtml

  • Höpönpöpö sanoo:

    Hieman perusteluja nyt, jatu, kiitos. Millä perusteella skeptikoiden maailmankuva joutuisi koetukselle jos avaruudesta löytyisi elämää? Ja kuten Huttu jo edellä esitti uskovaiset ovat kiertäneet pettämättömällä ’logiikallaan’ jo vaikka mitä mullistavia löytöjä ja keksintöjä, jotka ovat osoittaneet heidän maailmankuvansa vääräksi.

    kabanossi:”historiankirjat uusiksi, kenties uskonnot uusiksi; jopa lait uusiksi?”

    Miten moinen löytö vaikuttaisi historiaan?!? Entä mitä sellaisia lakeja keksit, joita pitäisi muuttaa siinä tapauksessa, että maan ulkopuolista elämää havaitaan?

    Jos nyt näin järjettömiä loppupäätelmiä olet onnistunut tekemään niin olisi kyllä todella mielenkiintoista kuulla hieman syvällisempää analysointia siitä miten moiseen olet päätynyt?

  • jatu sanoo:

    Toki historia kirjoitettaisiin uusiksi. Mikäli ufot olisivat olleet maapallolla meidän historia saatossa. Kaikki luolamaalaukset saisi varmistuksen, sekä rakennukset joita ollaan ihmetelty? Onko he antaneet meille tietoutta teknologiassa? Onko he istuttaneet meihin omaa dna:ta
    Kysymyksiä on vaikka kuinka paljon.

    Uskonnosta, oliko Jeesus ufo? Auttoivatko he Jeesuksen takaisin elävien kirjoihin kolmen päivän päästä?

  • kabanossi sanoo:

    höpönpöpö, jatu vastasi jo aika hyvin. historia ja uskonto kulkee käsi kädessä ja jos jeesuksella oli näitä kuuluisia supervoimia, niin olisiko se ollut sitten humanoidi? en tiedä, enkä uskontoa lähde tässä enempää värittämään, koska se tarina on muutenkin jo niin tylsä ja pitkä, etten jaksa rupea keksimään tarinaa jeesuksesta ja humanoidista. heh.

    ja menee historiankirjat muutenkin uusiksi, sillä saamme kenties selville miten oikeasti olemme syntyneet. onko ihmiset ”istutettu” maahan vai ollaanko me oikeasti tupsahdettu jostain vain. olisiko maapallo tuhoutunut jo, ellei meitä oltais pidetty silmällä? jos, niin miksi?
    itse historian kulkuun ei tietenkään voida vaikuttaa, mutta tieto uusitaan.

    ja tietenkin, jos on olemassa ns. intergalaktinen laki, niin parempihan maapallonkin olisi puhaltaa yhteiseen hiileen muiden kanssa ainakin. tietenkään kaikkea ei muuteta, eri pahoinpitelystä ja taposta saa siitäkin lähtien syytteen, mutta kenties jotain lakeja jotka liittyy muuhunkin kuin vain maapallon tapahtumiin. esimerkiksi ilmavoimat ei saa hyökätä ”avaruusalusta” kohti. mistäs minä tiedän.

    eikä nämä mitään järjettömiä loppupäätelmiä ole, kunhan annan mielikuvituksen lentää ja seuraan tylsyyttäni tilannetta. jos et tykkää, ei kannata lukea. ei näitä aiheita muutenkaan kannata ottaa liian tosissaan, höpönlöpö.

  • Reiska sanoo:

    Nyt on kyllä Occamin parta jo venähtänyt aika pitkäksi…

  • Soulreaper sanoo:

    Joo alkaa kyllä mennä jo aika ööveriks.

  • jatu sanoo:

    Näinhän se aina on skeptikoiden kanssa, kun asiaa selittää, niin silloin menee vain ööveriksi. Tai muuten vain hulluksi.
    Niinkuin Kabanossi sanoi, älä ota liian vakavasti näitä asioita.

  • Soulreaper sanoo:

    No en kyllä henkilökohtaisesti otakkaan, mutta jotkut varmasti ottavat.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Huh-huh…

  • jatu sanoo:

    Jenkeissä tulee uusi sarja, joka kertoo CIA, FBI ja mitä lie. Tahot jotka yrittävät vaientaa tietoa UFOISTA

    Sarjan nimi on The Event
    Olen katsonut nyt 3 ekaa sarjaa, tosi mielenkiintoinen ohjelma.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto