FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Päivän Piristys: Mitä tapahtui kun saavuimme kuuhun?

Tällä Carlsbergin mainosvideolla näytetään mitä tapahtui kun saavuimme ensimmäistä kertaa kuuhun.

Heinäkuussa 1969 tapahtui jotain ihmeellistä. Jotain mitä ei ollut tapahtunut koskaan ennen. Jotain mikä oli erittäin tärkeää Carlsbergille. Katso meidän versio tästä historiallisesta tapahtumasta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

7 kommenttia aiheeseen: Päivän Piristys: Mitä tapahtui kun saavuimme kuuhun?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • JamesBrownies sanoo:

  On muute feikki. Huomatkaa lopussa olut leijuu pullosta ulos, tätä ei kuussa kuitenkaan voi tapahtua.

 • Doppeldush sanoo:

  Joo, ei ole kuussa kuvattu tämä. Veikkaan jotain hyvin varusteltua elokuvastudiota.

 • JambaB sanoo:

  Voe että kun on miekkosella karmia kohtalo. Toivottavasti selvitti onkelman

 • Askapää sanoo:

  JamesBrownies….älä he***tissä onx tää feikki. mä jo luulin että tää oikeesti tapahtu 1969. Hyvä että kerroit

 • alita sanoo:

  sentrifuginen voima ja energian säilyvyyden periaate saa kyllä oluset ulos pullosta. toinen juttu sitten, tuleeko ulos 0 barissa nesteenä vai kaasuna.

 • zagari sanoo:

  Tästähän muuten näkee kuinka kuulennot tai siis kuun pinnalla käyminen oli helppo feikata.

 • JamesBrownies sanoo:

  Askapää: Hienoa että tartuit vetokalasteluni syöttiin 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot