FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Superkuu tulee tänä yönä

Tänään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä voi ihailla superkuuta.

Superkuuksi kutsutaan ilmiötä jossa kuu on elliptisen kiertoratansa takia lähempänä maata kuin normaalisti. Tämän vuoksi kuu näkyy entistä kirkkaampana ja suurena.

Tähtietieteen yhdistys Ursa kertoo, että Suomessa täysikuu loistaa Vaa’an tähdistössä etelän suunnalla toukokuun 6. päivän vastaisena yönä, kuu näkyy tällöin matalalla.

Täysikuun uskotaan aiheuttavan ihmisten psyykkeessä sekasortoa, veden nousemista ja muita outoja ilmiöitä. Msnbc:n artikkelin mukaan kuun vaikutus on kuitenkin niin pieni, että se ei pysty aiheuttamaan tsunameja tai maanjäristyksiä, vaikkakin vesi voi nousta muutamia senttejä.

Tässä vielä informaatiopaketti superkuusta videomuodossa.

Tämän päivän kunniaksi on järjestetty myös universaalinen meditointipäivä. Tarkoituksena on meditoida nyt lauantaina vaikka 15 minuutin tai tunnin ajan. Meditoidessa voi ajatella vaikkapa maapallon asioiden parantumista.

Lisätietoja tästä universaalisesta meditaatiopäivästä ja täältä suomeksi.

Onko sinulla vaikeuksia nukkua täysikuun aikana?

Tämä artikkeli julkaistiin myös mysteerienaika.com -sivustolla.

Lähde: msnbc.msn.com ja iltasanomat.fi

Tykkäys ja jakotoiminnot:

15 kommenttia aiheeseen: Superkuu tulee tänä yönä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Vergilius sanoo:

  Pitääpä tiirailla kaukoputkella taivaisiin tänään, siis. Ja ehkä virittää kamerajalusta pystyyn. Aikas pilvistä kyllä näyttäisi olevan meilläpäin tällä hetkellä :/ Toivotaan, että selkenee yötä vasten.

 • Ogeli sanoo:

  Hui! Mitenköhän tuo sitten vaikuttaa minuun kun yleensä pari päivää ennen ja jälkeen täysikuun olen aivan pasmat sekaisin. Käytännössä sanoen en siis saa lähes viikkoon nukuttua kunnolla ja sama toistuu joka kuukausi!

 • Vähän infoa ”superkuusta”. Kukaan ei huomaa eroa esimerkiksi edelliseen täysikuuhun, tai mihinkään muuhunkaan, jos rehellisiä ollaan:

  http://www.registerguard.com/web/newslocalnews/28022696-41/moon-full-peterson-view-astronomical.html.csp

  http://blogs.discovermagazine.com/badastronomy/2012/05/02/the-supermoon-stuff-again/

 • Vergilius sanoo:

  Jep, ilmeisesti. Harmi, kun ajattelin ottaa kuvia kuusta. Siinä ei taida olla paljoa kontrastia jäljellä hyviä kuvia varten sen normaalia suuremman kirkkauden vuoksi, ainakin noiden asronomien mukaan. Kuuta kuvatessa se on muutenkin sellaista valotusajoilla pelaamista. Enpä varmaan jaksa vaivautua sitten tänään.

 • Rabies sanoo:

  Pakko koettaa ottaa siitä kuva, vaikka se näyttäisikin ihan normikuulta. Sitten voi ainakin sanoa, että omistaa valokuvan superkuusta.

 • Vergilius sanoo:

  No juu 🙂 Mutta jos ei ole sinut esim. kameran manuaalikuvauksen tai ylipäätänsä valotuksen kanssa, kannattaa googlata vinkkejä kuun kuvaamiseen. Ilman oikeita säätöjä se ylivalottuu AINA. Siis se on vain valkoinen pallo kuvassa, ilman mitään kontrastia. Kameran automaattiasetukset kannattaa unohtaa heti kättelyssä. Tämä ”superkuu” voi olla siis vieläkin kinkkisempi kuvauskohde sen suuremman kirkkauden vuoksi.

 • kalifornia sanoo:

  Toivottavasti ei Kaliforniassa ensi viikolla rytise ja ritise. Lähettäkäämme Kaliforniaan rakkautta ja voimaa! Nostradamuksen ennustuksista tuli tämä mieleeni.. Hyvin hän tiesi Japaninkin kohtalon!

 • Thene sanoo:

  Voisipa vaikka kohta ennen nukkumaanmenoa meditoida hetkenaikaa 🙂

 • jatu sanoo:

  Superkuu oli vähän kuin ufo havainto. Ei näkynyt mitään uutta.
  Kuu oli silmämääräisesti aivan normaalin kokoinen.

 • parempi sanoo:

  kyllä jatu oli huomattavissa hieman ääri viivojen laajentumista ihan silmämääräisestikkin..

 • Q-tamo sanoo:

  ”vaikkakin vesi voi nousta muutamia senttejä.”

  muutamia? kuun massahan vetää vesimassoja puoleensa aiheuttaen vuorovesi-ilmiön eikä kyse oo ihan muutamista senteistä. opittiin, btw, jo ala-asteella

 • Juhani sanoo:

  Kuun aiheuttaman vuorovesi-ilmiön takia se veden pinnan korkeus vaihtelee, kuten normaalistikin.

 • atta sanoo:

  Kuu näytti ihan normaalilta eilen iltana klo 1-3 välillä. Tietty kun kuu on lähellä horisonttia se näyttää isommalta. Mielestäni tämä täysi superkuu hehkutus mediassa oli vähän liioiteltua, koska ei se kuu oikeasti mitenkään silminnähden näyttänyt suuremmalta. Todella pettynyt!

 • X0r sanoo:
 • kekkonen sanoo:

  kyllä se oli hieman isompi kuin yleensä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot