ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Outo humina piinaa taas kylää

Pari vuotta sitten oli juttua, että Taosin kaupungissa, New Mexicossa oli kuulunut jo vuosia erittäin matalaa huminaa.

Nyt kuitenkin samanlaista tapahtuu brittikylässä nimeltä Woodland. Iltalehti uutisoi aiheesta ja kertoo, että ääni alkoi kuulua parisen kuukautta sitten. Se kuuluu joka yö keskiyöstä aamuneljään. Joskus ääni on jopa niin voimakas, että se jopa ravistelee asukkaiden vuoteita.

Lainaus Iltalehdestä: ”Erikoinen tapaus ei ole ainoa laatuaan. Kuuluisin esimerkki humina (”the hum”) -nimellä tunnetusta ilmiöstä on Bristolista 1970-luvulla. Yli tuhat ihmistä valitti tuolloin, kuinka mysteeriääni aiheutti unettomuutta, päänsärkyä ja nenäverenvuotoja. Ääni katosi yhtä salaperäisesti kuin oli alkanutkin, eikä sille koskaan löytynyt selitystä.

Salaliittoteoreetikot ovat esittäneet ilmiön syyksi muun muassa avaruusolentoja ja hallituksen järjestämiä kokeita. Huminaa sivuttiin aikoinaan myös Salatut kansiot -sarjan jaksossa.”

Kiitos vinkistä lukijallemme Tiitille!

[ad] Empty ad slot (#1)!

Tykkäys ja jakotoiminnot:

11 kommenttia aiheeseen: Outo humina piinaa taas kylää

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • dust sanoo:

    Daily Telegraphin uutisessa löytyy hieman enemmän tietoa asiasta.

    linkki:

    http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/8566281/Tiny-village-is-latest-victim-of-the-The-hum.html

  • Pete sanoo:

    Mielenkiintoista.. minä olen kuullut tätä samaa huminaa ensimmäisen kerran jo pari vuotta sitten. Se tosiaan kuulosti juuri tuolta mitä tuossa artikkelissa mainittiin, kuin auto ajaisi ulkona. Sitten kun tajusin että kyse ei ole siitä niin metsästin kaikenmaailman sähkölaitteet että mistä se humina tulee.

    Mutta se tosiaan tulee ”joka puolelta” enkä ole syytä löytänyt vaikka tuota on kuulunut aina silloin tällöin jo monia kertoja.

  • Wespa sanoo:

    Kiitos WM_ taas hyvistä artikkeleista. Meinasin tästä tehdäkkin tänään juttua, mutta eipä tarvinnut kun kerkesit jo. 🙂

  • jatu sanoo:

    Mikäköhän huminan aiheuttaa? Pitäisi vetää isosta katkaisijasta sähköt poikki siltä alueelta, jotta varmistettaisiin ettei ääni johdu ylikuormitetusta sähköverkosta tmjs.

  • miko sanoo:
  • Jatu sanoo:

    Heh heh, no tuo selitys on aika köykäistä juttua:) Ihme ettei joku tuntematon lepakko yhdyskunta?

  • Kaaosjumala sanoo:

    Tuo vaja on erittäin köykäinen selitys asiaan, miksi sen sisällä olevat laitteet alkaisivat humisemaan aina keskiyöllä ja kestäisi neljä tuntia? Ja jos se alkoi pari kuukautta sitten niin eiköhän joku olisi jo tajunnut että jos sinne olisi joku uusi laite silloin hankittu että siitähän se lähtee

  • miko sanoo:

    no siellä vajassa on jokin yösähköön perustuva juttu pitäis varmaan käydä kattoon kun kukaan paikallinen ei jaksa vaivautua ja muutenkin tuntuu olevan vaikea jonkun oikeasti tutkia asiaa tahalleen @pitävät asiaa mysteerinä@turistien toivossa

  • Saxpi sanoo:

    Arvelen että se humina varottaa ”kolmannesta maailmansodasta”. Ehkä humina imitoi pommikoneiden ääntä? Jonkun pitäis analysoida että mihin olemassa oleviin ääniin se humina ominaisuuksiltaan viittaa.
    ”Kolmas maailmansota” saattaa alkaa siten että ihmisillä on entistä enemmän outoja sairauksia ja kun hallitukset ei enää pysty salailemaan että jotain outoa on tekeillä puhkeaa avoin konflikti.
    Laitoin lainausmerkkeihin koska kyseessä voi olla myös sota rikollisuutta vastaan koska sitten kun mitta tulee täyteen niin rikollisetkin saattaa huomata ettei laki enää suojele.

  • weee sanoo:

    eikös kolmas maailmansota ole koko ajan menossa ja neljäs olisi toi edellä mainittu

  • Ogeli sanoo:
Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto