ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Kummallista ääntä kuultiin useissa maissa!

Tämä vuosi on alkanut hyvin kummallisesti. Heti alkuvuodesta havaittiin outoja eläinten joukkokuolemia, joista viimeaikaisempiin lukeutuu hylkeiden joukkokuolema Australiassa. Tämä oli jatkoa viime vuodelle, jolloin tapahtui myös normaalia enemmän selittämättömiä joukkokuolemia.

2012 jatkuu myös muuten kummallisissa merkeissä. Useissa maissa on nimittäin kuultu outoa konemaista ääntä, jonka lähde ei ole selvinnyt. Outo konemaisten äänien sarja alkoi viime vuonna ja tänä vuonna se sai jatkoa. Ääntä on nimittäin kuultu heti tämän vuoden tammikuussa ja pienelle ajanjaksolle sijoittuu useita tapauksia.

Tiedettävästi outo tapahtumien ketju alkoi tänä vuonna kun outoa ääntä kuultiin 9. päivä Costa Ricassa, 10. päivä ääni havaittiin Tanskassa, 11. päivä Unkarissa ja 12. päivä mm. Tsekeissä ja Ruotsissa.

Tanskalainen kommentoi kokemustaan seuraavasti:
Yöllä 10.01.2012 kuulin Aalborgissa Tanskassa hyvin outoa ääntä. Menin ulos katsomaan mikä se oli, se kuulosti kuin se tulisi taivaalta. Se kesti useita minuutteja. Nauhoitin äänen kamerallani, ääni kuulosti paljon kovemmalta, mutta se ei kuulu niin kovaa nauhoitteessa johtuen kamerani huonosta mikrofonista.

Tässä video tapauksesta. Ääni kuuluu parhaiten kohdasta 1:20 alkaen.

Unkarissa taas kuultiin tällaista ääntä.

http://www.youtube.com/watch?v=nMe3jwUeqII

Tässä videokokoelma muutamista tämän vuoden äänihavainnoista.

http://www.youtube.com/watch?v=GZ2ZcmMxehk

Outo ilmiö ei näytä loppumisen merkkejä, kuullaanko se mahdollisesti myös Suomessa tänä vuonna? Aika näyttää.

Mikä ilmiö voisi mielestäsi olla kyseessä?

Lisää videoita ja äänimateriaalia lähteestä.

Lähde: ufo-blogger.com [1] [2]

Kiitos vinkistä Ogeli ja Ville. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

143 kommenttia aiheeseen: Kummallista ääntä kuultiin useissa maissa!

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Akvinolainen sanoo:

    Samanlainen ääni miltei kaikissa tapauksissa. Kuulosti jotenkin pahanenteiseltä ja ekaks tuli mieleen Maailmojen Sota.

  • Silence sanoo:

    Yläpuolellamme on ufo-aluksien satama-alue, emme vain näe niitä tai sitten Jumala puhuu meille =)

    Näinhän se kai pitäisikin aloittaa, siis paljon puhuttu julkitulo. Aluksi herätetään huomio ”nurkan takaa”, jonka jälkeen tullaan paremmin esiin =)

  • ilonpilaaja sanoo:

    ekassa videossa kuulostaa ehkä hieman hallissa olevalta moottoripyörältä tai V8:lta jonka tyhjäkäynti on säädetty minimiin ja johon välistä vähän kaasutetaan… Eli ettei vain naapurilla sattuisi olemaan auton/mopon viritys meneillään, varsinkin kun pimeässä äänen lähdettä on hankala hahmottaa erityisesti pitemmällä etäisyydellä. Itse olen esimerkiksi kakarana monesti läheisen rajavartiolaitoksen kranaatinheitinharjoituksia lähestyväksi ukkoseksi luullut ja nykyään tuosta lähellä olevasta sahasta kuuluu kesäisin (yöllä kun on ikkunat auki) kaikenlaisia ääniä, jotka tuntuu tulevan taivaalta (vaikka ne tulevat n. kilometrin päästä).

    Toisessa videossa:
    1. Kuulostaa vanhalta kunnon thereminiltä akustisesti voimistettuna vain (leffoissa yleisin erikoistehoste ufojen äänille).
    2. Noh käykääpä joskus seisomassa moottoritien sillan (ei alikulkutunnelin) alla lähellä sen sillan päätepistettä. Erityisesti jos sillalla on ritilöitä joiden ylitse auto menee (tuossa videossa myös kuuluu liikenteen suhinaa aika sopivasti ”outojen” äänien edellä ja perässä).
    3. Tässä ei oikeastaan edes kuulu muuta kuin mikin tallentamaa taustahälyä (voin nauhoittaa vastaavan vaikka heti) yhdistettynä sähköjohdoissa kiertävään tuuleen.
    4. Saman kaltaisen äänen olen kuullut jossain elokuvassa, mutta jos sitä ei ole päälle liimattu niin sitten en tiedä mistä se on peräisin.
    5. Iso peukku siitä että ensimmäinen joka näytti mitä selän takana oli. Ensin kuulosti vähän hävittäjältä, mutta loppua kohti enemmän sirkkeliltä. Voisi periaatteessa olla metsäkone joka kirkkaalla ja kylmällä ilmalla kuuluu kauas, toisaaltaan voi olla myös jotain muuta.
    6. Vanha kunnon syntikka, noita matalia ja ”uhkaavia” ääniä on tullut itsekkin soitettua pentuna. Samoin niitä on käytetty hitosti 80-90-luvun scifipläjäyksissä (mm. ID) sekä vanhassa että uudessa V:ssä.
    7. Kuulostaa junan ääniltä.
    8. Vanha kunnon theremin vol 2, rumpupalikat/peltitölkit ja loppuun hieman piipitystä kännykästä.
    9. Raksaääniä (minkähän lävitte tämä oli kuvattu)…
    10. Sumutorvi tai rekka, väpätys nyt voi olla mikä tahansa helikopterista tuulen vireessä pyörivään lasten tuulihyrrään.
    11. Lähinnä tulee mieleen talojen (useita korkeita näytti olevan vierekkäin) välissä kiertävä ja kaikuva liikenteen melu, toisinto kohdasta 2. ”Ulina” kuulostaa joltain mikä menee kiskoja pitkin ja jarruttelee.
    12. Tasainen toistuva ääni, luultavasti jokin teollisuuslaitos/kone. Lisä pontta tähän antaa se, että kuvaajan lisäksi tämä ei näytä kiinnostavan ketään muuta (joita kuvattiin), eli äänet ovat normaaleja.

    Lopputulema 1 + 12 ääntä, ja näistä vain kaksi sellaista joihin ei nopeasti keksi syyllistä (kohdat 4 ja 7), tosin jos niitäkin tutkisi pitempään se luultavasti löytyisi.

  • Trumpettiprofeetta sanoo:

    Tällainen “Debunkkaus” tuli ilmiöstä vastaan. Ilmeisesti samoihin aikoihin on nyt ilmestynynt nettiin videoita, johon tämä ääni on liitetty elokuvan “red state” lopusta 70 minuutin kohdalta.. Ja “äänen kuulleet” heittävät vettä myllyyn trollaamalla. Tai sitten ne on ne tuomionpäivän torvet.. Tai mainoskampanja Half-Life 3:lle!

  • pietari sanoo:

    muistin oikein, osa äänistä tuo mieleen lintsin kummitus junan.

    http://www.youtube.com/watch?v=7pBlxAxqQUg&feature=related

  • yrjo.taneli sanoo:

    Alemman videon lopuksi se ehdottaa muita videoita, siinä ensimmäisessä on joku uutis pätkä kanssa samasta ilmiöstä. On kyllä todella outo ilmiö ja vielä ympäri maailmaa. Haluan kyllä itsekin päästä äimäilemään samaa ääntä.

    Mistä on kyse? Minäpä kerron. Kyse on ihmiskunnan ajasta kohdata suuri galaktinen evoluutio. Aika on kohdata tähtiportti joka aktivoituu 2012. Osa ihmisistä sinkoutuu astraalitasolle elämään unelmiaan ja toinen osa neljänteen ulottuvuuteen. Totaalinen muutos on edessä. 😀 haha

    http://yhdenlaki.wordpress.com/

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Sellanen kutina että tänä vuonna tapahtuu jotain suurta ja outoo. Ehkä tulee maailmanloppu tai ei, mutta ainakin miljoonat ihmiset tulee kuolee.

    Pitäkää kiinni lakeistanne 😀

  • Jz sanoo:

    Nonniih. Ja nyt jäitä hattuun.Jälkimmäisen videon alussa oleva ääni on tehty syntetisaattorilla/jousisektiolla selkeästi. Ja se on kopioitu kolmeen muuhunkin pätkään. (Huomatkaa jonkun eläimen kirkaisu taustalla)

    00:45
    10:33
    13:10

    Aika hyvä vedätys mutta en osta sitä.

    -Jz

  • Antero sanoo:

    Ne on youtubevideolla kuuluvaa ääntä. Jotkut nauraa kippurassa, kun idiootit miettii mahdollisimman siistiä (paranormaalia) selitystä. Sama juttu, kuin muissakin naurettavissa (paranormaaleissa) ilmiöissä, ufoissa jne. soopassa…

  • dark lord sanoo:

    Viime viikolla itsekin kuulin vastaavanlaista matalaa ”murinaa” ulkoa yöllä. Se olisi voinut olla seuraavaa:
    – auto/ rekka/ aurausauto tmv. -> ei voi olla, koska ääni oli jatkuvaa paikallaan olevaa
    – lähellä sijaitseva tehdas -> eivät päästelee ääniä yöllä
    – lentokone -> kaikkein mahdollisin, mutta ääni ei liikkunut, joten epäilen
    – selittämätön ääni maan sisästä tai avaruudesta -> en sulje tätäkään vaihtoehtoa pois

    Joka tapauksessa kuulin sen samoihin aikoihin muualla maailmassa tehtyjen havaintojen kanssa.

  • htshfshf sanoo:

    WeAreNotAlone: se olisi ihme jollei miljoonia kuolisi. Viime vuonna kuoli reilu 55 miljoonaa ihmistä.

    http://www.wholesomewords.org/missions/greatc.html

  • Hakzor sanoo:

    Jz tuon jo selvittikin. Tosiaan huijaus kyseessä. Jännä ilmiö, mutta tosiaan linnun kirkaisu antoi ilmi tempun. Kaikua vaan lisätty ja tilantuntua ambienssia päälle. Kiitos Jz, eipä tarvi tätäkään miettiä sen enempää.

    Ei kyllä yhtään viitsi enää päätänsä vaivata näillä, kun tuntuu kaikki olevan huijausta.

  • oodee sanoo:

    kohdan 11.20 alkava pätkä on ollu youtubes jo kuukausia,11.8.2011 kuvattu

  • Telemakkara sanoo:

    Yhteinen tekijä lähes kaikkille videoille on että ne on lisätty jo ennestään paranormaaleista asioista kiinnostuneiden käyttäjien toimesta. Videon alkuperäisiä kanavia tarkastellessa suurin osa käyttäjistä on jo aiemmin lisännyt videoita, jotka käsittelevät mm. pseudotiedettä, spiritualismia, ufoja tai muuten vain yliluonnollisia aiheita. Eri lähteiden videoita yhteen kokoavat kanavat ovat tietenkin asia erikseen.

    Tällaisia videoita on myös äärimmäisen helppo räätälöidä itse vain ääniä videoon lisäämällä, kuten tämä video osoittaa:

    http://www.youtube.com/watch?v=b0QIrGSA1dY&list=UUtC13QsQA8RlSlwuGzPAwKA&index=9&feature=plcp

    Todennäköisesti kyseessä on siis jonkinlainen villitys tai mainoskamppanja. Tai sitten äänet ilmestyvät ekslusiivisesti yliluonnollisista ilmiöistä kiinnostuneille. Toki videotulvan joukossa on varmasti muutama editoimatonkin video, mutta on mahdotonta todistaa, etteivät ne ole peräisin esimerkiksi tunnelien porauksista, rakennustöistä tai muista vähemmän ihmeellisistä lähteistä.

  • Ogeli sanoo:

    Brad Johnson puhuu aiheesta:
    http://www.youtube.com/watch?v=1YfCNk8oXdw

    Voimme vain arvailla, mutta ehkä pian saamme vastauksen. 😉

  • WeAreNotAlone sanoo:

    @htshfshf:

    En ny tarkottanut luonnollisia kuolematapauksia, onnettomuuksia. Jne.

    Tarkotin ihan että jotain suurta tulee sattuu. Luonnonkatastrofeja, tauteja, ehkä ufoja ja kun luonnonvarat vähenee jatkuvasti, nii maat alkavat niistä taistelee ja syntyy sotia enemmän. Sillon miljoonia tulee kuolee. Ja uskon että nämä kaikki tulee tapahtuu 10 vuoden sisällä.

  • Ogeli sanoo:

    @WeAreNotAlone

    Monien ihmisten kuolema tulee olemaan hinta siirtymästä uuteen aikakauteen. Mutta muistakaa aina, että matka jatkuu kuitenkin rajan takana. Mikään ei koskaan lopu. Koskaan.

  • kornimaani sanoo:

    Ehkä tuo on joku armeijan salainen projekti, eri taajuuksien testailua? 😀

  • jatu sanoo:

    En tiedä onko aitoja vai ei, mutta jos tuollaista alkaisi yöllä kuulumaan, olisi varmaan torttu housuissa?

  • jatu sanoo:

    Katsoin vielä uudestaan videon, enpä oikein tiedä voiko noihin uskoa? Luulisi parvekkeiden ja katujen olevan täynnä hysteerisiä ihmisiä, pälyilemässä taivaalle? Kovin rauhallisesti kaikki tuntuu ottavan oudon äänen. Mahtaako kyse olla jostain uudesta feikki villityksestä?

  • AnnaAngel sanoo:

    Mun korviin toi kuulostaa kauniilta,rauhoittavalta ja hieman haikealta ”musiikilta” 🙂

  • Nexeon sanoo:

    Kyseessä voi olla jotain sellaista mikä menee tämänhetkisen ihmisen tietämyksen yli, jota me emme osaa selittää. Usein ihmiset muodostavat ajatuksensa jostain jo aiemmin opitusta ja kokemuksesta. Kun mä puhun avoimesta mielestä tällaisissa tapauksissa, mä tarkoitan sitä, että pitää kyetä ajattelemaan ”out side of the box”, eli ajatella asioita uudelta kannalta. Thinking new possibilities, eli ajatella uusia mahdollisuuksia vaikka kuinka päättömiltä ne aluksi vaikuttaisivatkin…ei sitä tiedä jos jokin näistä aikaisemmin päättömältä vaikuttavista ajatuksista olisikin täysin oikea. Eipä olisi historiassamme ensimmäinen kerta…

    Me itse asetetaan itsellemme rajoja/rajoitteita, jotka estävät meitä ajattelemasta ja tutkimasta jotain uutta ja tuntematonta. Miettikää ihan oikeasti asoita vähän laajemmin, käyttäkää uusia näkökulmia ja ajatelkaa uudelta kantilta. Ei sitä koskaan tiedä…

  • leeloo sanoo:

    Chuck Norris soittelee pasuunaa.
    Ei vaiskaan. Reptiliaanit virittelee Maan kiertoradalla sijaitsevia, näkymättömiä kuolemansäteitä.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    @Ogeli

    Tiesitkö että kaikella jolla on alkunsa, on myös loppunsa. Ihmiset tulee kuolee joskus sukupuuttoon tulevaisuudes, vaikka siihen menis satoja, tuhansia tai miljoonia vuosia. Mikään ei ole ikuista.

    Myös rajan takana. Kaikki henkiset ja fyysiset olennot on jotenki tai joskus syntyneet, joten ne tulee myös joskus tuhoutuukkin.

    Mut näin se menee. Edelleen mikään ei ole ikuista, myöskin siel rajan takana.

  • Ogeli sanoo:

    Rajan takana lopulta odottaa vain sulautuminen Luojaan. Ei sen kummempaa. Mutta se meiltä jokaiselta aikaa… Vain loputtomasti. 😀

  • WeAreNotAlone sanoo:

    @Ogeli

    Mut ajattele jos Luojaa ei sit olekkaan, että Luoja olisikin Saatanan keksimä huijaus 😀

  • alivuokralainen sanoo:

    kummallista, tulee kuulokkeisiin nuo äänet tosi kovaa ja silti kuuluu linnut ja ihmisten puhe normaalisti. jos aito niin kyllä tuo melu peittäis kaiken muun alleen. siinä sitä ihmiset kävelee kun mitään ei tapahtuis, linnut laulaa ja metsurit puhelee; mistäs seuraava puu kaadetetaan, vaikka on hirveä ja kova tuo ääni.
    en tätä enää pohdi kun jopa minulle tämä on feikki. 😉

  • Huvittunut sanoo:

    9.30 Videossa kuule selvääkin selvemmin rumpujen äänen.Osa näistä kuulosta erittäin samalta,mutta osa on selvää huijausta.

  • attesetä sanoo:

    itellä osu silmään tossa venäjän videolla, että kukaan ohikulkija ei mielestäni reagoinu nuihin ääniin. Ei katellu minusta ylös tai muutenkaa, ite oisin varmaan pysähtyny hetkeks tai jotain paha sanoa. Ja sitten tuli 3 ihmistä vierekkäin tuolla videolla johon toi äijä zoomaili partsilta, niin ne 3 ihmistä jutteli toisille minusta aika normaalin näkösesti, jos tollanen älämölö kuuluu niin veikkaan että jengi saattas säpsähtää edes hetkeks. Mietin myös sitä että ei tullu jengiä parvekkeelle lainkaan. ( Uskosin ainaki että jengi juoksee aika nopsaa partsille vilkaseen tai ees osa ihmisistä ) että mikä h****tin mekkala ulkoa kuuluu. Entiedä sitten.. Meitä on moneen eri junaan. Pitäähä se ottaa toki huomioon että venäjällä ei välitetä monestakaa muustakaa asiasta.. :]

  • jaa.. ääniähän nyt kuuluu joka puolelta!

  • Mie sanoo:

    Tuo sumutorvea muistuttava ääni on kuultu jo Suomessa.
    Lappeenrannassa ja Espoossa.
    Kerran unettomana yönä istuin ulkorappusilla tupakalla, muuten oli hiljaista, mutta tuo ääni kuului, enkä osannut paikallistaa sitä. Meillä ei ole edes järveä lähellä, että olisi laivasta voinut kuulua.

  • Nexeon sanoo:

    alivuokralainen:

    Kannattaisi tutustua ääniaaltoihin ja niiden frekvensseihin hiukan tarkemmin ennen kuin alat väittämään, että tuollainen ääni peittäisi kaiken muun allensa. Äänen pitäisi nimittäin olla ei ainoastaan todella voimakas, vaan myös sellainen, joka kattaa koko äänialueen – matalista äänistä korkeisiin. Eli ts. äänen pitäisi kattaa kaikki taajuudet väliltä 20hz-20khz, joka on pääsääntöisesti ihmiskorvan kuuloalue. Jos ääni jättää jonkin äänialueen hiljaiseksi tai sitä ei ole äänessä ollenkaan, se jättää siinä kohti tilaa muille äänille, jotka ovat täten kuultavissa, vaikkakin todella heikosti riippuen äänen voimakkuudesta joka ”peittää” muut äänet…

  • attesetä sanoo:

    miks minun viestiä ei hyväksytä? odottaa hyväksyntää lukee vain tuossa. hohhoijakkaa.

  • attesetä sanoo:

    johtii vissimmästi pituudesta, tai jotain. Nämä näköjään tulee ainaki perille. Sitä ite tosin mietiskelin et miks venäjän videossa ei ohikulkijat reagoinu mitenkään mihinkään ainakaa omasta mielestäni. Ja partseille ei tullu yhtään jengiä, luulis et tollane älämölö tois jengiä partsille vilkaseen tai jotain. Empä tiedä sitten. Omituista.

  • alivuokralainen sanoo:

    Nexeon:

    jaa-a, että pitää tätä sittenkin pohtia… ihmiskorvan kuuloalue juu u, mutta entäs kameran mikrofoni, siitä kyse? koitas nauhoittaa kameralla jotain kovaäänistä ja kokeile kuuluuko normaali puhe samanaikaisesti. mikrofoni nappaa todennäköisesti vain melun. tätä minä kummastelen tuosta videosta, kun kuulostaa kuin eri ääniraidat laitettu päällekkäin, liiankin hyvin kuuluvat. 😉

  • jaa-a.. onhan moni varmasti kuullut samanlaista.. mielestäni tässä ei ole mitään outoa!.

  • antti sanoo:

    kuulosti ilmestyskirjan lopunajan pasuunoilta

  • Ogeli sanoo:

    Terävä huomio. Tosin eikös ilmestyskirjassa niitä pasuunoita ollut vain seitsemän?

  • Nexeon sanoo:

    Alivuokralainen:

    Tuo äänialue-fakta pätee VARSINKIN äänitteisiin. Perus kameramikrofonille on normaalisti määritetty tietty dB jolla se nauhoittaa ääntä sisään. Mikäli jokin ääni on niin kova, että se menee kyseisen dB asteikon yli, alkaa ääni säristä. Tosin nykyään on jopa kamerakännyköitä joissa äänitteen laatu on todella hyvä, ei särise vaikka nauhoitettava ääni olisi todella kova äänenvoimakkuudeltaan. Hyvä esimerkki:

    Kaverin kanssa kuvattiin omilla kännyköillä erästä live tapahtumaa kesällä, oma äänitteeni särisi eikä musiikista meinannut saada mitään selvää kun taas kaverin äänite ei särissyt ollenkaan ja kaikki kuului hyvin selkeästi. Tähänkin on pätevä selitys joka liittyy MIKROFONEIHIN, mutta ei siitä sen enempää.

    Tässä nyt vain pintaraapaisu kyseiseen aiheeseen. Voin luennoida tuosta äänimaailmasta vielä lisää jos kiinnostaa 😉

  • Meikäläinen sanoo:

    Jep jep. Puheen aiheet muuttuu kokoajan.
    Kun kuolemme, keho kuolee ja sielu jää.
    Aluksi olin ihan täpinöissä noista äänistä, mutta niin paljon tullut kateltuu esimerkiksi jotakin haamu ja UFO videoita jotka on vain ruvennyt ärsyttämään niiden epäaitoudestaan. Hyvin osa tehty, mutta ottaa päähän, kun ne eivät ole totta.
    Televisiossakin tulee ohjelma, kun porukka kuvaa vanha taloa paranormaaleista asioista eli niistä haamuista niin surkein ohjelma ikinä jopa Salattua Elämiä huonompi. Joskus sekin jännitti nämä asiat iitena juttuna aikoinaan.

    Äänet alemmassa videossa ovat kauniita!

  • alivuokralainen sanoo:

    Nexeon:

    esimerkki:
    …eli voin vetää moottorisahan käyntiin ja alkaa kuvaamaan lintuja ja kotona kuulokkeet päässä kuulla sekä sahan äänen, että samanaikaisesti linnunlaulun; jos vaan ei mikrofoni särise kovasta sahan äänestä ja kun näillä äänillä on eri taajuus – näinkö on?

  • Loc sanoo:
  • Telemakkara sanoo:

    Nexeon:

    Harvassa mikrofonissa on kiinteästi määritely änitaso. Lähes kaikissa mikrofoneissa on ns. Dynamic Range, joka muuttaa signaalin äänitasoa nauhoitettavan äänen voimakkuuden mukaan. Kovien jylistessä mikrofoni säätää äänitasoa hieman ylemmäs jotta ääni kuulostaisi luonnollisemmalta. Matalat äänitasot jäävät näin väkisinkin vähemmälle huomiolle.

  • Nexeon sanoo:

    alivuokralainen:

    Mikäli sellainen mikrofoni käytössä jossa AGC (Automatic Gain Control) ja VGA (Variable Gain Amplifier), äänet pitäisi kuulua kaikki selkeästi MIKÄLI moottorisahan äänialue (hz taajuus) ei mene liikaa päällekkäin lintujen äänien kanssa. Jos molemmista äänilähteistä (moottorisaha ja linnut) osa taajuuksista kuitenkin menevät päällekkäin (mikä on hyvin todennäköistä), näistä taajuuksista se voimakkaampi kuuluu selkeämmin, ja jos nämä voimakkaammat taajuudet ovat tarpeeksi äänekkäitä, ne peittävät silloin ne vähemmän voimakkaat äänet lähes tulkoon kokonaan.

    Ts. Kyseinen mikrofoni toistaa kaikki ääneet balanssissa ja pyrkii pitämään balanssin kaikissa äänialueissa. Jos kahdesta (tai useammasta) eri äänilähteestä tulevat äänet menevät taajuksien suhteen päällekkäin, niistä ne voimakkaammat dominoivat sitä kyseistä taajuusaluetta. Voit siis edelleen kuulla ne linnut, mikäli linnuista lähtee sellaisia taajuksia jotka eivät mene päällekkäin moottorisahan kanssa.

    Näihin videoihin viitaten, on täysin mahdollista, että kyseinen omituinen ääni on tosiaan nauhoitettu kuvashetkellä käytetyllä mikrofonilla. On myös täysin mahdollista luoda tuollainen ääni ja äänimaailma digitaalisesti ja lisätä se jälkikäteen videoon 🙂

    Vastasiko tämä kysymykseesi? 😀

  • Nexeon sanoo:

    P.S. On testattu!

  • kabanossi sanoo:

    mun työauton moottorikin on pitänyt nyt noin kaksi päivää outoa ääntä, kun vaihteet on vapaalla.. mystistä. maailmanloppu?

  • bojo sanoo:

    Täällä jyväskylässä kuului tuo ihan sama ääni yksi yö! suoraan jyväskylän keskustassa kello kymmenen aikaan illalla, en muista päivää, mutta just tuo sama!

  • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

    ARMEIJAN ÄÄNIAALTOKOKEET HALLITA IHMISIÄ PSYKOLOKISILLA JA HYVIN VALIKOITUINEILLA ÄÄNILLÄ !?
    Ääniaaltoja tai koerkeataajuisia ääniaaltoja : Armeija tekee sitä mitä se on aina tehnyt ? Kehittää aseita joilla tuhotaan eläimiä häiritään ravinnontuotantoa pelotellaa ihmisiä !
    Maailma siirtyy D-3 tasolta B-4 tasolle syklidi kestää 50 0000 vuotta ja siinä on vielä monta vlivaihetta !? Miljardi vuotta aikaa maailmanloppuun: Monta maailmankriisiä ja uhkaa on mutta tämä ajan henki ja ilmentymä pitää olla maalaisjärkeä mihin uskoo ….

  • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

    Siirtymin kehitystasolta toiselle on prosessi : Miljardi vuotta on saavutettu Supersiviilisaattion kehitystaso.Toinen mokoma osa porukkaa siirtyy itseluotuun rinnakkais todellisuuteen !?
    Osa jää maapallolle : Tietysti ihminen tai luononvoimat voi nyt tuhota osan ihmiskuntaa ?
    Ne vierailevat mikäli me olemme heidän olemassa olonsa tuotoksia säätävät planeettamme elämämme näkemään realiteetit !
    He on täällä : Rutiini vierailulla ja esittätyvät ja luovat nyt uusia haasteita meille ……

  • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

    Multiuniversumin teoria : Paikallisuniversum monta sisäkkäistä universumia ja todellisuutta. Olen tietoinen ihmiskunta on nyt vasta kehityksensä tietyssä välivaiheessa ?
    Pitäsi alkaa seuraava kehityksllinen muutosjakso: Aina vuoteen 2039 asti uhkaa seuraava maailmankriisi ja jos siintä selvitään sitä seuraava on 2500 luvulla. Nykysiviilisaattio loppuu 3990 ja alkaa seuraavan synty aurinkokunta siirtyy seuraavaan aikakauteen kehityksessä !? Ihminen on muuttanut marssin ja venuksen asuinpiirikseen palauttanut sinne elämän olemassa olon keinotekoisesti …..

  • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

    Maailmankriisin edellä Yhdysvallat valtapiirit hikoilee ne on jo nyt menettämässä otettaan : Liittovaltion yhteiskuntatekniikka on lyöty laimin se olevan huolto ja uusiminen? Joko romahtaa niin lopulta sähköverkko kaatuu : Kaataa nyt sitten ja koko maailmantalouden ?!
    Tai luonon ja ihmiset teot osuvat yhteen ajan tilan kohtaan koko järjestelmä romahtaa !
    Ufot ja muut on asia erikseen : Armeijan ja talouden tapahtumat on sotkettu mystisiin oletuksiin kuvitelmiin äänistä ……..

  • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

    UFOT ON TODELLISIA ?!
    Monta syytä taustalla mitä on todella tapahtunut ? Myytit ja se historia on riekaleinen muisti siellä on tajunnalisia aukkoja ?Ja monta tapahtumaa ja syytä miksi on syntynyt todellisuus mitä me elämme se on myös nyt se keinotekoinen prosessi !?
    Roomalainen tuotuna aikakoneella nykyhetkeen? Sitä kokonaisuutta noin vain hahmottaa menee aluksi aivan sekaisin ja psykoosiin ?! Jo tässä ajassa elävät : Ovat poissa suuniltaan he sotkevat aina yhteen tapahtumia joilla ei mitään yhteem kuuluvuutta ?
    Kaaos on korvien välissä totta ? Maailma on Event ……….

  • Nexeon sanoo:

    Sekavan oloista luettavaa ARI MATTI TERÄVÄISEN kommentit, mutta on huomaan siellä kuitenkin olevan hyviä havaintoja sekä syvällistäkin pohdintaa 🙂

  • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

    Voi olla osaltaan osin Yhdysvaltojen hallinto on sekavia ja nyt jo toisiltaan eriytyneitä salaisia rahoiyeyyuja projekteja ?
    Ja verovaroja ohjautuu sinne : Samalla perusasiat rapautuvat ja moraali heikkenee tietojen kauppaaminen on jopa yksilön etujen mukaista? Isänmaalisuus ja lojaali on harhakuva jota yllä nyt hyvin pitää pieni arvokonservatiivi eliitti?
    Elokuva sarja Event hivenen sekavampana ja kaootisempana on yhtä kuin kokonaiskuva? ja elämä ja todellisuus on hukassa kaikilta osapuolilta ja ne vierailijat tietävät missä nyt todella ollaan menossa..( Monta porukkaa : Soppa mausteet on todella sakea ?! )

  • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

    Monimutkainen sekasotku : Monta vierailevaa osapuolta kukaan ei täällä voi tietää mitä on kokonaisuutena tapahtunut? Tai nyt ja tässä tapahtumasa : Voi olla todella kaaos ja sekva kuva joka siintä tietävillä on käsissään ja se epäluulo !?

    Jokainen osapuoli huitoo johonkin suuntaan : Kukaan ei ole se osapuoli ja joka tietää täällä että mitä hän on ja se tekee? On se hänen ongelmansa sekautuneena niihin muihin tekijöihin ?
    Tupla kertaa Event ja sen kaaos ja sekasortoinen tapahtumien ja tekojen sekamelska ….

  • Esa Tikkanen sanoo:

    Otahan teräväinen lääkkeet

  • Profeetta sanoo:

    On se jo kumma kun nämä kirjotustaidottomat apinat haluavat huomiota, eivätkä vaivaudu jäsentelemään ajatuksiaan. Joka kylläkin kyseisen teräväisen kohdalla näyttäisi olevan mahdottomuus, sillä kosketus todellisuuteen on jo ilmeisesti menetetty. Ihmisen on hyvin vaikea hyväksyä, että ihan joka asiassa sinun mielipiteelläsi ei ole väliä. Teräväinen..sinun mielipiteilläsi ei ole väliä!

  • attatata sanoo:

    Pari talvea sitten kuulin myös todella outoa ääntä ulkona kävellessä. Ääni oli hyvin voimakas, ja melko matala. En yhdistänyt tai paikallistanut sitä. Tuntui siltä kun ääni seurasi minua jossain korkealla taivaalla. Kuulosti vähän kuin kirkon urkujen matalin sävel. Kävelin siis useamman sata metriä kunnes se vähitellen hiipui. Veikkaan että ääni tuli jostain sähkölaitokselta tai jostain tie viemäristä.

  • jugurttipoika sanoo:

    Nyt ne ovat alkaneet tekaisemaan ääniä, kun ufo videot eivät ole tarpeeksi uskottavia. Mikä tahansa noista videoiden äänistä on helppo tuottaa itse.

  • Ogeli sanoo:

    Voisi hyvinkin olla, että tuo ääni lähtee mannerlaatoista tai liittyy jotenkin maapallon magneettikenttään…

  • ulululululululu sanoo:

    Voi hyvinkin olla että tuo ääni lähtee Flying Spaghetti Monsterista tai liittyy jotenkin hänen nuudelimaiseen magneettikenttään.

  • Toni-Tapi Pemhytkudos sanoo:

    Kyllähän he ihan selvästi he olleet sisäistäneetkään? Ketä on ne luulevansa eikä tiedä muka ja osaavat varmasti kuulin sen sis beettatestauksesa itssekin oliko näin. ? Itse katssoin eivätkä olleet samanaikaisesti he ihmisiä mottoriäniä voineet olla kyllä vaikka osa olikin mutta kalat kumminkin. Eivät.

    t: Toni-Tapi Pemhytkudos

    ps. Ihan järkyttävää luettavaa tällä TERÄVÄISELLÄ. Voisit edes yrittää saada tekstisi luettavaan muotoon. Iskee päälle lähinnä migreenikohtausta ja paniikkihäiriötä, kun tekstejäsi YRITTÄÄ lukea. Ei millään pahalla, mutta jos et saa tekstejäsi ymmärrettävämpään muotoon, niin toivoisin hartaasti ettet postaa joka threadiin aina kymmentä kaaoskommenttia peräjälkeen.

    Kamalaa luettavaa, ihan oikeasti!

  • totta sanoo:

    Kuulin kanssa jotain oudon kovia ääniä 10.1.2012 klo 00-01 ku
    olin kameran kanssa terassilla ja ilmettelin et miten ihmees jostain aurausautosta voi lähtee noi kova ääni (taino aurausautoks mä sitä ainaki luulin, siis semmonen ääni et aura laahaa maata). Joo ja asun pääkaupunkiseudulla.

    -jepjep

  • totta sanoo:

    Joo ja oli siis samantyylinen ääni mitä oli ollu tanskassa

  • Silence sanoo:

    Voi Teräväisen jutuissa olla jotain itua, mutta Teräväinen on niin paljon referoinut ja supistanut asioita sekä laittanut monta eri juttua yhteen, että luettavuus voi olla vaikeaa, jos ei tiedä mihin missäkin kohtaa viitataan =)

  • Jz sanoo:

    Kai te nyt luitte ees tuon mun kommentin tuolta alustapäin ennenkuin huutelette enempää tyhmyyksiä. 🙂

    -JZ

  • Nexeon sanoo:

    Jz:

    Kiinnitin itsekin juuri tuohon kyseiseen kirkaisuun huomiota. Sen kuultuani, mieleeni juolahti eräs toinen video jonka katsoin viime vuonna. Samanlainen tapaus, mutta taisi olla Ukrainassa jossa joku kuvasi parvekkeeltansa samanlaista ääntä, jossa oli aivan samanlainen ”kirkaisu”. Tuosta videosta taisi olla pätkä näilläkin videoilla…

    En tiedä kuinka siihen suhtautua, liekö sattumaa…? Mutta pani kyllä miettimään…

  • Kimi sanoo:

    JZ:

    Niimpä. Foliohattuja on helppo höynäyttää. Joku tekee videon, joku junnu tekee vastaavanlaisen jne jne. Se on tätä internetin ihmeellistä aikaa.

  • Kimi sanoo:

    Teräväinen ja Teräväisen selkeälukuinen kopiopaste.

  • Hullunen sanoo:

    Busted.

  • alivuokralainen sanoo:

    syntikkaa, kaikua, remastered soundtracks, lasten ääniä alemmassa videossa 5:30, 5:42 ja 6:00… Busted!

    …ei näitä ”foliohattuja” olekkaan niin helppo höynäyttää… 🙂

  • Toni-Tapi Pemhytkudos sanoo:

    Jaa, tässä selvennykseksi Teräväisen juttuihin: http://www.aspalsta.net/viewtopic.php?p=104535

    ”ari matti teräväinen paavolasta.kotikunta on
    ruukki ruukista 7km paavolaan.paavolasta
    2km ruukkiinpäin hemminkangas 107.OLEN KYLÄHULLU JA ELÄMÄNTAPA TAITEILIJA ITSEOPPINUT JA NERO.”

    Ok, ei sitten muuta kun lippaanveto Arskalle. You’re a f*cking genius, man!

  • Lakkopena sanoo:
  • Ystävä maan päältä sanoo:

    Ulkoavaruuden ystävämme siinä virittävät maapallon tietoisuustasoa hieman ylöspäin, sivuvaikutuksena kuuluu hieman tuollaista surinaa. Älkää olko huolissanne, heidän projektinsa valmistuu 21.12. tätä vuotta.

    ps. Eläinkuolemat eivät liity tähän millään tavalla, ne ovat Milleniumin juoni…

  • antti sanoo:

    Joo mut tuo kuulostaa silti ilmestyskirjojen pasuunalta niitä tulee seitsemän kertaa mut kuka sanoo et se 1 kerta pitää tulla joka paikkaan samaan aikaan mitä jos se kuuluu eri aikaan eri paikassa

  • hihhuli sanoo:
  • tämä kuulosti oudolta.. mutta eilen minulle tuli mieleen kun katsoin jimiltä muinaiset avaruusoliot dokumenttia, että kun nämä mayat ovat rakennelleet niitä temppeleitä, niin niiden rakennuksessa ovat alienit varmasti käyneet avittamassa niitä, koska nyky teknologian avullakin niitä on täysin mahdotonta rakentaa.. eli mayat tekivätkin kalenterit sen takia, että milloin avaruusoliot tulevat taas käymään. maailman loppu on siis maan, auringon ja mustan aukon suora kohtaaminen. ei siis mikään loppu.

  • Heka sanoo:

    Ettei ois vaan 7 sinetti avattu… Tai godzilla tai tripodien hyökkäys maailmojen sodasta?!?!

  • tuplawee sanoo:

    vasta eilen kun kävin nukkumaan kuulin taas ulkoa sen ihme äänen, olen pari kertaa aiemmin kuullut saman. se kuulostaa hieman lentokoneelta mutta se kuuluu kovaa ja samanlaisena melkom kauan, siihen kyllä havahtuu kun ensin on aivan hiljaista. sitten oli ihan pakko katsoa ikkunasta ulos että näkyykö siellä mitään. eikä näkynyt.

  • Belgor sanoo:

    Galaksimme laakerit vailla vaseliinia 😀

    Kuulostaa jonku scifi leffan avaruustelakka kohtaukselta….

    Uskottavalta kyllä kuulostaa kun monia eri paikkoja mist äänitetty samat soundit.

  • tuplawee: ensi yönä ota nappaa kamerasi mukaan kun käyt nukkumaan, ja ota videota miltä ääni kuulosti ja lisää se tänne blogiin..

  • Starfighter sanoo:

    Uskon että monet näistä äänityksistä on huijausta, räkäpallo mukulat yrittää saada youtube katsojalukuja taivaisiin. Mutta tämä ”the humming sound” juttu on todellista. Oma veikkaus on että maapallo valmistautuu muunnokseen 3D -> 4D.

  • Wespa sanoo:

    alivuokralainen:lasten ääniä alemmassa videossa 5:30, 5:42 ja 6:00

    Tarkoitit siis tuota metsäpätkää siinä. Mielestäni ääni mikä tuossa kuuluu on aika monitaajuuksinen tai monikerroksinen ja tästä syystä siitä voi kuulla, tai luulla kuulevansa vaikka mitä (lasten ääniä, valaan ininää ja vaikka mitä). Äänet muistuttavat lasten ääniä, mutta ovatko niitä vai muistuttavatko vain lasten ääntä? Mielestäni tapaus on vielä avoin ja tuokin on vain yksi pätkä videolta. Vaatisi tarkempia tutkimuksia, silminnäkijöiden haastattelua, tarkempaa äänianalyysiä yms.

  • nare sanoo:

    Tämäkin Ukrainasassa kuultu, kuullostaa kyllä kuin jostain ufo leffasta.

    http://www.youtube.com/watch?v=ovIyy-j0Ui0

  • Artoo dtour sanoo:

    Monet noista äänivideoista joita liikkuu netissä on huijauksia joissa vain käytetty muutaman aiemman ääntä, mutta osa on ihan aitoja, kuten se Kievin video.

    Äänen uskovan tulevan vain rakennustyömaalta, jossa porataan maan-alaista tunnelia.

    Mutta onhan se mahdollista että kyseessä on Jumalan torvet, joilla varoitellaan nyt ihmisiä ennakkoon ennen maailmanloppua.

    Niin kauan kun joutuu arvailemaan, niin se on ihan sama, eiköhän se Mr God tee selväksi kun oikea loppu on lähellä.

  • alivuokralainen sanoo:

    Wespa:

    samat lasten äänet kuuluvat myös samassa videossa kohdissa 11:48, 12:00 ja 12:18 parvekkeelta kuvattu pätkä. siis aivan samat, huomaa myös noiden aikojen väliset erot, jotka myös samat.

  • jokuhullu4343 sanoo:

    itsekkin kuullut tuollaisia ääniä yhtenä päivänä mutta en kiinnittänyt siihen niinpaljon huomiota koska luulin sen johtuvan jostakin koneesta (noin kello 22:00) asutaan aika korvessa, mutta en nähnyt mitää valoja silloin ja oli muutenki aika outo olo.

  • Wespa sanoo:

    Hyvä huomio alivuokralainen, tuo viittaisi kyllä feikkiin, ellei sitten ole kyseessä joku kone joka pitää samanlaisia äänähdyksiä tiettyjen intervallien/aikajaksojen välein. Esim. jos on joku pyörivä osa jossa on vaikkapa rattaita ja joku tietty ratas osuu kohdalle tiettynä aikana… Nyt pitäisi vaan selvittää, että onko se todella lapsen ääni vaiko koneesta tuleva lasta muistuttava ääni. Tuo ääniraidan kopioiminen toiseen videoon on myös yksi mahdollisuus varsinkin kun otit esille tuon, että samaa ääntä on mahdollisesti käytetty.

  • ohhoh! sanoo:

    Kapitalismin äänihän se siellä kun kerjää lisää hynää osaakkeenomitaijille ja omistajille.. Tyytytymättömiä ovat vaiavaisen työläisen työhön.. lissää omistajille… ei sen kummemmepaa, siitä ne pasuunat soi.. Meilläpäin jokapäiväistä päivärutiinia. (korjattuna)

  • jatu sanoo:

    Vahvasti epäilen feikkien feikkiä. Mikäli äänet olisi tosia, niin joka hemmetin lehti ja uutiskanava lähettäisi siitä tietoa.

    Paikanpäällä olisi vaikka minkälaista tohtoria ja insinööriä mittareiden kanssa anteenit pystyssä. Nyt ainoat kanavat, josta ilmiötä voi seurata on lähinnä youtube.
    Ketään kadunmies ei ole moksiskaan äänistä. Kukaan ei tunnu reagoivan sen enempää, kuin ohi ajavaan autoon.

  • Temes sanoo:

    Se on vaa kaira mikä ääntelee

  • OldHorny sanoo:

    Muutaman videon äänipätkän kuunnellut. En tiedä onko huijausta vai ei. Toivon todellakin, että ei ole, mutta tuntien tämän maailman, tietysti on. Mutta, itselleni tuli tuosta äänestä kovasti mieleen australialainen didgeridoo. Ja tuli myös kuva Maailmojen sodasta. Toivottavasti nyt jotain tapahtuisi. Mitään muuta en toivo.

  • Multipena sanoo:
  • Mulle tuli ihan ensiksi mieleen ilmestyskirjassa mainitut torvet. Kohtakohan kansaa niitetään kuin heinää…

  • Dr.Z sanoo:

    Kuulostaa kyllä aika keinotekoiselta. Ja miksi ihmeessä nuo videoiden kuvaajat ovat alkaneet kuvata juuri sekunteja ennen äänen alkamista? Ei taida olla sattumaa. Suurin osa noista äänistä kuulostaa joltain leffojen äänitehosteilta tai sitten ukkoselta tai vaikka liikenteen tai rakennustyömään melulta. Veikkaan kuitenkin että suurin osa on vain feikkejä.

  • örhm sanoo:
  • aikkumaikku sanoo:

    Oli niin trippaavat äänet, että jäin matkoille ja jatkoin näillä videoilla – nyt olen kirjaimellisesti herännyt 🙂 Lopunajat kolkuttaa ovella ja viimeiset pasuunat soivat ennen maailmanloppua xD

    2012 Maailma Muuttuu: Tietoisuuden Laajentuminen http://www.youtube.com/watch?v=0Dvo07tQeBw

    Todellisuutemme on Illuusio – Olemme Ikuista Energiaa http://www.youtube.com/watch?v=MJpOtJyj0w8

  • Belgor sanoo:
  • Afonya sanoo:

    @Akvinolainen:
    Mulle tuli ihan sama mieleen! Kuulostaa siltä että tripodit on nousemassa ja tuhoaa kohta maailman 😀

    No ei vaiskaan, ihan jännä ilmiö vaikka feikkauksen mahdollisuus on suuri. Itse kuulin vähän samantapaista huminaa/rätinää vuosi pari sitten täällä koto-Helsingissä mutta se ei kuulunut läheskään niin kovaa että olisin voinut siitä videota ottaa (tai ei silloin tullut kyllä edes mieleenkään alkaa kuvaamaan), ja olin lisäksi sisällä silloin. Ikkunan kyllä avasin ja koitin katsella joka puolelle enkä nähnyt mitään mistä se ääni olisi voinut tulla kun oli vielä yökin. Tätä ääntä kuului siis monenakin yönä. Lisäksi se ääni oli sellaista tasaista, ja kuulosti kuin se olisi tavallaan tullut jotenkin yläpuolelta ilmasta, mutta toisaalta korvakin saattaa vääristää paljon. En ole kyllä enää aikoihin sitä ääntä kuullut, mitä lie ikinä olikin…

  • ettekö te jo usko että maya kalenteri on siksi, koska mayat laskevat päivät milloin alieenit tulee kylään taas. tämä ”loppu” on auringon ja maan kohtaaminen,ja maa on suorassa linjassa mustan aukon kanssa.. sitten tulevasta en kyllä tiedä :O

  • jatu sanoo:

    Toivon todellakin jotain tulevan 21.12.2012.
    Mikäli ei mitään tapahdu ja elämä jatkuu yhtä velkaisena kuin ennenkin, vanhana liitonmiehenä vaihdan leiriä ja siirryn skeptikoiden puoleeseen! Piste.

  • Multipena sanoo:

    jatu
    samoin.

  • Hemuli sanoo:
  • jugurttipoika sanoo:

    Oudoilta tuntuvat äänet kuuluvat elämään. Jos aletaan kysymään näistä äänistä, niin todennäköisesti lähes kaikki vastaavat kuulleensa outoja ääniä, joita ei pysty paikallistamaan. Jos aletaan tietoisesti kuulostelemaan, näitähän ääniä kuuluu kaiken aikaa. Just nyt huomasin, että pokkari digikamerastani lähtee outoa vaimeaa ääntä, joka tulee myös nauhoitukseen. Näin helppoa se on!

  • Entity sanoo:

    Saharassa satoi lunta! Maailmankirjat ovat sekaisin, kohta kivet kelluu ja koiraat poikii!

    Tai sitten selitys on siinä, ja minä itse todella pidän tästä selityksestä, että maapallo on osa maailmankaikkeutta. Maailmankaikkeus koostuu energiasta. Koska energia on maailmankaikkeus, ei energiaa tule lisää eikä häviä. Koska energia on häviämätöntä, sen täytyy muuttaa muotoaan. Kun energia muuttaa muotoaan, tapahtuu asioita.

    Maapallo on hiekanjyvä hiekkarannalla ja me ihmiset olemme pikkuisia mikrobeja, jotka elävät siinä hiekanjyvässä. Olemme hyvin nokkelia pikku kirppusia ja olemme tehneet hiekanjyvästä oikein mukavan kodin itsellemme. Onnistuimme yli odotusten niillä eväillä, jotka luonto meille tarjoili. Ei ole ollenkaan tuulesta temmattu väite, että kun ihminen asettuu kaupunkiin, katoaa kolmen sukupolven aikana yhteys luonnon luomaan maailmaan, ellei sitä uudelleen virvoiteta.
    Tästä johtuu, että meistä tulee sokeita ja kuuroja maailmalle ympärillämme. Taivastelemme homesieniä ja pelkäämme ötököitä. Maailmaa katsotaan ihmisen muotoisen muotin läpi ja kaikki mikä ei tule ostosteeveen kautta betonilaatikkoon, jota kutsutaan kodiksi, on tuntematonta. Meistä on tullut muukalaisia omalla kotiplaneetallamme.

    Sitten havaitaan jotain (ei välttämättä tätä ilmiötä, joka todennäköisesti on tietoisesti tehty huijaus) joka ei kuulu ihmisen luomaan maailmaan. Havaitaan jotain, joka ei kuulu siihen sievään pieneen selityskokoelmaan, jota kutsutaan maailmankuvaksi. Pian lentelee teorioita ufoista, enkeleistä ja perkeleistä, vaikka todellisuudessa on kyse vain siitä että maailma kolkuttelee tietoisuuden portteja. Unissakävely voi olla levollista, jos kevytlevite riittää maailmankuvaksi.

    Olisi upeaa kohdata jotain tuntematonta ja selittämätöntä. Tutkimisen ja löytämisen riemu on ehkä suurin ilo, joka ihmisellä voi tässä elämässä olla. Löytää tuntematon jokapäiväisessä elämässä ja oppia siitä.

    Tämän väsyneen tajunnanvirran tarjosi 20 vuotta opiskelua ja tieteellistä maailmankuvaa.

  • Hemuli sanoo:

    Kuulin myös teoriasta että äänet saattaisivat johtua napaalueiden siirtymisestä…Tiiä häntä =)

  • Belgor sanoo:

    Entity puhuu asiaa ihmisyydestä. Samaa yrittäny valaista monille jotka ei suostu käsittämään itseänsä ympäristönsä ”uhrina” musta valkosine ajatuksineen 🙂

  • P.M. sanoo:

    Kaksi vaihtoehtoa: 1. Muinainen galaxien välinen sivilisaatio viestittää maan asukkaille tai hallitusten salainen organisaatio viestittää muinaisille sivilisaatioille. 2. Tai sitten on ryhmä henkilöitä, jotka muodostavat ryhmittymän ympäri maailmaa ja ovat feikanneet äänet videoiden taustalle ja pistäneet levitykseen youtuben kautta. Saavat hyvät naurut tästä ihmisten fuulauksesta. Tai sitten ryhmittymä toimii hallituksen alaisuudessa ja ovat saaneet käskyn tehdä feikkivideon alienien tulosta. Tällä tavoin pelotellaan ihmisiä maailmanlopulla; pyritään hallitsemaan ihmisiä pelolla, niin kuin Pohjois-Koreassa, Nazi-Saksassa Hitlerin aikakaudella tai Stalinin aikaan. PS. Meidän ihmisten on aika aukasta silmämme ja lopetettava sumussa eläminen. Pahuus pitää tuhota ja tuoda rauha ja onnellisuus maan päälle, jotta meillä ihmisillä, eläimillä ja luonnolla olisi hyvä olla! Nouskaamme sorron yöstä ja antakoon valon valaista!

  • ululululu sanoo:
  • susy sanoo:

    youtube: electric power lines noise

    muutamassa näkykin sähköpiuhoja
    muutama oli selkeesti kopioitu

  • Spiral sanoo:

    Case solved! ATS:n sivuilla joku oli huomannut, että ainakin osassa videoista ääniraita on suoraan Mass Effect-pelistä, eli ilmeistesti nuo youtube-videot äänineen ovat vain Biowaren mainontaa ko. pelille. (Ainakin ne pätkät, jotka ovat ilmestyneet vuoden 2012 puolella). Tällaiset kampanjathan yleistyvät koko ajan. Alla linkki topikkiin:

    http://www.abovetopsecret.com/forum/thread799065/pg1

  • Ogeli sanoo:

    Spiral, tuo on vain yksi teoria. Joskin mahdollinen sellainen, mutta vähän epäilen.

  • Spiral sanoo:

    Ainakin osa ääniraidoista on identtisiä ko. pelin ääniraidan kanssa (kts. linkin keskustelu aiheesta, sivu 3). Tämä ei tietenkään selitä kaikkia netissä pyöriviä tapauksia.

  • jeesustelija sanoo:

    ihme shaibaa taas tää. menkääpe youtubeen lukee kommentteijena. Heti ekana oli yhteen veto 0:45 and 13:35 kohista joissa sama ääni samoijen lintulaulujen kanssa. FAKE ! kuten yleensä :’D tirks

  • attesetä sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=GAmxipWbBEI kuuluuko toi outo ääni tuosta rejästä? vai onko tuossa joku kone vieressä? vilkaskaapa kyseinen video.

  • ontsa sanoo:

    Mietinki et onpa tutun kuulosia ääniä ja nyt tuliki mieleen että fallouttia pelatessa kuuluu samat äänet.. ei voi olla enempää feikimpi tämä.

  • Silence sanoo:

    Attesetä:
    Hole taitaa olla ns. doliini (vajoama)… jos ei parempaa syytä ole keksitty =)

  • paranormaaliHULLU sanoo:

    hei! olen siis porissa asuva tyttö,siis aamulla on koulussa ja kuulin sattumoisin sen äänen,puhuin kavereilleni ja näytin eräälle kaverille videon missä ääni kuului hän sanoi ”ihan sama ääni!” ja siis OIKEASTI!

  • vainiin..

  • JTV sanoo:

    jos tää ei oo feikki ois tavallaan tosi kiinnostavaa tietää mistä lähtee tommone ääni, mut toisaalta eihä sillä oo paljoo merkitystä. ei se mun elämää oo vaikuttanu mitekää muuten ku että tuhlaan aikaani kunnellessa tota ääntä 😀

  • jatu sanoo:

    paranormaaliHULLU:
    Pistäppä video jakoon.

  • Manna sanoo:

    Tuota, katsoin tuon kanadalaisten metsämiesten pätkän. Reilu viikko sitten yöllä heräsin tuohon samaan ääneen. Ajattelin ensin, että mulla on liian vilkas mielikuvitus, mutta koirakin heräsi ja oli jotenkin outo. Ääni oli jotenkin uhkaavan ja epätoivoisen oloinen ja kesti noin kymmenisen minuuttia. Se on jäänyt mieleen pyörimään ja etsin sille selitystä. En keksi äänelle mitään järjellistä syytä, asun täysin maaseudulla, korvessa, täällä ei ole mitään minkä äänen voisi aiheuttaa. ja näitten kanadalaisukkojen videossa on täysin sama ääni…

  • Thebel sanoo:

    Näitä ääniä on kuulunut jo monta vuotta. Kuuluisin on varmaan 2011 Kiovasta. Luultavasti suurin osa feikkejä, useissa on juuri tämä Kiovan ääninauha.

    http://www.youtube.com/watch?v=F6ol6mu8PU4

  • nakki kakara sanoo:

    Yhteinen tekijä lähes kaikkille videoille

  • .. sanoo:

    Strange Noises & Scientific Explanation: Professor Says It’s NORMAL…?! http://www.youtube.com/watch?v=aiTE43-Izi0

  • Lonkero sanoo:

    Kahdessa ensimmäisessä videossa en kuullut yhtään mitään. Jotain tuulen ulinaa kuului taustalla mutta ei mitään luonnottoman kauheaa. Viimeisessä videossa kuului jo jotakin, mutta sekin kuulosti lähinnä jonkun kulkuneuvon äänitorvelta.

    Ääh, oon pettynyt, odotin kuulevani jotain oikeasti kiinnostavaa.

  • Shepard sanoo:

    Juu nämä äänet on mass effect 3 ennakkomainontaa. 3 osassa reaperit hyökkää maahan.

  • Ogeli sanoo:

    Tämä ilmiö alkoi tietääkseni Kievistä (Ukraina) elokuussa:
    http://www.youtube.com/watch?v=84V5eySzQf0

    Kyseinen video on varmasti aito, vaikka jotkut sanovat että kyseisellä videolla ääni saattaa johtua ruosteisesta nosturista. Mene ja tiedä.

    Kuitenkin pikkuhiljaa sen jälkeen netissä nuo äänet ovat levinneet kuin sienet sateella. Jos joku olisikin ollut moisen ilmiön takana, niin kysymys kuuluu että miksi? Ja eikö moiseen projektiin vaadittaisi aika hitosti yhteistyötä monen ihmisen osalta jos kymmenissä maissa on kuultu tuota ääntä. Tämä taas on puolestaan voinut synnyttää lieveilmiön, eli feikkivideot joita ihmiset ovat huvikseen lähteneet tekemään. Nuo taas toisaalta erottaa melko helposti joukosta.

    Ei taida kellään olla selkeää vastausta tähän.

  • Ogeli sanoo:

    Niin ja olen kuullut myös huhuja siitä, että anonymous olisi tämän takana ja että 10. helmikuuta ”totuus” tulisi julki.

  • paranormaaliHULLU sanoo:

    ogeli:
    totuus? jaa-a! tämä kaikki olisi jotain kusetusta? no höh! tässä olisi likaa töitä ihmiselle!

  • John sanoo:

    ”…Blow the Trumbet… Warn the People!” – Ezekiel 33:3

  • John sanoo:

    The purpose of this noise is not to ”SCARE” you.
    It’s purpose should be known it’s to ”PREPARE” you.

  • Patsi sanoo:

    hahahaha :DD Skyrimistä otettu noi äänet… Kuulostaa ihan niiltä lohikäärmeiltä 😀

  • .. sanoo:

    Scientists: ”Sounds of the Apocalypse” are Real Phenomena!

    ”We have analyzed records of these sounds and found that most of their spectrum lies within the infrasound range, i.e. is not audible to humans. What people hear is only a small fraction of the actual power of these sounds.” ….

    http://geochangemag.org/index.php?option=com_content&view=article&id=142:strange-sounds-in-sky-explained-by-scientists-&catid=1:global-news&Itemid=9

  • alivuokralainen sanoo:

    … mitähän ääntä nuo tiedemiehet ovat mahtaneet analysoida?

    … tulee mieleen nuo viljapeltokuviot, kun kiinni jäi nuo huijarit dave&doug. hommahan piti olla sillä selvä ja ratkaistu, mutta toisin kävi; ympyrät pelloilla eivät siihen loppuneetkaan.
    käykö näissä oudoissa äänissä nyt samalla tavalla, että muutamat väärennökset saivat huomiota ja paljastettiin, mutta ilmiö jatkaa silti olemassaoloaan.

    näihin feikki-videoihin liittyen vielä lyhyt kertaus: http://www.youtube.com/watch?v=XDFNM86I2-U
    … ja lisää ääniä löytyy: http://strangesoundsinthesky.com

  • joku sanoo:

    toi tanskalainen näyttää olevan mun naapurin takapihalta kuvattu tavallaan mun takapihan läpi ja en minä tanskassa asu …vaikka en minä tuota ääntä kuullut..

    toi unkarilais tapaus kuulostaa joltain säteeltä

    PS. Wespa, mainitsit ”silmännäkijät” eikös se pitäisi olla ”korvankuuliat” heh heh:-D

  • Heikki sanoo:

    Pläräsin netissä eilen läpi noita äänivideoita ja menin alakertaan ottamaan iltapalaa. Aloin leikilläni jutella perheeni kanssa et maailanloppu tulee; taivaalta kuuluu ääniä.
    Siihen sitten minun 14v tyttäreni tokas et joo mäki kuulin niitä 24.1. 2012. Avasin kännykälläni pari Youtube videoo ja tyttäreni ilme jähmettyi. ”Juuri toi sama ääni se oli sellainen metallinen” hän sanoi. Oli kysynyt poikakaverilta et mikä ääni se oli. Olivat molemmat olleet ulkona. Poikakaveri sano et kauppaa rakennetaan johon tyttäreni. ”Ei tähän aikaan illasta.”
    En tiedä sitten mitä uskoa. Onhan siellä sellainenki video missä sen äänen kuulee Baceball selostajat.
    Feikkiä? Itsellä ollut koko vuoden 2012 tunne et kohta tapahtuu jotakin kamalaa..

  • Hardlewain sanoo:

    katsoin videot ja huomasin erikoiset äänet joista voidaan päätellä joitain tärkeää tapahtuvan. kohta saamme kontaktin alieneihin ja enää ei tarvitse arvailla heidän ulkonäköään tai tekniikkaa jollaista he käyttävät kaukaisilla planeetoilla tämän galaksin ytimessä. tällä kertaa ilmiöön saadaan lisää vahvistusta jos filmit ovat muuta kuin moottorin tai syntetisaattorilla tuotettua meteliä. seuraavaksi on käytävä vaeltamassa metsäpolulla ja pohdittava elämän tärkeitä asioita. samalla katselen taivaisiin ja mietin asioita jotka voivat olla kohta nykypäivää. mielenkiinnolla odotan vuoden 2012 etenemistä kun spekulaatioita on ollut jo pitkään. Mayat ennustivat muinaisissa temppeleissä kauas tulevaisuuteen, aivan meidän päiviimme saakka. itse kannatan rauhaa ja seuraan lehdistä maapallon menoa. kummallisuuksia koetaan myös nykypäivänä ja elämme tekniikan edistymisen ja erikoisten ilmiöiden kannalta merkittäviä aikoja. nämä muistetaan ja poimitaan esille myöhempinäkkin vuosituhansina ja otetaan esille varsinkin viisaiden kahvitellessa keskenään. elämä on täynnä ihmeellisyyksiä ja näistä videoista huolimatta keskityn kulkemaan kovaa tietä seuraten… samalla pohdin tieteellisiä asioita ja jätän jälkeni kulkemalleni maaperälle…

    marsin kivenkovalle ja vähähappiselle pinnalle voidaan rakentaa kehittyneempää sivilisaatiota ja paljon on mietittävää tämän ajan jälkeen kun tietokoneiden tahti kovenee ja ohittaa myöhempinä aikoina ihmisjärjellä käsittämättömissä olevan kapasiteetin. aikakaudet seuraavt toisiaan ja ehkä jonakin päivänä avaruusmatkoja tilataan jatkuvalla syötöllä. tähtitieteelliset etäisyydet ovat tulevaisuutta kuten tämän päivän lentävät lautaset. voimme nähdä heidät monissa verkkopeleissä ja tavata nykypäivänä tekotodellisia olentoja vain hyppäämällä simulaattoritodellisuuteen kuin taivaiden taakse laukaistavalla raketilla…

  • InNeedOfKnowledge sanoo:

    Itse olen henkilökohtaisesti kuullut samankaltaisen äänen tämän vuoden alussa. Olin kävelemässä ystävieni kanssa, mutta olin itse vähän taaempana. Kuulin äänen joka oli kuin ”demonin karjaisu/kirkaisu”, mutta samantyylinen konemainen ääni taustalla. Ääni kesti vain noin 5 sekuntia. Itse säikähdin, koska ääni kuului niin selvästi ja ikäänkuin kuului jokasuunnasta. Ystäväni eivät kuitenkaan kuulleet, eivätkä reagoineet tähän mitenkään.

  • Hepsuli sanoo:

    Tuossa unkarin äänessä huomioikaa tuossa kun ääni loppuu ja se jatkuu taas,
    kuuluu ikään kuin paukahdus sen äänen alussa.

    vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr——–PSHUMvrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  • katlaj sanoo:

    Maailma itkee kovaa kohtaloaan. Itsellä tulee sellainen fiilis. Että ääni tulisi oikeasti jalkojemme alta.

  • Satsuli sanoo:

    Mun pikkuveli oli kavereineen mehtäsä hiihtämäsä,nii sielä rupes kans kuuluu sitä ääntä sellasta kalkuttavaa ääntä just. Ja ne kysy et mistä tuo ääni kuuluu ja takana olevat ei kuullu sitä ollenkaa. :0 Et ei se oo mitää pilaa ja en usko et mitää auton ääntä ym,koska lähistöllä ei ollu tietä,eikä sielä näkyny ketää..

  • TheWonderer sanoo:

    Ihminen voi kuulla ääniä jota ei ole olemassa. Joskus olen itsekin huomannut sen. Mutta mitään yliluonnollista se ei ole. Kuuloaistikin voi valehdella samoin kuin näköaisti.

    Ja mitä noihin videoihin tulee, niin nehän todistettiin jo kauan sitten feikeiksi. Taisi olla toi ääni peräisin jostain pelistä tai elokuvasta…

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto