ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Outo ilmiö – Välähdyksiä ympäri Suomea

Tänään keskiviikkona valot ovat vilkahdelleet eri puolella Suomea.

Välähdyksiä ja pikaisia sähkökatkoksia on tapahtunut mm. Turussa, Helsingissä, Riihimäellä, Mikkelissä, Hyvinkäällä, Jämsässä, Kervalla, Lahdessa, Porissa ja Pieksämäellä.

Asia on aiheuttanut hämmennystä ja keskustelua anonyymien keskustelupalstalla Ylilaudalla. (keskusteluketjun linkki kommenteissa)

Ylöjärvi, omakotitalo. Ei sadetta havaittavissa, eikä ainakaan ukkosta.  MITÄ H****ETTIÄ TAPAHTUU!?, yksi kommentoijista kertoo

Skypessä keskustelu käynnissä ja kaikilla välähti. Pori, Oulu, Jyväskylä, Kirkkonummi, Loppi, toinen anonyymi kirjoittaa ylilaudalla.

Ote Ylilaudan keskustelusta – Klikkaa suuremmaksi

Lyhytaikaisiin sähkökatkoksiin on koitettu keksiä normaalia syytä tuloksetta. Osalla paikkakunnista ei ole ollut ukkosta tai muuta normaalia, joka olisi tiettävästi aiheuttanut katkokset.

Yliluonnollisiakin syitä on pidetty mahdollisena. Ylilaudalla syyksi epäillään mm. ufoja, aurinkomyrskyä ja komeetta Eleniä.

Nyt foliohatut päähän, oli varmaan aurinkomyrskyn aiheuttama mini emp!!!!!

Tampereella välähti. Näytti hetki sitten Pirkkalasta nousevan 3 hornettia ilmaan. Härmälänrannassa ajaa mustaa autoa vilkut maskin takana s***anan lujaa Pirkkalaa kohti.

Täällä Riihivaaralla on valot pimeenä, pääsen nettiin läppärillä ja mokkulalla. Äsken kuului useamman lentokoneen/hävittäjän ääniä ja kuusijärven toisella puolella menee paljon ajoneuvoja letkassa, näen niiden valot. Mitä h***ettiä tapahtuu?

MAAILMAN LOPPU ON TULOSSA VALMISTAUTUKAA! – huolestunut kommenoija kirjoittaa

Toinen ote Ylilaudan keskustelusta – Klikkaa kuva suuremmaksi

Valojen vilkahtelua ja laajamittaisia sähkökatkoksia perustellaan HS:n sivulla Espoossa tapahtuneella muuntajan hajoamisella (kiitos Pasille linkistä).

Välähtelikö sinulla valot tänään? Raportoi kommenteissa jos huomasit kyseisen ilmiön paikkakunnallasi.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

104 kommenttia aiheeseen: Outo ilmiö – Välähdyksiä ympäri Suomea

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Wespa sanoo:

    Tässä linkki Ylilaudan keskusteluketjuun ennen sen poistumista:
    http://ylilauta.fi/b/res/4124603.html

  • Pasi sanoo:
  • Huttu sanoo:

    Asun Vantaalla ja nyt kun mietin asiaa tarkemmin niin kyllä välähti valot. En tosin pitänyt asiaa kummallisena, enkä pidä nytkään 🙂 Mikä lie laajempi pieni häikkä sähkönsyötössä? En oikein ymmärrä miten ihmiset saa tuostakin väännettyä maailmanloppua saatikka jotain Eleniin viittaavaa, se meni jo maan ohi useana kappaleena..

  • heidi sanoo:

    Hämeenlinnassa välähti tossa 19 aikaan..

  • Mechanymymous sanoo:

    Ainakin Jyväskylän pupuhuhdassa välähti kaksi kertaa muutama tunti sitten.

  • Huttu sanoo:

    Mutta Pasi, tuo on vain hallituksemme junailema ilmoitus asiasta, virallinen totuus on jotain muuta 😉

  • annina sanoo:

    Kyllä välähti klo 19-20 välillä, ei oo kyllä ennen välähdellyt

  • Snor sanoo:

    kelasin et se johtu vaa mun lampusta…. D:

  • Possu sanoo:

    Oulunkylässä välähti, odotin ukkosen jyräystä muttei vieläkään ole kuulunut. Myllypurossa tänä iltana oleskellessani käväisi kahden sekunnin ”sähkökatko”. Lainausmerkit siksi kun käynnissä olleet stereot jatkoivat popittamista ilman käynnistyspaukahduksiaan.

  • Fredu sanoo:

    Kyllä tais olla noihin samoihin aikoihin kun välähti meilläkin valot..ei ukkosta, ei tuulta, ei sadetta tmv. ..Ja tossa n. klo 20.55 ku kävin pihalla savukkeella niin näky taivaalla kaksi valopalloa jotka peräkanaa liikkuivat hitaasti mutta varmasti ja katosivat sitten…???? Ja Kalajoella siis nämä havainnot..

  • huihui sanoo:

    välähteli ja osa tv-kanavista ”katosi”. Turku

  • Wespa sanoo:

    Keskusteluketju ja sen linkki ei ole enää toiminnassa. Ylilaudan toiminnan mukaan uusien keskusteluketjujen tultua pinnalle vanhat tippuvat pois bittiavaruuteen.

  • zon sanoo:

    onko vantaalla joku sota harjoitus?äsken meni junan kyydissä ainakin 100 panssarivaunua wtf?

  • Huttu sanoo:

    No mut eikös toi Pasin laittama linkki tuohon uutiseen ollut nyt aika asiaa selventävä kuitenkin? Vai vieläkö joku jaksaa vedota paranormaaliin tapahtumaan?

  • Snickers sanoo:

    Haiskahtaa kyllä ihan perus Ylilauta trollilta.

  • Voi koira näitä juttuja! sanoo:

    Valot välähti joskus seittemän kieppeillä täällä pohjois-helsingissä ja sen selittää toi muuntajavika. Ulkona välähtelee vähän väliä – ja perässä kuuluu jyrinää ja sataa myöskin vettä. Mikä on kun ei ukonilmaa tunnisteta? Onhan se näin lokakuussa hieman poikkeuksellista, mutta ei tässä nyt perkele mikään nwo ole kyseessä!!

  • Gona sanoo:

    Panssarivaunut junassa ei ole mitään yliluonnollista zon, tai edes outoa. T: Reservin Gona, KaiPr 1/09

  • Snickers sanoo:
  • Lord Anis sanoo:

    Aika resonaari meno taas täällä Paramormoniblogilla.

  • Riihimäki sanoo:

    Olin macdonaldsissa kavereidenkaa pelleiltiin sit yhtä äkkiä kaikkialla sammu valot ja sit ne tuli päälle jonku ajan päästä mut sit taas tuli päälle, ajattelin sähkö katkosta koska on sadetta kokopäivä ja ukkosta luvattiin :p

  • Nexeon sanoo:

    Keravalla:

    Valot välähtivät, mutta sähköt eivät katkenneet sillä kaikki koneet ja telkkarit jäivät päälle. Valot vilkkuivat tämän välähdyksen aikana kaksi kertaa ja se loppui siihen ilman sähkökatkosta. Pari tuntia myöhemmin alkoi sataa vettä oikein kaatamalla, salamakin on välähdellyt aika useasti ja aivan lähellä. Nettiyhteyteni katkesi yli tunniksi. Jotenkin tuli sellainen omituinen olo tästä syyssateesta/myrskystä jo sen ensimmäisen välähdyksen aikana, mutta enpä nyt usko kyseessä olevan mitään tavallisesta poikkeavaa…mutta aina voi kuvitella 🙂

  • KeyWay sanoo:

    Elenin tai ton v***n ”Nibirun” voitte änkee sinne minne aurinko ei paista, se on ollu ja menny, meni maan ohi 32,000,000km maasta täysin p***unpäreinä. Ja aurinkomyrsky TUSKIN on hei HALOO!!!!?? Ei siitä tule mitään välähdyksiä yms. UFO on noista kolmesta vaihtoehdoista uskottavin mutta ei todellakaan UFO ole välähdyksien aiheuttaja!

    Mun mielestä porukat sätkähtää pienistäkin ja alkaa heti panikoimaan ja kaivamaan kaikkea yliluonnollista ja salaliittoteroioita nykyään, vaikka kaiken takana voisi hyvin mahdollisesti olla erittäin yksinkertainen selitys.

    Ja sitäpaitse, selitys löytyy tähänkin asiaan: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011101914603022_uu.shtml

    Ne foliohatut löysemmälle!!!!!!!

  • Nexeon sanoo:

    MUTTA…kun ottaa huomioon kuinka laajalla alueella nämä välähdykset ja katkokset ovat olleet, voidaan sulkea pois yhtälöstä muuntajavika Espoossa. En tiedä teistä, mutta itselleni tuli ensimmäisenä mieleen aurinkopurkaus ja siitä kohdistuneet säteet/aurinkotuulet. Voihan kyseessä olla jokin muukin ilmiö, enkä yhtään ihmettelisi jos huomenna lehdissä puhutaan laajamittaisesta muuntajavioista ympäri Suomen, jonka ”syysmyrsky” aiheutti.

  • Euronjuusto sanoo:

    Helsingissä välähteli ennen salkkareita. Mut mitäs ihmeellistä siinä on, kun on ukkonen…

  • jatu sanoo:

    Sauvossa sammui valot kaupasta hetkeksi.
    Outoa jos noin laajan ilmiön sai aikaan salama?

    ettei vaaan olisi nyt se kuuluisa laskuvarjomies ajautunut voimajohtoihin? Ledeistä on tullut oikosulku ja pimentänyt koko Suomen hetkeksi?

  • terae sanoo:

    Ihan normaalia, kun Fingrid uutisoi jo tuon Espoon muuntajapamauksen aiheuttaneen häiriötilan kantaverkkoon ja laittoi matalaksi noin 60% sen Etelä-Suomen kapasiteetista hetkeksi. Se pimentää vähän laajemmin kuin pelkästään Espoossa. Ja voi vaikuttaa myös hieman laajemmallekin alueelle pieniä paikallisia katkoksia siellä, missä putoaa useammasta suunnasta sähkönsyöttö hetkellisesti kovan tuulen takia (puut osuu johtimiin) tai salamaniskuista yms.. Jänniteverkko suojaa ja korjaa itseään, siitä tulee pieniä katkoksia.

    ”Salaman isku Espoon ja Hyvinkään väliseen 400 kV:n voimajohtoon aiheutti lyhyen jännitekuopan joka havaittiin koko Etelä Suomen alueella. Jännitekuoppa on aiheuttanut paikallisia moottoreiden pysähtymisiä sekä paikallisia sähköhäiriöitä.” — Helsingin Energian vikatiedote

    ”Kantaverkon jännite laski tänään hetkellisesti 40 prosentin tasolle laajalti Etelä-Suomen alueella 110 kilovoltin verkossa klo 19.25. Jännitekuoppa aiheutui Kopulan muuntajan häiriöstä Espoossa. Alueella oli tapahtumahetkellä ukkosrintama.” — Fingrid kantaverkkojen tiedote

  • 666 sanoo:

    lahdessa salamoi ja ukkosti. in your face.

  • blueberry sanoo:

    Tuusula, Järvenpää, Mäntsälä.. Muutaman tunnin sisällä ajoin siis Tuusulasta Mäntsälään ja takaisin.. Matkalla uskomattomia välähdyksiä, jyrinä kuulosti lähes siltä kuin jytisis peltipöntössä ja jytinä yhtäjaksoisesti kesti puolisen minuuttia joka kerta.. Tuusulassa ja Mäntsälässä omituisia pienia sähkökatkoja.. Kun ajoin Mäntsälästä takaisin, niin enne Järvenpään ramppia taivaalta laskeutui joku isompi valo piste metsän taakse, ja siellä suunnassa ei tasan ole Helsinki-Vantaan lentokenttä.. Toisekseen valo laskeutui lentokonetta nopeammin.. Mitä oikein on tapahtumassa??

  • SeppoSipules sanoo:

    Meillä ukkosti ainakin vitusti, nyt foliohatut nukkumaan.

  • Helena sanoo:

    Ei vitsi.. Ihan uteliasuuttani menin käymää pihalla ja enkös sitten itsekkin nähnyt kyseisen välähdyksen 😀

    – Valkeakoski

  • ReK Dragon sanoo:

    Kaustisella ihmettelin poikani kanssa OUTOA valopalloa, joka valaisi koko metsän valollaan lentäessään hiljaa metsän taakse ja kadoten näkyvistä yhtä nopeasti kuin oli ilmestynytkin. Istuimme autossa tienvarressa koko ilmiön keston ajan. Tähdenlento? Avaruusromua? Vai mitä hemmettiä?

  • tollot sanoo:

    Ei oo ihmiset vissiin ennen nähnyt syyspimeillä ukkosta. Välähdykset on aika voimakkaita, kun muuten on jo pimeää.

  • Heikki sanoo:

    Eiköhän noi ole meteoroidin paloja, jotka räjähtää ilmakehässä pienen kokonsa takia…

  • tumppi sanoo:

    Ihan tavallsia syyssalamoita. Ei nykynuoret ole vissiin ennen niitä nähneet, kun nuin panikoivat. Itse olen nähnyt vastaavaa jo 30 vuoden ajan. ihan tavallinen luonnonilmiö.

  • Ogeli sanoo:

    Helsingissä, alueella missä minä asun sähköt eivät ole katkenneet ainakaan vuosikymmeneen tai kahteen, ainakin omien havaintojeni mukaan. Mutta näitä välähdyksiä on tapahtunut, tosin tämänpäiväisen missasin kun nukuin.

  • MsKing sanoo:

    LOhjalla välähteli..

  • Kk- sanoo:

    Myrskytuuli, tuo ihmeellisistä ihmeellisin ilmiö, miten se saataakaan ikinä johtaa pieniin sähkökatkoksiin, kun se heittelee ties minkä näköistä oksenpalaa ja roinaa voimajohdoille.

    Voi hellanlettas sentään, nyt jotain rajaa jopa tähänkin sivustoon. Naurettavaa materiaalia.

    Myrskytuuli, eli selvästi alienit.

    Hohhoh…

  • Kk- sanoo:

    Mukaanlukematta tietysti ukkosenpurskia kyseisenä päivänä (tarkistin juuri, meni alle 3 minuuttia, siis huomattavasti vähemmän, mitä wespa sedällä kyseisen artikkelin kirjoitukseen).

  • aapo sanoo:

    Oli eilen illalla sellainen, että koko sahalaitos pimeni hetkeksi Rengossa

  • uskomatonta sanoo:

    ”Outo ilmiö – Välähdyksiä ympäri Suomea!!!!” lol
    ”Matkalla uskomattomia välähdyksiä, jyrinä kuulosti lähes siltä kuin jytisis peltipöntössä ja jytinä yhtäjaksoisesti”
    Onko järki karannut ihmisten päästä noin totaalisesti? 😮 :O Sekin ukkosrintama mikä aamu-tv:n sääkartalla äskön näytettiin oli varmaan hallituksen salajuoni! 😮 0_0 0_0 LOL

  • Kaaosjumala sanoo:

    No niinpä tietenkin. Avaruusörkit hyökkää Suomeen hakemaan Kataista takaisin Ökyplaneetalle ja meikäläinen missaa eeppiset taistelut.

  • Papuun sanoo:

    Jaa en osaa sanoa mikä ton aiheutti…

  • zikzak sanoo:

    hmm miksiköhän moisesta häiriöstä ylipäätänsä uutisoidaan..
    Eihän tuo ollu mitenkään hirveän mullistava tieto jos sähköt on pätkiny ennenkin ukkosella…

  • dogti sanoo:

    Oli iltalehdessä/sanomissa juttua aiheesta ihan noormaalia. Ukkoseen liittyvää. Salamointia..

  • turret tusk sanoo:

    ei tuo viittaa millään tavalla maailmanloppuun jos joku kuvittelee.. sehä on vain seppo ampumassa ilotulitteita 8)

  • S sanoo:

    On se nyt vähän vitun kaukaahaettua että tollanen sekunnin sähkökatkos viittais johonkin maailmanloppuun. 😀 Meillä välähti valo siinä klo 19 jälkeen illalla kun olohuoneessa tasoittelin seinää, tietokoneelta tullut musiikki ei pätkäissyt kuitenkaan. Turussa siis näin. Muistan tollasia kyllä tapahtuneen ennenkin tän pienen elämäni aikana eikä ennenkään oo maailmanloppua tullut.

  • muchawano sanoo:

    Keski-suomessakin kuului hieman erikoinen ukkosen jyrinä, aluks kuuntelin että jotain hävittijiöitä tai muuta sotakalustoo kuskaileevat ilmojen halki kun tuli niin matala ja pitkä jyrinä jota kesti varmaan pari minuuttia jolloin kyllä mietin myös että ukkosen jyrinäähän se mutta hieman epä-tavallisen kuuloinen.

    Outo jytinä mutta vielä outompaa nämä uutisoinnit, ittellä ei ollut valot päällä niin en niitä välähdyksiä nähnyt. Ei kyllä muuten edes ukostanut, ei satanut enkä huomannut salamoita tai jälki jytinöitä että ei ihan normi ukkonenkaan ollut, mikälie sitten..

    Jonniinlainen syys myrskyn aiheuttama hetkellinen sähkö kiemurtelu taivaalla tai jotain sinne päin vissiin 🙂
    Vieläkin hieman huvittaa noi uutisten otsikot, kun ne näki niin nauratti että tosissaanko ne koittaa joka jutusta heittää jotain sivu messagee, kuten tästäkin valehtelematta tuli hetkellisesti mieleen että jotenkin koittivat yhdistää johkin yliluonnolliseen, ufoihin tai johonkin..

  • muchawano sanoo:

    Zon: Täällä keski suomessa lenti noin viikko kaks sitten yön aikana varmaan 10-15 hornettia tai jotain, tulivat vielä ovelasti viiden-10minuutin välein.
    En tosiaan tiedä mitä koneita oli mutta kuulosti hävittäjiöltä, helvetin kovan äänen takia, en kuitenkaan pilvisen taivaan takia nähnyt kuin yhestä jotain punaista valo välähdyksiä.

    Varmaan normaalia sota kaluston liikuttelua, en tietä mielikuvitus kuitenkin oli vilkas tuona aikana 🙂

  • turret tusk sanoo:

    täällä savonlinnan puolella ei näkynyt yhtään mitään koko yönä.. luin tämän jutun eilen ja sitten en kommentoinut koska rupesin katsomaan tv:tä ja join kaljaa(kuten tavallista)..

  • omnipotentti sanoo:

    kyllähän ne valot välähti tampereellakin,ja sopivasti raveja kattelin siinä,ja joitain sekuntteja ennen vermon valojen pimentymistä,niin kämpässä välähti valot,lähetyksen viiveen myötä saattaa olla jopa ihan samaan aikaan tapahtunu,n.19.30 huituvilla varmaan

  • tuplawee sanoo:

    Lemillä (kvg) melko maalla omakotitalossa välähti kaksi kertaa sähköt poikki sekunniksi siinä kaheksan? maissa. onneksi oli läppäri:D lisäksi kaiuttimeni on pitänyt semmosta outoa ääntä koko eilisen päivän(samanlaista ennen kun kännykkä alkaa soida you know)jotain sähkömagneettista toimintaa ilmassa, poikkeuksellisen voimakkaita ukkosmyrskyjä, hajonneita muuntajia, sähkökatkoksia… ja vielä lokakuussa??? Iskä totesi parille kaverilleen että ”maailmanloppu tulee, myykää maanne minulle” 😀

  • Papuun sanoo:

    Toi oli vaan vähän oudompi sähkökatkos ei mitään muuta!

  • Ogeli sanoo:

    Magneettikentässä jotain häiriöitä.

  • myymi sanoo:

    Janakkalassakin välähti, ensin n. kuuden aikoihin illalla ja uudellen puoliltaöin. Oon mä elo- ja syyssalamoita nähnyt, saattoivat olla sellaisia.

  • Joku sanoo:

    Mikkelissä oli ukon ilma ja valot lähti eikä oo palannu. Sähkö lasku on kyllä mystisesti 2kk myöhässä.

  • ok sanoo:

    miksi sotket riemurasiaa näillä linkeillä kun tällä ei ole yhtään mitään tekemistä paranormaalin kanssa. Ainakaan pääkaupunkiseudulla tätä kutsutaan ukkoseksi ja sähkökatkokseksi muuntajavian takia..

  • JJ42 sanoo:

    Kyllä välähti. Ja olettekos katellut viimeaikoina taivaalle? Lähes päivittäin näkyy yötaivaalla(pilvistä tai ei) todella outoja, kirkkaita välähdyksiä..ainakin Hyvinkään suunnalla. Moni tuttavani on havainnut myös viime kuukausien aikana.

  • Kaaosjumala sanoo:

    Mitä te siellä ukkosesta puhutte. maailmahan päättyy huomenna, selvästikin tämä on vain alkumerkki tulevasta! Tänä yönä taivas halkeaa, galaksit räjähtää, luurangot nousee haudoistaan ja Keinonen vapautuu haudoistaan. On tuomiopäivä

  • turret tusk sanoo:

    eikä halkea, ei räjähdä eikä vapaudu haudastaan!

  • Sanni sanoo:

    Meillä oli eilen kunnon jyrinät oikein ikkunat helisi. Täällä keskusta meni pimeäksi, mutta meillä välähteli pariin otteeseen. En pidä mitenkään ihmeellisenä, mutta eipä ole täällä ollut noin kovaa ukkosta monituseen vuoteen.

  • HALOO! sanoo:

    turret tusk mistä sä sen tiedät ettei taivas halkea yms…

  • Hullunen sanoo:

    välähteli eilen kerran omassa huoneessa ja kerran keittiössä. ai se on noin yleistä. luulin et lamput kyrvähtää

  • turret tusk sanoo:

    en tiedäkään mutta sen tiedän että maailmanloppu ei tule huomenna!

  • Jonne sanoo:

    En oo aikoihin nauranu näin paljoa. Kiitos uutisen luojalle ja kommentoijille.
    Annatte monille ihmisille hymyt huulille puheillanne. 🙂

  • Ernest sanoo:

    Wespakin käy Ylilaudalla 😀
    Juu ja meilläkin Lahden seudulla välähteli valot ja useasti

  • Ernest sanoo:

    Kuulin itsekin muuten ulkona lentokoneiden (hornettien?) ääntä. Tampere on about 100km päässä joten se voisi selittää äänet. Ja muistakaa hyvät ihmiset että Ylilaudalla harrastetaan trollaamista ja tuon tyyppisiä lankoja on vähän väliä.

  • kempo sanoo:

    Hyvinkäällä välähti eilen koko taivas joskus klo 19-20.00 aikoihin, kun seisoin autoineni liikennevaloissa. Ei satanut, ei ollut ukkosta.. KOKO taivas välähti sadasosasekunnin ajaksi niin, kuin joku olisi ottanut valokuvan maapallosta jossain taivaanrannan takana.

  • MinX sanoo:

    ilmoittelempa vaan että täällä Mikkelissä, kerrostalo asunnossa huomasin että ulkona todella välähti jotain, pariinkin kertaan. Ääntä ei kuitenkaan kuulunut.. Ekana kirkas ja melkee perään violetti..ihmettelin kummasti.. Ja sanoisinko kahdeksan aikoihin illalla.

  • Katti sanoo:

    Suomikin saanut merkinnän ”extreme weather” 🙂
    http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php

  • juu u sanoo:

    alkaa loistehot kerääntymää ja vaikuttamaa sähköverkkoon, pian on koko järjestelmä alhaalla ja elektroniikat p*skana.

  • Välähtelijä sanoo:

    Tuliko mieleen että saattaapi salamasta olla kyse 😀

  • Thene sanoo:
  • Nazaron sanoo:

    uskomatonta mutta harvemmin nään unta ufoista, ja viimeyönä näin todella outoa unta jota en uneksi heti tajunnutkaan. olin siinä seisomassa lähellä työpaikkaani (iso kauppakeskus) ja taivaalla välähteli aivan järkyttävästi ja virkavaltaa oli paikalla, sitten aluksia tuli jumalaton määrä lisää ja koko taivas välkkyi, siinä unessa mietinkin että tän täytyy varmaan olla unta.
    Olin itse tuossa eilen illalla iltavuorossa töissä, ja ei meillä tuola kauppakeskuksessa muistaakseni välähdellyt ja laitteetkin toimi, ja siis porissa asustan
    Meinasin lentää persiilleni kun luin tän uutisen:D oli aika osuva mun unen kanssa

  • Hullunen sanoo:

    Juu määkin näin eilen unen ufoista. Se vaan ärsyttää kun luulin että se oli totta. Aina kun nään niistä unta niin se harmittaa seuraavana päivänä kun se oli vaan unta.

  • Kimi sanoo:

    Ylilauta…sieltähän varmaan löytyy päteviä analyyseja välyhdyksien syiksi…ylilauta…

  • Ampuj4 sanoo:

    Ylilauta. Kaikkien lähteiden äiti 😀

  • Yugata sanoo:

    Täälläkin välähti toissailtana (19.10.2011) klo 19.00 aikaan. Olin just iltakävelyllä valaisemattomalla metsätiellä (oikeastaan avohakkuumaata se oli) ja ajattelin, että nyt ois kiva nähä jokin valoilmiö. Samantien cälähti. Ja hetken päästä välähti monta kertaa uudestaan.

    En muuten ole Suomessa, vaan Kanadassa. Provinssi: New Brunswick ja kaupunki Fredericton. Säätiedotuksissa ei ole mainittu sanaakaan ukkosesta, eikä sitä tosiaan ollutkaan. Vettäkään ei satanut illasta, mutta vasta yöllä alkoi satamaan. Tää kaupunki on atlantin vieressä, täällä sataa muutenkin HYVIN paljon.

  • Joulukurppana sanoo:

    Jep, Lempäälässä oli pitkin päivää välkähtelyitä. Huomasin illalla kun surffailin vaan randomisi netissä. Mitään ääniä ei tosin kuulunut. Välkähtelyä tapahtui myön myöhemminkin.

  • turret tusk sanoo:

    täällä ei ole mitään ollut minään yönä.. olen yleensä valvonut yö-myöhään ja ksellut tähtiä ja tähden lentoja ja ufojakin olen joskus nähnyt ja satelliitteja mutta en koskaan välähdyksiä :/

  • turret tusk sanoo:

    haluan hienomman avatarin!

  • Sepi sanoo:
  • Realisti sanoo:

    Pidän realistisena vaihtoehtona että Thor ja Ukko ylijumala ajoivat kilpaa madonreijän kautta maasta alpha centauriin ja lähtö aiheutti ukkoset ja pienet sähkökatkokset. Tämä lienee todennäköisin selitys

    Huvittava ketju tämäkin, ettekö ummikot ole edes sähkökatkoa ennnen nähneet tai kokeneet, mikä tästä tekee epänormaalin ilmiön jos katkotkin on vaan tasoa ”valot räpsähti”.

    Järki käteen, valot välähtelee katkosten muodossa joka päivä ympäri Suomea.

  • Morgoth sanoo:

    Ihmiset ihan p**kat housuissa säikkyy salamoita ja sähkökatkoja. Mikä on tämä tyhmyys mikä ihmisiä vaivaa?

  • Morgoth sanoo:

    Jengi säikkyy ihan löysät housuissa jotain salamoita ja sähkökatkoja. Mitä on tämä tyhmyys mikä ihmisiä vaivaa?

  • Tubbeh sanoo:

    Itsellähän oli sopivasti raidi menossa Wowissa kun kesken bossin puolet porukast droppaa TS:stä, samaa aikaan puoli taloa meni pimeäksi, siis VAIN puolet, mutsi huutaa että menikö sähköt, ja ei mennyt? Olohuone/keittiö pimeni muutamaksi sekunniksi mutta makuuhuoneissa toimi sähköt, perin outoa..

  • Tubbeh sanoo:

    Päälle vielä kun lähdin pari tuntia sen jälkeen lenkille niin havaitsin pari outoa välähdystä taivaalla, ajattelin että ukkonen jossai pirun kaukana, en sen jälkeen enää miettinyt asiaa.

  • tomm1 sanoo:

    taaaas näitä maailmanloppu höpötyksiä maailmanloppu EI riipu mayakalenterista välähdyksistä taivaalla eikä monumuukaas asia 🙂

  • turret tusk sanoo:

    maailmanloppuhan piti tulla ei se tullut eli ole jo hiljaa siitä!

  • Tabzz sanoo:

    Nastolassa välähti silloin, mut ukkosti ihan hemmetisti samaan aikaan.

  • turret tusk sanoo:

    no se oli salama!

  • Tauno sanoo:

    Tampereellakin välähti joskus samoihin aikoihin kun muualla ja näin sen jälkeen hornetin ilmassa. Onko jotain yhteyttä?

  • joku jaskanen sanoo:

    eka kymmenen katulamppuu sammu rivis, ei enenpää. sit iha ku salama valo tj. pisti kyl miettii ku ei ukkostakaa ollu. välähdyksii tuli joku kolme ja vähä epätodellinen olo siin sivus..

  • paranormaaliHULLU sanoo:

    no meillä (asun porissa) ei ollut välähdyksiä,katkoksia yms. mailmanloppu on tullut jo niin MONTA kertaa,ni miksi nyt tylisi ? ja valo ilmiö voi olla meteorin pala mikä lentää ja hajosi. tai sitten pelkkä kaasun ilmakehässä muodostuma räjähdy joka aiheutti sähkö katkoksia jne. mutta onhan ilmiöitä noin 100,olkoon. se on pelkkä huhu,maailman odotusta 🙂 EN kyl TOD kuole 11 vuotiaana =)

  • Zerozeroozero sanoo:

    Olin kävelyttämässä koiraa , en muista tarkkaa ajankohtaa ehkä hieman ennen seitsemää. Pysähdyin eräälle kuuselle lähellä kotiamme ja katsoin metsään. metsän läpi näin omakotitalo asutusta. ykskaks näytti kun jokin pallo olisi noussut taivaalle jonka jälkeen taivas ja metsä välähti kokonaan valkoiseksi , ei sitä melkein edes tajunnut. Tuo ilmiö kesti noin 1.5-2.5 sekunttia , ei sen enempää mutta kyllä se ihmetytti. Mistä se johtui? Onko jollakulla tietoa?

  • Hömppis sanoo:

    Mistä mahtaa johtua…. Mielenkiinnolla odotan kommentteja seuraavasta–> Keskellä metsää asutaan..Jämsässä…omituisia sinisiä valoja/”salaman valoja” välähdellyt useampana päivänä nyt lähiaikoina….. johtuuko mahdollisesti puiden kaatumisesta/lumien ”tipahtelusta” voimajohtojen päälle…. vai uffojako liikkeellä ?? Onko muualla tapahtunu ???

  • paranormaaliHULLU sanoo:

    ei tullu mailman loppua 😀

  • Hömppis sanoo:

    Se on vasta >>> Onneksi tulossa vasta seuraavan kerran >>> 21.12.2012. !!! USKOKAA ITSEENNE …. EI TULE NYTKÄÄN MAAILMANLOPPU….JA … JOS …. ON …. TULLAKSEEN … NIIN.. SE … TULEE … —-… HYVÄT JÄÄ …. näin Meidän kesken (Elä kerro kellekkään !).

  • Tanja sanoo:

    Jepjep.. me nähtiin vastaava välähdys porin seudulla lauantai iltana. Varmistettu ettei ollut heijastus meiltä.. ja tietoa ole että olisi sähköissä sillä suunnalla ollut häikkää mist se näky..

  • Mika sanoo:

    Näin Hämeenlinnassa kaksi kirkkaan sinistä välähdystä peräkkäin joka valasi todella kirkkaasti taivaan rannan Tammikuun 17.1.2012 Klo 18:10 – 18:20 välisenä aikana Onko kellään samanlaisia havaintoja.

  • Joonas sanoo:

    täs äsken kuuntelin röökillä luulin et lentokone olis menny ohi mut se oli samallainen ku kanadassa et se tuli joku 6-7 kertaa 5 sekunnin välein Spooky shit sanon vaa.

  • janne sanoo:

    Täällä keskisuomessakin (ruukissa, lähellä oulua) välähti valot. Ihan niinkuin joku olisi sohinut taskulampulla ikkunaan, eikä ollut auto, ei näkynyt eikä kuulunut autoja lähimaillakaan. Eikä kukaan kävellyt ohikaan, olen siitä varma ettei KUKAAN olisi voinut sitä aiheuttaa, kun itse ulos kokoajan näin.

  • Setä sanoo:

    Voi olla kyse kokeesta HAARP-koelaitteistolla Alaskassa. Itsekkin nähnyt kaikenlaista outoa ilmassa, jopa jonkinlaisia räjähdyksiä/välähdyksiä ,joista yleensä seuraa sähkökatkos. Voi olla myös muunlainen vastaava ionosfäärin lämmitin jolla koe on tehty. Tätä laitteistoa voidaan myös käyttää aseena. Synnyttää myös näitä valopalloja. Tämä on se todennäköinen totuus tästä asiasta, jota ei tietenkään saa sanoa. Totuus kun on. Harva yleensä tietää, että näitä laitteita on olemassa…ovat kuitenkin poikkeuksetta erittäin vaarallisia…

  • chibis sanoo:

    Tänä kesänä on ollut useita sähkökatkoja ja välähdyksiä Pirkanmaalla.

  • mitäh?! sanoo:

    Nyt ollaan jo 2015 mutta näin samanlaiseb ilmiön äskettäin.violetti valo syöksyi maahan ihan täysikuun vieressä.ihmettelin hetken mitä tapahtui ja valot sammuivat. Ne tuli kyllä heti takaisin ja mä menin vaan takaisin kattoo jääkiekon mm kisoja 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto