FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Krakenista löydetty todisteita?

Amerikkalainen paleontologi Mark McMenamin kertoo löytäneensä todisteita muinaisen merihirviö-Krakenin olemassaolosta. Mies perustaa väitteensä löydettyihin fossiileihin.

Kraken upottamassa laivaa

Fossiileja tutkiessaan hän huomasi jotain outoa. Luut ja jäänteet olivat hyvin oudossa geometrisessa muodostelmassa, kuin mustekaloilla.

Löydöksen perusteella McMenamin epäilee vesissä elelleen ison mustekalan, jota joskus kutsuttiin nimellä Kraken.

McMenamin pitää teoriaan varmana, mutta tiedeyhteisö ei ole vielä vakuuttunut. Asian varmistuminen vaatinee lisätodisteita.

Lähde: iltalehti.fi

Kiitos vinkistä Jufdalle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

31 kommenttia aiheeseen: Krakenista löydetty todisteita?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Nova sanoo:

  kyllä, näin ne muinaiset ” myytit” tarkan tutkimisen jälkeen nostavat päätänsä

 • Kaaosjumala sanoo:

  Tuolla iltalehden sivuilla lukee että todisteet ovat vielä aika heppoisia ja vaatii vielä järjettömän työn voidaakseen todistaa asian. Eli eipä innostuta vielä liikaa. Ja en minä siihen ainakaan todisteita tarvitse että aikoinaan on elänyt meressä jättimäisiä mustekaloja. Onhan isoja mustekaloja vieläkin olemassa, ja muutenkin tiedeyhteisö spekuloi ison kokoisista olennoista meressä, kuten linja-auton kokoisista hummereista. Täytyisi jonkun tajuta ruveta kehittelemään enemmän tuota merentutkimusteknologiaa että saataisiin selville enemmän meristä.

 • Naali sanoo:

  en ny pidä mahdottomana että merissä olisi elänyt jättimäinen mustekala…

 • turret tusk sanoo:

  enpä usko tuohon kraakkeniin koska merihirviöitä ei ole olemassa.. ja turha tulla väittämään vastaan!

 • Jufda sanoo:

  Ilmeisesti todella suuri mustekala ollut tämä ”Kraken”. Syvällä valtamerissähän noita jättiläisolentoja on, joita tunnetaan nykyäänkin vasta vähän.

  ps. Laitoin asiasta linkin PB:n facebook-ryhmään joskus kuukausi sitten.

 • turret tusk sanoo:

  ei kyllä olisi kiva kohdata tuommoista jässikkää 😀

 • Entity sanoo:

  Mustekalan luita, jepjep.

 • turret tusk sanoo:

  aika iso mustekala pitäs olla.. voi jotkut mustekalat kyllä olla isoja mutta ei ne nyt laivoja sentään kisko 😀

 • turret tusk sanoo:

  kappas kappas on nova vaihtanu avataria taas.. perhana ota nyt parempi avatar hyvä mies! 8)

 • Nova sanoo:

  turret tusk:
  en menisi sanomaan todisteet siihen viittaavat kuitenkin joiltain osin.
  eli enenmmän todisteita siihen että on ollut olemassa kyseisiä mutta ajan saatossa kadonnut

 • Nova sanoo:

  turret tusk: höpönpöpön oikea käsi.

 • Entity sanoo:

  Laivatkin oli ennen pienempiä, mutta osa tarinoista voi olla vain tarinoita, meri oli ennen vaarallisempi paikka kuin nykyään ja nykyäänkin se on ihan tarpeeksi vaarallinen.

  Silti mustekalat ovat rakenteensa ja elinympäristönsä puolesta otuksia, joista vähemmän jää fossiileja.

 • turret tusk sanoo:

  itse joskus loma-matkoilla aikamoinen hai yllätti minut.. se oli kyllä iso ihme että selvisin..

 • Akvinolainen sanoo:

  Luita. Käsittääkseni selkärangattomilla ei ole luita ensinkään, korkeintaan kuori. Tosin mustekalalla ei ole kuortakaan.

 • turret tusk sanoo:

  mutta eiväthän nuo sitten kuulu krakenille jos mustekaloilla ei ole luuta..

 • Premi sanoo:

  Tekstissä mainitaan KUIN mustekalalla. Toisinsanoen olento on voinut olla mustekalantapainen silti olematta täysin kyseiseen eliökastiin kuuluva. Kraken tuskin on mikään merihirviö kuten siksi yleensä on sanottu. Se vaan sattuu olemaan hyvin syönyt otus, joka aikoinaan on elänyt ja mahdollisesti jotenkin lisääntynytkin. Loppuenlopulta emme tiedä paljoa p***** siitä mitä meidän vesistössämme on.

 • turret tusk sanoo:

  joo joo älkää ahdistelko minua koko ajan tai tulee turpiin..

 • Entity sanoo:

  Niinhän siinä tekstissä mainitaan, luut kuin mustekaloilla. Voi olla käännösvirhe tai huonosti muotoiltu lause.

  Eikä se ole mitenkään mahdotonta, että jossain meren syvyyksissä elelee olentoja, joita emme tunne. Se on ympäristö, jota ei olla kauheasti tutkittu.

 • turret tusk sanoo:

  turpa kiini siitä!

 • Macroman sanoo:

  Paranormaaliblogin lauantai-ilta:

  2 oikein
  =
  ”JES VOITIN LOTOSSA !!!”

 • jatu sanoo:

  Miksi ei voisi olla? Merten syvyydet on huonoiten tunnettu ja vähiten tutkittu kohde. Avaruudestakin tiedetään enemmän kuin omasta pallostamme.

 • M:I:B sanoo:

  Siis kyllähän iso, laivoja kaatava mustekala, tai vesielukka voi olla/ollut olemassa, mutta mitään paranormaaleja ”merihirviöitä” ei. 🙂

 • turret tusk sanoo:

  no sitähän tässä yritetään perhana sanoa että merihirviöitä ei ole.. jotkut vaan ei usko.. pitääkö se rautalangasta teille vääntää perhana..

 • Kaaosjumala sanoo:

  Mikäs on paranormaali merihirviö? Ja miten merihirviö määritellään? Jos tarkoitetaan jotain 400 metriä pitkää jättiläiskäärmettä joka nielee laivoja ja syöksee tulta niin sellaista ei taida olla. Mutta joku voisi määritellä hain hirviöksi, joka elää meressä, eli merihirviöksi. Jos artikkelin kertoma eliö on oikeasti ollut tuo myyttinen Kraken, eikö se olisi merihirviö? Ja jos koko määrittelee merihirviön, niin sinivalas on merihirviö.

 • turret tusk sanoo:

  niin, mutta ei paranormaali..

 • Kaaosjumala sanoo:

  Juuri tuossa kysyin että mikä on paranormaali merihirviö? Ja ei tässä missään vaiheessa ole ollut kyse mistään ”paranormaaleista” merihirviöistä. Kyse on ollut jättimäisestä mustekalasta/mustekalamaisesta eläimestä joka on asunut meressä joskus satoja vuosia sitten.

 • Premi sanoo:

  Onhan aina olemassa se mysteerinen ”kupla” ääni joka on äänitetty/nauhoitettu merensyvyyksistä. Kuulemma paljon isompi otus kuin sinivalas 😀

 • Borho sanoo:

  Ei sieltä mitään mustekalan fossiilia ole löytynyt. Vaan: ”McMenamin pohjaa väitteensä yhdeksän 14-metrisen ichthyosauruksen fossiiliin luonnonpuistossa Nevadan osavaltiossa.” ja ”Lähes geometrisen säännöllisiä kuvioita muodostavat jäännökset toivat McMenaminin mieleen nykypäivän mustekalat, jotka ovat tunnettuja saaliseläintensä luiden asettelusta. McMenamin huomasi myös, että fossiilien asetelmassa on erotettavissa mustekalan lonkeron imukupeista muistuttavia muotoja. ”

 • Peemies sanoo:

  Eipä tuo nyt mitenkään ihmeelliseltä kuulosta vaikka olisikin löytynyt ties minkä meressä asuneen jättiolennon jäänteitä kun onhan noita järkäleitä dallannut maallakin vaikka ja kuin paljon. Meret ja museot luita täynnä.

  Totta on myös sekin että merta ei vieläkään ole tutkittu kuin pintaa hipaisten ja saattaahan siellä elää vieläkin kaikenmaailman otuksia syvyyksissä

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Olisiko tämä se Kraken? 😉

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Bloop

 • Aatsipoppaa sanoo:

  Juupa juu. Seuraavaksi meren pohjassa möllöttääkin itse Iku-turso.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot