ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Australialainen nuori kuvasi avaruusolennon videolle

Australialainen nuorukainen nimeltä Alex Player kuvasi videolle kohtaamisensa avaruusolennon kanssa.

Videolla olento kurkkaa Alexin takapihan heinikon seasta ja tämän jälkeen sujahtaa pikaisesti takaisin piiloon.

Kuvakaappaus videosta (kontrastia lisätty)

Se liikkui niin nopeasti, että minulla ei ollut aikaa edes painaa yhtä nappulaa. Se seisoi alamäessä, jos olisin kuvannut yläkerrasta olisin saattanut saada kuvaan enemmän sen kehosta. Olin ollut kotona maksimissaan vain 20 minuuttia, joten se varmasti odotti minua/meitä, Alex kertoo YouTubessa.

Seuraavana päivänä Alex kävi tutkimassa aluetta jossa olento oli.

Alexin kuvaama kohtaaminen ei ole hänen ainoansa, hänen YouTubekanavaltaan löytyy muutamia muitakin videoita kyseisen olennon/olentojen kohtaamisista. Vaikuttaa siltä kuin olentojen ilmestymisellä olisi jonkin syy ja ihan kuin ne haluaisivat tulla kuvatuiksi.

Videon olento muistuttaa paljon stereotypistä isopäistä avaruusolentoa, mutta mikä on kyseessä? Mitä mieltä te olette, voisiko kyseessä olla aito avaruusolento?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

32 kommenttia aiheeseen: Australialainen nuori kuvasi avaruusolennon videolle

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • jas sanoo:

    kummasti taas kamera tärisee kriittisimmällä hetkellä…

  • Wespa sanoo:

    Mitä isompi zoomi, sitä enemmän tärisee kamera… Johtuen tietty millainen vakausjärjestelmä kamerassa on, muutaman millin liike muuttuu jo muutamien senttien heilahteluiksi kun on tarpeeksi zoomia, tähän vielä mukaan jännitys niin en ihmettele jos käsi vähän tärisee. Onneksi nykyään kameroissa on aika hyvät optiset vakautusjärjestelmät, mutta ei nekään täydellisiä ole. Kuitenkin tärinästä huolimatta kohde taltioitui videolle ja näkyi sen aikaa kun näkyi.

  • Spiff sanoo:

    Tyypin reaktio ei oikeen vakuuta. Ääni on yhtä innostunut ku kuvais koalaa.

  • kainalo sanoo:

    Mutta eikös tämä kaveri ollut aikaisemminkin nähnyt pihallaan avaruusolentoja, joten jos se on jo tottunut niihin ja on enemmän utelias kuin peloissaan

  • Entity sanoo:

    Kumman kaksiulotteisen näköinen avaruusolio.

  • pekka routalempi sanoo:

    jännä ihmisen näkönen alieni

  • Joku sanoo:

    ”Clear head shot” hyvä otsikko 🙂 kaveri vissii tykkää pelata CS:ää tai jotain. Outohan toi vähä on mutta epäilenpä feikiksi

  • minää sanoo:

    naurettavaa, ja tällaisa vielä julkaistaan täällä.. hohhoijjaa

  • tuplawee sanoo:

    fake and gay! or real and straight…

  • BSG sanoo:

    Mites tuo vilkkuva valo taivaalla pyykkitelineen kohdalla? Lentokone vai puskajussin kyyti? Valopiste videolla 0:41-0:55.

  • epola.. sanoo:

    Wespa… :O
    aina vain tälläsiä 🙁

  • joku sanoo:

    epäaito, uskon kyllä avaruusolioihin mutta on paljon todisteita miksi se ei ole aito, kameran heiluminen, ei kummoinen reaktio…mutta onko kukaan ajatellut sitä että aleni ei pysty hengittämään maapallon ilmaa.

  • joku sanoo:

    *alieni

  • Höpönpöpö sanoo:

    Wespalle menee läpi kyllä ihan mikä shitti tahansa… 🙂

  • tomppa sanoo:

    kun katto montakertaa ton kohan tossa ku se näkee ton hahmon.. ni nopeesti löys sen kameralla ja vähä näyttäis että joku nykäsee ton hahmon poies tosta tonne pusikon uumenii pää vääntyy oudosti.. uskoo ken tahtoo

  • angel sanoo:

    Fake and gay. Onhan tää kieltämättä hyvä tapa saada heikompi uskoiset ja narusta vedettävät vierailemaan sivuilla XD

  • testikkelit sanoo:

    Kyseessä on vappupallo, jonka kaveri nyppäsi narulla peltoon kriittisellä hetkellä.Sitten aleksipoju meni ja photoshoppaili/editoi hieman vappispalloa jotta se olisi kliffamman näköinen.

    Julkisuudenkipeitä tolloja on pilvin pimein.Katsokaa vaikka jotain aitolehteä ja tukiaista.Tekevät mitä vaan että saadaan naama lehteen tms.

  • Petri sanoo:

    Avaruusolentoja hiippailemassa pusikoissa? Ne ovat matkanneet tänne jostain todella kaukaa päästäkseen vaanimaan pyykkitelinettä jostain pöpeliköstä käsin… Joo.

  • jaa, aika outo. itsellenikin sattui kerran hieman samanlainen juttu, en jaksa kertoa.

  • Jännä sanoo:

    Joo näyttää aika feikiltä…

  • Taneli sanoo:

    RETARD!!!! ALERT!!!!

  • Timo sanoo:

    Kuraa, kuraa, ja vielä kerran järkyttävää kuraa! Lapsien mielestä varmasti jännä juttu.

  • Kimi sanoo:

    Mitä enemmän täälä sivulla käy, sitä enemmän olen varma, ettei yhtään uvvoa tai alienia tai mitään ole koskaan nähty.

  • timo: kyseisellä henkilöllä ei ole lapsia 🙂

  • Korn sanoo:

    Mitkä ihmeen vinkuintiaanien kokoontumisajot täällä oikein on…? Aina voi lähetellä itse juttuvinkkejä ettei tarvitse ulista ”feikändkeitä” pää punaisena… ;(

  • Noh. sanoo:

    Tosiaan, voidaanhan nämä helposti väärentääkin (videot), mutta jostain syystä uskon, ainakin väliaikaisesti paranormaaleihin ilmiöihin. Minua voidaan pitää hulluna, mutta fuck them.

  • Haerski sanoo:

    ”Alexin kuvaama kohtaaminen ei ole hänen ainoansa, hänen YouTubekanavaltaan löytyy muutamia muitakin videoita kyseisen olennon/olentojen kohtaamisista. Vaikuttaa siltä kuin olentojen ilmestymisellä olisi jonkin syy ja ihan kuin ne haluaisivat tulla kuvatuiksi.”

    No hohhoijaa. Tai sitten kaveri löysi torilta hauskan alien-nuken ja päätti vähän pistää hörhöjä halvalla.

  • Vergilius sanoo:

    Mitähän se alien pensaassa teki? Videon perusteella se kaveri oli jo siellä pensaassa valmiiksi. Itse olisin ainakin lähtenyt etsimään metsikköön mahdollista avaruusalusta. Se vasta olisikin ollut löytö. Jos ne haluavat tulla nähdyksi, mikseivät laskeudu tuon kuvaajan pihamaalle aluksellaan? Tai lennä hänen talonsa yli? Tutkimattomia ovat heidän tiensä. Kenties saamme joskus vastauksen. ”Olimme yöllä pensaassa, koska…”

  • Kameran tärinä ei todista mitään asiaa vastaan, itselläni on halpa perus bloggeri ja noin sekin tärisee vapaalla kädellä kuvatessa ja jos tuollainen paniikkitilanne tulisi varmasti tärisisi käsi (sisiissiisis). Ei kuitenkaan vakuuta minuakaan vaikka hieno video, kaverilla on selvästi lahjoja videoeditointiin ja ylipäätään kuvaamaan ja suunnittelemaan ”jänniä” omia videoita. Harrastus. Osa hauskuutta on yrittää uskotella että alienit ovat aitoja. Joku kirjoitti etteivät alienit pysty hengittämään planeettamme ilmaa… Mistä voisit tuollaista edes tietää? 😀 eivät välttämättä hengitä ollenkaan, mistä sitä tietää.

  • Vergilius sanoo:

    Kyllä ne kykenevät hengittämään. Alienit pystyvät hengittämään vain vedyn ja heliumin sekoitusta suhteessa 42/58 %. He näkevät samalla tavalla ihmissilmälle näkyvän spektrin, kuten mekin. Hajureseptoreita heillä on suurin piirtein sama määrä kuin oselotilla. Tosin kuin uskotaan, heillä EI ole telepaattisia ominaisuuksia! Joten voitte ottaa ne foliohatut pois päästä 🙂 Mielemme ovat turvassa.

  • feik sanoo:

    Ja kukaha sen todistaa että ns. Alienit ei voisi/ voisivat hengittää maapallon ilmaa? Eipä taida olla montaa ”alienia” jota olis tutkittu? Saati sitten yhtään. Uskokoon ken tahtoo

  • Suupa sanoo:

    Toi näyttää pullipilta ilman hiuksii ;D

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto