FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Outo ilmiö – San Franciscon taivaalle ilmestyi numeroita

Yhdysvalloissa San Franciscossa havaittiin 12.9.2012 outo ilmiö. Taivaalle nimittäin ilmestyi summittaisia numeroita.

Numeroita taivaalla

Numeroita taivaalla

Ilmiötä olivat havainnoitsemassa useat ihmiset ja se saatiin taltioitua videolle.

Joidenkin arvioiden mukaan taivaalle ilmestyneet numerot listasivat Piin likiarvoa.

Kyse ei kuitenkaan ole paranormaalista ilmiöstä, vaan kyseessä on ISHKY -nimisen taiteilijan projekti, numeroiden kerrotaan muodostuvan lentokoneen jättämästä vanasta.

Mitä mieltä sinä olet kyseisestä ilmiöstä? Kuten aina, sana on vapaa.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

27 kommenttia aiheeseen: Outo ilmiö – San Franciscon taivaalle ilmestyi numeroita

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • WeAreNotAlone sanoo:

  Täytyypä muistaa laittaa eurolotto perjantaina 🙂

 • ufosetä sanoo:

  hävittäjiä, tulee samansuuntasesti noi viivat lentelee vierekkäin ja savuista jää nui jäljet, huomaa ku nuo aikasemmat numerot jotka jää pikkuhiljaa jonon hännille alkaa leviään savuna 720 ku kattelin nii aika selkeesti näky. Voin olla toki väärässäki mutta ite luulisin että asia on näin. Mutta mikä h***tin idea tuossa on sitten, paha mennä sanomaan. Ootan innolla muiden mielipiteitä.

 • Jeebus Mummo sanoo:

  Varmaankin kyseessä on alumiinifolioleijat…

 • ufosetä sanoo:

  jaa vastaus löytyki http://ishky.com/pi/

 • ufosetä sanoo:

  jaa lukiha se videoide allaki 😀 hahhah jooja…

 • 555+111 sanoo:

  Harmi vaan kun pistit selvennyksen myös esille. Olis ollu kiva lukee kun hörhöilijät olis into piukeena pitäneet tätä todisteena alieneiden vierailusta. Unohtamatta myöskään jännittäviä arvailuja lukujen merkityksestä, koska kyllä noista luvuista saa jollain laskutoimituksella 21.12.2012. Ai niin, onhan tässä vielä mahdollisuus kemikaalivanapököilyyn…

 • Thene sanoo:

  Kenelläkään mitään tietoa kuinka tuo toteutettiin? Ei ole ääniä käytettävissä joten tuosta sivustosta ei paljon tietoa herunut.

 • Rokka sanoo:

  Toimintaperiaate on sama kuin vanhoissa matriisitulostimissa: http://www.youtube.com/watch?v=4E-CCDg9418

 • Wespalle työpaikka :D sanoo:

  WESPA HAE TONNE!!!!

  ETSITÄÄN…Juontajia verkkotelevisioon

  FORMAATTI: Netti-TV

  PAIKKAKUNTA: Helsinki

  PALKKIO: Palkallinen

  MoonTV on toiminut verkossa vuodesta 2010 lähtien ja tavoittaa viikottain jopa 85.000 katsojaa. Kanava lähettää ohjelmiaan pääosin internetin välityksellä ja julkaisee uusia jaksoja lähes päivittäin.

  Kasvulle on silti tilaa ja siksi etsimme uusia juontajia kanavallemme. Iältäsi voit olla 18-30 vuotias – eli juuri sen ikäinen kun valtaosa kanavammekin katsojista ovat.

  Ei, meillä ei välttämättä ole sinulle valmista muottia johon haluamme sinut tunkea, joten tuo ihmeessä mukanasi omat ideasi – tai keksitään ne sitten vaikka yhdessä. Myöskään esiintymiskokemus ei ole tärkeintä (toki siitä ei ole haittaa), mutta karisma, varmuus ja ennenkaikkea uskottavuus on meille tärkeää. Meillä ei tehdä kesäteatteria tai lueta juontoja paperista, vaan meillä ihmiset tekevät ohjelmia aiheista, joihin heillä on intohimoa. Se, jos jokin, on meille tärkeää.

  Tee itsestäsi video (tekninen laatu tässä ei ole tärkeää, joten voit kuvata sen vaikka kännykällä), lataa se verkkoon ja laita meille linkki osoitteeseen rekry@moontv.fi. Kerro videossa itsestäsi ja siitä, millaista ohjelmaa haluaisit tehdä jota itsekin haluaisit katsoa.

  Lisätietoja: http://www.moontv.fi/rekry
  Vastaava tuottaja: Jarkko Koskinen / jarkko@moontv.fi

 • Fotsdu sanoo:

  Miksi täällä ei olla uutisoitu tästä mitään http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1288502454430.html ?

 • ari matti teräväinen sanoo:

  Vaikuttaa teknologialta jonka hallitsee myös ihminen : Armeijalla voi olla näitä välineitä ja menetelmiä mitä tarkoittaa tämä kokeilu ja menetelmien kehittely ?

 • 555+111 sanoo:

  ”Vaikuttaa teknologialta jonka hallitsee myös ihminen” JOO, LENTOKONE!!!
  Ei tähän nyt tarvitse heti armeijaa sekoittaa mukaan, TÄMÄ ON TAPA MAINOSTAA!!! Skytypingia on tehty jo 30-luvulta lähtien.

 • Nexeon sanoo:

  Tuli vaan tuosta ”Fotsdu”:n linkistä mieleen aihe joka on pitänyt mainita jo aiemminkin. Törmäsin tuossa jo kauan sitten kirjasarjaan nimeltä ’Allies Of Humanity’. En ole koskaan saanut aikaiseksi sitä, että olisin ladannut yhden noista kirjoista ja lukenut edes alkua. Noh, eilen sitten sain vihdoin aikaiseksi sen, että ’Allies Of Humanity Book One’ tuli ladattua PDF muodossa koneelleni ja luinkin sen jo kokonaan läpi. Nyt olisi tarkoitus lukea seuraavatkin osat kyseisestä kirjasarjasta.

  Ihan mielenkiintoista luettavaa, kannattaa vilkaista! http://www.alliesofhumanity.org

 • jatu sanoo:

  Onpas varsin erikoinen, en ole aienmmin tuollaisesta kuullutkaan. Tosi hienoa ja siistiä jälkeä. Miten hemmetissä se on tehty? Voiko ilma olla noin leutoa, että kirjoitus pysyy muuttumattomana minuutti tolkulla?

 • Tietoinen sanoo:

  hei, muutama asia
  kertokaa miten lentokoneella voidaan jättää tuollaisia tarkassa linjassa olevia ” vanoja” / pisteitä jotka ryhmässä ja oikeassa järjestyksessä saadaan näyttämään numeroilta ja kyseisiä on runsaasti ja melkein suorassa viivassa.
  lisäksi voisitte kertoa miksei ole saatavilla kuvaa tms kyseisen taiteilijan työvaiheesta sillä tuo tuskin onnistuu ihan hetkessä
  ja lisäten tuollaiset tapahtumat jos olisi kyse nyt yliluonnollisesta asiasta/ arkipäiväisistä ufoista niin voitaisiin aivan hyvin peitellä taiteilijan työnä ja maksaa taiteilialle peitetarinasta tietty summa ja kehittää nopeastikkin varsin pätevä peite tarina.
  mitä mieltä?
  tuo taiteilija peite roolihan tuntuu hyvinkin nyky buumissa varteenotettavalta peite tarinalta

 • Tietoinen sanoo:
 • Tietoinen sanoo:

  sekä tämäkin voisi olla keskustelun arvoinen
  http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1288501480903.html

 • Aspergersons sanoo:

  Taas näitä feikkivideoita. Uskon hyvin vahvasti että avaruusolioita ja paranormaaleja ilmiöitä on olemassa, mutta tälläisten selvästi ei-paranormaalejen videoiden uutisointi ja levitys asenteella ”Tässä ihan hyvin VOI olla jotain yliluonnollista” aiheuttaa vain vahinkoa sekä vähän tyhmempien ihmisten mielelle että ”uskojien” maineelle.

 • Entity sanoo:

  Eihän se mikään feikkivideo ole, vaan juuri sitä mitä sen sanotaankin olevan: taiteilijan tekemä työ, jolla saadaan ihmiset katselemaan taivaalle ihmeissään. Työn teko näkyy noilla videoilla, vaikkei niillä teknisiin yksityiskohtiin pureudutakaan.

  Se että kyseenalaistetaan voisiko tuollaista tehdä ihmisen teknologialla on aika jänskä juttu. Ihmisen teknologialla pystyttäisiin jo paljon vaikuttavampiinkiin asioihin, mutta aika ei ole ilmeisesti niille vielä kypsä. Odotan tosin kiinalaisilta paljon, sillä he saattavat hyvinkin lunastaa avaruudenvalloittamislupauksensa.
  Esimerkiksi nykyisellä teknologialla olisi mahdollista muuttaa merkurius aurinkoa kiertäväksi voimalaksi, joka tuottaisi ihmiskunnalle energiaa miljooniksi vuosiksi, mutta ei varmaankaan tarvitse erikseen perustella miksi sitä tehdä vaikka se teknologian puolesta periaatteessa olisi jo mahdollista.

 • jatu sanoo:

  Ei voi kuin ihastella ja samalla hämmästellä, miten ihmeessä tuo on saatu aikaiseksi? Tuleeko se kerralla? Mitä ainetta ”sauhut” on?

 • Rokka sanoo:

  Viisi lentokonetta lentää rivissä ja tietokoneen ohjaama savugeneraattori pullauttaa ulos savupilviä ohjelmoinnin mukaan. Eli periaate on siis sama kuin vanhoissa matriisitulostimissa. Tässä vielä toinen video joka toivottavasti selventää asiaa: http://www.youtube.com/watch?v=Jxgbcq5kWfw

  Savu muodostetaan ruiskuttamalla öljyä erilliseen polttimeen tai suoraan pakosarjaan. Aikasemmin käytettiin diesel-öljyä, nykyään ympäristöystävällisempiä öljyjä.

 • sepe sanoo:

  aika jännä..

 • jatu sanoo:

  Rokka: jo aika hieno juttu, kaikka ne keksii.

 • JaniP sanoo:

  Aika paljon näkyykin lentokoneita taivaalla jep.

 • Höpönpöpö sanoo:

  JaniP, joten kyseessä on viesti ulkoavaruudesta saapuneilta ystäviltämme..?

 • JaniP sanoo:

  Höpönpöpö, Sitä en suinkaan tarkoittanut, vaan että lentokoneita ei näy. Ymmärrettävää kyllä että lentävät niin korkealla että videossa ei niitä yksinkertaisesti näy. Mistä sen tietää silti jos ulkoavaruuden ystävämme olivat lentokoneiden puikoissa 🙂

 • paranormaalifani sanoo:

  KUSETUSTA..:b

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot