FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Maailman vanhin mies eli 256-vuotiaaksi

Normaalisti ihmiset elävät parhaimmillaan vähän yli 100-vuotiaiksi. Yrttitutkija Li Ching-Yuenin kerrotaan kuitenkin eläneen 256-vuotiaaksi.

Tässä istuu luultavasti maailman vanhimmaksi elänyt mies Li-Ching Yuen

Raporttien mukaan vuonna 1933 kuollut Lin oli syntynyt vuonna 1677 Sichuanin maakunnassa, Kiinassa, tehden hänestä kuollessaan 256-vuotiaan. Lin itsensä mukaan hän oli kuitenkin syntynyt vuonna 1736, lieneekö vanhuuden huonomuistisuutta vai sekotettiinko Li johonkin toiseen. Joka tapauksessa todisteiden mukaan Kiinan valtio onnitteli Li:tä hänen 150. ja 200. syntymäpäivinään.

New York Timesissä sekä Time Magazine -lehdissä julkaistiin vuonna 1933 muistokirjoituksia, joiden mukaan Li Ching-Yun ehti elämänsä aikana kasvattaa 180 lasta sekä hautaamaan 23 vaimoa.

Elämänsä aikana Li antoi elämänvinkkejä:
Pidä sydän hiljaisena, istu kuin kilpikonna, kävele kuin pulu ja nuku kuin koira

Li harrasti säännöllistä meditointia ja hän kertoi, että pitkän elämän salaisuuteen liittyy sisäinen tyyneys ja mielenrauha.

Lähteet: virsmai.com, en.wikipedia.org

Tykkäys ja jakotoiminnot:

67 kommenttia aiheeseen: Maailman vanhin mies eli 256-vuotiaaksi

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Ogeli sanoo:

  Kauan sitten ihmiset elivät 700-vuotiaiksi. Taas seuraavalla tietoisuuden tasolla ihmiselämät venyvät käytännössä loputtoman pitkiksi. Tällä hetkellä elämä on ohi yhtä nopeasti kuin silmänräpäys, ei sillä etteikö yhteen lyhyeenkin eliniän aikana ehtisi oppia paljon uusia viisauksia.

 • Janne sanoo:

  Kuka haluaisi elää niin pitkään, jos ei näe yhtään mitään maailmastamme? Vastaus, minä. En matkustele, elän vain omaa elämääni. Ehkä hän osasi sen paljon paremmin kuin kukaan.

 • Leka sanoo:

  Onse sissi, ei nykyajan pullamössökemikaalilapset tule kykenemään samaan.

 • Janne sanoo:

  Leka.
  Eikö niillä säilöntäaineilla tulisi juurikin säilyä?

 • theWonderer sanoo:

  En kyllä ihan usko tuota, vaikka avarakatseinen ihminen pyrinkin olemaan! On tainnut mennä totuus ja taru pahemman kerran sekaisin…

  Mutta itse uskon uudelleen syntymiseen ja reinkarnaatioon, eli periaatteessa kaikki eletään ikuisesti, vaikka välillä tuleekin kuolema väliin.

 • theWonderer sanoo:

  Mutta en kyllä itse haluaisi elää noin vanhaksi!

 • Janne sanoo:

  Mites noi klovnit?

 • kuukeli sanoo:

  theWonderer .
  parempi onkin avartaa elämänkatsomustasi tai tulet elämään koko elämäsi pimennossa,
  kutsutko sitä sitten elämäksi kun elät valheessa etkä nää ikinä totuuden valoa.

 • Akvinolainen sanoo:

  Yenin elämänohjeissa kaikenlainen liikunta ja urheilu näyttäisi olevan myrkkyä. Hyvä uutinen.

 • theWonderer sanoo:

  @kuukeli

  Tässä asiassa mun mieltäni rajoittaa ihan biologiset faktat ihmisen vanhemisesta ja sen syistä. Ihmislajin edustaja ei voi mitenkään luonnollisin keinoin saavuttaa loputtoman pitkää ikää. Ja lisäksi todistusaineistokin ton tyypin pitkäikäisyydestä on melko hataralla pohjalla. Ja miksei sitten ole muita yli 200 vuotiaita? Miksi tuo kiinalainen ukko olisi ainoa?

  En vaan näe mitään syytä uskoa että joku tyyppi olisi elänyt 256 vuotiaaksi.

  Ehkä tulevaisuudessa kun lääketiede kehittyy yhä enemmän, voi ihminen elää kenties 150-vuotiaaksi, jos useimmat tappavat taudit (kuten syövät, rappeuttavat sairaudet ym.) voidaan estää. Mutta en millään usko että aikana jolloin useimmat ihmiset kuolivat about 50-60-vuotiaina, saattoi joku saavuttaa 256 vuotta! Se on vain liian äärimmäistä ja poikkeuksellista.

 • Karutodellisuus sanoo:

  geneettisiä ihmeitä todistetusti löytyy ja 99% varmuudella median ei anneta tehdä jutta tuollaisesta asiasta tämän todistaminen todistaisi taas yhden salaliitoista,herättäisihän se useita kysymyksiä lisää..

 • Ystävä maan päältä sanoo:

  Nyt kun avaruuden ystäviemme laitteistot ovat käynnistetty pysyvästi, tulemme näkemään vielä pidempikäisiä ihmisiä. Korkeamman tietoisuuden tason saavuttamisen myötä eliniän piteneminen on oikeastaan vain sivuvaikutus. Lyhyemmän aikaa elävät ovat todennäköisesti happamia skeptikoita.

 • Jaa``a sanoo:

  Tässä nykyisessäkin lyhyessä elämässä on elämistä vaikka ei eläisi kun 70-vuotiaaksi. On tämä meno välillä kuin villistä lännestä ja hullumaksi käy.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Joo, mut ei taida mennä tää juttu mulle läpi. Jos olis elännyt noin vanhaks, nii jotain eliksiiriä varmasti saanut alieneilta 😀

 • Ogeli sanoo:

  Paljon vaan ki’ta tai pranaa tyypillä.

 • Radical sanoo:

  theWanderer: Ehkä tulevaisuudessa kun lääketiede kehittyy yhä enemmän, voi ihminen elää kenties 150-vuotiaaksi, jos useimmat tappavat taudit (kuten syövät, rappeuttavat sairaudet ym.) voidaan estää…

  Syöpiin löytyi parannuskeinoja jo 100 vuotta sitten, mutta useimmat ihmiset eivät niistä koskaan tule kuulemaan, siitä kiitos kuuluu lääketeollisuudelle ja sen talutusnuorassa olevalle lääketieteelle. Lääketeollisuudella ja lääketieteellä ei ole keinoja eikä halua estää sairauksien syntymistä. Syöpäteollisuus on satojen miljardien bisnes, ei lypsävää lehmää haluta tappaa, ainoastaan hoitaa. Jos tätä ei tiedä, niin on kotiläksyt tekemättä. Meitä myrkytetään tietoisesti joka taholta, katsokaapa vaikka taivaalle, mitä näette?

  Mikäli haluaa elää mahdollisimman pitkään, niin kannattaa kiertää kaukaa lääkärit ja lääkkeet. Minkä tahansa sairauden pystyy oma keho ja mieli estämään tai parantamaan, minulla on siitä omakohtaisia kokemuksia.

  Nykyään keski-ikäinen on sairaampi kuin vanhempansa/isovanhempansa saman ikäisinä (tästä löytyy tutkimuksia). Jos mahdollisesti ihmisen eliniän odote onkin kasvanut, niin totuus on, että yhä suurempi osa niistä vuosista eletään sairaana.

 • theWonderer sanoo:

  ”Mikäli haluaa elää mahdollisimman pitkään, niin kannattaa kiertää kaukaa lääkärit ja lääkkeet. Minkä tahansa sairauden pystyy oma keho ja mieli estämään tai parantamaan, minulla on siitä omakohtaisia kokemuksia.”

  Menepä kertomaan toi jollekin pitkäaikaissairaalle tai saattohoidossa olevalle! Olisihan se ihanaa jos vaan mietiskelemällä voisi parantaa vaikka syövän, Alzheimerin tai vaikean epilepsian. Mutta ei se asia vaan niin ole. Sulla on käynyt vaan hyvä tuuri. Toinen vanhemmistani kärsii pahoista päänsäryistä (sellaisista ettei pysty kuin makaamaan paikallaan) ja eikä siinä joku mietiskely paljoa auta! On ihan naurettavaa väittää että oma keho ja mieli voi parantaa kaikki sairaudet itsestään. Jos se olisi niin, niin miksi silloin ihmiset sairastelisivat niin paljon?

  Toki on nykyiselle lääketieteellekin vaihtoehtoisia tapoja hoitaa itseään, mutta jos vaikka mun jalka menee poikki, niin soitan kyllä mielelläni ambulanssin. Tai jos päätä särkee, niin otan aspirinia. Omalla kohdalla (sairastan epilepsiaa) on moderni lääketiede toiminut todella hyvin. Jos en saisi lääkitystä, niin olisin varmaan kuollut jo pahaan kohtaukseen.

  Lääketeollisuus on tuonut myös meidän saatavillemme sellaiset asiat kuin vaikka antibiootit joita ilman jokainen leikkausoperaatio tai tulehdus olisi hengenvaarallinen. Ennen ihmiset kuolivatkin siinä 40-vuotiaina kun ei ollut lääkkeitä saatavilla. Omalta isoisältäni kuoli sairauksiin, jotka oltaisiin nykyään voitu antibioottikuurilla parantaa, 3 sisarusta.

  Ei sulla ole ihan toi todellisuus nyt hallussa, sori vaan.

 • juupaseipäs sanoo:

  Lääkkeet kannattaisi pitää viimeisenä vaihtoehtona ja pyrkiä ylläpitämään terveyttä luonnollisin keinoin. Lääke firmat eivät halua parantaa sairaita, ainakaan kokonaan. Itse käytän erilaisia yrttejä ehkäisemään ennalta sairastumista. Tää on viime kertainen ostos paikka, suosittelen skeptikoillekkin.. http://www.feelvivid.fi

 • uliuli sanoo:

  Alkaa ottako mitaan rokotuksia, kiertakaa maailmaa ja laittakaa katenne kirjaimellisesti multaan ja maiskutelkaa sen ihanaa makua <3 myos kaikki bakteerit ja virukset ovat BIG PHARMAN salajuoni teidan orjuuttamiseksi joten niistakaan ei tarvitse pelata!! <3 hugs&kisses!!!! Namaste!

 • Ogeli sanoo:

  TheWonderer, suosittelen vanhemmallesi magneettirannekketta, se on vähentänyt monilla päänsärkyä eikä maksaa montaakaan kymppiä. Varmaan löytää kirppiksiltäkin halvalla jos ei halua paljoa maksaa.

  Pitää myös ymmärtää, että sairaudet eivät ole rangaistuksia vaan elämän opetuksia. Jokainen meistä lähtee täällä omalla ajallaan. Tietynlaiset lääkkeet ovat toki tarpeellisia, mutta esim. noin 80 % lääkebisneksestä on tosiaan vain bisnestä eli hyväosaisten huijausta. Tiedätkö mitä antibiootit ovat nyt aiheuttamassa? Ne ovat luomassa uudenlaisia bakteereja, jotka ovat immuuneja kaikenlaisille antibiooteille. Syöpäbisnes, don’t even get me started.

  Itse ainakin suosin luonnonyrttejä mielummin kuin synteettisiä kemikaaleja joita testataan ihmisillä ja myös eläimillä. Energiahoitomuodoista ja kiinalaisesta lääketieteestä on myös paljon apua.

 • Mundane sanoo:

  Samaisia magneettirannekkeita, joiden myyjät joutuivat 2010 Australiassa myöntämään, että väitetyillä terveysvaikutuksilla ei ollut mitään todellisuuspohjaa? Onhan se tietysti aika hyvää bisnestä, jos voi hologrammitarralla varustetun muovirannekkeen voi myydä monen sadan, ellei tuhannenkin, prosentin voitolla hyväuskoiselle asiakkaalle.

  Kumpikos onkaan epäeettisempää, toimimattomat (ja lähes poikkeuksetta kalliit) uskomushoidot vai se kamala ja pelottava BIG PHARMA?

 • Ogeli sanoo:

  Vaikka kyse olisi uskomuksesta (mihin en kyllä usko tässä tapauksessa) tai placebosta niin mitä väliä jos se kuitenkin auttaa ihmisiä? Todistetusti moni on saanut apua noista juuri mm. päänsärkyihinsä. Toki se on vain helpompi nappailla Buranaa, joka sitten tulee tuhoamaan vatsasi.

 • TheWonderer sanoo:

  Uskomushoitojen piirissä liikkuu usein jos jonkinmoista ukottajaa ja helpon rahan perässä olevia ihmisiä, jotka markkinoi hoitomuotoja, epämääräisiä yrttejä ym. testaamatta ja tutkimatta niitä etukäteen! Kyllä mä itse luotan enemmän lääkkeisiin jotka on testattu etukäteen. Ei lääketeollisuuskaan keskimäärin tunge markkinoille mitään myrkkyjä. Ja lääketeollisuuttakin valvotaan ja huonoja lääkeitä vedetään usein pois markkinoilta. Ja useimmissa tapauksissa ihmiset saa asianmukaisesta lääkityksestä sen parhaimman avun.

  Joten luotan BIG PHARMAN tuotteisiin, ne on omalla kohdalla tehnyt elämästä paljon helpompaa ja terveempiä. Toki lääkebisenksessä esiintyy myös korruptiota ja vastuuttomuutta, mutta lääkkeitä tutkii kuitenkin useita asiallisia ja rehellisiä tutkijoita, jotka eivät saa miljoonia tutkimustulosten vääristelystä.

 • Ogeli sanoo:

  Siinä juttua:
  http://energetix.blogit.fi/magneettien-parantava-voima/

  Me olemme jokainen elektromagneettisia olentoja ja se on fakta. Aivoillamme on kenttä ja sydämellämme on vielä suurempi kenttä. Meidän ajatuksemme ja tunteemme muokkaavat noiden kenttien vahvuutta ja myös kolleektiivisesti muodostamme yhteisiä kenttiä ympäri maailmaa. Vastakkaiset navat vetävät toisiaan puoleensa… Miksi luulette, että jotkut alueet ovat harmonisia paikkoja asua kun taas toiset paikavat värähtelevät matalalla taajuudella ja ihmiset sotivat siellä?

  Tällä hetkellä kollektiivinen tajunta ja taso on matalalla ja negatiivisella värähtelyllä (toki ei se täysin ole ainoastaan ihmisten vika) vaikka moni korkeasti värähtelevä ihminen yrittääkin nostaa tuota tasoa ja yhdessä siinä vielä onnistumme vaikka edistys onkin ollut hidasta tähän mennessä.

  Kaikella on syy ja tarkoitus.

 • TheWonderer sanoo:

  @Ogeli

  Olemme kyllä biologisia kokonaisuuksia. Ja pääasiassa toimintaamme ohjaa biologia, fysiikka ja sen asettamat pakot. Niitä ei voi ohittaa vaikka kuinka haluaisi. Tai ehkä kuoleman jälkeen, mutta se on sitten toinen kysymys…

  Uskon Jungin tavoin kollektiiviseen tietoisuuteen, mutta en usko että se voi vaikuttaa fyysisen ja biologisen tason yli. Me olemme kuolevien ruumiidemme vankeja. Se on vain hyväksyttävä että kaikki fyysinen on särkyvää ja ohimenevää. Jokainen kuolee joskus.

  Ja itse asiassa maailmassa on sodittu lähes jokaisessa paikassa. Suomi on ollut historiassaan erittäin väkivaltainen maa, täällä ei taida olla yhtäkään kuntaa jonka alueella ei olisi ikinä sodittu. Sodat eivät johdu mistään energiatasapainoista, vaan huonoista, vallanahneista johtajista sekä uskonnoista. Siinä on vain kyse valtapolitiikasta…

 • uliuli sanoo:

  Miksi sie wespa poistelet taas viesteja? 🙁

 • uliuli sanoo:

  edellinen viesti meni jotenkin nain:
  radical on taysin oikeassa!!! Kuunnelkaa hanen hyvaa neuvoa ja lopettakaa heranneet kaikkien laakkeiden syonti ja turhat laakareilla kaynnit!!! Kunhan vaan mietitte&toivotte parantumista tarpeeksi lujaa niin se tapahtuu!!!

  Namaste!

 • Ogeli sanoo:

  TheWonderer, ruumiisi tulee kuolemaan sillä se on syntymän hinta. Mutta sinä et kuole koskaan, sillä oikeastaan ei ole ollut aikaa jolloin sinua ei olisi ollut olemassa. Olemattomuus on vain ihmiskäsite. Se mitä olet sukupuoleltasi, rooliltasi ja identiteetiltäsi ei ole pysyvää vaan väliaikaista kokemuksen vuoksi. Lopulta vain tietoisuutesi herää tästä unesta.

  Elämän ja kuoleman syklin näkee luonnossa. Luonto kuolee ja syntyy joka vuosi uudestaan, mutta sen henki ei silti koskaan lakkaa olemasta. Se syntyy aina uudestaan entistä ehompana ja kauniimpana. Universumi hengittää sisään ja sitten ulos. Ikuista sykliä tämä kaikki vain on joten ei ole olemassakaan mitään ”olemattomuutta”. On vain väliaikaisuutta. 🙂

 • TheWonderer sanoo:

  En usko että kuolema on loppu. Luulen että se on vain kiertokulkua, ihminen kuolee ja jokin osa hänen ”sielustaan” (vaikken siihen kristillisessä mielessä usko) syntyy aina vaan uudestaan ja uudestaan.

  Jokainen elämä on kuin uni.

  http://www.youtube.com/watch?v=wU0PYcCsL6o

 • Ogeli sanoo:

  Thumbs up 🙂

 • Entity sanoo:

  Kiistanalainen tapaus. Legendan mukaan oli oppinut yrttitietonsa vielä vanhemmalta taolaiselta tietäjältä. Myös täällä lännessä on tarinoita satoja vuosia eläneistä alkemisteista. Veikkaan että toiveajattelua.

  Hienoa on kuitenkin se, että ikääntymistä tutkitaan ihan oikeastikin ja siihen saatetaan löytää parannuskeinoja ihan lähivuosikymmeninä. Optimistisimmat tutkijat sanovat, että ensimmäinen tuhat vuotta elävä ihminen on jo syntynyt. Biologiahan ei aseta eliniälle mitään lukkoon lyötyä ylärajaa, ainoastaan lähtökohdat joiden päälle voidaan rakentaa pitkäikäisyyttä.

 • TheWonderer sanoo:

  @Entity
  Kuvittele tilanne missä lähes kaikki mahdolliset sairaudet ovat parannettavissa ja ihminen voi kasvattaa huonokuntoisten elinten tilalle uusia. Mikä silloin estäisi vaikka 300-vuotisen elämän? Tai jos transhumanistien ennustukset ihmisen yhdistämisestä koneeseen tulevatkin toteen?

 • Ogeli sanoo:

  ”Leikimme ettemme ole luojia”, koska emme muista. Mutta kyllä me tulemme vielä muistamaan… Joskus.

 • TheWonderer sanoo:

  Luulen että meistä on tulossa parasta aikaa Jumalia. Ihmisillä on jo teknologiaa, mitä olisi pari sataa vuotta sitten pidetty ”ihmeenä” tai ”jumallisena voimana”. Kenties kohtalomme on tulla jumalan kaltaisiksi olennoiksi. Olen jostain kuullut (olisiko fyysikko Michio Kaku?) että tulevaisuudessa maailmaan voidaan muokata molekyyli ja atomi kerrallaan. Se tarkoittaisi siis käytännössä kykyä ”ohjelmoida” tätä maailmaa! Eikö se tarkoittaisi asemaa jonkinlaisena luojajumalana?

 • 555+111 sanoo:

  No, mitä se suuri satukirja sanookaan;… Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen…

 • TheWonderer sanoo:

  Satukirja kyllä oli sitä mieltä että ihminen on vain onneton syntinen jonka pitää palvoa yhtä jumalaa…

 • Tähteläinen sanoo:

  Hieman, ehkä, jo sivuraiteilla ollaan mutta muutama sananen tuosta ”vaihtoehtoajattelijoidenkin” lääketieteen suuntaan antamasta ”myönnytyksestä” tyyliin ”lääkkeet & leikkaukset ovat tarpeen joissain tapauksissa – valitettavasti tuollaiset mielipiteet juontavat juurensa tismalleen samaan suuntaan kuin millä lääketeollisuus ihmisiä ja meidän mieliämme hallitsee: pelko.

  Pelko siitä, ettei omaa kehoa pystyisi kontrolloimaan ilman sahoja, skalpelleja, raiskauksia, poistoja, myrkyttämisiä ja suoranaisia tappamisia. Annan vinkin: älä pelkää – älä ruoki paholaista energioillasi ja voimillasi. Koskee myös sinua, Ogeli 🙂

  Se, että on ”tarvetta” lääketieteen teurastuksille, viestii siitä, että jotain on mennyt vuosikymmenien ajan erittäin pahasti pieleen – terveyttä on laiminlyöty kaikilla kuviteltavilla tavoilla ja tasoilla.

  On olemassa valtavasti, ehkä hurjankuuloisia, ”itsekirurgioimismenetelmiä” sekä TODELLA toimivia hoitomenetelmiä, joista Suomessa ei kukaan vielä puhu, sillä ne eivät ”maultaan” tai ”katu-uskottavuudeltaan” tule edustamaan vielä pitkään aikaan valtavirtaa – en aio nimetä yhtäkään, etten saa jotain leimakirvestä päälleni. Tulen kyllä puhumaan niistä, mutten julkisesti – pienistä piireistä tietoa leviää räjähdysmäisesti ihan yhtä lailla. Se on elämäntyöni, johon paholainen ei pysty puuttumaaan – itse asiassa, se on jo hävinnyt, sillä kyseinen tieto on annettu eteenpäin jo riittävän isolle piirille.

  Muutama sananen vielä terveyden ylläpidosta Suomessa ja muualla (Wespa, mukavaa jos tämän annat julkaista:))

  Suomessa on muutamia todellisia haasteita, joista moni, muka ”terveystietoinenkaan” ei ole ikinä kuullutkaan. Laitetaan hieman pääkohtia:

  1) Lähes totaalinen auringon puuttuminen (valo-, lämpö- ja ravitsemisvaikutus) – 49,5% osuus terveydestä
  2) Lähes totaalinen TUOREravinnon puuttuminen ympäri vuoden (sato korjataan vain kerran vuodessa, sen sijaan, että sitä korjattaisiin jatkuvasti) – ei valtameristä pyydettyä kalaa, ei niittylihaa, ei maatiaislajeja missään, rehut ovat ravinteettomia ja nahistuneita suurimman osan vuodesta.. ei, ei näin.
  3) Tuontiruoka kun on pakollista, niin luomu on itsestäänselvyys. Mutta tiesitkö, mitä Tulli rajalla ruoallesi tekee? Tarkastaa sen varmaan TERRORISMIN varalta säteilyttäen erittäin voimakkaalla ionisoivalla eli radioaktiivisella säteilyllä. Tämä ei ole vitsi, voi kunpa olisikin.
  4) Köyhä maaperä – jodi ja seleeni puuttuu, jotka hyvin tärkeitä mm. umpieritysjärjestelmän kannalta.
  5) Energiailmapiiri (raskaat pilvet taivaalla ei ole vain sitä, vaan myös heijastus ihmisten, ehkä perustellusta, huonosta mielestä) – katso vertailuksi hehkuvia venäläisiä, tai ruotsalaisia.
  6) Mastosäteily ja säteily ylipäätään
  7) Kallis olemassaolon hinta eli hintataso

  Extra-pointti: Tiesitkö, että (P)Itella on vuoden 2012 alusta läpivalaissut kaiken postiliikenteen? Tämä koskee sinua, jos tilaat ruokaa internetistä – ehket halua sitä säteilytettynä. Valitse Matkahuolto, vaikka maksaakin – vai maksaako sittenkään, onko terveydellä hintaa?

  Vielä yhdestä tärkeääkin tärkeämmästä asiasta muutama sananen, jolla ei ole pelkästään vahva linkki terveyteen, vaan joka itsessään on terveyttä. Valitettavan moni kiertää kaikin mahdollisin tavoin kyseistä asiaa, aina itselleen valehdellen. Myös henkisyydestä löytyy sudenkuoppia, joilla ei todellisuudessa saa kuin huonon mielen, ja lisää katkeruutta itseensä.

  Se on kaikista perustavimmanlaatuinen olemassaolon ilmentymä, mitä on. Vain siitä käsin voi syntyä mitään aitoa, rakkaudellista ja hyvää.

  Se on tila, jossa sinä synnyt. Se on vapaus. Oletko vapaa? Tiedän sinusta löytyvän, ystävä, hieman maailmankansalaisen vikaa. Haluat matkustaa. Haluat kokea, nähdä ja tuntea – totta kai, sillä ovathan ne synnyinoikeuksiasi.

  Mutta nyt tulevat huonot uutiset: asioita on päätetty puolestasi, kuten moni täällä jo tietää. Et pääse toteuttamaan sielusi paloa. Olet muiden lailla rahvas, orja. Et kuulu tosielämän monopolin keksijätiimiin. Joudut maksamaan olemassaolostasi hintaa. Samat ihmiset, samat ympäristöt, syömäkelvoton ravinto ja täällä päin maailmaa, kamala ilmasto pitää sinua tiukasti otteessaan. Turruttaa, homehduttaa, kuolettaa kehon ja mielen. Ei, vapautta ei ole se, että käy töissä ja on ”vapaa” viikonloput.. eikä se, että voi tehdä ”jotain” töiden jälkeen – eli valmistella seuraavaan päivään (huomautus: kehittelemäni käsite, Zombiorja, viittaa ultimaattiseen orjuuden muotoon jollaista ei ole koskaan nähty tai tulla näkemään, robottiin jonka työpäivän pituus on yli 15 tuntia – koska kaikki seuraavaan päivään valmistaminen lounaan laitosta lasketaan myös työnteoksi).

  Siispä, tässä ajassa, taloudellinen vapaus on yksi ainoista välineistä elämään, jota voisi pitää elämisen arvoisena. En tarkoita sillä loistoautoja, -taloja tms. roskaa – matkustaminen ja ruoka on riittävästi (ja se on voivoi, että jotkut joutuvat tekemään työtä matkustamiseni eteen – mitäs on rakennettu liikkuvia rahastuskoneita satojen eri vapaaenergiasovellusten sijasta). On erittäin huvittavaa, että matkustamiselle, perusoikeudelle, on laitettu hinta. Millepä ei olisi, sillä kaikki on erittäin härskillä tavalla käännetty ylösalaisin, vastakohdikseen.

  Tämä raha-asia on kuitenkin monille henkisen tien kulkijoille eräs tabu. Muistutan siitä, että ruoka on terveyttä. Ruoka on varustettu hinnalla. Hinta edellyttää sinulta pelimerkkejä. Ei se ole sen vaikeampaa. Vapaudu taloudellisesti, vapaudu samalla jokaisella mahdollisella tasolla

  – palaa niin terveydellisessä ja spiritualistisessa mielessä takaisin tilaan, johon sinut on luotu, ja jota et enää muista. Käpyrauhasaktivaatio ja kehonpuhdistukset ovat ensimmäinen askel kohti tietoisesti ohjattuja unia, joissa ratkaisun näkeminen on mahdollista – on kyseessä sitten lottonumerot tai mikä tahansa avain vapauteen. Suosittelen lämpimästi. Myös skeptikoille, jotka turvatyöpaikoistaan käsin jakavat homehtunutta, ummehtunutta ja pysähtynyttä, hieman taantumuksellista maailmankuvaansa totuutena meille kehityshaluisille.

  Minä kiitän.

 • Jackie sanoo:

  Sydämen käyttöikä on n. 200 vuotta, kuten vaikka fiatin käyttöikä on n. siihen saakka kun takuu loppuu. Ihmiset nyt yleensä kuolevat hitaasti itsensä myrkyttämällä. En ihmettelisi yhtään jos sanotaanko vaikka yksi miljardista ihmisestä olisi geneettisesti mutaatoitunut ikääntymisen suhteen ja sattuisi olemaan sen lisäksi yrttikauppias. Eli ravitsisi kehoaan optimaalisesti.

  Hyvin mahdollista on myös isoisä, poika, pojanpoika huijjausta tässä mailmassa mutta tieteellisesti katsottuna tämä on enemmän kuin mahdollista.

 • Jackie sanoo:

  Vertailun vuoksi mainittakoon vielä että aivojen käyttöikä on n. 2-3 miljoona vuotta. Munuaiset taitaa olla lyhyt ikäsimmät elimet kehossamme.

 • Ogeli sanoo:

  Ajatelkaapa elämää kehossa ja mielessä joka ei rappeudu. Mutta tällä hetkellä joudumme tyytymään näihin kertakäyttökehoihin, jotka ajavat asiansa max. noin 100 vuotta ja sitten taas vaihdamme ajoneuvoamme. Suurin osa suorittaa koulunsa täällä, mutta on niitä paikkoja muuallakin maailmankaikkeudessa. Hyvällä tuurilla saattamme elää elämämme terveenä loppuun asti. Mielummin sitä elää rappeutuneessa kehossa jonka mieli toimii kuin hyvässä kehossa jonka mieli on rappeutunut.

  Tosin ei myöskään kannata antaa liikaa painoarvoa omalle mielelle, joka yrittää pohtia asiat puhki vaan korkeammalle tietoisuudelle ja intuitiolle. Sydämen äänelle.

 • TheWonderer sanoo:

  ” Mielummin sitä elää rappeutuneessa kehossa jonka mieli toimii kuin hyvässä kehossa jonka mieli on rappeutunut.”

  Usein kyllä kehon rappeutuminen voi johtaa mielen rappeutumiseen ja toisin päin… Ruumiintoiminnot heijastuu myös mieleen, tosin voi sairaanakin ja heikkona olla onnellinen, mutta se on vaikeampaa.

 • Ogeli sanoo:

  Optimaalisin vaihtoehto on tietenkin se, että pystyy pitämään sekä kehon ja mielen tasapainossa antamalla molemmille puhdasta ja energisoivaa ravintoa. Mielen kohdalla kyse on meditoinnista, henkisestä tiedosta ja kirjallisuudesta jne. Jos taas fyysinen keho ei ole täysin kunnossa niin ei sekään silti estä ihmistä elämästä tasapainosta ja merkityksellistä elämää. Sairaudet ja vaivat opettavat meitä löytämään tasapainon. Onni syntyy tasapainosta.

  Jos sinulla on jo jotain niin et välttämättä osaa todella arvostaa sitä ennenkuin olet menettänyt sen. Sitten kun olet taas kokonainen niin osaat arvostaa sitä entistäkin enemmän. Opit eivät koskaan lakkaa.

 • TheWonderer sanoo:

  Mä olen aina ollut sitä mieltä että todellisen hyvinvointinsa ja onnellisuutensa näkee vaikeuksien keskellä. Silloin tietää kuinka vahva ja kestävä on. Ja kestävyys ja vahvuus on mulle ne asiat mitkä tekee onnelliseksi.

 • Jackie sanoo:

  Tästähän TheWonderer onkin juuri kyse. Ei ole kait edes olemassa ihmiskokemusta missä ei vaikeuksia kokisi. Jossain vaiheessa elämää jokainen joutuu kokemaan vastoinkäymisiä, siinähän sitten nähhään kuka tarttuu pulloon, kuka katkeroituu vihaan, huumeisiin, väkivaltaan… Kuka sanoo kaikki on niinkuin on, kaikki menee niinkuin menee.

 • Entity sanoo:

  Orja on vain se, joka tuhlaa aikaansa ruikuttamalla asioista, jotka eivät ole hänen vallassaan.

  Teknologia saattaa hyvin pian olla siinä pisteessä, ettei ihmisen eliniälle voida ennustaa loppua. Kaikista ei tule kuolemattomia, eivätkä kaikki pääse yli myyteistä, jotka on kehitetty väistämättömän kuoleman ympärille.
  Tällä hetkellä persut ovat saaneet lyötyä populisminsa läpi. Heidän voittokulkuaan siivittävät tämän kansan loputon katkeruus ja kateus. Minusta olisi mukavaa, jos viisautta ja henkistä kasvua tavoiteltaisiin laajemmin, mutta mahdottomia on turha vaatia. Mikäli koette ahdistusta jostain, mikä on vallassamme, miksi ette tee asialle jotain? Jos tahdotte luonnonmukaista lähiruokaa, jättäkää muutama kymmenen grammaa hassista ostamatta ja liittykää lähiruokapiiriin. Ellei paikkakunnalla ole lähiruokapiiriä, soittakaa maajussille ja perustakaa sellainen. Jos yksityisautoilu ahdistaa, älkää yksityisautoilko. Jos lääkkeet ahdistavat, hoitakaa itseänne lääkkeettömästi. Jos keksitte tekosyitä sille miksi ette eläisi vakaumuksenne mukaisesti, miettikää miksi niin teette, yllättävän paljon on mahdollista kun vain uskaltaa laittaa itsensä likoon.

 • TheWonderer sanoo:

  Itse uskon siihen että jossakin vaiheessa tieteen ja hengellisyyden ristiriidat lakkaavat olemassa. Tilanne päättyy jonkinlaisen ”kompromissiin”. Tieteestä ehkä väistyy se tiukan materialistinen ajattelu, mikä estää tietoisuuden selittämistä. Ihmiskunta alkaa myös yhä selvemmin nähdä sen, että koko maailma on perustaltaan yhtenäinen ja yksi.

  Ehkä jopa ajatus maailmansielusta mahtuu siihen kuvaan? Toivon että ihmiskunta tulee näkemään itsensä ja luonnon yhtenäisenä sekä rajoittelu ”meihin, teihin ja niihin” loppuu. Se on kenties ainoa keino millä voimme saavuttaa tasapainoisen suhteen toistemme ja luonnon kanssa.

  Toistaiseksi vallalla oleva näkemys ihmiskunnan jakamisesta eri kansoiksi sekä ihmisen erottamisen luonnosta on tuhoisa. Se mahdollistaa ympäristön raiskaamisen sekä kansakiihoituksen sotiin. Myös uskonto kuuluu tähän tuhoisten ajatusten luokkaan, se jakaa ihmiset uskoviin ja vääräuskoisiin. Osa uskonnoista, kuten islam, jopa hyväksyy ”vääräuskoisten” ja ateistien tappamisen!

  Mutta uskon että tieteen ja hengellisyyden (ei uskonnollisuuden!) yhdistelmä voisi vapauttaa meidät.

 • Entity sanoo:

  Tiede ja ”hengellisyys” tuskin yhdistyvät. Eivät ainakaan siten että newage-uskon ajatukset otetaan tutkimuksen lähtökohdiksi sellaisenaan. Jokaisella ns. kovalla tieteellä on juuret filosofiassa, on selvää että kun tieteenalaa on tutkittu satoja vuosia, se alkaa olla aika pitkälle vietyä verrattuna soffan pohjalla filosofeeraavien maallikoiden ajatteluun.
  Tietoisuuden synty saattaa selvitä lähivuosina. Nykyään alkaa olla mahdollista tutkia eläviä aivoja ja niiden prosesseja. Lisäksi nykyään aletaan ymmärtää ettei aineeton sielu välttämättä selitäkään tietoisuutta, joten ilmiötä on alettu tosissaan tutkia.

 • TheWonderer sanoo:

  Itse en usko miten kova, materialistinen tiede voisi koskaan selittää tietoisuuden. Se voi parhaimmillaan selittää aivoissa tapahtuvia reaktioita tietoisuuteen ja aisteihin liittyen, mutta itseään tietoisuutta sekä sen syntyä tiede ei toistaiseksi voi selittää. Tiede ei selitä sitä mikä on se tietoisuuden synnyttävä alku ja mikä on syy sille.

  Materialismi näkee maailman vain mekaanisena koneena vailla mitään tietoisuutta. Ihmisen tietoisuus ei sovi siihen. Jos asiat menisivät materialistisesti, ei mitään tietoisuutta pitäisi olla olemassakaan! Maailman pitäisi olla vain sarja reaktioita ja vastareaktioita ilman mitään havaitsijaa tai tietoisuutta.

  Itseäni kiinnostaa eniten se, että miksi meillä on tietoisuus? Olen kysellyt asiaa monilta ateisteilta ja materialisteilta, mutta he eivät ole pystyneet antamaan tyhjentävää ilmaisua. He kyllä osaavat selittää että miten silmä tai kuuloaisti toimii, mutta eivät sitä että miksi minä koen olevani elossa. Ja kun asiasta keskustelee heidän kanssaan enemmän, niin päättyy keskustelu heidän osaltaan usein lauseeseen:”No me nyt vaan ollaan tietoisia olentoja”. Eli vastausta ei saa. Tieteellisen materialismin mukaan tietoisuus vain jossain vaiheessa syntyy tyhjästä! Poks vaan ja tietoinen olento kokee elävänsä!

  Ainoa omasta mielestäni järkevä tapa selittää se miksi olemme tietoisia, on se, että koko maailma on jollakin tasolla tietoinen ja että me syntyessämme tulemme osaksi sitä tietoisuutta. Tietoisuus on siis aina olemassa oleva vakio, josta saamme osamme ollessamme elossa.

  Myöskin yksi argumentti tietoisen maailmankaikkeuden puolesta on se, että maailmankaikkeus toimii. Eikö asia ole niin että reaktion saavuttamiseksi, täytyy reaktion osapuolilla olla tieto siitä että miten reagoida? Miten muuten voit selittää asian tyhjentävästi? Pienimpien atomin osien täytyy omasta mielestäni ”tietää” miten suhtautua toisiinsa. Tämän vuoksi maailman vertaaminen tietokoneeseen on oikeastaan ihan toimiva. Jokin tietoisuus on ”ohjelmoinut” sen toimimaan tietyllä tavoin.

  Näkemykset maailmasta tietoisena eivät ole tieteellisten teorioiden vastaisia. Ne eivät kiistä aivojen toimintamekanismeja tai luonnonlakeja, vaan todistavat vain sen miksi tunnemme olevamme eläviä ja tietoisia olentoja.

 • TheWonderer sanoo:

  Eli siis lyhyesti sanottuna: Tiede selittää miten tietoisuus näkyy aivoissa ja ihmisen toiminnassa, mutta ei kykene selittämään tietoisuuden alkuperää

 • Ogeli sanoo:

  TheWonderer on mielestäni kyllä oikeilla lähteillä. Nyt on jo ollut nähtävissä, että henkisyys (eri asia kuin uskonto) ja tiede ovat alkaneet löytämään yhteisymmärrystä, ainakin tietyissä piireissä. Vielä on kovan luokan materialistisia tiedemiehiä, mutta hekin edustavat vain vanhaa aikaa. Sitten on näitä Rupert Sheldrakeja sun muita jotka osaavat myös ajatella laatikon ulkopuolella.

  Jos ja kun siis lähitulevaisuudessa tiede tulee etenemään siihen suuntaan, että todetaan ”hengen” todellisuus olemassaolevaksi asiaksi niin se tulee ratkaisemaan monta ongelmaa joita tässä maailmassa vallitsee. Tietenkin ihmisluonteeseen kuuluu se, että pitää olla eri mieltä ja pitää olla eri ideologioita joten yhteistä maaperää on vaikea löytää tai ainakin sen etsimisessä kestää aina hyvin pitkään.

  Kuitenkin mielestäni kaikki todelliset tiedemehet ja totuuden etsivät juuri sitä objektiivista totuutta kaikesta ja he eivät pelkää sitä vaikka se voisikin murentaa heidän aiemmat ajatuksensa ja muuttaa heidän maailmakatsomustaan.

 • Entity sanoo:

  TheWonderer. Miksi sitä ei voisi selittää miten tietoisuus syntyy? Sehän on juuri se kohta yhtälöstä jota ei ole a) tutkittu ja b) voitu tutkia.
  Itse pidän mahdollisena sitä, että tietoisuus on emergentti ominaisuus, joka syntyy kun jokin järjestelmä kehittyy tarpeeksi monimutkaiseksi. Tällaiset ilmiöt kuin tietoisuus ja ehkä jopa elämä voivat siis olla seurausta jostain mitä materia tekee, mutta jota ei voida päätellä ruumiinavauksissa tai mikroskooppitutkimuksissa.

  Lähtöoletus tälle materiaaliselle maailmankaikkeudelle ja tietoisuudelle on se, että voidakseen toimia tässä maailmankaikkeudessa jonkin pitää olla osa tätä maailmankaikkeutta. Tietoisuudesta meillä on havaintoja, samoin kudoksista, eli materiasta, jonka muutokset selvästi aiheuttavat muutoksia tietoisuuden toimintaan. Siksi olisi järkeenkäypää olettaa, että näillä asioilla on jokin yhteys toisiinsa. Japanissa on tarkoilla aivoaktiisuusmittauksilla pystytty lukemaan ajatuksia, eli kuvaamaan unien sisältöä, toistamaan koehenkilön näkemiä kuvia mittauksien perusteella. Toisin sanoen tuotu näkyville ja tallennettu jotain, mikä on ollut koehenkilön tietoisuudessa.
  Lähitulevaisuudessa teknologia kehittynee valtavasti eteenpäin niin, että voidaan todella mitata niitä materiaalisia prosesseja, joista tietoinen kokemus syntyy.

  Sitä emme vielä tiedä mistä syntyy ”ensimmäinen näkökulma” tarkoittaen sitä kokemusta joka sinulla on itsestäsi. Mutta siitä ei myöskään ole täyttä varmuutta, että tällainen ”ensimmäinen näkökulma” on todellisuudessa edes olemassa. Oletko sama henkilö kuin olit viime viikolla, vai oletko joku muu joka muistaa olleensa joku aiemminkin. Oletko sama henkilö jonka äitisi aikanaan synnytti? Mielesi on kasvanut kokemuksiesi myötä ja ruumiissasi ei ole enää yhtään molekyyliä, joista muodostuit syntyessäsi. Jos tietoisuutesi kopioitaisiin vaikka tietokoneen muistiin, olisiko muistojesi pohjalta syntynyt olento ratkaisevasti erilainen kuin se tietoisuus, joka tälläkin hetkellä syntyy muistojesi pohjalta uudelleen? Entä jos et olekaan tietoinen, jos se minkä koet tietoisena kokemuksena itsestäsi onkin vain hyvin monimutkaisten ärsykkeiden ja reaktioiden synnyttämä illuusio? Tietoisuus on kuitenkin kehittynyt miljardeja vuosia, emme me ole ainut tietoinen eläin eiklä meidän tietoisuutemme ole taatusti ainut mahdollinen tietoisuus. Jos asiaa on kyetty tutkimaan toden teolla vain muutamanan hassun vuosikymmenen ajan, voi siitä päätellä jotain miksi tiede ei vielä osaa selittää tietoista kokemusta. Mutta että tietoista kokemusta ei koskaan voitaisi ymmärtää, se väite on minusta uskomaton.

  Moni asia tapahtuu tiedostamattomasti ja melkein mikä vain voi muuttua tietoisesta toiminnasta tiedostamattomaksi. Itse olen ajanut autoa hypnoosissa, käynyt entisissä töissäni asentamassa asiakkaalle pesukoneen muistamatta jälkikäteen edes käyneeni koko paikassa (aamukahvi jäi sinä aamuna juomatta). Mutta olen myös onnistunut miltei eksymään tutulla työmatkalla, kiinnittämällä tietoisesti huomiota ympäristöön sillä ajatuksella, että jotain jää kuitenkin koko ajan huomaamatta. Minun tietoisuuteni jatkeena ovat internetin laskukoneet, tietokannat ja pari hyllymetriä kirjoja, joista osaan tarvittaessa etsiä ja soveltaa tietoa käyttööni.

 • TheWonderer sanoo:

  Ajatusten lukeminenkaan ei ole omasta mielestäni mitenkään ratkaiseva askel tietoisuuden itsensä selittämiseen. Sekin on vain sitä että tietoisuuden toiminta havaitaan jotenkin. Ja vaikka saisimmekin tietää että tietoisuus liittyy joihinkin materiaalisiin asioihin ja voidaan paikantaa, ei sekään selitys olisi tyhjentävä. Se jättäisi edelleen kysymyksen että miksi ja miten? Onko todella niin että tietoisuus vain jossakin kohtaa ilmestyy tyhjästä?

  En usko että kukaan meistä on hetkeäkään sama henkilö. Maailmankaikkeus on jatkuvassa muutuksen tilassa, mikä koskee myös meitä. Mutta jos siis materia muuttuu jatkuvasti, mutta tietoisuuden kokemus säilyy, niin eikö tämä tarkoita sitä että tietoisuus ei ole sidoksissa materiaan vaan toimii siitä riippumatta? Itse uskon myös siihen että tulevaisuudessa ihmisen tietoisuus voidaan ladata tietokoneen muistiin. Toistaiseksi se vaikuttaa vielä kaukaiselta asialta, mutta ei mahdottomalta. Luulen että se tulee itse asiassa olemaan ihmisen tulevaisuus.

  Toki tietoisuus voi olla vain useiden asioiden summa, samoin kuin se mitä pidämme kiinteänä aineena, on todellisuudessa vain atomipuuroa. Mutta mikä on se asia mikä tekee aineesta tiedostavaa? Sen haluaisin tietää. Minkä vuoksi jokin vaikuttaa meistä elävältä ja jokin ei?

  Pidän mahdollisena että joskus tietoisuus voidaan selittää. Mutta on myös mahdollista että nykyiset keinot etsiä sille selitystä ovat vääriä. Jospa selitys sille ei löydykään aivostamme? Jospa tietoisuus onkin jonkinlainen kenttä mikä ympäröi koko maaimaa ja meidän kannattaisi etsiä selitystä sille vaikka hiukkasfysiikasta? Nähdäkseni asia on kaikkea muuta kuin selvä.

  Ja tietoisuudella on eri tasoja. Teemme useita asioita tiedostamattamme, kuten vaikka ylläpidämme elintoimintojamme. Psykologia on tuntenut tiedostavan ja tiedostamattoman jo kauan.

 • Jackie sanoo:

  En tiiä yhtään mihin tämän biologisen koneen tuottamat kokemuset virtaa, mutta mihin ikinä virtaa niin sinne oli vuoro virrata kokemuksia 5 aistin ukkelista.

 • Jackie sanoo:

  Vähä niiku jos jossain on vaikka Vladimir puutin ukkeli ni sit oli vuorossa virrata vladimiria ja jos jossain on semmone teräsmies ukkeli ni oli vuorossa virrata teräsmieukkeli kokemusta.

 • Jackie sanoo:

  Ja sit jos jossai ompi vaikka semmone lintu puu oksallaa ni se saattaa vaa olla titityy titityy, fläpädi fläpädi fläp, noki nok. Pää ku puhhuu semmosella kielellä mitä ei moni ymmärrä.

 • Jackie sanoo:

  Sitte ku tiede miehet puhhuu fläpädi fläpädi fläp fläp männöö titityy ni niillä alkaa olee yhteisymmärrystä himpun verra eivätkä enää oo vaa niissä omissa näkemyksissää.

 • Jackie sanoo:

  Meillä kaikilla on kaikkivoimat hallussa mutta ei ihan näissä tykeissä riitä voimat kääntämää tätä palloa paratiisiks. Jeesuskii vaa tykitti sen verra että vettä muutti viiniks, käveli vetten päällä. Ei silläkää sen kovemmat tykit ollu 😛

 • Entity sanoo:

  Oleellista on se, että aivotoimintaa voidaan jo rekisteröidä niin tarkasti että ajatuksia voidaan lukea. Mittatarkkuus ei tässä asiassakaan kehityksen myötä huonone. Siksi on loogista olettaa, että kun tehdään tarpeeksi mittauksia aletaan nähdä niissä toistuvia asioita. Ikään kuin päästään käsiksi siihen mikä ero on tietoisella ja ei-tietoisella.

  Voi olla, että tutkimusta tehdään vääristä lähtökohdista, mutta senkin vain aika näyttää.

  http://bluebrain.epfl.ch/

 • niilo sanoo:

  mäki oon nyt jo 222 vuotias

 • xxxjonixxx sanoo:

  Vähän toi olis pelottavaa, maan päälinen h***etti! Heh… Mä oon istunu ja meditoinu täs nyt tollaset 200 vuotta XXDD ei kyl tylsää oo, etenkää ei oo ottanu sataan vuoteen mut silti noit kersoi jostai pukkaa ja neki on ihan ton naapurin näkösii…

 • Risto Rinne sanoo:

  EN usko että tämä on mahdotonta. Mistä me tiedämme miten kauan ihminen voi elää? Nykyisessä teollistuneessa maailmassa missä meille syötetään lääkkeitä, myrkkyjä ja lisäaineita, ei varmasti elä. TV turrutta mielen. Työ pitää meidät orjuudessa jolloin emme voi emmekä kerkee tai jaksa kehittää itseämme henkisesti. Maailmassa on 7 miljaardia ihmistä ja tuskinpa media seuraa kaikkia ihmisiä, joten emme voi tietää mitä maailmassa tapahtuu muutoin kun mitä media meille siitä kertoo. Jossain ambomaalla voi ihan hyvin olla joku joka on vaikka 300 vuotias.
  Uskovaisten ja raamatunkin mukaan, jos on uskominen, Noa eli 500 vai oliko jopa 800 vuotiaaksi. Kaikki tässä maailmassa on mahdollista, jopa aikamatkustus, ja kehosta irtautuminen. Me ihmiset emme va

 • xxxjonixxx sanoo:

  Ei kyl ihan kaikki ole mahdollista. Luonnon ja fysiikan lait tulee vastaa monessakin asiassa. Esimerkiksi aikamatkustus, joo kyllä mutta ei ihan siinä mitta kaavassa mtä ihmisen mielkuvitus antaa ymmärtää. Toi on kyllä mielenkiintoinen aihe: kehosta irtautuminen, mistä saisi enemmän aiheesta tietoa/faktaa? Itse pohtinut että kun joskus keksitään teleportti ihmiselle niin siirtyykö myös muistot paikasta toiseen vai onko aivot nollattu siirron yhteydessä….

 • TheWonderer sanoo:

  Käsitykseni mukaan ruumiista irtaumisen kokemus tai OBE (Out of Body Experience) on ihan todistettu ilmiö. Asiassa kiistellään vaan siitä että mistä se johtuu ja mikä on asian merkitys. Skeptikot sanovat että kyseessä on vain aivojen tuottama harha tai unen kaltainen tila, ns.uskovat (huono sana) pitävät OBE:tä todisteena jonkinlaisen sielun olemassaolosta.

  Itse olen sitä mieltä että kyseessä on tila jossa osa ihmisen tietoisuudesta irtaantuu kehosta liittyen jonkinlaiseen kollektiiviseen alitajuntaan tai ”maailmansieluun”.

 • Ogeli sanoo:

  Sieltä kollektiivisesta tajunnasta kumpuavat myös kaikki ideat sun muut. Untahan tämä elämäkin vain on, kunnes heräämme. 🙂

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Täs paljon vanhempi heppu, ja vielä jaksaa pyöriskellä. Wespa voi vaikka tehä jutun tästä 😀

  http://www.iltalehti.fi/iltvhullumaailma/20130625026532569_a6.shtml

 • maurilappi sanoo:

  _________________________________

  Arto Lauri 90.Pu-239 economy

  https://www.youtube.com/watch?v=xCdoefNxcTY
  ———

  Arto Lauri 88. Face of TVO

  https://www.youtube.com/watch?v=HJBU6XbixwE
  ———————

  The German model dazzles nuclear lobbyists
  not pu pu economy is the economy

  The main purpose of this article is to identify incorrect, the purpose of hakuisten tables from the crowd. Advanced knowledge of what was the German energy balance sheets ratios shortly before, as the country decided to abandon nuclear power altogether exemplary, and the launch of new energy revolution. Even without fossil power.

  Which invented the growth figures for the nuclear lobbyists systematically lied deliberately! Finally found the information, according to which the German settlers of energy accounted for 6% of the class to begin with.
  Interestingly, by the way how the core criminals insulting jealousy German suIted advanced EKO energy change of 100% WITHOUT nuclear power in addition.

  When calculating how to make Germany (2014):

  fossil 53.2
  * Renewable 25.6
  * Nuclear power 15.9.

  (Thus the order of 3 YEARS After the abandonment of nuclear power after that situation.)

  Why did not these lists otherwise NEVER dare to tell this situation before 200- 2010? Is someone ”neurosis” made of those of the preceding figures TABU’s?
  ___________________________________

  So ENGLISH is slightly enlarged to the situation cau- sing the basis of the figures in Germany would have been about 2010:

  Nuclear power 29%
  Fossil 70%
  New Development Energy 6%
  __________________

  * As of that JO Germany has been able to find non-existent by over three years of probation.

  – Dropping a list of the most destructive nuclear power for more than 10%!

  JO that requires a deep respect for some little time. But of course, the list goes on:

  – Dropping the share of fossil production crush -15%. At the same time when Finland failed OL-3 project has only added to the production of fossil loads more!

  Then, a real gem! Germany has been able to pay the 3 years of destructive nuclear power wastage completely and exceed the ecological production still in the fossil half clear the calculation. Previous 6% genuine pure ecological energy share has increased an incredible + 22% !!
  + 7.5% / y year.

  A constant formula would go to Germany 100% domestic, clean, sustainable development, ecological energy transition LONGER categories:

  100% – 28% (the current eco-energy) = 72% of the dirty energy / 7.5% = 10 years

  As a model for the future development of the issuing forecasts that Germany will no longer class 10v time to reach 80-100% of the nuclear power completely free and 100% free enerioista fossil energy economy. In fact, otherwise at the same pace as Finland takes time to destroy his country’s nuclear disaster.
  ————–

  Saksan malli häikäisee ydinlobbarit
  ei pu talous ei pu talous

  Kyseisen artikkelin keskeisin tarkoitus on selvittää virheellisten, tarkoitushakuisten taulukoiden joukosta. Tarkennetumpaa tietoa siitä mikä oli Saksan energian taseitten suhdeluvut hiukan ENNEN, kuin maa päätti luopua kokonaan esimerkillisesti ydinvoimasta, ja käynnistää uudisenergian vallankumous. Myös ilman fossiilivoimaa.

  Jonka keksityistä kasvun luvuista ydinlobbarit systemaattisesti valehtelevat tarkoitushakuisesti! Viimein löytyi tieto, minkä mukaan Saksan uudisenergian osuus oli luokkaa 6% aluksi.
  Kiinnostavaa muuten miten ydinrikolliset solvaa kateellisina Saksan ERINOMAISESTI edennyttä EKO- energiamuutostaan 100% ILMAN ydinvoimaa lisäksi.

  Kun lasketaan miten Saksa sen tekee (2014):

  fossiiliset 53,2
  * uusiutuvat 25,6
  * ydinvoima 15,9.

  (Siis luokkaa 3 VUOTTA Jälkeen ydinvoimasta luopumisen jälkeen tuo tilanne.)

  Miksei näissä listoissa muuten KOSKAAN uskalleta kertoa tilannetta tätä ennen 200- 2010? Onko joku ”neuroosi” tehnyt noista edeltävistä luvuista TABU:n?
  ___________________________________

  Eli SUOMENNETAAN hiukan sitä tilannetta mitä noitten lukujen perusteella Saksassa olisi ollut suunnilleen 2010:

  Ydinvoima 29%
  Fossiiliset 70%
  Uudisenergia 6%
  __________________

  * Kuten tuosta JO huomaamme Saksa ON kyennyt olemattomalla reilulla 3 vuoden koeajallaan.

  – Pudottamaan listan kaikkein TUHOISINTA ydinvoimaansa yli -10%!

  JO tuo vaatii syvän kunnioituksen noin pienessä ajassa. Mutta lista toki jatkuu:

  – Pudottamaan fossiilistensa osuutta murskaavat -15% . Samassa ajassa kun Suomi epäonnistuneen OL-3 hankkeensa kanssa on vain LISÄNNYT fossiilikuormiaan yhä!

  Sitten varsinainen HELMI! Saksa on kyennyt 3 vuodessa korvaamaan tuhoisan ydinvoiman poistuman kokonaan ja ylittämään ekotuotantoaan silti myös fossiilipuolen selkeään laskemiseen. Aiempi 6% aidosti puhtaan ekoenergian osuus ON KASVANUT uskomattomat +22%!!
  +7,5%/y vuosivauhtia.

  Tasaisella kaavalla Saksalta menisi 100% kotimaiseen, puhtaaseen kestävän kehityksen ekoenergiaan siirtymiseen ENÄÄ luokkaa:

  100%- 28% (Nykyinen eko-energia) = 72% likaista energiaa/ 7,5%= 10 vuotta

  Tämän mallia tulevasta antavan kehitysennusteen mukaan Saksalta menee enää luokkaa 10v aikaa saavuttaakseen 80-100% ydinvoimasta kokonaan vapaan ja 100% fossiilienerioista vapaan energiatalouden. Itse asiassa muuten samaa tahtia kun Suomelta menee aikaa tuhota maansa ydinkatastrofiin.

 • maurilappi sanoo:

  _________________________________

  Arto Lauri 99. Freee energy, anti-material

  https://www.youtube.com/watch?v=_E7awZyAbjY
  —————

  Arto Lauri 98. Coriolis, Olli

  https://www.youtube.com/watch?v=Tonk38desIE
  ——————

  3402. hadron vacuum cleaner

  0212.2014

  > It beta torch tornado may be one of the optimum size for these conditions. When all the time it is pumped more, pops’ digester some extra dough ”out of the edge of the easiest … and generated the beads leaves to roll something ’ionized’ bus.

  * 100 km high, 15 kt / a reactor. Diameter of 3.6 km. Always astonishing, but the data can be found in more. I wonder why that 3.6 km of diameter beta torch Institute SPEED 1 second? I found the explanation It is likewise a friend of mine: That Pu-239 plasma power to direct the Olkiluoto nuclear power plant, electric line approximately 100MW of reactive power. Enters the inductive / capacitive to loop directly beta flare. (Nuclear power line loss is 10% off the normal line only -5%).

  It revolves completely incomprehensible to 36 000 km / h! The speed of rotation must have a revolution / second from one central reason. The physical Pu-239 atoms have a BE of the Earth escape velocity 11.2 km / s in order to access the beta torch to maintain a cyclotron to accelerate along a straight space vacuum energy fields on!

  When the line is at the cyclotron been open. Space leak down this ion channel hadron cascade protonienergiaa, cosmic black holes ”of Uranus forces”. . Their energy is an insane speed down when entering our atmosphere opening of the ion channel. The reactor does not heat so much uranium disintegration energies of hadrons as the braking energy! A nuclear power plant is largely FREE ENERGY DEVICE! In the reactor, for example. 3% Energy will be everything in its path energy other way antimatter reactions, which have nothing to do with the degradation of uranium! This single entry to open something more amazing.

  Nuclear power plant do not even have uranium, but there return to the ”ark of the covenant familiar celestial fire,” any other substance! So thorium, plutonium, americium, UP hydrogen and helium, the lightest gases such as mergers. But the IAEA decided to implement the device uranium. So that it becomes uncontrolled hazardous only state monopoly of the use of the special!

  Did you know that, for example. Dreasdrenin became a storm in the 1940s centuries already used this nuclear familiar with all the destruction technology. Power unit ONLY burning buildings, wood, asphalt, and such massive dimensions, but. Nuclear power plant, the energy returns to be successful, therefore, without any of uranium! On the slopes of Mount Etna, already known in this burning everything in its path, ”the sky became”! There sky ion channel opens again geothermal ionization. These core gentlemen, therefore, to know exactly that the uranium is not even required! Any ionized fluid channel, in principle, the sky flung to generate nuclear energy in a familiar energy production! . . .
  ——————-

  3402. HADRON imuri

  0212.2014

  > Sille beetasoihtu tornadolle täytyy olla joku optimikoko noissa olosuhteissa. Kun kokoajan siihen pumpataan lisää, pullahtaa ’keittokattilan taikinasta ylimääräset’ ulos helpoimmasta reunasta … ja synnytetyt pallukat lähtee rullaamaan jotain ’ionisoitua’ väylää.

  * 100km korkea, 15 kilotonnia/ reaktori. Halkaisija 3,6km. Aina vaan ällistyttävämpää dataa löytyy lisää. Ihmettelin MIKSI tuo 3,6km halkaisijaisen beeta soihdun SYKENOPEUS 1 sekunti? Löysin selityksen siihenkin ystävältäni: Tuon Pu-239 plasmavirta ottaa suoraan Olkiluodon ydinvoimalan sähkölinjasta noin 100MW loistehon. Syöttää sen induktiivisella/ kapasitiivisellä silmukalla suoraan beeta soihtuun. (Ydinvoimalinjan häviö on -10% kun normaalin linjan vain -5%).

  Se pyörii aivan KÄSITTÄMÄTTÖMÄT 36 000km/h nopeudella! Pyörimisnopeuden ON oltava kierros/ sekunti yhdestä keskeisestä syystä. Fyysisillä Pu-239 atomeilla on OLTAVA Maapallon PAKONOPEUS 11,2km/s jotta pääsee beetasoihtua ylläpitävän SYKLOTRONIN kiihdyttämänä pitkin suoraan avaruuden tyhjön energiakenttiin kiinni!

  Kun linja on tällä syklotronilla saatu auki. Avaruudesta vuotaa alas tätä ionikanavaa pitkin hadron kaskadita, protonienergiaa, mustien aukkojen kosmista ”Uranuksen voimia”. . Niiden nopeusenergia on MIELETÖN alas tullessaan ilmakehäämme avattua ionikanavaa pitkin. Reaktoria EI lämmitä niinkään uraanin hajoamisen energiat, kuin hadronien JARRUTUSENERGIAT! Ydinvoimala on pitkälti VAPAAENERGIALAITE! Reaktorissa mm. 3% Energiasta tulee kaiken tieltään energiaksi muuttavalla ANTIAINEREAKTIOILLA, joilla ei ole mitään tekemistä uraanin hajoamisella! Tämä yksittäinen tieto avaa jotain hämmästyttävää lisää.

  Ydinvoimalan EI EDES TARVITSISI OLLA uraania vaan siellä palaa ”Liitonarkista tutulla taivaan tulella” mikä tahansa muukin aine! Niin thorium, plutonium, amerikium, JOPA vety ja heliumin kaltaiset kevyetkin kaasut fuusioiden. Mutta IAEA päätti toteuttaa laitteen uraanilla. Jotta siitä tulee hallitsemattoman vaarallinen vain valtioiden erityiseen monopoliseen käyttöön!

  Tiesitkö, että mm. Dreasdrenin tulimyrsky 1940- luvuilla jo käytti tätä ydinvoimasta tuttua kaiken tuhon tekniikkaa. Käyttövoimanaan VAIN palavat rakennukset, puu , asvaltti ja tällainen massiivisissa mitoissa vaan. Ydinvoimalan energian tuotot onnistuu siis täysin ilman uraaniakin! Etnan rinteillä jo tunnettiin tämä kaiken tieltään polttava ”taivaan tuli”! Siellä taivaan ionikanavan aukaisee taas geoterminen ionisaatio. Nämä ydinherrat siis TIETÄÄ TARKKAAN, että URAANIA EI EDES TARVITA! Mikä tahansa ionisoitu ainekanava periaatteessa taivaalle singottuna synnyttää ydinenergiasta tutun energiantuoton! . . .

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot