ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Aikamatkustusta

Hämmästyttävä video, jossa Håkan kertoo, että tapasi itsensä tulevaisuudessa.

Kiitokset Fivalle vinkistä. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

34 kommenttia aiheeseen: Aikamatkustusta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • gh0stb0y sanoo:

    Olis tosi ihanaa käydä tulevaisuudessa tai menneisyydessä 🙂 Jos toi Häkan olisi kääntänyt sitä putkea toiseen suuntaa oliskohan hän lentänyt menneisyyteen? 😀

  • RakuLa sanoo:

    Tapaakohan tuo mies ”nuoremman minän” uudestaan sitten kun hän on vanha 😮

  • gh0stb0y sanoo:

    Maybe.

  • werttinen sanoo:

    mutta toihan ois vieläkin mahollista feikata maailmasta löytyy aika paljon saman näkösii ihmisii… ja tatuoinninhan saa tuosta vaan 😀

  • Joku vaan sanoo:

    Kyllähän toi nähdään sitten jos toi kuolee ennen kuin täyttää 70, sitten saadaan varmuus puhuuko totta. Ja miksköhän ei ottanu vaikka lotto numeroita, olis ollu rikas mies loppuelämänsä. Ja mites sä pääsi takas sieltä? Ja mihin se aukko katos?

    Olis kiva tietää ton papan henkilöllisyys tossa videolla, selvitettäs vaikka telkkarin avulla tunnistaako kukaan sitä ja sillä tavalla saatas huijari kiinni. Tai saatas selville että puhuu totta.

  • Ari sanoo:

    Olen uusi käyttäjä!Miten video saadaan pyörimää. Kiitos

  • Wespa sanoo:

    Painat vaan sitä Play-nappulaa, niin se lähtee pyörimään. Jos sinulla on hidas nettiyhteys, niin videon alkaminen saattaa kestää hieman aikaa.

  • Ari sanoo:

    Kiitos!A Einstain sanoi aikoinaan kuulemma,että jos voisimme kulkea valoa nopeammin niin näkisimme tulevaisuutemme. Mulla on Amerikasta saatu läppäri et täällä on ä ja ö ja vähän muutkin kirjaimet sekaisin.Kiitos yritetään.

  • Ari sanoo:

    No voi Vee! Mulla näyttää olevan todella hidas tää mun systeemi.Että taidan kulkea huomaamattomammin valoa hitaammin.Hävettää! Mut tämä maailma tekee ihmisen laiskaksi ja hitaaksi.Kärsivällisyyttä tarvitaan liikaa. Joutuu käyttämään pisteitä ko kysymysmerkki on hukassa.Joopa Joo! Made in Amerika.

  • Ari sanoo:

    Nyt mä vasta näin sen videon!VOI!VOI!! Ei millään pahalla mutta täysin arkipäivää!

  • nörääjä sanoo:

    jos matkaa ajassa nii sitä tuhoaa aikaavaruuden ^^

  • Haukka sanoo:

    Kiva tarina, mitenköhän hän pääsi takaisin?

  • sanoo:

    Ehkä tämä madonreikä tai mikälie aikajatkumotunneli romahti ja hän päätyi takaisin omaan aikaansa.

    Mutta minulle tuli tuosta videosta pari asiaa mieleen.

    Sanotaan, että tuo video on 100% totta (vaikka se ei välttämättä ole, mutta oletetaan näin.) Niin siitä seuraa joko

    A) Maapalloa uhkaava ilmaston muutos ei tuhoakkaan Maata ja pystymme jatkamaan normaalia elämäämme kuten videosta voi nähdä.

    Tai

    B) On olemassa rinnakkaismaailmoja joista yhteen tämä Håkan päätyi ja todellisuudessa meidän maailman Maapallo tuhoutuu ilmastonmuutoksessa, mutta videolla ollut maailma ei, koska siinä rinnakkaismaailmassa ennätettiin estää ilmastonmuutos.

    Tästä seuraa se, että joko ihmiset onnistuvat estämään ilmastonmuutoksen etenemisen liian pitkälle tai sitten on olemassa rinnakkaismaailmoja, joista yhdessä Håkan kävi.

    Tosin tämä tietysti toimii vain silloin, jos video on 100% totta ja muutenkin tästä videosta voi tehdä vaikka mitä johtopäätöksiä mielensä mukaan sekä varmuutta videon 100% aitoudesta ei voi saada ”kovinkaan helposti.”

  • ridikulous sanoo:

    Niin.. turhan vähän tietoa videon taustoista kyllä annettu.
    Mielenkiintoinen idea sikäli (:
    Sulle Mä: ei kai se maapallo kuitenkaan ihan puolessa vuosikymmenessä tuhoudu 😀

  • sanoo:

    No tuota tuota…

    Mitenkä se yksi tutkijoiden ennuste meni, jonka olen kuullut…

    Jotenkin se sillä tavalla meni, että vuonna 2012 ei enää pystytä estämään ilmastonmuutosta, mutta ennen sitä se voidaan estää. Vuoden 2012 jälkeen sitä ei enää pystytä estämään mitenkään vaikka lopetettaisiinkin kaikki mahdollinen saastuttaminen. Sen jälkeen se on itseriittoinen eli se pystyy kehittymään ilman ulkoisia ”voimanlähteitä” eli saastuttavia kasvihuone kaasuja jne.

    Eli ainakin minä uskon, että kyllä se voi, koska tänäkin jouluna maassa oli vaivoin pari senttiä lunta vaikka normaalisti sitä pitäisi olla n. 0,5-1,0 metrin verran.

  • werttinen sanoo:

    no siis joo.. en kyllä oikeen usko tuota 2012 hommaan sen vaa laitettu noin siihen just tän maya jutun takia että se on joku maailmanloppu/uusi aika.siis eikös näin ollut että meidän jälkeläiset siitä ilmastonmuutoksesta kärsivät että me jotka nyt olemme nuoria emme kärsi siitä muutoksesta

    mutta lähetään nyt sillä oletuksella että jos tää ois oikea nii kyl se ny ois voinu puhua videossa??? näyttää miltä se maailma näyttää siinä ajassa jotenki toi video oli enemmän vaa sellanen elokuvamainen että eiköhä viiä toi kaveri polygrafi testiin 😀

  • MOOO sanoo:

    Kunpa aikamatkustelu olisi totta.

  • Zeld sanoo:

    No ilmastonmuutoksen ei ole missään vaiheessa ennustettu tuhoavan maata.

    Tainut kaveri lukea Velhon ja Leijonan pari kertaa liikaa.

  • Gh0stb0y sanoo:

    Oon aatellu tätä pitkään ja välillä jopa suuttunut: välillä mietin että miten voi jättää todisteita ihmisistä maapallo tuhouduttua ehkäpä jopa alieneille! Oon aatellu että jos rupeisin kirjoittamaan kirjaa joka kertoo ihmisistä ja varsinkin tunnetuista henkilöistä! Mutta vaikka se ajatus saattaa olla hiukan hauska, hyvä tai outo niin suutun aivan kauheasti kun ajattelen sitä… miksiköhän? Mua suututtaa kun suutun siitä! 😀 (Tää asia ei tänne ehkä kuulu mutta halusin sanoa sen ja olo on nyt vähän parempi) 🙂

  • Juuh... sanoo:

    Feikiksi tämän näkee jo siitä, että tatuointi ei ole haalistunut tippaakaan.

  • Ihankototta sanoo:

    On mahdollista käydä tatuoijalla vahvistamassa vanhan tatuoinnin haalenneita värejä. Tiesitkö tätä? Kuulostaa varmaan uskomattomalta? Mutta totta se on! 🙂

  • Wespa sanoo:

    Värien haalentuminen on myös vanhan kansan ongelma. Ennen käytettiin huonompia ja myrkyllisempiä värejä. Nykyisin on säännöksiä millaisia värejä saa käyttää ja tietääkseni myös kestävät paremmin.

  • Dr.Z sanoo:

    En ikinä halua, että ihminen pystyisi aikamatkailuun. Seurauksena olisi aikamoinen helvetti. Onneksi en usko, että se koskaan toimii.

  • Emmonen sanoo:

    Entäpä nyt jos joku murhaisi tuon miehen…

  • draven sanoo:

    Tuo video on ruotsalaisen eläkevakuutusfirman viraalimainos. Löysin maininnan sen tehneen mainoslafkan sivuilta joskus pari vuotta sitten tmv.

  • keke sanoo:

    MOT: ilmastokatastrofi peruttu. ja MOT: ilmastogate Kattookaapas ne ja höpiskää sitte siit ilmastomuutoksesta….

  • tepeh sanoo:

    Venyykö tatuoinnit ajan myötä? Noi meinaan näyttää erikokoisilta noi tatskat.

  • Astra sanoo:

    Video on varmasti feikki. Ensinnäkin tatuoinnit on ihan erikokoisia! Toisekseen onpa just osattu kuvata aurinkoa kohden, ettei tuosta vanhemmasta Hokanista saa täysin varmuudella selvää. Mies voisi siis olla ”kukavain”, esim. Hokanin isä.

    Ei sillä, muuten erittäin mielenkiintoinen video, ja olisi ollut kutkuttavaa, jos tämä vain olisi totta…

  • Tsek sanoo:

    Hah, korvatkin ovat aivan eri kokoiset, puhumattakaan tatuoinneista.

  • Mälle sanoo:

    @Mä

    Juu juu Ilmastonmuutos sitä ilmastonmuutos tätä. ST*U! Ketää kiinnosta mikää ilmastonmuutos. Eikä mua haittaa vaikka mun tulevaisuuden lapsenlapset syyttäis mua JOS se koskaan tapahtuu :D, mä oon nimittäin jo sillon kuollut 😀 Jos joku asia tapahtuu mun kuoleman jälkeen, So Be It. En välitä.

    Mutta ONTOPIC: En kyllä usko että on mahdollista tuommoinen, koska ainoa suunta minne voit matkustaa on Eteenpäin. Et pääsisi enää takaisinpäin jos menet vain tunninkin päähän tulevaisuuten.

  • Mekhi sanoo:

    Tuo video on todennäkösimmin dramatisointi tapahtuneesta..
    Aikahan on ihan suhteellinen käsite, jonka länsimainen, kelloontuijottava kulttuuri on tuhonnut. Tai ainakin vaikeuttanut sen käsittämistä. Menneisyys, tulevaisuus, nykyisyys ja rinnakkaisuus ovat olemassa kaikki yhtä aikaa.
    Kysymys on ehkä vain siitä että oletko paikalla fyysisesti vai jotenkin muuten…

    Ja ilmastonmuutosjutusta sen verran, että eikö se anna toivoa kuitenkin, että ihmiset on tajunnu jotain, oppineet ehkä kierrättään ja että ollaan alettu toimia yhteisen kestävän tulevaisuuden eteen? 😉

  • miko32 sanoo:

    toi tatska on ton vanhemman kädessä isompi.eikö?

  • MASA sanoo:

    Siis, tatskahan on isompi, koska henkilö on kasvanut kokoa ajan myötä, myös sieltä mahan ja leuan puolelta. Eli massaa on tullut lisää.
    Ja Tsek sanoi, että korvat ovat erikokoiset: Ihmisen korvat kasvavat iän myötä kokoajan. Jos katselet vanhoja herroja tuolla ulkona ja vertaat 20-40 vuotiaisiin niin korvat on valtavat…

  • Ellen sanoo:

    Hei HUHUU! Ihmiset muuttuu paljon viidessäkin vuodessa. TIETENKIN tyyppi ois vanhempana ihan erinkönen!
    Toi saattaa olla jopa totta.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto