ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Meedio kertoo kommunikoivansa kuolleiden eläimien kanssa

nina-petreMeedio Nina Petre kertoo, että hän pystyy ottamaan yhteyden kuolleiden eläimien henkiin. Hän ottaa maksua vastaan kontaktin kuolleisiin lemmikkieläimiin ja kertoo omistajalle/omistajille kuulumiset. Hän on myös julkaissut nettisivullaan keskustelujaan eläimien kanssa.

Näin mm. koira nimeltä Mexico viestitti entisille omistajilleen:

Haluan teidän tietävän, että olen hyvin onnellinen täällä. Sain tietää, että hyvän käytökseni takia minulla on hyvä mahdollisuus palata (maan pinnalle). En olisi kuitenkaan voinut tehdä tätä ilman tukeanne, viisauttanne ja rakkauttanne. Olen ikuisesti kiitollinen. Minulla on yksi toive. Antakaa kaikki tavarani uudelle koiralle, jota tulette rakastamaan yhtä paljon kuin minua.

Lähde: findance.com

Lisää tietoa:
http://www.spiritus.ro/GRUP/EN/nina_petre.htm

http://www.geocities.com/psydetective/nina_petre.htm

Kiitokset vinkistä FooFighterille.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

36 kommenttia aiheeseen: Meedio kertoo kommunikoivansa kuolleiden eläimien kanssa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • leatherman sanoo:

    – Haluan teidän tietävän, että olen hyvin onnellinen täällä. Täällä kukaan ei retuuta minua remmissä jos olen ulkona. Sen lisäksi voin kakkia ja pissiä minne ikinä haluankaan. Täällä on myös narttukoiria, joita en siellä maan päällä nähnyt sen jälkeen kun minut pentuna vietiin äitini luota. Nyt mennään kavereiden kanssa ulos ulvomaan kuuta, hajotkaa sinne kerrostalokoppeihinne uunot!

  • shakaali sanoo:

    ”maksua vastaan” kertoo jo aika paljon… sekaisi ovat ne jotka tädille maksavat.

  • Jani sanoo:

    Juurikin näin.

  • Wespa sanoo:

    “maksua vastaan” kertoo jo aika paljon… sekaisi ovat ne jotka tädille maksavat.

    Aikalailla nykyaikana monet jotka osaavat jotain ovat tehneet taitonsa ympärille ammatin (tai hakeutuneet vastaavalle alalle). Jos osaat hitsata, hakeudut sellaiselle alalle. Jos minulla olisi taito puhua hyvin sieluille, niin ties vaikka itsekkin tekisin siitä ammatin… Mielenkiintoinen juttu kuitenkin mielestäni, kun on kerran uutisoitu eri puolilla maailmaa, joka kertoo naisen tuloksista mielestäni jotakin. Harvoin kenestäkään tusinameediosta tehdään juttuja.

  • leatherman sanoo:

    Mutta kamoon! Voiko tuossa olla mikään muu takana kun uskovaisten höynäyttäminen? Tätillä on yks taito, bisnesvaisto, sitähän tällä alalla tarvitaan.

    Tää vois korkeintaan olla jossain iltalehden hullu maailma-osastolla. Missäs kaikissa maailman uutisissa tää rouva olikaan noteerattu?

  • Wespa sanoo:

    Ainakin tuolla Ananovassa oli juttua ja googlella löytyi pari muutakin juttua. En sitten tiedä onko lehtiin päässyt…

  • LouReed sanoo:

    Tuntuu hieman vedätykseltä. Eläimet siis saavat jonkinlaisen älykkyysboostin tuonpuoleisessa kun pystyvät ihan lauseita muodostamaan kun maan päällä on vaan muristu ja haukuttu.

  • - sanoo:

    Kaskun ei puiden…

  • werttine sanoo:

    tietääkseni elukat ei näinkään älykköjä osaa olla että tuommoista soopa osaisivat edes ajatella

  • Mora sanoo:

    Feikkiä sanon minä, jos se pystyy puhumaan kuolleille eläimille ja ymmärtämään mitä ne mukamas sanoo, silloinhan hänen pitäisi pystyä puhumaan elävillekkin eläimille..

  • rezaR sanoo:

    ”Aikalailla nykyaikana monet jotka osaavat jotain ovat tehneet taitonsa ympärille ammatin (tai hakeutuneet vastaavalle alalle). Jos osaat hitsata, hakeudut sellaiselle alalle. Jos minulla olisi taito puhua hyvin sieluille, niin ties vaikka itsekkin tekisin siitä ammatin… Mielenkiintoinen juttu kuitenkin mielestäni, kun on kerran uutisoitu eri puolilla maailmaa, joka kertoo naisen tuloksista mielestäni jotakin. Harvoin kenestäkään tusinameediosta tehdään juttuja.” Itsekkin osaan keksia omistajaa miellyttäviä tarinoita hänen kuolleestaan lemmikistä. Ehkä perustan oman yrityksen…
    Sokerina pohjalla! Oli kyllä niin ammattitaitoisesti html:llä väännetyt sivustot geocitiesiin, että kyllä täti mahtaa lyödä rahoiksi. Harmi vaan, että tällaisesta humpuuki soopasta ei maksa kukaan tervejärkinen suomalainen.

  • Kerttu sanoo:

    Eläimet ovat älykkäitä ja tuntevia veljiämme ja sisariamme. Älkää maksako meediolle, joka puhuu vaan ympäripyöreitä juttuja eikä mitään tunnistettavia yksityiskohtia.

  • sepi sanoo:

    huh huh kyl se vaan on niin helppoo nykyään höynättää ihmisiä..tai sit mammal viiraa pääst tai ainaki mul ei oo tullu vastaan yhtään piskii ketä on jotai höpötelly..

  • j0int sanoo:

    Tuosta voisi itsekukin ottaa tulevan ammattinsa, ihminen on jo siinä ja siinä mut eläinten terveisiä.. näin

  • Hexaa sanoo:

    juu nyt kyllä iteltäkin menee tämä yli vahvasti sitä mieltä että rahastuksen piikkiin menee,
    tietysti tähänkin olisi olemassa keino todistaase,
    jokuhan voisi vaikka pyytää kyseiseltä meediolta yhteyttä lemmikkiinsä jota on hakattu ja heitelty seinille kokoikänsä. sitten jos ” lemmikiltä tulee jotain kilttiä tekstiä niin kusetus haiskahtaa 😀
    tai sitten ihanvaan tekaisee lemmikin nimen vaikke ikinä olisi edes omistanut mitään..
    nauhoittaa koko touhun ja julkaisee lehdessä.. tällälailla saataisiin tämäkin unohdettua

  • Mikko sanoo:

    tämä taitaaki olla taas yks NIISTÄ ”meedioista” =)

  • Naali sanoo:

    Empä menisi tuon takia maksamaan yhtään mitään tuolle mummolle…. Mummon kannattaisi huomata ihmisten ja eläinten ajatusmaailmoiden erot ennen kuin aloittaa bisneksensä ja tuollaisten ns. viestien vastaanottamisen eläimiltä. Kuulosti niin kliseiseltä viestiltä vainajilta että…. uskottavampi viesti koiralta olisi ”Vuh vuh, murr mur!”. Lähempänä totuutta tuo olisi ollut.

  • Wespa sanoo:

    Tuntuu hieman vedätykseltä. Eläimet siis saavat jonkinlaisen älykkyysboostin tuonpuoleisessa kun pystyvät ihan lauseita muodostamaan kun maan päällä on vaan muristu ja haukuttu.

    Telpatia ei vaadi sanoja. Monesti on kerrottu, että se on enemmänkin tunteita, kuvia ja toisen ymmärrystä.

  • XD Mixeri sanoo:

    Heheh… Mielenkiintoista nuo ameriikan ihmisten aivot. Mistä ihmeen pullamössöstä ne on tehty, jos eivät huomaa, milloin eläimellä on joku vika, että ihan meediolle pitää viedä? =D Mutta juu, eipä minua ainakaan hirmuisesti kiinnosta, mitä eläimeni kuolleena tekee (varsinkaan tuollaisten ympäripuhujien-sanoo-mitä-haluaa-kuulla-ihmisten suusta).
    Mutta jokainen tavallaan, ehkäpä sitten uskoisin jos olisi eläin, joka on kärsinyt ja sitten se selittäisi sen. Mutta tuo taitaa olla juuri sitä, että omistajalle sanotaan ympäripyöreitä joten….

  • Ada sanoo:

    haluaisin tietää mitä meijän 3 kuollutta hamsterii ajattelee ;( ne on haudattu meijän pellon päähän

  • jup jup sanoo:

    Sehän tässä alassa vetää huijareita puoleensa ku on sinäänsä vaikeaa todistaa et huijaa. ku ikinä ei tiedä onko joku aito ja sillä on helppo rahastaa. jos joku oikeesti uon osais niin miksei siitä pyytäis rahaa? jos et oo joku robinson crusoe tai perjantai niin sun on jostain saatava rahaa et pystyy elää. ja huijarinki helppo alottaa tuo ku suurin osa jotka sulle maksaa todennäköisesti uskoo mitä sanot..

  • vJe sanoo:

    Päivän naurut :D:D:D:D:D
    Ei kai kukaan ole niin idiootti, että uskoo VÄHÄÄNKÄÄN tuohon? Järki käteen, hoh hoh.

  • Hexaa sanoo:

    niinkuin sanoin yhdellä testissä tämän voisi osoittaa kusetukseksi

  • 555+111 sanoo:

    Yle teemalta tulee ohjelma nimeltään meitä vedätetään. Sinä oli näitä elukkameedioita testissä ja voi juma….a kun sai nauraa. Ainoa minkä ne osasi varmasti sanoo et kissa on kissa ja koirakin oli koira…

  • jup jup sanoo:

    Joo se on tossa ammatissa tärkeää tunnistaa niinkin samanlaiset eläimet asiantuntijan elkein ettei vaan erehdy kukaan huomaamaan et on huijari…

  • Patsi sanoo:

    Totaallinen hajoaminen… ei näin jos tämä on aito niin minä olen apina. niinku jo tossa mainittiin aikasemmin että jos se osaa puhua kuoleiden eläinten kanssa niin vois se sitten puhua elävienkin kanssa. 😀

  • Wespa sanoo:

    tossa mainittiin aikasemmin että jos se osaa puhua kuoleiden eläinten kanssa niin vois se sitten puhua elävienkin kanssa

    Kuka väittää, ettei pystyisi. Tiedä häntä vaikka voisi tuonkin tehdä. Ainakin tällaisesta eläville eläimille puhuvasta naisesta oli joskus uutinen (tai joku videoklippi), tosin ei ollut siinä jutussa muistaakseni samasta naisesta kyse.

  • hihiimies sanoo:

    kissa sanoo miu ja koira hau eli ne sanoo että tää o hirveetä p….a

  • simosenko sanoo:

    Ei hyvin mee, jos tuhlaa rahaa tuollaseen. Vau, koirat osaa puhua. Cool. Ja elukat 🙂 Cool. Niillä tuskin on koskaan pahaa sanottavaa omistajistaan.
    ”Rakastan teitä hyvin paljon <33 sain koiranruokaakin<33” No juu.
    Voisi itsekin ruveta opettelemaan puhumaan vaikkapa huonekaluille.
    ”Saan kiehtovia viestejä nojatuoliltanne! Hän rakastaa teitä! Olen myös rakastunut vesisänkyynne. Mutta rakastan teitä yhtä paljon <3”
    Ja se tekee 999€ kiitos.

  • MIE OON MAICK sanoo:

    Sinänsä mielenkiintoista, että jotkut uskovat tuohon? Tuo voi heittää mitä tahansa päästä? ”Joo moi äiskä, mul on täällä hyvä olla, ne sun ostamat luut oli aika hyviä, osta jatkossakin, kun palaan toisena koirana, osta minut 17.3 eläinkauppa tassusta, olen se kultainen noutaja numero 378”

    Jepsjoo

  • M sanoo:

    Minulla on oikein henkilökohtaista kokemusta telepatiasta. Kaverini tiesi kerran, että toinen kaverini himoitsi sipsejä. En ollenkaan ymmärrä, miten hän saattoi tietää sen.

    Editoin vielä sen verran, että viestejäni ilmeisesti manipuloidaan – halveksivan hymiön avulla uskottavuuteni yritetään tuhota. Eipä huolta – olen jo saanut tietooni, että eräs taho on perustamassa kilpailevan lafkan. Sivuston osoitteeksi tulee kuulemma paranormaaliblogi.com. Halukkaat ”loikkarit” saavat lisätietoa lukemalla ajatukseni!

  • Munkki100 sanoo:

    Juu aika feikki vaikka telepatiaan uskonkin. Omana kokemuksena voin sanoa Esim. Kun tulen kotiini niin joku sisaruksistani kuuntelee kappaletta joka soi mulla juuri päässä ja se on vielä kamalan tarkkaa. kun ajattelen esim ”Money, money, money. Must be funny…” ja kun avaan oven kuulen ”…In a rich man’s world.” ja tämä tapahtuu keskimäärin kerran viikossa. Mutta silti en usko tohon p*skan Vertaa.

  • apinateoria sanoo:

    ”Voiko tuossa olla mikään muu takana kun uskovaisten höynäyttäminen?”

    Nahkamies, en jaksaisi tarttua tähän pieneen yksityiskohtaan, mutta jossain määrin itsekin uskovaisena, joudun sanomaan ettei tuo liity uskovaisiin mitenkään.

    Ja teille siinä ylempänä, minäkin usko että telepatia toimii. Kerran jopa teimme kokeen veljen kanssa pelikorteilla arvaamalla maata, siten että toinen katsoo kortin ja toinen arvaa. Jopa puolet meni oikein kun keskiarvo olisi neljännes.

  • Ranttali sanoo:

    Tuollaista ajanvietettä maailmassa loputtomiin. Kyllähän joku voisi jonkun toisen eläinlajin sielunelämäänkin ehkä nähdä, mutta ei se viestejä välttämättä ymmärtäisi, eivät ne ajattele ihmisen sanoin ja käsittein. Sitten oma lukunsa tosiaan vielä kuolleitten kanssa keskustelu, eivät ne sielut siihen jää pehmoisia jutustelemaan, ainakaan vuosiksi jälkeenpäin, osa jo siinä vaiheessa uudestisyntynyt, osa autuaammilla metsästysmailla ihan muualla vaeltaa, osa jopa siellä eläinten taivaassa, jos sellainenkin olemassa on. Lähinnä sairaita tuollaiset kaikkien kuolleitten ja elävien luomien ajatusten lukemisjutut. Ainoa puolustus että lähimmäisriippuvuudessa ehkä lohduttavat. Ja saahan siitä tietty joku rahaakin, mikä homman pääasia kuitenkin lienee.

  • Tyllerö sanoo:

    Aika feikki on kyllä… Koirat ja kissat kun ymmärtävät vain muutamia sanoja… Esim, Ruoka, Hyvä,(oman nimensä) , Ei! (kielto) ja niin eespäin… että äläpä mummeli valehtele!!! ttelkaa ny… Ne luulee että niitten lemmikit välittää niistä! Eipäs ku joknu mummon pitää tulla vähä älyisten luo vattuilemaa!!!!

  • Kaulapitkula sanoo:

    Hyvä bisnes idea.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto