ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

UFO-sensurointia Suomessa!?!?

Videolla näytetään pätkä Sisäasiainministeriön opetusyksikön ohjeistamisdokumentista, jossa neuvotaan ”ei haluttavan” kohteen poistaminen kuvasta.

http://www.youtube.com/watch?v=V_zpnX0NLks

Onko Suomessa avaruusalusten tai ”ei haluttavien” kohteiden poistaminen ollut nykypäivää jo kauan aikaa?

Huomautus! Video on nyt poistettu youtubesta ilmeisesti käyttäjän taholta.

Mainos: CDON.com
Klassikkoelokuva: Kolmannen asteen yhteys DVDKolmannen asteen yhteys Blu Ray

Tykkäys ja jakotoiminnot:

56 kommenttia aiheeseen: UFO-sensurointia Suomessa!?!?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Wespa sanoo:

    Joku tarkkanäköinen voisi varmistaa mikä photoshopin versio on käytössä videolla, jos sitä pystyy työkaluista tms. erottamaan.

  • Venus007 sanoo:

    en osaa tosta photoshopista sanoa, näyttää vähän vanhemmalta versiolta kyllä! mutta sitä tulin vaan sanomaan, että mun isä kerto nähneensä just samanlaisen ufon tänään taivaalla kun mitä tossa videossa esiintyy. aika kuumottavaa:D

  • waqqali sanoo:

    Loistavaa toimintaa, aivan mahtavaa! (jos aito!!):) Video pitäisi saada kunnolla julkisuuteen.

  • Wespa sanoo:

    Waqqali, ei muuta kun linkkiä jakaan foorumeilla yms. Jos haluatte tälle julkisuutta, niin levittäkää tätä linkkiä vaikkapa eteenpäin:
    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2009/02/25/ufo-sensurointia-suomessa/

    ^ Suora linkki siis tähän uutiseen.

  • Jugger sanoo:

    Kannattaa tallenta tuo video jos se yhtäkkiä häviääkin youtubesta niin voi laittaa sen videon takasin. Eli kaikki ottaa tuon videon talteen jollakin konstin.

  • Kristhor sanoo:

    wow tää on iso juttu… veikkaan, että toi video koetetaan ottaa pois tuolta! joku tallentaa sen nyt koneelleen! mä en voi

  • Hande sanoo:

    Siis: tuon videon on voinut tehdä kuka vain: vaikuttaa aika kotikutoiselta.

  • Taavi sanoo:

    Luuletteko te oikeasti, että tuo kuva on aito ufokuva? 😀 Voi raukat.

  • Jani sanoo:

    Otin videon talteen

  • Jaanus sanoo:

    no bumtsibumbum! Skenaario 1: Sisäasiainministeriö laitta Jorma the Datiksen tehtäväksi tehdä opetusvideo, jossa neuvotaan poistamaan ”ei haluttu” kohde kuvasta. Jorma menee intterwebbiin ja etsii kuvaa jossa olisi jokin yksinkertainen ”ei haluttu” kohde. Jorma löytää kuvan, jossa uu-äf-oo on taivaalla. Jorma tekee opetusvideon käyttäen löytämäänsä uuäfoo-kuvaa. Heihaloo, järjen käyttö todellakin on sallittua, kun tämmösiä videoita tulee vastaan. Nyt ei todellakaan olla Amerikassa…

  • Gamma sanoo:

    Ikävä olla ilonpilaaja, mutta sisäasianministeriöllä ei ole omaa opetusyksikköä, viranomaiskoulutus tapahtuu omissa oppilaitoksissaan. Ministeriön virkamiehillä on taas omat koulutuksensa, jossa siinäkään ei ole talon sisäistä opetusyksikköä mahdolliseen täydennyskoulutukseen.
    http://www.intermin.fi/intermin/home.nsf/pages/92618801D7C804B702256A56003E9456

    Ohjeistamisdokumentti ei oikein kuulosta nimeltä, jota tällaisessa opetusvideossa käytettäisiin – mitään viranomaisille suunnattua ohjeistustahan tuossa videolla ei esitetty vaan ainoastaan kerrottiin erään kuvankäsittelyohjelman käytöstä määrättyyn tarkoitukseen. Lisäksi mikään valtion virasto ei ole julkaissut mitään ohjeistamisdokumenttien nimellä, vaikka video viittaa numeron perusteella johonkin laajempaan julkaisusarjaan josta kaikki tuskin olisi salaista. Videon lopussa puhutaankin sitten opintomateriaalista 87-1, eli mihin on unohtunut nimike ohjeistusdokumentti?

    Ja jos tarkoitus on opettaa ”ei-haluttujen kohteiden” poistamista kuvasta niin tärkeään tarkoitukseen että se halutaan salata, tuskin tehtäisiin opetusvideota joka raapaisee asiaa vain pintapuolisesti ja ainoastaan digitaalisten kuvien näkökulmasta, aikana jolloin digikamerat ja -kuvat olivat vielä varsin harvinaisia. Toisekseen videolla ei lainkaan kerrota, mikä on koko homman tarkoitus – eiväthän ufovalokuvat ole siinä mielessä vaarallisia, että ne yksinään mitään todistaisivat. Videon epäuskottavuutta lisää se, että videon ”vuotaja” paljastuu ufointoilijaksi kontaktiväitteineen, sillä ei ole kovin todennäköistä, että tällainen henkilö olisi saanut tuollaisen videon ensimmäisenä käsiinsä.

    Eiköhän asia voida unohtaa ellei tekijä toimita alkuperäistä aineistoaan tutkittavaksi ja kerro, mistä on saanut materiaalin käsiinsä. Siinäkin tapauksessa tutkimus olisi kiinnostava ensisijaisesti aivan muusta näkökulmasta kuin että sisäasianministeriöllä olisi videon perusteella asialistallaan ufojen salaaminen yleisöltä. Jos jotain ufosalailua Suomessa on, tuosta videosta ei kyllä löydy alkeellisintakaan todistetta sellaisesta ja oikeampi osoite olisi muutenkin puolustusvoimat. Itselläni on parikin kyseiselle ministeriölle työskentelevää tuttua, eivätkä he ole törmänneet tällaiseen, vaikka toinen heistä on erityisen innostunut ufoista.

    Mielenkiintoinen yksityiskohta asiassa on, että minulle yritti soittaa joku viime yönä käyttäen samantapaista ääntä kuin tuossa syntetisaattorissa. Katkaisin puhelun, koska se tuli keskellä yötä ja oman äänen vääristäminen viittasi pilapuheluun.

  • Gamma sanoo:

    Tarkennuksena, että materiaalin lähteenä ei voida käyttää anonyymia henkilöä. Kyllähän henkilö puhuu videon esittelyssä nimettömistä sukulaisistaan, mutta se ei ole mitä ajoin edellä takaa. Jotta henkilön voidaan katsoa kertoneen materiaalin lähteen, hänen tulee tietenkin nimetä lähteensä. Identifioimaton lähde on käytännössä sama asia kuin se, että lähdettä ei kerrota. Eikä tämä ymmärrettävistä syistä kuulu niihin tapauksiin, joissa voidaan uskottavasti vedota lähdesuojaan, ainakaan jos kyse on luottamuksellisesti tehtävistä tutkimuksista.

  • Haerski sanoo:

    Salaliittoteoreetikot taas vauhdissa. Sisäasiainministeriölle varmasti tuleekin niin paljon ufomateriaalia, että tarvitaan tällaisia opetusvideoita ”ei-toivottujen” kohteiden poistoon. Mistä sitä muka tulee? Supolta? Armeijalta? Ministerien lomakuvista? Miksei tietoja vain yksinkertaisesti salata tai tuhota, jos ne kerran on olevinaan niin vaarallisia. Ei luulisi olevan iso vaiva, jos kerran muokkaminenkin onnistuu.

    Video on erittäin harrastelijamaisesti tehty, eikä siinä ole yhtään mitään, minkä perusteella olisi syytä olettaa sen olevan aito. Tai no, lukeehan siinä nyt sentään sisäasiainministeriö, mutta ei sen lisäksi muuta. Serkkupoika on höynäyttänyt timovainiota (joka Youtubekanavansa perusteella on aikamoinen ufohihhuli) pahemman kerran.

    Gammalla olikin tuossa edellä aika tyhjentävä kommentti. Feikki mikä feikki. Älkää turhaan innostuko, ei tule tuo video tuolta minnekään katoamaan. Korkeintaa nauravat makeasti, kun näkevät ministeriössä.:P

  • esa sanoo:

    jaahas.. se siitä videosta.. en kerennyt edes näkemään :/

  • Wespa sanoo:

    Mulla näkyy. Päivitä sivu jos ei näy.

  • Wespa sanoo:

    Luuletteko te oikeasti, että tuo kuva on aito ufokuva?

    Eihän tuossa ufokuva ole pää-asia vaan sensuroimisen opettaminen. Sehän voidaan opettaa minkälaisella esimerkkikuvalla vaan.

  • punssi sanoo:

    hmmm hiukka epailyttaa,mutta toisaalta vunna 98 siel on voinut olla duunissa porukkaa,joka ei ole tuota hallinneet ovat olleet pitkaan siel duunissa.Nykypaivana tuskin moisia oppivideoita tarvittaisiin….aito tai ei jaa a…miksi ne kayttais tossa esimerkkina just ufoa.

  • keke sanoo:

    Ei ole kiva olla ilonpilaaja, mutta kyseessä on mainos… odottakaa pari päivää niin tiedätte mikä instanssi on taas keräämässä rahaa:)

  • jeps, käytössä photoshop 6.0, mikä nopean googlauksen perusteella ilmestyi vasta 2000.. busted.

  • B.Borg sanoo:

    Hehe.
    Ensimmäinen reaktioni on kyllä se että kyseessä on täysi bluffi.
    En voi keksiä ainuttakaan syytä miksi juuri Opetusministeriö tekisi tuollaisen videon

    Mutta SUT ry: n puheenjohtajana niin katson että on syytä kysyä asiaa Opetusministeriöltä.

    Saattaa olla että se joka on tehnyt tuon videon kokee vielä ikävän yllätyksen jos Opetusministeriö katsoo että joku on levittänyt ministeriön nimissä materiaalia joka ei olekaan lähtöisin heiltä.

  • B.Borg sanoo:

    Siis Sisäasiainministeriö eikä Opetusministeriö.

  • Kerttu sanoo:

    Ihmetyttää, miksi video tuli vasta nyt julkisuuteen kun tuo on dokumentoitu jo vuonna 1998. Kuuntelin taustaääniä, opetustilasta ei kuulunut mitään merkkejä (yskäisyjä, tuolin narinaa), että siellä olisi läsnä muita ihmisiä eli opetettavia.

  • Phantom sanoo:

    mä kuulin tausta ääniä ku joku pieras ja joku heitteli kuminpaloilla jotain päähän.

  • Haerski sanoo:

    Katsokaapa youtubesta timovainion lähettämä toinen video nimeltään joku denodee message. Ehkä sen jälkeen arvioitte tämänkin videon aitouden uudestaan.:D Kaveri tekee tätä joko läpällä, tai sitten ei ole kaikki inkkarit kanootissa jannulla.

  • :P sanoo:

    facepalm

  • Thebel sanoo:

    Jaaha, kirjottelin tonne timon kanavalle ja yhtäkkiä tuli ”the account is closed” ja videotakaan ei pystyny enää kattoo. Timovainion accountti siis suljettiin >:(

    Nuo videot olivat aika feikkiä, mutta tekas videon ilman tuon ministeriön lupaa.

  • minäkään en ehtinyt nähdä ennenkuin video ja koko uploadaajan accountti sensuroitiin youtubesta. jos jollain on tallessa niin laittakaas johonkin videopalveluun näkyviin.

  • Tiia sanoo:

    Justiisa, että tällästä Suomessakin… En oikein olisi uskonut heti. Kyllä ymmärtää sen, että joku USA ja Venäjällä. On se ihmejuttu, että tosiasioita peitellään.
    Ihmisiä me kaikki ollaan ja kyllä meidän kaikkien kuuluu tietää ja nähdä ne UFOt. Alkaa pikkuhiljaa loppumaan peittely..

  • Haerski sanoo:

    ”Video has been removed by user”, eli eiköhän timovainio pistänyt lapun luukulle ihan itse. Youtubesta on mahdollista poistaa accountti ihan ilman korkeampia voimia. Turha tästä on mitään salaliittoja tämän enempää edellenkään kehittää, vaikka tuskin sisäasiainministeriö on kovin mielissään, kun siitä levitetään moisia perättömyyksiä.

  • Ufomies sanoo:

    Tökerö pila, mutta hymyilyttihän se hetkensä. 🙂

  • Kerttu sanoo:

    Kiva Phantom kun kuulet ääniä, en suosittele lääkitystä.

  • tunhhu sanoo:

    mielenkiintosta tästä teki heti se, että ”miksi?” tämä video poistettiin melkein heti kun sai suurempaa mielenkiintoa.. :D.. kertoo melko lailla siitä, että ei taida video olla mikään kotikutoinen…

  • Apinateoria sanoo:

    Kuule Bätmän, ei ne agentit cover uppaa noita hommia netissä tuolla lailla. Esmes Wtc. Jos ne rupeaisi innolla poistelemaan noita raskauttavia clippejä, se saisi ihmiset entistä vakuuttuneemmaksi niiden arkaluontoisuudesta.

  • Henrik sanoo:

    Apinateoria vähän isompi juttu wtc ku tää, ja jos ne poistais wtc dokkareita niin ihmisiä alkais vaan sitä enemmän arveluttaan. Joten niiden on paras olla hissukseen ja olla kommentoimatta asiaa ollenkaan.

  • Haerski sanoo:

    ”Hejsan! Astrid Thors täältä Suomen sisäasiainministeriöstä päivää. Onko Googlella? Poistaisitteko sen ja sen videopätkän sieltä Youtubesta, kun se vähän pääsi lipsahtamaan meiltä ja sisältää arkaluontoista materiaalia. Poistakaa saman tien vaikka koko accountti, kun sensuroinnin makuun kerran päästiin.”

    Tajuatteko jo ajatuksen hullunkurisuuden? 😀 Ei Suomessa edes ministereillä ole asiaa Googlea kovistelemaan. Vai meneekö tämä salaliitto jo teidän mielestänne kansainväliselle tasolle? Kyse on siis edelleen yhdestä suttuisesta ja muutenkin huonolaatuisesta youtube videosta, jossa ei itseasiassa edes ole mitään arkaluontoista. Siinä opetetaan vain kuvanmuokkausta vasta-alkajille, mitä nyt esimerkkikuvassa sattuu esintymään ufo.

  • olis pitäny ed. kommentissa laittaa tuo ”sensuroitiin” lainausmerkkeihin, onhan se jo selkeää että homma on tökeröä läppää. silti, jos jollakulla on video tallessa niin haluaisin nähdä/linkata sen, kömpelötkin huijaukset on aina kiinnostavia. ehkä nimenomaan ne kömpelöt.

  • P.O.D sanoo:

    joo, testasin youtube downloaderia just tohon videoon, joten toi video on tallessa 😀

  • Wespa sanoo:

    Omalta koneeltani myös kyseinen video löytyy, mutta en viitti sitä laittaa jakoon, koska en tiedä alkuperäisen omistajan mielipidettä asiaan…

  • Yasirotta sanoo:

    Kannattaa ajatella sitä seikkaa, josta Wesba aikaisemmin puhui.
    Ei kannata ajatella sitä, että nyt on ufokuva jota on muokattu. Ajatelkaa ennemmin sitä, että ylipäätään julkisuuteen tarkoitettuja kuvia voidaan manipuloida hallinnollisen tason hyväksymänä. Tämä perustuu salaliittoteoriaan; ”Sinulle kerrotaan vain se, mitä sinun halutaan tietävän”.

    Ennenkuin Feikkifanit sekä salaliittoteorian vastustajat sanovat yhtään mitään, niin kerron teille yhden asian. Salaliittoteoriat eivät aina ole niin suuria X-Files juttuja miten ne yleensä käsitetään. Kuitenkin tämä asia on suht vakava.

  • spookynen sanoo:

    Hyvä, että sensuuri otettiin puheenaiheeksi! Nimittäin! Itse erosin Suomen ufotutkijoiden kannattajajäsenyydestä muutama vuosi sitten, kun huomasin, että pariin juttuuni suhtauduttiin täysin yliolkaisesti. Ilmoitin joskus todella vakuuttavan ja erikoisen näköhavainnon, jonka pyrin selittämään tarkasti (ikävä kyllä en voinut ottaa valokuvaa kohteesta, koska en kanna kameraa koko ajan mukanani, ja kohde oli poissa muutamassa sekunnissa). Selitys kohteelleni oli ”pilvi” (ei helvetissä voinut olla, uskokaa pois). Kerran halusin, että olisivat vakavasti pohtineet erästä juttua WTC-dokkarissa: siinä kuvaaja kohdisti kameransa torneihin, ja niiden vieressä näkyi epäinhmillisen nopeasti liikkuva kohde, ja taustalla kuului ihmisten huutoja ”UFO!! UFO!!”. No, oli se sitten tuntematonta USA:n (sota?)tegnologiaa (todennäköistä), niin eivät kiinnittäneet siihen MITÄÄN humiota, vaan koittivat tyrkyttää jotain ihme savu-teoriaa, mikä ei liittynyt koko pätkään ollenkaan! Ja mun mielestä jo pelkästään se, että ihmiset huusivat ”UFO!” on aika huomionarvoista. Kummastuttaa, että asiaa ei ole koskaan pohdittu, tai siis, en ainakaan henk.koht. ole koko asiaan törmännyt missään. Ärsyttävää. Ja harmittaa vietävästi, että mulla oli aikoinaan tuo dokkari tallennettuna VHS:lle, mutta menin nauhottamaan sen päälle jotain. Kyllä v***ttaa. Ja se dokkari muuten tuli joskus vuosia sitten, ehkä 2002.
    Sori, meni ohi aiheesta vähäsen, mutta oli pakko ottaa asia esille.

  • Tonza sanoo:

    Sanoisin, että tuo video on huono pila. Tai sitten tuon tekijällä ei ole kaikki kunnossa.

    Mutta sensuroinnista puheenollen, totta kai asioita sensuroidaan, jottei kansa tietäisi kaikkea. ja tätä tapahtuu kaikkialla, joka ikisessä maassa.

  • spookynen sanoo:

    Huoh…Korjaan.
    *teKnologiaa.

  • punssi sanoo:

    haluun ehottomasti nahda taman wtc patkan jos mahdollista missa,,ufoa huudetaan..SPOOKYNEN..

  • punssi sanoo:

    SPOOKYNEN..kai toi dokkari on muuallakin kun vhs nauhallasi.. pakko olla….

  • ss sanoo:

    Uppikaa nyt se video jonnekkin. Ketä sen kuvaajan mielipide kiinnostaa ? Itseppähän on sen ensin tubeen laittanut.

  • JambaB sanoo:

    MIB tuli kovisteleen videon pois netistä 😀

  • spookynen sanoo:

    Punssi, mulla ei ainakaan ole sitä tallennettuna enää siis missään, enkä tiedä mistä sen löytäisi. Mua ensinnäkin ihmetyttää, että jos se jälkeenpäin on putsattu pois ihmisten nähtäviltä, niin miten se TV-levitykseen pääsi? Ja miksi kukaan ei ole puhunut siitä?? Tuskin sitä youtubesta löytyy, olen kokeillut joskus. Ja se kohde siinä videolla: siitä aidompaa matskua ei varmasti ole olemassakaan, ja vieläpä selkeää kuvaa, ei mitään nuhruista ja suttuista. Ja tosiaan ne ihmisten huudot, ei voi olla ihan turhaa läppää.
    Mä tulen hulluksi, kun harmittaa kun hävitin sen dokkarin, ja vainoharhaiseksi, kun asiaa ei ole vakavasti käsitelty. Ihan sama vaikka olisikin USA:n oma kone, mutta se kiinnostaa niin, että kohta lähtee järki.
    Löytyisköhän se jostain YLEN:n arkistoista..? Muistaakseni se tuli yle1:ltä tai 2:lta…Ihan varma en ole.
    Tässähän pitäis laittaa joku etsintäprojekti päälle, vaikka luulen kyllä, että mahdottomaks käy.

  • spookynen sanoo:

    Olen taas kolunut youtubea läpi, ja koittanut googlettaa, mutta sitä ei vaan löydy. Uskomaton määrä ihan täyttä skeidaa olevia ”wtc ufo-videoita” kyllä löytyy, ja joka toinen on se feikiksi tunnustettu ”turistin kuvaama ufo-video ennen terrori-iskuja”.
    Jatkan vielä vähän aikaa tätä turhalta tuntuvaa taivalta 😉

  • punssi sanoo:

    tavallaan sen on pakko olla jossain arkistossa, hmm,, kyllahan joku muukin on sen varmaan tallentanut ja onhan sen jossain arkistossa oltava koitanpa hiukka itekki hakee.

  • punssi sanoo:

    siis oliko nauhoitus tehty sillon kun koneet oli pajauttanut torneihin,ja savu nousi.

  • spookynen sanoo:

    No kyllähän siinä filmissä ainakin yksi kone oli jo iskeytynyt torniin. Jos sua Punssi kiinnostaa, niin satuin törmäämään toiseen ihan mielenkiintoiseen videoon, jota en ennen ole nähnyt (toisaalta en ole hirveästi etsinytkään, kun nämä salaliitto yms. salailuteoriat kiinnostaa kausittain, nyt on menossa taas totaalinen kiinnostusvaihe).

    Tää vaikuttaa aidolta, vaikka eihän näistä tiedä. Kohde on samanlainen kuin alunperin tarkoittamassani videossa, ja se näyttääkin tulevan tornien takaa. Ekan kerran kohdassa 0:33

    http://vodpod.com/watch/1012800-close-up-of-fast-moving-ufo-911-wtc

  • spookynen sanoo:

    Sori, tarkoitin kohdassa 0:30

  • punssi sanoo:

    joo ihan jees vilmi,no eikohan tona paivana jotain likehdintaa ollu.

  • M sanoo:

    Katsoin videon ja todella vakuuttava oli kyllä. Nyt tiedän, että valtio sensuroi tällaista arkaluontoista materiaalia. Itse asiassa nyt tarkemmin ajateltuna hiffasin erään tietyn tapahtuman, jossa valtiovalta on vilunkipeliä käyttäen muunnellut totuutta, jotta kunnioitettu sankari on syrjäytetty kultajuhlistaan. Lisäksi olen kuullut valtion suojelevan erään rautamiehen pakomatkan paljastumista. Aikoinaan oli kuulemma yleistä, että yhtäkkiä joku huomasi, että mankkaa manipuloidaan (vähän samaan tyyliin kuin elokuvassa Teen Witch, mutta sanoma oli toki hieman erilainen: http://www.youtube.com/watch?v=zQ00laVt62c#t=1m35s ).

  • Ja taas sanoo:

    En kerennyt edes nähdä videota, se kerettiin poistaa..Voisiko joku lähettää sen, kenties uploadata sen uudestaan?

  • Jezze sanoo:

    En kerinny nähä kun poistettiin :/

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto