ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Telekinesiaa – Kynän nostaminen

Tässä lyhyessä videoklipissä näkyy kuinka Paula nostaa kynän ilmaan mielensä voimalla.

http://www.youtube.com/watch?v=tOi9eiOa7p4

Onko kyseessä aito taito vai kenties videoeditointikikka? Mitä mieltä sinä olet?

Voit keskustella aiheesta myös foorumillamme.

Bongasin videon tältä sivulta.

[ad] Empty ad slot (#1)!

Tykkäys ja jakotoiminnot:

40 kommenttia aiheeseen: Telekinesiaa – Kynän nostaminen

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Righer sanoo:

    Itse uskon ainakin telekinesiaan, mutta mitään noin isoa objektia en ole ennen nähnyt sillä nostettavan ilmaan. Hankala sitä on sanoa..

  • asdasdasd sanoo:

    oletteko koskaan kuulleet näkymättömästä langasta… 100% feikki

  • Wespa sanoo:

    Näkymätön lanka kynän yläpuolella mielestäni ei ole kyseessä. 1: Kynä nousee tasaisesti (jos olisi lanka keskellä, niin heiluisi), 2: Henkilö vetää kynän yläpuolelta kädellä todistaakseen, että siinä ei lankaa ole.

  • donotbelivebs sanoo:

    Selkeä huijaus, kuten tälläiset yleensäkin. Lankoja voi olla vaikka kuinka monta, mutta ne voi helposti editoida pois. Samaa editointia käytetään elokuvissa.

  • piku sanoo:

    Mielenkiintoinen videopätkä. Aitoudesta en osaa sanoa, mutta olen kyllä melkolailla taipuvainen uskomaan että ihmismielellä on kykyjä joita ei vielä olla opittu täysin ymmärtämään. Mieleeni tulee chi-energia…
    Sattui mielenkiintoinen videopätkä eteen ja ajattelin jakaa linkin tässä. http://www.riemurasia.net/kaatopaikka/go.php?id=17700 Feikkejä ehkä, mutta viihdyttäviä ainakin.

  • tonza sanoo:

    kumma varjo alkaa liikkumaan pöydän vasemmalla puolella samalla kun kynä nousee.

  • 555+111 sanoo:

    Näitä ”telekinesia” videoita löytyy youtubesta satoja ellei tuhansia.
    Miettikää nyt ihan oikeesti. Jos sinulla olisi telekineettisiä kykyjä niin olisiko youtube paikka missä leuhottaisit kyvyilläsi. Varmaan!!! Se on ehdottomasti paras foorumi todistaa jotain. Kyllä henkilökohtaisesti ilmoittaisin että nyt löytyy kykyjä, tehkääpä olosuhteet sellaiksiksi että pystytään aukottomasti sulkemaan huijaus pois kuvioista. Sillähän ei ole väliä minkälaiset labraolosuhteet laitettais koska kyky löytyy.
    (eikä nyt pliis palata 50-60-luvun neukkuihin ja Kulaginaan)

  • Huttu sanoo:

    Toi näyttää niin epäilyttävältä kuin vain olla voi.. Eikä tosiaan eroa muista youtuben psi-videosta millään tapaa.

    Youtube-kuvaus on hauska… Tyttö söi salaisia kuivattuja sieniä ja oppi nostamaan esineitä mielen avulla 🙂

  • Huttu sanoo:

    Kun kattoo vähän tarkemmin niin huomaa et toi tytön katse ei oikein kohtaa ton kynän kanssa, tyttö on vähän jäljessä ton kynän liikkeiden seurailussa.. Tulee fiilis että kynä on lisätty jälkikäteen tohon videoon

  • TeleMakkara sanoo:

    Vaikea sanoa, että onko heiluttelijan käsi edes kynän yläpuolella. Omaan silmään näyttäisi, että kynä leijuu käden etupuolella.

  • Korsi sanoo:

    ”Näkymätön lanka kynän yläpuolella mielestäni ei ole kyseessä. 1: Kynä nousee tasaisesti (jos olisi lanka keskellä, niin heiluisi), 2: Henkilö vetää kynän yläpuolelta kädellä todistaakseen, että siinä ei lankaa ole.”

    1. Lanka voi olla kynän molemmissa päissä. Kynä kuitenkin heiluu hiukan siihen tyyliin, kuin sitä roikottaisi. Kynän noustessa näkyy myös nouseva varjo.
    2. Käsi vain näyttää olevan kynän yläpuolella, vaikka onkin oikeasti paljon taaempana.

  • Junas sanoo:

    hahhahha käden varjo näkyy pöydässä kun kynää nostetaan siimalla kaikkilla on silloin muuaalla joku nostaa sitä 😀 FAIL

  • Trolle sanoo:

    Tuollaisilla telekinesiataidoilla luulisi olevan helppoa käydä pokkaamassa miljoona dollaria: http://www.randi.org/site/index.php/1m-challenge/challenge-faq.html

    Aika moni on ilmeisesti yrittänytkin, mutta yksikään ei ole vielä pystynyt todistamaan kontrolloiduissa olosuhteissa omaavansa yliluonnollisia kykyjä. Haaste on ollut voimassa vuodesta 1964.

    Tuolla tutkimuskeskus.comissa myydään muuten ”Syövästä paranemisen helmikorutalismaania” käypään hintaan 59€. Ei hyvä päivä sentään.

  • partapatu sanoo:

    Kyllä telekinesiaan uskon, mutta tää video on p***aa. 😀 Tuon videon ois voinu kuvata paljon vakuuttavammin jos tuo ton oikeasti tekee.

  • Wespa sanoo:

    Tuo Randin haaste on aika vanha juttu jo… Itseasiassa hän ei ota haasteeseen ketä tahansa, vaan sellaisia henkilöitä, joilla on ennestään jo julkisuutta tms.

    Randista on myös paljon kritiikkiä ja ihan valehtelustakin jäänyt kiinni… Randista löytyypi keskusteluaihe myös foorumin puolelta jos kiinnostaapi. 🙂

  • WM_ sanoo:

    Ja vielä kehtaavat ”normaalit” ihmiset valittaa, että heillä on ramppikuumetta tai eivät kehtaa esiintyä julkisesti. Koeta nyt sitten pahojen silmien alla todistaa jokin ei-hyväksytty asia..

    PS. mielenkiintoinen tuo linkkaamasi sivu, Wespa!

  • shakaali sanoo:

    no jospa ensin suomen skeptikkojen haaste? ja onko se randi oikeasti niin kiero v***upää kun täällä annetaan ymmärtää? epäilen.

  • T sanoo:

    Todennäköisesti taikurisiima pujotettu tuon kynän läpi pituussuunnassa. Sitten vain kiristetään siimaa.

  • Trolle sanoo:

    Ilmeisesti testiin on tullut liikaa ”normaaleja”, jotka ovat paljastuneet mieleltään epävakaiksi. Testi on kuitenkin ollut avoin kaikille suurimman osan ajasta. Vasta viime vuosina se on ollut rajoitettu julkisille paranormaalien asioiden ammattilaisille. Ilmeisesti näillä henkilöillä on kuitenkin hyvin vähän halua todistaa kykyjään.

    Minustakin on mielenkiintoista myydä syöpäsairaille rihkamaa.

  • ulledulledoff sanoo:

    Videon aitoudesta en tiedä, onhan noita kaikenlaisia feikkikeinoja käytössä vaikka kuinka paljon.

    Sen tiedän, että jos minulla olisi vastaava kyky, en todellakaan menisi esittelemään sitä kenellekään.Saattaisi olla että hieman ”keskittyisin” kotosalla ajattelemaan pankkiholvista lenteleviä setelitukkoja jotka liihottelevat ilmojen halki ikkunastani sisään 😀
    Tai jotain vastaavaa.

    Mikäli todistetusti omaisi tuollaisia kykyjä, voisi melko varmasti olla yhteiskunnalle sellainen uhka että sinut pistetään lukkojen taa.Kukapa presidentti haluaisi katsomoon vaikkapa henkilöä joka voi ajatuksen voimalla nakella tiiliskiviä tai mitä vain kohti?

    En usko että henkilö jolla on aito kyky, tulisi vapaaehtoisesti esille.Huijarit vain koittavat rahastaa lankatempuillaan.

  • ssp91 sanoo:

    nyt kun oon pilvessä toi meni muhun täydestä. ja toivonkin että tää on tosi juttu koska näitä tyyppejä on aika harvassa jotka osaa noita temppuja, saattaahan toi olla tresnobilyn lapsia!!!! Mutta kun itsekkin on onnistunut telekeniksessä itseään huijaamatta uskoo tähän. Toivokaamme lisää näitä videoita, subsriceä jne.

  • yoshi sanoo:

    aika vakuuttava tuo pöydän heijastus tossa viime sekunneilla. hyvin tehty feikki

  • T sanoo:

    SSP91: Kertoisitko tarkemmin noista omista kokemuksistasi?

  • lwnrgy sanoo:

    tos pöydän vasemmalla puolellahan on varjo 0:14 joka liikkuu samaan aikaan kun kynä tippuu, aika selkee. mutjoo.. ois kyllä kiva nähdä kun joku nostaa esim. chi-wheelin ilmaan 🙂

  • Chioy sanoo:

    Katsokaa aina näitä videoita tekijän/lähettäjän perspekstiivistä. Miksi ylipäätään lisätä tälläinen video?

    Vastaus puhuu puolestaan.

  • Trolle sanoo:

    Telekinesia olisi niin epätavallinen ilmiö, jotain tämänhetkisen fysiikan lakien ymmärryksemme ulkopuolella, että se vaatisi kovan luokan todisteet, jotta se voitaisiin hyväksyä todistetuksi, olemassaolevaksi ilmiöksi.

    Riittääkö tällainen video? Riittääkö sata, tuhat tällaista videota? Ei. Miksi ei? Koska huijauksen mahdollisuutta ei pystytä rajaamaan pois. Kumpi loppujen lopuksi on se todennäköisempi selitys?

  • Feikki sanoo:

    Joo siinä oli kaks lankaa kummassaki päässä, huomatka varjo pöydässä kun alkaa kynä nousta !

    Lisäksi henkilö joka laitta käden kynän yläpuolelle näyttääkseen ettei muka ole lankaa, niin lanka menee hänen sormien välistä !

  • adramelek sanoo:

    Olettekos arvon foliopipot ajatelleet, että lanka ei sijaitsekaan kynän yläpuolella vaan se on viritetty esim. kulkemaan kynän läpi? Kummallakin puolella on sitten ollut tyypit pitämässä narusta kiinni.

    Edit. Tämä video todistaa sen, jota olen jo pidemmän aikaa ajatellut. Ihmisiä on todella helppo jymäyttää. Etenkin jos omaa yksinkertaisen ja kritiikkivapaan mielen.

  • Jacques sanoo:

    HOAX. Tuossa tokalla kerralla kun kynä tippuu, ei nainen osaa aavistaa sitä. Seuratkaa hänen silmiään. Tapa, millä kynä pysyy ilmassa, on riippumaton naisesta.

  • WM_ sanoo:

    adramelek, ihmisiä on helppo kusettaa, sinäkään et tiedä yhtään mitään faktaa videosta ja jo lauoit kantasi 😉

  • shakaali sanoo:

    ja ne faktat ovat?

  • WM_ sanoo:

    Nimenomaa, missään välissä kukaan ei ole sanonut nostavansa mtn naruja ja jo siihen uskotaan 😛

  • rp sanoo:

    Itselläni on menny jotenki usko näihin videoihin

  • adramelek sanoo:

    ”adramelek, ihmisiä on helppo kusettaa, sinäkään et tiedä yhtään mitään faktaa videosta ja jo lauoit kantasi ;)” Samaa omituista logiikkaasi noudattaen voisin esittää, että ovatko mustat aukot nibirulaisten salaliitto ihmiskuntaa vastaan?

    Pfff…..

  • adramelek sanoo:

    WM; Spekulaatio ja todennäköisyys eivät ole sama asia kuin usko. Sinulla taitaa olla käsitteet hukassa?

  • Dokta sanoo:

    Tän sivuston ”laatu” kärsii todella pahasti kun pitäjät eivät tunnu sulattavan muiden skeptisiä mielipiteitä. Älkää pitäjät aina kommentoiko niin kärkkäästi vaan antakaa tarinoiden kulkea. Videota en nyt jaksanut edes katsoa kun on niin monta tapaa tehdä noita.

  • Wespa sanoo:

    adramelek, johtuu mitä teoriaa katsoo. Kvanttieorian ja rinnakkaistodellisuusteorioiden perusteella kaikki on mahdollista jossain päin jotain todellisuutta, eri asia sitten missä todellisuudessa itse sattuu kulloinkin olemaan… 🙂

  • Wespa sanoo:

    Kyllä itse ainakin sulatan hyvin muiden mielipiteet, tosin minulla on myös omani. Asioita voi katsoa monesta näkökulmasta ja se on mielenkiintoista. Kiitos kaikille skeptikoille myös omien näkökulmiensa esilletuomisesta. 🙂

    PS. Omasta mielestäni siima/naruselitys kynän molemmissa päissä on aika järkeenkäyvä ja olen kallistunut aika vahvasti sen puolelle. Silti en voi sanoa, että olisin 100% varma asiasta… tosin en ole 100% varma yleensä mistään. 🙂

  • jeah sanoo:

    Niin kauan kuin telekinesiaa ei testata tarkoin valvotuissa tiloissa tieteellisin keinoin niin kaikki tämmöset on vaan huijausta. Jos se olisi mahdollista niin pitäisi tehdä testit eikä pistellä kaiken maailman feikki pätkiä lisää edellisten päälle.

  • WM_ sanoo:

    jeah, se on hyvä että sinusta olisi siihen. Mutta esim minä olen sitä sorttia, ettei tarvitse mennä kun koulun terkalle niin johan verenpainekin nousee. Koeta nyt siinä vielä pahojen silmien alla jotain suorittaa!

    On paranormaaleita ilmiöitä tutkittukin labroissa, muttei niitä ole koskaan yleisesti hyväksytty. Pelko..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto