ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Ihmeellinen Mandela Efekti

Mandela-Efekti (tai Mandela Efekti) näyttäisi todistavan rinnakkaistodellisuuksien olemassaolon.

Tiedemiehet ovat kauan puhuneet toisista ulottuvuuksista, joidenkin mukaan jokainen tekomme muuttaa todellisuuttamme ja liikumme monien ulottuvuuksien välillä jatkuvasti. Jokainen teko kuitenkin luo muistijäljen todellisuuteemme, jonka avulla voimme tarkastella millaisessa todellisuudessa elämme.

No mitä sitten on Mandela Efekti ja miten se vaikuttaa meidän todellisuuteemme?

Mandela-efekti” on termi joka on otettu käyttöön kuvaamaan sitä kun suuri ihmismäärä muistaa asioiden olevan tietyllä tavalla, ja toiset muistavat asian olevan toisin. Tai toisella tapaa selitettynä puhumme ilmiöstä, jonka muistamme olevan A, mutta joka nykytietämyksen valossa (kuvat, videot, kirjat jne.) onkin B, eli ihan toisin.

Tästä esimerkkinä pidetään Nelson Mandelan kuolemaa. Suuri joukko ihmisiä muistaa miten Nelson Mandela olisi kuollut vankilassa ja moni muistaa nähneensä myös videon hautajaisista… Nelson Mandela ei kuitenkaan koskaan kuollut vankilassa, vaan hänet vapautettiin ja hänestä tuli myöhemmin Etelä-Afrikan presidentti.

Tällaisia tapauksia on useita, tunnetuista logoista ikonisiin leffakohtauksiin jne. Star Wars elokuvasarjassa Darth Vader sanoi Lukelle ”Luke, I am your father” ja tätä lausetta toistettiin ympäri maailmaa ikonisena lauseena, se luki julisteissa jne. Kuitenkin kun palataan tarkastelemaan asiaa, niin se onkin leffassa ”No, I am your father”. Silti meistä moni muistaa, että se olisi ollut toisinpäin. Näyttää siis siltä, että todellisuus on vaihtunut, vaikuttaisi siltä kuin toisesta samankaltaisesta todellisuudesta valuisi tänne tietoa.

Kaksi Kuplaa

Miten tämä kaikki on sitten mahdollista ja mistä se johtuisi? Olisiko mahdollista, että Maapallolla olisi keksitty aikakone, jolla olisi menty menneisyyteen. Pieni muutos menneisyydessä saattaisi luoda toisen aikajanan, jossa asiat ovat hieman muuttuneet. Sitten kun nämä aikamatkaajat ovat tulleet takaisin meidän aikajanallellemme ovat nuo heidän aiheuttaneet muutokset alkaneet pikkuhiljaa vuotamaan meidän todellisuuteemme.

Itse sain kanavoinnin kautta 2015-2016 vuoden paikkeilla vision kahden todellisuuden yhteentörmäämisestä. Visiossa kaksi Maapalloa yhdistyy eri tasoilla, kuin kaksi saippuakuplaa.

Rautahammas ja Dolly

Muistanette Bond-leffassa olevan kohtauksen, jossa Rautahammas rakastuu Dollyyn. Muistatte varmaan myös miksi Rautahammas rakastui Dollyyn ja mitä yhteistä heillä oli.

Se oli toisessa todellisuudessa, sillä Bond-leffoista tuo kohtaus on täysin muuttunut.



Dollyllä ei olekkaan enään rautahampaita, joka oli ennen nimenomaan se syy miksi Rautahammas häneen rakastui.

Mandela-Efektin aikaansaannoksia löydetään lähes kuukausittain lisää ja lisää. Tulemme käsittelemään tulevilla artikkeleilla lisää Mandela-Efektiä, sekä sen uusimpia aikaansaannoksia todellisuudessamme.

Elämme mielenkiintoisia aikoja.

PS. Olen nyt taas aktivoitunut kirjoittelemaan mielenkiintoisi artikkeleita Parablogiin. Meillä oli aikaisemmin ongelmia artikkeleiden postaamisen kanssa ja nyt Googlen Adsense lakkasi yhteistyön yhteistyön kanssamme, ilmoittamatta syytä. Tällä hetkellä tärkeän sisällön jatkuminen ja sivuston olemassaolo on täysin teidän käsissänne. Jos haluatte tukea sivustoa, katsokaa oikeasta sivupalkista lahjoitusmahdollisuudet. Kiitos paljon tuestanne ja valmistaudutaan Supernormaalin informaation kukoistuskauteen. 

Aiheesta muualla:
eksopolitiikka.fi/tietoisuus/todisteita-moniulotteisesta-todellisuudesta-mandela-efekti/ ,
sinikivi.com/keskustelu-sinikivi-com/sekalaista/18173-mandela-efekti

Suunnittele oma t-paita tai vaikka huppari! 🙂
http://takeashirt.net

Tykkäys ja jakotoiminnot:

5 kommenttia aiheeseen: Ihmeellinen Mandela Efekti

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Arska sanoo:

    Erittäin mielenkiintoinen juttu tuo Mandela efekti, josta en tiennyt ensin mitään ja törmäsin tuohon juttuun ensikerran noin vuosi sitten yhteydessä Youtube videossa nimeltään: Veli Martin Keitel Viljapeltokuviot ja Mandela efekti.

    Muistan itse tuon kohdan toisin James Bond 007 Kuuraketti -leffasta, jossa selkeästi minulla on muistikuva että elokuvan lopussa Dollylla on tukiraudat hampaissa hymyillessään Rautahammas- jätin kanssa yhdessä. Mielestäni yhdistävänä tekijänä molemmilla oli selvästi rakastuminen, sekä raudat hampaissaan, tai joka oli ennen nimenomaan se syy miksi Rautahammas häneen rakastui.

    Näinkin voisi sanoa että se olikin toisessa todellisuudessa, sillä Bond-leffoista tuo kohtaus on täysin muuttunut. Menneisyys onkin siis muuttunut, koska rautoja ei Dollylla enää näykään hampaissa. Mielestäni myös Nelson Mandela kuoli Etelä-Afrikassa vankilaan, mutta siinäkin kohtaa menneisyys vaikuttaa muutetulta.

    Samaa mieltä Wespan kanssa että Mandela efekti viittaisi rinnakkaistodellisuuksien olemassaoloon.

    Voisi myös liittyä epälineaarisuuteen ajassa, joka ei kuljekkaa suoraviivaisen lineaarisesti eteenpäin vaan joskus vaikuttaen tapahtumien kulussa ja ajassa ilmenevään ennakoimattomaan epäjatkuvuuteen. Avaruusolennot ovat myös kertoneet että aika ei kulje aina lineaarisesti eteenpäin, olisiko ollut Ufot ja paranormaalit ilmiöt TV sarjassa, joka esitettiin joskus vuonna 1995 ja kerrottiin myös että Avaruusolennot voivat olla sillä rinnakkaismaailmassa…

  • Arska sanoo:

    Skeptisyys iski lopulta ja katsoin yhden video klipin Moonraker Original Braces Smile Scene (Mandela FX) ja siinä olikin Dollylla ne hammasraudat https://youtu.be/rCFLgDsqh6Q

    En siis olekkaan muistanut mitään väärin, eikä sitten ollutkaan mikään valemuisto. Elokuvasta kaiketi muutamia kohtauksia kuvattu eritavalla jostain syystä, tosin en tiedä miksi?

    En anna periksi mielestäni Nelson Mandela kuoli Etelä-Afrikassa vankilaan, 1980 luvulla ja myös hänen hautajaisista näytettiin uutisissa lyhyt pätkä.

    Samaa mieltä Wespan kanssa edelleen että Mandela efekti viittaisi rinnakkaistodellisuuksien olemassaoloon.

  • Wespa sanoo:

    Arska juu tuolta sen pitäisi näyttää mitä kyseisellä videolla.

    Kyseinen klippi on editoitu jälkeenpäin tän Mandelamuiston takia. Videon tiedoissa lukee: ”The footage has been edited with visual effects by Romthirty VFX.”, eli hammasraudat on lisätty editoinnin avulla muistuttamaan sitä millaisena ihmiset muistaa tuon kohtauksen (alkuperäinen todellisuus). Hammasrautoja ei kyseisissä elokuvissa näy, tämän ovat ihmiset tarkistaneet mm. VHS-nauhoilta (nykyinen todellisuus).

  • Arska sanoo:

    Wespa

    Sory Wespa niinpäs onkin muokannut videokuvaa visuaalisesti. Ok. Mulla huono Englannin kielen taito se selittää sekaannuksen. Toi otsikko Moonraker Original Braces Smile Scene (Mandela FX) teki sekaannuksen. Eli käännös jotain Kuuraketti Alkuperäiset hampaiden kiinikkeet Hymy-kohtaus (Mandela FX) ja en lukenut pidemmälle.

    Oli siihen lisätty vielä ensin että, Disclaimer: I do not own the rights to this movie. This is intended for entertainment only. Vastuuvapauslauseke: En omista oikeuksia tähän elokuvaan. Tämä on tarkoitettu vain viihdettä varten.

    Ok asia selvä ja anteeksi.

    Tuli tosta leffasta vielä mieleen että entä jos hammasraudat näkyy sitten vain ns. elokuva esitys versiossa eli tarkoitan elokuvateatterissa filmiprojektorilta esitetyssä laajakangas esityksessä, mutta jostakin syystä kohtaus hammasraudat muutettu koti (VHS) videoversioissa ja ei sitten tietenkään ne näy niissä ollenkaan? Tämäkin siis vielä mahdollista että elokuvaa muokattu ja muutettu VHS video esityksissä. Miten sen voi tarkistaa jos elokuvateatteri esityksiä kyseisestä leffasta ei enää ole tai järjestetä? Tarkoitukseni ei ole olla mikään vastarannan Kiiski tämä on vain keskustelua ei muuta.

    Olen kuitenkin sen suhteen samaa mieltä edelleen että toi Mandela efekti aika kummallinen juttu, joka sekoittaa todellisuutta ja viittaa rinnakkais todellisuuteen.

  • Apinateoria sanoo:

    Suomalaisia ainakin hämmentää se Merita-pankin mainos, jossa kassatytöllä oli raudat. Siinä esiintyi vielä leffan rautahammas.

    Miksi sitten jenkkejä hämmentää? Luultavimmin siksi, että kohtaus suorastaan huutaa niitä rautoja muijankin suuhun. Se sopisi niin hyvin kohtaukseen.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto