ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

CDC hävisi oikeustaistelun – Rokotteet eivät ole turvallisia

CDC on juuri hävinnyt oikeustaistelun ja joutunut myöntämään oikeudessa, että sillä ei ole tieteellisiä todisteita siitä, että 0-6kk vanhoille vauvoille annettavat rokotteet eivät aiheuta autismia!

Toisin sanoen ei ole olemassa yhtäkään tutkimusta, joka osottaisi rokotteiden olevan turvallisia, jos vertaamme niitä rokotteiden myötä hurjasti nousseisiin autismitapauksiin. CDC:n valheellinen väittämä ”vaccines do not cause autism” ei perustu mihinkään kunnolla tehtyyn tieteelliseen tutkimukseen, vaan on pelkkää mainospuhetta, joka ajaa heidän omaa agendaa ja bisnestä.

Oikeudessa määrättiin CDC:n tarjoamaan näitä tutkimuksia väitteelleen, se tarjosi kyllä 20 tutkimusta, mutta osa niistä ei ollut tutkimuksia ja nekin jotka olivat, eivät liittyneet pyydettyihin rokotetietoihin (tutkivat ihan muita rokotteita kuin pyydettyjä), ja tarkemmassa tarkastelussa eivät todistaneet sitä väitettä, että rokotteet eivät aiheuta autismia.

Ei ole olemassa siis yhtäkään tutkimusta, joka osottaisi, että rokotteet eivät aiheuttaisi autismia. Tämä on huolestuttavaa!

Aikaisemmin oikeusjutun hävisivät myös mm. FDA ja muut tahot.

Moni rokotekriittisistä, jotka ovat vaatineet tutkimuksia ja tietoa ovat ihan turhaan saaneet ”anti-vaxxer” -leiman ja ties mitä, pahimmillaan haukut päällensä. Sen sijaan verkko alkaa nyt avautumaan ja rokotekriittiset ansaitisisivat mitalin! Nyt kun on selvää, että ei ole yhtäkään tutkimusta, joka osottaisi rokotteiden olevan vaarattomia, voidaankin sitten nostaa taas kissa pöydälle ja huomioida ne tutkimukset ja viitteet, jotka näyttävät, että rokotteilla ja autismilla on yhteys.

Käyttäkää niitä omia aivoja… aina ei kannata luottaa ”virallisiin lähteisiin”, varsinkin jos niitä rahoittaa suoraan juurikin nämä isot yhtiöt, jotka hyötyvät rokotteista sekä myöhemmin teille myytävistä lääkkeistä, jotka hoitaa heidän itsensä tuottamia sairauksia… valitettavasti tietyille psykopaateille vain raha on tärkeää ja terveessä ihmisessä ei ole profittipotentiaalia.

En yhtään ihmettele, jos YLE, Iltalehti ja muut valtamediat eivät tästä hiisku sanallakaan, niillä on niin kiire nyt pelotella mm. Koronalla ja myydä lehtiään. Taas oikea tieto tulee ihan muualta, kuin isojen yhtiöiden mainoskanavana toimivilta jäteiltä.

Vielä tulee se aika kun rokoteyhtiötä haastetaan (taas) oikeuteen, mutta tällä kertaa vihdoinkin autismista kärsineet saavat korvauksia ja rokotteet vedetään pois markkinoilta. Ihmisen terveydellä ei kuulu leikkiä ja vaikka jollain rokoteyhtiöillä on musta agenda, voidaan asiat hoitaa oikeuden kautta ja vähentää turvattomia rokotteita.

Lisätietoa ifnormatiivisella videolla:

PS. Kyseessä ei ollut supernormaaleita aiheita käsittelevä artikkeli, mutta välillä käsittelemme myös muita tärkeitä tai mielenkiintoisia aiheita. Tässä on kyseessä tärkeä asia, jonka jokaisen olisi tiedettävä. Terveys ja oikeus päättää omasta kehosta on meille jokaiselle tärkeä ja pyhä asia.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

Yksi kommentti aiheeseen: CDC hävisi oikeustaistelun – Rokotteet eivät ole turvallisia

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Arska sanoo:

    Ei haittaa mitään vaikka ei ole supernormaaleita aiheita käsittelevä artikkeli. Kieroa toimintaa suurelta CDC jätiltä, tutkivat siis hämäyksen omaisesti ja tahallisesti ihan muita rokotteita kuin pyydettyjä. Yrittivät siis höynäyttää oikeustaistelussa.

    Silloin kuin isot yritykset kuten CDC ei myönnä virheitään rokotteista, jotka aiheuttavat autismia ja yrittää peittellä tietoja virheistään viimeiseen asti törkeästi, niin pitäisi kai lopulta sanoa lainauksen omaisesti että ”jäljet johtavat sylttytehtaalle”.

    Tietyille psykopaateille vain raha on tärkeää, paha juttu heille kun terveistä ihmisistä ei synny talous potentiaalia lääkkeistä ja rokotteista, eli mahdollisuutta tienata lisää rahaa sairauksista, jotka ovat itse aiheuttaneet vastuuta kantamatta!

    Itse olen kyllä rokotekriittinen, mutta vahinko on jo monille tapahtunut. Tärkeää tietoa Wespalta ja kohta on tulossa varmaan uusi rokote korona virukseen, on jo kuulemma esiasteella kehitteillä. Mitähän sivuvaikutuksia ja pahaa se mahtaa tuoda tullessaan? Hälytyskellojen pitäisi alkaa soida jo nyt hyvissä ajoin!

    Ihmisten tulisi muistaa että heillä on myös itsemääräämisoikeus rokotteiden suhteen, kannattaa siis ajatella omilla aivoillaan omasta kehostaan ja hyvinvoinnistaan.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto