ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Michio Kaku – 5% tutkituista UFOista todellisia mysteerejä

Tykkäys ja jakotoiminnot:

33 kommenttia aiheeseen: Michio Kaku – 5% tutkituista UFOista todellisia mysteerejä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Höpönpöpö sanoo:

    Otsikointi on taas häkellyttävän harhaanjohtavaa. Kaku sanoo yksiselitteisesti, että 5 prosenttia UFO-havainnoista on selittämättömiä. Huikea ero!

    Huomatkaa myös kohta 1:35 ->

    Q:”Does this confirm the existings of life on ’nother planets on your opinion?”
    Kaku:”I wouldn’t go that far.”

    Loput äijän höpinöistä olikin sitten tyypillistä ufo-intoilijan fantasiaa. Faktahan on, että Michio Kaku tietää maapallon ulkopuolisista älyllisistä olennoista, heidän sivilisaatioidensa tasosta ja teknologiastaan tasan yhtä paljon kuin me kaikki muutkin.

  • Wespa sanoo:

    Joo pieni lipsaus kävi tuossa otsikossa. Piti ilmoittaa, että 5% ufohavainnoista on todellakin ufoja, eli niitä ei voida selittää normaalein keinoin.

    Korjasin otsikon ”5% UFOista todellisia” muotoon ”5% tutkituista UFOista todellisia”.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Kosmeettista pelleilyä. Otsikko on edelleen harhaanjohtava. Oikea ja sisältöä vastaava muoto olisi ’5% tutkituista UFO-havainnoista selittämättömiä’.

  • Wespa sanoo:

    Joo johtuu vähän miten tuon ymmärtää. Ufon ollessa tuntematon se on todellinen ufo, eli aidosti tuntematon. Jos taas ufo tunnistetaan esim. kuumailmapalloksi tutkimuksen myötä, niin se ei ole enää aito todellinen ufo.

    Tuon ”5% tutkituista UFO-havainnoista selittämättömiä” voisi myös ymmärtää väärin. Koska miten joku voi olla aito ufo-havainto jos se ei ole tunnistamaton esine loppupeleissä? Näitä voi käännellä suuntaan ja toiseen, eikä lopulta mikään otsikointi ole välttämättä täydellinen jota joku ei ymmärtäisi väärin. Pitäisi erikseen otsikkoon määritellä sana UFO, mutta sekin menisi jo vähän pelleilyksi mielestäni. No muotoilin otsikon kuitenkin aika lähelle ehdoittamaasi kun se on kuitenkin aika hyvä… Otsikko on nyt muodossa ”Michio Kaku – 5% tutkituista UFOista todellisia mysteerejä”.

  • Qupo sanoo:

    Yksi asia on myös mielestäni mielenkiitoinen. Miksi ns. ”UFO-harrastajat” (kuten kyseinen professori) pitävät itsestään selvyytenä sitä, että ”maan ulkopuolinen elämä”, jos sellaista on, tulisi automaattisesti pelastamaan ja tarjoamaan meille ehtymättömiä energioita ja mullistavia keksintöjä (viittaus ihmiseen ja muurahaiseen)? Yhtä hyvin ne voisivat tulla orjuuttamaan, tekemään meistä pizzaa tai alustensa polttoainetta?

    Wespa, onko joku ”kanavoinut” tiedon, että ”he” ovat tulossa hyvällä asialla ja voidaanko ”heihin” luottaa? 😉

  • naarasleijoja16wofftopic sanoo:

    ihme skeppareita pyörii blogi täynnä mutta tiede on uskonto siinä missä muutkin :F

    Toivon että näette joskus itse lentävän lautasen niin loppuu se mariseminen… juurikin samanlaisia ihmisiä alkoi ponnahtelemaan esiin 3-5 luokalla kun toverini alkoivat väittämään ettei joulupukkia muka ole olemassa, mutta luultavasti kaverini olivat sokeita sillä minä olin nähnyt monta joulupukkia kaupoissa ja erilaisissa pikkujouluissa. Sama pätee lentäviin lautasiin, vaikka joku ihminen ei ole nähnyt niitä ei se tarkoita että siitä pitäisi tulla avautumaan ja kertomaan muille että olen sisällä 247 enkä ole nähnyt yhtään lentävää lautasta ja youtube videot on silkkaa huijausta!!! ja maailma on täynnä valehtelijoita jotka väittävät nähneensä alieneita mutta minä en ole nähnyt niitä omassa huoneessani ja netin videoihin ei ole uskomista.

  • Terbo sanoo:

    Noniii..tuli mieleeni sellainen seikka kuin, että onhan jotain edistystä tapahtunut kun UFO-asiat käsitellään jo tällaisessa mediassa ja tämmösen tutkijan kera. Meinaan vaan, ettei kyseessä ole Juhan Af Granin tasoiset jutustelut…Luulenpa, että nämä asiat alkavat pikkuhiljaa avautua hiljaisuuden verhon takaa, ”babysteps” niinikään, koska melkeinpä fakta on, että ihmiset pelkäävät kaikkea outoa, varsinkin tällaista. Aika näyttää mihin tässä mennään ja kuinka paljon UFOista avaudutaan. Ja pidän myöskin tosi pellenä ajatuksena sitä, että maan ulkopuolelta tultaisiin pöllimään öljyt tms. HAH- siihen kohtaan. – Miksi UFOista puhuvaa muuten pidetään pöhlönä? Kun on 10000 (enemmänkin) havaintoa jo vuodesta X, niin ei niistä jokainen voi olla BS:ssää, ni.

  • Qupo sanoo:

    Nimim. ”naarasleijoja16wofftopic” kerro toki lisää omasta kokemuksestasi ja liittyikö siihen mahdollisesti kanavointeja tai muuta kontaktia alieneiden kanssa? Onko sinulla useita kokemuksia UFOista? Näetkö UFOja yksin vai onko paikalla ollut muita ns. ”todistajia”? Ovatko muut perheenjäsesnesi, keverisi, tuttavasi nähneet UFOja? Minäkin haluaisin nähdä todellisen UFO:n / ”kontaktin”, mutta tähän mennessä kaikki ”oudot ilmiöt” on paljastuneet joksikin muuksi esim. lentokoneiksi jne. 🙂

  • Gamma sanoo:

    Kannattaa huomioida se tosiasia, että Michio Kaku on yksi maailman tunnetuimmista tiedettä popularisoivista tutkijoista heti Stephen Hawkingin jälkeen. Ei siis mikään turha mies. Hänen nimittämisensä pelkäksi ufoharrastajaksi on vähintäänkin juuri sitä harhaanjohtavaa toimintaa.

  • Qupo sanoo:

    Pahoitteluni Gamma, mutta kiinnostaa miksi professoristason mies on sitä mieltä, että alienit/UFOt (jos niitä on) ovat mukavia ja kilttejä? Mihin hän perustaa tietonsa? Tätä tietysti pitäisi kysyä häneltä itseltään, mutta tämä ”ne tulee tänne ja pelastaa meidät”-ajattelu on vaan minusta jumalkuvien hakemista kun itse ollaa ryssitty asiat ensin ketuilleen. Ajatellaan, että jokin ”suurempi voima” tms. kyllä tulee ja pelastaa! Haloo? Katsotaan ensin peiliin, saadaan aukoton näyttö että ”näin on” ja ruvetaan VASTA SITTEN hehkuttamaan, eikö niin? 🙂

  • Hea-Ateist sanoo:

    naarasleijoja16wofftopic, ensimmäinen lauseesi pilasi uskottavuutesi jo ennen oikean viestin alkua:)

    Oiskohan niillä tutkijoilla josain yleisön nähtävillä tutkimansa jutut, itte haluan nähä miltä näyttää oikea UFO.

  • LadyFortesque sanoo:

    Gamma, Stephen Hawking on myös sanonut olevansa lähes varma, että alieneiden olemassa olo, muodossa tai toisessa, olisi järkeenkäypää matemaattisen ajattelutapansa vuoksi. Hawkinin mielestä tosin vierailijat tulisi nimenomaan käyttämään tätä palloa hyväksi jne. jos olisivat meitä kehittyneempiä.

    “To my mathematical brain, the numbers alone make thinking about aliens perfectly rational,” he said. “The real challenge is to work out what aliens might actually be like.” -S. Hawking

    http://www.timesonline.co.uk/tol/news/science/space/article7107207.ece

  • Wespa sanoo:

    Aika jännää ajatella, että ne olisivat pelkästään hyviä tai pelkästään pahoja. Kuitenkin Indepenence Day ja monet muut Hollywoodleffat ovat luoneet kuvan, että ne tulevat ja ampuvat joka paikan palasiksi, kun taas jossain kanavoinneissa ym. kerrotaan, että ne ovat hyviä. Itse uskon, että mahdollisia rotuja sekä yksilöitä on hyviä ja pahoja (johtuu mistä puhuu, vähän sama ihmistenkin kanssa). Michio Kakulla on tosin hyvät perusteet olettaa, että avaruusolennot ovat hyväntahtoisia ja enemmän hän kertoo muissa haastatteluissaan, joita löytyy muutamia tästäkin blogista jo ennestään.

  • dampio sanoo:

    Tämä amerikkalainen haastattelutyyli on erittäin ärsyttävää. Pika vautia kysytään litanja kysymyksiä joihin tuon tasoisella haastateltavalla olisi varmasti paljon mielenkiintoisia kommentteja, mutta pitäähän ohjelma saada äkkiä purkkiin jotta päästään katteleen mainoksia 🙂

  • Kk- sanoo:

    Jos kuka tahansa sanoo jotain, joka on nk. prof Michiko Kakun sanomaa, voidaan kaikki diskreditoida ja luotettavuus heittää suoraan nollaan. Tämä herrasmies ei ole mitään muuta kuin sekopäinen hourailija, jolla nyt vaan sattuu olemaan doktoraati. Hypoteesinjahtaaja, eikä mitään muuta. Kannattaa unohtaa koko ukkeli.

  • Kk- sanoo:

    M. Kakun suusta usein kuultua: ”Us scientist” ”we scientists” ”as a scientist, i” ”i am a scientist and” ”scientists think that” ”scientists like me”.

    Kukaan tohtoraatin omaava tutkimustyötä tekevä tiedemies ei käytä itsestään blankettinimitystä ”scientist”, vaan tarkentaa sen aina alakohtaisesti, esimerkiksi biologistiksi, tai geologistiksi. Kukaan ei voi ottaa tosissaan lausahdusta (joka Kakunkin suusta on kuultu) ”We scientists believe that there is a multiverse, instead of a universe”. Tämä lausahdus tarkoittaa, että eläintutkijat, maaperätutkijat, ilmastontutkijat, laborantit ym.s. yhtyisivät siihen maailmankuvaan jota Kaku selittää. Tämä ei vaan kovin hirveästi lennä tiedepiireissä, ja Kaku on yksi niistä, jotka ovat suoraan sanoen naurettu kaikkialta ulos.

    Älkää vain ihmeessä uskoko mihinkään mitä tämä linssilude huuhaamies sepittää.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Gamma:
    ”Kannattaa huomioida se tosiasia, että Michio Kaku on yksi maailman tunnetuimmista tiedettä popularisoivista tutkijoista heti Stephen Hawkingin jälkeen. Ei siis mikään turha mies. Hänen nimittämisensä pelkäksi ufoharrastajaksi on vähintäänkin juuri sitä harhaanjohtavaa toimintaa.”

    Kannattaa huomioida myös se kiistaton tosiasia, että niin Hawking kuin Kakukin tietävät edelleenkin maapallon ulkopuolisista älyllisistä olennoista, heidän sivilisaatioidensa tasosta tai teknologiastaan tasan yhtä paljon kuin me kaikki muutkin. Tätä mieltä on jopa avaruustähtitieteen professori Turun yliopistossa ja Tuorlan observatorion entinen johtaja Esko Valtaoja – tiedoksi niille, jotka kaipaavat auktoriteetteja ja titteleitä.

  • Qupo sanoo:

    Kiitos Kk- & Höpönpöpö kun puitte ajatukseni lauseiksi niin ei tarvitse itse enää omasta puolesta jankuttaa tätä asiaa tällä foorumilla, joka muutenkin alkaa vakutamaan enemmän ja enemmän joltain pentujen ”Kanavointi”-hörhöily & itse-etsiskely palstalta. Taidan olla liian vanha…kiitos ja kuulemiin! 😛

  • lololol sanoo:

    Kyllä niitä ufoija ja alinieta on vaikka höpöpöpö ja muut kuoreensa sulkeutuneet eivät uskoisikaan. ei kandee väitellä semmosten kaa enyway kun siinä jää aina häviölle kun joutuu laskemaan ittensä heidän tasolleen.

  • Terbo sanoo:

    ihan tässä hermostuu jo..hemmetti, luuleeko joku daiju nyt, että me ollaan ainoat kusipäät täällä universumissa?? Hei kamoon..think about it. Lähtökohta on se, että ”heitä” on, nyt vaan selvittämään suurta kysymystä: koska tapahtuu todellinen yhteydenotto rahvaaseen ja mitkä ovat tarkoitusperät.

  • Jorgos sanoo:

    Voihan niitä olla, ei oo vaan vielä kiistatonta todistetta… Uskon asia, niinkuin Jeesuksen olemassa olo aikoinaan! En usko ennen kun näen.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Sillä olemmeko ainoat tässä Universumissa vai emme on harvinaisen vähän tekemistä sen kanssa mistä tässä keskustellaan… =)

  • Qupo sanoo:

    Itse asiassa sillä ei ole MITÄÄN tekemistä kyseisen ”uutisen” kanssa! 🙂

  • Wespa sanoo:

    Onhan sillä paljonkin. Alieneistahan me tässä puhutaan (vaikka olemmekin eri mieltä siitä ovatko käyneet täällä vai ei). 🙂

  • Höpönpöpö sanoo:

    Kyllä nyt olet Wespa taas ulkona kuin se kuuluisa naru…

    Tässä on yritetty keskustella siitä miten asioista tulisi uutisoida, mikä on lähteen luotettavuus jne. Tällä sivustolla ’uutisoidaan’ jatkuvasti täysin toisarvoisia spekulaatioita tieteellisinä totuuksina, vääristellään tietoja, jätetään lähteiden uskottavuus täysin vaille huomiota ja painotetaan materiaalia niin, että saataisiin lähes mikä tahansa vaikuttamaan perin mystiseltä, oudolta ja paranormaalilta. Ihmettelen kyllä motiiveja moiseen…

  • Asdilan Antti sanoo:

    ”Kyllä nyt olet Wespa taas ulkona kuin se kuuluisa naru…

    Tässä on yritetty keskustella siitä miten asioista tulisi uutisoida, mikä on lähteen luotettavuus jne. Tällä sivustolla ‘uutisoidaan’ jatkuvasti täysin toisarvoisia spekulaatioita tieteellisinä totuuksina, vääristellään tietoja, jätetään lähteiden uskottavuus täysin vaille huomiota ja painotetaan materiaalia niin, että saataisiin lähes mikä tahansa vaikuttamaan perin mystiseltä, oudolta ja paranormaalilta. Ihmettelen kyllä motiiveja moiseen…”

    Kaiken lisäksi Wespa poistaa kriittisiä kommentteja!

  • Wespa sanoo:

    Antti kommenttisi meni roskakoriin/spämmeihin automaattisesti koska sisälsi kirosanaksi tulkittavaa tekstiä (pissapään toinen muoto), jossa puhuit eräästä blogin käyttäjästä. Viestistä välittyi myös loukkaava sävy jonka takia en nähnyt järkeväksi palauttaa sitä (annoin sen olla muutaman päivän spämmeissä jonka jälkeen poistin kokonaan kun minkäänlaista yhteydenottoa tai pyyntöä kommentin palauttamiseen ei tullut). Jos kuitenkin jatkossa näet, että kommenttisi on poistettu syyttä niin voit ottaa minuun yhteyttä vaikkapa yhteyslomakkeella, niin tarkistan roskakorin ja katson mitä voin asialle tehdä.

    Kriittisiä kommentteja en poista pelkän kritiikin takia koskaan, ainoastaan loukkaavia tai selvästi offtopikiksi meneviä kommentteja poistan, kannattaa myös muistaa automaattinen spämminesto mm. kirosanoja sisältävissä viesteissä.
    Tarkemmin kommenttienpoistamiskäytännöstä voit lukea täältä: http://paranormaaliblogi.net/index.php/faq/

    Jos jokin asia ei miellytä tai on esitettävänä asiallista kritiikkiä, niin ei muuta kuin rohkeasti vaan yhteyttä.

  • Hea-Ateist sanoo:

    Antti, itse olen nähnyt kyseisen hepun (Kakun) monissa asiaohjelmissa ja hän on käsitykseni mukaan jonkin sortin fyysikko. Miksi kuuluisa tieteilijä vaarantaisi maineensa kusettamalla?

  • Annunaki sanoo:

    Tämä kyseinen herrasmieshän muunmuassa puoltaa mikrosiruja yms.
    Tiedä sitten.. mielestäni kannattaa kyseenalaistaen näiden ns. ”pinta” tutkijoiden sanomisia. Samoilla linjoilla wespan kanssa, varmasti löytyy niitä jotka omien tarkoitusperien perässä tänne tulevat, mutta samaa perhettähän me kaikki olemme, eiköhän siellä niitä ns. solidaristisia entiteettejäkin löydy ; )
    Mielestäni kaikki ovat tervetulleita, mutta varmasti ovat niitäkin jotka mielellään riistää vapautesi mutta myös niitä jotka tekevät kaikkensa palauttaakseen sen 8)

  • draven sanoo:

    Öh, Kakun leimaaminen ufoharrastajaksi ei voi pohjautua muuhun kuin täyteen tietämättömyyteen miehen ansioista. Kyseessä on mm. säiekenttäteoreetikko, jonka kirjoittamia _oppikirjoja_ yliopistotason fysiikan opetuksessa käytetään.
    Se, miksi Kaku puhuu esim. dokumenteissaan ja haastatteluissaan usein ”meistä tiedemiehistä” ja muista vastaavista yleistajuisista termeistä, johtuu siitä että hän on nimenomaan vaikeatajuisen fysiikan osa-alueen popularisoija – ja päinvastoin mitä täällä kommenttiosiossa eräät ovat antaneet ymmärtää, arvostettu sellainen myös kollegojensa keskuudessa.. Höpönpöpö nyt vaan halusi ilmeisesti päästä helpolla ja harrastaa googlen kautta valikoivaa järkeilyä.

  • draven sanoo:

    Korjaus: viittasin siis nimimerkin Kk-, enkä Höpönpöpö kirjoituksiin. Pahoittelut virheestä.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Kiitos korjauksesta. Oma pointtini on edelleenkin se, että olipa Kaku kirjoittanut kuinka monta mielenkiintoista teosta tahansa ja opettanut vaikka mitä vaikka missä, hän ei tiedä Maan ulkopuolisista sivilisaatioista tai intergalaksisista avaruusaluksista hölkäsen pöläystä. Kuten ei kukaan muukaan.

    Sitä en kiistä, etteikö hän toki saata tietää yhtä sun toista jostakin aivan muusta.

  • Pertsa sanoo:

    ”Höpönpöpö:
    …Oma pointtini on edelleenkin se, että olipa Kaku kirjoittanut kuinka monta mielenkiintoista teosta tahansa ja opettanut vaikka mitä vaikka missä, hän ei tiedä Maan ulkopuolisista sivilisaatioista tai intergalaksisista avaruusaluksista hölkäsen pöläystä. Kuten ei kukaan muukaan…”

    Hän todellakin tietää näistä asioista koska fyysikko.
    Hän on monesti tuonut ilmi että aikamatkustus ja toisessa ajassa liikkuminen on mahdollista teoriassa. Ja kaikki mitä vaadittaisiin siihen että tänne tultaisiin jostain kaukaiselta planeetalta on teoriassa mahdollista. Mutta meillä ei ole vielä teknologiaa tehdä näitä asioita isossa mittakaavassa.

    Ja maan ulkopuolisen elämän hyväntahtoisuudesta sen verran, että jos niillä on tänne matkustamiseen tarvittava teknologia käytössä niin he eivät tee mitään meidän luonnonvaroilla saatika meillä. Olisimme kuin muurahaisia niin kuin Kaku sanoo.

    Kannattaa katsoa ”Prisma: Aika neljäs ulottuvuus”.
    Pääosissa Michio Kaku 😀

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto