ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Haluaisitko muuttaa Marsiin? Nyt unelmistasi voi tulla totta

Avaruusprojekti Mars One etsii vapaaehtoisia ihmisiä muuttamaan Marsiin. Matkalle lähdetään vuonna 2022 ja laskeutuminen Marsin kamaralle tapahtuu huhtikuussa 2023.

Mars-planeetta

Matka Marsiin on kuitenkin vain yksisuuntainen.

– Voimme saavuttaa tämän nykyisen teknologian puitteissa, mutta ainoastaan siinä tapauksessa että unohdamme kotiinpaluun. Nykyinen teknologia saa ihmisen Marsiin ja pysymään siellä hengissä, mutta paluu saman teknologian puitteissa ei yksinkertaisesti ole vielä mahdollista, kertoo hankkeen vetäjä Bas Lansdorp

Hakua ei ole vielä julkaistettu, mutta silti hakijoita on kertynyt jo yli 8000, yli sadasta eri maasta. Marsiin laskeutuvien asukkien on tarkoitus viljellä oma ravintonsa.

Matkaan pääsevän henkilön pitää olla ryhmätyöskentelytaitoinen ja hänelle tullaan järjestämään kahdeksan vuoden koulutus. Koulutukseen kuuluu mm. lääketieteen ja insinööritaitojen opiskelu.

Ensimmäisen neljän asukkaan matka punaiselle planeetalle maksaa 4,6 miljardia euroa, mutta ei hätää, reissu aijotaan kustantaa katsojaluvuilla.

– Onhan se paljon rahaa, mutta kuvittele miten koko maailma tulee seuraamaan tapahtumaa. Lontoon olympialaiset tuottivat miljarin dollarin verran viikossa vain sen takia, että kaikki katsoivat niitäBas Lansdorp kertoo.

Haluaisitko sinä muuttaa Marsiin asumaan?

Aikaisemmin kerroimme myös miten tiedemiehen mukaan Marsissa on 95% varmuudella elämää.

Lähde: iltalehti.fi

Tykkäys ja jakotoiminnot:

10 kommenttia aiheeseen: Haluaisitko muuttaa Marsiin? Nyt unelmistasi voi tulla totta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Ogeli sanoo:

    Heh… 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ehdottomasti, alkaa vaimo jo nyppii tos 😀

  • Nexeon sanoo:

    No tätä tulee olemaan mielenkiintoista seurata. Toivottavasti kyseistä lentomatkaa saa seurata esim. netistä livenä.

  • napalmi sanoo:

    Suomessa siihen pitäis ostaa jonkimoinen katselukortti tietty. Eihä se nyt ilmaseks vois näkyy paitsi ehk just netis.

  • Entity sanoo:

    Jos luette jutun, huomaatte hyvin pian että siinä sanotaan että matkan kustannukset olisi nimenomaan tarkoitus rahoittaa tv-sarjan tuotoilla. Ei mikään tv-ohjelma näy ilmaiseksi, joku maksaa aina. Suomessa on se harvinainen tilanne, että täällä on peräti kaksi verovaroin ylläpidettyä kanavaa, maksukortit sun muut ovat muualla olleet käytössä jo pitkään.

    Minun tekisi mieli lähteä Marsiin, mutta toivoisin että sinne menijät seulottaisiin niin tiheällä kammalla etten itsekään kelpaisi mukaan. Olis mahtavaa, jos tässä aurinkokunnassa olisi edes yksi planeetta, jolla on älyllistä elämää.

  • patteri sanoo:

    Ihan hyvä idea tuo tosi-tv, ja vaikka kaikki katsoisivat sitä ilmaiseksi niin huomattava osa rahoista tulee sponsoreilta. loput rahoista saadaan oheisrahastuksella ja maksu-tv palveluilla ja satunnaisilta tukijoilta. joten loppupeleissä tuo 4,6 miljardia ei ole mikään mahdoton summa.

    Ja onhan kyseessä elämää suurempi ohjelma 😀

  • Bave- sanoo:

    Jos ”älyllistä elämää” edustavat ihmiset lähetetään Marsiin, sitä ennen ne ovat olleet maapallolla. Näin ollen Maassa oli se sama ”älyllinen elämä” vaikkakin elämästä pienenä osana. 🙂

    Mielenkiintoiselta kuulostava projekti… Tosin matkalla tai siirtokunnassa joku voi mennä pieleen niin pahasti että ohjelma lopetetaan ja tapahtumasta tulee pahassa mielessä historiallinen,
    se on este tieteen kehitykselle ( No jos teidän muiden mielestä tieteen kehitys pitäisi muutenkin lopettaa niin haittaahan se avaruuden alieneiden löytämistä (?)), niin eipä sitä silloin katso hyvällä. Riskejä matkaan liittyy, että tosissaan pitää valita että kenet sinne Marsiin lähetetään.

  • nikko sanoo:

    Saakohan tehdä tosi-TV ohjelman joka johtaa lopulta kuolemaan,entä jos joku tulee katumapäälle ja sekoaa täydellisesti jo lennon aikana.Ei koskaan toteudu ainakaan ohjelmana vaikka lentoa olisikin mukava seurata esim. netistä.

  • huomauttaja sanoo:

    eihän marssissa pysty hengittää

  • Entity sanoo:

    Älykkäästi toimivat ihmiset ovat tällä pallolla vähemmistö. Tähän mielipiteeseen vaikuttaa varttuminen maaseudulla, jossa ajattelu ei kukoista. Älyllinen sivilisaatio olisi mahdollinen ympäristössä, josta puuttuvat äänekkäät idioottilaumat, joiden mölinä peittää alleen kaiken muun.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto