FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Haluaisitko muuttaa Marsiin? Nyt unelmistasi voi tulla totta

Avaruusprojekti Mars One etsii vapaaehtoisia ihmisiä muuttamaan Marsiin. Matkalle lähdetään vuonna 2022 ja laskeutuminen Marsin kamaralle tapahtuu huhtikuussa 2023.

Mars-planeetta

Matka Marsiin on kuitenkin vain yksisuuntainen.

– Voimme saavuttaa tämän nykyisen teknologian puitteissa, mutta ainoastaan siinä tapauksessa että unohdamme kotiinpaluun. Nykyinen teknologia saa ihmisen Marsiin ja pysymään siellä hengissä, mutta paluu saman teknologian puitteissa ei yksinkertaisesti ole vielä mahdollista, kertoo hankkeen vetäjä Bas Lansdorp

Hakua ei ole vielä julkaistettu, mutta silti hakijoita on kertynyt jo yli 8000, yli sadasta eri maasta. Marsiin laskeutuvien asukkien on tarkoitus viljellä oma ravintonsa.

Matkaan pääsevän henkilön pitää olla ryhmätyöskentelytaitoinen ja hänelle tullaan järjestämään kahdeksan vuoden koulutus. Koulutukseen kuuluu mm. lääketieteen ja insinööritaitojen opiskelu.

Ensimmäisen neljän asukkaan matka punaiselle planeetalle maksaa 4,6 miljardia euroa, mutta ei hätää, reissu aijotaan kustantaa katsojaluvuilla.

– Onhan se paljon rahaa, mutta kuvittele miten koko maailma tulee seuraamaan tapahtumaa. Lontoon olympialaiset tuottivat miljarin dollarin verran viikossa vain sen takia, että kaikki katsoivat niitäBas Lansdorp kertoo.

Haluaisitko sinä muuttaa Marsiin asumaan?

Aikaisemmin kerroimme myös miten tiedemiehen mukaan Marsissa on 95% varmuudella elämää.

Lähde: iltalehti.fi

Tykkäys ja jakotoiminnot:

10 kommenttia aiheeseen: Haluaisitko muuttaa Marsiin? Nyt unelmistasi voi tulla totta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Ogeli sanoo:

  Heh… 🙂

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Ehdottomasti, alkaa vaimo jo nyppii tos 😀

 • Nexeon sanoo:

  No tätä tulee olemaan mielenkiintoista seurata. Toivottavasti kyseistä lentomatkaa saa seurata esim. netistä livenä.

 • napalmi sanoo:

  Suomessa siihen pitäis ostaa jonkimoinen katselukortti tietty. Eihä se nyt ilmaseks vois näkyy paitsi ehk just netis.

 • Entity sanoo:

  Jos luette jutun, huomaatte hyvin pian että siinä sanotaan että matkan kustannukset olisi nimenomaan tarkoitus rahoittaa tv-sarjan tuotoilla. Ei mikään tv-ohjelma näy ilmaiseksi, joku maksaa aina. Suomessa on se harvinainen tilanne, että täällä on peräti kaksi verovaroin ylläpidettyä kanavaa, maksukortit sun muut ovat muualla olleet käytössä jo pitkään.

  Minun tekisi mieli lähteä Marsiin, mutta toivoisin että sinne menijät seulottaisiin niin tiheällä kammalla etten itsekään kelpaisi mukaan. Olis mahtavaa, jos tässä aurinkokunnassa olisi edes yksi planeetta, jolla on älyllistä elämää.

 • patteri sanoo:

  Ihan hyvä idea tuo tosi-tv, ja vaikka kaikki katsoisivat sitä ilmaiseksi niin huomattava osa rahoista tulee sponsoreilta. loput rahoista saadaan oheisrahastuksella ja maksu-tv palveluilla ja satunnaisilta tukijoilta. joten loppupeleissä tuo 4,6 miljardia ei ole mikään mahdoton summa.

  Ja onhan kyseessä elämää suurempi ohjelma 😀

 • Bave- sanoo:

  Jos ”älyllistä elämää” edustavat ihmiset lähetetään Marsiin, sitä ennen ne ovat olleet maapallolla. Näin ollen Maassa oli se sama ”älyllinen elämä” vaikkakin elämästä pienenä osana. 🙂

  Mielenkiintoiselta kuulostava projekti… Tosin matkalla tai siirtokunnassa joku voi mennä pieleen niin pahasti että ohjelma lopetetaan ja tapahtumasta tulee pahassa mielessä historiallinen,
  se on este tieteen kehitykselle ( No jos teidän muiden mielestä tieteen kehitys pitäisi muutenkin lopettaa niin haittaahan se avaruuden alieneiden löytämistä (?)), niin eipä sitä silloin katso hyvällä. Riskejä matkaan liittyy, että tosissaan pitää valita että kenet sinne Marsiin lähetetään.

 • nikko sanoo:

  Saakohan tehdä tosi-TV ohjelman joka johtaa lopulta kuolemaan,entä jos joku tulee katumapäälle ja sekoaa täydellisesti jo lennon aikana.Ei koskaan toteudu ainakaan ohjelmana vaikka lentoa olisikin mukava seurata esim. netistä.

 • huomauttaja sanoo:

  eihän marssissa pysty hengittää

 • Entity sanoo:

  Älykkäästi toimivat ihmiset ovat tällä pallolla vähemmistö. Tähän mielipiteeseen vaikuttaa varttuminen maaseudulla, jossa ajattelu ei kukoista. Älyllinen sivilisaatio olisi mahdollinen ympäristössä, josta puuttuvat äänekkäät idioottilaumat, joiden mölinä peittää alleen kaiken muun.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot