FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

JYMYUUTINEN: Ilmastonmuutoshuijauksia varmistunut todeksi

Olemmekin puhuneet joistain salaliitoista ja mediakriittisyydestä, nyt samaan syssyyn onkin tullut jymyuutinen. Salaliitto näyttäisi olevan todellinen ainakin ilmastonmuutoksesta vauhkovien osalta. Näyttäisi siltä, että raha on tässä tapauksessa ottanut ihmisestä hallinnan. Vai onko sisäinen laumaeläin iskenyt ja pakottanut tutkijoita vääristelemään tietoja yleiseen muottiin sopivaksi? Oli miten oli, mutta näin on. 😀

Itse aiheeseen:

Hakkeri murtautui East Anglian yliopiston ilmastotieteiden laitokselle ja pääsi käsiin sähköpostiviestien sisältöihin.

Tietomurron tehnyt toistaiseksi tuntematon taho on levittänyt nettiin tuhansia yliopiston tutkijoiden asiakirjoja, mm. sähköpostikirjeenvaihtoa.

Kyseinen yliopisto on varmistanut netissä liikkuvat tiedot oikeiksi Australialaiselle lehdelle antamassaan haastattelussa. Mitään huijaus sähköposteja tai valheellista tietoa ei ole liikkeellä, tapaus on aito. Vuosisadan vedätys on paljastunut. Koko tietopaketti on ladattavissa kokonaisuudessaan useista lähteistä, siihen ei ole lisätty mitään, eikä tietoja ole mitenkään muuteltu.

Sähköpostiviesteissä alan tutkijat pohtivat avoimesti mm. moraalisia ja juridisia ongelmia, joita syntyy heidän tieteellisten havaintojen muokkaamisesta ”sopivammaksi” nykyiseen poliittiseen ilmapiiriin, eli siis miten korostaa ilmastonmuutoksen uhkakuvia.

Viestejä on vuodettu satoja. Yliopisto yrittää selvittää sisäisten tutkimusten avulla, miten tietomurto oli mahdollinen. Myös poliisi tutkii tapausta.

Yhdessä viestissä mm. todetaan avoimesti, että historiallisia lämpötilamittauksia on muokattu nykynäkemykseen sopivammiksi.

Atte Korhola, Helsingin yliopiston ympäristönmuutoksen professori kertoo, että kohu väitetystä koordinoidusta vääristelystä perustuu todellakin aitoihin sähköposteihin.

Korhola kertoo tuntevansa henkilökohtaisesti viesteissä olevat henkilöt. Hän on tutkinut sähköposteja ja sanoo olevansa järkyttynyt siitä, että datan vääristäminen vaikuttaa olleen niin tietoista.

Muutamia viesteistä

From Michael E. Mann:

Dear Phil and Gabi,
I’ve attached a cleaned-up and commented version of the matlab code that I wrote for doing the Mann and Jones (2003) composites. I did this knowing that Phil and I are likely to have to respond to more crap criticisms from the idiots in the near future, so best to clean up the code and provide to some of my close colleagues in case they want to test it, etc. Please feel free to use this code for your own internal purposes, but don’t pass it along where it may get into the hands of the wrong people.

From: Phil Jones
To: ray bradley ,mann@xxxxx.xxx, mhughes@xxxx.xxx
Subject: Diagram for WMO Statement
Date: Tue, 16 Nov 1999 13:31:15 +0000
Cc: k.briffa@xxx.xx.xx,t.osborn@xxxx.xxx

Dear Ray, Mike and Malcolm, Once Tim’s got a diagram here we’ll send that either later today or first thing tomorrow.
I’ve just completed Mike’s Nature trick of adding in the real temps
to each series for the last 20 years (ie from 1981 onwards) amd from 1961 for Keith’s to hide the decline
. Mike’s series got the annual land and marine values while the other two got April-Sept for NH land N of 20N. The latter two are real for 1999, while the estimate for 1999 for NH combined is +0.44C wrt 61-90. The Global estimate for 1999 with data through Oct is +0.35C cf. 0.57 for 1998.
Thanks for the comments, Ray.

Cheers
Phil

Prof. Phil Jones
Climatic Research Unit Telephone +44 (0) xxxxx
School of Environmental Sciences Fax +44 (0) xxxx
University of East Anglia
Norwich Email p.jones@xxxx.xxx
NR4 7TJ
UK

Ilmastonmuutosdebatin skeptikkoleiriin kuuluva Patrick J. Michaels tutki myös asiaa. Kun hän tutki materiaalia, niin ensiksi se näytti tylsältä tiedemiesten kirjeenvaihdolta, mutta tutustuttuaan siihen tarkemmin hän löysi viesteistä todisteita yhteistuumin tapahtuneesta raakadatan salaamisesta riippumattomilta tutkijoilta. Kirjeenvaihdosta löytyi myös suunnitelmia siitä, kuinka Michaelsin mainetta tiedemiehenä voitaisiin laskelmoidusti turmella.

”Tämä osoittaa, kuinka pitkälle nämä ihmiset ovat valmiita menemään kiertääkseen sääntöjä ja mustatakseen toisten ihmisten mainetta hyvin vakavalla tavalla”, ”Tämä ei ole savuava ase vaan sienipilvi” Michaels sanoi New York Timesille.

Tämä paljastus tukee hyvin aikaisemmin käsittelemäämme mediakriititsyysaihetta, jossa kerrottiin YLE:n dokumentista, joka käsitteli ilmastodatan vääristelyä.

Miten sinä suhtaudut näin isoon huijaukseen?

Kannattaa myös lukea tämä kirjoitus aiheesta!

Vuotaneen materiaalin voi ladata täältä:
http://www.megaupload.com/?d=75J4XO4T
http://thepiratebay.org/torrent/5171206/Hadley_CRU_Files_(FOI2009.zip

Tai lue viestejä suoraan täältä:
http://www.anelegantchaos.org/cru/index.php

Tässä muutamia viestejä, jotka viittaavat huijaukseen:
http://www.anelegantchaos.org/emails.php?eid=419&filename=1089318616.txt
http://www.anelegantchaos.org/emails.php?eid=1039&filename=1254756944.txt

Lähteet: piraattiliitto.org, piraattiliitto.org (toinen uutinen aiheesta),
verkkouutiset.fi
, climateaudit.org, iltasanomat.fiiltalehti.fi

Kiitos vinkistä Ogeli. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

75 kommenttia aiheeseen: JYMYUUTINEN: Ilmastonmuutoshuijauksia varmistunut todeksi

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • rXutin sanoo:

  Salaiitot ja skeptismit yms kaipaisivat oman osion, paranormaalia ne eivät minusta ole, jollei sitten lähdetä siitä, että kyseisiä juttuja ohjailee mystinen, kaikenkattava limaliskohenkiölliäissaatana.

  Vaikka mielelläni luen ja kommnetoinkin aihetta, niitä ei kuitenkaan kannata sekoittaa saman sivuston alle ainakaan kategorisoimatta tarkemmin.

  Eli uusi sivusto näille, ja paranormaalit ja ufojutut toiselle, muuten kumpikaan ei saavuta omaa arvoaan ja sivuston kokonaisarvo kärsii.

 • Jay sanoo:

  Siis putosin heti. Siis ilmastonmuutos onki huijattu koko juttu?

 • shakaali sanoo:

  jay: tuskin huijattu, mutta suurenneltu kuitenkin. ainakin tämän artikkelin mukaan.

 • jäppinen sanoo:

  Nii mitäköhän muuta meille on kusetettu….

 • Ranttali sanoo:

  Tiedonvälityksen mielikuvituksellisuuteen nykyisin kuuluu, että tuokin juttu saattaisi ihan yhtä hyvin olla ansa tai huijaus:). Mutta koska asiasta keskusteltu jo vähän aiemmin, mitä mm. ”ilmastonmuutoskampajaa” johtava tutkimuslaitos asiassa tehnyt, eiköhän tuohon voi ihan avoimella mielenkiinnolla suhtautua. Se vaan noissa asioissa surkeinta, miten hallituksia ja tavallisia muuten ihan fiksuja ihmisiä voidaan loputtomasti juoksuttaa nykyisin joiden nk. asiantuntijoiden toimesta! Samalla tietysti ihmisten rahat viedään! Suomellekin arveltu uusien ilmastonmuutostorjuntatoimenpiteiden maksavan n. 200 euroa/v/hlö lisää!

 • Wespa sanoo:

  rXutin jos katsot, niin kategoriaan salaliittoteoriahathan tämän olinkin laittanut (vaikka ei olekkaan erillistä sivustoa niinkään). Tätä olen aika useasti joutunut myös sanomaan, mutta sivuston tarkotus on siis käsitellä myös salaliittoja, tiedettä, avaruutta ym. kiinnostavaa tai outoa vaikka ei paranormaaliin kategoriaan menisikään. Myös mm. veden löytymisestä kuusta olemme raportoineet ja se on ollut linjamme sivuston alkuajoilta lähtien. Myönnän tosin, että lähiaikoina ollaan keskitytty enemmän salaliittoihin ym. ja jatkossa olisikin tarkoitus lisäillä enemmän yliluonnollisia aiheita.

  Uutinen itsessään oli kuitenkin jo sen verran tärkeä, että ajattelin sen täällä julkaista ihan tiedottamisenkin takia.

 • Huttu sanoo:

  Hyvä uutinen. Saa nähdä tuleeko tästä kuitenkaan suurempaa juttua isommassa mediassa.

  Hallitukset eivät kohauta olkiaan ja jatkavat vain tätä ilmastosaarnaa mitä ne nytkin ovat harrastaneet. US of A päästää Al Goren taas häkistään ulos photoshoppaamaan tornadoja hänen kuviinsa (true story) jne.

  Toi Al Goren shoppailukuvat ja artikkeli siitä on nähtävillä infowars dot comin sivuilla.

  Pistää niin vihaks kun kaupungilla tulee kaikenmaailman hippejä kinuun rahaa johonkin ilmastotalkoisiin ja näyttävät surkeita kuvia pingviineistä ja jääkarhuista prkl….

 • Huttu sanoo:

  Äh en saa edittiä toimimaan.

  Piti lisätä kun nyt negatiivisella tuulella olen niin iltalehtikin oikein onnistuneesti vääntää tämän asian niin että totta kai viestit ovat suurimmaksi osaa väärennöksiä ja foliohattu-pojat sekä tytöt ovat vaan hyppimässä seinille kuten tavallista.

  Iltalehden mukaan ne ketkä eivät usko ilmastomuutokseen ovat ”AriVatasmaisia” kieltäytyjiä.. lol

 • Mikin sanoo:

  Eihän tässä maailmassa voi luottaa madiaaan juuri ollenkaan!!
  Me ihmiset ollaa ylemmän hallituksen pelinappuloitta joita määrättään jonku sortisen probagannan avulla!!
  Media tekee jutuista pahemman ja paksumman soopan! esim. sikainfulenssa ja lintuinfulenssa… MIHINKÄ MAAILMA ON MENOSSA!!!

 • Vanha noita sanoo:

  Hei Wespa! Ei tullut mieleen, että ehkä nämä uudet ”totuudet”
  ilmastonmuutoksesta ovatkin rikkaan öljyntuottajaluokan ja muun rahanhimoisen, tarpeetonta tavaraa ihmisille syytävän ryhmän vääristeltyjä paljastuksia ja manipulointia. Jos joku pystyy todistamaan, että joku tarkoituksellisesti sulattaa mannerjäätiköitä, Siperian routa-alueita, kuumentaa aurinkoa, järjestää hirmumyrskyjä saadakseen ihmiset uskomaan oletettuun ilmastonmuutokseen, niin sitten minäkin alan uskoa. Ilmastonmuutoksia on tutkittu jo 100 v, jolloin huomattiin ihmisen toimien vaikuttavan lämpötilaan. On turha huomautella, että ilmasto muuttuu tietyin väliajoin normaalistikin. Edellisen jääkauden aikana ei ollut 9 miljardia ihmistä, ei kaupunkeja, teollisuutta eikä infastruktuuria, jonka se olisi voinut tuhota.
  Olen vanhempi kuin sinä, joten muistan hyvin millaisia olivat lapsuuden talvet lumineen ja pakkasineen sekä kesät, jolloin auringossa jaksoi vaaleaihoinenkin olla
  10 minuuttia kauempaa palamatta. Tottakai ilmastonmuutos pelottaa, mutta mietipä, kenelle näistä paljastuksista on hyötyä. Ihmiset ajattelevat vain: Ok, nyt voi taas toimia entiseen malliin ajattelematta seurauksia. Entäpä energia?
  Sekin loppuu aikanaan ja silloin olemme pulassa tuli ilmastonmuutos tai ei!
  Vanha noita

 • Wespa sanoo:

  En kiellä ilmastonlämpenemistä, jossa suurinta osaa esittää auringonvaihtelut, jonka näkee jo yö vs. päivälämpötiloissa. Silti olen kanssasi eri mieltä siitä, että ihminen vaikuttaisi paljon asiaan.

  Se, että kuinka paljon ihminen vaikuttaa on vaakalaudalla. Kmmentteja on suuntaan ja toiseen. Kannattaa miettiä, että ketkä kommenttien tekijöistä hyötyvät ja millä lailla. YLE:n dokumentissa mm. tutkija sanoi, että ihminen vaikuttaa (CO2) enintään yhden asteen verran, joka ei ole ongelma. Al Gore taas ajaa ihan eri linjaa ja pyrkii saamaan erilaisia maksuja, joista hyötyvät erilaiset yhtiöt, joiden osakkeita hänellä on. Pelaako hän omaan taskuun kun käyttää vääristeltyä dataa? Mielestäni kyllä.

  Olen kuitenkin myrkkyjen vähentämisen kannalla ja on hyvä miettiä erilaisia energiavvaihtoehtoja öljylle. Tästä ei kuitenkaan tulisi rahastaa ihmisiä, vaan tehdä asioille oikeasti jotain, kehittää uutta teknologiaa ja edistää tutkimusta erilaisten energiavaihtoehtojen kehitykseen.

  Viestien on todettu olevan aitoja ja niitä on useita satoja, joka tekisi niiden väärentämisestä vaikeata/turhaa. Aina toki voi pohtia asiaa siltäkin kannalta…

 • Wespa sanoo:

  Lisäsin uutiseen tekstiä, sekä muutaman linkin. Uusien tietojen valossa homma on ollut aika iso farssi ja suurta huijausta. Myös vastapuolen tutkijoiden mainetta on ollut tarkoitus turmella.

 • Wespa sanoo:

  Hakekaapas täältä mielenkiintoisia viestejä:
  http://www.anelegantchaos.org/

  Käyttäkää esim. hakusanoja kuten: HIGHLY CONFIDENTIAL, HIDE yms.

  Linkittäkää sitten mielenkiintoisia viestejä tänne. 🙂

 • Vanha noita sanoo:

  Mielestäni Al Goren harjoittama rahastus taistelussa luonnon säilymisen puolesta on huomattavan pientä verrattuna siihen, mitä suuret öljy-, metsä- tai energiayhtiöt nettoavat sillä, että voivat huoletta jatkaa luonnon riistämistä KOSKA SE EI EDISTÄ ILMASTONMUUTOSTA! Jos joku tekee työtä ja käyttää pääomaa löytääkseen keinoja luonnon suojelemiseksi ja uuden teknologian kehittämiseksi maapallon luonnonvarojen säilymisen vuoksi, on mielestäni myös ansainnut työstään jotain. Kukaan nykymaailmassa ei tee mitään pelkästä hyvästä tahdosta. Ennemmin annan rahani heille kuin niille yhtiöille, jotka vain tuhoavat maata. Mikään teknologiakehitys ei ole ilmaista ja me maan asukkaat sen viime kädessä maksamme. Suomi mm. pyrkii olemaan tulevaisuuden luontoa säästävän teknologian merkittävä kehittäjä, eikä varmaan sitä aio ilmaiseksi ihmiskunnan käyttöön antaa. Olen varma siitäkin, että aurinkoenergian käyttöönotto paljon suuremmassa määrin olisi mahdollista jo nyt, mutta mitä se tekisi öljy- tai energiayhtiöiden tulokselle?
  Pistää todella miettimään, ketä nämä paljastukset lopulta hyödyttävät. Kaikkia niitä tietenkin, jotka haluavat jatkaa
  energian myyntiä ja tuhlausta entiseen tapaan.Maailmaa pyörittää ahneus eikä kukaan mieti, mitä tekee suurella rahavuorella sitten, kun sillä ei voi enää mitään ostaa, ei edes vettä.

 • Wespa sanoo:
 • Wespa sanoo:

  Olen vahvasti luonnon suojelun kannalla. Mutta lisääkö datan vääristely luonnon suojelua, lisääkö ihmisten rahastaminen ja rahojen ohjaaminen Al Goren lobbaamien yhtiöiden taskuun luonnon suojelua?

  Sikäli mikäli olen ymmärtänyt, niin juuri öljy- ja energiayhtiöt hyötyvät tästä rahastuksesta ja sitä kautta Al Gore osakkeineen.

  Luontoa pitää suojella, mutta miksi huijata ja salailla? Miksi puhua ilmastonmuutoksesta johon emme voi vaikuttaa (ehkä sen 1 asteen maksimissaan voimme) ja johon emme ole syynä, kun voimme puhua ilmaston myrkyttämisestä johon voimme vaikuttaa ja edistää asioita.

  Mielestäni ilmastonlämpenemishässäkällä on ohjattu ihmisiä harhaan itse ongelmista ja tällä yritetään rahastaa vääristelemällä dataa. Rehellistä touhua kannatan ja sitä, että katsotaan itse ongelmaa silmiin ja pyritään tekemään sille jotain.

  Aurinkovoimaa kannatan ehdottomasti ja se on kehittynyt hurjaa vauhtia, nyt vaan pitäisi ottaa sitä käyttöön eikä aikailla tällaisten rahastushommien kanssa, jotka eivät edistä itse asiaa vaan rahat menevät muihin taskuihin.

  Olisi hieno kun Suomi, EU ym. kuluttaisivat sitä rahaa vaikka aurinkovoiman kehitykseen.

  Jos ei muuta, niin tämä kohu on aiheuttanut ainakin hyvää ympäristökeskustelua. 🙂

  Olemme selvästi aika pitkälti samalla kannalla, että luontoa pitää suojella ja muuttaa asioita.

 • Huttu sanoo:

  Jep Wespa, toi on just se Goren photoshoppi-juttu jonka mainitsin

 • Wespa sanoo:

  Lainaampa myös yhtä kommenttia tuolta piraattiliiton sivulta:

  Saasteiden määrää pitää pyrkiä vähentämään. Ei voi tulla tilannetta jossa saastuttaisimme liian vähän. Hiilidioksidi ei kuitenkaan ole saaste. Esimerkiksi kasvihuoneisiin pumpataan tuota ”saastetta” lisää lähemmäs 1000ppm:ää, jotta kasvien kasvua saadaan nopeutettua.

  Keskittyessämme hiilidioksidin vähentämiseen, unohdamme helposti oikeiden saasteiden torjunnan. Esimerkiksi autoveroamme muutettiin suosimaan pienempiä hiilidioksidipäästöjä aiheuttavia diesel-autoja, jotka — toisin kuin bensa-autot — tuottavat aikuisten oikeasti ihmisiä tappavia pienhiukkaspäästöjä. Ilmastonmuutoksen torjuminen ”varmuuden vuoksi” tulee siis myös tuossa tapauksessa lisäämään oikeita saasteita ja aiheuttamaan lisää kuolemia ja sairastumisia.

  Tässä myös dataa miten ilmasto on lämmennyt Suomessa (näkyykö ilmastonlämpenemistä):
  http://maps.grida.no/go/graphic/trends-in-the-ice-breaking-date-in-the-tornio-river-finland

 • qwerty, sanoo:

  Ei ole paljoa väliä tapahtuuko ilmastonmuutosta vai ei kun ihminen on kuluttaa luonnonvaroja minkä ehtii. Suurin tämän hetken ongelma on ehdottomasti maapallon väestöräjähdys ja ilmaston lämpeneminen on seurausta tästä. Maapallo nyt ei vaan pysty elättämään 7 miljardia ihmistä, ei ainakaan länsimaisella elintasolla. Joko on vähennettävä populaa tai sitten kulutusta.

  Esim. näissä Georgia guidestoneissa olisi hyvä pohja tulevaisuudelle:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

 • Calemran sanoo:

  Kiitos Al Goren, teit hienoa työtä ilmastonmuutoskysymyksen parissa. Olet Nobelisi ansainnut! Oho, se oliki huijausta koko homma ja täydellistä rahastusta o.O FUCK THE USA! ò.ó

 • WM_ sanoo:

  Tämä aihe saisi oikeasti saada laajempaakin julkisuutta.
  Kiitos Wespa erinoimaisesta asiaan perehtymisestä ja hienosta artikkelista! (:

 • Ranttali sanoo:

  Ihan sai mennä New York Timesin sivuille, ennenkuin asiasta mitään löysin. Tosin sielläkin uskotaan, että aate levinnyt jo niin pitkälle, että tuollakaan ei mitään vaikutusta, korkeintaan jotain tutkijapuolella.

  Nyt taas uusi asialla rahastava taho astunut kehiin. Kehitysmaat (Keski-Amerikan maat, Vietnam jne.) syyttävät nyt rikkaampia maita ”ilmastonmuutoksen” aiheuttamisesta, eli tietenkin kaikista mahdollisista kausivaihteluistakin, kuten sateista, tulvista, mutavyöryistä…, hyvä ettei maanjäristyksistä ja tulivuorenpurkauksistakin! Ja vaativat näitä tietysti maksumiehiksi, kuinkas muuten! Aina joku haluaa rahastaa meitä, kun pieninkään tilaisuus ilmenee. Jopa oma hallitus tuollakin idealla!

 • Ogeli sanoo:

  Näemmä taas todiste siitä, että nykymaailmassa raha, raha, raha ja raha määrittelevät kaiken. Media on todellakin vääristynyttä ja enää ei voi suoraan luottaa väitettyihin ”totuuksiin”.

 • vanha noita sanoo:

  Miettikää nyt tarkkaan, kuka tai ketkä tästä paljastuksesta hyötyvät. Sitäpaitsi onko sillä merkitystä, kenen taskuun menee rahat ilmastonsuojeluteknologian kehittämisestä, kunhan sillä saadaan edes hieman parannusta järjettömään luonnonvarojen tuhlaukseen. ILMAN RAHAA TÄÄLLÄ EI MIKÄÄN TOIMI! Paljastukset sattuivat juuri kreivin aikaan, kun teollisuusmaat alkavat käsittää ja tunnustaa ilmaston- ja luonnonsuojelun tarpeellisuuden. Siinä ei liene mitään tarvetta salaliittoteorioihin. Mitä kehitysmaihin tulee, niin ketkä siellä ovat riistäneet luonnonvaroja jo vuosikymmenten ajan. Eikö ole oikeutettua vaatia vahingon aiheuttajia
  maksumiehiksi?

 • NWOfighter sanoo:

  Ettekö ymmärrä, että tämäkin ilmastokatastrofi on illuminaatin ja poliittisen eliitin syytä!!!

  Ei illuminaatille ole väliä, vaikka maailma saastuu ja luonto tuhoutuu. He haluavat vain maailman jossa pieni vähemmistö hallitsee muita ihmisiä. Ei ole väliä vaikka kansa kärsii, sillä illut tulevat asumaan suojatuissa biokuvuissaan, joihin ilmastonmuutos ei vaikuta.

  Ilmastonmuutoksen syynä on illuminaatin ylläpitämä hyperkapitalistinen kulutusyhteiskunta. Tää on kaikki ennustettu Raamatussa!

  Lukekaa Danielin, Hesekielin ja Ilmestyskirja. Niistä löytyy totuus!

 • WM_ sanoo:

  Mistä lähtien totuus on löytynyt kirjoista? 😛

 • sande sanoo:

  vanha

 • matruska sanoo:

  kiitos vinkistä ogelille :/ ja minäkun luulin että tänne ei enään ilmaston muutoksesta tehdä aiheita. Laitoin eilen tonne edelliseen ilmastonmuutos juttuun jo linkin kyseisestä uutisesta

 • tietomaisteri sanoo:

  Eikös se ollut niin että nämä johtavat ilmastontutkijat ottivat kuudesta (6) puusta näytteet joihin koko heidän ilmastokatastrofilaskelmansa perustuu?

  Siis 6 puuta omg.
  Ja samalta alueelta vielä.

  Katsokaa se ylen dokumentti asiasta jos se on vielä katsottavissa sivulta.Siinä ihan faktana todistetaan tämä 6 puun juttu.

  Lisäksi siinä nähdään dataa kun on otettu laajempi satsi puita suurennuslasin alle ja tutkittu ne. Mitään ilmastonmuutosta ei ole eikä tule.

  Faktaa on, että keskiajalla ilmastomme oli huomattavasti lämpimänpi kuin nyt.

  Syylliset pitäisi kaivaa esiin, ja pistää lusimaan tuollaisesta pajunköyden syöttämisesti imo.

 • Markku sanoo:

  Ilmastohysteria on väsyttänyt jo kauemman aikaa, mutta tämä uutinen itsessäänkin vaikuttaa lähemmässä tarkastelussa nimenomaan kritisoidun kaltaiselta paisuttelulta.

  Valtaosa meileistä näyttäisi tiedemaailman sisäistä juoruilua ja loanheittoa. Ei kovin ammattimaista, mutta ei myöskään liity mitenkään tutkimustuloksiin.

 • vanhanoita sanoo:

  WM on oikeassa. Montako kertaa on muuteltu yhteiskuntamme moraalisena perustana olevaa Raamattua? Jokainen hameniekka Paavi on muutellut Raamatun sanaa oman poliittisen tilanteensa mukaan. Sieltä on poistettu asioita, jotka muuttaisivat nykyisen uskonnollisen ajatusmaailman täysin. Esim. jälleensyntymän poistaminen. Mitä mediaan tulee, se antaa meille sitä, mitä me haluamme. Jos me haluamme tietää meneekö Matilla ja Merjalla hyvin vai huonosti, myyvempää tietysti huonosti, niin sitä saamme mitä tilaamme. Moniko meistä haluaa tietää faktoja, todellisuutta, kylmää tulevaisuutta? Meitä kiinnostaa vain bb:n julkisuushakuisten ääliöiden tekemiset.
  Miksi?

 • NWOfighter sanoo:

  Pitää paikkansa, että Paavi on muokannut kätyreineen Raamattua, sillä tämä porttojen portto haluaa oman sanansa Jeesuksen sanan yli. Katolisen kirkon mukaan paavi on de vicarius de filii dei (eli jumalan pojan sijanhaltija). tästä nimestä saadaan pedon luku 666. Paavi on siis antikristus!!! Tämä pervertikko on nimittänyt itsensä kristuksen sijaiseksi juuri niin kiun Paavali ennustikin tapahtuvan.

  Jälleensyntymää ei Raamatussa ole koskaan esiintynyt, eikä siitä ole muuta todisteita kuin houkkien pakanoiden todisteet!

  Muistakaa kaikki, etteivät edes nämä kristinuskon tuhonneet pakanat omaa muita todsiteita kuin omat naurettavqat propagandansa!!!

 • Ranttali sanoo:

  Vähän sama taas tässä keskustelun tasossa kuin eräässä Johan Af Grannin ja tiedemiesten tapaamisessa. Kärjistetty kommentti kuului: ”Vaikka eteenne tuotaisiin lautasellinen p-aa, väittäisitte ettei se ole p-aa, koska ette ole itse tehnyt sitä!” Olivat väitteet, todisteet ja keskustelun lähtökohdat ihan mitkä tahansa, kaikki pitävät kiinni loppuun saakka omista aiemmista käsityksistään. Tämä tarkoitettu erityisesti ilmantonmuutosteorioiden päävirtauksiin uskoville. Koska olisihan se suuri häpeä tunnustaa joskus erehtyneensä tai olevansa jopa täysin väärässä leirissä! Sitä en tietysti tarkoita, ettei myös ilmastomuutos olisi jollain tasolla käynnissä, mutta ainakin luonnon nykyinen käyttäytyminen selvästi lisääntyneine maanjäristyksineen, vulkaanisen toiminnan aiheuttamine hyökyaaltoineen ja auringon vaikutusvoiman ajoittaiseen lisääntymisineen viittaa enemmänkin itse luonnon suuntaan, eli maan sisäisen toiminnan muutoksiin ja sitä kautta aiheutuviin myös magneettisten suojakenttien häiriintymiseen. Eli totuus saattaa olla yksinkertaisempi, mutta vaarallisempi, kuin edes kaikki tiedemiehetkään aavistavatkaan. Ja tämä ei utopiaa, mm. Mars käynyt läpi historiansa aikana noita tapahtumia, siitä ihan tieteellisiä todisteita.

 • Ranttali sanoo:

  Mitä tulee kehitysmaiden riistämiseen, josta mm. ”vanhanoita” mainitsi, emme me voi täälläkään olla syyllisiä kaikkiin mahdollisiin luonnonilmiöihin ja esim. minä en henk.kohtaisesti ole koskaan kokenut riistäneeni yhtään kehitysmaata, vaikka sitä kuinka yritettäisiin tavallisen kuluttajan syyksi selittää! Mutta nyt kyllä jotkut maat yrittävät tuollakin ”ikiaikaisella” heidän sortamisellaan rahastaa.

 • Huttu sanoo:

  Ja eikös nyt vielä mene niin että tuon joulukuisen kööppenhaminan ilmastokokouksen yhtenä aiheena on että länsimaat antaisivat rahallista korvausta kehitysmaille kaikista ”ilmastorikoksista” mitä olemme tehneet…

 • nimi sensuroitu sanoo:

  Tiedoksi vain tännekin, ilmasto on jäähtynyt 2001-vuoden jälkeen.
  http://3.bp.blogspot.com/_l_i7GhaszTw/Su1TBUmyh3I/AAAAAAAAEnU/locNLxvoeBg/s1600-h/cooling.jpg

 • Eppu sanoo:

  Jotenki tän arvas, en oo itse edes uskonu koko ilmastonmuutos hommeliin, mutta kiitos tämän postaamisesta ja asiaan perehtymisestä ^^

 • Ranttali sanoo:

  No ainakin alan M.I.T:n johtava tutkija ihan omalla naamallaan tv-ohjelmassa hämmästeli, kun satelliitti- ja muita mittauksia oli laajasti analysoinut, että itseasiassa ilmasto päinvastoin jäähtyy (luonnossa joku oma mekanisminsa siihe), kun hiilidioksidimäärä ilmakehässä kohoaa, vaikka aiempien teorioiden mukaisesti pitäisi päinvastoin käydä! Myös tietokonemallitkin toteuttavat lähinnä vain odotussarvoja, ei tietokonemallinnus pysty toistaiseksi täydelliseen objektiiviseen analyysiin. Nytkin itseasiassa ilmaston maailmanlaajuinen kokonaislämpötila n. 1/2 astetta pidemmän keskiarvon alapuolella, vaikka käyriä tahallaan ylöspäin eräässä toisessa laitoksessa (jolla johtava painoarvo) hilattukin! Ja luotan kyllä jo aika paljon tuon tason jätkiin! Ei ne huvikseen mainettaan ja naamaansa julkisuuteen tuo, ainakaan jos avoimesti valehtelisivat ja kiinnijäännin vaara tietenkin silloin varsin suuri jossain vaiheessa olisi.

 • Ranttali sanoo:

  Itse olen huomannut jo muutaman vuoden ajan ainakin aukeammissa paikoissa puiden neulasten tavallista rajumpaa kellastumista. Tämä johtuu juuri maapallon magneettikentän heikkenemisestä, ei suinkaan lämpötilasta tai otsonikerroksen heikentymisestä, koska lämpötila voisi olla jopa eduksi puille. Tuo maapallon sisäisen toiminnan vaihteluista johtuva magneettikentän heikentyminenkin todennäköisesti väliaikaista ja saattaa olla jopa jo ohi! Siitä johtuneet myös laajat maanjäristysaallot, merenalaisina syntyneet tsunamit ja tulivuorenpurkaukset, joiden määrissä ollut näkyvää lisääntymistä.

 • jamba sanoo:

  hhhmm kyllä se ilmaston muutos vielä tulee mutta , meille on vain suurenneltu juttua saadakseen paremmat rahat : D se on tyhmä joka ei usko ilmastonmuutokseen !!

 • mörkö sanoo:

  ihmisen toiminnan aiheuttamat co2 -päästöt ovat ehkä pieniä, mutta kasvihuonekaasuja on muitakin, jotka ovat co2:sta pahempia. Esimerkiksi metaani sitoo enemmän lämpöä kuin hiilidioksidi, ja tätä ei tavallinen pulliainen tule ajatelleeksi, koska siitä ei puhuta mediassa.

  Metaania vapautuu mm. jäätiköistä, kun ne sulavat, tehotuotannosta ja järvien rehevöitymisestä ( eli järviin valuvat lannoitteet lisäävät järvien kasvillisuutta ja metaanipitoisuuksia. shaisse joka ei sinne kuulu.) Jäätiköiden sulamisen vuoksi ihminen ei voi estää ilmastonmuutosta, se on jo käynnissä. Mitä enemmän jäätiköt sulavat, sen enemmän sieltä vapautuu siellä vuosituhansia tallessa ollutta metaania ilmakehään, ja ilmastonlämpeneminen kiihtyy itsestään.

  Ehkä ette ole tulleet ajatelleeksi sitä, että lukuja voidaan liioitella ihan vain että ihmiset ottaisivat tämän asian tosissaan? aina ei tarvitse olla takana joku illuminati tai muu salaliitto kun voi ihan järkevästikin ajatella asian. Eihän ihmiset tee asian eteen mitään, jos he eivät ymmärrä lukujen merkityksiä? Se on se syy, miksi niitä jollain parilla desimaalilla tai kokonaisluvulla liioitellaan, jotta asian vakavuus havainnollistuisi tavallisellekin ihmiselle. Jos tuossa olisi jotain vakavaa salaisuus taustalla mistä maailmankirjat menisi sekaisin sen paljastuessa, tämä yksittäinen yliopisto ei olisi myöntänyt asiakirjojen olevan edes aitoja.

  Ja sitä paitsi, koska yritykset sattuvat pyörittämään maailman arkea, vastuu siirretään tästä todellisesta ongelmasta yrityksiltä yksityisille ihmisille, jotta rahanahneiden paskiaisten ei tarvitsisi tehdä oikeasti mitään asian eteen. Ongelma on todellinen, mutta se on se ongelma että kukaan ei ota vastuuta. sen takia lukuja liioitellaan ja eri ihmisille kerrotaan eri asioita, että edes joku ottaisi vastuun.

 • Wespa sanoo:

  Ehkä ette ole tulleet ajatelleeksi sitä, että lukuja voidaan liioitella ihan vain että ihmiset ottaisivat tämän asian tosissaan?

  Minusta ei ole järkeä ottaa valehdeltua tai liioteltua asiaa tosissaan. Miksi ottaa hiilidioksidia tosissaan, kun se ei ole ilmaston lämpenemisessä suurin vaikuttaja. Eikä ilmasto ole mitenkään hälyyttävästi lämpenemässä (ainoastaan liiottelu ja valehtelu on antanut tälalisen kuvan). Itseasiassa jäätiköille on kertynyt joidenkin tietojen mukaan lisää jäätä. Joidenkin tietojen mukaan on itseasiassa menossa kylmempi kausi…

  Rahastus on myöskin turhaa, kun ilmaston muutoksia ei voida millään tavalla hallita, vaan ne on luonnon omia asioita. Emme voi käntää aurinkoa tai vaikuttaa lehmien piereskelyyn, tai metaanipäästöihin yms.

  Lukujen liijoittelijoilla on kuitenkin tietty agenda ja se on hiilidioksiidilla rahastaminen! Tässä ei ole mitään järkeä, kun meillä on muita oikeita asioita mihin keskittyä. Ei ole mitään järkeä kuluttaa rahaa hiilidioksiidipäästöjen pienentämiseen! Hiilidioksiidipäästöjen pienentäminen itseasiassa myrkyttää luontoa jos esim. bensa-autoista siirrytään dieselautoihin…

  Sen sijaan ilmaston myrkytyksen vähentämiseen pitäisi keskittyä, eikä siihenkään liity hiilidioksidi, kun se ei ole myrkyllinen.

  Hiilidioksiidi ja ilmaston luonnolliset vaihtelut ovat sivuseikkoja. Kulutetaan sitä rahaa siis oikeisiin asioihin, jotka oikeasti ja ilman vääristelyä ovat aitoja oikeita haittoja, joita voidaan hoitaa, koska niistä olemme vastuussa. Vähentäkäämme siis tehtaiden myrkyllisiä päästöjä ja kehittäkäämme parempaa ympärisöystävällisempää teknologiaa. Niihin olen valmis osan pennosistani laittamaan en siihen, että joku luontoa myrkyttävä energiayhtiö tai Al Gore saa lisää massia…

 • Vog sanoo:

  Siteeramasi Korhola toteaa myös:
  ”Niille, jotka hyppelevät riemusta, että nyt ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on kumottu, haluaisin todeta, että mikään viesteissä ei osoita, että kasvihuoneteoria olisi väärä tai puutteellinen. Tällaista johtopäätöstä ei julkitulleen keskustelun pohjalta voi vetää.”

  http://www.co2-raportti.fi/index.php?page=blogi&news_id=1678

 • Mikin sanoo:

  Hei uutisissa oli juttu noin 19.14. mtv3. Kuuntelin sivu korvalla juttua?? entiedä kannattaako luottaa mediaan…

 • cryptochrome sanoo:

  energia yhtiöiden jotka haluavat vain kääriä nopeasti rahaa olisi tänä aikana kun jotkut harvat ihmiset on edes vähän heräämässä planeettamme tilaan kauppatranssin sanellessa pitkälti muun toiminnan, saattaa julkiseen tiedotukseen vääristeltyä tietoa, juuri tähän tapaan.
  ei muuta kuin esim al-coren tyyppinen henkilö paasaamaan julkisuuteen muka ilmaston ja ympäristön toimesta , kuitenkin niin että tämä tyyppi saa hyväön korvauksen paisuttelemalla ja vääristämällä tutkimustietojaan, sitten sopivalla hetkellä sattuisi pieni ”lipsahdus” ja kas kummaa koko ilmastokysymys olisi vaakalaudalla kun paljastuisi että tämä ”luotettava” hyvä mainennen ihminen onkin vääristellyt tietoja.
  Vähän samaan tapaan kuin poliisilla/valtion yhtiöillä on tapana ujuttaa mielenosoitusten sekaan omia miehiään jotka sitten aloittavat rähinän, josta sitten syytetään esim rauhanomaisia mielenosoittajia ohjaten koko ihmisten ajatustoiminta pois itse siittä mistä mielenosoituksesta on ollut edes kyse.
  Ja taas voi vapaasti kuluttaa kun ei tarvitse pienen ihmisen miettiä että ups meniköhän siinä yksi planeetta.
  Saasteettahan on itse asiassa hyvästä.
  PELASTA LUONTO ,OSTA LADA.

 • Ranttali sanoo:

  Wespan viimeisin kommentti täyttä asiaa, kerrankin pakko olla jonkun kanssa täysin samaa mieltä.

  Muuten, ette varmaan mainitsemastani magneettikentän heikkenemisteorista aiemmin kuulleetkaan? Kyseessä käsittääkseni juuri van Allenin -vyöhykkeet, jotka suojaavat maapallon pintaa mm. aurinkotuulen haitoilta. On ihan tieteellisiä havaintoja, että Marsissa on aiemmin ollut magneettikenttä ja jopa ilmakehä ja kun Marsin magneettikenttä alkoi ratkaisevasti heikentyä, lopuksi myös ilmakehä karkasi avaruuteen. Myös ”elämää” ja vettä mahdollisesti sitä ennen Marsin pinnalla esiintynyt. Myös Maassa on mitattu jossain määrin magneettikentän heikentymistä. Artikkelia asiasta ei tähän hätään kertoa, mutta kuulin tuon tiedeohjelmasta joko tv:stä tai radiosta, eli ei mikään täysin tuulesta temmattu teoria sekään.

 • Ranttali sanoo:

  Taas se vanha kunnon ladatietäjä cryptochrome siellä! Itselläni sattuu muuten olemaan sekä Lada 110, että Lada 111 STW, molempien kulutus alle 6 ltr/100 km ja päästöt saman luokan keskitasoa. Katsos kun tekniikka (Porchen moottori ja Boschin ruisku) mahdollistavat sen ja katsastussetäkin niin määrännyt. Muutenkin ihan nättejä, luotettavia ja hyviä autoja. Muillakin tullut ajettua. Että se vanhasta kunnon talvisotaromantiikasta, olen pahoillani, lue kirjoja ja yritä pysyä ajantasalla sinäkin.

 • cryptochrome sanoo:

  jaa. no kun kerta oot noin näppärä ladojes kanssa, niin tiedät varmaan sitten senkin että saisit varmaan rikastettua niiden ilmanotot vetyboosterilla. 🙂
  sellasen rakentaa omassa pajassaan jostain metallipurnukasta ja rosterilevyistä.
  Saisit sen kulutuksensenkin tippuun ja voit ostaa vaikka joku päivä ittelles ihan oikeita autoja. 🙂

 • Ranttali sanoo:

  Jääköön tuo kommentti todella lapsellisena ainakin aikuiselta henkilöltä (?) täysin omaan arvoonsa. Yleensä vaan persaukiset puhuvat eniten autojen ominaisuuksista. Työpaikalla oli yksi kaveri, joka hoki koko ajan:”Olen bemarimies..Olen bemarimies..” Silti jätkä ajeskeli polkupyörällä, rahaa ei bemariin ollut, kortti kuivumassa jne. Mutta se siitä ja asiaan.

  Aiemmin mainitsemani ilmastonmuutosteoria 2 sopisi myös rajusti lisääntyneisiin syöpätapauksiin, joita ei mm. alueellinen otsonikerroksen oheneminen pitkälle selitä. Vaikka myös ilmansaasteet, mikroaaltosäteilyn lisääntyminen, ydinkoe- ja muut säteilylaskeumat, auringonotto, solarium, keinovaloympäristö ja kirkasvalolamput (estää hyödyllisen melatoniinin muodostumista ja lisää siten syöpäriskiä), ympäristökemikaalit, ruokien lisäaineet, karsinokeenit, tupakointi, alkoholinkäyttö, stressi ja perinnölliset taipumukset syöpäalttiuden osaltaan selittäisivätkin. Toisaalta lisääntynyt valvonta mm. työpaikoilla ja elintarviketeollisuudessa estää monien haitallisten aineitten kanssa kontaktin jopa aiempaa paremmin.

 • Ranttali sanoo:

  Muutenkin nykyinen maailman ”asiantuntijavalta” muistuttaa käytännöltään jo maailmanlaajuista diktatuurivaltaa ja myös mennyttä Natsi-Saksaa, jossa kaikki sanellaan ylhäältäpäin ja jota helposti ohjelmoitavat laumat kirkkain silmin ja hyvässä uskossa kaikessa tukevat, ajattelematta hetkeäkään itse! Sitten yhdessä maksamme iloisesti tuonkin seikkailun kustannukset, menivätpä rahat kenen tahansa taskuun vain! Uusin laskelma oli ihan huikea, useita biljoonia euroja vuoteen 2030 mennessä, mitä tämäkin maailmanpelastusoperaatio tulisi maksamaan. Kukahan siitä oikeasti hyötyy, luonto kun ei mihinkään rahaa tarvitse? Jo nyt kerätty erilaisilla ”ympäristöveroilla” ja muilla keinotekoisilla maksuilla rahaa niin valtioiden kuin yritystenkin kassaan huikeita summia. Vielä kummallisempaa, ennen keräyspaperista maksettiin keräyspaperin toimittajalle, jolloin toiminnalla oli järkevä kannustin. Nyt taitaa joutua itse vielä maksamaan kun joku vie paperit pois. Myös metalli- ja muu romu saadaan periaatteessa ilmaiseksi yrityksiä hyödyttämään. Pelkkää ryöstämistä tuokin. Kun uusi lamppudirektiivi tuli, Osramin johtaja hieroi tv:ssä onnesta käsiään, liikevaihto jopa 5-10 -kertaistuu! Eli tämäkin asian täysin markkinavoimien käsissä. Kuka järkevä siihen enää uskoo, kun kaupalliset piirit yhdessä huijausta ”hyvässä tarkoituksessa” harrastavien tutkijoiden kanssa määräävät nyt koko ilmastoasiankin. Todella ihan muunlainen muutos tarvitaan, että maailma aidosti pelastuu. Myös tosiaan tuo hiilidioksidipitoisuus täysin sivuseikka, ensinnäkin se välttämätön mm. kasvillisuuden hyvinvoinnille ja kun hiilidioksidimäärä kohoaa, kasvillisuus voi paremmin ja sen sitomiskyky sitä kautta paranee ja muutos voi olla jopa pienempiin pitoisuuksiin kuin sitä ennen. On myös erittäin laajoissa satelliitti- ja muihin mittauksiin perustuvissa tutkimuksissa havaittu, että korkeampi pitoisuus (jopa hyvin pieni muutos) itseasiassa laskee ilmakehän lämpötilaa, päinvastoin kuin aiemmin otaksuttu. Mutta tätäkään tietoa erittäin vaikea tässä nykykiimassa saada enää läpi.

 • wohno sanoo:

  Eikä ilmasto ole mitenkään hälyyttävästi lämpenemässä Eikö?Tämän hienon sivuton mukaan olaan oltu jo varmoja että ufot saapuu, ja kaikkea muuta shittiä.jos nyt kuitenkin jokainen haisteleee luontoa ja ihan oikeaa ilmaston muutosta,ja kun oman hyvinvointinne keskellä ette siihen kykene niin menkää ja koittakaahan lähteä tepastelemaan jäille? vai oliko se eräs nazaretilainen joka tallusti veden päällä tarujen mukaan.Mutta jos mietitään noin 15 vuotta taaksepäin silloin oli mahdollista lähteä tepastelemaan jäille näin marraskuun lopussa.ja faktahan on että ikirouta sulaa jo mm eskimot kärsivät siitä alaskassa se romahduttaa heidän taloja mutta tämähän on liioitelua ei pystytä näyttämään toteen.napajään sulamistakin varmasti liioitellaan.ja sitä että jääkarhut kuolevat sukupuuttoon.yhtä huuhaata nää salaliitto teoriat!!

 • Ranttali sanoo:

  Ainakaan näillä seuduilla ei mitään muutosta näkyvissä, satunnaisia vaihteluita säissä ollut kuten aina. Myös suuret jäätiköt palautuneet ihan ”asiantuntijatiedon” mukaan huomattavasti jo takaisin. Ja jos joku eläinlaji kuolee sukupuuttoon, sen ei pitäisi olla ainakaan ihmisen käsissä, koska Luonto itse ”tuhonnut” erilaisilla tavoilla lajeja koko Maapallon olemassaolon ajan. Tämä ei siis mikään suuri ikuinen luonnontieteellinen museo tai ikireservaatti, kuten jotkut niinkin näköjään harhautettu ajattelemaan! Uusia lajeja myös niin kasvi- kuin eläinmaailmassakin syntyy koko ajan. Periaatteessa myös ihmisen kuuluisi jossain vaiheessa evoluutiossa pois hävitä.

  Huuhaat ja salaliittoteoriat sitävastoin täysin eri juttu. Tämä ei muutenkaan mikään yleinen viisastelun aihe vaan vakava juttu siltikin (myös minulle ja muille nyt näköjään oppositioon ilman omaa tahtoaan joutuneille), vaikka näillä hajanaisilla foorumeilla siitäkin keskustelua käytäisiin.

 • Ranttali sanoo:

  Jo vanhuuteen kuollut opettajani kertoi aikoinaan, että lunta ei ollut juuri koskaan hänen kesämökkiseudullaan Kaunissaaressa eikä pahemmin muuallakaan etelässä. Nykyisin lunta pääkaupunkiseudullakin satanut joskus jopa enemmän kuin vaikkapa täällä Itä-Suomessa. Jäitä ainakaan näillä seuduin ei välttämättä sen kummemmin tässä vaiheessa, joskus on, joskus ei. Muistan kaukaa kouluajoilta – jolloin ei mitään ”kasvihuoneilmiötä” edes tunnettu, talvia, jolloin Pohjois-Karjalassakaan ei esim. tammikuussa lunta, pelattiin pesäpalloa kentällä ja satoi viikkokausia vettä. Muutama vuosi sitten kun muutimme väliaikaisesti Satakuntaan, täällä oli heinä-elokuun vaihteessa 1 astetta lämmintä ja satoi räntää! Satakunnassa ei taas kuulemma ennen meidän sinne muuttoa ollut kuulemma ollut kovinkaan paljon lunta ja pakkasia, meidän aikanamme jopa ihmettelivät kun satoi jopa puoli metriä lunta ja koviakin pakkasia! Mutta ehkä sekin kuuluu ilmaston lämpenemiseen! Eiköhän nuo poikkeavat sää- ja muut ilmiöt ihan muista luonnon mekanismeista enemmänkin nyt johdu!

 • Wespa sanoo:

  Lisää tietoa – Suomalaisia mukana kohutuissa ilmastoviesteissä:
  http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1784630

 • cryptochrome sanoo:

  siis niinku…
  Asun tampereella ja täällä on ainakin ihan selvästi näkyvissä
  että kun muutama viikko sitten satoi lunta niin metsässä oli lumikerros ja itse kaupungin kaduila ei missään.
  Tämä pelkästään paikallisen autokannan aiheuttama lämpöpoikkeama. ???

 • wm_ sanoo:

  Harvoinpa kaupungeilla lumi säilyy yhtä hyvin kuin metsissä. Tosin, tervetuloa hervantaan, täällä on lunta jos jossain tampereella!

 • Trolle sanoo:
 • WM_ sanoo:

  Trolle, tuo on jymyuutinen, mutta veikkaan pilaksi, sitä luonnehditaan parodiaksi ja missäs on otsikon lupaamat kuvat?
  En mene lukkoon lyömään vastaustani, mutta en ole ikinä perehtynyt tuohon nettisivustoon nimeltä ”lehti”, voisiko joku kertoa siitä minulle enemmän?

 • Trolle sanoo:

  Rohkea veikkaus WM_ ja olet ainakin osittain oikeassa. Parodian sijaan väittäisin tyylilajia kuitenkin satiiriksi.

 • Trolle sanoo:

  Ranttali: ”Muistan kaukaa kouluajoilta – jolloin ei mitään “kasvihuoneilmiötä” edes tunnettu…”

  Taidat olla kovin vanha. Kasvihuoneilmiö on tunnettu 1800-luvulta lähtien.

 • Ranttali sanoo:

  Ihan miten vaan! Sitten itse asiasta: kasvihuoneilmiön havaitsi Joseph Fourier 1824, mutta se ei tarkoita suinkaan, että hän väitti sen varsinaisesti olevan etenemässä. Tosin joko kasvihuoneilmiö tai ilmastonmuutos -käsitteen (lähteistä en tietoa vielä löytänyt) väitti kylläkin varsinaisesti pistäneensä liikkeelle yksi maailman johtavista tiedemiehistä (oli oikein tv:ssä, mutta nimeä, vain ulkonäön, en enää muista) ihan vaan ”vapaana heittona” muutama vuosi sitten ja naureskeli markkinavoimien ja muiden omineen sen välittömästi itselleen! Mutta samapa tuolle, vaikka koko ihmiskuntakin ”ohjelmoitavissa” uskomaan ihan mihin vain, mihin suggestio vaan tarpeeksi vakuuttavasti annetaan. Jopa ilman henkilökohtaisen tiedon ja perehtymisen häivääkään. Jäätiköiden sulaminen tietenkin hurjaa, kun niin tv:ssäkin näytetty! Merenpinta noussut hurjasti kaikkialla ja kohta Ahvenanmaakin hukkumassa, kun Fortumin mainoksessakin niin näytetty!

  Oikeesti, tietenkin elinympäristöä pitää suojella, mutta ei asialla kyllä pakko keinotekoisesti hysterisoida ja ainakaan alkaa avoimesti rahastaa! Nyt tuo rahastus tuntuukin olevan se pääasia.

 • Tunhhu sanoo:

  Ei tullu yllätyksenä tämä, muistaakseni jo pari vuotta sitte foorumilla puhuttiin tästä asiasta, että raha on jo koko ilmastonmuutoksen takana niin isosti että sitä suurennellaan oikein isolla kädellä. Tämä kertoo siitä, että disinformaatiota annetaan suurille massoille juuri niin paljon ja niistä asioista kun vain tietyt tahot (oli ne sitten valtion päämiehiä, tai ilmastotutkijoita) haluaa..

 • Trolle sanoo:

  Vääntäkääpä nyt sitten tyhmälle oikein rautalangasta, että:

  1. Kuka/ketkä rahastaa ”lietsomalla ilmastomuutoshysteriaa”?
  2. Miten sillä rahastetaan?
  3. Miksi sillä rahastetaan?

  Minulle ei vain oikein valkene nämä motiivit tämän väitetyn huijauksen takana. En tosin ole alan asiantuntijakaan.

 • WM_ sanoo:

  Yksi on tämä joku EU:n kokous jossa juuri päätetään maksetaanko Afrikkalaisille kipurahaa kun olemme pilanneet ilmaston ja se lämpenee. Vissiin aika suuret rahat liikenteessä, plus että edistämme sillä vielä lisää nälänhätääkin..

 • Trolle sanoo:

  Eli afrikkalaiset rahastavat ilmastomuutoshysterialla? Selvä, mutta vielä ei selviä, että miten tämä käytännössä toimii. Siis kuka maksaa? Mikä ”joku EU:n kokous”. Ketkä tässä ovat ”me”.

  Tuota nälänhätäpointtia en tajua ollenkaan.

 • WM_ sanoo:

  Anteeksi, kyseessä olikin YK

  http://209.85.135.132/search?q=cache:HvkeyGHSL6gJ:yle.fi/uutiset/teksti/ilmastonmuutos/2009/10/afrikka_vaatii_korvauksia_ilmastonmuutoksesta_1072742.html+ilmastonmuutos+rahaa+afrikkalaisille&cd=2&hl=fi&ct=clnk&gl=fi

  http://hesa1439.blogit.uusisuomi.fi/2009/10/18/afrikka-ja-ilmastonmuutos/

  http://209.85.135.132/search?q=cache:zB00jhtyAioJ:yle.fi/uutiset/ilmastonmuutos/2009/10/ilmastonmuutos_ajanut_satoja_tuhansia_afrikkalaisia_pakolaisiksi_1106454.html+yk+ilmastonmuutos+afrikkalaisille&cd=1&hl=fi&ct=clnk&gl=fi

  Olen aiheesta (nälänhädästä) puhunut useamman tahon kanssa, mm. eräs aputyöntekijä, joka teki töitä afrikassa, sanoi ettei nälänhätä paapomisella ja valmiiksi tekemällä ohitse mene: nehän ei opi itse tekemään mitään!

  Miksei afrikka ole kehittynyt ikinä kuten mm. idän korkeakulttuurit ja/tai kuten eurooppa siihen, että imperialismi oli mahdollista?

 • Trolle sanoo:

  Selvä, afrikka vaatii siis korvauksia koska me länsimaalaiset olemme pilanneet ilmaston.

  Kysymys kuului kuitenkin: ”Kuka rahasta lietsomalla ilmastomuutoshysteriaa?”

  Ovatko siis afrikkalaiset ilmastomuutoshuijauksen takana, tarkoituksenaan hyötyä taloudellisesti meidän länsimaalaisten kustannuksella? Jos ovat, niin miten he ovat tämän huijauksen käytännössa orkestroineet?

  Olen samaa mieltä, että nälänhätää ei ratkaista paapomalla, mutta en silti tajua, että miten se tähän liittyy.

 • wm_ sanoo:

  Jos se selvästi voitaisiin todeta että tuo ja tuo porukka on sen takana, kai ne istuisi tiiliä lukemassa.

  Esimerkkejä jotka ainakin jossain määrin tästä hyötyvät:
  -Media, etusivut toitottaa ilmastonmuutosta.
  -Puolueet, kuten vihreät ”meidän on tehtävä tälle jotain, äänestä minua!”

 • Ogeli sanoo:

  http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?j=827582

  Tämäpä jännää. Kuten tuolla Project Camelotissa sanottiin, että koko ilmastonmuutos ei koskisi pelkästään Maata, vaan koko galaksiamme. Eli näinollen se ei olisi ihmisten aiheuttama, auringolla saattaisi ehkä olla vaikutusta asiaan. Jotain on jätetty todellakin kertomatta ja ihmisiä syyllistetään ja rahastetaan turhan vuoksi. Pitäkää silmänne auki.

 • WM_ sanoo:

  Kiitos, erittäin mielenkiintoinen uutisartikkeli!

 • Trolle sanoo:
 • Ohohoo sanoo:

  Minulla on todisteet että Ruusunen ja Vanhanen käyvät vielä kuumia keskusteluja! Murtauduin Vanhasen sähköpostiin, tiedot voi lukea blogistani!! En ole lisännyt enkä poistanut mitään!

 • WM_ sanoo:

  Kiva kuulla hei, mutta tarvitseeko minun välttämättä etsiä sinulle Seiskan numeroa?

 • Draven sanoo:

  Eipä tämä nyt varsinainen jymyuutinen ole. Tieteessä joudutaan jatkuvasti tekemään kompromisseja sen suhteen miten julkistaa raakaa dataa ”suurelle yleisölle” ymmärrettävään muotoon. Tässäkin tapauksessa skandaalinhimoiset media, ja sen myötä teorioilleen valikoivasti vahvistavia todisteita etsivät salaliittouskovaiset, ovat – ironista kyllä – itse vääristäneet totuutta uutisesta. Hauskaa, että salaliiton takana väitetään olevan mm. ”massamedia”, vaikka tapaus on varsin avoimesti ja uutisarvoa liioitellenkin tuotu esille nimenomaan sen toimesta.

  Mielestäni ilmastonmuutoshuijauksen teorian vaatimaa sokeaa uskoa ja vääristynyttä logiikantajua kuvaa hienosti seuraava sarkastinen ”artikkeli”:
  http://naurunappula.com/522565

 • Päivitysilmoitus: ClimateGate: Tiede on puhdasta, mutta ei nättiä

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot